Τα καλύτερα VPN για τη Μαλαισία και ορισμένα για να αποφευχθεί

Τα καλύτερα VPN για τη Μαλαισία και ορισμένα για να αποφευχθεί
Το κυβερνοχώρο της Μαλαισίας έχει επιδεινωθεί τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ οι αρχές αρνούνται τη διαφωνία, σιωπορώντας τον Τύπο και εμποδίζοντας ιστοσελίδες που συζήτησαν σκάνδαλα διαφθοράς. Υπήρξαν επίσης περιπτώσεις που οι μπλόγκερ και οι χρήστες των κοινωνικών μέσων συνελήφθησαν για να διαδώσουν τις απόψεις τους online.


Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παραμείνετε ασφαλείς και ασφαλείς στο διαδίκτυο της Μαλαισίας. Κονσέρτο για Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο, ένα VPN κρυπτογραφεί όλη την κίνηση που μεταφέρεται προς και από τη συσκευή σας, καθιστώντας αδύνατη για τους χάκερς ή τις κυβερνητικές αρχές να προσδιορίσουν την πραγματική σας τοποθεσία. Τα δεδομένα σας μεταφέρονται μέσω διακομιστή μεσολάβησης, διατηρώντας τον ασφαλή και ασφαλή.

Εάν δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του άρθρου, εδώ λίστα μας με τα καλύτερα VPN για τη Μαλαισία:

 1. ExpressVPN Η επιλογή μας # 1 για τη Μαλαισία. Μια απίστευτα γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία, αυτός ο πάροχος έχει διακομιστές που βρίσκονται σε περισσότερες από 90 χώρες, κάτι που είναι ιδανικό για την απεμπλοκή γεωγραφικών περιοχών. Η ιδιωτικότητα και η ασφάλεια είναι υψηλής ποιότητας. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 2. Cyberghost Προϋπολογισμός φιλικός πάροχος με διακομιστές γρήγορης ροής. Εύκολη εγκατάσταση και μετάβαση.
 3. NordVPN Βετεράνος πάροχος που δεν θέτει σε κίνδυνο την ιδιωτικότητα, την ασφάλεια ή την ταχύτητα και έχει χιλιάδες servers στο παγκόσμιο δίκτυο.
 4. IPVanish Προτιμήθηκε για τις φιλικές εφαρμογές τηλεχειρισμού και τις ταχύτητες ροής.
 5. VyprVPN Αποκτήθηκε σε δημοτικότητα λόγω των δυνατοτήτων απεμπλοκής και των καλών ταχύτητας ροής. Δεν είναι η φθηνότερη επιλογή εδώ.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για τη Μαλαισία

Ένα VPN είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για ομογενείς που ζουν στη Μαλαισία και επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο όπως BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Sky Sports ή BeIN sports. Οι κάτοικοι της Μαλαισίας που ταξιδεύουν στο εξωτερικό μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν VPN για πρόσβαση σε κανάλια όπως το Astro.

Ο κατάλογός μας με τα καλύτερα δίκτυα VPN για τη Μαλαισία βασίζεται στους ακόλουθους παράγοντες:

 • Ταχύτητα και σταθερότητα της υπηρεσίας
 • Μεγάλο δίκτυο εξυπηρετητών σε όλο τον κόσμο για εκπατρισμένους για την απεμπλοκή περιεχομένου
 • Ισχυρές παράμετροι κρυπτογράφησης για την ελαχιστοποίηση των πιθανών απωλειών δεδομένων
 • Ευκολία στη χρήση

1. ExpressVPN

ExpressVPNΙανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN προσφέρει έναν εύρωστο συνδυασμό στρατιωτικής ποιότητας κρυπτογράφησης σε συνδυασμό με αξιόπιστες ταχύτητες και αποτελεσματικές συνδέσεις. Ο σχεδιασμός είναι καθαρός και μινιμαλιστικός και η υπηρεσία λειτουργεί χωρίς καμία αναστάτωση.

Το ExpressVPN προσφέρει πιθανές συνδέσεις σε περισσότερους από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων στη Μαλαισία. Είναι μια ιδανική επιλογή για τους ξένους ομογενείς που ζουν στη χώρα, καθώς και για τους κατοίκους της περιοχής που προσπαθούν να ξεκλειδώσουν το τοπικό περιεχόμενο.

Η εταιρεία έχει δηλωμένη πολιτική μη αποθήκευσης οποιωνδήποτε ημερολογίων κυκλοφορίας. Ωστόσο, υπάρχει κάποια διατήρηση των μεταδεδομένων - συγκεκριμένα η ημερομηνία (όχι χρόνος) σύνδεσης, η επιλογή της τοποθεσίας του διακομιστή και το συνολικό εύρος ζώνης που χρησιμοποιείται.

Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι η προσωπική σας διεύθυνση IP δεν θα καταγραφεί, οπότε δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ανιχνευθεί η δραστηριότητα του ιστού σας προς εσάς. Ταυτόχρονα, είναι δυνατό να εγγραφείτε μέσω ενός λογαριασμού email του καυστήρα και να πληρώσετε με τη Bitcoin για να διατηρήσετε την ανωνυμία.

Τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης είναι εξίσου ισχυρά - η υπηρεσία χρησιμοποιεί 256-bit AES-CBC, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα ταυτότητα HMAC και τέλεια εμπιστευτικότητα. Ένας διακόπτης διαδικτυακής θανάτωσης διακόπτει προσωρινά όλη την κυκλοφορία ιστού, εάν η σύνδεση πέσει απροσδόκητα.

Το ExpressVPN ξεκλειδώνει το γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο στο Netflix. Είναι επίσης συμβατό με το Hulu και το BBC iPlayer και υποστηρίζει torrents.

Υπάρχουν εφαρμογές για Android και iOS, καθώς και υποστήριξη για υπολογιστές για Windows και MacOS.

Πλεονεκτήματα:

 • Υψηλές ταχύτητες για λήψη και ροή βίντεο
 • Λειτουργεί δίκτυο περισσότερων από 3.000 εξυπηρετητών που εκτείνονται σε 94 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Μαλαισίας
 • Χαρακτηριστικά κορυφαίας ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής
 • Μεγάλες δυνατότητες για την απεμπλοκή περιεχομένου με γεωμεγέθη
 • Καλά σχεδιασμένες εφαρμογές για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές
 • Εφαρμογές για Windows, MacOS, Android, iOS και Linux

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι φθηνό, χρησιμοποιήστε ένα κουπόνι για εκπτώσεις

BEST VPN ΓΙΑ ΜΑΛΑΙΣΙΑ: Η ExpressVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας. Έχει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών που είναι βελτιστοποιημένο για συνδέσεις υψηλής ταχύτητας. Δύσκολο να νικήσει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια. Αποκλεισμός ιστοτόπων ροής που αντιμετωπίζουν τα άλλα δίκτυα VPN. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών χωρίς καμιά αμφισβήτηση, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους.

Διαβάστε την ανασκόπηση του ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. CyberGhost

Cyberghost

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Cyberghost.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

CyberGhost είναι μια συνιστώμενη επιλογή για αρχάριους που αναζητούν μια γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση με ένα απλό interface και ποικίλη επιλογή διακομιστών.

Ωστόσο, η εταιρεία πραγματοποιεί ορισμένες μεταβάσεις που ενδέχεται να επηρεάσουν τους όρους χρήσης της. Επί του παρόντος, επιμένει ότι δεν αποθηκεύει ημερολόγια ή δεδομένα χρηστών, αλλά πρόσφατα αποκτήθηκε από ισραηλινή εταιρεία, ώστε να αλλάξει το σενάριο. Θα ενημερώσουμε το άρθρο εάν παρατηρήσουμε κάτι σε αυτό το μέτωπο.

Υπάρχουν περισσότεροι από 5.700 διακομιστές σε 90 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 10 διακομιστών στη Μαλαισία.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iOS, καθώς και για υποστήριξη για υπολογιστές Windows, MacOS και Linux.

Το CyberGhost χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256 bit στο πρωτόκολλο OpenVPN από προεπιλογή μαζί με τα κλειδιά RSA 2,048-bit και πιστοποίηση HMAC MD5. Αυτό σημαίνει ότι περνάει η δοκιμή αυστηρής κρυπτογράφησης. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης διαδικτυακής θανάτωσης που σημαίνει ότι η διαδικτυακή κυκλοφορία θα σταματήσει εάν πέσει η σύνδεση.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί δίκτυο περισσότερων από 5.700 εξυπηρετητών σε 90 χώρες, από τους οποίους 10 στη Μαλαισία
 • Μερικοί από τους ταχύτερους διακομιστές που δοκιμάσαμε
 • Εύκολο στη χρήση, επιλέξτε τύπο δραστηριότητας και συνδεθείτε στον πιο κατάλληλο διακομιστή
 • Στερεά χαρακτηριστικά απορρήτου, συμπεριλαμβανομένου του kill-switch

Μειονεκτήματα:

 • Δεν λειτουργεί στην Κίνα

BEST BUDGET VPN: Το CyberGhost έχει μια απλή ρύθμιση. Μεγάλη προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Αξιόπιστη στη Μαλαισία και έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Ακολουθεί η πλήρης ανασκόπηση της CyberGhost.

CyberGhost Κουπόνι ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 80% σε τριετή προγράμματα + 2 μήνες freeGET DEAL Η έκπτωση που εφαρμόζεται αυτόματα

3. NordVPN

NordVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

NordVPN έχει βρεθεί στην επιχείρηση VPN εδώ και πάνω από μια δεκαετία και είναι μια δημοφιλής επιλογή με τους υπερασπιστές της ιδιωτικής ζωής χάρη στη συνεπή εξυπηρέτηση.

Συνεχίζει με τη σκυτάλη μιας πολιτικής μηδενικών αρχείων καταγραφής, καθώς δεν περιέχει δεδομένα σχετικά με τις συνεδρίες χρηστών, την κυκλοφορία ή τις χρονικές σφραγίδες οποιασδήποτε φύσης. Αυτή η πολιτική έχει αποτρέψει τις προσπάθειες των κυβερνητικών οργανισμών να απομακρύνουν τα δεδομένα των χρηστών τους. Έτσι, αν είναι ιδιωτικότητα που ψάχνετε, το NordVPN σας καλύπτει.

Η εταιρεία διαθέτει 5111 εξυπηρετητές σε 60 χώρες, κάνοντάς την μια ισχυρή επιλογή για το σύνολο της δραστηριότητας του ιστού. Επτά από αυτά βρίσκονται στη Μαλαισία, έτσι ώστε οι κάτοικοι που ταξιδεύουν στο εξωτερικό να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για να παρακολουθήσουν περιεχόμενο από το σπίτι τους αν θέλουν.

Το NordVPN είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες που διασπούν διακομιστές σύμφωνα με την ειδικότητα. Λειτουργεί μερικά ειδικά για αντι-DDoS, streaming video, διπλό VPN, Tor πάνω στο VPN και αποκλειστική IP - αυτό σημαίνει ότι είναι εγγυημένες οι γρήγορες ταχύτητες και η ισχυρή κρυπτογράφηση.

Ο πάροχος συνεργάζεται με μια ολόκληρη σειρά υπηρεσιών streaming όπως Netflix, Hulu και BBC iPlayer. Υποστηρίζει το torrenting.

Το NordVPN κρυπτογραφεί την κυκλοφορία μέσω του πρωτοκόλλου AES 256-bit από προεπιλογή και χρησιμοποιεί κλειδιά SSL 2.048-bit. Η προστασία διαρροής DNS είναι ενεργοποιημένη. Αυτά είναι μερικά από τα ισχυρότερα πρωτόκολλα που υπάρχουν σήμερα, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν διαρροές δεδομένων.

Υπάρχει υποστήριξη για Windows, MacOS, iOS και Android.

Πλεονεκτήματα:

 • Το μέγεθος του διακομιστή (5.100+ διακομιστές) είναι δευτερεύον σε καμία, με 7 στη Μαλαισία
 • Η αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων ιδανική για τους χρήστες που σέβονται την ιδιωτικότητα
 • Μπορεί να συνδέσει 6 συσκευές ταυτόχρονα με το βασικό πακέτο
 • Πρότυπα κορυφαίας κρυπτογράφησης με προστασία διαρροής DNS
 • Παροχέας βετεράνων σε καλή τιμή

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί μόνο να επιλέξει να συνδεθεί με μια τοποθεσία, όχι με ένα διακομιστή

ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ: Το NordVPN είναι μια καλή επιλογή αξίας. Με μια μεγάλη ποικιλία εξυπηρετητών, συμπεριλαμβανομένων μερικών στη Μαλαισία, αυτή είναι μια καλή επιλογή all-rounder που ξεμπλοκάρει το Netflix και τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες streaming και περιορισμένες ή λογοκριμένες τοποθεσίες. Μεγάλη πιστοποίηση απορρήτου και ασφάλειας. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Ακολουθεί η σε βάθος ανασκόπηση του NordVPN.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

4. IPVanish

IPVanish

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.IPVanish.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 7 ΗΜΕΡΕΣ

IPVanish ελέγχει όλα τα κουτιά όταν πρόκειται για ένα γρήγορο VPN που έχει επίσης επίγνωση της διατήρησης της ιδιωτικότητας των χρηστών και της ανωνυμίας.

Η μόνη φορά που αποθηκεύονται οι λεπτομέρειες είναι όταν ένας λογαριασμός έχει εγγραφεί για πρώτη φορά. Στη συνέχεια, η δραστηριότητά σας θα είναι κρυμμένη - αυτό περιλαμβάνει θέματα όπως ιστορικό συνεδρίας και επιλογή διακομιστών.

Το IPVanish χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit στο πρωτόκολλο OpenVPN από προεπιλογή, ταυτότητα SHA512 και ανταλλαγή κλειδιών DHE-RSA 2.048 με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν ο λογαριασμός σας είναι κατεστραμμένος, είναι αδύνατο για τους χάκερς να αποκρυπτογραφήσουν τα δεδομένα του παρελθόντος για να συλλέξουν το ιστορικό του διαδικτύου σας.

Υπάρχει ένας διακόπτης διαδικτυακής θανάτωσης που σημαίνει ότι η εταιρεία θα μπλοκάρει προσωρινά όλη την κίνηση προς και από τη συσκευή σας εάν πέσει η σύνδεση. Οι διακομιστές είναι βελτιστοποιημένοι για ταχύτητα και σταθερότητα - πάνω από 1.300 από αυτούς διαδίδονται σε 75 τοποθεσίες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων δύο στη Μαλαισία. Αυτό σημαίνει ότι μια κατάλληλη σύνδεση δεν απέχει πολύ από την επίτευξη.

Η IPVanish δεν ξεφεύγει από την απαγόρευση Netflix στα VPN και είναι επίσης ασυμβίβαστη με τον Hulu. Ωστόσο, πρόκειται για μια άξια επιλογή για το BBC iPlayer και επιτρέπει τη ροή σε όλους τους διακομιστές. Υπάρχουν εφαρμογές για iOS και Android καθώς και υποστήριξη για υπολογιστές για Windows και MacOS.

Πολλοί χρήστες βρίσκουν την υπηρεσία να λειτουργεί φανταστικά καλά με το Kodi, επειδή τους επιτρέπει να κάνουν λήψη του Android APK απευθείας στη συσκευή τους. Η διεπαφή είναι επίσης φιλική προς το τηλεχειριστήριο για συσκευές Kodi που δεν έχουν πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί 2 γρήγοροι εξυπηρετητές στην Κουάλα Λουμπούρ
 • Αποκλεισμός των περισσότερων αποκλεισμένων τοποθεσιών και υπηρεσιών στη Σρι Λάνκα
 • Μην παρακολουθείτε τις δραστηριότητες των χρηστών και έχετε σταθερές ρυθμίσεις ασφαλείας
 • Ιδανική επιλογή για τους χρήστες Fire TV Stick και Kodi

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει ζωντανή υποστήριξη πελατών, υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εισιτήριο μόνο
 • Οι εφαρμογές δεν λειτουργούν στην Κίνα

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ: Το IPVanish λειτουργεί με έως και 10 συνδεδεμένες συσκευές. Εξαιρετική για οικογένειες και πολλαπλές συνδέσεις. Λειτουργεί καλά στη Μαλαισία, αλλά κοιτάξτε αλλού εάν θέλετε να ξεμπλοκάρετε το Netflix. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Διαβάστε την κριτική μας για το IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% στο ετήσιο πρόγραμμα GET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

5. VyprVPN

VyperVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

VyprVPN είναι επίσης ένας σχετικός βετεράνος στον χώρο VPN, έχοντας υπάρξει εδώ και επτά χρόνια. Λειτουργεί από την Golden Frog, την ίδια εταιρεία πίσω από το Usenet, που την καθιστά μια ώριμη επιλογή. Είναι εξαιρετικό για torrenting καθώς εξασφαλίζει γρήγορες ταχύτητες και ανθεκτική κρυπτογράφηση.

Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να βρουν την πολιτική καταγραφής τους λίγο ανησυχητική. Το VyprVPN δηλώνει ότι αποθηκεύει "τη διεύθυνση IP προέλευσης του χρήστη, τη διεύθυνση IP VyprVPN που χρησιμοποιεί ο χρήστης, τον χρόνο έναρξης και λήξης σύνδεσης και τον συνολικό αριθμό χρησιμοποιούμενων ψηφιολέξεων".

Ωστόσο, τα δεδομένα διατηρούνται μόνο για 30 ημέρες και χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της υπηρεσίας. Το VyprVPN επιμένει ότι δεν θα καταγράψει λεπτομέρειες κυκλοφορίας ή περιεχόμενο οποιωνδήποτε επικοινωνιών.

Τούτου λεχθέντος, είναι απίθανο τα προσωπικά σας δεδομένα να εκτίθενται ποτέ. Το VyprVPN είναι μία από τις πιο δύσκολες υπηρεσίες εκεί έξω όσον αφορά τις παραμέτρους κρυπτογράφησης - τελικά, είναι σε θέση να ξεμπλοκάρει το Great Firewall της Κίνας με ευκολία. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία διαθέτει τη δυνατότητα να αποτρέψει χιλιάδες μηχανικούς που διορίζονται από το κράτος και εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να περιορίσουν την πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Επιπλέον, η VyprVPN κατέχει και διαχειρίζεται ολόκληρα κέντρα δεδομένων - σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες που επιλέγουν να νοικιάσουν ή να αναθέσουν σε τρίτους φορείς εκμετάλλευσης. Η σταθερότητα της σύνδεσης είναι περισσότερο ή λιγότερο εξασφαλισμένη με ελάχιστο χρόνο εκτός λειτουργίας.

Η κυκλοφορία εξασφαλίζεται από το πρωτόκολλο OpenVPN, την κρυπτογράφηση 256-bit AES, τα πλήκτρα RSA 2.048-bit χωρίς την απόλυτη εμπιστευτικότητα και τον έλεγχο ταυτότητας SHA256. Υπάρχει ένας διακόπτης διαδικτυακής θανάτωσης που σημαίνει ότι η σύνδεσή σας θα παραμείνει ασφαλής, ακόμη και αν πέσει απροσδόκητα. Είναι επίσης σε θέση να ξεκλειδώσετε περιεχόμενο σε Netflix, Hulu και BBC iPlayer.

Μια εκδοχή υψηλής ποιότητας του πακέτου επιτρέπει την πρόσβαση στο πρωτόκολλο Chameleon ™, το οποίο εμποδίζει τη μετατόπιση του εύρους ζώνης και τα μετασχηματισμένα OpenVPN μεταδεδομένα, έτσι ώστε η βαθιά επιθεώρηση πακέτων να μην το αναγνωρίζει.

Υπάρχουν περισσότεροι από 700 διακομιστές, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων στη Μαλαισία και σε άλλα μέρη της Νοτιοανατολικής Ασίας. Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iOS, καθώς και για υποστήριξη για υπολογιστές για Windows και MacOS.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί διακομιστές στη Μαλαισία
 • Οι ταχύτητες ροής ήταν πάνω από το μέσο όρο στις δοκιμές μας
 • Μπορεί να συνδέσει ταυτόχρονα έως και 6 συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Έλλειψη επιλογών για προηγμένη διαμόρφωση
 • Λιγότερο αργή από τους αντιπάλους
 • Δεν είναι η φθηνότερη επιλογή εδώ

ΧΡΗΣΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Το VyprVPN είναι φιλικό προς το χρήστη. Καλές ταχύτητες και uptime, καθώς όλοι οι διακομιστές ανήκουν στην VyprVPN. Μεγάλη προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Απενεργοποιεί δημοφιλή κανάλια ροής. Δεν είναι η φθηνότερη επιλογή. 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του VyprVPN.

VyprVPN ΚουπόνιΚαθαρίστε το 81% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Τι γίνεται με ένα δωρεάν VPN?

Υπάρχει πληθώρα δωρεάν VPNs στο διαδίκτυο, αλλά η ταχύτητα και τα πρότυπα κρυπτογράφησης δεν είναι μέχρι το μηδέν με πληρωμένες επιλογές.

Τα δωρεάν δίκτυα VPN συνήθως δημιουργούν έσοδα βομβαρδίζοντας σας με επεμβατικές διαφημίσεις, εισάγοντας cookie παρακολούθησης και πουλώντας τα δεδομένα σας ή μετατρέποντας άθελά τον υπολογιστή σας σε ένα τεράστιο στρατό botnet. Η απειλή μιας μόλυνσης από κακόβουλο λογισμικό είναι επίσης πραγματική που μπορεί να οδηγήσει σε ευρεία απώλεια δεδομένων.

Ορισμένα από τα VPN που παρατίθενται στο άρθρο προσφέρουν δωρεάν δοκιμές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για το αν χρειάζεστε καθόλου την υπηρεσία. Αλλά μην εγκαταστήσετε ένα δωρεάν τυχαίο. Εάν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, πιθανότατα είναι.

Ορισμένα δίκτυα VPN για αποφυγή

Η διατήρηση της ιδιωτικής ζωής και της ανωνυμίας σε απευθείας σύνδεση αποτελούν σημαντικό παράγοντα όταν αποφασίζετε να εγκαταστήσετε ένα VPN για να περιηγηθείτε στον ιστό στη Μαλαισία. Έτσι, όταν κάποιες υπηρεσίες παραβιάζουν αυτήν την εμπιστοσύνη με την πώληση δεδομένων χρηστών και συνεργάζονται πρόθυμα με τις αρχές, είναι καλύτερο να τα αποφύγουμε. Η εγγύησή σας δεν θα είναι εγγυημένη.

Ακολουθούν δύο παραδείγματα παρόχων VPN που σας προτείνουμε να αγνοήσετε:

1. PureVPN

Οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης πριν από λίγες εβδομάδες ανέφεραν ότι ο γνωστός πάροχος VPN PureVPN συνεργάστηκε με το FBI σε περίπτωση εκβιασμού μέσω διαδικτύου.

Το FBI και το PureVPN συνεργάστηκαν μετά από στοιχεία που έδειχναν ότι ο Ryan, ένας χρήστης του εν λόγω παροχέα, προσπαθούσε να ασκήσει εκβιασμούς και άλλες αποτρόπαιες ενέργειες. Πιστεύει ότι ένα VPN θα καλύπτει τις διαδρομές του και θα διατηρεί την ανωνυμία του.

Δεν επιδοκιμάζουμε τη συμπεριφορά του Ryan, αλλά η PureVPN είχε τότε μια πολιτική «μη-logs». Πιστεύουμε σίγουρα ότι θα μπορούσαν να είναι πιο διαφανείς.

2. HolaVPN

Η Hola, με βάση το Ισραήλ, κατείχε 50 εκατομμύρια χρήστες που είχαν κατεβάσει την επέκταση VPN για το Chrome. Αλλά η εταιρεία αξιοποίησε το τεράστιο χρηστικό της εύρος για καταχρηστικούς σκοπούς και τα μετέτρεψε σε ένα τεράστιο botnet.

Αυτό σήμαινε ότι ένα μέρος του εύρους ζώνης του διαδικτύου σας έπεφτε στην άκρη για την παραβίαση επιθέσεων σε άλλους ιστότοπους χωρίς τη γνώση σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι χρησιμοποιήθηκε επίσης για την προώθηση περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και πορνογραφίας.

Σας καλούμε να αποφύγετε αυτή την ψεύτικη υπηρεσία.

Στην υπόθεση Comparitech δεν εγκρίνουμε τη χρήση των VPN για να διαπράξουμε παράνομες πράξεις - κάτι που είναι σαφώς αυτό που κατηγορήθηκαν τόσο ο Cody Kretsinger όσο και ο Chris Dupuy. Ταυτόχρονα, πιστεύουμε ότι εάν μια υπηρεσία σκοντάψει τους όρους χρήσης της, τότε αυτή είναι μια μεγάλη κόκκινη σημαία. Και όταν πρόκειται για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών, δεν πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός.

Πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στην πορνογραφία στη Μαλαισία?

Οι ρυθμιστικές αρχές του Διαδικτύου στη Μαλαισία υιοθετούν μια σκληρή στάση σε πορνογραφικό περιεχόμενο με πρόσβαση σε υλικό γενικά απαγορευμένο σε ολόκληρη τη χώρα. Ορισμένοι ιστότοποι torrenting επίσης αποκλείονται, παρόλο που οι απαγορεύσεις δεν είναι τόσο αυστηρές όσο εκείνες που αφορούν το περιεχόμενο για ενήλικες.

Η χρήση ενός VPN θα αποκρύψει την πραγματική σας τοποθεσία από τους ISP της Μαλαισίας. Για να έχετε πρόσβαση σε ένα τέτοιο περιεχόμενο, πρέπει να εγγραφείτε σε ένα από τα VPN σε αυτήν τη λίστα, να συνδεθείτε, να επιλέξετε έναν διακομιστή εκτός της Μαλαισίας - κατά προτίμηση στις ΗΠΑ ή στην Ευρώπη, όπου δεν υπάρχουν υπάρχοντες περιορισμοί -.

Πόσο δωρεάν είναι το διαδίκτυο στη Μαλαισία?

Υπάρχουν σοβαρά όρια στο περιεχόμενο αν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστό από μια διεύθυνση IP της Μαλαισίας. Αρκετά ιστολόγια, ιστοτόποι ειδήσεων και λογαριασμοί κοινωνικών μέσων έχουν κλείσει μετά από κατηγορίες για κριτική στην κυβέρνηση και συκοφαντική ομιλία.

Εξαιτίας αυτών των γεγονότων, το Διαδίκτυο της Μαλαισίας κατατάσσεται ως "εν μέρει δωρεάν" από το σώμα υπεράσπισης Freedom House το 2016. Η ίδια έκθεση προσθέτει ότι οι ελευθερίες του Τύπου δεν είναι "ελεύθερες", επισημαίνοντας ότι οι μπλόγκερ και οι δημοσιογράφοι είναι οι λόγοι για αυτό το καθεστώς.

Το 2016, η κυβέρνηση της Μαλαισίας απέρριψε τις δεσμεύσεις της να μην λογοκρίνει ποτέ τον ιστό και προχώρησε στον αποκλεισμό ορισμένων ιστότοπων που είχαν αναφέρει τα σκάνδαλα διαφθοράς του πρωθυπουργού Naji Razzak. Ιστοσελίδα ειδήσεων στο διαδίκτυο Το Malaysian Insider έπαψε να λειτουργεί ως άμεση συνέπεια αυτής της απόφασης. Η πρόσβαση στη πλατφόρμα δημοσίευσης Medium ήταν επίσης περιορισμένη.

Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι οι χρήστες του Διαδικτύου στη Μαλαισία ανέρχονται σε 21,6 εκατομμύρια, αντιπροσωπεύοντας σχεδόν το 70% του πληθυσμού. Το στατιστικό στοιχείο το τοποθετεί πάνω από άλλες χώρες της περιοχής, όπως η Ταϊλάνδη και οι Φιλιππίνες, αλλά λίγο πίσω από τη Σιγκαπούρη.

Οι προσπάθειες των αρχών της Μαλαισίας για την επέκταση της πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε ολόκληρη τη χώρα έχουν σίγουρα αποφέρει καρπούς, με έμφαση στα προσιτά smartphones στις αγροτικές περιοχές. Αλλά αυτό έχει επίσης οδηγήσει σε μεγαλύτερη πολιτική ευαισθητοποίηση και κριτική στους δημόσιους αξιωματούχους - εξελίξεις που η κυβέρνηση της Μαλαισίας είναι εξαιρετικά επιφυλακτική.

Το Ίδρυμα Electronic Frontier λέει ότι η λογοκρισία του διαδικτύου στη Μαλαισία επιδεινώνεται δραματικά με τις αρχές να θέλουν να εξουδετερώσουν κάθε φλυαρία ενός σκανδάλου διαφθοράς που εκθέτει εκείνους στα ανώτερα κλιμάκια εξουσίας.

Ταυτόχρονα, οι αρχές αγωνίζονται για ακόμα πιο εκτεταμένες εξουσίες λογοκρισίας. Υπάρχουν σχέδια για την ενίσχυση τόσο του νόμου περί υπηρεσιακού μυστικού όσο και της ανακοίνωσης & Multimedia Act για να ασκήσει περαιτέρω έλεγχο στους ιστοτόπους ειδήσεων, στους ISP, καθώς και στους απλούς χρήστες. Είναι πιθανό ότι θα υπάρξει πολύ περισσότερη επιτήρηση του ιστού από ό, τι παρατηρείται σήμερα.

Σχετιζομαι με: Πώς να blog ανώνυμα: ένας οδηγός για ακτιβιστές, whistleblowers, και δημοσιογράφους

"Μαλαισιανή σημαία" από την Dylan Walters με άδεια CC under 2.0 

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =