Καλύτερα δίκτυα VPN Netflix της Ιταλίας (Netflix Italia) ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε στο εξωτερικό

netflix italy 2


Συνήθως, όταν μιλάμε για την απεμπλοκή του Netflix, αναφερόμαστε στο US Netflix. Ο αμερικανικός κατάλογος των εκπομπών έχει, μετά από όλα, τη μεγαλύτερη επιλογή νεότερων τηλεοπτικών εκπομπών. Αλλά άλλες χώρες έχουν το δικό τους αποκλειστικό περιεχόμενο και στο Netflix. Ο κατάλογος της Netflix της Ιταλίας περιλαμβάνει τόσο διεθνείς όσο και τοπικούς τίτλους, όπως το Amiche da Morire, το Generazione 1000 Euro και η πραγματικότητα.

Η Netflix Italy προσφέρει επίσης ιταλικούς υπότιτλους και μεταγλωττίζει το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου της, καθιστώντας προτιμότερο τους Ιταλούς που ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Οι χρήστες που προσπαθούν να παρακολουθήσουν το Netflix Italia εκτός της Ιταλίας θα μεταφερθούν αυτόματα στην έκδοση Netflix της τρέχουσας χώρας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην Netflix Italy, θα χρειαστείτε μια ιταλική διεύθυνση IP. Μια διεύθυνση IP είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό για τη συσκευή σας που χρησιμοποιείται για την προσέγγιση της θέσης σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε μια ιταλική διεύθυνση IP είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο κρυπτογραφεί όλη την κίνηση διαδικτύου μιας συσκευής και το δρομολογεί μέσω ενός ενδιάμεσου διακομιστή σε μια τοποθεσία της επιλογής σας. Αυτό καλύπτει την πραγματική σας διεύθυνση IP με αυτή που χρησιμοποιείται από το διακομιστή, η οποία στην περίπτωση αυτή θα βρίσκεται στην Ιταλία.

Η Netflix έχει απαγορεύσει σε πολλούς διακομιστές VPN την πρόσβαση στο περιεχόμενό της. Εάν προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε την Netflix Italy με ένα αποκλεισμένο VPN, θα εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

"Ops! Qualcosa è andato storto ... Errore - ροή. Sembra che tu stia usando un deblocker o proxy. Το Disattiva questi servizi e riprova.

Ή στα αγγλικά:

"Ομοίως, κάτι πήγε στραβά ... Σφάλμα ροής. Φαίνεται ότι χρησιμοποιείτε έναν αποσυμπιεστή ή έναν πληρεξούσιο. Απενεργοποιήστε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες και δοκιμάστε ξανά. "

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την παρακολούθηση του ιταλικού Netflix

Μια χούφτα VPN εξακολουθεί να είναι σε θέση να παρακάμψει το σφάλμα του διακομιστή μεσολάβησης Netflix στην Ιταλία και βγαίνουμε σε κάποιες λεπτομέρειες, αλλά εάν δεν μπορείτε να διαβάσετε μέχρι το τέλος, έχουμε επιμεληθεί αυτή τη λίστα των καλύτερων VPN για Netflix Ιταλία:

 1. ExpressVPN Η κορυφαία επιλογή μας. Οι διακομιστές στην Ιταλία δεν έχουν προβλήματα κατά την απεμπλοκή του Netflix Italia και σχεδόν σε όλους τους άλλους δικτυακούς τόπους streaming. Οι ταχύτητες είναι εντυπωσιακές και η ιδιωτικότητα και η ασφάλεια είναι ύψιστης σημασίας. Περιλαμβάνουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 2. NordVPN Επιλογή προϋπολογισμού. Οι διακομιστές στην Ιταλία είναι αρκετά ικανοί να ξεμπλοκάρουν το Netflix με καλές ταχύτητες. Καλές δυνατότητες απορρήτου.
 3. PrivateVPN Απελευθερώνει Netflix με ευκολία, αλλά απαιτεί χειροκίνητη διαμόρφωση σε δρομολογητές.

Βασίσαμε τις επιλογές μας βάσει των ακόλουθων κριτηρίων:

 • Ιταλούς διακομιστές που μπορούν να παρακάμψουν το σφάλμα του διακομιστή μεσολάβησης Netflix
 • Γρήγορες και σταθερές συνδέσεις για ροή HD χωρίς διακοπές
 • Ισχυρά πρότυπα ασφαλείας και πολιτική απορρήτου
 • Γρήγορη και ικανή υποστήριξη πελατών
 • Υποστηρίζει πολλούς τύπους συσκευών

Σημειώστε ότι δοκιμάσαμε αυτά τα VPN με το Netflix σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα λειτουργήσουν με την εφαρμογή Netflix σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας ή streaming media.

Σχετικά: Το καλύτερο VPN για την τηλεόραση Rai έτσι μπορείτε να παρακολουθήσετε το RaiPlay στο εξωτερικό

1. ExpressVPN

ExpressVPNΙανουάριος 2020Αποκλεισμός Netflix ItaliaTested Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN πρόσθεσε πρόσφατα τη δυνατότητα να ξεμπλοκάρει την Netflix Italy σε έναν ήδη μακρύ κατάλογο γεωγραφικών περιοχών και εφαρμογών. Άλλοι περιλαμβάνουν το Netflix ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Ιαπωνία και τη Γαλλία, το BBC iPlayer, το HBO, το Amazon Prime Video και το Hulu. Απλά ρωτήστε την υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας ποιοι διακομιστές μπορούν να ξεμπλοκάρουν την Netflix Italy ή απλώς να το καταλάβουν από δοκιμές και λάθη (υπάρχουν μόνο δύο τοποθεσίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε στην Ιταλία). Το ExpressVPN είναι αρκετά γρήγορο για να ρέει χωρίς να το αποθηκεύει σε υψηλή ποιότητα.

Πέρα από την απεμπλοκή, το ExpressVPN είναι ένας μεγάλος πάροχος υπηρεσιών. Προσφέρει ισχυρή ασφάλεια, πολιτική μη λογαρίθμων και καλύτερη προστασία στη διαρροή στην κατηγορία. Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες. Κάθε συνδρομή συνοδεύεται από την έξυπνη υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης DNS του MediaStreamer, η οποία μπορεί να ξεμπλοκάρει τοποθεσίες με γεωμετρητές σε συσκευές που δεν υποστηρίζουν VPN, όπως η Apple TV και κονσόλες παιχνιδιών.

Μπορείτε να συνδέσετε έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα με συνήθη συνδρομή. Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Windows, MacOS, iOS, Android, Amazon Fire TV, Linux και ορισμένους δρομολογητές wifi.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί superfast servers στο Cosenza & Μιλάνο, ιδανικό για ροή ιταλικών παραστάσεων στο εξωτερικό
 • Αρκετά γρήγορη για αναπαραγωγή βίντεο HD χωρίς προσωρινή αποθήκευση
 • Καλύτερη ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής στην τάξη
 • Υποστήριξη πελατών για ζωντανή συνομιλία καλύπτεστε
 • Εφαρμογές για Windows, MacOS, Android, iOS και Linux

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο πιο ακριβό από μερικούς ανταγωνιστές

BEST VPN για Netflix Ιταλία: Η ExpressVPN είναι η πρώτη μας επιλογή. Αποσυνδέει αξιόπιστα το περιεχόμενο Netflix από την Ιταλία με υπότιτλους και μεταγλώττιση. Παρέχει επίσης εξαιρετική απόδοση με τις περισσότερες υπηρεσίες ροής, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικές ταχύτητες για προβολή HD χωρίς buffer. Συνολική ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Δοκιμάστε το χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. NordVPN

NordVPNΑποκλεισμός Netflix ItaliaTested Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

NordVPN δεν απαριθμεί το ιταλικό Netflix στον κατάλογο των χωρών στις οποίες μπορεί να ξεκλειδώσει την υπηρεσία ροής, αλλά μπόρεσε να συνδεθεί και να παρακολουθήσει με επιτυχία το ιταλικό Netflix από τον Καναδά στις δοκιμές μας. Η Nord εκμεταλλεύεται 50 διακομιστές στην Ιταλία και μπορούσαμε να παρακάμψουμε το σφάλμα του διακομιστή μεσολάβησης όταν συνδεθήκατε με το πιο δημοφιλές (το φορτίο του διακομιστή αναφέρεται στην εφαρμογή). Το NordVPN επίσης αποκλείει το Netflix στις ΗΠΑ, τη Γαλλία, την Ινδία, τις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία και την Αυστραλία. Άλλες υπηρεσίες ροής, όπως το HBO Now, το BBC iPlayer και το Hulu, μπορούν επίσης να ξεκλειδωθούν εκτός των αντίστοιχων χωρών.

Το NordVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας για να αποτρέψει τους χάκερς και τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου από το να παρακολουθήσουν τη δραστηριότητά σας. Η εταιρεία εφαρμόζει μια πολιτική μηδενικών μητρώων, πράγμα που σημαίνει ότι δεν διατηρεί καμία πληροφορία σχετικά με τον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας. Μια ενιαία συνδρομή σάς επιτρέπει να συνδέσετε έως και έξι ταυτόχρονες συσκευές. Στο site διατίθεται υπηρεσία υποστήριξης με ζωντανή υποστήριξη πελατών. Οι διακομιστές είναι αρκετά γρήγοροι για να εξασφαλίσουν μια ομαλή ροή χωρίς buffering.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Windows, MacOS, iOS και Android.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί 52 διακομιστές στην Ιταλία, απενεργοποιεί εύκολα την RaiPlay και την Netflix Italy από το εξωτερικό
 • Προμηθευτής προϋπολογισμού που δεν κάνει συμβιβασμούς σχετικά με την ασφάλεια και το απόρρητο
 • Διαθέσιμες εφαρμογές για τις περισσότερες μεγάλες πλατφόρμες για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές
 • Εκτεταμένη τεκμηρίωση υποστήριξης και δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι διακομιστές χρειάζονται περισσότερο χρόνο σύνδεσης
 • Μπορεί να επιλέξει μόνο μια τοποθεσία, όχι έναν συγκεκριμένο διακομιστή

BEST BUDGET VPN: Το NordVPN είναι μια καλή επιλογή αξίας. Ένα καλό all-rounder που λειτουργεί καλά με την Netflix από την Ιταλία. Ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας και επιτρέπει έως και 6 συσκευές να χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα από έναν λογαριασμό. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του NordVPN.

3. PrivateVPN

PrivateVPNΑποκλεισμός Netflix ItaliaTested Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.PrivateVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

PrivateVPN, δεν πρέπει να συγχέεται με την ιδιωτική πρόσβαση στο Internet, είναι ένας σχετικά νέος πάροχος VPN που ξεδιπλώνει ένα μέρος για τον εαυτό του ως ένα στερεό VPN που μπορεί να ξεμπλοκάρει σχεδόν τα πάντα. Αυτό περιλαμβάνει ιταλική Netflix, μεταξύ άλλων υπηρεσιών. Έχει μόλις δύο διακομιστές στην Ιταλία και περίπου 100 σε όλους. Αυτό είναι ένα απλό κλάσμα των 5.100+ εξυπηρετητών του NordVPN, αλλά σε αυτή την περίπτωση, πληρώνει για να παραμείνει χαμηλό κλειδί και να συνεχίσει να πετάει κάτω από το ραντάρ της Netflix.

Το PrivateVPN παρουσίασε ικανοποιητικά αποτελέσματα στις δοκιμές ταχύτητας, προσφέροντας αρκετό εύρος ζώνης για τη ροή του Netflix σε υψηλή ευκρίνεια. Ισχυρή κρυπτογράφηση, διακόπτης kill, προστασία διαρροής DNS, πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής και μέχρι πέντε ταυτόχρονες συσκευές συμπεριλαμβάνονται σε κανονική συνδρομή.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Windows, MacOS, iOS και Android.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί διακομιστές στο Arezzo και το Μιλάνο που προορίζονται για streaming
 • Μπορεί να ξεμπλοκάρει τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής
 • Εύχρηστες εφαρμογές για Windows, MacOS, iOS και Android

Μειονεκτήματα:

 • Ο νέος πάροχος εξακολουθεί να επεκτείνει το δίκτυό του, έχει λιγότερους διακομιστές από τους οποίους μπορεί να επιλέξει
 • Το προσωπικό υποστήριξης είναι καλό, αλλά λειτουργεί μόνο κατά τις ευρωπαϊκές ώρες λειτουργίας

ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ: Το PrivateVPN είναι μια καλή οικογενειακή επιλογή για οικογένειες που χρησιμοποιούν πολλαπλές συσκευές. Οι ταχύτητες ήταν εκπληκτικά καλές σε αυτό το άκρο της αγοράς. Θα μπορούσε να κάνει με την κατοχή περισσότερων εξυπηρετητών και δεν έχει υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του PrivateVPN.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - Εξοικονομήστε το 83% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix Italia στο εξωτερικό

Είναι εύκολο να παρακολουθήσετε το Netflix Italia από το εξωτερικό μόλις μάθετε πώς. Ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε ένα VPN που λειτουργεί με το Netflix Italia. Σας συνιστούμε το ExpressVPN.
2. Εκτελέστε την εφαρμογή VPN και επιλέξτε ένα διακομιστή στην Ιταλία. Το ExpressVPN έχει δύο διακομιστές στην Ιταλία και τουλάχιστον ένας συνεργάστηκε πάντα με τη Netflix Italia κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας.
3. Καθαρίστε τα cookie και την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης. Αυτά μπορούν να αποθηκεύουν πληροφορίες τοποθεσίας από προηγούμενες περιόδους σύνδεσης.
4. Ανοίξτε το Netflix Italia και αρχίστε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ιταλικές εκπομπές και ταινίες!

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN με την Netflix Italy?

Πιθανώς όχι. Ακόμη και μεταξύ των πληρωμένων υπηρεσιών VPN, βρήκαμε μόνο τρία που παρακάμπτουν με επιτυχία το αντι-διακομιστή μεσολάβησης Netflix. Τα δωρεάν δίκτυα VPN απλά δεν διαθέτουν τους πόρους για την καταπολέμηση του Netflix.

Συνιστούμε να αποφύγετε γενικά τα δωρεάν VPN. Συνήθως έχουν πολύ πιο περιορισμένη επιλογή διακομιστών, επιβάλλουν ανώτατα όρια δεδομένων και περιορίζουν το εύρος ζώνης.

Πολλά δωρεάν VPN κερδίζουν χρήματα παραβιάζοντας το ιδιωτικό απόρρητο των χρηστών, εισάγοντας διαφημίσεις και εντοπίζοντας τα cookies στα προγράμματα περιήγησης. Τα δεδομένα περιήγησής τους εξορύσσονται και πωλούνται σε τρίτους. Ορισμένες δωρεάν εφαρμογές VPN μεταφέρουν ακόμη και κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να μολύνει, να καταστρέψει και / ή να κλέψει από τη συσκευή σας.

VPN που δεν λειτουργούν με την ιταλική Netflix

Ακολουθεί μια λίστα με VPN που δεν λειτουργούν με το ιταλικό Netflix, είτε με δική τους παραδοχή είτε σύμφωνα με τις δοκιμές μας:

 • ExpressVPN
 • VyprVPN
 • IPVanish
 • IronSocket
 • HideMyAss (HMA)
 • Buffered
 • SaferVPN
 • Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (PIA)
 • PureVPN
 • Hola
 • Hotspot Ασπίδα
 • CyberGhost
 • Tunnelbear
 • CactusVPN
 • Zenmate
 • Keenow

Υπάρχουν πολλά ακόμα δίκτυα VPN που δεν θα λειτουργούν με το Netflix, αλλά είναι πιθανό να τα βρείτε σε αναζήτηση. Εάν δεν είστε βέβαιοι, γνωρίζετε ότι τα VPN που μπορούν να ξεμπλοκάρουν το Netflix είναι η εξαίρεση παρά ο κανόνας.

Το VPN δεν συνεργάζεται με το Netflix; Δοκιμάστε αυτό

Εάν έχετε συνδρομή με έναν από τους παρόχους VPN που συνιστούσαμε παραπάνω αλλά δεν μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Αποσυνδεθείτε από όλους τους λογαριασμούς Google στο μηχάνημα, συμπεριλαμβανομένου του λογαριασμού σας Chrome αν το χρησιμοποιείτε. Η Google αποθηκεύει διευθύνσεις IP, οι οποίες ενδέχεται να αποκαλύψουν την πραγματική σας τοποθεσία.
 2. Απενεργοποιήστε όλες τις υπηρεσίες τοποθεσίας στο πρόγραμμα περιήγησης και τις υπηρεσίες τοποθεσίας στο μηχάνημα ή τη συσκευή σας (GPS, κ.λπ.)
 3. Διαγράψτε τα cookie του browser σας, τη μνήμη cache και τα αρχεία temp. Μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη εδώ και πώς να καθαρίσετε τα cookies σας εδώ.
 4. Απενεργοποιήστε το IPv6 στη συσκευή σας. Αυτή η επιλογή μπορεί συνήθως να βρεθεί κάπου στις ρυθμίσεις δικτύου.
 5. Αποσυνδέστε και επανασυνδεθείτε με την επιλεγμένη τοποθεσία του διακομιστή για να αποκτήσετε μια νέα διεύθυνση IP.
 6. Αλλάξτε την ζώνη ώρας της συσκευής σας στην περιοχή εξυπηρέτησης του παροχέα και προσαρμόστε την ώρα στην τοπική ώρα. Για την Ιταλία, οι ζώνες ώρας είναι UTC + 1 και UTC + 2.
 7. Εάν είστε συνδεδεμένοι σε ένα δίκτυο wifi και έχετε πρόσβαση στο δρομολογητή, μετονομάστε το όνομα δικτύου Wifi (SSID), προσθέτοντας στο τέλος το "" _nomap "" (χωρίς εισαγωγικά). Αυτό θα επιλέξει το δίκτυό σας από τις υπηρεσίες γεωγραφικής τοποθέτησης της Google. Θα χρειαστεί να επανασυνδέσετε τη συσκευή σας στο νέο δίκτυο για να ανακτήσετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 7