5 καλύτερα VPN για το παιχνίδι Pass του NHL ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε από οπουδήποτε

Ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε online το NHL Game Pass από το εξωτερικό; Σήμερα, θα δείξουμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) για να ξεμπλοκάρετε και να ζωντανή ροή από πλατφόρμες με γεωγραφική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένων των NHL TV, Fox Sports και ESPN, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο.


5 καλύτερα VPN για το παιχνίδι NHL Pass (1)

Οι περισσότερες πλατφόρμες συνεχούς ροής κάνουν το περιεχόμενό τους προσιτό μόνο σε χρήστες σε ορισμένες χώρες. Ωστόσο, τα VPN σας επιτρέπουν να συνδεθείτε σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε εκχωρηθεί μια προσωρινή διεύθυνση IP από τη χώρα προορισμού. Αυτά τα κόλπα για να πιστέψετε ότι βρίσκεστε κάπου αλλού και σας δίνει πρόσβαση. Τα VPN δεν είναι μόνο για streaming, όμως; κρυπτογραφούν όλα τα δεδομένα σας, επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε τις δραστηριότητές σας ιδιωτικές. Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, η επισκεψιμότητά σας είναι δυσανάγνωστη από τον παροχέα υπηρεσιών Διαδικτύου, τους διαχειριστές δικτύου και ακόμη και τους χάκερ.

Είναι ζωτικής σημασίας να επιλέξετε τη σωστή υπηρεσία VPN, καθώς ο καθένας είναι διαφορετικός. Ορισμένοι έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στις ταχύτητες του δικτύου σας, κάποιοι προσφέρουν ένα ευρύτερο δίκτυο διακομιστών και κάποιοι εστιάζουν κυρίως σε προηγμένες επιλογές ασφαλείας. Για να βρείτε τα καλύτερα VPN για streaming με το NHL Game Pass, αναζητήσαμε υπηρεσίες που πληρούσαν τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Πολλοί Αμερικανοί διακομιστές.
 • Συνεχείς συνδέσεις υψηλής ταχύτητας.
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση και μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών ασφαλείας υψηλής ποιότητας.
 • Τόσο εκδόσεις για υπολογιστές όσο και για κινητά.
 • Μια πολιτική απορρήτου που θέτει πρώτα τον χρήστη.

Πώς να ξεκλειδώσετε το NHL Pass Pass με ένα VPN

Η απεμπλοκή μιας υπηρεσίας γεωγραφικής κλειδώματος είναι εύκολη και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο για σχεδόν κάθε πλατφόρμα. Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το NHL Game Pass από οπουδήποτε:

 1. Επιλέξτε ένα κατάλληλο VPN από την παρακάτω λίστα (συνιστούμε το ExpressVPN).
 2. Κάντε λήψη και εγκαταστήστε τη σωστή έκδοση του λογισμικού για το λειτουργικό σας σύστημα.
 3. Συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στην κατάλληλη τοποθεσία. Για να χρησιμοποιήσετε το NHL Game Pass, θα χρειαστείτε έναν αμερικανικό διακομιστή.
 4. Δοκιμάστε να φορτώσετε περιεχόμενο από την επιλεγμένη πλατφόρμα Θα πρέπει να διαπιστώσετε ότι φορτώνει γρήγορα, χωρίς να εμφανίζονται μηνύματα σφάλματος.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ VPN PREMIUM: Τα περισσότερα δίκτυα VPN προσφέρουν τις χαμηλότερες τιμές μόνο σε άτομα που δεσμεύονται για αρκετά χρόνια κάλυψης. Ωστόσο, εάν βρίσκεστε σε διακοπές ή χρειάζεστε μόνο ένα VPN για σύντομο χρονικό διάστημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του ExpressVPN. Θα πρέπει να πληρώσετε εκ των προτέρων αλλά μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή εντός 30 ημερών για να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Παρακάτω, θα βρείτε τα συνιστώμενα δίκτυα VPN για streaming NHL Game Pass:

1. ExpressVPN

ExpressVPNΙανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

Η υπηρεσία αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ανθρώπους που τους αρέσει να ρέουν χάρη στις συνδέσεις υψηλής ταχύτητας, το εκτεταμένο δίκτυο εξυπηρετητών (28 αμερικανικοί εξυπηρετητές, που καλύπτουν 18 διαφορετικές καταστάσεις) και την ανώτερη δυνατότητα ξεμπλοκαρίσματος. Στην πραγματικότητα, το ExpressVPN είναι ένα από τα λίγα υπόλοιπα VPN που μπορούν να ξεμπλοκάρουν αξιόπιστα τις πλατφόρμες συνεχούς ροής όπως το Netflix ή το iPlayer του BBC, οπότε η NHL TV δεν πρέπει να δημιουργήσει ένα πρόβλημα.

Διαθέτει μια σειρά από ισχυρά χαρακτηριστικά ασφάλειας, όπως κρυπτογράφηση 256-bit, προστασία από διαρροές DNS, απόλυτη εμπιστευτικότητα μπροστά και διακόπτη kill που σταματά τη μεταφορά δεδομένων κάθε φορά που χάνετε τη σύνδεση με το VPN. Επειδή το ExpressVPN δεν καταγράφει προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης, οι δραστηριότητές σας δεν μπορούν να εντοπιστούν από εσάς. Αυτό το VPN προσφέρει επίσης υποστήριξη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας σε περίπτωση οποιωνδήποτε προβλημάτων.

Το ExpressVPN προσφέρει φιλικό προς το χρήστη λογισμικό για υπολογιστές Windows, Mac και Linux, καθώς και εφαρμογές για Android και iOS. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε και με μη αυτόματο τρόπο σε υποστηριζόμενους δρομολογητές δικτύου.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟ: Πάρτε επιπλέον 3 μήνες δωρεάν και εξοικονομήστε 49% με το ετήσιο σχέδιο του ExpressVPN. Αυτό συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία χωρίς κίνδυνο.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

Όσον αφορά το μέγεθος του δικτύου, λίγες υπηρεσίες μπορούν να ανταγωνιστούν το NordVPN. Έχει σχεδόν 1900 διακομιστές μόνο στις ΗΠΑ, ενώ μερικοί έχουν βελτιστοποιηθεί ακόμη και για streaming βίντεο HD. Ως εκ τούτου, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε ρεύμα με το NHL Game Pass με ασφάλεια. Το καλύτερο από όλα, το NordVPN, εκτός από το NHL TV, είναι σε θέση να ξεμπλοκάρει πολλές παρόμοιες υπηρεσίες όπως ESPN, FOX Sports και CBS All Access.

Το NordVPN προσφέρει στους έμπειρους χρήστες πολλούς τρόπους για να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ασφαλείας. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit με προστασία από διαρροές DNS και IPv6 από προεπιλογή, αλλά μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε έναν ειδικό προγραμματισμό, να χρησιμοποιήσετε δύο VPN ταυτόχρονα, να συνδεθείτε στο Tor μέσω VPN ή να αποκλείσετε αυτόματα τις διαφημίσεις και το κακόβουλο λογισμικό. Δεν καταγράφει προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες και δέχεται πληρωμές Bitcoin, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να μείνετε όσο το δυνατόν πιο ανώνυμοι.

Αυτό το VPN έχει εφαρμογές Android, iOS, Mac και Windows. Λειτουργεί με συσκευές που βασίζονται στο Linux και επιλεγμένους δρομολογητές διαδικτύου, παρόλο που απαιτείται χειροκίνητη διαμόρφωση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ: Εξοικονομήστε 66% επιλέγοντας τη διετή συνδρομή του NordVPN. Αυτό εγγυάται την ηρεμία και μειώνει την πληρωμή σας σε μόλις 3,99 δολάρια το μήνα.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Cyberghost.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

Το CyberGhost είναι λίγο διαφορετικό από τα περισσότερα άλλα VPN, δεδομένου ότι σας επιτρέπει είτε να επιλέξετε έναν διακομιστή με μη αυτόματο τρόπο είτε να επιλέξετε μια δραστηριότητα (όπως την απεμπλοκή ιστοσελίδων ροής) και να τον εκχωρήσετε μία που θα λειτουργήσει. Με 464 διακομιστές υψηλής ταχύτητας που διανέμονται σε όλες τις ΗΠΑ, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το NHL ζωντανά, χωρίς να υπάρχει αξιοσημείωτο buffer.

Το καλό για αυτή την υπηρεσία είναι ότι παρά την απλή αισθητική της, είναι πολύ ασφαλής. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τις κρυπτογράφηση 256-bit, τον διακόπτη kill, την ανακατεύθυνση HTTPS, τις δυνατότητες αποκλεισμού διαφημίσεων και τις λειτουργίες κατά του κακόβουλου λογισμικού, ώστε να παραμείνουν προστατευμένοι στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή. Το CyberGhost δεν καταγράφει δεδομένα περιόδου σύνδεσης ή δραστηριότητας και προστατεύει από διαρροές DNS, IPv6 και προώθησης θυρών, ώστε να μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι δραστηριότητές σας θα παραμείνουν ιδιωτικές.

Το CyberGhost συνοδεύεται από εφαρμογές για συσκευές Android, Windows, iOS και MacOS. Μπορεί να εγκατασταθεί με μη αυτόματο τρόπο σε Linux και υποστηριζόμενους δρομολογητές.

ΕΚΠΤΩΣΗ: Μειώστε την τιμή κατά 77% με την ετήσια συνδρομή της CyberGhost. Αυτό έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση του CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.IPVanish.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 7 ΗΜΕΡΕΣ

Το IPVanish διαθέτει 479 αμερικανικούς διακομιστές για να διαλέξετε και έχει ελάχιστη επίδραση στις ταχύτητες των δικτύων σας, καθιστώντας την ισχυρή επιλογή για streaming live HD περιεχόμενο όπως το NHL. Ένα από τα πράγματα που θέτει αυτό το VPN εκτός είναι ότι μπορείτε να συνδέσετε μέχρι και δέκα συσκευές ανά λογαριασμό, όπου οι περισσότεροι από τους αντιπάλους του επιτρέπουν τρία ή τέσσερα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προστατεύσετε κάθε συσκευή της οικογένειάς σας με μία συνδρομή.

Μπορεί να έχει μια ελαφριά εφαρμογή και ένα απλοϊκό σχέδιο, αλλά οι IPVanish γροθιές πάνω από το βάρος του, όταν πρόκειται για την ασφάλεια. Έχει κρυπτογράφηση 256-bit, διακόπτη kill και DNS, προστασία από διαρροές IPv6 ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Υπάρχουν μερικές πιο προχωρημένες επιλογές, όπως η παρεμπόδιση της κυκλοφορίας LAN, η παραμόρφωση των δεδομένων και η τακτική εναλλαγή διευθύνσεων IP για να επωφεληθείτε. Επιπλέον, το IPVanish δεν καταγράφει προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες.

Αυτή είναι μια από τις λίγες υπηρεσίες με μια εφαρμογή στο κατάστημα Amazon Fire TV. Με εφαρμογές για Windows, MacOS, Android και iOS, μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας οποιαδήποτε συσκευή προτιμάτε. Το IPVanish μπορεί να διαμορφωθεί με μη αυτόματο τρόπο ώστε να λειτουργεί σε συστήματα Linux και σε επιλεγμένους ασύρματους δρομολογητές.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Συγκριτικοί αναγνώστες μπορούν να εξοικονομήσουν μέχρι και 60% της συνδρομής IPVanish τους. Αυτές περιλαμβάνουν μια επταήμερη δωρεάν δοκιμή. μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.PrivateVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

Το PrivateVPN μπορεί να έχει μόνο δέκα διακομιστές στις ΗΠΑ, αλλά παρέχει ταχύτερες ταχύτητες από πολλές παρόμοιες υπηρεσίες. Είναι αρκετά γρήγορο για να μεταδίδει ζωντανά βίντεο χωρίς εμφανές buffer ή καθυστέρηση και μπορεί να ξεμπλοκάρει δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Netflix, το BBC iPlayer και το Hulu. Επιπλέον, με έξι ταυτόχρονες συνδέσεις που επιτρέπονται και ισχυρή υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών, μπορείτε να κάνετε streaming NHL σε οποιαδήποτε συσκευή προτιμάτε.

Αυτό το VPN διαθέτει κρυπτογράφηση 256-bit, διακόπτη kill και προστασία από τις διαρροές DNS και IPv6 που ενεργοποιούνται από προεπιλογή. Έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι οι δραστηριότητές σας παραμένουν ιδιωτικές ανά πάσα στιγμή. Το PrivateVPN υπερέχει στην υποστήριξη πελατών, με διαθέσιμη ζωντανή συνομιλία 24/7 και τη δυνατότητα απομακρυσμένης εγκατάστασης του λογισμικού για εσάς αν έχετε πρόβλημα.

Αυτή η υπηρεσία διαθέτει εφαρμογές για συσκευές Windows, Android, MacOS και iOS. Λειτουργεί με το Linux και με ορισμένους δρομολογητές, αλλά αυτό απαιτεί χειροκίνητη διαμόρφωση.

ΕΞΤΡΑ ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ: Αποκτήστε πέντε μήνες επιπλέον δωρεάν ετήσιο σχέδιο του PrivateVPN. Ως μπόνους, αυτό μειώνει το συνολικό κόστος κατά περισσότερο από 70%.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του PrivateVPN.

Μπορώ να παρακολουθήσω το NHL Game Pass με δωρεάν VPN?

Θα σας συγχωρεθεί ότι η σκέψη ότι τα δωρεάν δίκτυα VPN ήταν ένας καλός τρόπος να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Εξάλλου, υποτίθεται ότι προσφέρουν τον ίδιο τύπο υπηρεσίας με τους αντίστοιχους ομολόγους τους. Ωστόσο, προτείνουμε έντονα την αποφυγή δωρεάν VPN για διάφορους λόγους. Πρώτον, η υποδομή τους κατακλύζεται συνεχώς με νέους χρήστες, γεγονός που προκαλεί επιβράδυνση του δικτύου. Αυτό εκδηλώνεται ως ασταθές, τραβώντας το βίντεο και τις σελίδες που παίρνουν για πάντα να φορτώσουν. Αυτό δύσκολα είναι ιδανικό για να παρακολουθήσετε ζωντανά, HD αθλήματα.

Παρόλο που τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν χρεώνουν άμεσα τους χρήστες τους, εξακολουθούν να υπάρχουν για να κερδίσουν κέρδη. Δυστυχώς, η πραγματική προσφορά δωρεάν VPNs είναι οι χρήστες τους. Τοποθετώντας τις διαφημίσεις στις τοποθεσίες που επισκέπτεστε και παρακολουθώντας τις δραστηριότητές σας, τα δωρεάν δίκτυα VPN μπορούν να κάνουν χρήματα από εσάς κατά την περιήγησή σας. Ακόμη και αν δεν κάνετε κλικ σε μία μόνο διαφήμιση, θα συγκεντρωθούν πολλά δεδομένα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός προφίλ καταναλωτή και να πωληθούν σε τρίτο χωρίς να γνωρίζετε.

Τέλος, τα δωρεάν δίκτυα VPN αποτελούν σημαντική απειλή για την ασφάλειά σας. Πολλά φερόμενα δωρεάν δίκτυα VPN είναι απλά trojans που θέλουν να εγκαταστήσουν κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας. Δεν είναι μόνο μικρότερες, ελάχιστα γνωστές υπηρεσίες είτε: έχουμε δει ένα καθιερωμένο δωρεάν VPN να πωλεί το εύρος ζώνης των χρηστών του για χρήση σε ένα botnet. Όταν πρόκειται για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, δεν μπορείτε να είστε πολύ προσεκτικοί. Γι 'αυτό προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα αξιόπιστο VPN με γνώμονα την ιδιωτικότητα.

2018/19 πρόγραμμα NHL

Η σεζόν του NHL 2018/19 θα αρχίσει στις 3 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 6 Απριλίου 2019. Θα υπάρξουν μαζικά 1219 παιχνίδια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με κάθε ομάδα να παίζει 82 φορές. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου ένα παιχνίδι ανά ομάδα, κάθε δύο ημέρες για ολόκληρη την εποχή των 185 ημερών.

Προφανώς υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια για να καλύψετε εδώ, αλλά μπορείτε να βρείτε τους αγώνες ανά ομάδα ή κατά ημερομηνία στη σελίδα του προγράμματος NHL.

Δείτε επίσης: Πώς να παρακολουθήσετε NHL στο Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 84