Το ζουμ δεν δουλεύει στην Κίνα; Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε

Το ζουμ δεν λειτουργεί στην Κίνα. Εδώ μπορείτε να το διορθώσετε


Δημοφιλές εργαλείο τηλεδιάσκεψης Το Zoom μπλοκαρίστηκε πρόσφατα στην Κίνα, γεγονός που προκάλεσε σίγουρα την ανησυχία των χρηστών. Ωστόσο, υπάρχουν λύσεις σε αυτό το πρόβλημα.

Αν συνδεθείτε με ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) ενώ βρίσκεστε στην Κίνα, θα είναι δυνατό να αποκρύψετε την πραγματική σας τοποθεσία αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να περιηγηθείτε θεωρητικά τον ελεύθερο ιστό στην Κίνα με μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ, για παράδειγμα.

Το λογισμικό VPN κρυπτογραφεί όλη την κυκλοφορία που μεταφέρεται προς και από τη συσκευή σας και δρομολογεί μέσω ενός ενδιάμεσου διακομιστή. Ως εκ τούτου, εάν επιλέξετε ένα διακομιστή στις ΗΠΑ, η κινεζική διεύθυνση IP σας αντικαθίσταται με αμερικανική. Μετά από αυτό το βήμα, όλοι οι ιστότοποι και οι εφαρμογές σύνδεσης με τις οποίες συνδέεστε θα υποθέσετε ότι βρίσκεστε στις Η.Π.Α..

Πώς να ξεμπλοκάρετε το ζουμ στην Κίνα

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεμπλοκάρετε το Μεγέθυνση στην Κίνα καθώς και άλλες τοποθεσίες όπου ενδέχεται να έχει αποκλειστεί.

Εδώ είναι πώς να ξεμπλοκάρετε το Zoom στην Κίνα:

 1. Αποφασίστε για μια κατάλληλη υπηρεσία VPN. Λάβετε υπόψη ότι πολύ λίγα δίκτυα VPN λειτουργούν στην Κίνα, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό. Η σύστασή μας είναι ExpressVPN.
 2. Εγγραφείτε για την υπηρεσία με την πιστωτική σας κάρτα. Μερικοί πάροχοι αποδέχονται επίσης το PayPal και τα κρυπτοσυστήματα.
 3. Μετά την επαλήθευση πληρωμής, προχωρήστε στη λήψη των σχετικών εφαρμογών για τη συσκευή σας. Χρησιμοποιείτε μόνο επίσημους ιστότοπους ή αγορές εφαρμογών, καθώς δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ιστότοπους τρίτων.
 4. Συνδεθείτε σε διακομιστή VPN σε μια χώρα όπου δεν αποκλείεται το ζουμ, για παράδειγμα στις Ηνωμένες Πολιτείες ή τον Καναδά.
 5. Αφού δημιουργηθεί η σύνδεση, προχωρήστε στο άνοιγμα της εφαρμογής Zoom. Θα πρέπει τώρα να έχετε πρόσβαση στο εργαλείο χωρίς μήνυμα σφάλματος.

Αναφέρθηκε το ExpressVPN, αλλά υπάρχουν και άλλα VPN που λειτουργούν αξιόπιστα στην Κίνα. Θα πάμε σε αυτά με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω, αλλά εδώ είναι ο κατάλογός μας με τα καλύτερα VPN για το σκοπό αυτό:

 • ExpressVPN: Η κορυφαία επιλογή για την απεμπλοκή του Zoom στην Κίνα. Η ανώτερη κρυπτογράφηση, οι γρήγορες ταχύτητες και η βοηθητική υποστήριξη των πελατών την καθιστούν μια ισχυρή επιλογή. Εγγυημένη επιστροφή χρημάτων 30 ημερών.
 • NordVPN: Η καλύτερη επιλογή προϋπολογισμού για πρόσβαση στο ζουμ. Μεγάλο δίκτυο διακομιστών μαζί με μια αποδεδειγμένη ικανότητα να παρακάμψει το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας. Εξατομικευμένη υποστήριξη πελατών και γρήγορες ταχύτητες.
 • Surfshark: Ένας προηγμένος πάροχος που διακρίνεται για τις δυνατότητες απεμπλοκής και μια πολιτική απεριόριστων συσκευών. Ανάπτυξη δικτύου διακομιστών.
 • VyprVPN: Καλά στρογγυλεμένο VPN που χρησιμοποιεί μερικές από τις πιο σκληρές τεχνολογίες κρυπτογράφησης στην επιχείρηση. Αξιοπρεπές δίκτυο διακομιστών.

Η Κίνα είναι μια δύσκολη χώρα όταν πρόκειται για χρήση VPN. Μην υποθέσετε ότι όλα τα VPN λειτουργούν στη χώρα, καθώς το Great Firewall είναι έμπειρο στο να εμποδίζει τις υπηρεσίες. Η λίστα με τα καλύτερα δίκτυα VPN για την απεμπλοκή του Zoom στην Κίνα εξαρτάται από τις ακόλουθες παραμέτρους.

Κριτήρια για την επιλογή των καλύτερων VPN για την απεμπλοκή του Zoom:

 • Αποδεδειγμένο να εργάζεται στην Κίνα
 • Γρήγορες ταχύτητες για κλήσεις βίντεο χωρίς καθυστέρηση και περιήγηση
 • Εξαιρετική κρυπτογράφηση που εγγυάται σύνδεση στεγανότητας
 • Φιλική υποστήριξη πελατών για γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων
 • Πολιτική για μη αποθήκευση προσωπικών πληροφοριών

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την απεμπλοκή του Zoom στην Κίνα

Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση των κορυφαίων επιλογών μας για την απεμπλοκή του Zoom στην Κίνα, προκειμένου να πραγματοποιούμε και να λαμβάνουμε κλήσεις γρήγορα.

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks zoomTested Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας για να έχετε πρόσβαση στο Zoom στην Κίνα αξιόπιστα. Η υπηρεσία προσφέρει σήμερα πάνω από 3.000 ασφαλείς, βελτιστοποιημένους servers σε 94 χώρες με πολλές επιλογές στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και σε μέρη της Ασίας. Καμία από αυτές τις περιοχές δεν αποκλείει το ζουμ, επομένως είναι απλό να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή συνεχούς ροής βίντεο όποτε χρειάζεται.

Το ExpressVPN χρησιμοποιεί πρωτόκολλα κρυπτογράφησης στρατιωτικής ποιότητας, όπως το AES 256-bit σε συνδυασμό με τα κλειδιά DHE-RSA 4096-bit. Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν την απόλυτη εμπιστευτικότητα, έναν διακόπτη διαδικτύου και την προστασία από διαρροές DNS. Αν είστε μπερδεμένοι από αυτή την ορολογία, βεβαιωθείτε ότι η προσφορά προστασίας είναι κορυφαία της γραμμής.

Αυτός ο πάροχος δεν καταγράφει πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων IP. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε με την Bitcoin για περαιτέρω ανωνυμία. Επιπλέον, οι ταχύτητές του είναι εύθραυστες, ώστε να υπάρχει μικρή πιθανότητα καθυστέρησης ή καθυστέρησης κατά τη διάρκεια της κλήσης βίντεο Zoom.

Η φιλική εξυπηρέτηση πελατών της ExpressVPN είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο για να λύσει όλα τα τεχνικά προβλήματα. Αν έχετε κολλήσει, μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ενός βέλτιστου διακομιστή για ζουμ. Επιπλέον, η εφαρμογή του είναι πολύ εύκολο να καταλάβει και θα σας πάρει μια κρυπτογραφημένη σύνδεση στο Internet μέσα σε λίγα λεπτά.

Το ExpressVPN προσφέρει εφαρμογές για Windows, MacOS, iOS, Linux και Android. Υπάρχουν επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης για το Chrome και τον Firefox. Ένας λογαριασμός επιτρέπει πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις.

Πλεονεκτήματα:

 • Υψηλές ταχύτητες για λήψη και ροή βίντεο
 • Δύσκολο να νικήσει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια
 • Προσφέρει ζωντανή συνομιλία 24/7
 • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
 • Δεν καταγράφει δεδομένα που να σας αναγνωρίζουν

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο πιο ακριβό από κάποιες άλλες επιλογές

Η βαθμολογία μας:

4.5 εκτός 5

BEST VPN TO UNBLOCK ZOOM ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ: Η ExpressVPN είναι η πρώτη μας επιλογή για την ασφαλή πρόσβαση στο Zoom στην Κίνα. Οι διακομιστές βελτιστοποιημένοι με ταχύτητα και οι στεγανές συνδέσεις σημαίνουν ότι οι πληροφορίες σας θα παραμείνουν ιδιωτικές και μακριά από τα αδιάκριτα μάτια. Δοκιμάστε το χωρίς κινδύνους με 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Ακολουθεί η εκτεταμένη αναθεώρηση του χρήστη ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. NordVPN

NordVPNαπεμπλοκές zoomTested Ιαν 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

NordVPN είναι η καλύτερη επιλογή προϋπολογισμού για την απεμπλοκή του Zoom στην Κίνα. Ο παροχέας είναι διαθέσιμος σε ελκυστική, προσιτή τιμή χωρίς να διακυβεύεται οποιαδήποτε πτυχή της εμπειρίας VPN. Έχει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα εξυπηρετητών οποιουδήποτε κορυφαίου VPN, με πάνω από 5.600 κατανεμημένα σε 60 χώρες. Ενώ ο αριθμός διακομιστών δεν είναι το μόνο κριτήριο μέτρησης της αποτελεσματικότητας VPN, το γεγονός είναι ότι το NordVPN μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια ανώνυμη σύνδεση από τις περισσότερες γωνιές του πλανήτη.

Μερικές από τις προσφορές διακομιστή της είναι βελτιστοποιημένες για συγκεκριμένες εργασίες: συμπεριλαμβανομένης της στερεάς κρυπτογράφησης, της κοινής χρήσης αρχείων P2P και της ροής. Η επιλογή των προτύπων κρυπτογράφησης είναι επίσης κορυφαία στον κλάδο, με 256-bit AES κρυπτογράφηση, τέλεια μυστικότητα προς τα εμπρός και ασφάλεια έναντι διαρροών DNS, WebRTC και IPv6. Η υπηρεσία πετάει στην αυτόματη προστασία από το wifi, την προστασία από τις διαφημίσεις και την προστασία από τον κακόβουλο λογισμικό, για να υποστηρίξει περαιτέρω την προσφορά απορρήτου.

Το NordVPN είναι γνωστό στη βιομηχανική γλώσσα ως πάροχος υπηρεσιών χωρίς λογοκρισία λόγω της άρνησής του να καταγράφει δεδομένα χρηστών οποιουδήποτε είδους. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία σε Android, iOS, MacOS, Linux και Windows.

Πλεονεκτήματα:

 • Κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας 256-bit για μεγάλη ιδιωτικότητα
 • Διαθέσιμη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7
 • Ένα πρωτοφανές δίκτυο σε 60 χώρες
 • Εξαιρετική για τους χρήστες που έχουν συνείδηση ​​της ιδιωτικής ζωής χωρίς καταγραφές και πληρωμές Bitcoin

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι δυνατός ο προσδιορισμός μιας πόλης στην οποία θέλετε να συνδεθείτε

Η βαθμολογία μας:

4.5 εκτός 5

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΤΙΣΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Το NordVPN είναι εύκολο στην τσέπη σας και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου VPN. Ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών που προσφέρεται σημαίνει συνεχείς κλήσεις ζουμ, όποτε θέλετε. Κάθε σχέδιο έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την αναθεώρηση του NordVPN.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

3. Surfshark

SurfShark VPNαπεμπλοκές zoomTested Ιαν 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Surfshark.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

Surfshark είναι ο νεώτερος πάροχος σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά να αντιμετωπίσει τους γίγαντες του κόσμου VPN. Λειτουργεί στην Κίνα, γεγονός που αποτελεί σημαντικό παράγοντα δεδομένου του πόσο δύσκολο είναι για τις εταιρείες VPN να λειτουργούν στη χώρα. Κατά το χρόνο της γραφής, προσφέρει πάνω από 800 διακομιστές σε 50 χώρες με αρκετές επιλογές στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη για να παρακάμπτουν τους περιορισμούς στο Zoom.

Όλη η κυκλοφορία ιστού εξασφαλίζεται με κρυπτογράφηση AES 256-bit καθώς και προστασία από διαρροές DNS, WebRTC και IPv6. Άλλα μέτρα ασφαλείας, όπως οι λειτουργίες CleanWeb ™ και Whitelister ™, προστατεύουν τους χρήστες από διαφημίσεις και κακόβουλα προγράμματα.

Η πολιτική του Surfshark να μην αποθηκεύει δεδομένα χρήστη σημαίνει ότι όλες οι συνεδρίες ιστού διατηρούνται ιδιωτικές και ασφαλείς. Κανείς δεν θα έχει πρόσβαση στα περιεχόμενα της συνάντησης ζουμ και όλες οι εμπιστευτικές πληροφορίες θα παραμείνουν ακριβώς αυτό. Επιπλέον, οι γρήγορες ταχύτητες του Surfshark σημαίνουν ότι οι κλήσεις ζουμ δεν θα υστερούν ούτε θα υπόκεινται σε buffering.

Ο παροχέας προσφέρει υποστήριξη 24/7 για πελάτες και επιλογές προσβασιμότητας για Android, iOS, MacOS και Windows. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε έναν απεριόριστο αριθμό συσκευών με έναν λογαριασμό που είναι ιδανικός για όλη την ομάδα σας, αν ταξιδεύετε επαγγελματικά στην Κίνα.

Πλεονεκτήματα:

 • Προσφέρει ζωντανή συνομιλία 24/7
 • Απεριόριστες συσκευές
 • Δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής

Μειονεκτήματα:

 • Σχετικά μικρό δίκτυο διακομιστών

Η βαθμολογία μας:

4 εκτός 5

Απεριόριστες συσκευές: Το Surfshark μπορεί να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε το Zoom στην Κίνα χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι γρήγορες ταχύτητες, η σταθερή κρυπτογράφηση και οι απεριόριστες συσκευές καθιστούν ένα ελκυστικό πακέτο. Δοκιμάστε το με μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Ελέγξτε την πλήρη κριτική Surfshark.

Surfshark CouponSpecial Deal - εξοικονομήστε 83% + 3 μήνες FREEGET DEALDημείωση που εφαρμόζεται αυτόματα

4. VyprVPN

VyprVPNαπεμπλοκές zoomTested Ιαν 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.VyprVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

VyprVPN είναι γνωστό για τον εξοπλισμό όλων των χρηστών με μερικές από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες κρυπτογράφησης στον κόσμο. Αυτός ο πάροχος κατέχει όλους τους διακομιστές του και είναι ιδιαίτερα προσεκτικός για το ιδιόκτητο χαρακτηριστικό του Chameleon ™ που περιστρέφεται,.

Αυτός ο παροχέας προσφέρει σήμερα περισσότερους από 700 διακομιστές με τοποθεσίες σε κάθε ήπειρο. Εκτός από την τυπική κρυπτογράφηση AES 256-bit, το VyprVPN περιλαμβάνει πράγματα όπως η αλλαγή δυναμικού διακομιστή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υποβληθείτε σε υπερφορτωμένο διακομιστή. Δεν καταγράφει δεδομένα χρήστη ή προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία.

Το VyprVPN διαθέτει εφαρμογές για Windows, MacOS, iOS και Android. Ένας μόνο λογαριασμός θα επιτρέψει πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις. Η υποστήριξη πελατών είναι δυστυχώς μόνο μέσω εισιτηρίων υπηρεσιών.

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετικές ταχύτητες
 • Η στρατιωτική κρυπτογράφηση και τα αρχεία καταγραφής δεν περιέχουν αναγνωρίσιμες πληροφορίες
 • Έργα στην Κίνα

Μειονεκτήματα:

 • Διάρθρωση των τιμών σε δύο επίπεδα
 • Ένας ελαφρώς χαμηλότερος αριθμός διακομιστών

Η βαθμολογία μας:

4 εκτός 5

ΔΙΑΚΟΠΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ONLINE: Το VyprVPN προστατεύει το λογαριασμό σας προσφέροντας μια σύνδεση στεγανότητας για πρόσβαση στις βιντεοκλήσεις Zoom. Αυστηρή κρυπτογράφηση και καλά σχεδιασμένες εφαρμογές στρογγυλοποιούν την προσφορά. Όλα τα σχέδια έρχονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε την πλήρη αναθεώρηση VyprVPN.

VyprVPN ΚουπόνιΚαθαρίστε το 81% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN για να αποκτήσω πρόσβαση στο Zoom στην Κίνα?

Η κινεζική κυβέρνηση δεν έχει μια καλή εικόνα για τη χρήση του VPN. Ενώ η πρακτική δεν είναι παράνομη, τα περισσότερα δίκτυα VPN εμποδίζονται στην ηπειρωτική Κίνα λόγω της έλλειψης επίσημης εγγραφής στην κυβέρνηση. Πολλές πληρωμένες υπηρεσίες VPN αγωνίζονται να δουλέψουν γύρω από τα φίλτρα που εγκαθίστανται από κρατικούς μηχανικούς, αλλά είναι πολύ απίθανο ότι ένα δωρεάν VPN θα έχει τα μέσα για να κάνει το ίδιο.

Τα δωρεάν δίκτυα VPN διανέμονται με διακομιστές, ανύπαρκτη εξυπηρέτηση πελατών και χαλαρά πρότυπα ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Δεν είναι υπεύθυνοι για τα υψηλά πρότυπα που τίθενται σε εφαρμογή από τις αμειβόμενες υπηρεσίες και δεν δίνουν ενεργό προτεραιότητα στα συμφέροντα των χρηστών.

Τέτοιοι πάροχοι έχουν εμπλακεί σε παραπλανητικές πρακτικές στο παρελθόν, όπως πράγματα όπως η έντονη εισαγωγή κακόβουλου λογισμικού σε συσκευές χρηστών, η μόχλευση αχρησιμοποίητου εύρους ζώνης χρηστών για τη δημιουργία στρατημάτων botnet και η έγχυση cookie παρακολούθησης σε δεδομένα ορυχείων. Αυτά αποτελούν τρόπους για τη δημιουργία εσόδων από την κίνηση που παράγουν. μετά από όλα, ακόμη και τα δωρεάν δίκτυα VPN πρέπει να κάνουν τα χρήματα για να πληρώσουν για το λειτουργικό κόστος και τους μισθούς.

Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το ζουμ στην Κίνα, είναι πιθανό να έχετε μια συνεχή και απρόσκοπτη τηλεοπτική κλήση. Αυτό είναι δυνατό μόνο με ένα VPN που προσφέρει διακομιστές υψηλής ταχύτητας, απεριόριστο εύρος ζώνης και χωρίς ανώτατα όρια δεδομένων. Τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν κατατάσσονται θετικά σε κανέναν από αυτούς τους παράγοντες. Γι 'αυτό είναι προς το συμφέρον σας να αποφύγετε την επιλογή χρήσης ενός. Είναι καλύτερο να κολλήσετε σε μια υπηρεσία που έχει πληρωθεί για την ειρήνη του μυαλού.

Δείτε επίσης: Netflix στην Κίνα

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7