Το καλύτερο VPN για torrenting σύμφωνα με τους χρήστες Reddit (δωρεάν και πληρωμένο)

Το καλύτερο VPN για torrenting σύμφωνα με τους χρήστες reddit


Αν υπάρχει ένα πράγμα που η Redditors αγαπάει πάνω από όλα, είναι ιδιωτικό. Ο σχεδιασμός της Reddit δίνει έμφαση στην ανωνυμία των χρηστών, απαιτώντας πολύ λίγες πληροφορίες για την εγγραφή. Δεν πρέπει λοιπόν να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί Redditors, και ειδικά εκείνοι που χρησιμοποιούν torrent, χρησιμοποιούν επίσης και προτείνουν VPN (Virtual Private Networks). Παρόλο που υπάρχουν πάνω από 100 VPN στην αγορά, οι χρήστες της Reddit συστήνουν μόνο μια μικρή χούφτα.

reddit torrent vpnsΠηγή: Reddit

Έχουμε μεταφέρει σε διάφορα φόρουμ δημοφιλή μεταξύ των Redditors που torrent, θέλοντας να απαντήσει σε μια απλή ερώτηση: Ποιο είναι το καλύτερο VPN για torrenting, σύμφωνα με τους χρήστες Reddit; Redditors έχουν κάποια VPN που αγαπούν (και μερικοί μισούν), αλλά για torrenting, υπάρχει ένας σαφής νικητής.

TL · DR: Το NordVPN είναι το πιο πρόσφατο στο Reddit

Αν ψάξετε σε όλη την Reddit, πιθανότατα θα βρείτε διαφορετικά VPN που αναφέρονται εδώ ή εκεί. Ωστόσο, η υπηρεσία που παίρνει μιλήσει για το πλέον για το torrenting είναι το NordVPN.

reddit torrent vpns nordvpnΠηγή: Reddit

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η μόνη υπηρεσία VPN που συνιστάται σήμερα από τους χρήστες του Reddit. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) και η Mullvad αναφέρονται επίσης συχνά μεταξύ των Redditors που χτίστηκε. Ωστόσο, η ανάλυσή μας στα φόρουμ Reddit δημοφιλή μεταξύ των χρηστών torrent βρίσκει το NordVPN που αναφέρεται πιο συχνά και με μεγάλο αριθμό θετικών συστάσεων από τους τρέχοντες χρήστες.

Γιατί να επιλέξετε το NordVPN για torrenting?

Η υπηρεσία προσφέρει πάνω από 5500 διακομιστές σε 60 χώρες. Οποιοσδήποτε διακομιστής μπορεί τεχνικά να χρησιμοποιηθεί για torrent, ωστόσο το NordVPN είναι μοναδικό στην προσφορά αποκλειστικών διακομιστών P2P. Αυτοί οι διακομιστές βοηθούν στη μεγιστοποίηση των ταχυτήτων λήψης διατηρώντας παράλληλα ένα αναμενόμενο επίπεδο ασφάλειας δικτύου. 

reddit torrent vpns nordΠηγή: Reddit

Το NordVPN προσφέρει επίσης την προστασία των χρηστών από την ανακάλυψη με μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφών. Δεν διατηρείται καμία από τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο μέσω της υπηρεσίας.

Το πιο σημαντικό είναι ότι το NordVPN ενσωματώνεται καλά με τους πελάτες torrent για να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε και να διατηρήσετε την ανωνυμία σας στα δίκτυα torrent. Η υπηρεσία καλύπτει τη διεύθυνση IP σας, συνδέοντας σας στους ασφαλείς διακομιστές της μέσω μιας ιδιωτικής σήραγγας VPN. Διατηρεί επίσης χαρακτηριστικά, όπως διακόπτη kill και προστασία από διαρροές DNS, για να διασφαλίσει ότι η πραγματική σας θέση δεν θα διαρρεύσει ενώ είναι συνδεδεμένη στο VPN.

Το NordVPN περιλαμβάνει ακόμα μια λειτουργία που σας επιτρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένες εφαρμογές για να καλύψετε με το διακόπτη kill. Αυτό θα εμποδίσει την πρόσβαση στο Internet στις εφαρμογές που καθορίζετε (όπως ένας πελάτης torrent), εάν κάτι πάει στραβά με το VPN σας.

reddit torrent vpns nordΠηγή: Reddit

Το NordVPN συγκεντρώνει αρκετές βασικές τεχνολογίες που βοηθούν στην παροχή εξαιρετικής ταχύτητας λήψης για torrenting. Ως αποτέλεσμα, έχει γίνει ιδιαίτερα ευνοημένη μεταξύ των χρηστών Reddit που torrent (και οι οποίοι δεν είναι ντροπαλός εκφράζουν την ευνοϊκή τους για αυτό, είτε).

reddit torrent vpns nordvpnΠηγή: Reddit

Τούτου λεχθέντος, το NordVPN έχει τα ελαττώματά του για το torrenting. Οι δοκιμές ταχύτητας που έχουν ενημερωθεί τακτικά έχουν βρει ότι το NordVPN δεν είναι το ταχύτερο VPN στο μπλοκ. Ωστόσο, οι ταχύτητες ποικίλλουν και μπορείτε να αυξήσετε τη μέση ταχύτητά σας χρησιμοποιώντας ένα διακομιστή πιο κοντά στην πραγματική σας θέση και επιλέγοντας έναν λιγότερο γεμάτο διακομιστή

Επίσης, θα δείτε περιστασιακά κάποιους Redditors να επικρίνουν μεγαλύτερα δίκτυα VPN όπως το NordVPN επειδή δεν προσφέρουν αποστολή θυρών. Θα συζητήσουμε τη θύρα προώθησης λίγο πιο κάτω. Ωστόσο, σημειώστε ότι ενώ η προώθηση των θυρών μπορεί να αυξήσει τις ταχύτητες λήψης, κάνει επίσης τη σύνδεσή σας λιγότερο ασφαλής. 

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Άκουσα ότι το NordVPN ασχολείται με την εξόρυξη δεδομένων. Είναι αλήθεια ότι?

Για να διαλύσει αυτές τις φήμες: Το NordVPN δεν προβαίνει σε ορυχεία δεδομένων, παρά τις ψευδείς φήμες που κυκλοφορούν στο Reddit. Η εταιρεία υπερασπίστηκε τον εαυτό της στο ιστολόγιό της, ενώ η ανεξάρτητη έρευνα επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία δεν συμμετείχε σε κακές δραστηριότητες με δεδομένα χρηστών. Παρόλα αυτά, οι φήμες είναι δύσκολο να σκοτωθούν στο Reddit, αν και πολλοί χρήστες του Reddit προσπαθούν τώρα να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν ότι η συγκεκριμένη φήμη πεθαίνει.

reddit torrent vpns nordvpnΠηγή: Reddit

Άλλα δίκτυα VPN Redditors αγαπούν για torrenting

Το NordVPN μπορεί να είναι το πιο συζητημένο και επικεντρωμένο VPN για torrenting, αλλά δεν είναι η μόνη επιλογή. Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο (PIA), το Mullvad, το Windscribe και το TorGuard είναι αξιόλογες αναφορές. Διαπιστώσαμε ότι όταν τα torrent VPN θέματα εμφανίζονται στην Reddit, κάθε μία από αυτές συχνά συνιστάται ως εναλλακτικές λύσεις NordVPN και τείνουν να λαμβάνουν θετικά σχόλια και upvotes.

Οι Redditors αγαπούν το χαμηλό κόστος και τις επαληθευμένες δυνατότητες απορρήτου της PIA

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet είναι ένας από τους μεγαλύτερους και παλαιότερους παρόχους VPN. Παράλληλα με το NordVPN και το ExpressVPN (το οποίο είναι ιδιαίτερα ευνοημένο για την απεμπλοκή των υπηρεσιών ροής), η υπηρεσία αυτή διαθέτει χιλιάδες servers σε δεκάδες χώρες.

Πιο συγκεκριμένα, η PIA διαθέτει διακομιστές υψηλής ταχύτητας σε 30+ χώρες, με πάνω από 3.300 διακομιστές. Διαθέτει επίσης μια αυστηρή πολιτική μη-logs, κρυπτογράφηση AES-256, προστασία από διαρροές DNS, γρήγορες ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης. 

Η υπηρεσία εξετάστηκε δύο φορές στο δικαστήριο, επιβεβαιώνοντας ότι δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής και ανώνυμα δεδομένα χρηστών.

reddit torrent vpns ιδιωτική πρόσβαση στο internet piaΠηγή: Reddit

Ευτυχώς, η PIA ενσωματώνεται με τους δημοφιλείς υπολογιστές torrent για να διασφαλίσει την ασφάλεια της ανωνυμίας σας στο δίκτυο, ακόμη και αν η εφαρμογή ή η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο αποτύχει.

reddit torrent vpns pia ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυοΠηγή: Reddit

Αν χρειάζεστε απολύτως τη μεταφορά θυρών με την επιλογή VPN, το PIA είναι μια καλή και δημοφιλής εναλλακτική λύση για το NordVPN. Η υπηρεσία παρέχει επίσης οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης της προώθησης θύρας ενώ είναι συνδεδεμένος στους διακομιστές VPN της.

Οι Redditors αγαπούν την ταχύτητα του Mullvad

Σε σύγκριση με το Private Internet Access και το NordVPN, το Mullvad μπορεί να μοιάζει με ένα μικρό υποψήφιο. Με 400+ εξυπηρετητές σε λιγότερο από 40 χώρες, δεν διαθέτει πόρους από τους οποίους μπορείτε να διαλέξετε. Ωστόσο, η εταιρεία διατηρεί υψηλά πρότυπα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας και χρησιμοποιεί ακόμη αριθμημένους λογαριασμούς που δεν διαθέτουν προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης. Το Mullvad είναι επίσης ένας από τους μοναδικούς παρόχους VPN που σας επιτρέπουν να πληρώνετε διακριτικά με φυσικά μετρητά, μειώνοντας το διαθέσιμο αποτύπωμα ταυτότητας. 

Όπως συμβαίνει και με τις άλλες υπηρεσίες, η Mullvad διαθέτει αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων και πρότυπα κρυπτογραφίας στρατιωτικής ποιότητας. Δυστυχώς, ο Mullvad δεν διαθέτει διακόπτη σκοτώματος (που θα βρείτε με το NordVPN ή PIA). Η εταιρεία προσφέρει κάποιες οδηγίες στον ιστότοπό της σχετικά με τον τρόπο λήψης ενός, αλλά εάν θέλετε ένα πλήρες πακέτο, το Mullvad ενδέχεται να μην παρέχει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

reddit torrent vpns mullvadΠηγή: Reddit

Όπως συμβαίνει και με την PIA, το Mullvad επιτρέπει επίσης την προώθηση των θυρών χρησιμοποιώντας την υπηρεσία του. Η υπηρεσία παρέχει επίσης οδηγίες για την προώθηση των θυρών μέσω των διακομιστών της.

Οι Redditors αγαπούν την τιμή και την ταχύτητα του Windscribe

Ένα πράγμα που τείνουμε να συστήσουμε εναντίον (και να εξηγήσουμε λεπτομερέστερα παρακάτω) είναι τα δωρεάν VPN. Ωστόσο, υπάρχουν πάντοτε μερικές εξαιρέσεις στον κανόνα, και αυτό περιλαμβάνει την υπηρεσία Εγγραφής. Αυτή η υπηρεσία έχει μια δωρεάν και αμειβόμενη επιλογή. Όπως μπορείτε να περιμένετε, η δωρεάν επιλογή έχει ανώτατα όρια δεδομένων: 2GB ανά μήνα ή 10 GB το μήνα αν τους δώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και άλλες πληροφορίες. 

reddit torrent vpns ταξινόμησηΠηγή: Reddit

Η υπηρεσία ταξινόμησης δεν είναι επίσης η ασφαλέστερη επιλογή, αλλά προσφέρει μερικά από τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να σας προστατεύσει, παράλληλα με το torrenting. Αναφέρεται τακτικά στο Reddit από αυτούς που χτίστηκε, με λίγες αρνητικές παρατηρήσεις για αυτό που θα μπορούσαμε να βρούμε.

reddit torrent vpns ταξινόμησηΠηγή: Reddit

Η υπηρεσία προσφέρει ένα διακόπτη σκοτώματος και προώθησης θυρών για όσους χρειάζονται να σπέρνουν ενώ torrenting. Αν θέλετε μια απεριόριστη επιλογή, το Windscribe προσφέρει ένα χαμηλό κόστος ετήσιο σχέδιο, μια επιλογή "Δημιουργία ενός σχεδίου" ξεκινώντας από $ 1 το μήνα και την επιλογή αγοράς μιας στατικής ΙΡ η οποία παρέχει εκτροπές θυρών. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε όλους τους διακομιστές και τις τοποθεσίες διακομιστών του Windscribe.

Οι Redditors αγαπούν τα χαρακτηριστικά του TorGuard

Το Torguard δεν αναφέρεται τόσο συχνά όσο το NordVPN ή το PIA, αλλά όταν το κάνει, συνήθως δημοσιεύεται ως εναλλακτική λύση σε αυτά. Οι Redditors συστήνουν γενικά το TorGuard για την ποικιλία των χαρακτηριστικών του: ένα switch kill, ισχυρά πρότυπα κρυπτογράφησης, προώθηση port-port, μια αυστηρή πολιτική χωρίς logs και 3000+ servers σε 50 χώρες.

reddit torrent vpns torguardΠηγή: Reddit

Όταν συνιστάται αυτό το VPN, συνιστάται συχνά μαζί με το Mullvad.

reddit torrent vpns torguardΠηγή: Reddit

Το TorGuard δεν είναι η φθηνότερη διαθέσιμη επιλογή, αλλά η υπηρεσία είναι συχνά διαθέσιμη με κωδικούς έκπτωσης. 

Οι Redditors γενικά αντιπαθούν και δυσπιστούν δωρεάν VPN

Παράλληλα με την ανωνυμία, οι χρήστες του Reddit τείνουν να αγαπούν την εξοικονόμηση χρημάτων. Ως εκ τούτου, το θέμα των δωρεάν VPNs αναδύεται κάθε τόσο συχνά. Αυτοί που είναι νέοι σε VPN τείνουν να θέτουν αυτήν την ερώτηση και με βάσιμους λόγους. Μετά από όλα, αν υπάρχουν καλές πληρωμένες επιλογές για ένα προϊόν, σίγουρα υπάρχουν και καλές δωρεάν επιλογές?

Με VPN, αυτό δεν συμβαίνει.

reddit torrent vpns ελεύθερη vpnsΠηγή: Reddit

Αν και μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα, τα δωρεάν δίκτυα VPN έρχονται με αξιοσημείωτους περιορισμούς που τους καθιστούν ένα κακό υποκατάστατο μιας πληρωμένης επιλογής. Είναι επίσης ένας εφιάλτης απορρήτου για torrenting, όπως ένας χρήστης Reddit σημειωθεί:

reddit torrent vpns δωρεάνΠηγή: Reddit

Η εμπειρία αυτού του χρήστη βοηθά πολύ τον βασικό λόγο για την αποφυγή δωρεάν VPN: τείνουν να μην διαθέτουν κατάλληλη προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Παράλληλα, τα δωρεάν δίκτυα VPN έχουν συνήθως χαμηλά ανώτατα όρια δεδομένων και φτωχό εύρος ζώνης, γεγονός που τα καθιστά άχρηστα για τα περισσότερα πράγματα. Επίσης, πολλά δωρεάν δίκτυα VPN δημιουργούν έσοδα με τη συλλογή και την πώληση δεδομένων χρήστη.

Τι είναι η προώθηση θυρών; Χρειάζομαι τη μεταβίβαση θυρών στο torrent?

Καθώς σπρώχνετε την Reddit για συμβουλές σχετικά με το χτύπημα ιδιωτικά και με ασφάλεια, μπορεί να περάσετε τον όρο "προώθηση θυρών". Οι περισσότεροι έμπειροι χρήστες torrent στο Reddit θα υποθέσουν ότι ξέρετε τι σημαίνει αυτό, οπότε μπορεί να έχετε έναν δύσκολο χρόνο να λάβετε μια σαφή εξήγηση στα φόρουμ της Reddit.

Με απλά λόγια, η προώθηση των θυρών δημιουργεί μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ μιας συσκευής και μιας άλλης απομακρυσμένης συσκευής. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία προώθησης θύρας για να συνδεθείτε απομακρυσμένα με μια οικιακή κάμερα ασφαλείας ενώ βρίσκεστε μακριά από το σπίτι. Η διαδικασία αναφέρεται μερικές φορές ως κλήση ενός τηλεφωνικού αριθμού με χρήση μιας επέκτασης - όταν συνδέεστε εξ αποστάσεως σε ένα δίκτυο, φτάνετε σε μια ακριβή τοποθεσία στο συγκεκριμένο δίκτυο αντί να λαμβάνετε προεπιλεγμένες ρυθμίσεις σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία (ή θύρα). 

Σχετιζομαι με: Προώθηση θυρών και ενεργοποίηση θύρας - Ποιες είναι οι διαφορές?

Ωστόσο, η προώθηση των θυρών είναι προβληματική για το torrenting καθώς παρακάμπτει το τείχος προστασίας που μπορεί να χρησιμοποιεί η υπηρεσία VPN. Αυτό διευκολύνει την ανακάλυψη της πραγματικής σας ταυτότητας στο δίκτυο. Επομένως, ενώ μπορεί να έχετε μεγαλύτερες ταχύτητες, η προώθηση των θυρών μειώνει επίσης την ασφάλειά σας. Επίσης, τα τείχη προστασίας VPN παρεμβάλλονται ως επί το πλείστον σε σπορά (κοινή χρήση) στο δίκτυο αντί να διαρρέουν από το δίκτυο.

Παρ 'όλα αυτά, μερικά δίκτυα torrent θα σας τιμωρήσουν με μια μείωση ταχύτητας αν δεν σποράτε επίσης ενώ κάνετε λήψη torrents. Ανάλογα με το δίκτυο torrent που σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN με προώθηση αποστολών για να αποφύγετε να μειώσετε τις ταχύτητες λήψης. 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =