Πώς να αλλάξετε την περιοχή της Apple TV ή τη χώρα με VPN

Πώς να αλλάξετε την περιοχή της Apple TV ή τη χώρα με VPN


Εάν αγωνίζεστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαδικτυακό περιεχόμενο από το εξωτερικό με την Apple TV σας, τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε την περιοχή της Apple TV ή τη χώρα σας με VPN. Αυτό θα σας επιτρέψει στη συνέχεια να αποκτήσετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο. Το VPN είναι σύντομο για το "εικονικό ιδιωτικό δίκτυο" και ουσιαστικά κρυπτογραφεί την κυκλοφορία μιας συσκευής πριν τη δρομολόγησή του μέσω ενός ενδιάμεσου διακομιστή της επιλογής σας. Αυτό κρύβει την πραγματική σας διεύθυνση IP και έτσι την τοποθεσία σας, ενισχύοντας το απόρρητό σας στη διαδικασία.

Ενώ η Apple TV δεν υποστηρίζει λογισμικό VPN, υπάρχουν μερικές διαθέσιμες επιλογές εάν διαθέτετε τηλεόραση Apple. Ειδικότερα, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN στον οικιακό σας δρομολογητή ή να χρησιμοποιήσετε έξυπνο DNS. Θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά λίγο αργότερα.

Πώς να αλλάξετε την περιοχή iTunes της Apple TV (3η γενιά ή νωρίτερα)

Οι τηλεοράσεις Apple διαθέτουν προεγκατεστημένες εφαρμογές. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε εφαρμογές από άλλη περιοχή, θα χρειαστεί να αλλάξετε την περιοχή iTunes στην Apple TV σας.

Εδώ είναι πώς να αλλάξετε την περιοχή iTunes στην Apple TV:

 1. Παω σε Ρυθμίσεις
 2. Επιλέγω κατάστημα iTunes
 3. Παω σε Τοποθεσία iTunes > Τοποθεσία
 4. Επιλέξτε την περιοχή iTunes που προτιμάτε
 5. Κάντε επανεκκίνηση της Apple TV για να εμφανιστούν οι νέες εφαρμογές
 6. Τώρα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο με ένα κατάλληλο VPN όπως το ExpressVPN ή μέσω ενός έξυπνου DNS

Πώς να αλλάξετε την περιοχή Apple iTunes της Apple TV (4η γενιά ή αργότερα)

Η διαδικασία αλλαγής της περιοχής iTunes της Apple TV είναι διαφορετική για την Apple TV 4. Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να έχετε λογαριασμό iTunes για τη χώρα στην οποία θέλετε να μεταβείτε. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον τρέχοντα λογαριασμό σας στο iTunes:

 1. Επιλέγω Ρυθμίσεις
 2. Παω σε κατάστημα iTunes
 3. Επιλέγω Τα αναγνωριστικά της Apple > Αποσύνδεση

Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό iTunes για τη χώρα από την οποία θέλετε να ξεμπλοκάρετε το περιεχόμενο.

Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την τοποθεσία του iTunes:

 1. Μεταβείτε στο κάτω μέρος του iTunes και επιλέξτε τη χώρα που προτιμάτε
 2. Βρείτε μια δωρεάν εφαρμογή και επιλέξτε την
 3. Δημιουργήστε ένα νέο αναγνωριστικό της Apple
 4. Παρέχετε μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε σχέση με την κανονική ταυτότητά σας Apple
 5. Επιλέξτε "Καμία" στη σελίδα πληρωμής
 6. Καταχωρίστε μια έγκυρη διεύθυνση χρέωσης για τη χώρα στην οποία προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση
 7. Συνδεθείτε στην Apple TV με το νέο λογαριασμό σας

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα δρομολογητή για να αλλάξετε την περιοχή της Apple TV με ένα VPN

Η Apple TV δεν υποστηρίζει VPN από προεπιλογή, οπότε πρέπει να ρυθμίσουμε το VPN σε μια ανάντη συσκευή. Για τους περισσότερους από εμάς, αυτό σημαίνει τη δημιουργία του VPN σε ένα wi-fi δρομολογητή. Η σύνδεση του οικιακού σας δρομολογητή στο VPN είναι ένας τρόπος αλλαγής της περιοχής ή της χώρας της Apple TV σας. Ορισμένα δίκτυα VPN καθιστούν αυτό ιδιαίτερα εύκολο, δεδομένου ότι προσφέρουν εφαρμογές για δρομολογητές. Φυσικά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο δρομολογητής σας είναι συμβατός ή να αγοράσετε έναν προκαθορισμένο δρομολογητή. Τα ExpressVPN, NordVPN και IPVanish πωλούν όλα τα προρυθμισμένα δρομολογητές που έχουν ήδη ρυθμιστεί για να χρησιμοποιούν τους διακομιστές VPN.

Μπορείτε να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του δρομολογητή ανοίγοντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και εισάγοντας 192.168.1.1 ή 192.168.0.1. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας. Μόλις βρίσκεστε στον πίνακα ελέγχου, μπορεί να βρείτε μια επιλογή για τη δημιουργία σύνδεσης VPN. Η ακριβής διαδικασία εγκατάστασης ποικίλει ανάλογα με τον παροχέα VPN και το μοντέλο δρομολογητή.

Αν όχι, υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης του υλικολογισμικού του δρομολογητή με ένα που υποστηρίζει VPN. Το DD-WRT και η Τομάτα είναι δύο ελεύθερες και ανοιχτές πηγές που προτείνουμε ιδιαίτερα και το ExpressVPN, ειδικότερα, κάνει ένα μεγάλο δωρεάν και εύχρηστο υλικολογισμικό για συνδρομητές με συμβατά μοντέλα δρομολογητών. Ωστόσο, αναβοσβήνοντας το δικό σας υλικολογισμικό απαιτεί κάποια τεχνογνωσία και μπορεί να βλάψει μόνιμα τη συσκευή σας εάν δεν γίνει σωστά. Εάν δεν αισθάνεστε άνετοι με τους κινδύνους, ίσως προτιμάτε να αγοράσετε έναν προκαθορισμένο δρομολογητή όπως το ExpressVPN.

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης DNS ή έξυπνο DNS για να αλλάξετε την περιοχή της Apple TV με ένα VPN

Ένας διακομιστής μεσολάβησης DNS ή έξυπνο DNS είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο αλλάζετε την περιοχή της Apple TV σας. Το DNS σημαίνει "Domain Name System" και μεταφράζει τα ονόματα τομέα σε διευθύνσεις IP. Το άνοιγμα μιας ιστοσελίδας στο πρόγραμμα περιήγησής σας στέλνει ένα αίτημα DNS σε ένα διακομιστή DNS, ο οποίος βρίσκει την κατάλληλη διεύθυνση IP. Τα αιτήματα DNS αποστέλλονται συνήθως στους διακομιστές του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) - της χώρας στην οποία βρίσκεστε.

Πολλοί ιστότοποι ροής ελέγχουν την προέλευση των αιτημάτων DNS, προκειμένου να επαληθεύσουν την τοποθεσία του χρήστη. Με το να στέλνετε το Apple TV σας αποστολή αιτημάτων DNS σε ένα διακομιστή σε μια διαφορετική χώρα, μπορείτε να ξεπεράσετε αυτούς τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να ξεμπλοκάρετε το περιεχόμενο της Apple TV από άλλες τοποθεσίες.

Σε αντίθεση με τα VPN, η Apple TV έρχεται με ενσωματωμένη υποστήριξη για προσαρμοσμένους διακομιστές DNS.

Ακολουθεί ο τρόπος αλλαγής των διακομιστών DNS στην Apple TV (4η γενιά και αργότερα):

 1. Μεταβείτε στο κύριο μενού της Apple TV
 2. Κάντε κλικ Ρυθμίσεις > Δίκτυο
 3. Επιλέγω Ρύθμιση DNS > Εγχειρίδιο
 4. Καταχωρίστε τη διεύθυνση του έξυπνου διακομιστή DNS του παροχέα σας και κάντε κλικ στο κουμπί Ολοκληρώθηκε
 5. Επανεκκινήστε την Apple TV σας

Εάν η Apple TV σας είναι τρίτης γενιάς ή μεγαλύτερης ηλικίας, θα διαπιστώσετε ότι η διαδικασία είναι λίγο διαφορετική. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε την τοποθεσία σας. Εδώ πρέπει να κάνετε:

 1. Πλοηγηθείτε στο Ρυθμίσεις
 2. Κάντε κλικ στο κατάστημα iTunes και μετά Τοποθεσία
 3. Επιλέξτε την κατάλληλη χώρα για το περιεχόμενο που θέλετε να ξεμπλοκάρετε
 4. Επιστρέψετε στην Ρυθμίσεις
 5. Κάντε κλικ Γενικός > Δίκτυο
 6. Επιλέγω WiFi ή Ethernet
 7. Επιλέγω Ρύθμιση DNS > Εγχειρίδιο
 8. Καταχωρίστε τη διεύθυνση DNS
 9. Πλοηγηθείτε στο Ρυθμίσεις > Γενικός > Επανεκκίνηση για να επανεκκινήσετε την Apple TV σας για να εφαρμοστούν οι αλλαγές

Εάν αποφασίσετε να κατεβείτε αυτή τη διαδρομή, συνιστούμε ιδιαίτερα το MediaStreamer του ExpressVPN, το οποίο περιλαμβάνεται στη συνδρομή ExpressVPN. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τους διακομιστές DNS του ExpressVPN ξεχωριστά από το VPN.

Ρύθμιση ενός εικονικού δρομολογητή hotspot στο φορητό υπολογιστή σας με ένα VPN

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε την περιοχή της Apple TV ή τη χώρα σας είναι κοντά τη δημιουργία ενός εικονικού δρομολογητή hotspot στο φορητό υπολογιστή σας. Αυτό σας επιτρέπει να μεταδώσετε το wifi από το φορητό υπολογιστή σας σε άλλες κοντινές συσκευές, όπως μια τηλεόραση Apple. Οποιαδήποτε συσκευή συνδέεστε στο hotspot θα δρομολογηθεί μέσω του VPN που είναι εγκατεστημένο στο φορητό υπολογιστή.

Εάν η διαμόρφωση ενός φυσικού δρομολογητή ή η χρήση έξυπνου DNS δεν είναι μια επιλογή, μπορείτε να ακολουθήσετε τα μαθήματα σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης ενός εικονικού δρομολογητή σε ένα Macbook και τον τρόπο ρύθμισης ενός εικονικού δρομολογητή στα Windows.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για την Apple TV?

Ενώ θα καλύψουμε σε βάθος καθένα από τα καλύτερα VPN για την Apple TV σε βάθος, εδώ είναι μια σύντομη περίληψη για κάθε περίπτωση που δεν έχετε χρόνο:

 1. ExpressVPN: Η σύστασή μας # 1 για την αλλαγή της περιοχής της Apple TV ή της χώρας. Γρήγοροι, αξιόπιστοι διακομιστές σε 94 χώρες. 24/7 υποστήριξη και ισχυρή ασφάλεια.
 2. NordVPN: Βέλτιστη VPN αξία. Δίκτυο περίπου 5,600 εξυπηρετητών. Προρυθμισμένοι δρομολογητές για αλλαγή χώρας / περιοχής Apple TV. No-logs VPN με υποστήριξη 24/7.
 3. IPVanish: Λειτουργεί με επιλεγμένους δρομολογητές για χρήση με την Apple TV. Συνδέστε ταυτόχρονα έως και 10 συσκευές. Η πολιτική μη κρυπτογράφησης και η κρυπτογράφηση διατηρούν τα δεδομένα σας ασφαλή.
 4. PrivateVPN: Πολύ γρήγοροι εξυπηρετητές σε δεκάδες χώρες. Αλλάζει την περιοχή / χώρα της Apple TV μέσω συμβατών δρομολογητών. Εφαρμογές φιλικές προς αρχάριους και κρυπτογράφηση.
 5. VyprVPN: No-logs VPN που προσφέρει πολλές επιλογές για χρήση με την Apple TV. 24/7 ζωντανή συνομιλία υποστήριξη και πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως κρυπτογράφηση και διακόπτης σκοτώσει.

Αναρωτιέστε πώς καταλήξαμε στην παραπάνω λίστα; Βρήκαμε τα καλύτερα δίκτυα VPN για να αλλάξετε την περιοχή ή τη χώρα της Apple TV σας, επιλέγοντας αυτά που πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Οι διακομιστές που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, ειδικά σε χώρες όπου υποστηρίζεται η Apple TV
 • Γρήγοροι και αξιόπιστοι διακομιστές για υψηλής ποιότητας streaming (HD καθώς και 4K αν είναι δυνατόν)
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση καθώς και άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά ασφαλείας
 • Μια αυστηρή πολιτική χωρίς logs όταν πρόκειται για τα δεδομένα σας
 • Προσβάσιμη υποστήριξη πελατών παρέχοντας ενημερωμένες απαντήσεις

Τα καλύτερα VPN για να αλλάξετε την περιοχή της Apple TV ή τη χώρα

Ακολουθεί ο κατάλογος των καλύτερων VPN για την αλλαγή περιοχής στην Apple TV:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN για την Apple TV για διάφορους λόγους. Συγκεκριμένα, αυτό το VPN αποκλείει πολύ περισσότερο γεωγραφικά περιεχόμενο από ό, τι τα περισσότερα VPN. Αυτό περιλαμβάνει Netflix, Amazon Prime Video, Hulu και BBC iPlayer. Με περισσότερους από 3.000 διακομιστές VPN σε 94 χώρες, το ExpressVPN παρέχει πολλές επιλογές. Οι συνδέσεις είναι πολύ γρήγορες και κάνουν αυτό το VPN μια εξαιρετική επιλογή για streaming σε HD καθώς και 4K. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα, το ExpressVPN προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη πελατών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Εκτός από την άψογη απόδοση, το ExpressVPN παρέχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας με κρυπτογράφηση AES 256 bit. Εκτός από την προστασία διαρροής DNS και το διακόπτη kill, το ExpressVPN διαθέτει VPN split tunneling που σας επιτρέπει να δρομολογήσετε κάποια κίνηση μέσω του VPN, ενώ ορισμένες συσκευές ή εφαρμογές συνεχίζουν να εκτελούνται σε δίκτυο μη VPN. Αξίζει επίσης να γνωρίζουμε ότι το ExpressVPN δεν διατηρεί κανένα αρχείο αναγνώρισης σύνδεσης ή δραστηριότητας των χρηστών του.

Συστήνουμε ιδιαίτερα το ExpressVPN ως το καλύτερο VPN για την Apple TV γιατί προσφέρει μερικούς βολικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αλλάξετε την περιοχή της Apple TV ή χώρα. Μια επιλογή είναι η χρήση του έξυπνου διακομιστή μεσολάβησης DNS του MediaStreamer, της έξυπνης υπηρεσίας DNS του ExpressVPN. Το MediaStreamer αποστέλλει αιτήματα DNS μέσω υπηρεσίας διακομιστή μεσολάβησης, αποκλείοντας το γεωγραφικό περιεχόμενο.

Ενώ το MediaStreamer ξεκλειδώνει περιεχόμενο χωρίς σύνδεση με ένα VPN, η εφαρμογή ExpressVPN για δρομολογητές σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το πλήρες VPN. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές: εγκαταστήστε την εφαρμογή στον υπάρχοντα δρομολογητή σας (φροντίστε να ελέγξετε ότι ο δρομολογητής σας είναι συμβατός) ή να αγοράσετε έναν προκαθορισμένο δρομολογητή απευθείας από το ExpressVPN.

Το ExpressVPN προσφέρει εφαρμογές για τις ακόλουθες συσκευές: Windows, Mac, Android, iOS και Linux. Το MediaStreamer είναι συμβατό με την Apple TV, την τηλεόραση Amazon Fire, τη Samsung Smart TV, το Xbox, το PlayStation και το Nintendo Switch. Οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης VPN μπορούν να μεταφορτωθούν για το Chrome και τον Firefox.

Πλεονεκτήματα:

 • Προσφέρει δύο τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αλλάξετε την περιοχή / χώρα της Apple TV
 • Μεγάλο δίκτυο άνω των 3.000 εξυπηρετητών σε 94 χώρες
 • Αποσυνδέει πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες συνεχούς ροής, συμπεριλαμβανομένου του Netflix
 • Παρέχει ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο
 • Εξασφαλίστε την υπηρεσία χάρη στην κρυπτογράφηση και χωρίς εντοπισμό αρχείων καταγραφής
 • Σας επιτρέπει να συνδέσετε ταυτόχρονα έως και πέντε συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο πιο ακριβό από τα περισσότερα δίκτυα VPN

BEST VPN για την τηλεόραση APPLE: Η ExpressVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας. Πάνω από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες. Προσφέρει μια έξυπνη υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης DNS και μια εφαρμογή για δρομολογητές για την αλλαγή της περιοχής της Apple TV ή της χώρας. Ασφαλής υπηρεσία με κρυπτογράφηση. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε το ExpressVPN με την Apple TV χωρίς κίνδυνο.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. NordVPN

NordVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

NordVPN είναι ένας παροχέας VPN με ιδιαίτερα μεγάλο δίκτυο διακομιστών. Με σχεδόν 5.600 εξυπηρετητές σε 59 χώρες, το NordVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει με επιτυχία πολλούς δημοφιλείς ιστότοπους. Συγκεκριμένα, το NordVPN συνεργάζεται με Netflix, Hulu, BBC iPlayer και Amazon Prime Video. Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα με την προσωρινή αποθήκευση ή την καθυστέρηση στη δοκιμή των εν λόγω περιοχών ροής. Αυτό συμβαίνει χάρη στο απεριόριστο εύρος ζώνης και τις σταθερές συνδέσεις. Υπάρχει επίσης 24/7 ζωντανή υποστήριξη συνομιλίας, αν το χρειάζεστε.

Όταν πρόκειται για την ασφάλεια, το NordVPN είναι ένα ασφαλές VPN για χρήση. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256 bit και προστασία από διαρροές DNS, ενώ ένας αυτόματος διακόπτης κλειδώματος διασφαλίζει ότι η κυκλοφορία αποκλείεται σε περίπτωση πτώσης της σύνδεσης VPN. Επί πλέον, Το NordVPN προσφέρει πολλούς διακομιστές ειδικότητας, όπως το Double VPN και το Dedicated IP. Μια πολιτική μη λογαρίθμων σημαίνει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν ιδιωτικά για εσάς.

Για να ρυθμίσετε το NordVPN στην Apple TV σας, μπορείτε να το εγκαταστήσετε στο δρομολογητή σας. Ενώ η διαδικασία είναι διαφορετική για κάθε δρομολογητή, το NordVPN παρέχει tutorials. Αν ο δρομολογητής σας δεν είναι συμβατός με VPN, έχετε την επιλογή να αγοράσετε ένα δρομολογητή που έχει προεπιλεγεί με το NordVPN. Εναλλακτικά, είναι δυνατό να δημιουργήσετε μια σύνδεση VPN σε ένα φορητό υπολογιστή και να την μοιραστείτε με την Apple TV σας.

Οι εφαρμογές NordVPN είναι διαθέσιμες για λήψη για Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Amazon Fire TV και Android TV. Οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης προσφέρονται για το Chrome και τον Firefox.

Πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλο δίκτυο περίπου 5,600 εξυπηρετητών σε 59 χώρες
 • Προσφέρει προεπιλεγμένους δρομολογητές NordVPN
 • Λειτουργεί με Netflix και Amazon Prime Video
 • Περιλαμβάνει live chat και υποστήριξη email 24/7
 • Ειδικοί διακομιστές για ακόμα μεγαλύτερη ιδιωτικότητα στο διαδίκτυο

Μειονεκτήματα:

 • Μερικοί διακομιστές με σχετικά χαμηλές ταχύτητες

BEST BUDGET VPN ΓΙΑ ΤΗΝ APPLE TV: Προρυθμισμένοι δρομολογητές NordVPN για την αλλαγή της χώρας και της περιοχής της Apple TV. Πάνω από 5.600 εξυπηρετητές παγκοσμίως. Ξεμπλοκάρει το Netflix και προσφέρει υποστήριξη 24/7 ζωντανής συνομιλίας, καθώς και διακομιστές βελτιστοποιημένους για βελτιωμένη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του NordVPN.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

3. IPVanish

IPVanish

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.IPVanish.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 7 ΗΜΕΡΕΣ

IPVanish ξεχωρίζει για την παροχή γρήγορων και αξιόπιστων συνδέσεων. Διαθέτει δίκτυο περισσότερων από 1.100 εξυπηρετητών σε 60 χώρες. Εκτός από το γεγονός ότι είναι σε θέση να ξεκλειδώσει το BBC iPlayer, το Amazon Prime Video και το HBO Now, το IPVanish είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση με το Kodi. Η εμπειρία περιήγησης με το IPVanish ήταν πολύ ομαλή και είχαμε τη δυνατότητα να προβάλλουμε συνεχώς βίντεο HD χωρίς διακοπή.

Αυτό είναι ένα VPN που προσφέρει εξαιρετική αξία από τότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέχρι και 10 συσκευές ταυτόχρονα. Το IPVanish προσφέρει επίσης καλή ασφάλεια με χαρακτηριστικά όπως κρυπτογράφηση 256-bit AES, διακόπτη kill και προστασία από διαρροές DNS. Το IPVanish έχει μια αυστηρή πολιτική μητρώου μητρώων κυκλοφορίας, που χρησιμεύει για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής.

Όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το IPVanish με την Apple TV σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν δρομολογητή DD-WRT ή Tomato. Όλοι οι δρομολογητές δεν είναι συμβατοί με VPN. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα δρομολογητή VPN που είναι ήδη ενεργοποιημένος με IPVanish. Εναλλακτικά, μπορείτε να μοιραστείτε τη σύνδεση VPN του φορητού υπολογιστή σας με την Apple TV σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές IPVanish για Windows, Mac, Android, iOS και Amazon Fire TV, ενώ το Linux απαιτεί χειροκίνητη ρύθμιση.

Πλεονεκτήματα:

 • Διαμορφώσιμη με επιλεγμένους δρομολογητές για την αλλαγή της χώρας της Apple TV
 • Χρησιμοποιήστε ταυτόχρονα έως και 10 συσκευές
 • Λειτουργεί ιδιαίτερα καλά με το Kodi
 • Διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή με την πολιτική κρυπτογράφησης και μη καταγραφής

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επιλογή πληρωμής στο Bitcoin / cryptocurrency
 • Δεν προσφέρει επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

10 ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ: Το IPVanish μπορεί να ρυθμιστεί με επιλεγμένους δρομολογητές για την αλλαγή της περιοχής της Apple TV. Σας επιτρέπει να συνδέσετε ταυτόχρονα έως και 10 συσκευές. Γρήγοροι, συνεπείς διακομιστές και μια πολιτική μη-logs. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% στο ετήσιο πρόγραμμα GET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.PrivateVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

PrivateVPN είναι μια γρήγορη υπηρεσία VPN ιδανική για streaming περιεχομένου στην Apple TV. Πρόκειται για ένα VPN που μπορεί να ξεμπλοκάρει υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime Video και το BBC iPlayer. Ένας μικρότερος πάροχος VPN, το PrivateVPN έχει περίπου 100 διακομιστές που βρίσκονται σε περίπου 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντάς σας να ξεμπλοκάρετε το γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιαπωνία. Το PrivateVPN σας επιτρέπει επίσης να συνδέσετε ταυτόχρονα έως και έξι συσκευές.

Ένας άλλος τομέας στον οποίο η PrivateVPN υπερέχει είναι η ασφάλεια. Εκτός από τη χρήση κρυπτογράφησης 256-bit AES, προσφέρει προστασία από διαρροές DNS και lPv6 και ενσωματωμένο διακόπτη θανάτου. Αυτό το VPN έχει μηδενική πολιτική καταγραφής δεδομένων και δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τι κάνουν οι χρήστες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PrivateVPN με την Apple TV σας, ρυθμίζοντας την υπηρεσία σε έναν συμβατό δρομολογητή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες εφαρμογές PrivateVPN: Windows, Mac, Android, iOS και Amazon Fire TV. Για το Linux απαιτείται χειροκίνητη διαμόρφωση.

Πλεονεκτήματα:

 • Μπορεί να διαμορφωθεί με συμβατούς δρομολογητές για χρήση με την Apple TV
 • Πολύ γρήγορες ταχύτητες για streaming καθώς και torrenting
 • Επιτρέπει να έχετε έως και έξι ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Προστατεύει το απόρρητό σας με την κρυπτογράφηση και την πολιτική μη καταγραφής

Μειονεκτήματα:

 • Μικρότερο δίκτυο περίπου 100 διακομιστών
 • Περιορισμένη επιλογή εφαρμογών και καμία επέκταση προγράμματος περιήγησης

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ: Το PrivateVPN διαθέτει γρήγορους διακομιστές για συνεχή ροή. Συμβατό με την Apple TV μέσω επιλεγμένων δρομολογητών. Συνδέστε ταυτόχρονα έξι συσκευές. Πολύ φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές, καθώς και ισχυρή ασφάλεια με κρυπτογράφηση και διακόπτη kill. 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του PrivateVPN.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - Εξοικονομήστε το 83% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

5. VyprVPN

VyprVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.VyprVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

VyprVPN προσφέρει μια σειρά επιλογών όταν πρόκειται να αλλάξετε την περιοχή ή τη χώρα της Apple TV σας. Πράγματι, αυτό το VPN ξεκλειδώνει με επιτυχία τα ονόματα των Netflix και Hulu. Οι δοκιμές μας δείχνουν ότι το VyprVPN είναι γρήγορο. Streaming βίντεο HD ήταν μια εμπειρία χωρίς άγχος χωρίς διακοπή. Αυτό είναι επίσης ένα φιλικό προς το χρήστη VPN με εύχρηστες εφαρμογές για αρχάριους. Ωστόσο, η VyprVPN εξακολουθεί να προσφέρει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24 ώρες το 24ωρο, εάν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα.

Όπως με όλα τα καλά VPN, το VyprVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit. Άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν προστασία διαρροής DNS, διακόπτη kill και δυνατότητα αποκλεισμού κακόβουλων τοποθεσιών. Το VyprVPN δηλώνει ότι δεν τηρεί κανένα αρχείο καταγραφής. Πράγματι, έχει ελεγχθεί ανεξάρτητα για να υποστηρίξει αυτό το θέμα. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το VyprVPN καταγράφει διευθύνσεις IP για 30 ημέρες.

Αυτό το VPN έχει τρεις επιλογές για να ρυθμίσετε το VyprVPN με την Apple TV σας. Το πρώτο είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή router για VyprVPN. Ωστόσο, η εφαρμογή είναι συμβατή μόνο με τους δρομολογητές στο πλαίσιο Tomato MIPS / ARM. Εάν ο δρομολογητής σας δεν μπορεί να εκτελέσει την εφαρμογή, μπορείτε να μοιραστείτε τη σύνδεση στο Internet του υπολογιστή σας ή του Mac με την Apple TV σας. Οι χρήστες DD-WRT μπορούν να ακολουθήσουν οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του OpenVPN στους δρομολογητές τους.

Το VyprVPN προσφέρει εφαρμογές για Windows, Mac, Android και iOS καθώς και δρομολογητές και Android TV. Το Linux απαιτεί χειροκίνητη διαμόρφωση.

Πλεονεκτήματα:

 • Πολλαπλές επιλογές αλλαγής χώρας ή περιοχής Apple TV
 • Υποστήριξη live chat διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο
 • Ανεξάρτητος έλεγχος για να αποδείξει ότι δεν τηρεί τα αρχεία καταγραφής
 • Ξεμπλοκάρει μια σειρά από δημοφιλείς υπηρεσίες ροής

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό σε σύγκριση με μερικούς από τους αντιπάλους της
 • Περιορισμένη επιλογή μεθόδων πληρωμής (καμία επιλογή Bitcoin)

SECURE NO-LOGS VPN: Το VyprVPN έχει ελεγχθεί ανεξάρτητα για να αποδείξει ότι δεν τηρεί αρχεία καταγραφής. Προσφέρει μια σειρά επιλογών για τη ρύθμιση με την Apple TV. Υποστήριξη live chat διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο. Πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης. 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση VyprVPN.

VyprVPN ΚουπόνιΚαθαρίστε το 81% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN για να αλλάξω περιοχή στην Apple TV?

Είναι απίθανο ότι θα βρείτε ένα δωρεάν VPN που λειτουργεί με την Apple TV, δεν έχει σημασία αυτό που λειτουργεί καλά. Τα περισσότερα δωρεάν δίκτυα VPN απαιτούν τη χρήση των εφαρμογών τους, πράγμα που καθιστά αδύνατη την εγκατάσταση τους σε δρομολογητή. Ακόμα κι αν βρήκατε έναν τρόπο να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN για να αλλάξετε την περιοχή της Apple TV σας, πιθανόν να διαπιστώσετε ότι υπάρχει όριο εύρους ζώνης ή ανώτατο όριο δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι η ροή περιεχομένου της Apple TV θα περιλαμβάνει ένα δίκαιο ποσό buffering και υστέρηση.

Εκτός από την απλή μη συμβατότητα με την Apple TV, τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι συχνά μη ασφαλή για χρήση. Μερικοί θα σας στείλουν spam με ακατάλληλες διαφημίσεις, ενώ άλλοι θα μεταφέρουν ακόμη κακόβουλα προγράμματα. Ακόμα χειρότερα, δωρεάν Τα δίκτυα VPN είναι γνωστά για την παρακολούθηση των δεδομένων σας και την πώλησή τους σε τρίτους. Δυστυχώς, αυτή είναι η τιμή που πληρώνετε όταν επιλέγετε μια δωρεάν υπηρεσία VPN. Μετά από όλα, πρέπει να κάνουν τα χρήματά τους με κάποιο τρόπο. Συνολικά, δεν αξίζει να επιλέξετε ένα δωρεάν VPN.

Σε ποιες χώρες υπάρχει η εφαρμογή Apple TV?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Apple TV στην Apple TV σας καθώς και στο iPhone και το iPad. Η εφαρμογή Apple TV είναι διαθέσιμη μόνο στις ακόλουθες χώρες και περιοχές:

 • Ηνωμένες Πολιτείες
 • Αυστραλία
 • Βραζιλία
 • Καναδάς
 • Γαλλία
 • Γερμανία
 • Μεξικό
 • Νορβηγία
 • Σουηδία
 • Ηνωμένο Βασίλειο

Εάν η εφαρμογή Apple TV δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα ή στην περιοχή σας, η συσκευή σας Apple θα έχει αντί να την εφαρμογή Βίντεο. Οποιεσδήποτε ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές που αγοράζετε από το iTunes Store θα εμφανιστούν εκεί.

Τι μπορώ να παρακολουθήσω στην Apple TV?

Με πολλές διαθέσιμες εφαρμογές, το Apple TV σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε ένα ευρύ φάσμα τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Apple TV για να παρακολουθήσετε τα εξής:

 • Netflix
 • HBO Now / HBO Go
 • Amazon Prime Video
 • PlayStation Vue
 • ESPN
 • Hulu
 • Τηλεόραση YouTube
 • Plex
 • Discovery Go

Δείτε επίσης: Το καλύτερο VPN για την Apple TV το 2019

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 73