Τα καλύτερα δίκτυα VPN για το FuboTV ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθήσετε εκτός των ΗΠΑ

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για το FuboTV


Αν έχετε δοκιμάσει να βλέπετε το FuboTV στο εξωτερικό, έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε το ακόλουθο μήνυμα:

Λυπούμαστε, το περιεχόμενο FuboTV δεν είναι επί του παρόντος διαθέσιμο στην τοποθεσία σας. "

Αυτό σημαίνει ότι η παρακολούθηση του FuboTV στο εξωτερικό δεν είναι δυνατή χωρίς ένα VPN.

Τα VPN βοηθούν στην παρακολούθηση του FuboTV στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία ή ακόμα και οπουδήποτε εκτός των ΗΠΑ. Το κάνουν αυτό στέλνοντας την διαδικτυακή σας κίνηση μέσω μιας κρυπτογραφημένης σήραγγας σε διακομιστές που βρίσκονται σε άλλες περιοχές του κόσμου. Συνδέοντας με ένα διακομιστή στις Η.Π.Α., για παράδειγμα, θα σας δοθεί μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ και επομένως θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το FuboTV στο εξωτερικό.

Ενώ σας συνιστούμε να διαβάσετε για να μάθετε όλα σχετικά με τα καλύτερα δίκτυα VPN για το FuboTV, ακολουθεί μια γρήγορη περίληψη μόνο σε περίπτωση που δεν έχετε χρόνο:

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την παρακολούθηση του FuboTV εκτός των ΗΠΑ

 1. ExpressVPN: διακομιστές υψηλής ταχύτητας σε όλες τις ΗΠΑ. Αποσυνδέει το FuboTV και το Netflix. Εύκολη χρήση εφαρμογών και ισχυρή ασφάλεια με ισχυρή κρυπτογράφηση. Περιλαμβάνει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7.
 2. NordVPN: 1.800 διακομιστές στις Η.Π.Α. Μπορεί να ξεμπλοκάρει το FuboTV, το Netflix και πολλά άλλα. Χρησιμοποιήστε έως και 6 συσκευές. Περιλαμβάνει υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα και είναι εξαιρετικά ασφαλής με πολιτική μη λογαρίθμων.
 3. CyberGhost: Επιλογή εκατοντάδων αμερικανικών διακομιστών για την παρακολούθηση του FuboTV. Διαθέτει ισχυρή ασφάλεια με κρυπτογράφηση 256-bit και αυστηρή πολιτική μη καταγραφών. Συνδέστε έως και 7 συσκευές.
 4. IPVanish: Υπηρεσία VPN βασισμένη στις Η.Π.Α. ικανή να απεμπλακεί το FuboTV. Διακομιστές σε πάνω από δώδεκα πόλεις των ΗΠΑ. Επιτρέπει έως και 10 ταυτόχρονες συνδέσεις. Ισχυρή κρυπτογράφηση και πολιτική μη καταγραφής.
 5. PrivateVPN: Γρήγοροι διακομιστές, ιδανικοί για streaming FuboTV, Netflix και Amazon Prime Video. Συνδέστε έως και 6 συσκευές. Προστατεύει το ιδιωτικό σας απόρρητο με ισχυρές λειτουργίες ασφαλείας και πολιτική μη καταγραφής.

Δεν είναι όλα τα δίκτυα VPN ικανά να αποκλείσουν το FuboTV στο εξωτερικό. Επιπλέον, πολλά δίκτυα VPN έχουν αργούς διακομιστές και κακή ασφάλεια. Βρήκαμε τα καλύτερα VPN για το FuboTV επιλέγοντας μόνο αυτά που πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Σέρβερ στις ΗΠΑ για να ξεμπλοκάρει το FuboTV
 • Γρήγορες ταχύτητες για streaming περιεχόμενο χωρίς buffering ή καθυστέρηση
 • Εξασφαλίζει τα δεδομένα σας με την πολιτική κρυπτογράφησης και μη καταγραφής
 • Υποστήριξη πελατών μέσω live chat και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατά προτίμηση 24/7
 • Εύχρηστες εφαρμογές για επιφάνεια εργασίας και κινητά
 • Επιτρέπει ταυτόχρονες συνδέσεις σε πολλές συσκευές

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για το FuboTV

Ακολουθεί ο κατάλογος των καλύτερων VPN για την παρακολούθηση της FuboTV εκτός των ΗΠΑ:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks fubotvTested Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN κάνει εύκολη την παρακολούθηση του FuboTV έξω από τις ΗΠΑ. Βασισμένο στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, το ExpressVPN διαθέτει δίκτυο με πάνω από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες. Είναι γρήγορο και μπορεί να ξεμπλοκάρει όχι μόνο το FuboTV, αλλά και το Netflix και το Amazon Prime Video. Σε αντίθεση με ορισμένα VPN και παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, αυτή η υπηρεσία VPN δεν ενεργοποιεί τη σύνδεσή σας. Αντίθετα, προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης, το οποίο καθιστά την ομαλή ροή χωρίς ορατό buffer.

Αυτό το VPN είναι εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση. Οι εφαρμογές και οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης σάς επιτρέπουν να συνδεθείτε σε δευτερόλεπτα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN για τη διασφάλιση έως και 3 συσκευών ταυτόχρονα. Το ExpressVPN προσφέρει υποστήριξη 24/7 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ζωντανής συνομιλίας. Έχουμε δοκιμάσει τις λειτουργίες υποστήριξης αυτής της υπηρεσίας για τον εαυτό μας και βρήκαμε το προσωπικό πολύ γρήγορο και εξυπηρετικό στις απαντήσεις τους.

Όχι μόνο είναι ExpressVPN γρήγορο και είναι σε θέση να ξεκλειδώσει FuboTV εκτός των ΗΠΑ, είναι επίσης μια εξαιρετικά ασφαλής υπηρεσία. Προστατεύει τα δεδομένα σας με κρυπτογράφηση 256-bit AES, διακόπτη θανάτου και διαίρεση σήραγγας. Υπάρχει επίσης προστασία από διαρροές DNS και IPv6. Το ExpressVPN δεν καταγράφει καμία πληροφορία με την οποία μπορούν να εντοπιστούν οι χρήστες, όπως διευθύνσεις IP ή ιστορικό περιήγησης.

Το ExpressVPN προσφέρει εφαρμογές για επιφάνεια εργασίας (Windows, Mac και Linux), κινητά (Android και iOS) και δρομολογητές. Οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης Chrome και Firefox είναι επίσης διαθέσιμες.

Πλεονεκτήματα:

 • Γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία VPN για streaming FuboTV έξω από τις ΗΠΑ
 • Μεγάλο δίκτυο άνω των 3.000 εξυπηρετητών σε 94 χώρες
 • Αποσυνδέει επίσης τους φίλους του Netflix και του Amazon Prime Video
 • Δεν τηρεί αρχεία καταγραφής της δραστηριότητάς σας
 • Περιλαμβάνει υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο μέσω ζωντανής συνομιλίας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Οι εφαρμογές και οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης είναι πολύ εύχρηστες

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο πιο ακριβό από τις περισσότερες ανταγωνιστικές υπηρεσίες VPN

Το καλύτερο VPN για FUBOTV: Το ExpressVPN αποκλείει το FuboTV στο εξωτερικό. Επίσης συνεργάζεται με το Netflix. Δίκτυο περισσότερων από 3.000 εξυπηρετητών παγκοσμίως. Προσφέρει γρήγορες και αξιόπιστες συνδέσεις και φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές. Ασφαλίστε με την κρυπτογράφηση και περιλαμβάνει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7. Μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. NordVPN

NordVPNαποδεσμεύει fubotvTested Ιαν 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

