Πώς να ξεμπλοκάρετε το US Netflix στο Μεξικό με έναν διακομιστή μεσολάβησης VPN ή DNS

netflix mexico
Οι πελάτες Netflix που ζουν ή ταξιδεύουν στο Μεξικό πληρώνουν το ίδιο ποσό για τη μηνιαία συνδρομή τους σε συνεχή ροή, αλλά έχουν πρόσβαση σε λιγότερες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες από τους πελάτες των ΗΠΑ Netflix. Ο μικρότερος κατάλογος είναι αποτέλεσμα περιορισμών αδειοδότησης περιεχομένου που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ της Netflix και των κατόχων των πνευματικών δικαιωμάτων. Παρόλο που η Netflix προώθησε την υπηρεσία της σε παγκόσμιο επίπεδο νωρίτερα αυτό το έτος, αυτοί οι περιορισμοί σημαίνουν ότι ο πλήρης κατάλογος των εκπομπών δεν θα μπορούσε να έρθει μαζί της. Ενώ η Netflix εργάζεται ενεργά για να κάνει την προσφορά της πιο καθολική, θα χρειαστεί λίγος χρόνος πριν οι συνδρομητές στο Μεξικό λάβουν μια υπηρεσία ίση με τη γειτονική τους προς τα βόρεια.


Εν τω μεταξύ, οι χρήστες Netflix στο Μεξικό μπορούν να παρακάμψουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς με μια απλή αποτύπωση. Ένα δίκτυο VPN ή ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο και ένας έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS μπορούν να το κάνουν να φαίνεται στο Netflix σαν να βρίσκεται ο χρήστης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αποκλεισμός της US Netflix στο Μεξικό με VPN

Αρκετοί παροχείς VPN επιτρέπουν στους χρήστες να δρομολογούν την κυκλοφορία τους στο διαδίκτυο μέσω ενός διακομιστή σε μια τοποθεσία της επιλογής τους - στην περίπτωση αυτή, στις Ηνωμένες Πολιτείες - πριν μεταβεί στους διακομιστές της Netflix. Αυτή η λύση επιτρέπει σε έναν συνδρομητή του Netflix να "παραπλανήσει" την τοποθεσία του και να αποκτήσει πρόσβαση στην πλήρη λίστα των τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών.

Ωστόσο, λίγο μετά την παγκόσμια ανάπτυξη πριν από μερικούς μήνες, η Netflix άρχισε να υποχωρεί σε χρήστες VPN στο εξωτερικό. Οι περισσότεροι χρήστες που είναι συνδεδεμένοι με ένα VPN θα λάβουν ένα μήνυμα σφάλματος που τους λέει να απενεργοποιήσουν το πληρεξούσιο.

Για το λόγο αυτό, μόνο λίγοι πάροχοι έχουν τη δυνατότητα να αποφύγουν το τείχος προστασίας του Netflix σε επιλεγμένους διακομιστές. Η κορυφαία σύσταση είναι η NordVPN. Ένα εξαιρετικό και ισχυρό VPN από μόνο του, το NordVPN διαθέτει μια μεγάλη γκάμα εξυπηρετητών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων μόνο στις ΗΠΑ. Τα σχέδια ξεκινούν από 2,75 δολάρια ΗΠΑ ανά μήνα. Μετά την εγγραφή, απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε.

NordVPN

NordVPNΙανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

  • PC
  • Μακ
  • IOS
  • Android
  • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

BEST BUDGET VPN: Η NordVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας. Μεγάλος εκτελεστής για streaming και torrenting. Ισχυρή ιδιωτικότητα και χαρακτηριστικά ασφαλείας και επιτρέπει έως και 6 συσκευές να χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα από έναν λογαριασμό. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Η εφαρμογή εξυπηρετεί τους χρήστες Netflix και άλλων υπηρεσιών βίντεο συνεχούς ροής. Απλώς τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από ένα διακομιστή στη λίστα για να δείτε ποια κανάλια μπορεί να έχει πρόσβαση, στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ για σύνδεση. Μόλις συνδεθείτε, συνδεθείτε ξανά στο Netflix και θα δείτε τον πλήρη κατάλογο.

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί καλύτερα σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, όπως το Chrome ή τον Firefox, αλλά αν προτιμάτε να παρακολουθείτε το Netflix σε κονσόλα παιχνιδιών, αποκωδικοποιητή ή κινητή συσκευή, η εφαρμογή ίσως δεν επαρκεί για να ξεπεράσει το σφάλμα του διακομιστή μεσολάβησης. Σε αντίθεση με την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, οι επίσημες εφαρμογές Netflix μπορούν να αναγκάσουν τον χρήστη να επιστρέψει στους τοπικούς διακομιστές DNS του ISP αντί των VPN, αποκαλύπτοντας τη χρήση ενός διακομιστή μεσολάβησης. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερο να ρυθμίσετε το VPN σε ένα wifi δρομολογητή.

Οι χρήστες του NordVPN μπορούν να βρουν εγχειρίδια εγκατάστασης για firmware του DD-WRT, Tomato και Asus στον ιστότοπο του παρόχου. Η NordVPN πωλεί ακόμη και τους δικούς της προσαρμοσμένους δρομολογητές με κάθε ένα από τα τρία μεγάλα firmware.

Ξεμπλοκάρετε το US Netflix στο Μεξικό με έξυπνο DNS

Μια άλλη μέθοδος παρακολούθησης του αμερικανικού Netflix στο εξωτερικό είναι η χρήση ενός έξυπνου διακομιστή μεσολάβησης DNS. Αυτή η μέθοδος θα λειτουργεί μόνο σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και όχι σε κονσόλες μέσων ή εφαρμογές για κινητά και αποδεικνύει μια λιγότερο αξιόπιστη λύση από τη χρήση του VPN, επομένως δεν συνιστάται πλέον. Οι διακομιστές μεσολάβησης DNS είναι συχνά ταχύτεροι από τα δίκτυα VPN, επειδή δεν κρυπτογραφούν την επισκεψιμότητα. Αυτό επιτρέπει καλύτερες ταχύτητες αλλά λιγότερη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί σποραδικά με κάποιες έξυπνες υπηρεσίες DNS που έχουμε δοκιμάσει, όπως Overplay, ωστόσο δεν γνωρίζουμε υπηρεσίες που λειτουργούν με συνέπεια για να σας προτείνουν. Η προσκόλληση σε πιο αποδεδειγμένες λύσεις VPN που είναι ειδικά ρυθμισμένες για το Netflix είναι ένα ασφαλέστερο στοίχημα.

Το DNS ή το σύστημα ονομάτων τομέα είναι σαν ένας τηλεφωνικός κατάλογος για το διαδίκτυο. Αυτός είναι ο λόγος που μπορείτε να πληκτρολογήσετε "www.comparitech.com" στο πρόγραμμα περιήγησής σας αντί για μια σειρά αριθμών και δεκαδικών. Ένας διακομιστής DNS επιλύει τα αιτήματα ιστοσελίδας σε διευθύνσεις IP. Αλλάζοντας τον διακομιστή DNS στις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας σε έναν στις ΗΠΑ, είναι πιθανό να εξαπατήσετε το Netflix να πιστεύει ότι βρίσκεστε στα σύνορα των ΗΠΑ.

Ένας τυπικός έξυπνος παροχέας DNS θα παρέχει στους χρήστες έναν κώδικα DNS - συνήθως μια πρωτεύουσα και εναλλακτική διεύθυνση IP για τον εναλλακτικό διακομιστή DNS. Αυτά πρέπει να εισαχθούν με μη αυτόματο τρόπο στις ρυθμίσεις διαδικτύου του υπολογιστή. Ο πάροχος ενδέχεται να απαιτήσει από τον συνδρομητή να επαληθεύσει τη διεύθυνση IP του για να βεβαιωθεί ότι είναι πραγματικός πελάτης. Ίσως χρειαστεί να γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή για να ισχύσουν οι αλλαγές.

Το Netflix έχει ξεκινήσει πρόσφατα να σπάει τους χρήστες DNS εξίσου με τους χρήστες VPN, οπότε ένας κώδικας DNS που λειτουργεί σήμερα μπορεί να μην λειτουργήσει αύριο. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε έναν αξιόπιστο πληρωμένο πάροχο με αξιοπρεπή εξυπηρέτηση πελατών και όχι μια φθηνή ή δωρεάν επιλογή. Υποτιθέμενοι "ελεύθεροι" έξυπνοι πάροχοι DNS συχνά συμμετέχουν σε shifty πρακτικές, συμπεριλαμβανομένης της κατεύθυνσης των χρηστών σε ιστοσελίδες που έχουν μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό και την έγχυση διαφημίσεων σε προγράμματα περιήγησης ιστού. Οι χρήστες παραμένουν με ελάχιστη ή καθόλου βοήθεια όταν το Netflix αποκλείει τη διεύθυνση IP του διακομιστή DNS.

Παρομοίως, αποφύγετε τις δωρεάν υπηρεσίες VPN, οι οποίες συχνά καλύπτουν τα δεδομένα και το εύρος ζώνης και πιθανόν να εμποδίζονται. Μερικά δωρεάν δίκτυα VPN θα εισάγουν διαφημίσεις τρίτου μέρους στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Δείτε τις πλήρεις αναθεωρήσεις του NordVPN και Overplay. Έχουμε επίσης μια πλήρη λίστα παρόχων VPN και DNS που λειτουργούν αυτήν τη στιγμή με το Netflix.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =