Πώς να αλλάξετε την περιοχή Netflix και να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε έκδοση χώρας από οπουδήποτε

Πώς να αλλάξετε την περιοχή Netflix


Εάν έχετε συνδρομή Netflix, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στον κόσμο, εκτός από μια χούφτα χώρες. Ωστόσο, ο κατάλογος των εκπομπών και των ταινιών που μπορείτε να δείτε ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεστε. Σε ορισμένες χώρες, η βιβλιοθήκη Netflix είναι πολύ περιορισμένη. Ως εκ τούτου, ίσως θέλετε να εξαπατήσετε το Netflix να σκεφτεί ότι βρίσκεστε σε διαφορετική περιοχή, όπως οι ΗΠΑ, για να έχετε πρόσβαση σε μια καλύτερη ποικιλία περιεχομένου.

Ο πιο απλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Ένα VPN σήραγγες της διαδικτυακής σας κίνησης μέσω ενός ενδιάμεσου διακομιστή που βρίσκεται σε μια χώρα της επιλογής σας. Μπορεί να καλύψει τη διεύθυνση IP σας και να την αντικαταστήσει με μία από τη χώρα που επιλέξατε, έτσι παραβιάζοντας την τοποθεσία σας. Επιπλέον, ένα VPN κρυπτογραφεί όλη την επισκεψιμότητά σας, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας, ούτε καν τον ISP.

Μόλις δημιουργήσετε ένα VPN, η πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Netflix που θέλετε είναι αρκετά απλή.

Πώς μπορώ να αλλάξω την περιοχή Netflix ή τη χώρα?

Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την περιοχή Netflix ή τη χώρα:

 1. Ρυθμίστε έναν λογαριασμό Netflix εάν δεν το έχετε ήδη κάνει.
 2. Κατεβάστε, εγκαταστήστε και συνδεθείτε σε ένα VPN από την παρακάτω λίστα. Σας συνιστούμε το ExpressVPN.
 3. Συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στην επιλεγμένη χώρα.
 4. Μεταβείτε στον ιστότοπο Netflix. Πρέπει να μεταφερθείτε αυτόματα στον ιστότοπο για τη χώρα στην οποία βρίσκεται ο επιλεγμένος διακομιστής σας.
 5. Συνδεθείτε αν δεν το έχετε ήδη και επιλέξτε το περιεχόμενό σας.

Μπορώ να παρακολουθώ Netflix στο εξωτερικό?

Ναι, αυτή η μέθοδος θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε Netflix οπουδήποτε στο εξωτερικό. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο και θέλετε να παρακολουθήσετε την αμερικανική Netflix ή αν βρίσκεστε στο εξωτερικό στην Ισπανία και θέλετε να παρακολουθήσετε το UK Netflix, τότε το VPN θα σας επιτρέψει να αλλάξετε χώρα.

Θα δώσουμε λεπτομερή ανάλυση κάθε VPN αργότερα σε αυτό το άρθρο. Ακολουθεί μια περίληψη των καλύτερων 7 VPN για την αλλαγή περιοχής σε Netflix:

 1. ExpressVPN Το πιο αξιόπιστο VPN για τη μεταγωγή των χωρών Netflix. Λειτουργεί καλά με τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες streaming επίσης. Γρήγορες ταχύτητες, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 2. CyberGhost Η καλύτερη επιλογή προϋπολογισμού, λειτουργεί καλά με το Netflix
 3. NordVPN Μια αξιόπιστη και καλή επιλογή αξίας για το Netflix
 4. PrivateVPN Μεγάλο και προηγμένο VPN που λειτουργεί καλά με το Netflix
 5. Surfshark Αυτήν τη στιγμή αποκλείει το Netflix και πολλές άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής
 6. SaferVPN Απελευθερώνει τις βιβλιοθήκες Netflix των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
 7. Hotspot Ασπίδα Μια αξιόπιστη υπηρεσία χαμηλού κόστους για την απεμπλοκή του Netflix.

Λάβετε υπόψη ότι η Netflix γνωρίζει ότι οι συνδρομητές χρησιμοποιούν αυτή την τακτική για να αποκτήσουν πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο και υποχωρούν. Όταν ανακαλύψει ότι μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP ανήκει σε έναν πάροχο VPN, θα εμποδίσει την κίνηση από τη διεύθυνση αυτή. Σε αυτήν την περίπτωση, θα δείτε ένα σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης αναφέροντας:

"Ωχ, κάτι πήγε στραβά. Σφάλμα ροής. Φαίνεται ότι χρησιμοποιείτε έναν αποσυμπιεστή ή έναν πληρεξούσιο. Απενεργοποιήστε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες και δοκιμάστε ξανά. "

Ένα σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix.

Ευτυχώς, πολλοί πάροχοι δεσμεύονται να παρέχουν μια λύση και να διατηρούν διακομιστές που προσφέρουν αξιόπιστη πρόσβαση σε διάφορες βιβλιοθήκες Netflix. Παρόλα αυτά, δεν προσφέρονται όλοι αυτοί οι πάροχοι παρόμοιες υπηρεσίες. Για streaming, πρέπει να διασφαλίσετε ότι το VPN σας είναι γρήγορο και αξιόπιστο. Και θέλετε επίσης να γνωρίζετε ότι ο προμηθευτής σας επιλέγει την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα στον μέγιστο βαθμό.

Με βάση τα παραπάνω, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα καλύτερα δίκτυα VPN για την παρακολούθηση της έκδοσης Netflix οποιασδήποτε χώρας βάσει των ακόλουθων κριτηρίων:

 • Παράκαμψη του σφάλματος διακομιστή μεσολάβησης Netflix
 • Έχει μια μεγάλη επιλογή τοποθεσιών διακομιστή
 • Παρέχει γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία
 • Χρησιμοποιεί ισχυρή κρυπτογράφηση υποστηριζόμενη από πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας
 • Μην κρατάτε μητρώα δραστηριότητας χρήστη ή διευθύνσεων IP
 • Προσφέρει ενημερωμένη και προσβάσιμη υποστήριξη πελατών

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την αλλαγή περιοχής σε Netflix

1. ExpressVPN

ExpressVPNΙανουάριος 2020Αποκλεισμός NetflixTested Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN είναι ένας εξαιρετικά φημισμένος πάροχος που εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Το περισσότερο από το άφθονο δίκτυο με πάνω από 1.500 διακομιστές σε 94 χώρες σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση σε μια τεράστια ποικιλία βιβλιοθηκών Netflix. Πράγματι, Το ExpressVPN απεμπλακεί αξιόπιστα τις εκδόσεις Netflix των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιαπωνίας, του Καναδά και της Γαλλίας, μεταξύ άλλων. Εάν ένας επιλεγμένος διακομιστής δεν λειτουργεί, μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε με έναν ενεργό πράκτορα υποστήριξης πελατών για να μάθετε ποιος είναι ο βέλτιστος διακομιστής για τον οποίο θα συνδεθείτε.

Εκτός από το Netflix, το ExpressVPN μπορεί να σας δώσει πρόσβαση σε πολλά άλλα περιεχόμενα γεωγραφικού περιεχομένου συμπεριλαμβανομένου του BBC iPlayer, του Amazon Prime Video, του Hulu και του HBO. Όλοι οι διακομιστές βελτιστοποιούνται για ταχύτητα και αυτό, σε συνδυασμό με μια αξιόπιστη υπηρεσία, σημαίνει ότι μπορείτε να προβάλλετε ροές και ταινίες απρόσκοπτα.

Όπως αναφέραμε, η προστασία της ιδιωτικής ζωής και η ασφάλεια αποτελούν επίσης βασικές ανησυχίες για την αποτροπή των φορέων παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, των κυβερνητικών υπηρεσιών ή των χάκερ να παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας ή να βλέπουν τα προσωπικά σας στοιχεία. Το ExpressVPN προσφέρει σε αυτό το μέτωπο κρυπτογράφηση 256-bit AES (θεωρείται στρατιωτική) και τέλεια εμπιστευτικότητα. Αυτές οι λειτουργίες υποστηρίζονται επιπλέον από ένα διακόπτη kill - ο οποίος αποβάλλει τη σύνδεση στο Internet εάν η σύνδεση VPN χάθηκε - και η προστασία διαρροής DNS. Το ExpressVPN δεν παρακολουθεί τη δραστηριότητα των χρηστών και δεν θα εγγράψει τη διεύθυνση IP σας.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες στα Windows, MacOS, iOS, Android, Linux και σε ορισμένους δρομολογητές wifi.

Πλεονεκτήματα:

 • Αλλάξτε εύκολα την περιοχή Netflix
 • Υψηλές ταχύτητες για λήψη και ροή βίντεο
 • Δύσκολο να νικήσει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια
 • Σημαντικό δίκτυο σε 94 χώρες και με περισσότερους από 2.000 διακομιστές
 • 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω live chat

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο πιο ακριβό από κάποιες άλλες επιλογές

Η βαθμολογία μας:

4.5 εκτός 5

BEST FOR NETFLIX: Η ExpressVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας. Αποσυνδέει αξιόπιστα τα Netflix ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Aus, CA, FR, IT, JP, DE και πολλούς άλλους από οποιαδήποτε τοποθεσία. Λειτουργεί με τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες streaming όπως το iPlayer και το Amazon Prime με μεγάλες ταχύτητες για την προβολή HD χωρίς buffer. Δοκιμάστε το δωρεάν με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. CyberGhost

CyberghostΞεκλειδώνει NetflixTested Ιαν 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Cyberghost.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

CyberGhost λειτουργεί από τη Ρουμανία και προσφέρει ένα αυξανόμενο δίκτυο διακομιστών με περισσότερα από 5.700 σε 90 χώρες. Αν και δεν ξεμπλοκάρει αρκετά από τους περιφερειακούς καταλόγους Netflix ως ExpressVPN, είναι δεσμευμένη στην παροχή πρόσβασης στο αμερικανικό δίκτυο Netflix, που είναι η έκδοση με τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη. Η CyberGhost επιπλέον αποκλείει το Netflix UK, τη Γαλλία, τη Γερμανία και έναν αυξανόμενο αριθμό άλλων καταλόγων Netflix.

Μπορεί επίσης να ξεμπλοκάρει άλλες δημοφιλείς τοποθεσίες όπως το BBC iPlayer, το Hulu και το Amazon Prime Video. Πολλά από αυτά είναι εύκολη πρόσβαση μέσω μιας αποκλειστικής καρτέλας στο πρόγραμμα-πελάτη CyberGhost. Απλά κάντε κλικ στον ιστότοπο στον οποίο θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση και θα συνδεθείτε στον κατάλληλο διακομιστή. Οι ταχύτητες είναι αρκετά υψηλές για streaming σε HD ή ακόμα και UHD.

Αυτός ο παροχέας είναι ένας άλλος κορυφαίος συνεργάτης για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια. Δεν παρακολουθεί καμία δραστηριότητα χρήστη και δεν καταγράφει ποτέ πληροφορίες που μπορούν να συνδεθούν με συγκεκριμένο χρήστη. Χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση 256-bit με απόλυτη μυστικότητα προς τα εμπρός, υποστηριζόμενη από διακόπτη kill και προστασία από διαρροές DNS.

Αυτός ο παροχέας επιτρέπει έως και επτά ταυτόχρονες συνδέσεις με ένα βασικό σχέδιο. Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Windows, MacOS, Android και iOS.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί με την Netflix ΗΠΑ από οποιαδήποτε χώρα
 • Βαθμολογήθηκε πολύ στην ταχύτητά μας
 • Λειτουργεί δίκτυο περισσότερων από 5.000 εξυπηρετητών σε 90 χώρες
 • Χαμηλό κόστος

Μειονεκτήματα:

 • WebRTC διαρροές IPv6 στο macOS
 • Δεν υπάρχει γραφικό περιβάλλον Linux

Η βαθμολογία μας:

4 εκτός 5

BEST BUDGET OPTION: Το CyberGhost είναι η καλύτερη επιλογή του προϋπολογισμού που λειτουργεί καλά με Netflix και streaming sites. Δεν αποθηκεύει αρχεία καταγραφής και μεταδίδει αξιόπιστα βίντεο HD. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση του CyberGhost.

CyberGhost Κουπόνι ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 80% σε τριετή προγράμματα + 2 μήνες freeGET DEAL Η έκπτωση που εφαρμόζεται αυτόματα

3. NordVPN

NordVPNΞεκλειδώνει NetflixTested Ιαν 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

NordVPN προσφέρει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 3.300 σε περισσότερες από 60 χώρες. Είναι γνωστό για την δυνατότητα κατάργησης αποκλεισμού του Netflix, συμπεριλαμβανομένων των καταλόγων των ΗΠΑ, Καναδά, Κάτω Χωρών, Γαλλίας, Ισπανίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Αυστραλίας, Βραζιλίας, Ιταλίας, Ινδίας και Γερμανίας.

Μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση σε πολλές άλλες δημοφιλείς τοποθεσίες ροής όπως το Amazon Prime Video, το Hulu, το HBO και το BBC iPlayer. Οι γρήγορες ταχύτητές του καθιστούν ακόμα πιο ιδανικό για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες. Μερικά από τα NordVPN's οι διακομιστές βελτιστοποιούνται ακόμη και ειδικά για streaming βίντεο. Και αν έχετε οποιεσδήποτε δυσκολίες, μπορείτε απλά να κάνετε ping υποστήριξη πελατών.

Το NordVPN είναι ένας άλλος ισχυρός παίκτης από άποψη προστασίας προσωπικών δεδομένων και ασφάλειας. Δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής, ούτε καν δεδομένα εύρους ζώνης. Η ασφάλεια έχει τη μορφή κρυπτογράφησης 256-bit με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Η προστασία από διαρροές DNS και ένας προσαρμόσιμος διακόπτης θανάτου βοηθούν τα δεδομένα σας να μην αφήνουν ποτέ την κρυπτογραφημένη σήραγγα. Ένα ακόμα μοναδικό χαρακτηριστικό ασφαλείας είναι ότι ορισμένοι διακομιστές βελτιστοποιούνται για να προστατεύουν από επιθέσεις Distributed Denial of Service (DDoS).

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το NordVPN σε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα. Έχει υπολογιστές-πελάτες για Windows και MacOS, καθώς και εφαρμογές για iOS και Android.

Πλεονεκτήματα:

 • Καλή επιλογή τιμής και απόδοσης για την αλλαγή της περιοχής Netflix
 • Γρήγορες ταχύτητες για γρήγορη ροή περιεχομένου HD χωρίς διακοπές
 • Συνδέστε ταυτόχρονα 6 συσκευές
 • Οι συγκεκριμένοι διακομιστές βελτιστοποιούνται για ορισμένες εργασίες, π.χ. torrenting

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή Desktop μπορεί να είναι αργή
 • Ένας τεράστιος αριθμός διακομιστών, αλλά μερικοί λειτουργούν καλύτερα από άλλους

Η βαθμολογία μας:

4.5 εκτός 5

ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ: Το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή αξίας που ξεμπλοκάρει τις περισσότερες περιοχές Netflix. Ισχυρές πιστοποιήσεις απορρήτου και ασφάλειας. 30 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του NordVPN.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

4. PrivateVPN

PrivateVPNΞεκλειδώνει NetflixTested Ιαν 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.PrivateVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

PrivateVPN διαχειρίζεται ένα μικρό δίκτυο εξυπηρετητών, αλλά καλύπτει 56 χώρες, δηλαδή δυνητικές πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα βιβλιοθηκών Netflix. Μπορεί να έχει αξιόπιστη πρόσβαση στους καταλόγους των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιαπωνίας, της Ισπανίας, της Βραζιλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, θα μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το BBC iPlayer, το Hulu, το Amazon Prime Video και άλλους δημοφιλείς ιστότοπους ροής. Το PrivateVPN δεν απογοητεύει ταχύτητα και αξιόπιστη εξυπηρέτηση θα σας δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε εκπομπές και βίντεο χωρίς προσωρινή αποθήκευση.

Όσον αφορά την ασφάλεια, ανάλογα με το πρωτόκολλο που επιλέγετε, θα έχετε κρυπτογράφηση 128-bit ή 256-bit. Το πρώτο θεωρείται ακόμα εξαιρετικά ασφαλές. Έχετε επίσης προστασία DNS διαρροής και διακόπτη kill ως backup. Μια πολιτική μη λογαρίθμων σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα δεδομένα σας να πέφτουν σε λάθος χέρια.

Τα σχέδια του PrivateVPN επιτρέπουν την ταυτόχρονη σύνδεση μέχρι και πέντε συσκευών. Οι υπολογιστές-πελάτες επιφάνειας εργασίας μπορούν να εγκατασταθούν σε Windows και MacOS και οι εφαρμογές για κινητά είναι διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iOS.

Πλεονεκτήματα:

 • Ξεμπλοκάρει ένα ευρύ φάσμα καταλόγων χωρών της Netflix
 • Ξεμπλοκάρει το Hulu, το Amazon Prime Video και το BBC iPlayer
 • Δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής

Μειονεκτήματα:

 • Μικρός αριθμός εξυπηρετητών
 • Δεν έχει ζωντανή συνομιλία 24/7

Η βαθμολογία μας:

4.5 εκτός 5

Γρήγορες ταχύτητες: Το PrivateVPN αποκλείει το US Netflix και πολλές άλλες εκδόσεις χωρών. Επιτρέπει έως και 6 συσκευές στον ίδιο λογαριασμό. Μικρό δίκτυο διακομιστών αλλά γρήγορες συνδέσεις. 30 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του PrivateVPN.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - Εξοικονομήστε το 83% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

5. Surfshark

SurfShark VPNαποδεσμεύει netflixTested Jan 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Surfshark.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

Το Surfshark αποδεσμεύει το Netflix στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία, τις Κάτω Χώρες, την Ινδία και τη Γαλλία. Αν συνδεθείτε με οποιαδήποτε άλλη χώρα, το Surfshark θα σας ανακατευθύνει στη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ Netflix. Αυτό σημαίνει ότι κάθε server ξεκλειδώνει το Netflix ανεξάρτητα από το πού συνδέεστε. Το καλύτερο από όλα, το Surfshark είναι ο μοναδικός πάροχος αυτής της λίστας που επιτρέπει έναν απεριόριστο αριθμό ταυτόχρονων συνδέσεων. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια οικογένεια ή μια ομάδα συγκατοίκων.

Εάν η συσκευή σας δεν υποστηρίζει εφαρμογές VPN, όπως κονσόλα παιχνιδιών ή Apple TV, το Surfshark σας καλύπτει. Όπως το ExpressVPN, κάθε συνδρομή Surfshark συνοδεύεται από μια αυτόνομη έξυπνη υπηρεσία DNS. Η ρύθμιση αυτή επιτρέπει την απεμπλοκή του US Netflix σε συσκευές που σας επιτρέπουν να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις DNS. Λάβετε υπόψη ότι ο έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS δεν είναι τόσο ασφαλής όσο ο κανονικός VPN, ο οποίος χρησιμοποιεί ισχυρούς κρυπτογράφηση και διακόπτες κλειδώματος για την αποφυγή διαρροών δεδομένων. Εάν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε προβλήματα, απλώς συμβουλευτείτε την υποστήριξη 24/7 live chat. Το Surfshark διατηρεί μητρώα και επιτρέπει torrenting.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Windows, MacOS, iOS, Android και Linux.

Πλεονεκτήματα:

 • Ξεμπλοκάρει το Netflix ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλα
 • Απεριόριστες συσκευές
 • Περιλαμβάνει μια αυτόνομη έξυπνη υπηρεσία DNS

Μειονεκτήματα:

 • Σχετικά μικρό δίκτυο διακομιστών
 • Περιστασιακός αργός διακομιστής

Η βαθμολογία μας:

4 εκτός 5

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ: Συνδέστε όσες συσκευές επιθυμείτε με την υπηρεσία Surfshark και ξεκλειδώστε εύκολα το Netflix. Έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση Surfshark.

Surfshark CouponSpecial Deal - εξοικονομήστε 83% + 3 μήνες FREEGET DEALDημείωση που εφαρμόζεται αυτόματα

6. SaferVPN

SaferVPNΞεκλειδώνει NetflixTested Ιαν 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.safervpn.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

SaferVPN είναι ένας παροχέας με έδρα τις ΗΠΑ με περισσότερους από 700 διακομιστές υψηλής ταχύτητας σε περισσότερες από 30 χώρες. Απελευθερώνει αξιόπιστα τις βιβλιοθήκες του Netflix, συμπεριλαμβανομένων των καταλόγων των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι συγκεκριμένοι διακομιστές φέρουν ετικέτα για ροή, ώστε να γνωρίζετε ποιες να επιλέξουν χωρίς να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το SaferVPN για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο για το BBC iPlayer, το Amazon Prime Video και πολλά άλλα.

Το να βρίσκεστε στις Η.Π.Α μπορεί να είναι ανησυχητικό από την άποψη της ιδιωτικής ζωής, αλλά το SaferVPN δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής της δραστηριότητας χρήστη και δεν καταγράφει ποτέ τις διευθύνσεις IP. Ως εκ τούτου, υπάρχει καμία πληροφορία που θα μπορούσε να συνδεθεί με ένα άτομο. Εκτός από το απόρρητο, μπορείτε επίσης να απολαμβάνετε ασφάλεια υψηλής ποιότητας με κρυπτογράφηση AES 256 bit, προστασία από διαρροές DNS και διακόπτη kill.

Ένα βασικό σχέδιο επιτρέπει μέχρι και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις με εφαρμογές διαθέσιμες για Windows, MacOS, Android και iOS.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί καλά με την Netflix ΗΠΑ
 • Οι ταχύτητες είναι αποδεκτές

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με άλλα δίκτυα VPN
 • Δεν λειτουργεί στην Κίνα

Η βαθμολογία μας:

3.5 εκτός 5

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ: Το SaferVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες στην Κίνα καθώς αποφεύγει το Μεγάλο Τείχος προστασίας. Αποσυνδέει αξιόπιστα το Netflix και έχει μεγάλα διαπιστευτήρια απορρήτου.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του SaferVPN.

SaferVPN CouponSave 80% για την 3ετή planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

7. Ασπίδα Hotspot

Hotspot Ασπίδααποδεσμεύει netflixTested Jan 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android

Δικτυακός τόπος: www.Hotspotshield.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

Hotspot Ασπίδα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους για την απεμπλοκή του Netflix. Παρά το γεγονός ότι έχει μια τιμή φιλική προς το πορτοφόλι, διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο εξυπηρετητών περισσότερες από 3.200 σε 70+ χώρες. Είναι απίστευτα γρήγορο και ξεμπλοκάρει πολλές βιβλιοθήκες Netflix, καθώς και Hulu, Amazon Prime Video και άλλους δημοφιλείς ιστότοπους ροής.

Κάθε διακομιστής των Η.Π.Α. δοκιμάσαμε την απεμπλοκή US Netflix, η οποία είναι μεγάλη, δεδομένου ότι ορισμένοι πάροχοι επιτρέπουν μόνο την πρόσβαση στο Netflix μέσω μερικών διακομιστών. Είχαμε επίσης τύχη με άλλες περιοχές, όπως η Netflix UK, η Σουηδία και η Ισπανία.

Το Hotspot Shield ζει μέχρι και την κορυφαία κατάταξη του προμηθευτή στο μέτωπο ασφαλείας. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση 256-bit AES υποστηριζόμενα από τέλεια μυστικότητα εμπρός. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης kill (μόνο για Windows) και προστασία από διαρροές DNS και WebRTC. Οι εφαρμογές για κινητά έρχονται με αυτόματη προστασία από wifi. Το Hotspot Shield διατηρεί ελάχιστα αρχεία καταγραφής, αλλά κανένα που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση δραστηριότητας πίσω σε έναν μεμονωμένο χρήστη.

Μπορείτε να κάνετε λήψη εφαρμογών για Windows, MacOS, Android και iOS. Έως πέντε συσκευές μπορούν να συνδεθούν στο VPN ανά πάσα στιγμή. Η υποστήριξη παρέχεται μέσω ζωντανής συνομιλίας 24/7 ή μέσω φόρμας ιστού.

Πλεονεκτήματα:

 • Επιλογή χαμηλού κόστους για την αλλαγή της περιοχής Netflix
 • Εξαιρετικές ταχύτητες για streaming βίντεο HD
 • Συνδέστε έως και 5 συσκευές
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει υποστήριξη για δρομολογητές ή Linux
 • Δεν δέχεται Bitcoin

Η βαθμολογία μας:

4.5 εκτός 5

Υψηλή ταχύτητα, χαμηλό κόστος Netflix VPN: Το Hotspot Shield προσφέρει εξαιρετικές εκπτώσεις σε μακροπρόθεσμα σχέδια και είναι ιδανικό για την απεμπλοκή του Netflix και άλλων περιοχών συνεχούς ροής. Η εταιρεία προσφέρει μια γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων διάρκειας 45 ημερών.

Διαβάστε την πλήρης ανασκόπηση του Hotspot Shield

Hotspot Shield Κουπόνι Ειδική προσφορά - εξοικονομήστε 75% στο 3 έτος planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN για να αλλάξω περιοχή σε Netflix?

Τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι σίγουρα εύκολο να βρεθούν και μάλιστα μπορεί να είναι πολύ δελεαστικά. Θα πρέπει όμως να σας συμβουλέψουμε να διευκρινίσετε για διάφορους λόγους. Η παροχή πρόσβασης στο Netflix απαιτεί πολλή προσπάθεια εκ μέρους παρόχου και οι δωρεάν υπηρεσίες απλά δεν είναι αρκετά επικερδείς ώστε να δικαιολογούν αυτούς τους πόρους σε συνεχή βάση. Ένα δωρεάν VPN θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε τον κατάλογο Netflix της άλλης χώρας, αλλά όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε θα πάμε σχεδόν σίγουρα αντιμετωπίζουν το σφάλμα του πληρεξούσιου.

Επιπλέον, αυτές οι υπηρεσίες συνήθως παρέχουν στους χρήστες περιορισμένη επιλογή διακομιστών, πράγμα που σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Netflix που αναζητάτε. Ακόμα κι αν έχετε πρόσβαση, οι πιθανότητες είναι ότι θα σας απογοητευτεί αργές ταχύτητες και ακόμη και να περιμένουν σε μια ουρά για ορισμένους διακομιστές.

Η πρακτικότητα δεν είναι το μόνο θέμα με τις δωρεάν υπηρεσίες. Έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στην ιδιωτικότητα και ασφάλεια παραπάνω επειδή είναι σημαντικό για τους χρήστες να γνωρίζουν τι συμβαίνει με τα δεδομένα τους. Οι πάροχοι δωρεάν υπηρεσιών VPN πρέπει να κάνουν τα χρήματα με κάποιο τρόπο και συχνά το κάνουν με αμφισβητήσιμες μεθόδους. Ορισμένοι διακόπτουν την εμπειρία σας με ενοχλητικές διαφημίσεις, καταγράψτε τη δραστηριότητά σας και να πουλήσετε δεδομένα σε τρίτους, ή ακόμα και να μεταφέρουν κακόβουλα προγράμματα.

Ποιες εκδόσεις χώρας του Netflix είναι διαθέσιμες?

Η Netflix ξεκίνησε σιγά σιγά και λειτουργεί αποκλειστικά στις ΗΠΑ για την πρώτη δεκαετία περίπου. Τελικά επεκτάθηκε διεθνώς στον Καναδά το 2010 και μετά δεν υπήρξε στάση. Μετά από μια μαζική επέκταση 2016, Το Netflix είναι τώρα διαθέσιμο στη μεγάλη πλειοψηφία των χωρών, με εξαίρεση την Κίνα, την Κριμαία, τη Συρία και τη Βόρεια Κορέα. Όταν πρόκειται για την Κίνα, που δεν θέλει να χάσει αυτή την τεράστια αγορά, η Netflix έκανε μια ώθηση για συμφωνίες αδειοδότησης αντί να έχει μια πραγματική παρουσία στη χώρα.

Παρόλο που το Netflix είναι διαθέσιμο στις περισσότερες χώρες, ο κατάλογος των εκπομπών και των ταινιών ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με την περιοχή σας. Εκτός από τη διαθεσιμότητα διαφορετικών τίτλων, ορισμένες περιοχές έχουν πολύ μικρή επιλογή. Αυτό οφείλεται στην διαφορετικές συμφωνίες αδειοδότησης σε κάθε περιοχή. Εδώ είναι οι κορυφαίες δώδεκα βιβλιοθήκες Netflix όσον αφορά τον αριθμό των διαθέσιμων εκπομπών και ταινιών (πηγή: Finder).

RegionShowsMovies
Ηνωμένες Πολιτείες 1326 4339
Αμερικάνικη Σαμόα 1078 4573
Πουέρτο Ρίκο 1073 3807
Μαρτινίκα 803 3736
Γαλλική Γουιάνα 803 3710
Γουαδελούπη 769 3731
Αρούμπα 712 3389
Μπενίν (Dahomey) 462 3171
Montserrat 661 2967
Βρετανικά Παρθένα νησιά 666 2940
Καναδάς 629 2942
Βραζιλία 562 2951

Η μεγαλύτερη επιλογή τηλεοπτικών εκπομπών μπορεί να βρεθεί στον κατάλογο των Η.Π.Α. ο οποίος, σύμφωνα με το Finder, έχει περισσότερες από 1.300 συναυλίες και πάνω από 4.000 ταινίες. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με κάπου όπως η Κροατία, η οποία έχει μόλις 200 παρουσιάσεις και λιγότερες από 600 ταινίες.

Ο παρακάτω χάρτης από την ιστοσελίδα της Netflix παρουσιάζει (με κόκκινο χρώμα) την τρέχουσα υπηρεσία:

Ένας χάρτης που δείχνει πού είναι διαθέσιμο το Netflix.

Σχετικά: Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την πρόσβαση σε Netflix ΗΠΑ, Netflix UK, Netflix Ιαπωνία, Netflix Ισπανία, Netflix Βραζιλία, Netflix Γαλλία, Netflix Ιταλία.

Η Netflix επιτρέπει στα VPN να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο?

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, η Netflix έσπασε να επιτρέπει στους συνδρομητές να παρακολουθούν περιεχόμενο μέσω ενός VPN. Εάν είναι γνωστό ότι μια διεύθυνση IP προέρχεται από διακομιστή VPN, η επισκεψιμότητα από τη διεύθυνση IP θα αποκλειστεί και θα δείτε σφάλμα μεσολάβησης. Αυτό σημαίνει ότι με ορισμένους παρόχους VPN, θα κλειδωθεί ακόμα και αν συνδεθείτε μέσω ενός διακομιστή στη χώρα στην οποία βρίσκεστε, απλώς για το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN.

Αυτή η πρακτική φαίνεται παράλογη από επιχειρηματική προοπτική, καθώς δεν κάνει πραγματικά το Netflix ευνοεί και είναι απογοητευτικό για τους θεατές. Ωστόσο, είναι κατανοητό όταν εξετάζετε τους περιορισμούς αδειοδότησης περιεχομένου που πρέπει να τηρεί η Netflix. Αυτοί οι περιορισμοί σημαίνουν ότι η εταιρεία δεν επιτρέπεται να εμφανίζει ολόκληρη τη βιβλιοθήκη σε κάθε τοποθεσία. Χωρίς αυτούς τους περιορισμούς, το Netflix θα μπορούσε να είναι το ίδιο εφικτό οπουδήποτε.

Έτσι, μπορείτε να δείτε γιατί πρέπει τουλάχιστον να φαίνεται ότι η Netflix έχει λάβει ορισμένα μέτρα για να αποτρέψει την παγκόσμια διανομή ολόκληρης της βιβλιοθήκης της μέσω της χρήσης VPN. Παρόλο που οι πληρεξούσιοι δεν επιτρέπονται σύμφωνα με τους όρους χρήσης της εταιρείας, δεν υπήρξαν πράγματι τεκμηριωμένες περιπτώσεις στις οποίες κάποιος τιμωρήθηκε για την πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω ενός VPN.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν διακομιστή μεσολάβησης DNS για να αλλάξω περιοχή σε Netflix?

Πολλοί πάροχοι υπηρεσιών διακομιστή μεσολάβησης DNS θα διαφημίσουν τη δυνατότητα να ξεμπλοκάρουν το Netflix και άλλους δικτυακούς τόπους ροής. Πράγματι, όσο η διεύθυνση IP που παρέχουν δεν αποκλείεται από το Netflix, τότε θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να απολαύσετε εκπομπές και ταινίες συνεχούς ροής.

Ωστόσο, το σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ εύκολο για το Netflix να αποκλείει τους διακομιστές μεσολάβησης DNS, έτσι καταλήγουν να είναι πολύ αναξιόπιστοι. Τείνουν επίσης να έχουν λιγότερες χώρες διαθέσιμες, έτσι έχετε λιγότερες πιθανότητες να βρείτε τη βιβλιοθήκη που θέλετε. Ένας πληρεξούσιος που δεν υποφέρει από αυτά τα ζητήματα είναι η υπηρεσία DNS του MediaStreamer της ExpressVPN, η οποία περιλαμβάνεται σε κάθε συνδρομή. Χρησιμοποιείται από προεπιλογή όταν συνδέεστε στο VPN, αλλά μπορεί επίσης να διαμορφωθεί ξεχωριστά.

Το πιο σημαντικό για μερικούς, ένας διακομιστής μεσολάβησης DNS δεν κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητά σας, έτσι ώστε η δραστηριότητά σας να είναι ανοιχτή στον ISP σας και σε οποιονδήποτε άλλον που μπορεί να περιπλανηθεί. Επιπλέον, αυτές οι υπηρεσίες είναι συχνά δωρεάν, και στο ίδιο πνεύμα με μια δωρεάν υπηρεσία VPN, μπορεί να συλλέγουν και να πωλούν τις πληροφορίες σας, να εισάγουν ενοχλητικές διαφημίσεις ή να χρησιμοποιούν άλλες σκιερές ή επεμβατικές πρακτικές.

Αλλάξατε την περιοχή αλλά εξακολουθείτε να λαμβάνετε ένα σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix; Δοκιμάστε αυτό:

Χρησιμοποιώντας ένα από τα VPN στην παραπάνω λίστα θα πρέπει να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά βιβλιοθηκών Netflix. Ωστόσο, θα μπορούσε να υπάρξει ένα ή περισσότερα εμπόδια για να ξεπεραστούν. Έχουμε μια λίστα ελέγχου για να μπορέσετε να περάσετε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις εκπομπές σας.

 1. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης πελατών της υπηρεσίας VPN για να δείτε ποιος διακομιστής θα χρησιμοποιήσει. Παρέχουν αυτά τα αιτήματα όλη την ώρα και θα πρέπει να μπορείτε να λάβετε μια άμεση απάντηση. Αυτό είναι το καλύτερο στοίχημά σας αν ο παροχέας σας προσφέρει ζωντανή συνομιλία. Αν όχι, οι επόμενες επιλογές ίσως αξίζουν πρώτα.
 2. Αποσυνδέστε και επανασυνδεθείτε με τον ίδιο διακομιστή. Κάποιες φορές θα καταλήξετε σε μια διαφορετική διεύθυνση IP, η οποία ενδέχεται να μην περιλαμβάνεται στη λίστα.
 3. Δοκιμάστε να συνδεθείτε σε διαφορετικό διακομιστή στην ίδια περιοχή. Και πάλι, αυτό θα σας δώσει μια διαφορετική διεύθυνση IP που δεν μπορεί να αποκλειστεί.
 4. Αποσυνδεθείτε από οποιονδήποτε λογαριασμό που αποθηκεύει προσωρινά τη διεύθυνση IP σας, όπως οποιοσδήποτε λογαριασμός Google.
 5. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις της συσκευής ή του προγράμματος περιήγησης και απενεργοποιήστε τις υπηρεσίες τοποθεσίας.
 6. Δοκιμάστε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη, τα cookies και τα προσωρινά αρχεία.
 7. Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows 10, μπορείτε να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε το IPv6 στις ιδιότητες του wifi και να ξεπλύνετε την προσωρινή μνήμη DNS χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών ipconfig / flushdns.
 8. Αν χρησιμοποιείτε δίκτυο Wi-Fi και έχετε πρόσβαση στο δρομολογητή, μπορείτε να μετονομάσετε το δίκτυο για να εξαιρεθείτε από τις υπηρεσίες γεωγραφικής τοποθέτησης της Google. Προσθέστε το "_nomap" (χωρίς εισαγωγικά) στο τέλος του ονόματος δικτύου και επανασυνδέστε τη συσκευή σας στο δίκτυο.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4