Πώς να αναμίξετε bitcoins και να στείλετε το bitcoin ανώνυμα

bitcoin blending tutorial


Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν εσφαλμένα το bitcoin ως "ανώνυμο" νόμισμα, όταν στην πραγματικότητα κάθε συναλλαγή από τότε που ξεκίνησε έχει καταγραφεί σε δημόσιο βιβλίο, γνωστό ως blockchain. Στην πραγματικότητα, το bitcoin είναι μόνο ψευδοανώνυμο ή "ψευδώνυμο" όπως το αποκαλούν ορισμένοι. Όλες οι συναλλαγές bitcoin μπορούν να εντοπιστούν πίσω στα ψηφιακά πορτοφόλια που στέλνουν και λαμβάνουν. Ενώ ο ιδιοκτήτης ενός πορτοφολιού δεν χρειάζεται αναγκαστικά να συνδέσει το όνομα ή άλλες πληροφορίες ταυτοποίησης με ένα πορτοφόλι, πολλοί κάνουν. Και για όσους δεν το κάνουν, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι αρχές επιβολής του νόμου, οι κυβερνητικές υπηρεσίες και οι μεγάλες εταιρίες έχουν συμφέρον να σχεδιάσουν τις συνδέσεις μεταξύ πορτοφολιών bitcoin και των πραγματικών ιδιοκτητών τους.

Για να στείλετε ή να ξοδέψετε το bitcoin ανώνυμα, θα χρειαστεί να καλύψετε τα κομμάτια σας χρησιμοποιώντας ένα πορτοφόλι που δεν μπορεί να ανιχνευθεί από εσάς. Για να καταθέσετε χρήματα σε αυτό το πορτοφόλι χωρίς να αφήσετε ίχνος, πρέπει να "αναμίξετε" το bitcoin. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μικτά Bitcoins για να αποστέλλετε ή να ξοδεύετε το bitcoin ανώνυμα. Ακολουθούν ορισμένα νομικά παραδείγματα:

 • Για να πραγματοποιήσετε μια ανώνυμη αγορά, όπως μια συνδρομή VPN, χωρίς να εγκαταλείψετε τις λεπτομέρειες πληρωμής ή επιτρέποντας στις εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου να πουλήσουν το ιστορικό αγορών σας σε διαφημιστικά δίκτυα
 • Να κάνετε μια ανώνυμη δωρεά, όπως μια φιλανθρωπική οργάνωση, μη κερδοσκοπική εταιρεία ή άτομο που έχει ανάγκη
 • Κρύβοντας χρήματα σε έναν λογαριασμό κατά τη διάρκεια οικονομικής αναταραχής, όταν τα περιουσιακά στοιχεία κινδυνεύουν να κατασχεθούν από μια διεφθαρμένη κυβέρνηση, όπως η τρέχουσα κατάσταση στη Βενεζουέλα
 • Εάν έχετε εν αγνοία τους bitcoins που έχουν μολυνθεί, η ανάμειξή τους μπορεί να κάνει το bitcoin χρησιμοποιήσιμο πάλι. Για παράδειγμα, η Coinbase απέρριψε τα bitcoins που απονεμήθηκαν από ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών

Επίσης γνωστό ως μίζα bitcoin και bitcoin ξέπλυμα, bitcoin ανάμειξη χρησιμοποιεί μια υπηρεσία τρίτων για να σπάσει τη σύνδεση μεταξύ της πηγής και του προορισμού bitcoins. Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας παρουσιάσουμε τα βασικά στοιχεία του πώς γίνεται αυτό βήμα προς βήμα. Στη συνέχεια, θα αναφέρουμε μερικά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να "σκληρύνετε" τη διαδικασία, βελτιώνοντας έτσι την ασφάλεια και την ανωνυμία για τους πιο επιφυλακτικούς μεταξύ μας, αν και το βασικό φροντιστήριο θα κάνει καλά για τα περισσότερα.

Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε τα εξής:

 • Το πρόγραμμα περιήγησης Tor ή μια παρόμοια διασύνδεση με ενεργοποιημένο Tor για πρόσβαση στον ιστό και στο DarkNet ανώνυμα. Συνιστούμε να ακολουθήσετε ολόκληρο το σεμινάριο (συμπεριλαμβανομένης της ανάγνωσης αυτής της σελίδας) στο πρόγραμμα περιήγησης Tor για να μεγιστοποιήσετε την ανωνυμία
 • Ένα πορτοφόλι bitcoin με το ποσό bitcoin που θέλετε να αναμίξετε. Αυτό μπορεί να είναι ένα φυσιολογικό πορτοφόλι που δημιουργείται στο καθαρό δίχτυ, το οποίο θα αναφερθούμε ως πορτοφόλι "αγοράς". Θα χρησιμοποιήσω το λογαριασμό μου Coinbase.
 • Μια βασική κατανόηση για το πώς να στείλετε το bitcoin και να χρηματοδοτήσετε ένα πορτοφόλι
 • Μια κρυπτογραφημένη σημείωση απλού κειμένου για να παρακολουθείτε όλες τις διευθύνσεις, τα αναγνωριστικά και άλλες πληροφορίες που χρειάζεστε σε όλη τη διαδικασία

Πώς να αναμιγνύετε / πλένετε / πλένετε το bitcoin

Εκτελέστε Fire Browser και δημιουργήστε ένα νέο πορτοφόλι. Σε αυτό το σεμινάριο, θα χρησιμοποιήσω το τυπικό πορτοφόλι από το Blockchain.info. Είναι web-based, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσω ή να χρησιμοποιήσω τίποτα εκτός του Brow Browser και απαιτεί μόνο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ξεκινήσετε.

Αναμείνετε να περάσετε μεταξύ μισής ώρας και μίας ώρας στην πρώτη σας πάλη, συν όσο καιρό η πραγματική διαδικασία μίξης παίρνει.

Δημιουργία email καυστήρα και ανώνυμου πορτοφολιού

Προφανώς δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη δική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που προσφέρουν δωρεάν διευθύνσεις καυστήρα, όπως το Guerilla Mail, αλλά συνήθως διαγράφουν τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα σε λίγα λεπτά ή ώρες. Θα χρειαστούμε πρόσβαση στους λογαριασμούς μας για σκοπούς επαλήθευσης σε δύο βήματα για αρκετές ώρες ή ακόμα και ημέρες, ανάλογα με το πόσο χρονικό διάστημα διαρκεί η διαδικασία περιστροφής.

Έτσι αντ 'αυτού, θα χρησιμοποιήσω το Mailinator. Ο Mailinator δεν είναι ιδιωτικός - όχι με μεγάλη απόσταση. Στην πραγματικότητα, όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται σε αυτό εξουσιοδοτούνται αυτόματα υπό τον δημόσιο τομέα. Αλλά δεν απαιτεί εγγραφή οποιουδήποτε είδους για χρήση, έτσι μπορούμε να έχουμε πρόσβαση ανώνυμα. Και ενώ τα μηνύματα που αποθηκεύονται στο Mailinator διαγράφονται μετά από μερικές ώρες, οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι. Μπορείτε να εφεύρουν οποιοδήποτε χειρισμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θέλετε. Εφόσον τελειώνει με τον τομέα "@ mailintaor.com", θα υπάρχει ήδη.bitinin mixin mailinator

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρόκειται να λάβουμε δεν θα περιέχουν ευαίσθητα διαπιστευτήρια λογαριασμού (τα οποία δεν θα πρέπει να αποστέλλονται μέσω μη κρυπτογραφημένων email, έτσι κι αλλιώς), έτσι ώστε το Mailinator να είναι ιδανικό για αυτό που χρειαζόμαστε. Απλώς ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 1. Στο πρόγραμμα περιήγησης Tor, μεταβείτε στην ιστοσελίδα του κρεμμυδιού Blockchain.info, κάντε κλικ στο Πορτοφόλι, και μετά Εγγραφείτε.bitcoin mix πορτοφολιού δημιουργία
 2. Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του καυστήρα. Θα χρησιμοποιήσουμε το [email protected], αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό, τι θέλετε. Μην χρησιμοποιείτε προηγουμένως έναν κωδικό πρόσβασης σε οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό. Ελέγξτε τη συμφωνία παροχής συμβολαίων και πατήστε Να συνεχίσει.
 3. Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στο ταμπλό για το νέο σας άδειο πορτοφόλι, το οποίο δεν έχει κανένα δεσμό με εσάς.bitcoin mixch μπρελόκ
 4. Ανοίξτε μια νέα καρτέλα και πηγαίνετε στο Mailinator. Εισαγάγετε τη λαβή του email του καυστήρα που δημιουργήσατε και ελέγξτε τα εισερχόμενα.
 5. Θα πρέπει να δείτε ένα email επαλήθευσης για το Blockchain.info. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει νέο πορτοφόλι.bitcoin mix επιτρέπουν τη σύνδεση
 6. Σημειώστε το αναγνωριστικό πορτοφολιού (διαφορετικό από τη διεύθυνση του πορτοφολιού). Θα χρειαστεί να συνδεθείτε στο ταμπλό του πορτοφολιού και αργότερα να στείλετε / λάβετε το bitcoin. Εάν το αποθηκεύσετε σε ένα αρχείο κειμένου στον υπολογιστή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε κρυπτογραφήσει αυτό το αρχείο. Σημειώστε ότι το αναγνωριστικό πορτοφολιού και η διεύθυνση πορτοφολιού είναι δύο ξεχωριστές χορδές.

Ποτέ μην αποθηκεύετε τους κωδικούς σας σε απλό κείμενο, ακόμη και σε κρυπτογραφημένη σημείωση. Αποθηκεύστε τα ή τουλάχιστον χρησιμοποιήστε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.

Χρηματοδότηση του ενδιάμεσου πορτοφολιού σας

Αυτό που μόλις δημιουργήσατε είναι ένα ενδιάμεσο πορτοφόλι. Εφόσον ακολουθήσατε τα παραπάνω βήματα εξ ολοκλήρου στο πρόγραμμα περιήγησης Tor, δεν συνδέεται με εσάς ή με τις συσκευές σας με κανέναν τρόπο, εκτός από το γεγονός ότι θα στείλετε το bitcoin από το πορτοφόλι της αγοράς σας. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε μίκτη bitcoin ακόμα. Γι 'αυτό χρειαζόμαστε ένα τρίτο πορτοφόλι, το οποίο θα φτάσουμε αργότερα.

Δεν μπορούμε να τονίσουμε αυτό αρκετά: Ποτέ μην έχετε πρόσβαση στο ενδιάμεσο πορτοφόλι σας από το καθαρό δίχτυ. Χρησιμοποιείτε πάντα Tor.

Ο σκοπός αυτού του πορτοφολιού είναι να δημιουργήσει εύλογη δυσπιστία. Στα επόμενα βήματα, θα στείλουμε το bitcoin από το πορτοφόλι σας στην αγορά (το λογαριασμό μου στο Coinbase, για παράδειγμα) στο ενδιάμεσο πορτοφόλι που μόλις δημιουργήσαμε. Στη συνέχεια, θα στείλουμε το bitcoin από το ενδιάμεσο πορτοφόλι στο τελικό πορτοφόλι μέσω της υπηρεσίας ανάμειξης τρίτου μέρους. Ο λόγος για τον οποίο χρειαζόμαστε ένα ενδιάμεσο πορτοφόλι είναι επειδή η αποστολή bitcoin απευθείας από το πορτοφόλι της αγοράς σας σε μια υπηρεσία ανάμειξης φαίνεται ύποπτη. Είναι ένας καλός τρόπος να διερευνηθεί, είτε από την επιβολή του νόμου είτε από την ανταλλαγή όπου το αγοράσατε (Coinbase).

Με την αποστολή bitcoin στο ενδιάμεσο πορτοφόλι πρώτα, αυτό ακριβώς μοιάζει με μια κανονική συναλλαγή, όπου στείλατε ένα φίλο ή επιχείρηση κάποια bitcoin. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά απλό εάν έχετε στείλει ποτέ bitcoin πριν, αλλά εδώ είναι οι οδηγίες:

 1. Στο πορτοφόλι σας Blockchain.info, κάντε κλικ στο Εικονίδιο πρόχειρου δίπλα στα κουμπιά αποστολής και λήψης. Αυτό θα αντιγράψει τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας στο πρόχειρο σας (ο QR κώδικας δεν θα φορτωθεί για μένα στο Tor Browser)
 2. Χρησιμοποιήστε το πορτοφόλι αγοράς για να στείλετε το ποσό bitcoin που θέλετε να συνδυάσετε στο ενδιάμεσο πορτοφόλι σας. Σημείωση: Δεν χρειάζεται να έχετε πρόσβαση στο πορτοφόλι σας από το πρόγραμμα περιήγησης Tor. Η ανταλλαγή γνωρίζει ήδη ποιος είσαι.

Δημιουργήστε το τρίτο και τελικό σας πορτοφόλι

Το τρίτο πορτοφόλι θα είναι ο τελικός προορισμός για τα φρεσκοκομμένα bitcoins μας, τα οποία θα μπορέσουμε να ξοδέψουμε ελεύθερα χωρίς να επιστρέψει κανείς τις συναλλαγές σε εσάς. Θα αναφερθούμε σε αυτό ως το πορτοφόλι "mixer".

Ακολουθήστε τα ίδια βήματα από την πρώτη ενότητα παραπάνω για να δημιουργήσετε ένα άλλο ανώνυμο πορτοφόλι bitcoin στο πρόγραμμα περιήγησης Tor, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας διαφορετικό email και κωδικό πρόσβασης του καυστήρα.

Για να αυξήσετε την ανωνυμία και να σπάσετε περαιτέρω τη σύνδεση μεταξύ εσάς και του πορτοφολιού σας, πρέπει να δημιουργήσετε πολλές διευθύνσεις. Χρησιμοποιώντας περισσότερες από μία διευθύνσεις, θα διαδοθούν τα νέα νομίσματα στις διευθύνσεις με τυχαία ποσά και καθυστερήσεις για να γίνει πιο δύσκολη η ανάλυση blockchain.

Για να δημιουργήσετε πολλές διευθύνσεις στο πορτοφόλι σας Blockchain.info:

 1. Από το ταμπλό του πορτοφολιού, πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις > Διευθύνσειςbitcoin μίγμα πολλαπλών πορτοφολιών
 2. Δίπλα στο προεπιλεγμένο πορτοφόλι σας, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχειρίζονταιbitcoin mix προσθέστε νέα διεύθυνση
 3. Κάντε κλικ Προσθέστε την επόμενη διεύθυνση μέχρι να έχετε όσες διευθύνσεις θέλετε, έως και πέντε που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την υπηρεσία ανάμειξης. Θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τρία.

Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε εντελώς χωριστά πορτοφόλια, αλλά προς το παρόν θα χρησιμοποιούμε διαφορετικές διευθύνσεις μέσα σε ένα μόνο πορτοφόλι.

Όταν αποσυνδεθείτε από το ενδιάμεσο πορτοφόλι σας, σας συνιστούμε να ρυθμίσετε το εφεδρική φράση στο Κέντρο ασφαλείας. Εάν με κάποιο τρόπο χάσετε πρόσβαση στο πορτοφόλι σας, ίσως επειδή το email του καυστήρα σας διαγραφεί, αυτό θα σας επιτρέψει να ανακτήσετε τυχόν bitcoins κολλημένα στο λογαριασμό. Το ίδιο ισχύει και για το λογαριασμό μίξερ σας.

Ανακατέψτε το bitcoin σας

Τώρα για το κρίσιμο βήμα: αναμιγνύοντας το bitcoin σας. Για το σκοπό αυτό θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία τρίτου μέρους. Υπάρχει μια πληθώρα επιλογών εκεί έξω, αλλά έχουμε επιλέξει να πάμε με το Helix με Grams. Ενημέρωση: Το Helix by Grams έκλεισε. Τώρα συνιστούμε το BitBlender ή το CoinMixer.

Στο πρόγραμμα περιήγησης Tor, μπορείτε να βρείτε το BitBlender σε αυτό το URL κρεμμυδιού: http://bitblendervrfkzr.onion

Αλλά μην πάρετε το λόγο για αυτό. Πάντα να διπλασιάζετε και να τριπλάρετε τη διεύθυνση κρεμμυδιού σας και βεβαιωθείτε ότι ο μίξερ που χρησιμοποιείτε είναι νόμιμος. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο γιατί πολλές υπηρεσίες κρυφών υπηρεσιών Tor, όπως Grams, δεν έχουν πιστοποιητικά SSL και διευθύνσεις HTTPS. Υπάρχουν πολλά πλαστά αντίγραφα εκεί έξω που ψάχνουν για απάτες ανυποψίαστους αρχάριους, συμπεριλαμβανομένου ενός μάλλον κακόφημου ένα τρέξει από DarkNetmarkets, των οποίων η ανάμειξη φροντιστήριο κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων στο Google.

Ανοίξτε μια νέα καρτέλα στο Tor Browser και μεταβείτε στον ιστότοπο του κρεμμυδιού BitBlender. Αν θέλετε, μπορείτε να εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε το site του Γρήγορη μίξη χαρακτηριστικό για επίδειξη. Σημειώστε το πλαίσιο από το οποίο μπορείτε να εισάγετε το αναγνωριστικό Quick Mix. Δεν έχουμε ακόμα ένα, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αργότερα για να ελέγξετε την κατάσταση του mix σας.

bitblender 1

Εισαγάγετε τις διευθύνσεις του τρίτου πορτοφολιού ανάμιξης που δημιουργήσαμε στην προηγούμενη ενότητα, κάθε διεύθυνση στη δική της γραμμή χωρίς σημεία στίξης. Αν θέλετε να κάνετε τις συναλλαγές σας, μπορείτε να εισάγετε μια ελάχιστη και μέγιστη καθυστέρηση. Έβαλα το μέγιστο σε δύο ώρες, αλλά εξαρτάται από εσάς. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Δημιουργήστε ένα νέο Quick Mix κουμπί.

bitblender 2

Στην επόμενη σελίδα, σημειώστε το Αναγνωριστικό γρήγορης ανάμιξης σε ασφαλή τοποθεσία, όπως κρυπτογραφημένη σημείωση. Στο κάτω μέρος, κάντε κλικ στον σύνδεσμο που λέει Πάρτε μια PGP υπογεγραμμένη "Bitcoin Blender Guarantee" αυτού του Quick Mix. Αντιγράψτε και επικολλήστε το κείμενο στη σημείωση σας επίσης. Αυτό θα έρθει σε πρακτικό εάν κάτι πάει στραβά και χρειάζεστε υποστήριξη από τους ανθρώπους που τρέχουν το μπλέντερ. Κάντε κλικ στο κουμπί επιστροφής για να επιστρέψετε στη σελίδα κατάστασης Quick Mix.

Σημειώστε ότι το ελάχιστο απόσυρση ποσό από το χρόνο εγγραφής είναι 0,01 BTC. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί το μίγμα, θα χρειαστείτε αρκετό για να καλύψετε το 0,01 BTC συν τις χρεώσεις του δικτύου και του ίδιου του μίκτη. Το τέλος δικτύου ποικίλλει και ο μίκτης χρεώνει ένα τυχαίο τέλος μεταξύ ενός και τριών τοις εκατό. Αν δεν καταλήξετε αρκετά, η συναλλαγή σας δεν θα περάσει και δεν θα λάβετε το bitcoin σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό.

 1. Συνδεθείτε ξανά στο ενδιάμεσο πορτοφόλι σας, το οποίο θα περιέχει τώρα το bitcoin που θέλετε να αναμίξετε. Ίσως χρειαστεί να εγκρίνετε τη σύνδεση χρησιμοποιώντας το email επαλήθευσης που αποστέλλεται στη διεύθυνση του καυστήρα σας. Αν χρησιμοποιήσατε το Mailinator, απλά χρησιμοποιήστε τη λαβή που δημιουργήσατε νωρίτερα για να εμφανίσετε τα εισερχόμενα.Πώς να αναμίξετε bitcoins και να στείλετε το bitcoin ανώνυμα
 2. Κάντε κλικ στο Στείλετε και εισάγετε τη διεύθυνση ανάμιξης από το BitBlender (όχι το τρίτο σας πορτοφόλι μίξης!) και, στη συνέχεια, το ποσό που θέλετε να στείλετε. Σημειώστε ότι υπάρχει επίσης ένα τέλος από το Blockchain.info που αποστέλλεται στους ανθρακωρύχους, το οποίο αποτελεί πρότυπο ναύλο. Κάντε κλικ στο Να συνεχίσει για επιβεβαίωση των λεπτομερειών και αποστολή του bitcoinbitcoin mix να στείλετε για να αναμίξετε

Στο BitBlender, μπορεί να μην δείτε εισερχόμενα κέρματα για λίγα λεπτά, οπότε μην πανικοβληθείτε. Το BitBlender θα περιμένει την επιβεβαίωση της αρχικής συναλλαγής αρκετές φορές στο blockchain πριν επεξεργαστεί το μίγμα σας. Μόλις αρχίσει, ο χρόνος που χρειάζεται εξαρτάται από το αν έχετε προσθέσει την καθυστέρηση.

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι οι διευθύνσεις στα screenshot μας δεν ταιριάζουν πάντα. Πήραμε στιγμιότυπα οθόνης σε πολλαπλές μίξεις, οπότε παρακαλούμε να το αγνοήσετε.

Ξόδεψε το!

bitblender 3

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, το bitcoin πρέπει να φτάσει στο πορτοφόλι σας. Συνδεθείτε με το αναγνωριστικό του πορτοφολιού σας και επαληθεύστε τη σύνδεση χρησιμοποιώντας το email Mailinator που χρησιμοποιήσατε για να δημιουργήσετε το λογαριασμό Blockchain.info, ακριβώς όπως πριν.bitcoin mix συναλλαγές τέλος

Συγχαρητήρια! Τώρα έχετε ένα χρηματοοικονομικό πορτοφόλι bitcoin που είναι πρακτικά ανιχνεύσιμο. Βεβαιωθείτε ότι κάθε φορά που έχετε πρόσβαση σε αυτό το πορτοφόλι στο μέλλον, το κάνετε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Tor. Θα ήταν κρίμα να περάσετε όλο το κόστος και το πρόβλημα της ανάμειξης του bitcoin μόνο για να καταστρέψετε τη δική σας ανωνυμία παρέχοντας μια πραγματική διεύθυνση IP ή ένα δακτυλικό αποτύπωμα του προγράμματος περιήγησης.

Ανάλυση κενού?

Όταν θέλετε να στείλετε / ξοδέψετε το bitcoin, μπορείτε να το κάνετε ακριβώς όπως μια κανονική συναλλαγή.

Στο παρελθόν, ορισμένοι χρήστες συνέστησαν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο ανάλυσης χρώματος του Blockchain.info για να διασφαλίσουν ότι οι ενδιάμεσοι σας πορτοφόλια και τα πορτοφόλια μίξερ δεν ήταν συνδεδεμένα με κανέναν τρόπο. Αυτό το δωρεάν εργαλείο από τότε έχει αφαιρεθεί και κανένας δεν έχει ανέβει για να το αντικαταστήσει. Μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι χρησιμοποίησε κάποια ασταθή λογική, ούτως ή άλλως, οπότε πιθανώς δεν ήταν όλα αυτά αξιόπιστα. Σε κάθε περίπτωση, βεβαιωθείτε ότι καμία από τις ενδιάμεσες διευθύνσεις πορτοφολιού από τις οποίες στείλατε το bitcoin δεν είναι ίδια με τις διευθύνσεις του πορτοφολιού του μίκτη που λάβατε.

Περισσότερες συμβουλές για την ανωνυμία κατά την ανάμειξη του bitcoin

Το παραπάνω σεμινάριο περιλαμβάνει τον ελάχιστο αριθμό προφυλάξεων που πρέπει να λαμβάνει κανείς κατά την ανάμειξη του bitcoin. Αλλά αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε την προστασία της ιδιωτικής ζωής, εδώ είναι μερικές περισσότερες συμβουλές που μπορείτε να πάρετε:

 • Live OS: Ο Tor Browser θα πρέπει να είναι επαρκής για τους περισσότερους χρήστες, αλλά αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι δεν αφήνετε κανένα ίχνος, χρησιμοποιήστε ένα σκληρό ζωντανό λειτουργικό σύστημα όπως το TAILS που τρέχει από ένα CD ή USB drive.
 • Ιδιωτικά μηνύματα καυστήρα: Το Mailinator, όπως το χρησιμοποιούμε σε αυτό το σεμινάριο, μπορεί να σας κρατήσει ανώνυμο, αλλά δεν είναι ιδιωτικό. Η ανωνυμία και η ιδιωτικότητα είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Υπενθυμίζουμε ότι κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο λαμβάνει ο Mailinator είναι αδειοδοτημένο υπό τον δημόσιο τομέα. Οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας εφόσον παραμείνουν στους διακομιστές του Mailinator. Παρόλο που κανένα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λάβετε στα παραπάνω βήματα δεν περιέχει μυστικές πληροφορίες, όπως κωδικούς πρόσβασης, μπορεί να θέλετε λίγο περισσότερη ιδιωτικότητα. Υπάρχουν πολλές άλλες ιδιωτικές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με καυστήρες εκεί έξω, απλά φροντίστε να εκτελέσετε τη δέουσα επιμέλεια πριν από τη δέσμευση σε μία.
 • Διαγράψτε τις σημειώσεις σας: Σας συνιστούσαμε να αντιγράψετε τις λεπτομέρειες σχετικά με τις διευθύνσεις σας, να αναμίξετε τα αναγνωριστικά και τις εγγυήσεις PGP σε μια κρυπτογραφημένη σημείωση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Όταν τελειώσετε και το bitcoin έχει φτάσει στο πορτοφόλι σας, διαγράψτε τη σημείωση. Ακόμα κι αν είναι κρυπτογραφημένο, δεν θέλετε να αφήσετε κανένα ίχνος της δραστηριότητάς σας στον σκληρό σας δίσκο. Αυτό δεν πρέπει να είναι ένα ζήτημα εάν χρησιμοποιείτε ένα ζωντανό λειτουργικό σύστημα.
 • Πολλαπλά πορτοφόλια: Μοιραστήκαμε το mixed bitcoin μεταξύ πέντε διαφορετικών διευθύνσεων κάτω από ένα ενιαίο πορτοφόλι στο tutorial. Μπορεί να θέλετε να εξετάσετε τη χρήση ξεχωριστών πορτοφολιών και ακόμα διαφορετικών λογαριασμών, αν θέλετε πραγματικά να χαμηλώσετε. Αυτό κάνει τη διαχείριση του bitcoin σας πιο κουραστική, αλλά αυτή είναι η τιμή που πληρώνετε για να είστε αόρατος.
 • Δημιουργήστε νέα πορτοφόλια κάθε φορά που σκουπίζετε: Μπορεί να είναι δελεαστικό να χρησιμοποιείτε τον ίδιο διαμεσολαβητή και να αναμειγνύετε τα πορτοφόλια κάθε φορά που τσιμπίζετε bitcoin, αλλά συνιστάται να δημιουργείτε φρέσκα πορτοφόλια και λογαριασμούς με νέες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε φορά. Οι υπηρεσίες ανάμειξης Bitcoin είναι πιθανό να παρακολουθούνται στενά από κυβερνητικές υπηρεσίες και άλλους, επομένως, οποιαδήποτε πορτοφόλια που στέλνετε χρήματα προς ή από αυτά θα μπορούσαν να παρακολουθούνται επίσης.
 • Απενεργοποιήστε το Javascript: Το Javascript μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό του προγράμματος περιήγησής σας ή για την παράδοση λήψεων μέσω μονάδας δίσκου που περιέχουν κακόβουλα προγράμματα. Στο Tor Browser, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο 'S' δίπλα στη γραμμή URL για να ενεργοποιήσετε Απαγορεύστε τα σενάρια παγκοσμίως. Σημειώστε ότι μερικοί bitcoin μίξερ και web-based πορτοφόλια απαιτούν Javascript για να λειτουργήσει. Συνιστούμε να αποφύγετε αυτά. Δεν απαιτείται Javascript για τα πορτοφόλια Blockchain.info ή το BitBlender.
 • Διπλό έλεγχο συνδέσμων κρεμμυδιών: Οι κρυμμένες υπηρεσίες Tor, επίσης γνωστές ως περιοχές κρεμμυδιών, δεν διαθέτουν πιστοποιητικά SSL. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνεις αν χρησιμοποιείς έναν αυθεντικό ιστότοπο ή μια πλαστογραφία. Από την εποχή της σύνταξης, όλοι οι σύνδεσμοι κρεμμυδιού που έχουμε παράσχει είναι ενημερωμένοι, αλλά θα πρέπει να κάνετε διπλό έλεγχο στη διεύθυνση https://darknetmarkets.org/

Επιλέγοντας ένα μίξερ / ρολό

Έχετε ένα πλεόνασμα τρίτου ποδιού από το οποίο μπορείτε να διαλέξετε κατά την ανάμειξη του bitcoin, αλλά η απαιτούμενη επιμέλεια είναι πάντοτε απαραίτητη. Επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε το BitBlender σε αυτό το σεμινάριο, επειδή δεν απαιτεί εγγραφή, έχει καλή φήμη, είναι απλό στη χρήση, λειτουργεί ως υπηρεσία Tor Hidden και επεξεργάζεται γρήγορα συναλλαγές.

Μην χρησιμοποιείτε υπηρεσία ανάμιξης στον καθαρό ιστό. Πάντα να ελέγχετε την διεύθυνση URL του κρεμμυδιού σας από πολλές αξιόπιστες πηγές. Βεβαιωθείτε ότι είναι ακόμα ενεργό και έχει μια μακροχρόνια φήμη. Όσο περισσότεροι χρήστες έχει μια υπηρεσία ανάμειξης, τόσο πιο πιθανό είναι ότι τα bitcoins σας θα μπερδευτούν καλά και γρήγορα.

Αν ο Google μίξερ, ο πρώτος σύνδεσμος που είναι πιθανό να εμφανιστεί είναι Bitmixer. Αυτή η υπηρεσία έκλεισε πρόσφατα, οπότε πρέπει να επιδιώκεται η απομνημόνευση. Επίσης, μην χρησιμοποιείτε τους συνδέσμους από την Darknetmarkets [dot] org, οι οποίες είναι απάτες phishing που θα κλέψουν το bitcoin σας.

Συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε υπηρεσίες συνδυασμού που προσφέρονται από το πορτοφόλι ή την ανταλλαγή σας, όπως η κοινή αποστολή του Blockchain.info. Αυτά δεν θα καλύψουν επαρκώς τα κομμάτια σας.

Αναμιγνύει το bitcoin νόμιμο?

Αποκλείοντας τους νόμους σε μια χούφτα χώρες όπου απαγορεύεται το bitcoin, όλα όσα έχουμε αναφέρει σε αυτό το άρθρο είναι 100% νόμιμα. Δεν υπάρχει κανένας νόμος εναντίον τρεμούλας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μικτά Bitcoins για να κάνετε μια ανώνυμη αγορά για κάτι, όπως μια υπηρεσία VPN που δέχεται Bitcoin.

Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι αυτή η διαδικασία χρησιμοποιείται συχνά από εγκληματίες που επιδιώκουν είτε να ξεπλύνουν πραγματικά χρήματα είτε να αγοράσουν ανώνυμα αγαθά στην DarkNet. Είναι αυτονόητο ότι τέτοιες πρακτικές παραμένουν παράνομες.

Για αυτούς τους λόγους, η ανάμειξη bitcoin μπορεί να τραβήξει λάθος είδος προσοχής, ακόμη και για τους νομοταγείς πολίτες. Τονίζουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να χρησιμοποιούμε τα εργαλεία Tor Browser ή παρόμοια εργαλεία ανωνυμίας για να παραμείνετε ανώνυμα.

Πόσο κοστίζει η ανάμειξη του bitcoin?

Το BitBlender παίρνει ένα τυχαίο κομμάτι 1% έως 3% από ό, τι βάζετε σε αυτό. Διαφορετικοί μίκτες παίρνουν διαφορετικά ποσά, αλλά να είστε προσεκτικοί σε οτιδήποτε φαίνεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια. Ορισμένοι λαμβάνουν ένα μικρό αλλά τυχαίο ποσοστό για να καταστήσουν τις συναλλαγές τους πιο δύσκολες.

Ξεκίνησα στέλνοντας 0.02865602 BTC, συμπεριλαμβανομένου του τέλους για την αρχική μεταφορά στο ενδιάμεσο πορτοφόλι μου. Από το ποσό που ξεκίνησα με, κατέληξα με το 0.02618474 BTC στο πορτοφόλι μου μετά από όλες τις χρεώσεις συναλλαγών και μίξης. Αυτό είναι περίπου 9 τοις εκατό λιγότερο από ό, τι ξεκίνησα με. Σημειώστε ότι πόσο ήταν στο πορτοφόλι μου μετά από τη διαδικασία περιστροφής χωρίς την τελική χρέωση συναλλαγής για ό, τι τελικά το ξοδεύω. (Ενημέρωση: Επειδή το τροποποιημένο άρθρο χρησιμοποιεί BitBlender αντί για το πλέον ξεπερασμένο Helix, οι αριθμοί που βλέπετε σε μερικές στιγμιότυπα οθόνης δεν θα αντανακλούν αυτά τα στοιχεία).

Οι αμοιβές συναλλαγής μου κατά μέσο όρο περίπου $ 2 ή $ 3 κάθε φορά που έστειλα bitcoin. Σε ένα σημείο ήταν τόσο υψηλό όπως $ 8, αλλά επέλεξα να περιμένω μέχρι το τέλος μειώθηκε πίσω σε ένα πιο λογικό επίπεδο. Πάντα να ελέγχετε ξανά τα τέλη συναλλαγής πριν στείλετε το bitcoin για να βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται να χάσετε ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων σας. Εάν μπορείτε να περιμένετε να περιμένετε, κρεμάστε στενά μέχρι να πεθάνει η κυκλοφορία στο δίκτυο και να μειωθούν τα τέλη.

Τα τέλη συναλλαγής Bitcoin ποικίλλουν ανάλογα με το ποσό της κίνησης στο δίκτυο και την ανταλλαγή που χρησιμοποιείτε για τη χρηματοδότηση του πορτοφολιού. Σας λέω τι έζησα για να σας δώσω μια γενική ιδέα για το τι να περιμένω, αλλά τα χιλιόμετρα σας μπορεί να διαφέρουν. Θα λάβετε πολλές φορές χρεώσεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας: από τους ανθρακωρύχους, την ανταλλαγή σας και την ίδια υπηρεσία μίξης bitcoin. Βεβαιωθείτε ότι έχετε στείλει το ελάχιστο ποσό που απαιτείται από το μίξερ συμπεριλαμβανομένων των τελών, ή αλλιώς τα χρήματά σας θα θεωρηθούν δωρεά.

"BTC Keychain" με άδεια χρήσης CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =