Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP του Πακιστάν από οπουδήποτε το 2020 με ένα VPN

διεύθυνση IP για το Πακιστάν


Οι πακιστανικοί σταθμοί ροής, όπως το ARY, το Hum TV, το PTV, το PTV Sports και το Dunya TV, περιορίζουν συχνά την πρόσβαση στα ζωντανά τους ρεύματα με βάση την τοποθεσία σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα λάβετε τον πλήρη κατάλογο των υπηρεσιών αν συνδεθείτε χωρίς διεύθυνση IP Πακιστάν. Μπορεί επίσης να έχετε πρόβλημα πρόσβασης σε άλλους ιστότοπους ή λογαριασμούς, όπως υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής από την Habib Bank ή την MCB Bank.

Μια αξιόπιστη μέθοδος για την απεμπλοκή αυτών των υπηρεσιών και για να αποκτήσετε μια απεριόριστη εμπειρία διαδικτύου είναι να εγγραφείτε σε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Ένα VPN κρυπτογραφεί όλη την κίνηση που μεταφέρεται προς και από τη συσκευή σας και δρομολογεί μέσω ενός ενδιάμεσου διακομιστή. Έχετε τη δυνατότητα επιλογής ενός διακομιστή στο Πακιστάν, μετά από αυτό η πραγματική διεύθυνση IP σας θα αντικατασταθεί από μία από το Πακιστάν. Αυτή είναι μια μέθοδος αγνωστικής θέσης, που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να είστε οπουδήποτε στον κόσμο και θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Ένα VPN δεν είναι μόνο για πλαστογράφηση τοποθεσίας και η πτυχή κρυπτογράφησης των VPN σημαίνει ότι η επισκεψιμότητά σας θα είναι δυσανάγνωστη σε οποιονδήποτε snoopers, συμπεριλαμβανομένων των χάκερ ή του παροχέα υπηρεσιών Internet (ISP). Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP Πακιστάν και τα καλύτερα δίκτυα VPN για το σκοπό αυτό.

Πώς να πάρετε μια διεύθυνση IP του Πακιστάν

Τα VPN δεν είναι καθόλου περίπλοκα. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο με διεύθυνση IP Πακιστάν.

Δείτε πώς μπορείτε να πάρετε μια διεύθυνση IP του Πακιστάν από οπουδήποτε με ένα VPN:

 1. Αρχικά, εγκαταστήστε μια υπηρεσία που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας (συνιστούμε το ExpressVPN).
 2. Μετά την επαλήθευση της πληρωμής σας, κατεβάστε το εγγενές λογισμικό για τη συσκευή σας είτε απευθείας από τον πάροχο είτε από ένα επίσημο κατάστημα εφαρμογών. Μην χρησιμοποιείτε ιστοσελίδες τρίτων σε καμία περίπτωση.
 3. Συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στο Πακιστάν.
 4. Δοκιμάστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε γεω-περιορισμένο πακιστανικό περιεχόμενο. Εάν δεν λειτουργεί άμεσα, καταργήστε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης και τα cookies και δοκιμάστε ξανά.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ VPN ΔΩΡΕΑΝ: Είναι πιθανό ότι δεν ενδιαφέρεστε για μια μακροπρόθεσμη δέσμευση. Ενώ οι καλύτερες (και φθηνότερες) προσφορές VPN συνήθως συνεπάγονται ένα ετήσιο σχέδιο ή περισσότερο, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών από την ExpressVPN. Θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε και να πληρώσετε εκ των προτέρων με μια εργάσιμη πιστωτική κάρτα, αλλά η εταιρεία διεκπεραιώνει όλες τις αιτήσεις επιστροφής χρημάτων εντός των πρώτων 30 ημερών με μια πολιτική «χωρίς ερωτήσεις». Είναι μια επιλογή άνευ κινδύνου.

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για καθέναν από τους παρακάτω παρόχους, αλλά αν δεν μπορείτε να παραμείνετε για ολόκληρη τη θέση, εδώ είναι μια συνοπτική λίστα τα καλύτερα δίκτυα VPN για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP από το Πακιστάν:

 1. ExpressVPN: Η κορυφαία επιλογή μας για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP του Πακιστάν! Αυτός ο φορέας εκμετάλλευσης έχει μερικούς από τους ταχύτερους διακομιστές διακεκομμένους σε όλο τον κόσμο. Οι εφαρμογές τους είναι ασφαλείς και εύχρηστες και οι συνδέσεις είναι ιδιωτικές. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 2. CyberGhost: Προμηθευτής προϋπολογισμού με μερικούς από τους πιο γρήγορους διακομιστές συνεχούς ροής που συναντήσαμε στις δοκιμές μας. Οι εφαρμογές είναι εύχρηστες και ασφαλείς.
 3. VyprVPN: Χρησιμοποιήστε τη δική τους τεχνολογία περιστροφής για να διατηρήσετε ιδιωτικές συνδέσεις. Καλές ταχύτητες και πολύ ασφαλές.
 4. PureVPN: Ακαδημαϊκή βιομηχανία με ισχυρή φήμη για να πάρει γύρω από τα γεω-περιορισμένα μπλοκ.
 5. HideMyAss !: Θα κάνει τη δουλειά, αλλά και κάποιες καλύτερες ανταγωνιστές σε αυτή την λίστα.

Οι υπηρεσίες VPN βρίσκονται σε άφθονη προσφορά μέσω του Διαδικτύου. Αλλά μην κάνετε το λάθος να τους τοποθετήσετε στην ίδια κατηγορία. Ο κατάλογός μας με τα καλύτερα VPN για να πάρετε μια διεύθυνση IP του Πακιστάν εξαρτάται από τα παρακάτω πρότυπα:

Κριτήρια για την επιλογή των καλύτερων VPN

 • Διατηρεί αρκετούς διακομιστές στο Πακιστάν
 • Είναι σε θέση να αποκλείσει μια σειρά υπηρεσιών γεω-περιοριζόμενων ροών
 • Χρησιμοποιεί σκληρά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης ώστε τα δεδομένα σας να παραμένουν προστατευμένα
 • Παρέχει εφαρμογές για Android, iOS, Windows και MacOS
 • Δεν αποθηκεύει κανένα αρχείο συμπεριφοράς χρήστη

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για να πάρετε μια διεύθυνση IP Πακιστάν?

Τέλος, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο με διεύθυνση IP Πακιστάν και να έχετε πρόσβαση σε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο και υπηρεσίες. Ακολουθεί ο πλήρης κατάλογος των καλύτερων VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP για το Πακιστάν:

1. ExpressVPN

ExpressVPNΙανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας να αποκτήσουμε μια διεύθυνση IP από το Πακιστάν για πολλούς λόγους, όπως η αξιοπιστία, οι ταχύτητες και οι φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές. Κατά το χρόνο της γραφής, προσφέρει περισσότερους από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Πακιστάν.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του ExpressVPN είναι η ικανότητά του να παρεμποδίζει με συνέπεια τις υπηρεσίες πολυμέσων ροής με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη. Είναι σε θέση να ξεμπλοκάρει Netflix ΗΠΑ, Hulu, BBC iPlayer, Fox, Sky, Acorn TV, και πολλά άλλα, οπότε η πρόσβαση σε ARY, Hum TV και PTV δεν πρέπει να θέσει κανένα πρόβλημα. Το ExpressVPN μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ροή βίντεο HD και βίντεο 4K χωρίς διακριτή υστέρηση.

Οι παράμετροι ασφαλείας είναι κορυφαίες. Η υπηρεσία διαθέτει κρυπτογράφηση 256-bit, που επίσης αναφέρεται ως στρατιωτική. Επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν έναν διακόπτη διαδικτύου, απόλυτη εμπιστευτικότητα και προστασία από διαρροές DNS.

Μια άλλη νίκη απορρήτου είναι ότι το ExpressVPN έχει εσωτερική πολιτική μη αποθήκευσης οποιωνδήποτε ημερολογίων κυκλοφορίας. Υπάρχουν κάποιες μη αναγνωρίσιμες κατακτήσεις μεταδεδομένων, αλλά χρησιμοποιούνται για σκοπούς εσωτερικής χρηστικότητας. Ένας λογαριασμός επιτρέπει τη σύνδεση πέντε συσκευών ταυτόχρονα.

Η υποστήριξη πελατών μέσω live chat είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο. Για τους χρήστες που έχουν συνείδηση ​​της ιδιωτικής ζωής, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω του Bitcoin.

Το ExpressVPN προσφέρει εφαρμογές για Windows, MacOS, Android και iOS.

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετικά γρήγοροι και αξιόπιστοι διακομιστές
 • Εξαιρετική για streaming και λήψη HD
 • Ισχυρή ασφάλεια
 • Ικανός να παρακάμψει τους γεωπεριβάλλοντες περιορισμούς
 • Καλά σχεδιασμένες εφαρμογές

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο πιο ακριβό από τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες

Το καλύτερο VPN για το Πακιστάν: Η ExpressVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας και είναι αναμφισβήτητα μια παγκόσμιας κλάσης υπηρεσία, προσφέροντας γρήγορες ταχύτητες, ισχυρή ασφάλεια και εξαιρετικές δυνατότητες απεμπλοκής. Δοκιμάστε το χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 30 ημέρες.

Διαβάστε την ανασκόπηση του ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. CyberGhost

Cyberghost

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Cyberghost.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

CyberGhost διαχειρίζεται περισσότερους από 3.500 διακομιστές σε 59 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 10 διακομιστών στο Πακιστάν. Είναι μια γρήγορη, αποτελεσματική υπηρεσία που είναι εύκολη στη ρύθμιση και σχεδιασμένη για νέους χρήστες στον κόσμο των VPN.

Το CyberGhost είναι πιο γνωστό για τις δυνατότητες ροής και ξεκλειδώματος του. Μερικοί από τους ιστότοπους με τους οποίους συνεργάζεται είναι το Netflix, το BBC iPlayer και το Amazon Prime Video.

Αυτός ο πάροχος καθιστά εύκολο το ξεκλείδωμα συγκεκριμένων υπηρεσιών συνεχούς ροής μέσα στην εφαρμογή του. Ένας πληρωμένος λογαριασμός επιτρέπει σε επτά συσκευές να συνδεθούν ταυτόχρονα και υπάρχουν διάφορες ενσωματωμένες υπηρεσίες, όπως ένα adblocker, anti-malware defense και anti-tracking.

Όλη η επισκεψιμότητα των χρηστών είναι ασφαλισμένη με κρυπτογράφηση 256-bit AES στο πρωτόκολλο OpenVPN, τα οποία είναι κορυφαία πρότυπα. Για περαιτέρω προστασία της ιδιωτικής ζωής, υπάρχει πάντα ένας διακόπτης που σκοτώνει το διαδίκτυο καθώς και τέλεια εμπιστευτικότητα.

Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στη Ρουμανία, όπου δεν ισχύουν νόμοι περί υποχρεωτικής διατήρησης δεδομένων. Προσυπογράφει πολιτική μη αποθήκευσης προσωπικών στοιχείων (PII). Η ζωντανή συζήτηση είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Android, iOS, Windows και MacOS.

Πλεονεκτήματα:

 • Γρήγορη υπηρεσία που είναι καλή για streaming
 • Εφαρμογές φιλικές για αρχάριους, οι οποίες είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν
 • Ασφαλής και ιδιωτική
 • Πολύ εύκολο να ξεκινήσετε

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς κάποια προηγμένα χαρακτηριστικά

Βέλτιστη επιλογή του προϋπολογισμού: Το CyberGhost είναι μια χαμηλού κόστους υπηρεσία VPN που είναι γρήγορη, ασφαλής και μεγάλη για streaming. Περιλαμβάνεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων διάρκειας 45 ημερών.

Ακολουθεί η σε βάθος επισκόπηση του CyberGhost.

CyberGhost Κουπόνι ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 80% σε τριετή προγράμματα + 2 μήνες freeGET DEAL Η έκπτωση που εφαρμόζεται αυτόματα

3. VyprVPN

VyprVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.VyprVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

VyprVPN είναι γνωστό ότι είναι μία από τις πιο προηγμένες υπηρεσίες VPN στον κόσμο, λόγω της απίστευτης τεχνολογίας της απόκρυψης θέσης. Διαθέτει περισσότερους από 700 διακομιστές ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας σύνδεσης με ένα διακομιστή στο Καράτσι, τη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν.

Η υπηρεσία είναι σε θέση να ξεμπλοκάρει το Netflix, το BBC iPlayer, το Hulu και άλλους δικτυακούς τόπους ροής, ώστε τα τοπικά πακιστανικά δίκτυα να μην αντιπροσωπεύουν κανένα πρόβλημα. Οι εκπρόσωποι υποστήριξης πελατών, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι όλο το εικοσιτετράωρο, μπορούν να παρέχουν πρόσθετη υποστήριξη αν έχετε μια συγκεκριμένη υπηρεσία που θέλετε να έχετε πρόσβαση.

Αυτός ο παροχέας πρόσφατα αναβάθμισε την πολιτική απορρήτου του και τώρα δεν αποθηκεύει κανένα PII. Στο παρελθόν, καταγράφει διευθύνσεις IP και ορισμένα άλλα δεδομένα χρήστη.

Το VyprVPN είναι ένας αποδεδειγμένος εκτελεστής όταν πρόκειται για την απεμπλοκή ειδικών για την Κίνα υπηρεσιών. Είναι ιδιόκτητο Η τεχνολογία cloaking Chameleon ™ θεωρείται ότι είναι από τις καλύτερες στον κλάδο. Αυτό, ωστόσο, θα σας κοστίσει μερικά επιπλέον δολάρια.

Το VyprVPN περιλαμβάνει δωρεάν δοκιμή τριών ημερών με όλα τα πακέτα, ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε και να ακυρώσετε αν δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

Περιλαμβάνονται οι εφαρμογές για Android και iOS, όπως και οι εκδόσεις για υπολογιστές Windows και MacOS. Μια ενιαία συνδρομή επιτρέπει τη σύνδεση τριών συσκευών ταυτόχρονα.

Πλεονεκτήματα:

 • Γρήγορες ταχύτητες και σταθερή σύνδεση
 • Ξεμπλοκάρει το Netflix και άλλες υπηρεσίες
 • Ισχυρά πρότυπα κρυπτογράφησης

Μειονεκτήματα:

 • Δεν δέχεται Bitcoin

VERSATILE ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: Το VyprVPN θα κρατήσει όλα τα snoopers σε κόλπο λόγω της τεχνολογίας κρυπτογράφησης παγκόσμιας κλάσης.

Διαβάστε την αναθεώρηση της VyprVPN.

VyprVPN ΚουπόνιΚαθαρίστε το 81% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

4. PureVPN

PureVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.PureVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 31 ΗΜΕΡΕΣ

PureVPN λειτουργεί ένα αρκετά ισχυρό δίκτυο περισσοτέρων από 1.750 εξυπηρετητών σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών στο Ισλαμαμπάντ, πρωτεύουσα του Πακιστάν.

Η υπηρεσία έχει την έδρα της στο Χονγκ Κονγκ και έχει μια κλίση ειδικά για την Ασία για την επιλογή των διακομιστών της. Παρόλο που θεωρήθηκε κάποτε ως μια εξαιρετικά αξιόπιστη υπηρεσία VPN, αυτή η φήμη πήρε ένα κομμάτι από ένα ξυλοδαρμό αφού οι εκθέσεις των ΜΜΕ ισχυρίστηκαν ότι η εταιρεία απέτυχε να αποκαλύψει το γεγονός ότι καταγράφει δεδομένα.

Ωστόσο, η PureVPN κατέβαλε συντονισμένη προσπάθεια για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών. Υπάρχει πλέον μια σαφής πολιτική απορρήτου η οποία δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν αποθηκεύει δεδομένα χρήστη. Έχει επίσης νέες, καλά σχεδιασμένες εφαρμογές.

Το PureVPN είναι σε θέση να ξεμπλοκάρει πολλές γεωγραφικές υπηρεσίες όπως το Netflix, το Hulu και το Amazon Prime Video. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ροή βίντεο 1080p χωρίς καμία προσωρινή αποθήκευση. Όλη η επισκεψιμότητα κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση 256-bit AES μαζί με πρόσθετες λειτουργίες απορρήτου, όπως διακόπτη διαδικτύου. Είναι παρόμοιο με το VyprVPN υπό την έννοια ότι είναι ένα από τα σπάνια δίκτυα VPN που διαθέτουν διακομιστές εντός της Κίνας.

Οι εφαρμογές για Windows, MacOS, Android και iOS είναι διαθέσιμες. Ένας λογαριασμός επιτρέπει τη σύνδεση πέντε συσκευών ταυτόχρονα και η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Πλεονεκτήματα:

 • Οι ταχύτητες ήταν αρκετά καλές για τη ροή HD κατά τη διάρκεια των δοκιμών
 • Αποκλεισμός γεωγραφικών υπηρεσιών όπως το Netflix
 • Βελτιωμένη διεπαφή χρήστη και δυνατότητες

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα ζητήματα σύνδεσης με μερικούς διακομιστές
 • Προηγούμενες ανησυχίες σχετικά με την ιδιωτικότητα

Γρήγορος και αξιόπιστος: Το PureVPN προσφέρει μια γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία σε προσιτή τιμή και δεν θα σπάσει την τράπεζα. Προσφέρει επίσης μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων τριών ημερών.

Εδώ είναι η πλήρης αναθεώρηση του PureVPN.

PureVPN CouponHOLIDAY SPECIAL - Εξοικονομήστε 88% για το 5ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

5. HideMyAss

Απόκρυψη του VPN μου

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.HideMyAss.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

HideMyAss λειτουργεί 930 διακομιστές σε 190 χώρες. Η εταιρεία βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στη βιομηχανία VPN και έχει συγκεντρώσει πάνω από 400 εκατομμύρια χρήστες. Προσφέρει επιλογές διακομιστή σε σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του Πακιστάν.

Το HideMyAss είναι γρήγορο, σταθερό και αρκετά αποφασισμένο να ξεπεράσει τους περιορισμούς γύρω από μια ποικιλία υπηρεσιών συνεχούς ροής, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Hulu και BBC iPlayer.

Αυτός ο πάροχος αναπτύσσει κρυπτογράφηση AES 256 bit για την προστασία της επισκεψιμότητας των χρηστών μαζί με τα κλειδιά RSA 4,096 bit και την απόλυτη εμπιστευτικότητα. Δυστυχώς, καταγράφει δεδομένα χρηστών από προεπιλογή, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων IP. Ωστόσο, μπορείτε να προσαρμόσετε αυτήν την προεπιλεγμένη ρύθμιση μέσα στην εφαρμογή. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, απλά επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας και θα σας δώσουν ένα χέρι βοήθειας.

Μπορείτε να βρείτε εφαρμογές για Windows, MacOS, Android και iOS. Μια ενιαία σύνδεση επιτρέπει τη σύνδεση πέντε συσκευών ταυτόχρονα.

Πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλος αριθμός χωρών καλύπτεται
 • Αξιοπρεπείς ταχύτητες ροής
 • Υποστήριξη live chat

Μειονεκτήματα:

 • Πολιτική καταγραφής δεδομένων
 • Πιο ακριβό από τους αντιπάλους

ΦΙΛΟΣΩΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ: Το HideMyAss λειτουργεί με πολλές υπηρεσίες συνεχούς ροής και έχει σταθερές ταχύτητες. Έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του HideMyAss

Απόκρυψη κουπόνι My Ass Get το 64% έκπτωση από το 36μηνο πρόγραμμαGET DEALCoupon που εφαρμόζεται αυτόματα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN για να αποκτήσω μια διεύθυνση IP από το Πακιστάν?

Είναι σίγουρα πιθανό να εγγραφείτε για δωρεάν υπηρεσίες VPN, αλλά θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα που προσφέρει επίσης διακομιστές στο Πακιστάν. Ταυτόχρονα, τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι ανεπαρκώς προσαρμοσμένα, επειδή η εμπειρία που προσφέρουν είναι απογοητευτική, για να το θέσω ήπια.

Κατανοούμε γιατί οι χρήστες ενδέχεται να μπουν στον πειρασμό να επιλέξουν ένα δωρεάν VPN. Δεν υπάρχει καμία πληρωμή προκαταβολής μετρητών και μπορεί να χρειαστούν μόνο μερικά κλικ για να ρυθμιστεί. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα δωρεάν γεύμα.

Κάποιοι ελεύθεροι πάροχοι VPN έχουν αλιευθεί με δεδομένα χρηστών εξόρυξης και την πώλησή τους σε διαφημιζόμενους τρίτων μερών. Στο τέλος της ημέρας, είναι καταχωρημένες επιχειρήσεις και πρέπει να κερδίσουν χρήματα για να πληρώσουν για διακομιστές και άλλα γενικά έξοδα. Για να δημιουργήσει έσοδα από την κυκλοφορία, ένας πάροχος έλαβε ακόμη και τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα και χρησιμοποίησε το αδρανές εύρος ζώνης για να δημιουργήσει στρατούς botnet.

Επιπλέον, πολλές δωρεάν εφαρμογές VPN συνοδεύονται από κακόβουλο λογισμικό το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε εκβιασμούς και απώλεια δεδομένων. Αν ο στόχος σας είναι να κάνετε ροή περιεχομένου ή να έχετε ασφαλή πρόσβαση στις τραπεζικές υπηρεσίες, τότε δεν πρόκειται να το επιτύχετε χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν VPN.

Γενικά, είναι προς το συμφέρον σας να αποφύγετε τα δωρεάν VPN. Εάν χρειάζεστε ένα VPN για μικρό χρονικό διάστημα, ακολουθήστε τη σύσταση που κάναμε στην αρχή αυτού του άρθρου (εκμεταλλευόμενοι την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών της ExpressVPN). Διαφορετικά, είναι καλύτερο να επωφεληθείτε από ένα πληρωμένο VPN και να απολαύσετε μια εμπειρία χωρίς προβλήματα κάθε φορά.

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα δίκτυα VPN για το Πακιστάν

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα VPN για να παρακολουθώ online τηλεόραση της Πακιστάν?

Η σύνδεση με ένα VPN με πακιστανικό διακομιστή θα σας δώσει αυτόματα μια τοπική διεύθυνση IP. Αυτό σημαίνει ότι σε απευθείας σύνδεση ροές τηλεόρασης, όπως αυτά από PTV, PTV Sports, Hum TV, ARY, Geo, και άλλα θα είναι αυτόματα διαθέσιμα σε εσάς.

Είναι πιθανό ορισμένα κανάλια να απαιτούν να εγγραφείτε και να αποκτήσετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης (αυτό μπορεί επίσης να απαιτεί την εισαγωγή μιας τοπικής διεύθυνσης), προτού επιτρέψετε τη μετάδοση ζωντανών περιεχομένων. Είναι καλύτερο να ελέγχετε με μεμονωμένους ιστότοπους για λόγους σαφήνειας σε αυτήν την περίπτωση.

Η τοπική βιβλιοθήκη Netflix από το Πακιστάν θα είναι προσβάσιμη εφόσον έχετε συνδεθεί με μια διεύθυνση IP από τη χώρα.

Τι αποκλεισμένες τοποθεσίες στο Πακιστάν?

Οι ελευθερίες του Διαδικτύου στο Πακιστάν παρουσίασαν ένα δίκαιο βαθμό διακύμανσης, αλλά δεν υπάρχουν σημερινοί περιορισμοί στις εφαρμογές κοινωνικών μέσων ή στις υπηρεσίες VoIP, αν και υπήρξαν παρεμποδίσεις στο παρελθόν. Ορισμένες περιοχές ειδήσεων και μέσων ενημέρωσης, ιδίως αυτές που προέρχονται από την Ινδία, εμποδίζονται. Τα torrents κάθονται σε μια νόμιμη γκρίζα περιοχή χωρίς πραγματική σαφήνεια σχετικά με το αν επιτρέπονται ή όχι. Για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να περιηγηθείτε στον ιστό με ασφάλεια.

Τι άλλο μπορώ να κάνω με μια διεύθυνση IP από το Πακιστάν?

Μια άλλη συνηθισμένη περίπτωση χρήσης για τα VPN είναι η δυνατότητα ασφαλούς πρόσβασης σε ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές. Μια διεύθυνση IP από το Πακιστάν σημαίνει ότι θα είναι πιο εύκολο να ελέγξετε τον ηλεκτρονικό σας τραπεζικό λογαριασμό από την HBL, την UBL, την Standard Chartered Bank, την Allied Bank και πολλά άλλα. Θα εμφανιστεί στην τράπεζα ότι εισέρχεστε από μια θέση εντός του Πακιστάν και δεν θα αυξήσουμε τυχόν συμμόρφωση με τις κόκκινες σημαίες που ενδέχεται να προέκυψαν από τοποθεσία εκτός Πακιστάν.

Τα χαρακτηριστικά κρυπτογράφησης που περιλαμβάνονται στα VPN καθιστούν μια εμπειρία χωρίς προβλήματα για την πρόσβαση στο δημόσιο wifi. Αυτά είναι τα ασύρματα δίκτυα wifi που βρίσκετε σε αεροδρόμια, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και καφετέριες, όπου οι χάκερ μπορούν να περιμένουν και να προσπαθήσουν να κλέψουν τα δεδομένα σας. Με ένα VPN, ωστόσο, η σύνδεση είναι σχεδόν ασταθής.

Ποιες είναι οι άλλες μέθοδοι για να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP από το Πακιστάν?

Οι υπηρεσίες VPN είναι μία από τις πολλές επιλογές που πρέπει να αλλάξετε με ασφάλεια τη διεύθυνση IP σας. Είναι η πιο αποτελεσματική και ταχύτερη επιλογή για σίγουρο, αλλά μια άλλη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Tor για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας.

Η αρχική πρόθεση του έργου Tor ήταν να καταργήσει τις προσπάθειες μαζικής επιτήρησης από κρατικές υπηρεσίες. Το ναυαρχικό προϊόν του, το πρόγραμμα περιήγησης Tor, είναι ελεύθερο να μεταφορτώσει και να είναι δημοφιλές στους καταγγελλóμενους και τους δημοσιογράφους. Δυστυχώς, είναι πολύ αργή, οπότε δεν είναι κατάλληλη για εργασίες που απαιτούν ένταση δεδομένων, όπως ροή ή λήψη.

Ένας άλλος τρόπος να αποκρύψετε την πραγματική διεύθυνση IP σας είναι να χρησιμοποιήσετε διακομιστές μεσολάβησης. Αλλά αυτά είναι παρόμοια με τα ελεύθερα VPN, δεδομένου ότι μεταφέρουν με ανώτατα όρια δεδομένων, μια μικρή επιλογή τοποθεσιών και αμφισβητήσιμες πολιτικές απορρήτου.

Οι πάροχοι ροής όπως το Netflix έχουν παρακολουθήσει και μπλοκάρουν ενεργά proxy για ένα διάστημα τώρα. Προετοιμαστείτε για απογοήτευση αν σκοπεύετε να βασιστείτε σε αυτές για να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2