Πώς να εγκαταστήσετε το Ivacy VPN στο Amazon Firestick

Πώς να εγκαταστήσετε το Ivacy VPN στο Amazon Firestick


Η Ivacy παρουσίασε πρόσφατα μια νέα έκδοση της εφαρμογής της ειδικά προσαρμοσμένης για συσκευές Amazon Fire TV, όπως το νέο Fire TV Cube και Fire TV Stick. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό VPN στο Firestick για να ξεμπλοκάρετε τις ροές βίντεο με γεωμετρικές συνδέσεις και να κάνετε πιο ιδιωτικές τις συνήθειες προβολής.

Εδώ είναι πώς να εγκαταστήσετε το Ivacy σε ένα Amazon Firestick:

 • Εγγραφείτε για οποιοδήποτε σχέδιο Ivacy (με μειωμένο επιτόκιο εδώ) αν δεν έχετε ακόμα ένα
 • Από το Σπίτι , μεταβείτε στο εικονίδιο μεγεθυντικού φακού στην επάνω αριστερή γωνία
 • Αναζητήστε το "Ivacy" και επιλέξτε την πρώτη επιλογή που εμφανίζεται
 • Πατήστε το κίτρινο Παίρνω για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Ivacy
 • Αφού τελειώσετε, κάντε ξανά κλικ στο κίτρινο κουμπί Ανοιξε η εφαρμογή
 • Συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Ivacy ή χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Ivacy στο τηλέφωνό σας για να σαρώσετε τον κώδικα QR
 • Κάντε κλικ στη γραμμή που λέει Αυτόματο για να επιλέξετε έναν διακομιστή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί τροφοδοσίας για την προετοιμασία μιας σύνδεσης
 • Αποδεχτείτε το αίτημα του Ivacy να δημιουργήσει μια σύνδεση VPN κάνοντας κλικ Εντάξει
 • Είστε συνδεδεμένοι! Τώρα μπορείτε να αφήσετε την εφαρμογή και το VPN θα παραμείνει συνδεδεμένο στο παρασκήνιο.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟ: Όλα τα σχέδια της Ivacy υποστηρίζονται από μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν.

Το Ivacy είναι από καιρό αγαπημένο στους χρήστες του Kodi και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι λειτουργεί με όλα τα addons που δοκιμάσαμε.

READER DEAL: Πάρτε μια τεράστια έκπτωση σε οποιοδήποτε Ivacy VPN σχέδιο που υποστηρίζεται από 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Δείτε επίσης: Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στο Firestick

Ivacy VPN για την τηλεόραση Amazon Fire

Το Ivacy μπορεί να ξεμπλοκάρει έναν τόνο υπηρεσιών ροής και να κοστίζει λιγότερο από τα περισσότερα δίκτυα VPN, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε ροές βίντεο από το εξωτερικό, αλλά δεν θέλουν να πληρώσουν τόνο χρημάτων για άλλη συνδρομή. Μπορεί να ξεμπλοκάρει Netflix ΗΠΑ και BBC iPlayer, μεταξύ άλλων. Ενδέχεται να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη live chat της Ivacy για να ρωτήσετε ποιοι διακομιστές συνεργάζονται με μια συγκεκριμένη υπηρεσία συνεχούς ροής.

Η εταιρεία δεν αποθηκεύει κανένα αρχείο καταγραφής του τι κάνετε με το VPN. Η ισχυρή κρυπτογράφηση δεν εξασφαλίζει δεδομένα που αφήνουν τη συσκευή σας να γίνεται αντιληπτή από τρίτους. Οι ταχύτητες είναι γρήγορες και συνεπείς, τέλειες για ροή σε υψηλή ποιότητα χωρίς ρύθμιση.

Οι συνδρομητές της Ivacy μπορούν να συνδέσουν μέχρι και πέντε συσκευές τη φορά. Οι εφαρμογές είναι επίσης διαθέσιμες για Windows, MacOS, iOS και Android.

Ivacy VPN για παλαιότερες συσκευές πυρκαγιάς

Η Firestick πρώτης γενιάς και κάποια άλλη μεγαλύτερη τηλεόραση πυρκαγιάς ίσως να μην είναι συμβατές με τα VPN καθόλου. Ακόμη και αν λάβετε την εφαρμογή για σύνδεση, δεν θα παραμείνει συνδεδεμένη όταν μεταβαίνετε σε άλλες εφαρμογές. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το PrivateVPN με μια παλαιότερη συσκευή Fire TV, έχετε δύο επιλογές:

 • Ρυθμίστε ένα hotspot wifi με προστασία VPN. Οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές μπορούν να μεταδίδουν ένα ασύρματο hotspot στις κοντινές συσκευές. Συνδέοντας με ένα VPN στο φορητό υπολογιστή, οποιαδήποτε συσκευή που συνδέεται με το hotspot θα προωθήσει τη διαδικτυακή της κίνηση μέσω του διακομιστή VPN. Ανατρέξτε στο βίντεό μας σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης ενός hotspot που προστατεύεται με VPN στα Windows 10:
 • Διαμορφώστε το VPN σε δρομολογητή WiFi. Μερικοί δρομολογητές wifi μπορούν να εκτελούν VPN, ώστε οποιαδήποτε συσκευή που συνδέεται με αυτές να περάσει από την κρυπτογραφημένη σήραγγα. Αυτή η διαδικασία διαφέρει ανάλογα με το υλικολογισμικό του δρομολογητή και τον παροχέα VPN. Εάν το υλικολογισμικό του δρομολογητή σας δεν υποστηρίζει VPN, ίσως μπορείτε να το αντικαταστήσετε με κάτι που κάνει, όπως το DD-WRT ή το Tomato. Ωστόσο, προειδοποιήστε ότι η μη σωστή εγκατάσταση του νέου υλικολογισμικού συσκευής - μια διαδικασία που ονομάζεται "αναβοσβήνει" - μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στη συσκευή σας. Προσέξτε!

Εάν αυτές οι επιλογές δεν είναι εφικτές για εσάς, ίσως είναι καλύτερο απλώς να αναβαθμίσετε τη συσκευή Fire TV σε ένα νεώτερο μοντέλο.

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα δίκτυα VPN για το Amazon Fire Stick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =