5 καλύτερα VPN για το ZDF, ώστε να μπορείτε να το παρακολουθείτε οπουδήποτε

5 καλύτερα VPN για το ZDFΤο ZDF είναι ένα δημοφιλές γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι που δείχνει τα πάντα, από τις εκπομπές των παιδιών μέχρι την κάλυψη αθλητικών εκδηλώσεων. Είναι επίσης διαθέσιμο απευθείας σε απευθείας σύνδεση, έτσι streamers μπορούν να παρακολουθήσουν κατά παραγγελία και ζωντανό περιεχόμενο σε έναν υπολογιστή ή ένα smartphone.


Ένα μόνο πρόβλημα: Η ZDF θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε τη ροή βίντεο μόνο εάν βρίσκεστε στη Γερμανία. Έτσι, αν δεν έχετε μια γερμανική διεύθυνση IP, η προσπάθεια προβολής του περιεχομένου ZDF θα σας προσγειωθεί σε μια σελίδα σφάλματος.

Χάρη στα VPN, δεν χρειάζεται να πάτε στη Γερμανία για να αποκτήσετε μια γερμανική διεύθυνση IP. Ένα VPN θα το κάνει αυτό για σας, κάνοντάς το να φαίνεται ότι βρίσκεστε στη Γερμανία, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε ZDF από το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία ή την Αυστραλία. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε, ένα VPN μπορεί να ξεκλειδώσει το ZDF και επιτρέπουν στους θεατές του εξωτερικού να μεταδίδουν ζωντανά το ζωντανό περιεχόμενό τους.

Τα καλύτερα VPN για το ZDF

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα VPN λειτουργούν αργότερα σε αυτόν τον οδηγό. Ωστόσο, πρώτα, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα VPN για το ZDF. Ένα καλό ZDF VPN χρειάζεται τις ακόλουθες ιδιότητες:

 •         Υψηλές ταχύτητες για συνεχή ροή βίντεο
 •         Ένας διακομιστής στη Γερμανία
 •         Η ικανότητα αποφυγής ανίχνευσης
 •         Εύχρηστος

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα καλύτερα VPN για να μπορείτε να παρακολουθείτε ZDF από οπουδήποτε.

Ακολουθεί ο κατάλογος των καλύτερων 5 VPN για το ZDF:

1. ExpressVPN

ExpressVPNΙανουάριος 2020Παρακολούθηση ZDFTστην Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

Οι ταχύτητες του ExpressVPN είναι καλές και μπορείτε να παρακολουθήσετε αδιάσπαστες ροές βίντεο. Η ταχύτητα είναι σημαντική επειδή τα VPNs πρέπει να επεξεργάζονται κάθε τμήμα δεδομένων, προσθέτοντας καθυστερήσεις στη μετάδοση. Ευτυχώς, Το ExpressVPN είναι σε θέση να κάνει όλες τις εργασίες συσκευασίας, εκτροπής και αποκρυπτογράφησης τόσο γρήγορα ώστε να μην έχει καμία επίδραση στην ταχύτητα παράδοσης.

Το VPN εγκαθίσταται. Αφού πληρώσετε για την υπηρεσία, κάντε κλικ στο κουμπί λήψης για το λειτουργικό σας σύστημα. Το ExpressVPN παρέχει εφαρμογές για Windows, Mac OS X, macOS, Android, iOS, και Linux. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το VPN δρομολογητές και επίσης Amazon Fire TV, Amazon Fire stick και Kindle Fire δισκία. Η εταιρεία παρέχει επίσης επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Χρώμιο, Firefox, και Σαφάρι.

Το ExpressVPN είναι πολύ καλό για την ανίχνευση και μπορεί να πάρει γύρω από περιφερειακούς περιορισμούς και μπλοκ VPN σε σχεδόν κάθε υπηρεσία συνεχούς ροής βίντεο στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Netflix USA και ZDF στη Γερμανία.

Αν θέλετε να μεταφέρετε ZDF από χώρες που λογοκρισία του ιστού, όπως η Σαουδική Αραβία ή η Κίνα, είστε σίγουροι για το snooping οι αρχές δεν θα μπορέσουν να μπλοκάρουν τις επικοινωνίες σας ή ακόμα και γνωρίζετε ποιες τοποθεσίες επισκέπτεστε χάρη στην ExpressVPN's ισχυρή ασφάλεια. Το σύστημα κρυπτογραφεί κάθε πακέτο χρησιμοποιώντας το OpenVPN Σύστημα. Αυτό δημιουργεί ένα κλειδί κρυπτογράφησης που μοιράζεται μεταξύ του υπολογιστή σας και του διακομιστή VPN στη Γερμανία. Αυτή η κατανομή των κλειδιών προστατεύεται από Κλειδί κρυπτογράφησης RSA 4096-bit, ενώ οι τακτικές ανταλλαγές δεδομένων προστατεύονται από Κρυπτογράφηση AES με πλήκτρο 256-bit.

Το ExpressVPN έχει 148 διακομιστές σε 94 χώρες, συμπεριλαμβανομένου τέσσερις διακομιστές στη Γερμανία. Η εταιρεία έχει την έδρα της στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, μια περιοχή που δεν έχει κανόνες που να επιβάλλουν τη διατήρηση δεδομένων σε εταιρείες VPN.

Η εταιρεία δίνει κάθε πελάτη ένα επίδομα τριών ταυτόχρονων συνδέσεων και νέοι πελάτες επωφελούνται από ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

BEST VPN ΓΙΑ ZDF: Η ExpressVPN είναι η # 1 επιλογή μας. Αποσυνδέει αξιόπιστα το περιεχόμενο ZDF από τη Γερμανία και τις περισσότερες υπηρεσίες ροής με εξαιρετικές ταχύτητες για λήψη χωρίς buffer. Συνολική ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Δοκιμάστε το χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. NordVPN

NordVPNΞεκλειδώνει το ZDFTστην Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

NordVPN προσφέρει πραγματικά καλή αξία για τα χρήματα. Το τριετές πρόγραμμα σας δίνει την υπηρεσία για λιγότερο από $ 3 το μήνα και παίρνετε ένα επίδομα έξι ταυτόχρονων συνδέσεων. Το NordVPN εδρεύει στον Παναμά. Η εταιρεία VPN δεν τηρεί κανένα αρχείο δραστηριότητας πελατών και έτσι η ιδιωτική σας ζωή είναι εξασφαλισμένη.

Η εφαρμογή είναι πολύ ελκυστική. Η κύρια οθόνη δείχνει έναν χάρτη του κόσμου με δείκτες σε κάθε χώρα όπου υπάρχει υπηρεσία. Η εταιρεία τρέχει 4.438 εξυπηρετητές σε 62 χώρες. Που περιλαμβάνει 259 διακομιστές στη Γερμανία. Για να συνδεθείτε, απλώς κάντε κλικ σε έναν από τους δείκτες, όπως αυτός στη Γερμανία, για να ξεκινήσετε τη ροή ZDF.

Η διεπαφή παρέχει μια δεύτερη μέθοδο για την επιλογή ενός διακομιστή, ο οποίος διατίθεται σε μορφή λίστας. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει επιπλέον επιλογές, όχι μόνο μια ευθεία επιλογή τοποθεσιών. Αυτά είναι μια σύνδεση μέσω του δικτύου Tor, διπλά μονοπάτια λυκίσκου αυτή τη διαδρομή μέσω δύο διακομιστών και να συμπεριλάβει διπλή κρυπτογράφηση, και μπορείτε επίσης να προσθέσετε DDoS προστασία δωρεάν.

Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό προστασίας προσωπικών δεδομένων που ονομάζεται CyberSec φιλτράρει το κακόβουλο λογισμικό σε ιστοσελίδες. Επίσης, θα καταργήσει τις διαφημίσεις, θα αποκλείσει τα αναδυόμενα παράθυρα και θα αποτρέψει την επικοινωνία με τους διακομιστές εντολών και ελέγχου botnet.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή από το NordVPN Windows, Mac OS X, macOS, Android, και iOS. Οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης είναι διαθέσιμες για Chrome και Firefox. Το σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί με το χέρι στους δρομολογητές και το Linux, Μαυρο μουρο, και Raspberry Pi λειτουργικά συστήματα.

Το NordVPN χρησιμοποιεί το σύστημα OpenVPN, χρησιμοποιώντας ένα Κλειδί 2048-bit για τη σύνοδο της συνεδρίασης RSA ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Τα δεδομένα είναι εξασφαλισμένα από Κρυπτογράφηση AES με πλήκτρο 256-bit.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το VPN με ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

BEST BUDGET VPN: Το NordVPN είναι μια καλή αξία all-rounder. Μια μεγάλη επιλογή αξίας που είναι ένας σταθερός εκτελεστής του ZDF. Συνδέει έως και 6 συσκευές ταυτόχρονα. Λειτουργεί επίσης καλά με τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής και επιτυγχάνει σταθερά καλές ταχύτητες. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του NordVPN.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

3. CyberGhost

CyberghostΞεκλειδώνει το ZDFTστην Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Cyberghost.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

CyberGhost εδρεύει στη Ρουμανία. Η κυβέρνηση έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην υποδομή διαδικτύου και το νομικό σύστημα εμποδίζει όλες τις προσπάθειες της ΕΕ να επιβάλει κανόνες διατήρησης δεδομένων. Η υπηρεσία παρέχει εξαιρετικές ταχύτητες, καθιστώντας την ιδανική για streaming video.

Όταν συνδέεστε στην εφαρμογή, θα δείτε πρώτα μια οθόνη δραστηριότητας. Επιλέξτε το Αποκλεισμός ροής επιλογή για την εμφάνιση μιας λίστας υπηρεσιών online streaming για να διαλέξετε. Το ZDF βρίσκεται κοντά στην κορυφή της λίστας. Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί ZDF, Το CyberGhost θα ανοίξει μια καρτέλα στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης και θα φορτώσει τη σελίδα ZDF Live TV.

Το CyberGhost προσφέρει πολύ ισχυρή ασφάλεια, γεγονός που την καθιστά καλή επιλογή για χώρες στις οποίες η κυβέρνηση εμποδίζει ή παρακολουθεί δραστηριότητες στο Διαδίκτυο, όπως το Πακιστάν ή η Κίνα. Το CyberGhost χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο OpenVPN. Οι διαδικασίες σύστασης και βασικών διαδικασιών διανομής του VPN προστατεύονται από RSA κρυπτογράφηση με ένα κλειδί 4096-bit. Η εγκατεστημένη σύνδεση προστατεύεται από Κρυπτογράφηση AES με πλήκτρο 256-bit.

Όταν εγγραφείτε στο CyberGhost, πραγματοποιείτε την πληρωμή σας σε μια ξεχωριστή εταιρεία. Αυτή η ρύθμιση επιτρέπει στο CyberGhost να προσφέρει στους πελάτες του σχεδόν συνολική ανωνυμία. Η εταιρεία δεν διατηρεί προσωπικές πληροφορίες για τους πελάτες της. Κάθε πελάτης αναγνωρίζεται από έναν αριθμό λογαριασμού και οι μόνες πληροφορίες που διατηρούνται στο αρχείο είναι η ημερομηνία λήξης του λογαριασμού.

Η εταιρεία δίνει κάθε πελάτη μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς προειδοποίηση για 30 ημέρες. Κάθε λογαριασμός δικαιούται επτά ταυτόχρονες συνδέσεις.

Το CyberGhost είναι πολύ κομψό και εύκολο στη χρήση. Η εφαρμογή θα τρέξει στο Windows, Mac OS X, macOS, Android, και iOS λειτουργικά συστήματα. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το VPN με μη αυτόματο τρόπο δρομολογητές και Linux Υπολογιστές.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ: Το CyberGhost είναι μια εξαιρετική επιλογή αξίας. Ισχυρή στην ιδιωτική ζωή, γρήγορη ταχύτητα και αξιόπιστη με ZDF. Το βρήκαμε εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση. Λειτουργεί καλά με τις περισσότερες περιοχές streaming, αλλά όχι Amazon Prime. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση του CyberGhost.

CyberGhost Κουπόνι ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 80% σε τριετή προγράμματα + 2 μήνες freeGET DEAL Η έκπτωση που εφαρμόζεται αυτόματα

4. IPVanish

IPVanishΞεκλειδώνει το ZDFTστην Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.IPVanish.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 7 ΗΜΕΡΕΣ

IPVanish έχει μια εντελώς ιδιωτική υποδομή. Διαχειρίζεται το σύστημα στο εσωτερικό της και δεν αναθέτει εξωτερικές υπηρεσίες. Αυτό δίνει στην εταιρεία μεγαλύτερο έλεγχο της υπηρεσίας και εξασφαλίζει την παράδοση ενός VPN ποιότητας με πολύ υψηλές ταχύτητες. Αυτό το VPN θα σας μεταφέρει στο ZDF εκτός της Γερμανίας και να εξασφαλίζει σταθερή εξυπηρέτηση χωρίς παύσεις για την αποθήκευση σε buffer.

Η εταιρεία εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα εμπιστευτικότητας επειδή οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου των ΗΠΑ είναι γνωστές για τη χρήση διαδικασιών μυστικών δικαστηρίων και άμεσων απειλών για την επιβολή συνεργασίας από επιχειρήσεις που εδρεύουν στις ΗΠΑ. Ωστόσο, Η IPVanish δεν τηρεί κανένα αρχείο των δραστηριοτήτων των πελατών της, οπότε δεν θα υπήρχαν πληροφορίες για τις αρχές να καταλάβουν.

Η εφαρμογή για IPVanish είναι πολύ εύκολη στη χρήση και εγκαθίσταται. Η εταιρεία παρέχει δωρεάν εφαρμογές για Windows, Mac OS X, macOS, Android, Amazon Fire TV, και iOS. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το IPVanish δρομολογητές, αλλά δεν διαθέτουν μια εφαρμογή.

Παίρνετε αποζημίωση δέκα ταυτόχρονων συνδέσεων. Η IPVanish λειτουργεί περισσότεροι από 1.000 διακομιστές σε 60 χώρες. Που περιλαμβάνει 57 servers στη Φρανκφούρτη, Γερμανία.

Το IPVanish VPN χρησιμοποιεί Κρυπτογράφηση RSA για να προστατεύσει την εγκατάσταση συνεδρίασης και αυτό έχει ένα κλειδί 2048-bit. Τα δεδομένα προστατεύονται από AES με ένα κλειδί 256-bit.

IPVanish δίνει ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών με μια νέα συνδρομή.

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ: Το IPVanish είναι ιδανικό για οικογένειες. Στερεό με ZDF και εν γένει καλό για την απεμπλοκή του περισσοτέρου περιεχομένου γεω-περιορισμού. Συστήστε για το υψηλό επίπεδο προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Θα μπορούσε να κάνει με μια ζωντανή επιλογή υποστήριξης. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% στο ετήσιο πρόγραμμα GET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

5. PrivateVPN

PrivateVPNΞεκλειδώνει το ZDFTστην Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.PrivateVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

PrivateVPN ιδρύθηκε από τους ακτιβιστές της ιδιωτικής ζωής στη Σουηδία. Η εταιρεία έχει πολύ ισχυρές διαδικασίες προστασίας της ιδιωτικής ζωής, συμπεριλαμβανομένης της ανωνυμίας του λογαριασμού. Κάθε αρχείο πελάτη αναγνωρίζεται με έναν αριθμό, αλλά δεν αποθηκεύονται προσωπικές πληροφορίες. Η Σουηδία διέθετε δύσκολους νόμους για τη διατήρηση δεδομένων, αλλά πρόσφατα εκδιώχθηκαν από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Η απόφαση αυτή επιτρέπει στην PrivateVPN να φυλάει τις ταυτότητες και τις δραστηριότητες των πελατών της και δεν τηρεί κανένα μητρώο δραστηριοτήτων.

Το PrivateVPN έχει 100 διακομιστές σε 56 χώρες, συμπεριλαμβανομένου τρεις διακομιστές στη Γερμανία.

Η εφαρμογή για το PrivateVPN εγκαθίσταται μόνο αφού κάνετε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης από τον ιστότοπο. Η εφαρμογή λειτουργεί Windows, Mac OS X, macOS, Android, και iOS. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το VPN με μη αυτόματο τρόπο σε υπολογιστές και δρομολογητές Linux. Το PrivateVPN μπορεί επίσης να εγκατασταθεί Amazon Fire TV, Amazon Fire stick και αποκωδικοποιητές. Η εταιρεία επιτρέπει σε κάθε λογαριασμό να συνδέστε ταυτόχρονα έξι συσκευές.

Οι συνδέσεις VPN προστατεύονται από Κρυπτογράφηση RSA με κλειδί 2048-bit, και τα δεδομένα υπό διαμετακόμιση προστατεύονται από Blowfish με πλήκτρο 128-bit ή AES με ένα κλειδί 256-bit. Η επεξεργασία όλων αυτών των κρυπτογραφημάτων δεν επιβραδύνει τις συνδέσεις πάρα πολύ και θα συνεχίσετε να λαμβάνετε όλη την ταχύτητα που χρειάζεστε για να μεταδώσετε ζωντανά βίντεο από την ιστοσελίδα του ZDF. Η εταιρεία αναφέρει ότι οι υπηρεσίες της δεν κάνουν πάρα πολύ καλά στην Κίνα. Αν σκοπεύετε να μεταβείτε στη Λαϊκή Δημοκρατία, θα πρέπει να ρυθμίσετε χειροκίνητα μια σύνδεση με το L2TP Σύστημα VPN του PrivateVPN.

Το PrivateVPN προσφέρει όλους τους νέους πελάτες α 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων στις συνδρομητικές υπηρεσίες.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ: Το PrivateVPN είναι μια καλή οικογενειακή επιλογή. Ξεμπλοκάει το ZDF. Καλή προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Επιτρέπει έως και 6 συσκευές. Θα μπορούσε να κάνει με περισσότερους διακομιστές και δεν έχει υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του PrivateVPN

PrivateVPN CouponSpecial Deal - Εξοικονομήστε το 83% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN για να παρακολουθήσω το ZDF?

Δυστυχώς, τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν είναι πολύ καλά. Οι βασικές λειτουργίες μιας υπηρεσίας VPN είναι σχετικά εύκολο να δημιουργηθούν. Ωστόσο, εξαιτίας των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τώρα τα VPN προκειμένου να παραδώσουν τις υπηρεσίες τους με επιτυχία, χρειάζεται πραγματικά αρκετά χρήματα για να τρέξετε μια υπηρεσία VPN αυτές τις μέρες.

Τα VPN υποτίθεται ότι αποκρύπτουν τον πραγματικό προορισμό μιας σύνδεσης και προστατεύουν τα δεδομένα κατά τη μεταφορά, ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν. Ωστόσο, η διατήρηση της ενημέρωσης τα μέτρα προστασίας είναι δαπανηρά και οι δωρεάν υπηρεσίες VPN μειώνουν το κόστος με την εφαρμογή κακής κρυπτογράφησης και ασφάλειας, ή καθόλου.

Η είσοδος σε τοποθεσίες ροής βίντεο από το εξωτερικό είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τα δωρεάν δίκτυα VPN. Οι μαύρες λίστες υπηρεσιών ροής γνωστών διακομιστών VPN για να εξασφαλίσουν ότι το περιεχόμενό τους παρέχεται μόνο σε θεατές στην ίδια χώρα. Η επιπλέον εργασία που πηγαίνει στην παράκαμψη αυτών των περιφερειακών περιορισμών είναι πολύ ακριβή για δωρεάν VPN. Τα VPN που σας προτείνουμε μπορούν να μπουν σε δικτυακούς τόπους βίντεο και όλες οι υπηρεσίες αυτής της λίστας έχουν δοκιμαστεί με το ZDF.

Δωρεάν VPNs χρησιμοποιούν εναλλακτικές μεθόδους για τη δημιουργία εισοδήματος. Πολλά δωρεάν VPN είναι η διαφήμιση υποστηρίζεται. Θα καθυστερήσουν τις συνδέσεις σας και θα εμφανίσουν διαφημίσεις στην εφαρμογή ενώ περιμένετε. Άλλες δωρεάν υπηρεσίες είναι ακόμη πιο δύσκολη. Εισάγουν διαφημίσεις απευθείας στις ιστοσελίδες που βλέπετε.

Μερικά δωρεάν δίκτυα VPN επιτρέπουν σε εταιρείες που πληρώνουν για πρόσβαση στον υπολογιστή σας, επιτρέποντάς τους να αποθηκεύουν cookies και ρουτίνες Javascript στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ένας από τους σκοπούς αυτής της εισβολής είναι να να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά σας στο δίκτυο. Αυτό είναι ειρωνικό γιατί τα VPN ταξινομούνται ως υπηρεσίες ιδιωτικού απορρήτου. Τα δωρεάν δίκτυα VPN επηρεάζουν πραγματικά το ιδιωτικό σας απόρρητο. Τα VPN που δεν χρεώνουν πελάτες συγκεντρώνουν προσωπικές πληροφορίες και το πωλούν στους διαφημιζόμενους.

Τα χαμηλής ποιότητας VPN συχνά δεν εφαρμόζουν πολύ καλή κρυπτογράφηση. Εάν η κρυπτογράφηση είναι αδύναμη, μπορεί εύκολα να ραγισθεί. Η κρυπτογράφηση χαμηλής ποιότητας που χρησιμοποιείται από τα δωρεάν δίκτυα VPN αφήνει τις πληροφορίες σας εκτεθειμένες καθώς περνάει μέσω του Διαδικτύου. Χωρίς ισχυρή κρυπτογράφηση, οι χάκερ, οι υπηρεσίες ασφαλείας, οι κλέφτες δεδομένων και οι καταπιεστικές κυβερνήσεις μπορούν να παρακολουθήσουν ό, τι κάνετε στο διαδίκτυο. Πολλές λεγόμενες δωρεάν υπηρεσίες VPN δεν ενοχλούν καν για την κρυπτογράφηση συνδέσεων, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι καθόλου VPN.

Ταχύτητες για streaming από ZDF

Η ροή βίντεο απαιτεί τη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων μέσω του Διαδικτύου. Για τη ροή βίντεο είναι απαραίτητο επαρκές εύρος ζώνης. Τα VPN προσθέτουν επιπλέον επεξεργασία και απόσταση από τις μεταφορές δεδομένων στο διαδίκτυο, ώστε να επιβραδύνουν την παράδοση του βίντεο, προκαλώντας προβλήματα ρύθμισης buffer και άλλα θέματα αναπαραγωγής.

Σημειώστε ότι οι ζωντανές ροές απαιτούν σημαντικά μεγαλύτερο εύρος ζώνης από το βίντεο κατά παραγγελία. Το ζωντανό βίντεο δεν συμπιέζεται τόσο όσο το βίντεο κατά παραγγελία, επομένως απαιτείται μεγαλύτερη ταχύτητα.

Τα ελεύθερα δίκτυα VPN είναι πάρα πολύ αργά για να παραδώσουν βίντεο σε κατακόρυφες ταχύτητες. Πολλοί επιβάλλουν περιορισμοί εύρους ζώνης και μηνιαία όρια χρήσης δεδομένων.

Ένα αργό VPN θα προκαλέσει τη ροή βίντεο παύση για προσωρινή αποθήκευση. Οι συνδεδεμένες συνδέσεις σας αναγκάζουν να ανανεώνετε και να τρίβετε μέσα από το βίντεο για να επιστρέψετε εκεί που βρισκόσασταν. Μια άλλη συνέπεια των αργών ή κακώς γραπτών υπηρεσιών VPN είναι αυτό η εικόνα μπορεί να σπάσει με μεγάλες pixelation και παράξενες έγχρωμες κηλίδες που εμφανίζονται αντί των σωστών πλαισίων βίντεο. Επίσης, μπορεί να προκαλέσουν κακόβουλα VPN η εικόνα και ο ήχος να βγουν εκτός συγχρονισμού.

Τα VPN στη λίστα μας παρέχουν όλα τα βίντεο από το ZDF σε συνεχή ροή χωρίς παύσεις, δυσλειτουργίες, προβλήματα θόλωσης ή ήχου - τα δοκιμάσαμε όλα.

Γιατί το ZDF με εμποδίζει;?

Μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα ZDF από οπουδήποτε. Ωστόσο, όταν προσπαθείτε να προβάλλετε βίντεο από το εξωτερικό, ένα μήνυμα σάς ενημερώνει ότι το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο στην τοποθεσία σας. Το μήνυμα διαβάζει "Το γερμανικό γερμανικό γερμανικό μπουλντόν."Αυτό μεταφράζεται στα αγγλικά ως"Για νομικούς λόγους, αυτή η συμβολή μπορεί να παρουσιαστεί μόνο στη Γερμανία."

ZDF διεθνές μπλοκ πρόσβασης

Το μπλοκ για την πρόσβαση σε βίντεο από το εξωτερικό είναι πρότυπο στη βιομηχανία. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί πρέπει να αγοράζουν περιεχόμενο από εταιρείες παραγωγής και πληρώνουν μόνο το δικαίωμα να αποδείξουν την ψυχαγωγία στην πατρίδα τους. Έτσι, μια ταινία θα πωλείται πολλές φορές, με διαφορετικούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να έχουν τα δικαιώματα για μεμονωμένες περιοχές. Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός υπογράφει σύμβαση που τους υποχρεώνει να περιορίσουν την προβολή του περιεχομένου τους στην επικράτεια που κατέβαλαν για τα δικαιώματα.

Ο περιορισμός της προβολής με την παραδοσιακή μέθοδο μετάδοσης βίντεο είναι σχετικά απλός, επειδή ο τηλεοπτικός σταθμός θέτει απλά τη δύναμη των πομπών του, έτσι ώστε το σήμα να μην φτάνει πέρα ​​από τα σύνορα της χώρας. Ωστόσο, ο περιορισμός της εμβέλειας των εκπομπών μέσω του Διαδικτύου είναι λίγο πιο περίπλοκος. Υπηρεσίες streaming βίντεο, συμπεριλαμβανομένης της ZDF, ελέγξτε τη θέση του υπολογιστή που ζήτησε ένα βίντεο.

Κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο έχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό που ονομάζεται a διεύθυνση IP. Αυτή η διεύθυνση μπορεί να εντοπιστεί σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Έτσι, όταν συνδέεστε στο ZDF και πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, ο διακομιστής περιεχομένου ελέγχει πρώτα τη διεύθυνση IP της συσκευής. Αν η διεύθυνση αυτή εντοπιστεί σε μια τοποθεσία εκτός της Γερμανίας, ο διακομιστής επιστρέφει ένα μήνυμα σφάλματος. Εάν η διεύθυνση βρίσκεται εντός των ορίων της Γερμανίας, ο διακομιστής περιεχομένου ZDF στέλνει τη ροή του βίντεο.

Ένα VPN καλύπτει την πραγματική σας διεύθυνση IP, έτσι ώστε το ZDF και όλοι οι άλλοι ιστότοποι να βλέπουν μόνο τη διεύθυνση IP του διακομιστή VPN, επιτρέποντάς σας να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς στο περιεχόμενο.

Πώς λειτουργούν τα δίκτυα VPN?

Ένα VPN είναι ένας τύπος υπηρεσίας που ονομάζεται "πληρεξούσιο," στο οποίο ένας άλλος υπολογιστής βρίσκεται στον υπολογιστή σας. Αυτός ο άλλος υπολογιστής είναι ο διακομιστής VPN.

Όταν εγκαθιστάτε ένα VPN, στην πραγματικότητα εγκαθιστάτε μόνο το λογισμικό πελάτη και μια διασύνδεση που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε μια πλευρά μιας σύνδεσης VPN. Αυτή η σύνδεση δημιουργεί μια σύνδεση με το διακομιστή VPN. Το λογισμικό πελάτη VPN αναλαμβάνει την κάρτα δικτύου και καταγράφει όλα τα εξερχόμενα μηνύματα πριν φύγουν από τον υπολογιστή σας. Το λογισμικό τότε συσκευάζει αυτά τα μηνύματα σε κρυπτογράφηση και τις στέλνει στον διακομιστή VPN. Ο διακομιστής αποκρυπτογραφεί τα μηνύματα και τα διαβιβάζει στον προορισμό στον οποίο αρχικά κατευθύνονταν. Οι απαντήσεις στα μηνύματα αυτά αρχίζουν στον διακομιστή VPN. Είναι κρυπτογραφημένα και αποστέλλονται στον υπολογιστή σας. Το πρόγραμμα-πελάτης VPN στον υπολογιστή σας λαμβάνει αυτά τα μηνύματα που φθάνουν και τα αποκρυπτογραφεί.

Η κρυπτογραφημένη σύνδεση με τον διακομιστή VPN, που ονομάζεται a σήραγγα, προστατεύει όλη σας τη δραστηριότητα στο διαδίκτυο από τους snoopers. Όχι μόνο η σήραγγα προστατεύει τα περιεχόμενα των δεδομένων καθώς ταξιδεύει στο διαδίκτυο, αλλά και τα μεταδεδομένα όπως ο ιστότοπος προορισμού. Τα δεδομένα επικεφαλίδας κρυφής μνήμης εμποδίζουν τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου να αναφέρουν τις δραστηριότητές σας ή να εμποδίζουν ή να επιβραδύνουν επιλεκτικά την επισκεψιμότητά σας.

Η παρέμβαση και η προώθηση που εκτελούνται από το διακομιστή VPN σημαίνουν όλες οι επικοινωνίες σας φθάνουν τελικά στους προορισμούς τους με τη διεύθυνση του διακομιστή VPN σε αυτό ως προέλευση και όχι δική σας. Το πλεονέκτημα αυτής της εκτροπής σημαίνει ότι οι ιστότοποι δεν μπορούν να σας εντοπίσουν με τη διεύθυνση IP σας, και έτσι τα συστήματα ανίχνευσης που χρησιμοποιούν τη διεύθυνση IP για να αποκλείσουν ή να επιτρέψουν μέσω περιεχομένου δεν θα βλέπουν την πραγματική σας τοποθεσία. Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN για να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στη Γερμανία, ο διακομιστής περιεχομένου στην ιστοσελίδα ZDF θα δει μια γερμανική διεύθυνση IP και στείλτε στον υπολογιστή σας τα δεδομένα για το βίντεο.

Πρόσβαση σε ζωντανή τηλεόραση με ZDF

Η διαδικασία πρόσβασης για το ZDF είναι πολύ απλή. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και δεν πρόκειται για πληρωμή. Μόλις συνδεθείτε σε ένα VPN στη Γερμανία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στη σελίδα ZDF Live TV και να κάνετε κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής που έχει επιβληθεί στον πίνακα αναπαραγωγής.

Η ιστοσελίδα ZDF προσφέρει μια υπηρεσία catch-up που σας επιτρέπει να δείτε προγραμματισμό από νωρίτερα την ημέρα και την προηγούμενη εβδομάδα. Μια ενότητα "πλαισιωμένης ομάδας" του ιστότοπου περιλαμβάνει περιεχόμενο ακόμη πιο πίσω στο χρόνο. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε ή να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας για να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από αυτές τις λειτουργίες.

Επιλέξτε ένα VPN

Τώρα ξέρετε γιατί ZDF αποκλείει την προβολή από το εξωτερικό και πώς ένα VPN μπορεί να πάρει γύρω από αυτά τα μπλοκ. Είναι επίσης σημαντικό να το θυμόμαστε αυτό δεν είναι όλα τα VPN να σας έχουν πρόσβαση σε βίντεο στην ιστοσελίδα του ZDF. Πολλοί έχουν μαύρη λίστα, οπότε επιλέξτε από τη λίστα των καλύτερων VPN για το ZDF παραπάνω για να εξασφαλίσετε την ελεύθερη πρόσβαση και την ομαλή αναπαραγωγή.

Μπορείτε να συνδεθείτε με το ZDF μέσω ενός διακομιστή VPN στη Γερμανία από οπουδήποτε στον κόσμο, εφόσον έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τα VPN στη λίστα μας προσφέρουν εξαιρετικές ταχύτητες για streaming και μπορούν να αποφύγουν τους περιφερειακούς περιορισμούς σε πολλές περιοχές streaming video, όχι μόνο ZDF.

Τα VPN στη λίστα μας διαθέτουν εφαρμογές για κινητές συσκευές, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε εν κινήσει. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα αν θέλετε να παρακολουθήσετε το ZDF ενώ παίρνετε γεύμα σε ένα καφέ ή ταξιδεύετε σε ένα τρένο ή ένα λεωφορείο που προσφέρει wifi στους επιβάτες.

Εκτός από την απεμπλοκή ροών βίντεο, Τα VPN αποτρέπουν τους χάκερς και τους κυβερνητικούς snoopers από παρεμβολή στη δραστηριότητα του διαδικτύου σας. Παίρνετε καλύτερη προστασία από τους χάκερ και ο ISP σας δεν θα είναι σε θέση να μπλοκάρει ή να επιβραδύνει την επισκεψιμότητά σας βάσει του τρόπου χρήσης του ιστού.

Οι εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων των VPN στη λίστα μας σας δίνουν την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους. Θα μπορούσατε ακόμη και να δοκιμάσετε ένα ή δύο και να ακυρώσετε την υπηρεσία που σας αρέσει η ελάχιστη, να πάρει όλα τα χρήματά σας πίσω.

Χρησιμοποιείτε VPN για να παρακολουθήσετε βίντεο από το εξωτερικό; Είστε ένας τακτικός θεατής του ZDF; Πείτε μας για την εμπειρία σας, αφήνοντας ένα μήνυμα στην παρακάτω παράγραφο Σχόλια.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 23