5 καλύτερα VPN για TCM, ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθείτε οπουδήποτε

Το καλύτερο VPN για την κύρια μονάδα TCM


Η TCM παρουσιάζει κυρίως ταινίες που κυκλοφόρησαν στη δεκαετία του 1980 και νωρίτερα, με την περιστασιακή εμφάνιση νέων ταινιών. Εάν απολαμβάνετε κλασικές ταινίες, τότε το TCM αξίζει τον έλεγχο. Εάν έχετε συνδρομή καλωδιακής τηλεόρασης και βρίσκεστε στις Η.Π.Α., τότε έχετε πρόσβαση στο TCM online μέσω του Παρακολουθήστε TCM η εξυπηρέτηση δεν θα σας προβληματίσει. Ωστόσο, η πρόσβαση αποκλείεται εκτός των ΗΠΑ.

Μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για την πρόσβαση στην υπηρεσία είναι η σύνδεση με διακομιστή εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) των ΗΠΑ. Τα δίκτυα VPN σάς επιτρέπουν να ανακατευθύνετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο μέσω ενός διακομιστή της επιλογής σας και να κρυπτογραφείτε την κίνηση στο διαδίκτυο κατά τη διαδικασία. Τα VPN συνήθως διαθέτουν διακομιστές σε πολλές τοποθεσίες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, μπορείτε να παρακολουθήσετε γεω-κλειδωμένο περιεχόμενο από πηγές όπως η TCM στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία ή οπουδήποτε αλλού στο εξωτερικό.

Αυτό σημαίνει ότι άλλες υπηρεσίες όπως το BBC iPlayer, το Sky Go και το Comedy Central μπορούν επίσης να ξεκλειδωθούν συνδέοντας σε ένα διακομιστή VPN στις καθορισμένες θέσεις τους. Ένα καλό VPN είναι σαφώς ένα ισχυρό εργαλείο, αλλά όχι όλα τα VPN βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Έχουμε μελετήσει αρκετά VPN προκειμένου να καθορίσουμε ποιες λειτουργούν καλύτερα για την απεμπλοκή TCM εκτός των ΗΠΑ.

Παρέχουμε εμπεριστατωμένες περιγραφές σε κάθε VPN που έκανε αυτήν την λίστα παρακάτω, αλλά εδώ είναι μια περίληψη σε περίπτωση που δεν έχετε χρόνο:

 1. ExpressVPN Αυτός που θα νικήσει. Αποσυνδέει το TCM και τα περισσότερα από τα δημοφιλή δίκτυα συνεχούς ροής από σχεδόν οπουδήποτε. Μεγάλη ταχύτητα ροής, κορυφαία προστασία απορρήτου και ασφάλεια και εύχρηστες εφαρμογές. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 2. NordVPN Το τεράστιο δίκτυο των διακομιστών είναι ιδανικό για την πρόσβαση στα περισσότερα περιεχόμενα συνεχούς ροής. Ταχύτητα, ιδιωτικότητα και ασφάλεια είναι σταθερά.
 3. CyberGhost Προμηθευτής δικτύου προϋπολογισμού με μερικές από τις καλύτερες ταχύτητες ροής που συναντήσαμε. Αρχικές φιλικές εφαρμογές.
 4. PrivateVPN Ο νεότερος πάροχος αυτής της λίστας με ένα μικρό ακόμη αναπτυσσόμενο δίκτυο. Οι διακομιστές είναι γρήγοροι και εξαιρετικοί για streaming.
 5. IPVanish Αξιόπιστες συνδέσεις και καλές ταχύτητες ροής. Αποσυνδέει το TCM αλλά αναζητά αλλού εάν θέλετε επίσης Netflix ή Hulu.

Τα καλύτερα VPN για την TCM

Ο κατάλογος των κριτηρίων που χρησιμοποιήσαμε για την κατάρτιση της λίστας VPN μας έχει ως εξής:

 • Καταργεί επιτυχώς το TCM
 • Διατίθενται πολλοί διακομιστές ΗΠΑ
 • Γρήγορη υποστήριξη πελατών
 • Ελάχιστη έως μη καταγραφή δεδομένων χρήστη
 • Γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης
 • Ισχυρή ασφάλεια και κρυπτογράφηση

Αποποίηση ευθυνών: Το Comparitech δεν ενθαρρύνει ή δεν επιτρέπει την χρήση ενός VPN για να μεταδίδει παράνομα περιεχόμενο. Σας συμβουλεύουμε να ερευνήσετε τους νόμους της χώρας σας και τους όρους χρήσης για συγκεκριμένες πλατφόρμες ροής πριν χρησιμοποιήσετε ένα VPN για πρόσβαση στο περιεχόμενο.

1. ExpressVPN

ExpressVPNΙανουάριος 2020Αποκλεισμός TCMTested Ιανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN εξασφαλίζει τη σύνδεσή σας ενώ παράλληλα διευκολύνει τη ροή HD. 29 διακομιστές που βρίσκονται στις ΗΠΑ επιτρέπουν την απεμπλοκή της TCM καθώς και άλλες υπηρεσίες όπως το Amazon Prime Video. Τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις επιτρέπονται ανά λογαριασμό.

Αυτός ο πάροχος διαθέτει ισχυρά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των χρηστών του. Η κυκλοφορία κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο AES 256-bit, οι διαρροές IPv6 μπλοκάρονται και υπάρχει ένας διακόπτης διαφυγής. Το τελευταίο σκοτώνει τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο σε περίπτωση που πέσει η σύνδεση με ένα διακομιστή VPN. Αυτό σημαίνει ότι δεν διαρρέουν δεδομένα στον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP). Επιπλέον, Υπάρχει διαθέσιμος ιστότοπος που επιτρέπει σχεδόν εντελώς ανώνυμη εγγραφή.

Τα αρχεία καταγραφής συνδέσεων αποθηκεύονται με το ExpressVPN, αλλά η ποσότητα των δεδομένων που διατηρούνται είναι ελάχιστη και δεν αποθηκεύονται διευθύνσεις IP. Οι πληρωμές Bitcoin γίνονται αποδεκτές, οι οποίες συμβάλλουν στην ανώνυμη διατήρηση των πληροφοριών πληρωμής.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας 24 ώρες το 24ωρο, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη ποικιλία οδηγών, οδηγών αντιμετώπισης προβλημάτων και συχνών ερωτήσεων. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι χρήστες δεν θα χάνονται όταν χρειάζονται βοήθεια με την υπηρεσία.

Το ExpressVPN διαθέτει εγγενείς εφαρμογές για MacOS, Windows, iOS, Android, Linux και μερικούς δρομολογητές. Οι επεκτάσεις του Chrome, του Firefox και του Safari μπορούν να μεταφορτωθούν και σας επιτρέπουν να ελέγχετε την εφαρμογή VPN από το πρόγραμμα περιήγησης. Για συσκευές που δεν διαθέτουν εγγενείς εφαρμογές, το ExpressVPN παρέχει οδηγούς που σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε μη αυτόματα μια σύνδεση VPN χωρίς να χρειάζεστε μια εφαρμογή.

Πλεονεκτήματα:

 • Οι διακομιστές σε 18 πόλεις των ΗΠΑ μπορούν να απενεργοποιήσουν το TCM και άλλα γεωγραφικά περιεχόμενα από σχεδόν οπουδήποτε
 • Υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά ασφαλείας με καλή προστασία της ιδιωτικής ζωής
 • Οι ταχύτητες του διακομιστή είναι ιδανικές για ροή HD και γρήγορες λήψεις
 • Εύχρηστες εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες
 • Kill διακόπτη στην επιφάνεια εργασίας, εάν η σύνδεσή σας πέσει
 • 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω live chat

Μειονεκτήματα:

 • Πιο ακριβό από άλλους παρόχους εδώ, χρησιμοποιήστε κουπόνι

BEST VPN FOR TCM: Η ExpressVPN είναι η # 1 επιλογή μας. Μια απίστευτη γρήγορη και αξιόπιστη επιλογή. Εξαιρετική για την απεμπλοκή όλων των σημαντικών υπηρεσιών ροής με περιορισμένη γεωμετρία. Οι κορυφαίες λειτουργίες απορρήτου και δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής. Δοκιμάστε το χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Ακολουθεί η ανασκόπηση του ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. NordVPN

NordVPNΑποκλεισμός του TCMTested Ιανουαρίου 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

NordVPN εξασφαλίζει τη σύνδεσή σας προσφέροντας ταυτόχρονα περισσότερους από 1.700 διακομιστές ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα σύνδεσης με έναν διακομιστή VPN ο οποίος θα απενεργοποιεί την υπηρεσία TCM. Netflix, Hulu και ABC μπορούν να ξεκλειδωθούν και με αυτόν τον παροχέα. Για όσους μοιράζονται έναν λογαριασμό VPN, επιτρέπονται έξι ταυτόχρονες συνδέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ένα ολόκληρο νοικοκυριό μπορεί να εξασφαλίσει τη σύνδεσή του στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας μία συνδρομή NordVPN.

Κρυπτογράφηση AES 256-bit χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει τη σύνδεσή σας. Επιπλέον, παρέχεται προστασία διαρροής DNS και διαγνωστικός διακόπτης διαδικτύου για να αποφεύγεται η ακούσια έκθεση των δεδομένων. Οι πληρωμές Bitcoin γίνονται δεκτές και προσφέρουν αυξημένη ανωνυμία σε σύγκριση με τις συνήθεις μεθόδους πληρωμής.

Μια μεγάλη βάση δεδομένων με οδηγούς, σεμινάρια και συχνές ερωτήσεις μπορεί να σας βοηθήσει με τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε χρησιμοποιώντας το NordVPN. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχει διαθέσιμη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 24/7.

Οι εφαρμογές μπορούν να μεταφορτωθούν για MacOS, iOS, Android και Windows. Οι επεκτάσεις Chrome και Firefox παρέχονται επίσης. Η μη αυτόματη ρύθμιση είναι δυνατή για συσκευές που δεν διαθέτουν εγγενή εφαρμογή.

Πλεονεκτήματα:

 • Ένας προμηθευτής προϋπολογισμού με γρήγορους και αξιόπιστους διακομιστές για streaming HD
 • Περισσότεροι από 1.700 διακομιστές στις ΗΠΑ μπορούν να ξεμπλοκάρουν σχεδόν οτιδήποτε
 • Η ισχυρή κρυπτογράφηση και τα αρχεία καταγραφής καθιστούν την κορυφαία ασφάλεια και ιδιωτικότητα
 • Εύχρηστες εφαρμογές για Windows, MacOS, iOS, Linux και Android
 • Ζωντανή συνομιλία 24/7

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές παίρνει μερικά συνηθίσει

BEST BUDGET VPN: Το NordVPN είναι μια καλή επιλογή αξίας. Μια επιλογή εξαιρετικής αξίας που λειτουργεί αξιόπιστα με την TCM και τους πιο δημοφιλείς δικτυακούς τόπους ροής. Συνδέει έως και 6 συσκευές ταυτόχρονα. Η εφαρμογή δεν προσφέρει επιλογή εναλλαγής διακομιστή. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Εδώ είναι η πλήρης ανασκόπηση του NordVPN.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

3. CyberGhost

CyberghostΑποκλεισμός του TCMTested Ιανουαρίου 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Cyberghost.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

CyberGhost είναι μια εξαιρετική επιλογή για γρήγορη ταχύτητα ροής και ασφάλεια. Διατίθενται 700+ αμερικανικοί διακομιστές, οι οποίοι επιτρέπουν την αποδέσμευση της TCM χωρίς καμία αμφισβήτηση. Το Amazon Prime Video και το Netflix μπορούν επίσης να ξεκλειδωθούν. Επιτρέπονται έως και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις για ευκολία για πολλούς χρήστες.

Αυτός ο παροχέας έχει μια πολιτική μη καταγραφής και οι συνδέσεις είναι κρυπτογραφημένες χρησιμοποιώντας το πρότυπο 256-bit AES. Επιπλέον, η προστασία από διαρροές DNS και IPv6 και ένας αυτόματος διακόπτης καταστροφής είναι σε θέση να αποτρέψουν τη διαρροή των δεδομένων σας. Οι πληρωμές Bitcoin γίνονται αποδεκτές, πράγμα που σημαίνει ότι οι πληροφορίες πληρωμής δεν μπορούν να εντοπιστούν εύκολα από εσάς.

Το CyberGhost προσφέρει μια μεγάλη ποσότητα οδηγών, σελίδες αντιμετώπισης προβλημάτων και συχνές ερωτήσεις προκειμένου να βοηθήσει τους χρήστες που χρειάζονται βοήθεια, με υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7 για χρήστες που χρειάζονται περισσότερη βοήθεια ανά άτομο.

Το CyberGhost VPN μπορεί να μεταφορτωθεί σε Windows, MacOS, iOS και Android. Χειροκίνητη διαμόρφωση είναι δυνατή με το Linux και μερικούς δρομολογητές.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί πάνω από 700 διακομιστές σε διάφορες πόλεις εντός των ΗΠΑ, ιδανικό για την απεμπλοκή της TCM στο εξωτερικό
 • Δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής δραστηριότητας χρήστη
 • Προμηθευτής με προνομιακές τιμές με εντυπωσιακές ταχύτητες ροής
 • Οι εφαρμογές είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν

Μειονεκτήματα:

 • Δεν θα ξεκλειδώσει όλες τις σημαντικές τοποθεσίες ροής

ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ: Το CyberGhost είναι εύκολο στη χρήση. Ένας αξιόπιστος συμπαγής καλλιτέχνης. Καλό στο ξεκλείδωμα της TCM και ακόμη και του Amazon Prime, αλλά μπορεί να αγωνιστεί με άλλους δικτυακούς τόπους streaming. Έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση του CyberGhost.

CyberGhost Κουπόνι ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 80% σε τριετή προγράμματα + 2 μήνες freeGET DEAL Η έκπτωση που εφαρμόζεται αυτόματα

4. PrivateVPN

PrivateVPNΑποκλεισμός του TCMTested Ιανουαρίου 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.PrivateVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

PrivateVPN προσφέρει δέκα διακομιστές των ΗΠΑ και είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διασφάλιση της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο. Μπορεί να αποκλείσει την TCM και άλλες υπηρεσίες όπως το Netflix, το Amazon Prime Video και το BBC iPlayer. Επιτρέπονται πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις, οι οποίες δίνουν στους χρήστες την ελευθερία να χρησιμοποιούν όλες τις συσκευές τους μόνο με μία συνδρομή.

Δεν αποθηκεύονται αρχεία καταγραφής και η κρυπτογράφηση 256-bit AES εξασφαλίζει τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Η προστασία διαρροών IPv6 και DNS είναι στάνταρ. Αυτά τα μέτρα αυξάνουν την ασφάλεια της σύνδεσής σας σταματώντας τη διαρροή δεδομένων στον ISP σας. Οι πληρωμές Bitcoin γίνονται αποδεκτές, πράγμα που σας βοηθά να κρατήσετε τις συναλλαγές σας όσο το δυνατόν πιο ανώνυμες.

Το PrivateVPN παρέχει υποστήριξη πελατών μέσω της υπηρεσίας ζωντανής συνομιλίας. Παρέχεται υποστήριξη τηλεχειρισμού για να βοηθήσει τους πελάτες με την αντιμετώπιση προβλημάτων και τη ρύθμιση του VPN. Οι συχνές ερωτήσεις διατίθενται δωρεάν για χρήστες που εξακολουθούν να χρειάζονται κάποια επιπλέον βοήθεια.

Αφιερωμένες εφαρμογές για Windows, iOS, MacOS και Android είναι διαθέσιμες. Χειροκίνητη διαμόρφωση είναι δυνατή με υποστηριζόμενους ασύρματους δρομολογητές και συστήματα Linux.

Πλεονεκτήματα:

 • Οι διακομιστές σε 9 πόλεις των ΗΠΑ επιτυγχάνουν καλές ταχύτητες ροής για την TCM
 • Αποκτώντας δημοτικότητα για την αυξανόμενη λίστα των ιστοτόπων που ξεμπλοκάρουν
 • Σουηδική βάση παροχής με μια αυστηρή πολιτική μη-logs
 • Αποκλεισμός σχεδόν όλων των περιεχομένων περιεχομένου ροής με περιορισμούς που έχουμε δοκιμάσει

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεται χειροκίνητο μικροαλλαγές για να δουλέψει στην Κίνα
 • Η ζωντανή συζήτηση δεν είναι καθημερινά

ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ: Το PrivateVPN είναι μια καλή οικογενειακή επιλογή. Αποσυνδέει το TCM και επιτρέπει έως και 6 συσκευές στον ίδιο λογαριασμό. Παρόμοιες αλλά φθηνότερες προσφορές υψηλότερες σε αυτόν τον κατάλογο. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του PrivateVPN.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - Εξοικονομήστε το 83% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

5. IPVanish

IPVanishΑποκλεισμός του TCMTested Ιανουαρίου 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.IPVanish.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 7 ΗΜΕΡΕΣ

IPVanish παρέχει πρόσβαση σε περισσότερους από 600 αμερικανικούς διακομιστές. Αυτό σημαίνει ότι η TCM μπορεί να συνδεθεί με ασφάλεια, μαζί με άλλες υπηρεσίες, όπως η Comedy Central και η Hulu οι οποίες είναι geolocked στις ΗΠΑ. Αυτός ο πάροχος επιτρέπει μια εντυπωσιακή 10 ταυτόχρονες συνδέσεις, το μεγαλύτερο μέρος οποιασδήποτε υπηρεσίας στη λίστα μας.

Η κρυπτογράφηση 256-bit AES εξασφαλίζει τη σύνδεσή σας κατά τη χρήση αυτής της υπηρεσίας και η προστασία διαρροής DNS είναι ενσωματωμένη μαζί με ένα διακόπτη kill. Οι πληρωμές Bitcoin γίνονται δεκτές, γεγονός που επιτρέπει ασφαλείς πληρωμές οι οποίες είναι σχεδόν ανώνυμες. Παρέχεται υποστήριξη πελατών όλο το 24ωρο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Windows, MacOS, iOS, Fire TV και Android, καθώς και για ορισμένους δρομολογητές που υποστηρίζονται. Άλλοι δρομολογητές και Chromebook θα απαιτούν χειροκίνητη ρύθμιση.

Πλεονεκτήματα:

 • Με περίπου 600 αμερικανικούς διακομιστές, μπορεί να ξεμπλοκάρει το TCM σε ταχύτητες HD
 • Λειτουργεί καλά με συσκευές Kodi
 • Πολιτική μη λογαρίθμων

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει πραγματική υποστήριξη πελατών
 • Φθηνότεροι πάροχοι αυξάνουν τη λίστα

ΕΩΣ 10 ΣΥΣΚΕΥΕΣ: Το IPVanish είναι ιδανικό για οικογένειες και πολλαπλές συνδέσεις. Αποσυνδέει το TCM, αλλά δεν μπορεί να ξεμπλοκάρει τόσες υπηρεσίες ροής με τους ανταγωνιστές υψηλότερα σε αυτήν τη λίστα. Δεν είναι η φθηνότερη επιλογή. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% στο ετήσιο πρόγραμμα GET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Θα λειτουργήσει δωρεάν το VPN με το TCM?

Υπάρχουν σίγουρα πολλές ελεύθερες υπηρεσίες VPN εκεί έξω. Ωστόσο, γενικά δεν συνιστούμε τη χρήση τους για λίγους λόγους. Δωρεάν VPN μεταφέρετε μερικές φορές κακόβουλο λογισμικό και σε πολλές περιπτώσεις είναι αργή λόγω πολλών τα άτομα χρησιμοποιώντας την υπηρεσία ταυτόχρονα. Επιπλέον, αυτές οι υπηρεσίες χρησιμοποιούν σε πολλές περιπτώσεις αδυσώπητες πρακτικές για να κερδίσουν χρήματα, όπως η τήρηση αρχείων καταγραφής της δραστηριότητάς σας και η τοποθέτηση διαφημίσεων στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Επιπλέον, συνήθως έχουν μικρότερο αριθμό διακομιστών από τους οποίους μπορείτε να διαλέξετε και τα δεδομένα σας συνήθως καλύπτονται. Είναι σίγουρα αξίζει να ξεφλουδίσει μερικά δολάρια το μήνα για να πάει με έναν έγκριτο πάροχο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με TCM

Παρακολουθήστε τον παροχέα υπηρεσιών TV της TCM

Αν προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε το TCM εκτός των ΗΠΑ, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας ζητάει να συνδεθείτε με τον παροχέα υπηρεσιών τηλεόρασης. Αλλά ακόμα και αν έχετε συνδρομή, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία εκτός εάν βρίσκεστε στις Η.Π.Α. ή έχετε μια διεύθυνση IP ΗΠΑ.

Για να απολαύσετε την υπηρεσία TCM εκτός των ΗΠΑ, πρώτα να συνδεθείτε με ένα διακομιστή VPN των ΗΠΑ και, στη συνέχεια, να συνδεθείτε με τον παροχέα υπηρεσιών τηλεόρασης. Στη συνέχεια θα μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας κλασικές ταινίες.

Τι ταινίες είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση στην TCM?

Ενώ παρακολουθείτε TCM, οι ταινίες σας θα είναι αδιάλειπτες από τις διαφημίσεις, ώστε να μπορείτε να τις απολαύσετε στο έπακρο. Η TCM θα εκτελεί διαφημίσεις μόνο των δικών τους προϊόντων και υπηρεσιών μεταξύ ταινιών. Τίτλοι όπως Ο Δρ Jekyll και ο κ. Hyde (1932), ο Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας (1946), και Βασιλιάς & Χώρα (1964) μερικές φορές μεταδίδονται στο TCM. Πιο πρόσφατες ταινίες όπως Τα μάτια της Laura Mars (1978), Ξέρει ότι είσαι μόνος (1980), και Σκηνές από τον αγώνα της τάξης στο Beverly Hills (1989) είναι επίσης διαθέσιμα για παρακολούθηση.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 25