Το Uflix είναι αποκλεισμένο από το Netflix και δεν λειτουργεί – δοκιμάστε αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης

Λογότυπο UFlix μεγάλοΗ UFlix, μια έξυπνη υπηρεσία DNS που δημιουργήθηκε για να ξεμπλοκάρει τις ιστοσελίδες συνεχούς ροής βίντεο και το γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενό τους, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι εγκατέλειψε την προσπάθεια να απεμπλακεί το αμερικανικό Netflix. Το UFlix ήταν μια δημοφιλής υπηρεσία μεσολάβησης DNS στην Αυστραλία, όπου οι συνδρομητές της Netflix το χρησιμοποιούσαν συχνά για να αποκτήσουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο των εκπομπών που είναι διαθέσιμες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία δεν θα υποστηρίζει πλέον το Netflix ως ένα ξεκλειδωμένο κανάλι, ανακοίνωσε σε μια θέση blog:


"Δυστυχώς, κάθε φορά που δημιουργούμε ένα νέο δίκτυο ή βρούμε έναν εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης, αποκλείεται μέσα σε λίγες ώρες. Τους τελευταίους 7 μήνες έχουμε βάλει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, τα χρήματα και την ενέργεια για την αποδέσμευση του Netflix. Έχουμε συνήθως λειτουργήσει μέσα σε λίγες ώρες από κάθε απαγόρευση. Ωστόσο, αυτό έχει εξαντλήσει τους πόρους μας και το χρόνο μας. "

Το UFlix εμποδίζεται από το Netflix επ 'αόριστον. Ενώ κυμάτιζε τη λευκή σημαία της παράδοσης - όπως και πολλές άλλες παρόμοιες υπηρεσίες - το US Netflix μπορεί ακόμα να ξεκλειδωθεί από το εξωτερικό.

Το UFlix δεν συνεργάζεται με το Netflix; Δοκιμάστε ένα VPN αντ 'αυτού

Το UFlix είναι ένας έξυπνος παροχέας πληρεξούσιου DNS, όχι ένας παροχέας VPN, όπως άλλωστε έχουν αναφέρει εσφαλμένα κάποια άλλα νέα. Το πρόβλημα με αυτούς τους τύπους υπηρεσιών είναι ότι είναι εξαιρετικά εύκολο για μια εταιρεία όπως η Netflix να εντοπίσει και στη συνέχεια να μπλοκάρει. Η προφανής φύση των έξυπνων διακομιστών μεσολάβησης DNS είναι αυτό που απαγόρευσε το UFlix.

Αντίθετα, αρκετοί πάροχοι VPN εξακολουθούν να είναι σε θέση να παρακάμψουν το τείχος προστασίας του Netflix. Πολλοί από αυτούς έχουν επίσης αποκλειστεί, φυσικά. Όμως, λίγοι μελετητές χρησιμοποίησαν ειδικές τεχνολογίες θωράκισης που εμποδίζουν το κλείσιμο του Netflix. Η κορυφαία μας πρόταση είναι η ExpressVPN, η οποία διατηρεί συνεχώς δύο ή τρεις αμερικανικούς διακομιστές στο δίκτυό της, οι οποίοι επιτρέπουν στους πελάτες να παρακολουθούν Netflix εκτός των ΗΠΑ.

Δεν θα πούμε ποιοι διακομιστές VPN θα χρησιμοποιήσουν έτσι ώστε να μην τους τραβήξουν υπερβολική προσοχή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών της ExpressVPN στην ιστοσελίδα τους και να ρωτήσετε ποιοι διακομιστές συνεργάζονται με την US Netflix. Θα ζητήσουν το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και κάποιες άλλες μη αναγνωρίσιμες πληροφορίες για να επιβεβαιώσετε ότι είστε πελάτης και όχι ένα shill για το Netflix και, στη συνέχεια, να σας πείτε σε ποιο διακομιστές να συνδεθείτε.

expressvpn ζωντανή συνομιλία 1
expressvpn ζωντανή συνομιλία 2

Με μια ενεργή θέση VPN στο χέρι, επιλέξτε την στην εφαρμογή και πατήστε Σύνδεση. Μόλις η εφαρμογή αναφέρει "Συνδεδεμένη", ανανεώστε το Netflix και παρακολουθήστε σαν να βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό! Οι αξιόπιστες υπηρεσίες VPN έχουν δείξει πολύ μεγαλύτερη αντοχή από τις έξυπνες υπηρεσίες DNS όταν πρόκειται για την παρεμπόδιση του Netflix. Όχι μόνο είναι καλύτερο στο ξεκλείδωμα του περιεχομένου, είναι επίσης πιο ασφαλείς, καθώς όλη η διαδικτυακή κίνηση μιας συνδεδεμένης συσκευής είναι κρυπτογραφημένη.

ExpressVPN

ExpressVPNΙανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

  • PC
  • Μακ
  • IOS
  • Android
  • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

BEST ALTERNATIVE UFLIX: Η ExpressVPN είναι η # 1 επιλογή μας. Μια γρήγορη και αξιόπιστη επιλογή που ξεμπλοκάρει όλες τις σημαντικές υπηρεσίες streaming όπως Netflix, Hulu, HBO και Amazon Prime. Μεγάλη χαρακτηριστικά απορρήτου και δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής. Δοκιμάστε το χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 71