NordVPN έχει περισσότερους διακομιστές από τα περισσότερα δίκτυα VPN, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από τους 5.200 διακομιστές, περίπου 1.800 είναι στις ΗΠΑ. Περιττό να πούμε ότι δεν θα πρέπει να έχετε προβλήματα κατά την απεμπλοκή του FuboTV στο εξωτερικό. Στην πραγματικότητα, αυτό το VPN είναι επίσης γνωστό ότι ξεμπλοκάρει τις δημοφιλείς υπηρεσίες streaming συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Hulu και HBO Go. Το NordVPN προσφέρει άφθονους βελτιστοποιημένους διακομιστές που είναι ιδανικοί για κοινή χρήση P2P, να αποκτήσουν ειδική διεύθυνση IP ή ακόμα και να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε χώρες με αυστηρή online λογοκρισία.

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που καθιστούν το NordVPN ένα από τα καλύτερα δίκτυα VPN γύρω. Ειδικότερα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έως και 6 συσκευές ταυτόχρονα. Υπάρχει επίσης 24/7 ζωντανή υποστήριξη συνομιλίας, αν το χρειάζεστε. Ωστόσο, είναι επίσης η ασφάλεια που ξεχωρίζει. Με έδρα το Παναμά, το NordVPN εφαρμόζει μια αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων. Υπάρχει επίσης κρυπτογράφηση 256-bit AES, διακόπτης kill, ad-blocker και προστασία DNS, IPv6 και WebRTC..

Οι εφαρμογές NordVPN είναι διαθέσιμες για τα ακόλουθα: Windows, Mac, Linux, Android, iOS και Android TV. Υπάρχει επίσης η επιλογή των επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησης για το Chrome και τον Firefox. Οι δρομολογητές χρειάζονται χειροκίνητη διαμόρφωση.

Πλεονεκτήματα:

 • Πάνω από 1.800 διακομιστές στις Η.Π.Α.
 • Αποσυνδέει τα FuboTV, Netflix, Hulu, HBO Go και πολλά άλλα
 • Εξαιρετική ασφάλεια με την κρυπτογράφηση και την πολιτική μη καταγραφής
 • Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7
 • Χρησιμοποιήστε ταυτόχρονα μέχρι και 6 συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Η μειοψηφία των διακομιστών μπορεί να είναι στην αργή πλευρά

BEST BANG ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ: Το NordVPN έχει 1.800 αμερικανικούς διακομιστές και είναι σε θέση να ξεμπλοκάρει το FuboTV καθώς και το Netflix. Επιτρέπει έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις. Έχει μια αυστηρή πολιτική μη-logs για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας και προσφέρει ζωντανή συνομιλία υποστήριξη, 24/7. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του NordVPN.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

3. CyberGhost

Cyberghostαποδεσμεύει fubotvTested Ιαν 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Cyberghost.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

CyberGhost είναι μια γρήγορη υπηρεσία VPN με διακομιστές σε 60 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ. Έχει πάνω από 700 διακομιστές στις ΗΠΑ συνολικά, επιτρέποντάς σας να ξεμπλοκάρετε FuboTV, Netflix ΗΠΑ, και Hulu από οπουδήποτε. Το CyberGhost δηλώνει ότι προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης και κυκλοφορία, οπότε η ροή θα πρέπει να είναι μια απρόσκοπτη εμπειρία, χωρίς αισθητό buffer ή καθυστέρηση. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να λάβετε βοήθεια από την υποστήριξη πελατών μέσω live chat ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι οικογένειες θα εκτιμήσουν αυτό το VPN, καθώς επιτρέπει ταυτόχρονες συνδέσεις σε έως και 7 συσκευές. Το CyberGhost είναι επίσης πολύ φιλικό για αρχάριους, με μεγάλη ποικιλία απλών, εύχρηστων εφαρμογών για πολλές διαφορετικές πλατφόρμες. Το απόρρητό σας προστατεύεται μέσω πολιτικής μη καταγραφής και κρυπτογράφησης 256-bit AES. Υπάρχει επίσης προστασία από διαρροές DNS και IP, μπλοκ ad-blocker και αυτόματος διακόπτης κλειδώματος, ο οποίος μειώνει την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο σε περίπτωση πτώσης της σύνδεσης VPN, αποτρέποντας την έκθεση των δεδομένων σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές CyberGhost για Windows, Mac, Android, iOS, Android TV και Amazon Fire Stick και Fire TV. Οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης προσφέρονται για το Chrome και τον Firefox. Το Linux και οι δρομολογητές απαιτούν χειροκίνητη εγκατάσταση.

Πλεονεκτήματα:

 • Απεριόριστο εύρος ζώνης για streaming FuboTV, Netflix ΗΠΑ και Hulu
 • Δίκτυο περισσότερων από 3.500 εξυπηρετητών, από τους οποίους 700 βρίσκονται στις ΗΠΑ
 • Ισχυρή ασφάλεια με πολιτική μη καταχώρισης για την προστασία του απορρήτου σας
 • Ταυτόχρονη σύνδεση σε έως και 7 συσκευές
 • Εύχρηστες εφαρμογές για διάφορες πλατφόρμες

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο αργά για να συνδεθείτε με διακομιστές
 • Δεν προσφέρει ακόμη μια εφαρμογή για το Linux

ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Η CyberGhost είναι μια αξιόπιστη επιλογή για streaming FuboTV. Προσφέρει επίσης καλή τιμή, επιτρέποντας έως και 7 συνδέσεις. Περιλαμβάνει εφαρμογές φιλικές για αρχάριους και πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως κρυπτογράφηση και πολιτική μη καταγραφής. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση του CyberGhost.

CyberGhost Κουπόνι ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 80% σε τριετή προγράμματα + 2 μήνες freeGET DEAL Η έκπτωση που εφαρμόζεται αυτόματα

4. IPVanish

IPVanishαποδεσμεύει fubotvTested Ιαν 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.IPVanish.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 7 ΗΜΕΡΕΣ

IPVanish έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει εκατοντάδες διακομιστές που διασπείρονται σε περισσότερες από δώδεκα πόλεις, όπως το Σικάγο, το Λας Βέγκας και τη Νέα Υόρκη. Είναι σε θέση να ξεμπλοκάρει το FuboTV και οι ταχύτητες που προσφέρει είναι ιδανικές για streaming. Ακόμα καλύτερα, Το IPVanish σας επιτρέπει να συνδέσετε ταυτόχρονα έως και 10 συσκευές μέσω ενός μόνο λογαριασμού - πολύ περισσότερο από ό, τι επιτρέπουν οι περισσότεροι αντίπαλοι VPN.

Οι εφαρμογές IPVanish είναι πολύ εύχρηστες, ακόμη και για αρχάριους. Ενώ μπορείτε να συνδεθείτε γρήγορα στον καλύτερο διαθέσιμο εξυπηρετητή, υπάρχει και η δυνατότητα αναζήτησης ανά περιοχή και ακόμη και καθυστέρηση. Είναι δυνατόν να αποθηκεύσετε τους αγαπημένους σας διακομιστές που είναι εξαιρετικά βολική επιλογή και σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο στο μέλλον. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που προσφέρει το IPVanish περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση AES 256 bit, προστασία από διαρροές DNS και lPv6 και διακόπτη kill. Η IPVanish δηλώνει ότι έχει μηδενική πολιτική καταγραφής και δεν αποθηκεύει λεπτομέρειες σχετικά με τις δραστηριότητες των πελατών της.

Το IPVanish προσφέρει εφαρμογές για Windows, Mac, Android, iOS και Amazon Fire Stick / Fire TV. Απαιτείται χειρωνακτική διαμόρφωση για το Linux και τους δρομολογητές.

Πλεονεκτήματα:

 • Διακομιστές σε πάνω από δώδεκα πόλεις των ΗΠΑ για να παρακολουθήσουν το FuboTV στο εξωτερικό
 • Συνδέστε ταυτόχρονα έως και 10 συσκευές
 • Εύχρηστες εφαρμογές για επιφάνεια εργασίας, κινητά και Amazon Fire Stick
 • Λειτουργεί μια πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής και διασφαλίζει τα δεδομένα σας με κρυπτογράφηση

Μειονεκτήματα:

 • Δεν δέχεται κρυπτογράφηση (Bitcoin)
 • Δεν είναι δυνατή η απεμπλοκή ορισμένων δημοφιλών υπηρεσιών ροής

ΣΥΝΔΕΣΗ 10 ΣΥΣΚΕΥΕΣ: Το IPVanish σας επιτρέπει να συνδέσετε ταυτόχρονα έως και 10 συσκευές - ιδανικές για οικογένειες. Λειτουργεί με γρήγορους διακομιστές σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης. Οι εφαρμογές είναι γρήγορες και εύχρηστες. Η ασφάλεια περιλαμβάνει κρυπτογράφηση και διακόπτη θανάτου. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% στο ετήσιο πρόγραμμα GET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

5. PrivateVPN

PrivateVPNαποδεσμεύει fubotvTested Ιαν 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.PrivateVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

PrivateVPN είναι ιδανικό για να παρακολουθείτε το FuboTV στο εξωτερικό, καθώς προσφέρει γρήγορους και αξιόπιστους διακομιστές στις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δοκιμάσετε συνεχούς ροής ακόμη και όταν παρακολουθείτε ζωντανά βίντεο 1080p. Παρόλο που πρόκειται για μια μικρότερη υπηρεσία VPN με περίπου 100 διακομιστές συνολικά, το PrivateVPN σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ, όπως το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία για να ξεμπλοκάρετε NetflixAmazon Prime Video, και HBO Go.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για το FuboTV σας επιτρέπουν να συνδέσετε ταυτόχρονα πολλές συσκευές και το PrivateVPN δεν διαφέρει, επιτρέποντας έως και 6 συνδέσεις ταυτόχρονα. Οι εφαρμογές είναι πολύ απλές και κάνουν τη σύνδεση με ένα διακομιστή γρήγορη και βολική. Το PrivateVPN δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής σύνδεσης ή κίνησης και προστατεύει τα δεδομένα σας με κρυπτογράφηση AES 256 bit, προστασία από διαρροές DNS και lPv6 και αυτόματο διακόπτη σκουπίσματος.

Το PrivateVPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω των εφαρμογών για Windows, Mac, Android και iOS. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με Linux και δρομολογητές, αλλά απαιτείται χειροκίνητη εγκατάσταση σε αυτές τις περιπτώσεις.

Πλεονεκτήματα:

 • Γρήγορες ταχύτητες για streaming FuboTV, Netflix και BBC iPlayer
 • Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση και διακόπτη σκοτώματος
 • Επιτρέπει να έχετε έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Εφαρμογές φιλικές προς τους αρχάριους για επιφάνεια εργασίας και κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Μικρό δίκτυο περίπου 100 διακομιστών
 • Δεν υπάρχουν επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης Chrome ή Firefox

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ: Το PrivateVPN αποκλείει τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους ροής, συμπεριλαμβανομένων των FuboTV και Netflix. Έχει γρήγορους διακομιστές για streaming χωρίς buffer. Συνδέστε έως και 6 συσκευές. Φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές και ισχυρή ασφάλεια με κρυπτογράφηση και πολιτική μη καταγραφής. 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του PrivateVPN.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - Εξοικονομήστε το 83% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Πώς να παρακολουθήσετε το FuboTV εκτός των ΗΠΑ με ένα VPN

Η ομορφιά των συνιστώμενων VPN μας είναι ότι κάνουν την απελευθέρωση του FuboTV σε χώρες όπως η Ισπανία, ο Καναδάς και το Μεξικό γρήγορα και εύκολα. Ακολουθεί τι πρέπει να κάνετε για να παρακολουθήσετε το FuboTV στο εξωτερικό:

Πώς να παρακολουθήσετε το FuboTV στο εξωτερικό

 1. Εγγραφείτε με ένα από τα καλύτερα VPN για το FuboTV - συνιστούμε το ExpressVPN για να παρακολουθείτε το FuboTV στην Αυστραλία, τον Καναδά και το Μεξικό. Λειτουργεί οπουδήποτε!
 2. Κάντε λήψη της κατάλληλης εφαρμογής για το λειτουργικό σας σύστημα. Όλα τα καλύτερα δίκτυα VPN για την FuboTV προσφέρουν εφαρμογές για επιτραπέζιους και κινητούς υπολογιστές. Μερικοί επίσης προσφέρουν επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης.
 3. Ανοίξτε την επέκταση της εφαρμογής VPN ή του προγράμματος περιήγησης και συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στις Η.Π.Α..
 4. Καταργήστε την προσωρινή μνήμη και τα cookies του προγράμματος περιήγησης. Αυτό διασφαλίζει ότι το FuboTV ξεχνάει την πραγματική διεύθυνση IP και την τοποθεσία σας και δέχεται αυτό του VPN σας.
 5. Πηγαίνετε στο FuboTV και επιλέξτε το περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε το οποίο θα πρέπει τώρα να ξεκλειδωθεί. Αν όχι, αξίζει πάντα να δοκιμάσετε περισσότερους από έναν διακομιστές.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN για να παρακολουθήσω το FuboTV στο εξωτερικό?

Δυστυχώς, το FuboTV μπλοκάρει ενεργά πολλά δίκτυα VPN, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά δωρεάν δίκτυα VPN δεν θα λειτουργήσουν. Αυτά τα δωρεάν VPN που μπορούν να ξεμπλοκάρουν το FuboTV τείνουν να είναι πολύ αργά για ροή, με πολλά buffering και καθυστέρηση. Ο λόγος για αυτό είναι ότι τα δωρεάν δίκτυα VPN έχουν πολλούς χρήστες και πολύ λίγα servers για να αντιμετωπίσουν. Επομένως, ο περιορισμός του εύρους ζώνης είναι συνηθισμένος σε μια προσπάθεια να το διαχειριστεί αυτό. Ως εκ τούτου, η παρακολούθηση της FuboTV στο εξωτερικό με δωρεάν VPN είναι συχνά μια απογοητευτική εμπειρία.

Επίσης, θα διαπιστώσετε ότι τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν είναι τόσο ασφαλή όσο τα καλύτερα δίκτυα VPN για το FuboTV. Για αρχάριους, πολλοί δεν χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση για να εξασφαλίσουν τα δεδομένα σας και οι περισσότεροι δεν διαθέτουν την πολιτική μη λογαρίθμων που απαιτείται για να διασφαλιστεί το απόρρητό σας. Πράγματι, ορισμένα δωρεάν δίκτυα VPN συλλέγουν τα δεδομένα σας και τα πωλούν σε τρίτους. Αντί για ένα δωρεάν VPN, σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα VPN υψηλής ποιότητας που να προσφέρει γρήγορες ταχύτητες ροής και ισχυρή ασφάλεια για το ιδιωτικό απόρρητό σας.

Τι μπορώ να παρακολουθήσω στο FuboTV?

Το FuboTV είναι μια αμερικανική υπηρεσία διαδικτυακής τηλεόρασης που σας επιτρέπει να προβάλλετε πάνω από 100 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια. Αυτά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Fox Sports 1
 • National Geographic
 • CBSN
 • NFL Network
 • VH1
 • Nickelodeon
 • Κωμωδία Κεντρική
 • bein sports
 • Ιστορία
 • Δίκτυο τροφίμων

Ποιες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω με το FuboTV?

Το FuboTV είναι προσβάσιμο μέσω προγραμμάτων περιήγησης ιστού, όπως το Chrome. Ωστόσο, οι εφαρμογές FuboTV είναι επίσης διαθέσιμες, επιτρέποντάς σας να κάνετε λήψη και να παρακολουθήσετε το FuboTV στις ακόλουθες συσκευές:

 • Android smartphones
 • Ταμπλέτες Android
 • iPhone
 • iPad
 • Apple TV (4ος & 5η γενεά)
 • Amazon Fire TV
 • Roku
 • Chromecast
 • Android TV
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =