Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την απεμπλοκή της Sling TV από οπουδήποτε στον κόσμο

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την απεμπλοκή της Sling TV από οπουδήποτε στον κόσμο


Τι είναι η Sling TV; Γιατί δεν μπορώ να παρακολουθώ τη Sling TV στο εξωτερικό?

Η Sling TV παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Consumer Electronics Show το 2015. Προσπάθησε να συμπληρώσει υπηρεσίες όπως το Netflix και το Hulu προσφέροντας ζωντανά κανάλια όπως το BBC America, το CNN, το Travel Channel και ένα ευρύ φάσμα ζωντανών αθλημάτων όπως το FOX Sports και το ESPN. Η υπηρεσία τροφοδοτεί την αυξανόμενη αγορά κορδονιών, από τις οποίες η Hulu με τη Live TV, το YouTube TV, το PlayStation Vue, το DirecTV Now και άλλοι αποτελούν πλέον μέρος.

Ωστόσο, σε αντίθεση με το Netflix, η Sling TV δεν είναι προσβάσιμη σε όλο τον κόσμο. Η υπηρεσία προσφέρεται μόνο σε κατοίκους στις ΗΠΑ - γι 'αυτό θα χρειαστείτε μια τοπική διεύθυνση IP για να εγγραφείτε και να μεταδώσετε περιεχόμενο σε ροή.

Εάν προσπαθήσετε να προσεγγίσετε τον ιστότοπο Sling TV από μια διεύθυνση IP που δεν ανήκει στις ΗΠΑ, πιθανώς θα χαιρετιστεί με το ακόλουθο μήνυμα:

"ΛΑΘΟΣ.

Το αίτημα δεν μπορούσε να ικανοποιηθεί.

Η διανομή του Amazon CloudFront έχει ρυθμιστεί ώστε να αποκλείει την πρόσβαση από τη χώρα σας. "

Δεν έχει σημασία αν αρχικά έχετε εγγραφεί για Sling TV από τις ΗΠΑ και τώρα προσπαθείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο από άλλο μέρος του κόσμου. Η πολιτική είναι η ίδια. Ο ευκολότερος τρόπος για να απεμπλακεί η Sling TV είναι η χρήση ενός VPN.

Εάν δεν έχετε χρόνο να περάσετε από όλες τις λεπτομέρειες αυτού του άρθρου, εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές των VPNs για την απεμπλοκή Sling TV έξω από τις ΗΠΑ:

 1. ExpressVPN Η πρώτη μας επιλογή. Οι γρήγοροι και αξιόπιστοι διακομιστές ξεκλειδώνουν τη Sling TV και μια σειρά από άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες streaming. Δύσκολο να νικήσει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 2. NordVPN Προϋπολογισμός φιλικός πάροχος που δεν σκουπίζει την ταχύτητα, την ασφάλεια ή την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Εύχρηστες εφαρμογές για τις περισσότερες πλατφόρμες.
 3. CyberGhost Επιτύχαμε μερικές από τις καλύτερες ταχύτητες ροής στις δοκιμές μας. Ένα μεγάλο all-rounder με χαμηλό κόστος.
 4. IPVanish Λειτουργεί καλά από την άποψη της ταχύτητας και της αξιοπιστίας. Ασφαλής και ευνοημένη από τους χρήστες του Kodi.
 5. VyprVPN Καλές ταχύτητες, ασφάλεια και ροή αξιοπιστία, αλλά δεν είναι η φθηνότερη επιλογή εδώ.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα VPN για να ξεκλειδώσω την τηλεόραση Sling?

Κονσέρτο για το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, ένα VPN κρυπτογραφεί όλη την κίνηση που μεταφέρεται προς και από τη συσκευή σας και τις σήραγγες μέσω ενός ενδιάμεσου διακομιστή της επιλογής σας. Φαίνεται σαν να έχετε πρόσβαση στον ιστό από μια τοποθεσία εκτός της τρέχουσας πόλης σας. Το λογισμικό καθιστά επίσης πολύ δύσκολο για τους ISPs, τους χάκερς και τους οργανισμούς επιτήρησης να παρακολουθούν τη συμπεριφορά σας στο διαδίκτυο.

Η εγγραφή και η χρήση ενός VPN είναι απολύτως νόμιμη. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο με ένα VPN και δεν καταργούν νόμους κάνοντας έτσι.

Σχετιζομαι με: Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ με ένα VPN.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την απελευθέρωση της Sling TV

Σε αυτή την ενότητα, θα σας μεταφέρουμε σε μια λίστα με αυτά που θεωρούμε τα καλύτερα δίκτυα VPN για την Sling TV άψογα. Κατατάσσονται στους ακόλουθους παράγοντες:

 • Ταχύτητα και σταθερότητα της υπηρεσίας
 • Μεγάλος αριθμός τοποθεσιών διακομιστών στις ΗΠΑ
 • Ισχυρά πρότυπα κρυπτογράφησης
 • Δυνατότητα αποκλεισμού περιορισμένου περιεχομένου
 • Εφαρμογές για Android και iOS
 • Ευκολία στη χρήση

1. ExpressVPN

ExpressVPNΙανουάριος 2020Αποκλειδώνει τη σφεντόνα TVTested Jan 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN συνιστάται ιδιαίτερα επειδή είναι ένα γρήγορο, αποδοτικό προϊόν που συνδυάζει ασφαλή πρωτόκολλα κρυπτογράφησης με ένα καλά σχεδιασμένο προϊόν. Είναι εύκολο να δημιουργηθεί και δεν έχει μεγάλο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες. Υπάρχουν δυνατότητες 20 τοποθεσιών στις ΗΠΑ, παρόλο που το ExpressVPN δεν διευκρινίζει πόσους διακομιστές βρίσκονται εκεί. Η εύρεση μιας κατάλληλης σύνδεσης δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Εάν το απόρρητο είναι αυτό που ακολουθείτε, τότε θα πρέπει να ξεκουραστείτε από το γεγονός ότι το ExpressVPN δεν αποθηκεύει κανένα ημερολόγιο κυκλοφορίας. Υπάρχει ένα μικρό κομμάτι διατήρησης μεταδεδομένων, συγκεκριμένα η ημερομηνία (όχι χρόνος) σύνδεσης, η επιλογή της τοποθεσίας του διακομιστή και το συνολικό εύρος ζώνης που χρησιμοποιείται. Η προσωπική σας διεύθυνση IP δεν θα εγγραφεί.

Η εταιρεία έχει την έδρα της στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους - πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπόκειται σε κανέναν υποχρεωτικό νόμο περί διατήρησης δεδομένων και εκτός της δικαιοδοσίας των δυτικών κυβερνητικών οργανισμών.

Το ExpressVPN χρησιμοποιεί 256-bit AES-CBC ως προκαθορισμένο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης, καθώς και ταυτόχρονη πιστοποίηση HMAC και τέλεια εμπιστευτικότητα. Υπάρχει ένας διακόπτης διαδικτυακής θανάτωσης που συμπεριλαμβάνεται, τον οποίο η εταιρεία αναφέρεται ως «κλείδωμα δικτύου». Αυτή η λειτουργία προσωρινά σταματά κάθε κυκλοφορία ιστού, εάν πέσει η σύνδεση.

Αν ψάχνετε για άλλες περιπτώσεις χρήσης, τότε θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι η Express είναι επίσης σε θέση να ξεκλειδώσετε περιεχόμενο στο Netflix. Είναι παρόμοια συμβατό τόσο με το Hulu όσο και με το BBC iPlayer.

Υπάρχουν εφαρμογές τόσο για το Android όσο και για το iOS, το οποίο καθιστά δυνατή την απευθείας ροή της Sling TV απευθείας στο τηλέφωνό σας εκτός των ΗΠΑ. Υποστηριζόμενη επιφάνεια εργασίας για Windows και MacOS περιλαμβάνεται επίσης.

Πλεονεκτήματα:

 • Οι διακομιστές σε 20 πόλεις των ΗΠΑ μπορούν να ξεμπλοκάρουν τη Sling TV από σχεδόν οπουδήποτε
 • Οι ταχύτητες είναι τέλειες για streaming HD και γρήγορες λήψεις
 • Τα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά κρυπτογράφησης, ασφάλειας και ιδιωτικότητας είναι στάνταρ
 • Επίσης, αποκλείει το Netflix, το Hulu, το Amazon Prime Video και το BBC iPlayer
 • Ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών - Windows, MacOS, Android, iOS, Linux και ορισμένοι δρομολογητές Wi-Fi
 • Ζωντανή συνομιλία υποστήριξη 24/7

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο πιο ακριβό από άλλες υπηρεσίες

BEST VPN FOR SLING TV: Η ExpressVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας. Μια εξαιρετικά γρήγορη και αξιόπιστη επιλογή που ξεμπλοκάρει την Sling TV και όλες τις σημαντικές υπηρεσίες streaming όπως το Netflix & Hulu. Εξαιρετική για streaming σε HD. Κορυφαία χαρακτηριστικά απορρήτου και ασφάλειας και δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής. Δοκιμάστε το χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Ακολουθεί η ανασκόπηση του ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. NordVPN

NordVPNΞεκλειδώνει το Sling TVTested Jan 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

NordVPN είναι μια άλλη κορυφαία υπηρεσία VPN και βρίσκεται εδώ και πάνω από μια δεκαετία - μια απόδειξη για το στερεό προϊόν που προσφέρει.

Είναι παρόμοιο με το IPVanish με την έννοια ότι προσφέρει μια πραγματική πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής - δεν υπάρχει διατήρηση πληροφοριών σχετικά με τις περιόδους σύνδεσης χρηστών, την κυκλοφορία ή τις χρονικές σφραγίδες.

Η εταιρεία διαθέτει 5111 εξυπηρετητές σε 60 χώρες - πάνω από 1.700 από αυτές βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα ειδικά για streaming βίντεο - Nord είναι μια από τις σπάνιες εταιρείες VPN που διχάζει τους διακομιστές σύμφωνα με τις ειδικότητες τους.

Η υπηρεσία είναι σε θέση να καλύψει την απαγόρευση του Netflix VPN, καθώς και να ξεκλειδώνει περιεχόμενο τόσο από το Hulu όσο και από το BBC iPlayer.

Τα πρότυπα κρυπτογράφησης δεν θα σας αφήσουν κάτω. Η εταιρεία αναπτύσσει το πρωτόκολλο AES 256-bit από προεπιλογή σε συνδυασμό με τα 2,048-bit SSL κλειδιά. Η προστασία διαρροής DNS είναι ενεργοποιημένη.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iOS, καθώς και για υποστήριξη για υπολογιστές για Windows και MacOS.

Πλεονεκτήματα:

 • Πάνω από 1.700 διακομιστές στις ΗΠΑ μπορούν να ξεμπλοκάρουν τη Sling TV και σχεδόν οτιδήποτε
 • Οι ταχύτητες είναι αρκετά γρήγορες για ροή HD
 • Κορυφαία προστασία και προστασία της ιδιωτικής ζωής
 • Εύχρηστες εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες
 • Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών διατίθεται μέσω live chat 24/7

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή επιφάνειας εργασίας λειτουργεί καλά αλλά μπορεί να κάνει με κάποια ενημέρωση

BEST BUDGET VPN: Το NordVPN είναι μια καλή επιλογή αξίας. Μια επιλογή εξαιρετικής αξίας που λειτουργεί αξιόπιστα με τη Sling TV και τους πιο δημοφιλείς δικτυακούς τόπους ροής. Συνδέει έως και 6 συσκευές ταυτόχρονα. Η εφαρμογή δεν προσφέρει επιλογή εναλλαγής διακομιστή. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Εδώ είναι η πλήρης ανασκόπηση του NordVPN.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

3. CyberGhost

CyberghostΞεκλειδώνει το Sling TVTested Jan 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Cyberghost.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

CyberGhost υποστηρίζει ότι δεν καταγράφει τη συμπεριφορά των χρηστών και τις συνήθειες περιήγησης, έτσι ώστε να αμβλυνθούν οι ανησυχίες σχετικά με την ιδιωτικότητα και την ανωνυμία. Έχει επίσης την έδρα της στη Ρουμανία, που σημαίνει ότι δεν υπόκειται σε κανέναν υποχρεωτικό νόμο περί διατήρησης δεδομένων. Τούτου λεχθέντος, η εταιρεία αποκτήθηκε πρόσφατα από άλλη εταιρεία, ώστε να αλλάξει τους όρους χρήσης. Θα κρατήσουμε ενημερωμένους τους αναγνώστες μας.

Υπάρχουν περισσότεροι από 3.700 διακομιστές σε ολόκληρο τον κόσμο, με περισσότερους από 742 από αυτούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε η πρόσβαση στη Sling TV δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iOS, καθώς και για υποστήριξη για υπολογιστές για Windows και MacOS.

Η υπηρεσία VPN δεν λειτουργεί με Netflix αλλά είναι συμβατή με το BBC iPlayer.

Όσον αφορά τα πρότυπα κρυπτογράφησης, το CyberGhost χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit στο πρωτόκολλο OpenVPN από προεπιλογή μαζί με τα κλειδιά RSA 2,048-bit και τον έλεγχο ταυτότητας MD5 HMAC. Υπάρχει ένας διακόπτης διαδικτυακής θανάτωσης που περιλαμβάνεται.

Πλεονεκτήματα:

 • Πάνω από 700 διακομιστές στις Η.Π.Α. περνούν τους περισσότερους γεωγραφικούς περιορισμούς και ξεμπλοκάρουν τη Sling TV
 • Επιλογή χαμηλού κόστους με εφαρμογές φιλικές προς τους αρχάριους
 • Εντυπωσιακή ταχύτητα ροής και λήψης
 • Αποτελεί άκρως από την άποψη της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής
 • Αξιόπιστη και ενημερωμένη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7

Μειονεκτήματα:

 • Οι χρήστες ενέργειας ενδέχεται να λυπηθούν για την έλλειψη προηγμένων επιλογών διαμόρφωσης

Επιλογή των αρχαρίων: Το CyberGhost είναι εύκολο στη χρήση. Μια επιλογή προϋπολογισμού για τη Sling TV. Καλό στο απόρρητο. Ρυθμίζει αξιόπιστα το βίντεο HD. Χτυπήστε και χάσετε συνδέσεις με δημοφιλείς τοποθεσίες ροής. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση του CyberGhost.

CyberGhost Κουπόνι ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 80% σε τριετή προγράμματα + 2 μήνες freeGET DEAL Η έκπτωση που εφαρμόζεται αυτόματα

4. IPVanish

IPVanishΞεκλειδώνει το Sling TVTested Jan 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.IPVanish.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 7 ΗΜΕΡΕΣ

IPVanish έχει την έδρα της στις ΗΠΑ και ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις όταν πρόκειται για ένα γρήγορο, αξιόπιστο VPN που δεν θα θέσει σε κίνδυνο την ιδιωτική σας ζωή. Έχει πολιτική να μην αποθηκεύει καθόλου δεδομένα - υπάρχει μόνο μια μικρή μάζα όταν ένας λογαριασμός καταχωρείται για πρώτη φορά. Μετά από αυτό, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τα χρονικά σήματα, τις προτιμήσεις διακομιστή ή το χρησιμοποιούμενο εύρος ζώνης.

Η IPVanish κατατάσσεται καλά για streaming βίντεο καθώς προσφέρει διακομιστές που βελτιστοποιούνται για ταχύτητα, σταθερότητα και ασφάλεια. Σε παγκόσμιο επίπεδο λειτουργεί πάνω από 1.300 διακομιστές με κολοσσιαίο 650 παρόν μόνο στις ΗΠΑ.

Τα πρότυπα κρυπτογράφησης είναι αρκετά καλά. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit για το πρωτόκολλο OpenVPN από προεπιλογή, πιστοποίηση SHA512 και ανταλλαγή κλειδιών DHE-RSA 2,048-bit με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Το τελευταίο χαρακτηριστικό σημαίνει ότι, στο απίθανο σενάριο ότι ο λογαριασμός σας παραβιάζεται, οι χάκερ εξακολουθούν να μην είναι σε θέση να συλλέξουν πληροφορίες από προηγούμενες συνεδρίες ιστού. Ένας διακόπτης διαδικτυακής θανάτωσης περιλαμβάνεται από προεπιλογή.

Το IPVanish δεν ξεκλειδώνει περιεχόμενα geo-restricted σε Netflix ή Hulu, αλλά το κάνει τόσο εύκολα για το BBC iPlayer.

Υπάρχουν εφαρμογές για iOS και Android καθώς και υποστήριξη για υπολογιστές για Windows και MacOS.

Πολλοί χρήστες θεωρούν μια εξαιρετική επιλογή για το Kodi, επειδή τους επιτρέπει να κάνουν λήψη του Android APK απευθείας στη συσκευή τους. Η διεπαφή είναι επίσης φιλική προς το τηλεχειριστήριο για συσκευές Kodi που δεν έχουν πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Πλεονεκτήματα:

 • Με περίπου 650 αμερικανικούς διακομιστές, μπορεί να ξεμπλοκάρει σχεδόν κάθε χώρο ροής σε ταχύτητες HD
 • Ένα εξαιρετικό φαβορί μεταξύ των χρηστών τηλεχειριστηρίου Fire TV Stick και Kodi
 • Σας επιτρέπει να συνδέσετε 10 συσκευές ταυτόχρονα
 • Κορυφαίες εκτιμήσεις ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής

Μειονεκτήματα:

 • Οι αξιώσεις υποστηρίζουν 24/7, αλλά τα εισιτήρια μπορούν να πάρουν μια μέρα ή δύο
 • Οι αντίπαλοι μπορούν να ξεμπλοκάρουν περισσότερους ιστότοπους ροής

Έως 10 συσκευές: Το IPVanish έχει ένα μεγάλο δίκτυο εξυπηρετητών και χειρίζεται πολλές συνδέσεις καλά. Εύκολο στη χρήση και προτιμάται από χρήστες που χρειάζονται υψηλά πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων. Χειρίζεται τη Sling TV αλλά δεν μπορεί να ξεμπλοκάρει τόσες υπηρεσίες streaming, όπως μερικοί από τους αντιπάλους της. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% στο ετήσιο πρόγραμμα GET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

5. VyprVPN

VyperVPNΞεκλειδώνει το Sling TVTested Jan 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

VyprVPN διατηρεί ορισμένα δεδομένα - συγκεκριμένα "τη διεύθυνση IP προέλευσης του χρήστη, τη διεύθυνση IP VyprVPN που χρησιμοποιεί ο χρήστης, την ώρα έναρξης και λήξης σύνδεσης και τον συνολικό αριθμό χρησιμοποιούμενων ψηφιολέξεων".

Ωστόσο, η εταιρεία αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες για 30 ημέρες για να τις χρησιμοποιήσει για σκοπούς αντιμετώπισης προβλημάτων. Δεν υπάρχουν αναφερθείσες περιπτώσεις που τα δεδομένα πέφτουν σε λάθος χέρια. Η εταιρεία διαχειρίζεται τα ολόκληρα κέντρα δεδομένων της - σε αντίθεση με την ενοικίαση από τρίτους παρόχους. Όλες οι συνδέσεις κρυπτογραφούνται από το πρωτόκολλο OpenVPN, την κρυπτογράφηση AES 256-bit, τα κλειδιά RSA 2.048-bit χωρίς την απόλυτη εμπιστευτικότητα και τον έλεγχο ταυτότητας SHA256.

Το VyprVPN περιλαμβάνει ένα διακόπτη διαδικτυακής θανάτωσης, το οποίο σημαίνει ότι η διαδικτυακή κίνηση θα σταματήσει προσωρινά εάν πέσει η σύνδεση.

Για πρόσθετη αμοιβή, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το πρωτόκολλο Chameleon ™, το οποίο υπονομεύει περαιτέρω τη σύνδεσή σας και δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τον ISP να καταλάβει ότι χρησιμοποιείτε VPN.

Υπάρχουν περισσότεροι από 700 εξυπηρετητές σε όλο τον κόσμο με 8 τοποθεσίες στις ΗΠΑ.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iOS, καθώς και για υποστήριξη για υπολογιστές για Windows και MacOS.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί πολλούς διακομιστές σε 8 μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
 • Ξεμπλοκάρει το Hulu, το Amazon Prime Video και το BBC iPlayer
 • Γρήγορες ασφαλείς και ιδιωτικές συνδέσεις

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο ακριβό
 • Οι εφαρμογές είναι κηλίδες αλλά δεν διαθέτουν προηγμένες επιλογές διαμόρφωσης

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ: Το VyprVPN είναι φιλικό προς το χρήστη. Λειτουργεί καλά με τη Sling TV και τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες streaming. Καλή απόδοση στις δοκιμές μας, αλλά λίγο ακριβό. 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του VyprVPN.

VyprVPN ΚουπόνιΚαθαρίστε το 81% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN για να ξεκλειδώσω τη Sling TV?

Τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι διαθέσιμα στα interwebs και παρουσιάζονται ως μια ελκυστική επιλογή. Αυτό συμβαίνει επειδή οι χρήστες συνήθως δεν χρειάζεται να εγγραφούν με πιστωτική κάρτα.

Αλλά αν τα επιλέγετε, θα είστε επιρρεπείς σε αδύναμη κρυπτογράφηση και στην πραγματική απειλή απώλειας δεδομένων. Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν ανώτατα όρια για δεδομένα, εύρος ζώνης και ελάχιστη επιλογή διακομιστών.

Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις δωρεάν VPN που παράγουν παράνομα και πωλούν δεδομένα χρήστη. Δεν τους συνιστούμε.

Ορισμένα δίκτυα VPN για αποφυγή

Η βασική αρχή της χρήσης ενός VPN είναι η διαβεβαίωση ότι το απόρρητό σας θα προστατεύεται από τους φοβισμένους ISP και άλλους φορείς. Οι υπηρεσίες που παραβιάζουν αυτή την εμπιστοσύνη είναι καλύτερα αμειβόμενες. Ακολουθούν δύο παραδείγματα:

1. Hola

Η Hola που εδρεύει στο Ισραήλ δεν μισθώνει φυσικούς διακομιστές όπως οι περισσότερες υπηρεσίες VPN, αλλά λειτουργεί ως υπηρεσία peer-to-peer - αξιοποιώντας το αχρησιμοποίητο εύρος ζώνης χρηστών. Σε ένα σημείο η εταιρεία είχε μια τεράστια βάση χρηστών περίπου 50 εκατομμυρίων. Επέλεξε να χρησιμοποιήσει ένα μέρος του εύρους ζώνης κάθε χρήστη για να δημιουργήσει ένα τεράστιο botnet και στη συνέχεια να συμμετάσχει σε επιθέσεις Distributed Denial of Service σε άλλους ιστότοπους.

2. Ασπίδα Hotspot

Το Hotspot Shield συγκλόνισε την κοινότητα VPN αφού φέρεται ότι έβαλε τα cookie παρακολούθησης στα προγράμματα περιήγησης των χρηστών, συλλέγοντας τα δεδομένα και τα πουλούσε στους διαφημιζόμενους. Οι παρατηρητές πιστεύουν ότι η εταιρεία διέπρεψε επίσης έντονα τα αιτήματα HTTP σε συνεργαζόμενους ιστότοπους, όπου θα μπορούσε να κερδίσει κέρδος.

Τι πρέπει να κάνω μετά την εγγραφή σας για ένα VPN?

Αν θέλετε να κάνετε streaming Sling TV στον υπολογιστή σας, το Macbook ή το smartphone, τότε μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εγγραφείτε σε ένα VPN, να συνδεθείτε με την εφαρμογή συντρόφου app ή desktop, να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στις ΗΠΑ και να χρησιμοποιήσετε Απλώστε κανονικά την τηλεόραση. Σας συνιστούμε να διαγράψετε πρώτα τα cookies πριν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα - αυτό θα σας βοηθήσει να καταργήσετε τα παλιά αναγνωριστικά τοποθεσίας.

Η Sling TV είναι επίσης συμβατή με τις ακόλουθες συσκευές:

 1. Roku
 2. AppleTV
 3. Chromecast
 4. Amazon FireTV
 5. AndroidTV
 6. XboxOne
 7. iOS συσκευές
 8. Συσκευές Android
 9. Windows
 10. Mac OS
 11. Ορισμένες έξυπνες τηλεοράσεις

Αυτές οι συσκευές δεν έρχονται με ενσωματωμένη υποστήριξη για εφαρμογές VPN - που σημαίνει ότι δεν υπάρχει μητρική λογισμικό που θα κάνει το τέχνασμα. Για να το ρυθμίσετε συνιστούμε να αξιοποιήσετε το VPN σε έναν εικονικό δρομολογητή. Αυτό είναι δυνατό επειδή οι περισσότεροι υπολογιστές που μπορούν να συνδεθούν στο wifi είναι επίσης σε θέση να μεταδίδουν τα δικά τους σήματα wifi - παρόμοια με το πώς τα smartphones έχουν εγκαταστήσει τα κινητά wifi hotspots.

Διαβάστε τα σεμινάρια σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός VPN σε έναν εικονικό δρομολογητή για συσκευές Windows και Mac.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ένα VPN σε ένα φυσικό δρομολογητή εάν το υποστηρίζει από το υλικολογισμικό. Ένα τέτοιο υλικολογισμικό είναι το DD-WRT, μια ελεύθερη και ανοικτή πηγή που λειτουργεί σε ένα ευρύ φάσμα μοντέλων δρομολογητών. Μάθετε περισσότερα για το DD-WRT και τα καλύτερα VPN για αυτό εδώ.

Μπορώ να παρακολουθώ ζωντανά αθλήματα και να παρακάμψω περιφερειακές διακοπές με την τηλεόραση Sling?

Μια περιφερειακή συσκότιση αναφέρεται στην κατάσταση όπου ένα ζωντανό παιχνίδι - MLB για παράδειγμα - είναι διαθέσιμο σε ορισμένες πολιτείες στις ΗΠΑ, αλλά όχι σε όλους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα στελέχη παίζουν με δικαιώματα εκπομπής για κάθε παιχνίδι. Μερικοί μπορεί να πάνε σε Fox και NBC αλλά όχι ABC για παράδειγμα.

Σε αυτήν την κατάσταση, οι κάτοχοι δικαιωμάτων περιεχομένου καθορίζουν μια «περιοχή» συσκότισης. Συνήθως, συσχετίζεται με τις διευθύνσεις IP που βρίσκονται πιο κοντά στις ομάδες που παίζουν αυτήν την περίοδο. Έτσι εάν είστε fan του Chicago Cubs είναι πιθανό ότι ένα παιχνίδι στο σπίτι δεν θα είναι διαθέσιμο για ζωντανή ροή.

Για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε για ένα VPN και να επιλέξετε ένα διακομιστή στις ΗΠΑ αλλά εκτός της περιοχής συσκότισης.

Ο οδηγός μας για να ξεπεράσουμε τα blackout των MLB θα βοηθήσει στην παροχή μεγαλύτερης σαφήνειας.

"Βραδιά παρακολουθώντας την τηλεόραση" από το flash.pro με άδεια CC under 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =