HideMyAss Εναλλακτικές λύσεις που δεν θα θέσουν σε κίνδυνο το απόρρητό σας

HideMyAss Εναλλακτικές λύσεις που δεν θα θέσουν σε κίνδυνο το απόρρητό σας
Η διατήρηση της ιδιωτικής σας ζωής στο διαδίκτυο πρέπει να κατατάσσεται ως ένας από τους πιο επιτακτικούς παράγοντες κατά την επιλογή αγοράς VPN, οπότε όταν οι υπηρεσίες παραβιάζουν αυτή την εμπιστοσύνη,.


Η HideMyAss με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο έκανε πρωτοσέλιδα το 2011, όταν αναγνώρισε την παράδοση του αρχείου καταγραφής κίνησης του Cody Kretsinger, μέλους της συλλογικής συλλογικής LulzSec, στο FBI. Αυτές οι πληροφορίες οδήγησαν στη σύλληψή του, παρά την επίσημη πολιτική της εταιρείας να μην αποθηκεύει ημερολόγια σχετικά με το περιεχόμενο της κυκλοφορίας ιστού.

Με βάση αυτές τις ανησυχητικές εξελίξεις, η σύστασή μας είναι να αποφύγουμε τη χρήση του HideMyAss. Αυτό είναι κρίμα γιατί η εταιρεία βρίσκεται εδώ από το 1995, προσφέρει τοποθεσίες διακομιστών σε περισσότερες από 190 χώρες και είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες για την αποφυγή της απαγόρευσης του Netflix VPN.

Ανακοινώνουμε λεπτομερώς σε κάθε VPN σε αυτήν την ανάρτηση, αλλά αν έχετε μόνο χρόνο για μια σύνοψη, εδώ είναι η λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις VPN για το HideMyAss:

 1. ExpressVPN Η εναλλακτική μας # 1. Οι διακομιστές Superfast που βρίσκονται σε περισσότερες από 90 χώρες είναι ιδανικοί για streaming σε HD και ξεμπλοκάρισμα περιοχών περιορισμένης πρόσβασης. Υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά ασφαλείας και ιδιωτικότητας. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών καλύπτεστε.
 2. NordVPN Αυτός ο πάροχος προϋπολογισμού έχει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών που αριθμεί χιλιάδες και μπορεί να ξεμπλοκάρει σχεδόν τίποτα.
 3. IPVanish Εντυπωσιακές ταχύτητες και κορυφαία χαρακτηριστικά απορρήτου. Προτιμημένος από τους χρήστες του Kodi για εφαρμογές φιλικές προς το χρήστη.
 4. PureVPN Με βάση το Χονγκ Κονγκ αυτό το VPN δεν υπόκειται σε νόμους διατήρησης δεδομένων. Μεγάλη για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια με μια αυστηρή πολιτική χωρίς λογαρίσματα.
 5. StrongVPN Διασπάται με το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας με ευκολία, με απόλυτη ιδιωτικότητα και προστασία. Η χειροκίνητη ρύθμιση μπορεί να αποτρέψει τους αρχάριους.

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το HideMyAss

Σε αυτή την ενότητα, θα σας μεταφέρουμε σε μια λίστα με VPN που θα σας προσφέρουν μια ασυναγώνιστη εμπειρία περιήγησης, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ιδιωτικότητα και την ανωνυμία σας. Έχουν ταξινομηθεί στους ακόλουθους παράγοντες:

 1. Ταχύτητα και σταθερότητα της σύνδεσης
 2. Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής κίνησης
 3. Ισχυρές παράμετροι κρυπτογράφησης
 4. Μεγάλο δίκτυο διακομιστών

1. ExpressVPN

ExpressVPNΙανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN προσφέρει διακομιστές βελτιστοποιημένους για ταχύτητα, σταθερότητα και ασφάλεια της σύνδεσης. Υπάρχουν πάνω από 3.000 εξυπηρετητές που διαδίδονται σε 94 χώρες, επομένως είναι απίθανο να παγώσετε ή να δυσκολευτείτε να διατηρήσετε επαρκή σύνδεση.

Όλοι οι διακομιστές χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο OpenVPN, την κρυπτογράφηση AES 256-bit, τα κλειδιά RSA 4.096-bit με απόλυτη εμπιστευτικότητα και τον έλεγχο ταυτότητας SHA512. Το ExpressVPN είναι σε θέση να ξεκλειδώσει μια δέσμη περιεχομένου γεωγραφικού περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Hulu, BBC IPlayer, HBO Now, SkyGo, Foxtel και άλλων.

Υπάρχει μια πολύ αυστηρή πολιτική μη διατήρησης ημερολογίων κυκλοφορίας χρηστών εκτός από ορισμένα μεταδεδομένα που αφορούν την ημερομηνία (όχι το χρόνο) σύνδεσης, την επιλογή της τοποθεσίας του διακομιστή και το συνολικό εύρος ζώνης που χρησιμοποιείται.

Σε αντίθεση με το HideMyAss, το ExpressVPN ενσωματώνεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εκτός των κυβερνητικών αρχών στη Δύση και δεν χρειάζεται να συμμορφώνεται αυτόματα με τους νόμους περί διατήρησης δεδομένων. Είναι δυνατή η πληρωμή μέσω του Bitcoin και επιτρέπεται η ροή σε όλους τους διακομιστές.

Πλεονεκτήματα:

 • Φιλικά γρήγορους και αξιόπιστους διακομιστές
 • Πάνω από 3.000 υπερ-γρήγορους διακομιστές που λειτουργούν σε περισσότερες από 90 χώρες
 • Ισχυρή πολιτική απορρήτου χωρίς καταγραφές και υψηλή ασφάλεια που ενσωματώνεται σε εφαρμογές
 • Αποκλεισμός όλων των σημαντικών υπηρεσιών ροής
 • Εύκολος στη χρήση, οδηγός για μεγάλη ρύθμιση και εφαρμογές για πολλές πλατφόρμες
 • Ζωντανή συνομιλία διαθέσιμη 24/7

Μειονεκτήματα:

 • Επιτρέπει μόνο 3 συνδέσεις ταυτόχρονα

BEST VPN ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ HIDEMYASS: Η ExpressVPN είναι η # 1 επιλογή μας. Μια εξαιρετικά γρήγορη και αξιόπιστη επιλογή που ξεμπλοκάρει όλες τις σημαντικές υπηρεσίες streaming όπως Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, Sky Go και πολλά άλλα. Η καλύτερη ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής με κρυπτογράφηση AES 256 bit, δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής προγράμματος περιήγησης, διακόπτες κλειδιών και προστασία από διαρροές. Δοκιμάστε το χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του ExpressVPN εδώ.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. NordVPN

NordVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

NordVPN υπήρξε εδώ και πάνω από μια δεκαετία, καθιστώντας το σχετικό βετεράνο της βιομηχανίας VPN. Υπάρχει μια αυστηρή πολιτική μη αποθήκευσης οποιωνδήποτε ημερολογίων χρηστών - εξαιρουμένων τόσο των δεδομένων κυκλοφορίας όσο και των περιόδων σύνδεσης - καταπονώντας έτσι σε διαφορετικό πρωτάθλημα.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν διακομιστές βάσει της προτιμήσεώς τους περιήγησης - υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για streaming TV, εξαιρετικά ασφαλές απόρρητο, anti-DDoS και ανωνυμία. Με 5111 εξυπηρετητές που διανέμονται σε 60 χώρες, το NordVPN αποτελεί μια ιδιαίτερα ισχυρή επιλογή για τον απαιτητικό χρήστη.

Το πρότυπο είναι το πρωτόκολλο OpenVPN με κρυπτογραφημένες συνδέσεις AES 256 bit και πλήκτρα DH 2.048-bit. Η προστασία διαρροής DNS είναι ενεργοποιημένη και οι χρήστες έχουν την επιλογή να επωφεληθούν επίσης από τους διακομιστές DNS. Υπάρχει ένας διακόπτης διαδικτυακής θανάτωσης, ο οποίος θα σταματήσει προσωρινά την κυκλοφορία σε επιλεγμένες εφαρμογές, εάν η σύνδεση πέφτει απροσδόκητα.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν ένα VPN διπλού hop, το οποίο δρομολογεί μια σύνδεση μέσω δύο VPN αντί ενός, καθώς και του Tor over VPN. Η εταιρεία είναι ενσωματωμένη στον Παναμά που σημαίνει ότι δεν εμπίπτει στη δικαιοδοσία των αμερικανικών ή βρετανικών νόμων. Το NordVPN αποδέχεται επίσης το Bitcoin ως πληρωμή, προσθέτοντας έτσι ένα επιπλέον επίπεδο ιδιωτικότητας και ασφάλειας. Επιτρέπεται το torrenting.

Η εταιρεία λέει ότι έχει λάβει στο παρελθόν επίσημα αιτήματα για πληροφορίες. Ωστόσο, εξαιτίας της πολιτικής μηδενικών μητρώων, απλά δεν υπήρχαν δεδομένα προς παράδοση. Σε μια περίπτωση οι φυσικοί διακομιστές κατασχέθηκαν, αλλά οι αρχές δεν ήταν σε θέση να ανακτήσουν οποιαδήποτε πληροφορία.

Πλεονεκτήματα:

 • Οι ταχύτητες είναι αρκετά γρήγορες για ροή HD
 • Λειτουργεί 5.111 εξυπηρετητές σε 60 χώρες, ιδανικό για την απεμπλοκή περιορισμένου περιεχομένου
 • Προμηθευτής προϋπολογισμού που δεν μειώνει τις λειτουργίες ασφάλειας ή προστασίας προσωπικών δεδομένων
 • Τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται καθώς δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής
 • Προσφέρει ζωντανή συνομιλία 24/7

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι ενεργός για αρχάριους χρήστες

BEST BUDGET VPN: Το NordVPN έχει μεγάλη αξία. Ένας πραγματικός υποψήφιος σε όλες τις κατηγορίες, έχει ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας και επιτρέπει έως και 6 συσκευές να χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα από έναν λογαριασμό. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της αναθεώρησης του NordVPN εδώ.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

3. IPVanish

IPVanish

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.IPVanish.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 7 ΗΜΕΡΕΣ

IPVanish χαρακτηρίζεται ως premium υπηρεσία VPN καθώς λειτουργεί φυσικά και διαχειρίζεται τους δικούς της διακομιστές σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που νοικιάζουν ή χρησιμοποιούν συνδυασμό των δύο.

Στους χρήστες προσφέρονται 1.300 εξυπηρετητές που διανέμονται σε 75 τοποθεσίες παγκοσμίως, καθιστώντας την μια ανθεκτική επιλογή. Όλοι οι διακομιστές χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση 256-bit στο πρωτόκολλο OpenVPN από προεπιλογή, πιστοποίηση SHA512 και ανταλλαγή πλήκτρων DHE-RSA 2.048 με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Εκτελούν ιδιαίτερα καλά όταν πρόκειται για δοκιμές ταχύτητας.

Το IPVanish έχει πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες του, εκτός από την πρώτη εγγραφή ενός λογαριασμού. Το Bitcoin είναι ένας αποδεκτός τρόπος πληρωμής και το torrenting επιτρέπεται σε όλους τους διακομιστές.

Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να ανησυχούν για το γεγονός ότι η εταιρεία είναι ενσωματωμένη στις ΗΠΑ, αλλά η πολιτική της για μη λογοκρισία πρέπει να θέσει αυτές τις ανησυχίες.

Πλεονεκτήματα:

 • Εντυπωσιακές ταχύτητες και αξιόπιστες συνδέσεις
 • Η διαισθητική διεπαφή χρήστη της εφαρμογής λειτουργεί καλά με τη χρήση του τηλεχειριστηρίου
 • Δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής, έχει αυτόματο διακόπτη θανάτου και προστασία από wifi
 • Η ισχυρή κρυπτογράφηση καθιστά τις εφαρμογές ασφαλείς και ιδιωτικές

Μειονεκτήματα:

 • Οι εφαρμογές δεν λειτουργούν στην Κίνα

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ: Το IPVanish είναι εύκολο στη χρήση με το Kodi & Fire Stick. Προσφέρει ισχυρή ιδιωτικότητα και ασφάλεια με τεράστιο αριθμό IP και διακομιστών καθώς και πρόσθετη προστασία από διαρροές DNS. Γρήγορες ταχύτητες αλλά όχι οι φθηνότερες σε αυτόν τον κατάλογο. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της αναθεώρησης IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% στο ετήσιο πρόγραμμα GET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

4. PureVPN

PureVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.PureVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 31 ΗΜΕΡΕΣ

PureVPN είναι ένας άλλος παροχέας VPN που ακολουθεί μια αυστηρή πολιτική αρχείων καταγραφής μη χρήσης. Το μόνο που κάνει είναι η καταγραφή της χρονικής σήμανσης όταν συνδέεται με ένα διακομιστή και το εύρος ζώνης που χρησιμοποιείται, το οποίο είναι αρκετά καλοήθη.

Υπάρχουν πάνω από 2.000 διακομιστές από τους οποίους μπορείτε να διαλέξετε και αυτοί είναι διασκορπισμένοι σε περισσότερες από 140 χώρες. Η υπηρεσία λειτουργεί καλά όταν κρίνεται με βάση την ταχύτητα και τη συνδεσιμότητα.

Το PureVPN έχει την έδρα του στο Χονγκ Κονγκ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν υποχρεωτικοί νόμοι διατήρησης δεδομένων και ότι είναι άνετα μακριά από το FBI. Χρησιμοποιεί το κρυπτογραφημένο L2TP / IPSec κρυπτογραφημένο AES 256-bit ως το ισχυρότερο πρωτόκολλο και προσφέρει επίσης μια επιλογή OpenVPN, η οποία πρέπει να διαμορφωθεί με το χέρι. Υπάρχει τόσο προστασία DNS διαρροής όσο και διακόπτης διαδικτυακής θανάτωσης που περιλαμβάνεται.

Το Torrenting επιτρέπεται σε όλους τους διακομιστές και οι χρήστες μπορούν να πληρώνουν μέσω του Bitcoin.

Πλεονεκτήματα:

 • Αξιόπιστες συνδέσεις και καλές ταχύτητες διακομιστή
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση, θανάτωση διακόπτη και αποθήκευση μη αναγνωρίσιμων δεδομένων χρήστη
 • Λειτουργεί πάνω από 2.000 εξυπηρετητές, εύκολα ξεμπλοκάρει πολύ περιορισμένο και λογοκριμένο περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Περιστασιακά ζητήματα σύνδεσης για κλήσεις VoIP κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας
 • Οι ταχύτητες μεταφοράς ενδέχεται να είναι αργές με ορισμένους διακομιστές

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ: Το PureVPN διαθέτει μια εξαιρετική εφαρμογή. Προσφέρει ισχυρή ασφάλεια και δυνατότητα απενεργοποίησης δημοφιλών καναλιών ροής. Καλύπτει μερικές γρήγορες ταχύτητες αλλά μπορεί να έχει κάποια προβλήματα σύνδεσης. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση PureVPN εδώ.

PureVPN CouponHOLIDAY SPECIAL - Εξοικονομήστε 88% για το 5ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

5. StrongVPN

StrongVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.StrongVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

StrongVPN είναι σε θέση να παρακάμψει εύκολα το εργαλείο λογοκρισίας του Μεγάλου Τείχους προστασίας της Κίνας - γεγονός που δείχνει την ισχυρή αρχιτεκτονική του συστήματος και τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης.

Υπάρχουν 684 διακομιστές σε 24 χώρες και οι πιο ασφαλείς συνδέσεις χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση AES 256-bit, πλήκτρα MODP 8192 και πιστοποίηση SHA512. Η εταιρία δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής κίνησης ή περιόδου σύνδεσης.

Είναι επίσης ένας άλλος πάροχος VPN που κατέχει όλους τους δικούς του διακομιστές, δίνοντάς του πλήρη έλεγχο της κίνησης που περνάει μέσα από αυτό και καθιστώντας δύσκολη για τους οργανισμούς επιτήρησης.

Το StrongVPN είναι ενσωματωμένο στις ΗΠΑ, αλλά η πολιτική μη λογαρίθμων πρέπει να διευκολύνει τις ανησυχίες. Το Bitcoin είναι μια αποδεκτή μορφή πληρωμής και επιτρέπεται η παρακμή.

Πλεονεκτήματα:

 • Καμία πολιτική αρχείων καταγραφής δεν προστατεύει το απόρρητό σας
 • Πολλές επιλογές διαμόρφωσης θα ευχαριστήσουν τους χρήστες, τους πολεμιστές και αυτούς που χρειάζονται Tor
 • Αποσυνδέει το Netflix και πολλά άλλα κανάλια συνεχούς ροής

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να βρουν περιορισμό μινιμαλιστικής σχεδίασης
 • Χαμηλή υποστήριξη για χειροκίνητη διαμόρφωση
 • Οι ταχύτητες ήταν εντάξει κατά τη διάρκεια των δοκιμών, αλλά όχι τόσο μεγάλες συνολικά

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Το StrongVPN ξεπερνάει με βεβαιότητα το geo-blocking. Ξεμπλοκάρει τους δημοφιλείς ιστότοπους και υπηρεσίες ροής. Καλό για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής περιήγησης στο Διαδίκτυο. Άφθονη ασφάλεια. Η χειροκίνητη διαμόρφωση μπορεί να προκαλέσει ορισμένους χρήστες. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της ανάλυσης StrongVPN εδώ.

StrongVPN ΚουπόνιΚαθαρίστε ένα επιπλέον 20% σε οποιοδήποτε πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Δωρεάν επιλογές VPN

Είναι δυνατό να χαλαρώσετε την πιστωτική κάρτα εντελώς και να επιλέξετε ένα εντελώς δωρεάν VPN, αλλά δεν σας συμβουλεύουμε να κατεβείτε τη διαδρομή αυτή. Τέτοιες επιλογές είναι στην επιχείρηση της παραγωγής χρημάτων - τελικά, πρέπει να πληρώσουν για χώρο server, τεχνική υποστήριξη και άλλα γενικά έξοδα.

Η δημιουργία εσόδων συνήθως γίνεται μέσω επιθετικής παρακολούθησης του ιστορικού περιήγησης, της εισαγωγής cookie και της πώλησης των δεδομένων σε διαφημιζόμενους τρίτων. Θα πρέπει επίσης να βομβαρδίζονται με ενοχλητικές διαφημίσεις και αναβοσβήνει τα παράθυρα που σας παροτρύνουν να κατεβάσετε σκοτεινές εφαρμογές. Η απειλή μιας μόλυνσης από κακόβουλο λογισμικό είναι πολύ υψηλή, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων και να απαιτήσει αρκετές ώρες για να διορθωθεί.

Αυτές οι υπηρεσίες VPN είναι εξαιρετικά ανασφαλείς, δεν προσφέρουν μεγάλη ποικιλία τοποθεσιών διακομιστών και σίγουρα δεν βελτιστοποιούνται για ταχύτητα. Αναμείνετε συχνές διακοπές σύνδεσης και ελάχιστα ανώτατα όρια δεδομένων - που σημαίνει ότι θα αποσυνδεθείτε αυτόματα εάν μεταφορτώσετε βίντεο για μερικές ώρες ή κατεβάσετε ένα μόνο αρχείο torrent.

Περαιτέρω λόγοι για δυσπιστία HideMyAss

Εκτός από την υπόθεση του Cody Kretsinger, το HideMyAss έχει επίσης συνδεθεί με τη σύλληψη του πρώην αμερικανικού δικαστή της περιφέρειας Chris Dupuy.

Ο Dupuy φέρεται να δημοσίευσε ενοχοποιητικές φωτογραφίες δύο γυναικών με τις οποίες ασχολήθηκε προηγουμένως - τρέχοντας ψεύτικες αγγελίες προωθώντας τους ως πηδάλια. Προσπάθησε να αποκρύψει αυτή τη συμπεριφορά μέσω μιας πληρωμένης έκδοσης του HideMyAss.

Αλλά αυτή η τακτική έπαψε. Αφού οι γυναίκες άρχισαν να λαμβάνουν μυστηριώδεις τηλεφωνικές κλήσεις, ανέφεραν αμέσως το θέμα στις τοπικές αρχές και έβαλαν το χέρι στο Dupuy. Οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου εργάστηκαν προς τα πίσω για να εντοπίσουν την πηγή αυτής της δραστηριότητας και επεσήμανε μια διεύθυνση IP στη Βενεζουέλα της Κολομβίας. Μετά από περισσότερο σκάψιμο και σαφή συνεργασία με το HideMyAss, εντόπισαν τον ένοχο.

Δεν εγκρίνουμε τη συμπεριφορά του Chris Dupuy - είναι παράνομο και εντελώς άσχημο - αλλά αν μια εταιρεία δεσμεύεται να προστατεύσει την ιδιωτικότητά σας και να την κρατήσει μακριά από την κυβέρνηση - τότε έχουν την ηθική υποχρέωση να το πράξουν.

Το HideMyAss λέει στον ιστότοπό του ότι τα μοναδικά αρχεία καταγραφής που διατηρεί στους πελάτες είναι:

Όνομα χρήστη Timestamp όταν συνδέετε και αποσυνδέετε την υπηρεσία VPN Η ποσότητα των δεδομένων που μεταδίδονται (αποστολή και λήψη) κατά τη διάρκεια της σύνδεσης Η διεύθυνση IP που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο VPN μας Η διεύθυνση IP του μεμονωμένου διακομιστή VPN που χρησιμοποιείτε εσείς

Είναι σαφές ότι υπάρχει κάτι κακό εδώ.

Αυτό που κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα είναι ότι το HideMyAss έχει την έδρα του στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο υπόκειται τώρα στο «νομοσχέδιο διερευνητικών δυνάμεων», γνωστό και ως Χάρτης Snoopers.

Υπάρχουν πέντε βασικά στοιχεία αυτού του λογαριασμού:

 1. Οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου υποχρεούνται να τηρούν αρχεία ιστορικού ιστού κάθε συνδρομητή για διάστημα έως και 12 μηνών - με τα δεδομένα που είναι προσβάσιμα σε αρκετές κυβερνητικές υπηρεσίες.
 2. Το GCQH μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μαζική συλλογή δεδομένων για τα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία των προσώπων που κατηγορούνται πλέον για ατασθαλίες, αλλά τα δεδομένα των οποίων συλλέχθηκαν από μεγάλο αριθμό συσκευών σε μια στοχευμένη περιοχή.
 3. Οι επιχειρήσεις πρέπει να αποκρυπτογραφούν τα δεδομένα κατόπιν αιτήματος.
 4. Οι εταιρείες πρέπει να ενημερώσουν την κυβέρνηση πριν ξεκινήσουν νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας.
 5. Οι υπηρεσίες πληροφοριών, όπως το GCQH, μπορεί να χτυπάνε τις συσκευές των πολιτών.

Λαμβάνοντας υπόψη το χαμηλό ιστορικό του HideMyAss, είναι απίθανο ότι η χρήση αυτού του VPN θα καλύψει πραγματικά τη συμπεριφορά σας. Ως εκ τούτου, πρέπει να υποθέσετε ότι είστε σε κίνδυνο.

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση, ελέγξτε την ανασκόπηση των VPN που σας προστατεύουν από τον Χάρτη Snoopers.

"Κατασκοπεία" από το Global Panorama με άδεια της CC από SA-2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 69