5 καλύτερα VPN για το TF1, ώστε να μπορείτε να το παρακολουθείτε οπουδήποτε

5 καλύτερα VPN για το TF1, ώστε να μπορείτε να το παρακολουθείτε οπουδήποτε


Ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός TF1 εκπέμπει τόνους του καλύτερου ζωντανού βίντεο της Γαλλίας και του βίντεο κατά παραγγελία. Το πρόβλημα είναι, όπως πολλές υπηρεσίες online streaming βίντεο, το TF1 περιορίζει την πρόσβαση σε εκείνους της χώρας του. Έτσι, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το TF1 στην Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία ή τις ΗΠΑ, θα μπλοκαριστεί. Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε τα καλύτερα VPN για το TF1 για να ξεμπλοκάρετε το περιεχόμενο του.

Ένα VPN μπορεί να σας μεταφέρει στο TF1 από το εξωτερικό κάνοντας το να μοιάζει σαν να βρίσκεστε στη Γαλλία ακόμα και αν δεν είστε. Ένα VPN κρυπτογραφεί όλη την διαδικτυακή κίνηση και δρομολογεί μέσω ενός διακομιστή σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία - στη Γαλλία. Αυτό αλλάζει τη διεύθυνση IP ώστε να εμφανίζεται στον ιστότοπο TF1 σαν να βρίσκεστε στη Γαλλία.

Θα βρείτε πολλές λεπτομέρειες για κάθε έναν από τους παρόχους που παρουσιάζουμε παρακάτω, αλλά σε περίπτωση που έχετε μόνο χρόνο για μια περίληψη, εδώ είναι τη λίστα των καλύτερων VPN για το TF1:

 1. ExpressVPN Η πρώτη μας επιλογή για το TF1. Με υπερσύγχρονους εξυπηρετητές στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο, αυτός ο πάροχος δεν έχει κανένα πρόβλημα να απεμπλοκή σχεδόν οποιοδήποτε περιεχόμενο συνεχούς ροής που μπορείτε να σκεφτείτε. Ιδιωτικές και ασφαλείς εφαρμογές. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 2. NordVPN Πολλοί διακομιστές στη Γαλλία που είναι σε θέση να απεμπλακούν το πιο δημοφιλές γαλλικό περιεχόμενο. Ένας προμηθευτής προϋπολογισμού με ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας.
 3. CyberGhost Μεγάλη αξία και εύκολη στη χρήση κάνουν αυτόν τον παροχέα μια δημοφιλή επιλογή για αρχάριους. Οι δοκιμές μας αποκάλυψαν εντυπωσιακές ταχύτητες ροής.
 4. IPVanish Υψηλή βαθμολογία για ταχύτητα. Πολύ δημοφιλές στους χρήστες του Kodi αλλά όχι αξιόπιστο για την απεμπλοκή του Netflix.
 5. PrivateVPN Νέος προμηθευτής κερδίζοντας μια φήμη για τις δυνατότητες απεμπλοκής και τις ταχύτητες ροής. Οι εφαρμογές είναι ιδιωτικές και ασφαλείς.

Τα καλύτερα VPN για το TF1

Η αγορά VPN είναι πολύ γεμάτη και δεν παρέχουν όλες τις δυνατότητες ασφάλειας, ταχύτητας και ξεμπλοκαρίσματος που χρειάζεστε για να ξεμπλοκάρετε το TF1 από το εξωτερικό. Η λίστα με τα καλύτερα VPN TF1 βασίζεται στα ακόλουθα κριτήρια:

 • Λειτουργεί διακομιστές στη Γαλλία
 • Μπορεί να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία συνεχούς ροής TF1
 • Υψηλή ταχύτητα και κανένα όριο εύρους ζώνης
 • Εύκολη εγκατάσταση και εκτέλεση
 • Καλή υποστήριξη πελατών

Έχουμε ερευνήσει τα VPN που είναι διαθέσιμα σήμερα και περιορίστηκε η λίστα στα πέντε καλύτερα VPN για το TF1.

Ακολουθεί ο κατάλογος των 5 καλύτερων VPN για το TF1:

1. ExpressVPN

ExpressVPNΙανουάριος 2020Αποκλεισμοί TF1Έλεγχος Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN είναι μια από τις πιο εύκολες υπηρεσίες VPN που θα χρησιμοποιήσετε. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τίποτα για την τεχνολογία, προκειμένου το σύστημα να λειτουργεί στον υπολογιστή σας. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για Windows, macOS, Mac OS X, Linux, iOS, και Android. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το ExpressVPN σε συγκεκριμένους δρομολογητές, Amazon Fire TV Stick, Amazon Fire TV, και Kindle Fire δισκία.

Το ExpressVPN είναι αρκετά γρήγορο και αξιόπιστο για ζωντανή ροή. Αυτό είναι σημαντικό επειδή εάν ένα VPN επιβραδύνει μια μετάδοση, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα χαμένες συνδέσεις, παύσεις για προσωρινή αποθήκευση και pixelation εικόνας λόγω κακής διαχείρισης της κυκλοφορίας όταν η ροή βίντεο μεταφέρεται στον υπολογιστή σας.

Όταν συνδέεστε σε μια ηλεκτρονική υπηρεσία τηλεόρασης, αυτός ο διακομιστής βίντεο ροής πρόκειται να ελέγξει πού βρίσκεστε για να αποφασίσετε εάν δικαιούστε να παρακολουθήσετε. Αυτοί οι έλεγχοι τοποθεσίας περιλαμβάνουν συχνά σαρώνει για δραστηριότητα VPN. Το ExpressVPN είναι σε θέση να αποφύγει την ανίχνευση σε κάποια από τις πιο ολοκληρωμένες τοποθεσίες και VPN ελέγχους, έτσι θα σας οδηγήσει σε TF1.

Η εταιρεία εκτελεί διακομιστές σε τρεις τοποθεσίες στη Γαλλία, οι οποίες θα βοηθήσουν στην άμβλυνση οποιωνδήποτε διαταραχών της κυκλοφορίας που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του συμβάντος. Έχει μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης πελατών και μπορείτε να λάβετε βοήθεια online μέσω live chat όλο το εικοσιτετράωρο.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία ExpressVPN τρεις συσκευές ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε μια ενεργή σύνδεση στον οικιακό σας υπολογιστή, σε μια κινητή συσκευή και ταυτόχρονα σε ένα φορητό υπολογιστή. Αν ενεργοποιήσετε το VPN στο δρομολογητή σας, αυτό μετράει ως μία μόνο σύνδεση παρόλο που θα καλύψει όλες τις συσκευές στο σπίτι σας.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί εκπληκτικά γρήγοροι διακομιστές στο Παρίσι και το Στρασβούργο
 • Αποσυνδέει εύκολα το TF1 και άλλες υπηρεσίες streaming από το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης της Netflix France
 • Οι ταχύτητες του διακομιστή είναι ιδανικές για streaming HD και γρήγορες λήψεις
 • Χαρακτηριστικά ασφαλείας υψηλού επιπέδου με καλή προστασία της ιδιωτικής ζωής
 • Συνδέστε ταυτόχρονα έως και 3 συσκευές
 • Προσφέρει ζωντανή συνομιλία 24/7

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να συνδέσει μόνο 3 συσκευές ταυτόχρονα

BEST VPN ΓΙΑ TF1: Η ExpressVPN είναι η # 1 επιλογή μας. Μια εξαιρετικά γρήγορη και αξιόπιστη επιλογή που ξεκλειδώνει το TF1 σε οποιαδήποτε χώρα καθώς και στις περισσότερες άλλες σημαντικές υπηρεσίες streaming. Η καλύτερη ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής με κρυπτογράφηση AES 256 bit, δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής προγράμματος περιήγησης, διακόπτες κλειδιών και προστασία από διαρροές. Δοκιμάστε το χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. NordVPN

NordVPNΑποκλεισμός του TF1Έλεγχος Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

NordVPN είναι μια εξαιρετική υπηρεσία για την τηλεοπτική ροή από οπουδήποτε στον κόσμο. Η εταιρεία διαθέτει 5.111 εξυπηρετητές σε 60 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας. Η εταιρεία λειτουργεί 189 διακομιστές στη Γαλλία, όπου οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από μια διπλή επιλογή VPN και επιπλέον θωράκιση εάν το επιθυμούν. Οι ταχύτητες που επιτυγχάνει το NordVPN είναι αρκετά γρήγορες για να μεταδώσουν βίντεο μέσω του Διαδικτύου. Αυτά τα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας καθιστούν το NordVPN μια ιδιαίτερα καλή υπηρεσία αν βρίσκεστε σε μια χώρα με πολύ περιορισμένη υπηρεσία διαδικτύου, όπως η Κίνα ή το Ιράν.

Η εταιρεία παρέχει εφαρμογές για Windows, Mac OS X, macOS, iOS, και Android. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε ένα επέκταση προγράμματος περιήγησης για το Chrome και τον Firefox. Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, μόνο οι συνδέσεις μέσω του προγράμματος περιήγησης θα καλύπτονται από το VPN. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το NordVPN χειροκίνητα Linux υπολογιστές και το Μαυρο μουρο και Raspberry Pi λειτουργικά συστήματα. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήστε το VPN σε συμβατούς δρομολογητές.

Εσείς λάβετε ένα επίδομα έξι ταυτόχρονων συνδέσεων, και, όπως και με τα άλλα δίκτυα VPN σε αυτήν τη λίστα, μια σύνδεση δρομολογητή μετράει ως μόνο ένα από αυτά τα έξι.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της ομάδας υποστήριξης πελατών ζωντανή συνομιλία στον ιστότοπο. Η υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας δεν παρακολουθείται πάντα, αλλά μπορείτε να συμπληρώσετε μια φόρμα αίτησης υποστήριξης στον ιστότοπο ή να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για βοήθεια.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί πάνω από 180 διακομιστές στη Γαλλία, ιδανικό για την απεμπλοκή περιεχομένου γεωγραφικού περιεχομένου
 • Προμηθευτής προϋπολογισμού που δεν μειώνει τις λειτουργίες ασφάλειας ή προστασίας προσωπικών δεδομένων
 • Εφαρμογές για Windows, MacOS, iOS, Linux και Android
 • Οι διακομιστές βελτιστοποιούνται για ροή HD
 • 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω live chat

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι χρονολογημένη

BEST BUDGET VPN: Το NordVPN είναι μια καλή επιλογή αξίας. Μια επιλογή εξαιρετικής αξίας που λειτουργεί αξιόπιστα με το TF1 και τους δημοφιλέστερους δικτυακούς τόπους ροής. Συνδέει έως και 6 συσκευές ταυτόχρονα. Κορυφαία προσωπικότητα και ασφάλεια. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του NordVPN.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

3. CyberGhost

CyberghostΑποκλεισμός του TF1Έλεγχος Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Cyberghost.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

CyberGhost περιλαμβάνει μια συγκεκριμένη επιλογή για τη ροή βίντεο. Από την αρχική οθόνη της εφαρμογής, αφού έχετε συνδεθεί, επιλέξτε την επιλογή συνεχούς ροής για να εμφανιστεί μια λίστα με τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής. Όταν επιλέξετε την επιλογή TF1, Το CyberGhost προσαρμόζει τη διαμόρφωσή του για να βελτιστοποιήσει τη ροή του, επιλέγει τον καλύτερο διαθέσιμο διακομιστή και ανοίγει το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο TF1 στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης.  Έτσι, η εφαρμογή κάνει όλες τις αποφάσεις για εσάς και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα βήματα για να φτάσετε στην τοποθεσία TF1, οπου κι αν είσαι. Σημειώστε ότι θα χρειαστείτε ακόμα έναν λογαριασμό TF1.

Η εταιρεία κάνει εφαρμογές για Windows, Mac OS X, macOS, iOS, και Android. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το VPN με μη αυτόματο τρόπο Linux υπολογιστές και συμβατό δρομολογητές. Το CyberGhost σας δίνει ένα επίδομα επτά ταυτόχρονες συνδέσεις και μια σύνδεση δρομολογητή μετράει μόνο ως μία.

Η εταιρεία προχωρά σε μεγάλο βαθμό για να εξασφαλίσει την προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών της, ακόμη και στο σημείο ότι δεν τηρεί λεπτομέρειες για κάθε πελάτη εκτός από έναν αριθμό λογαριασμού και την περίοδο εγγραφής. Μια ξεχωριστή εταιρεία συλλέγει τις πληρωμές. Η υποστήριξη live chat είναι διαθέσιμη κατά τις Ευρωπαϊκές ώρες λειτουργίας.

Η εφαρμογή CyberGhost εγκαθίσταται και είναι πολύ εύκολη στη χρήση και οι ταχύτητες κατατάσσονται κοντά στην κορυφή των αποτελεσμάτων των δοκιμών μας. Η ποιότητα streaming στο TF1 μέσω του CyberGhost είναι άψογη.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί πάνω από 300 διακομιστές στη Γαλλία και μπορεί να ξεμπλοκάρει το μεγαλύτερο μέρος του γαλλικού περιεχομένου στο εξωτερικό
 • Μέγιστη ταχύτητα ροής υψηλής ταχύτητας HD
 • Δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής δραστηριότητας χρήστη και παρέχει ισχυρή κρυπτογράφηση για να παρακάμψει την ανίχνευση δραστηριότητας
 • Οι εφαρμογές είναι ιδανικές για αρχάριους

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να έχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη US Netflix, αλλά όχι στη βιβλιοθήκη Netflix France

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Το CyberGhost είναι ιδανικό για αρχάριους. Εύχρηστος. Η καλή αντιπροσώπευση διακομιστών στη Γαλλία τους καθιστά ιδανικούς για το TF1. Δεν αποθηκεύει αρχεία καταγραφής και μεταδίδει αξιόπιστα βίντεο HD. Μπορεί να αγωνιστεί με κάποιους άλλους δημοφιλείς ιστότοπους ροής. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση του CyberGhost.

CyberGhost Κουπόνι ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 80% σε τριετή προγράμματα + 2 μήνες freeGET DEAL Η έκπτωση που εφαρμόζεται αυτόματα

4. IPVanish

IPVanishΑποκλεισμός του TF1Έλεγχος Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.IPVanish.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 7 ΗΜΕΡΕΣ

IPVanish's ένα ισχυρό δίκτυο το καθιστά ιδανικό για τη ροή βίντεο σε μεγάλες αποστάσεις. Η εταιρεία έχει επενδύσει πολλά χρήματα στην υποδομή της και διαχειρίζεται όλους τους δικούς της διακομιστές για να εξασφαλίσει ότι μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Στις δοκιμές ταχύτητας, αυτή η υπηρεσία συχνά κατατάσσεται ως το ταχύτερο διαθέσιμο VPN. Το IPVanish έχει 26 διακομιστές στη Γαλλία που θα σας οδηγήσουν σε TF1 εκτός της χώρας.

Η εταιρεία προσφέρει εφαρμογές για Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android και Fire TV. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την υπηρεσία με μη αυτόματο τρόπο σε συμβατούς δρομολογητές. IPVanish σας επιτρέπει μια απίστευτη δέκα ταυτόχρονες συνδέσεις. Αν εγκαταστήσετε την υπηρεσία στο δρομολογητή σας, αυτό θα γίνει καλύψτε όλες τις συσκευές στο σπίτι σας, αλλά μετράνε ως μία μόνο σύνδεση, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε άλλες εννέα συσκευές εκτός του σπιτιού.

Το IPVanish δεν έχει ζωντανή υποστήριξη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης μέσω μιας φόρμας στον ιστότοπο ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί πάνω από 25 διακομιστές στη Γαλλία, ιδανικό για streaming γαλλικού περιεχομένου στο εξωτερικό
 • Οι ταχύτητες είναι εξαιρετικές για streaming HD στους περισσότερους διακομιστές
 • Κορυφαίες εκτιμήσεις ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής
 • Ιδιαίτερα ευνοείται από τους χρήστες τηλεχειριστηρίου με συσκευές Kodi ή Fire Sticks

Μειονεκτήματα:

 • Οι εφαρμογές δεν λειτουργούν στην Κίνα
 • Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εισιτηρίων μόνο

ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ: Το PrivateVPN είναι μια καλή οικογενειακή επιλογή. Ξεκλειδώνει το TF1. Καλό για περιήγηση και torrenting. Θα μπορούσε να κάνει με την κατοχή περισσότερων εξυπηρετητών και δεν έχει υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% στο ετήσιο πρόγραμμα GET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

5. PrivateVPN

PrivateVPNΑποκλεισμός του TF1Έλεγχος Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.PrivateVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

PrivateVPN είναι η πέμπτη σύστασή μας που επιτρέπει την πρόσβαση στην συσκευή αναπαραγωγής βίντεο TF1 εκτός της Γαλλίας. Αυτό το VPN έχει μεγάλες ταχύτητες και την αξιοπιστία που απαιτείται για να παρακολουθήσετε μια παράσταση αγώνα ή ποδοσφαιρικό αγώνα σε όλη τη διαδρομή χωρίς προσωρινή αποθήκευση ή σπασμένες συνδέσεις.

Η εφαρμογή εγκαθίσταται και είναι πολύ απλή, αλλά αν δεν μπορείτε να την πάρετε στη δουλειά, θα βρείτε την ομάδα ηλεκτρονικής βοήθειας που είναι πραγματικά απίστευτη. Η υπηρεσία Live Chat είναι διαθέσιμη κατά τις σουηδικές ώρες λειτουργίας. Αν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες τους, με την άδειά σας μπορούν να πάρουν τον έλεγχο του υπολογιστή σας, να ερευνήσουν το πρόβλημα και να το διορθώσουν.

Το PrivateVPN διαθέτει το μικρότερο δίκτυο διακομιστών των πέντε VPN σε αυτήν τη λίστα με λίγα πάνω από 100 διακομιστές σε 56 χώρες. Ωστόσο, η Γαλλία βρίσκεται σε αυτή τη λίστα και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να μπείτε στο TF1. Υπάρχουν πραγματικά δύο διακομιστές στο Παρίσι.

Αυτό το σύστημα είναι ένα από τα ταχύτερα VPN στην αγορά, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλαπλές συσκευές για λήψη ή ροή χωρίς επιβράδυνση. Παίρνετε ένα επίδομα έξι ταυτόχρονες συνδέσεις με αυτή την υπηρεσία.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή PrivateVPN Windows, Mac OS X, macOS, Android, iOS και Amazon Fire TV. Διαμορφώστε το VPN με μη αυτόματο τρόπο Linux υπολογιστές και συμβατούς δρομολογητές.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί 2 ταχείες διακομιστές στο Παρίσι, Δεν υπάρχουν ζητήματα απεμπλοκής του TF1 και άλλου γαλλικού περιεχομένου συνεχούς ροής
 • Ισχυρή ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής
 • Δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής

Μειονεκτήματα:

 • Το προσωπικό υποστήριξης λειτουργεί μόνο κατά τις ευρωπαϊκές ώρες λειτουργίας
 • Ο νέος πάροχος εξακολουθεί να επεκτείνει το δίκτυό του, έχει λιγότερους διακομιστές από τους οποίους μπορεί να επιλέξει

ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ: Το PrivateVPN είναι μια καλή οικογενειακή επιλογή. Ξεκλειδώνει το TF1. Καλό για γενική περιήγηση και χτύπημα. Θα μπορούσε να κάνει με την κατοχή περισσότερων εξυπηρετητών και δεν έχει υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του PrivateVPN.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - Εξοικονομήστε το 83% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN για το TF1?

Δυστυχώς, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το TF1 μέσω του Διαδικτύου χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν VPN. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η διαδικασία απόκτησης παρελθόντων περιφερειακών περιορισμών και ανίχνευσης πληρεξουσίων είναι μια περίπλοκη διαδικασία και οι εταιρείες που μπορούν να επιτύχουν αυτούς τους στόχους πρέπει να επενδύσουν πολλά χρήματα σε ειδικό εξοπλισμό και ειδικά προγράμματα για να διατηρήσουν το παιχνίδι.

Είναι υπέροχο να παίρνετε πράγματα δωρεάν. Ωστόσο, οι εταιρείες που δεν κάνουν χρήματα από μια συνδρομή προσπαθούν να κερδίσουν εισόδημα από άλλες διαδρομές. Αυτά τα δωρεάν VPN είναι μερικές φορές παγίδες μελιού για να προσελκύσουν τους ανθρώπους να παραδώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα, τα οποία ο πάροχος VPN στη συνέχεια πωλεί στους διαφημιζόμενους. Μπορείτε επίσης να περιμένετε διαρκή διαφήμιση με δωρεάν υπηρεσίες VPN. πολλοί μάλιστα εισάγουν διαφημίσεις απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Οι ταχύτητες τείνουν να είναι πολύ πιο αργές από τις πληρωμένες VPN, τα δεδομένα και τα ανώτατα όρια εύρους ζώνης είναι κοινά, και η επιλογή διακομιστή είναι πολύ πιο περιορισμένη.

Ταχύτητες για ζωντανή ροή TF1

Οι εταιρείες VPN πρέπει να επενδύσουν πολλά για να αποκτήσουν γρήγορες συνδέσεις και οι δωρεάν υπηρεσίες απλά δεν μπορούν να αντέξουν αυτές τις δαπάνες. Το Netflix συνιστά ταχύτητα σύνδεσης 5 Megabits ανά δευτερόλεπτο για να αποτρέψει το τραυματισμό και την αποθήκευση buffer κατά την παρακολούθηση βίντεο HD. Αλλά τα βίντεο κατά παραγγελία της Netflix είναι βελτιστοποιημένα για streaming. Τα ζωντανά ρεύματα δεν έχουν χρόνο για να συμπιέσουν το βίντεο, επομένως δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο τα ρεύματα κατά παραγγελία. Η παρακολούθηση ζωντανής ροής συνήθως απαιτεί πολύ μεγαλύτερο εύρος ζώνης από ό, τι μια ρεύμα κατ 'απαίτηση ίσης ποιότητας.

Οι υπηρεσίες της λίστας μας με τα καλύτερα VPN για streaming TF1 υπερβαίνουν όλες αυτές τις απαιτήσεις, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα.

Γιατί δεν θα με αφήσει να παρακολουθώ από το εξωτερικό?

Η TF1 πρέπει να πληρώσει για το περιεχόμενο που δείχνει και αγοράζει μόνο τα δικαιώματα προβολής της ψυχαγωγίας στη Γαλλία. Οι περιορισμοί της άδειας χρήσης περιεχομένου ισχύουν για τη συσκευή που βλέπει την ψυχαγωγία, όχι για τη θέση του διακομιστή συνεχούς ροής βίντεο ούτε για τη διεύθυνση κατοικίας ή χρέωσης του χρήστη. Έτσι, όταν η TF1 υπογράφει συμβόλαια για να παρουσιάσει βίντεο στη Γαλλία, πρέπει να λάβει μέτρα για να εξασφαλίσει ότι οι άνθρωποι εκτός Γαλλίας δεν θα έχουν πρόσβαση στο βίντεο στον ιστότοπό της.

Δοκιμή ταχύτητας TF1

Έτσι, εάν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο TF1 εκτός της Γαλλίας, η οθόνη αναπαραγωγής βίντεο θα είναι μαύρη και δεν θα δείχνει παρά το μήνυμα λάθους "Το περιεχόμενο είναι indisponible dans votre région."

Περιφερειακούς περιορισμούς TF1

Στα αγγλικά, αυτό σημαίνει "Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας."

Η υποχρέωση περιορισμού της πρόσβασης στο περιεχόμενο επεκτείνεται στον αποκλεισμό VPN και σε άλλες μεθόδους που επιτρέπουν στο ευρύ κοινό να παρακάμψει τους περιορισμούς αυτούς. Το TF1, όπως και οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες διαδικτυακής τηλεόρασης, επενδύει σε μεγάλο βαθμό σε συστήματα ανίχνευσης VPN. Λόγω της ανίχνευσης VPN, πολλά VPN δεν μπορούν να σας μεταφέρουν στο TF1.

Όλα τα VPN της παραπάνω λίστας μπορούν να παρακάμψουν τα συστήματα ανίχνευσης μεσολάβησης TF1.

Πώς να παρακολουθήσετε TF1 online

Η σελίδα ροής βίντεο TF1 είναι προσβάσιμη από οπουδήποτε στον κόσμο. Κάντε κλικ εδώ για πρόσβαση στο TF1 online.

Προτού μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο ή ροές στον ιστότοπο:

 1.       Εγγραφείτε σε ένα VPN και εγκαταστήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας.
 2.       Επιλέξτε έναν διακομιστή στη Γαλλία και συνδεθείτε στο VPN.
 3.       Απενεργοποιήστε τυχόν αποκλειστές διαφημίσεων για τον ιστότοπο TF1.
 4.       Ρύθμιση λογαριασμού MyTF1.

Παρακάτω δίνονται λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα βήματα.

1. Εγγραφείτε σε ένα VPN

Οποιοδήποτε από τα VPN στη λίστα μας θα σας εξυπηρετήσει καλά για να μπείτε στην υπηρεσία βίντεο TF1. Αφού πληρώσετε για το VPN της επιλογής σας, θα χρειαστεί κάντε λήψη του λογισμικού πελάτη. Ένα πρόγραμμα εγκατάστασης θα εκτελέσει όλες τις απαραίτητες εργασίες για τη δημιουργία ενός προγράμματος-πελάτη VPN ρυθμισμένου για να λειτουργεί με όλους τους διακομιστές του παροχέα σας. Το πρόγραμμα εγκατάστασης θα δημιουργήσει επίσης μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας σας.

Όταν θέλετε να παρακολουθήσετε TF1, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το VPN είναι συνδεδεμένο με ένα διακομιστή στη Γαλλία. Μόλις δημιουργηθεί αυτή η σύνδεση, ανοίξτε τον ιστότοπο TF1. Εάν έχετε ήδη ανοίξει και δείτε το μήνυμα που σας λέει ότι δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο από την τοποθεσία σας, ανανεώστε τη σελίδα μόλις εκτελείται το VPN.

2. Απενεργοποιήστε τους αποκλεισμούς διαφημίσεων

Ο ιστότοπος TF1 δεν παίζει καλά με τους αποκλεισμούς διαφημίσεων. Όταν βρίσκεστε στην ιστοσελίδα του TF1, απενεργοποιήστε τον αποκλεισμό διαφημίσεων αν χρησιμοποιείτε ένα. Εάν χρειάζεται, ανανεώστε τη σελίδα.

3. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό MyTF1

Η υπηρεσία MyTF1 είναι δωρεάν και δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε όταν δημιουργείτε λογαριασμό. Επομένως, δεν θα χρειαστείτε διεύθυνση στη Γαλλία ή λεπτομέρειες πληρωμής. Η σελίδα δημιουργίας λογαριασμού δεν ελέγχει την τοποθεσία σας και δεν θα σας ζητηθεί η διεύθυνση κατοικίας σας.

Για να καταχωρίσετε έναν λογαριασμό MyTF1:

 1. Προσεγγίστε τη σελίδα του λογαριασμού είτε προσπαθώντας να αναπαραγάγετε ένα βίντεο χωρίς να συνδεθείτε, το οποίο θα σας κατευθύνει για να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ή κάνοντας κλικ στο μπλε Se Connecter κουμπί στη γραμμή μενού του ιστότοπου.
 2. Στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο Ο συντάκτης δεν συμπαθεί.
 3. Εισαγάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, πατήστε το Συνεχώς κουμπί. Πρέπει να είναι ένας έγκυρος λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον οποίο έχετε πρόσβαση, επειδή θα σας αποσταλεί ένας σύνδεσμος ενεργοποίησης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής.

Εάν δεν θέλετε να δώσετε στην TF1 την πραγματική ηλεκτρονική σας διεύθυνση, μπορείτε ρυθμίστε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καυστήρα με μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου webmail. Το Mailinator είναι ιδανικό για τέτοιου είδους πράγματα.

Αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τη διαδρομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μέσω του Facebook. Σε αυτήν την περίπτωση, απλά κάντε κλικ στο Συνεχίστε με το Facebook κουμπί. Εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας έχει αποθηκεύσει τα διαπιστευτήριά σας στο Facebook, η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού TF1 θα συνεχιστεί χωρίς περαιτέρω παρέμβαση από εσάς. Αν δεν έχετε τα διαπιστευτήριά σας αποθηκευμένα στο πρόγραμμα περιήγησής σας, θα πρέπει να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook στο επόμενο παράθυρο. Παρέχετε άμεση πρόσβαση στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από οποιαδήποτε βήματα επικύρωσης ταυτότητας.

Παρακολουθώντας TF1 οπουδήποτε

Μπορείτε να παρακολουθήσετε TF1 online όλο το χρόνο με ένα VPN. Το μεγάλο πράγμα για τα VPN στη λίστα μας είναι αυτό μπορούν να εγκατασταθούν σε κινητές συσκευές καθώς και δρομολογητές και υπολογιστές. Αυτό σημαίνει ότι, εφόσον βρίσκεστε σε ένα μέρος με διαδίκτυο, μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε το TF1. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα αν έχετε μια μακρά μετακίνηση, ή αν βαρεθείτε σε ένα καφέ ή στο λόμπι του ξενοδοχείου.

Τα δίκτυα VPN λειτουργούν σε όλο τον κόσμο και όταν εγγραφείτε σε ένα, έχετε το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε, όχι μόνο στη χώρα όπου ήσαστε όταν εγγραφείτε. Έτσι, όταν ταξιδεύετε σε άλλες χώρες, το δίκτυό σας VPN θα σας μεταφέρει ακόμα στο TF1.

Χρησιμοποιείτε ήδη ένα VPN για να παρακολουθήσετε το TF1 από το εξωτερικό; Χρησιμοποιείτε VPN που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα μας; Εάν είστε ήδη συνδρομητής στις υπηρεσίες που αναφέραμε, ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο VPN; Αφήστε ένα μήνυμα στην παρακάτω ενότητα σχολίων και ενημερώστε μας για την εμπειρία σας.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 42 =