5 καλύτερα VPN για το Molotov.tv, ώστε να μπορείτε να το παρακολουθείτε οπουδήποτε

Καλύτερο VPN για το Molotov.tv


Το Molotov.tv διατίθεται μόνο στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ζείτε ή ταξιδεύετε στο εξωτερικό, θα σας εμποδιστούν να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε βίντεο. Με ένα VPN, μπορείτε να παρακάμψετε το μπλοκ πρόσβασης από κάνοντας το να μοιάζει σαν να βρίσκεστε σε κράτη μέλη της ΕΕ ακόμα και όταν δεν είστε.

Θα πάμε σε λεπτομέρειες για κάθε VPN που λειτουργεί καλά με το Molotov.tv, αλλά αν δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε το όλο θέμα εδώ είναι μια γρήγορη μείωση:

 1. ExpressVPN Η καλύτερη επιλογή για την απεμπλοκή της τηλεόρασης Molotov από οπουδήποτε. Μεγάλες ταχύτητες, κορυφαίες λειτουργίες ασφάλειας και λειτουργίες με σχεδόν όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες ροής. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών καλύπτεστε.
 2. NordVPN Μια καλή επιλογή προϋπολογισμού που λειτουργεί καλά με την τηλεόραση Molotov και άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής, συμπεριλαμβανομένης της Netflix.
 3. CyberGhost Μεγάλη αξία, εύκολη στη χρήση και ξεκίνημα. Γρήγοροι διακομιστές που χρειάζεστε για ροή.
 4. PrivateVPN Ένα up-and-coming VPN που λειτουργεί καλά με την τηλεόραση Molotov και άλλες υπηρεσίες streaming.
 5. IPVanish Καλές ταχύτητες για streaming Molotov τηλεόραση από το εξωτερικό σε HD, συν ισχυρή ασφάλεια και μια πολιτική μη logs.

Τα καλύτερα VPN για την τηλεόραση Molotov

Τα VPN μπορούν να παρακάμψουν γεωγραφικούς περιορισμούς και είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν. Δεν είναι όλα τα δίκτυα VPN κατάλληλα για την τηλεόραση Molotov. Πρέπει να εξετάσετε υπηρεσίες που έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Γρήγορες ταχύτητες για streaming βίντεο
 • Διακομιστές στη Γαλλία και σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ
 • Διαρκής διαθεσιμότητα
 • Καλή υποστήριξη πελατών
 • Ισχυρή ασφάλεια και χωρίς εντοπισμό κορμών

Γι 'αυτό το λόγο, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα καλύτερα VPN για την τηλεόραση Molotov. Όλα αυτά είναι εύκολα στη χρήση, διαθέτουν εξαιρετικές ομάδες εξυπηρέτησης πελατών και περιλαμβάνουν όλες τις τεχνικές δυνατότητες που απαιτούνται για να παρακάμψουν τους περιορισμούς πρόσβασης στον Molotov.

1. ExpressVPN

ExpressVPNΙανουάριος 2020Συμπλοκίδες Molotov TVTested Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN κάνει εφαρμογές για Windows, Mac OS X, macOS, Android, και iOS έτσι ώστε να καλύπτει όλα τα λειτουργικά συστήματα που χρειάζεστε για την τηλεόραση Molotov. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το σύστημα Linux υπολογιστές και Μαυρο μουρο τηλέφωνα. Η εφαρμογή Android είναι επίσης διαθέσιμη για ένα Android TV set top box, ένα Amazon Fire κουτί τηλεόρασης, ένα Amazon Fire τηλεχειριστήριο, ή ένα Amazon Fire tablet. Το ExpressVPN δημιουργεί επίσης το δικό του υλικολογισμικό για μια χούφτα συμβατών δρομολογητών wifi αν θέλετε να καλύψετε όλες τις συσκευές στο σπίτι σας από ένα μόνο σημείο.

Η εταιρεία κάνει επίσης την MediaStreamer έξυπνη υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης DNS δωρεάν. Το MediaStreamer είναι πολύ πιο ελαφρύ απ 'ό, τι η πλήρης εφαρμογή VPN και έχει ως αποκλειστικό στόχο την εξάλειψη των περιφερειακών περιορισμών στις ιστοσελίδες βίντεο. Το MediaStreamer είναι μια εξαιρετική επιλογή για συσκευές που δεν υποστηρίζουν εγγενώς VPN, όπως η Apple TV. ΕΝΑ επέκταση προγράμματος περιήγησης Για Χρώμιο, Firefox, και Σαφάρι ελέγχει την εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας.

Για να μπείτε στην τηλεόραση Molotov, πρέπει να εκτελέσετε όλη την κίνηση στο διαδίκτυο μέσω ενός διακομιστή στη Γαλλία ή σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ. Το ExpressVPN διαθέτει διακομιστές σε 94 χώρες, πολλές από τις οποίες είναι κατανεμημένες σε ολόκληρη την ΕΕ.

Το ExpressVPN προσφέρει αξιόπιστη υπηρεσία με πολύ καλές ταχύτητες για streaming βίντεο. Αυτό το VPN είναι πολύ καλό για να πάρει παρελθόν περιορισμούς πρόσβασης στην τοποθεσία σε πολλές ιστοσελίδες streaming video συμπεριλαμβανομένων Netflix ΗΠΑ.

Η υποστήριξη πελατών της ExpressVPN είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο κάθε μέρα του έτους διά μέσου ένα ζωντανό παράθυρο συνομιλίας στην ιστοσελιδα.

ExpressVPN σας επιτρέπει να συνδεθείτε στην υπηρεσία τρεις φορές ταυτόχρονα. Αν το VPN έχει ρυθμιστεί στο δρομολογητή σας, τότε όλες οι συσκευές στο σπίτι σας θα καλυφθούν και θεωρείται μόνο μία από τις τρεις συνδέσεις σας.

Πλεονεκτήματα:

 • Υψηλές ταχύτητες για λήψη και ροή βίντεο
 • Διαχειρίζεται διακομιστές στη Γαλλία και εκατοντάδες στην ΕΕ
 • Ισχυρή πολιτική απορρήτου χωρίς καταγραφές και υψηλή ασφάλεια που ενσωματώνεται σε εφαρμογές
 • 24ωρη υποστήριξη live chat, 7 ημέρες την εβδομάδα
 • Τα καλύτερα αποτελέσματα στις δοκιμές μας για την απεμπλοκή της Molotov TV και της Netflix France

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο πιο ακριβό από άλλες υπηρεσίες

Το καλύτερο VPN για την τηλεόραση MOLOTOV: Η ExpressVPN είναι η # 1 επιλογή μας. Αποσυνδέει αξιόπιστα τη Molotov TV καθώς και πολλές άλλες υπηρεσίες streaming. Εξαιρετικές ταχύτητες για προβολή HD χωρίς buffer και συνολική ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Δοκιμάστε το χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. NordVPN

NordVPNΑποσυνδέει τη Molotov TVTested Jan 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

NordVPN είναι μια πολύ καλή επιλογή για την πρόσβαση σε υπηρεσίες στην ΕΕ. Μπορεί να πάρει παρελθόν περιορισμούς τοποθεσίας σε σχεδόν όλες τις υπηρεσίες βίντεο στο διαδίκτυο στην ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων Netflix France και Netflix Γερμανίας. Αυτό το VPN είναι τοποθετημένο σε χαμηλή τιμή και η εταιρεία εκτελεί μια σειρά από ειδικές προσφορές καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους για να μειώσει ακόμη περισσότερο το κόστος εκτέλεσης της υπηρεσίας.

Οι εφαρμογές NordVPN είναι διαθέσιμες για Windows, Mac OS X, macOS, Android, και iOS. Μπορείτε να ρυθμίσετε το VPN με μη αυτόματο τρόπο Linux, Blackberry, Raspberry Pi, και συμβατό δρομολογητές με τη βοήθεια λεπτομερών οδηγών στην ιστοσελίδα. Το NordVPN προσφέρει επίσης μια επέκταση προγράμματος περιήγησης που λειτουργεί ανεξάρτητα από την εφαρμογή. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε Χρώμιο και Firefox προγράμματα περιήγησης.

Εκτελείται το NordVPN 5.133 διακομιστές σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλων 170 διακομιστές στη Γαλλία για να αποκτήσετε πρόσβαση στην τηλεόραση Molotov. Ο αριθμός των εξυπηρετητών σε μια τοποθεσία είναι σημαντικός, επειδή κατά τις ώρες αιχμής ορισμένοι διακομιστές ενδέχεται να έχουν υπερφορτωθεί, γεγονός που θα κάνει τη σύνδεσή σας αργή. Η λίστα διακομιστών στην εφαρμογή εμφανίζει το Χρόνος ταξιδιού Ping από την τοποθεσία σας και το φορτίο του διακομιστή, ώστε να μπορείτε να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με τον διακομιστή στον οποίο θα συνδεθείτε. Στην κύρια οθόνη της εφαρμογής εμφανίζεται ένας χάρτης του κόσμου με έναν δείκτη σε κάθε χώρα στην οποία ο διακομιστής NordVPN διαθέτει διακομιστές.

Η ομάδα υποστήριξης πελατών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας μια ζωντανή φούσκα συνομιλίας στην ιστοσελιδα. Ωστόσο, αυτό το live help desk δεν είναι πάντα επανδρωμένο. Μπορείτε επίσης να δημιουργήστε ένα εισιτήριο υποστήριξης μέσω εντύπου στον δικτυακό τόπο NordVPN ή στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Οι τεχνικοί απαντούν πολύ γρήγορα.

Πλεονεκτήματα:

 • Γρήγορες ταχύτητες για γρήγορη ροή περιεχομένου HD χωρίς διακοπές
 • Λειτουργεί 170 διακομιστές στη Γαλλία, ιδανικοί για την απεμπλοκή περιεχομένου γεωγραφικού περιεχομένου
 • Η ισχυρή κρυπτογράφηση και τα αρχεία καταγραφής καθιστούν την κορυφαία ασφάλεια και ιδιωτικότητα
 • Δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας όλο το εικοσιτετράωρο
 • Εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες για κινητά και υπολογιστές γραφείου

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι διακομιστές χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο σύνδεσης κατά τη διάρκεια των δοκιμών

BEST BUDGET VPN: Το NordVPN είναι μια καλή αξία all-rounder. Μια επιλογή μεγάλης αξίας, η οποία αποκλείει την τηλεόραση Molotov και πολλές άλλες υπηρεσίες streaming που έχουν αποκλειστεί από το geo. Μεγάλη πιστοποίηση απορρήτου και ασφάλειας. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του NordVPN.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

3. CyberGhost

CyberghostΑποσυνδέει τη Molotov TVTested Jan 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Cyberghost.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

CyberGhost είναι μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες VPN για streaming βίντεο, γι 'αυτό και κάνει τη λίστα με τα καλύτερα VPN για το Molotov.tv. Η εφαρμογή CyberGhost είναι πολύ ελκυστική και φέρνει ένα θέμα φαντασμάτων γελοιογραφία σε όλη τη διαδρομή του γραφικού σχεδιασμού της.

Η εφαρμογή για CyberGhost εγκαθίσταται αυτόματα και μεταφορτώνεται απευθείας από την ιστοσελίδα του CyberGhost μόλις εγγραφείτε. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Windows, Mac OS X, macOS, Android, και iOS συσκευές ή μέσω χειροκίνητης διαμόρφωσης Linux υπολογιστές και δρομολογητές. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή πριν εγγραφείτε στην υπηρεσία. Εάν το κάνετε αυτό, έχετε μια μειωμένη υπηρεσία, η οποία έχει ενσωματωμένη καθυστέρηση σε αυτό. Οτι σας κάνει να περιμένετε περίπου τέσσερα λεπτά πριν ξεκινήσει η διαδικασία σύνδεσης VPN. Η δωρεάν έκδοση έχει επίσης περιορισμούς ταχύτητας, αν και υπάρχει κανένα όριο απόδοσης δεδομένων.

Παίρνετε πρόσβαση σε τοποθεσίες σε 60 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων κρατών μελών της ΕΕ. Όπως συμβαίνει και με τα άλλα δίκτυα VPN σε αυτήν τη λίστα, μια σύνδεση δρομολογητή καλύπτει όλες τις συσκευές στο σπίτι σας, αλλά χρησιμοποιεί μόνο ένα από τα συνολικά σας συνολικά δικαιώματα σύνδεσης. Έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε με την υπηρεσία επτά φορές ταυτόχρονα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης μέσω μιας φόρμας ιστού ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το CyberGhost έχει πολύ ισχυρές διαδικασίες ανωνυμίας λογαριασμού, οπότε η εταιρεία δεν διαθέτει προσωπικές πληροφορίες για τους πελάτες της - απλώς κωδικούς λογαριασμού. Ο ιστότοπος CyberGhost έχει μια πολύ περιεκτική βάση γνώσεων, διαβάστε πρώτα από αυτό ότι πρώτα να προσπαθήσετε και να διορθώσετε τυχόν προβλήματα μόνοι σας.

Πλεονεκτήματα:

 • Η δοκιμή αποκάλυψε εντυπωσιακές ταχύτητες για streaming
 • Λειτουργεί πάνω από 300 διακομιστές στη Γαλλία και μπορεί να ξεμπλοκάρει το μεγαλύτερο μέρος του γαλλικού περιεχομένου στο εξωτερικό
 • Δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής δραστηριότητας χρήστη και παρέχει ισχυρή κρυπτογράφηση για να παρακάμψει την ανίχνευση δραστηριότητας
 • Αξιόπιστη και ενημερωμένη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7

Μειονεκτήματα:

 • Η έλλειψη επιλογών διαμόρφωσης θα αποτρέψει τους χρήστες ενέργειας

ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ: Το CyberGhost είναι εύκολο στη χρήση. Ένας αξιόπιστος συμπαγής καλλιτέχνης. Καλό στο ξεκλείδωμα της τηλεόρασης Molotov αλλά μπορεί να αγωνιστεί με κάποιες άλλες δημοφιλείς τοποθεσίες streaming. Έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση του Cyberghost.

CyberGhost Κουπόνι ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 80% σε τριετή προγράμματα + 2 μήνες freeGET DEAL Η έκπτωση που εφαρμόζεται αυτόματα

4. PrivateVPN

PrivateVPNΑποσυνδέει τη Molotov TVTested Jan 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.PrivateVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

Το PrivateVPN εδρεύει στη Σουηδία και ορίστηκε από τους ακτιβιστές της ιδιωτικής ζωής που ήθελαν να υποστηρίξουν τους κακοποιούς. Οι ιδρυτές δημιούργησαν πολύ ισχυρές διαδικασίες προστασίας προσωπικών δεδομένων. Στην πραγματικότητα, αυτές είναι πολύ παρόμοιες με τα μέτρα ιδιωτικότητας λογαριασμού που χρησιμοποιεί το CyberGhost. Είστε αναγνωρισμένοι μόνο από έναν αριθμό λογαριασμού στο σύστημα PrivateVPN. Δεν χρειάζεται να δώσετε στην εταιρεία προσωπικά στοιχεία κατά την εγγραφή σας - η επεξεργασία των πληρωμών γίνεται από μια ξεχωριστή εταιρεία.

Το PrivateVPN μπορεί να υπερηφανεύεται ένα ηλεκτρονικό σύστημα συνομιλίας για το help desk όπου μπορείτε να λάβετε βοήθεια χωρίς να χρειάζεται να δώσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η ζωντανή συνομιλία είναι επανδρωμένη κατά τις σουηδικές ώρες εργασίας. Η ομάδα υποστήριξης είναι πολύ ενημερωμένη. Εάν δεν μπορείτε να ορίσετε το πρόβλημά σας ή εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε τις οδηγίες για να το διορθώσετε, ένας τεχνικός υποστήριξης μπορεί να πάρει τον έλεγχο του υπολογιστή σας από απόσταση, βρείτε το πρόβλημα και διορθώστε το για εσάς.

Όπως δημιουργήθηκε για να υποστηρίζει τη λήψη, το δίκτυο PrivateVPN είναι πολύ γρήγορο. Δεν θα πρέπει να έχετε προβλήματα με τη ροή βίντεο από το Molotov.tv ή από οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο βίντεο. Η εταιρεία εκμεταλλεύεται πολλούς εξυπηρετητές στην ΕΕ, τους οποίους θα πρέπει να συνδεθείτε για πρόσβαση στον Molotov. Συνολικά, λειτουργεί το PrivateVPN 100 διακομιστές σε 56 χώρες. Πρόκειται για πολύ μικρότερο αριθμό διακομιστών από αυτούς που προσφέρουν τα άλλα δίκτυα VPN στη λίστα μας, αλλά είναι γρήγοροι παρόλα αυτά.

Η εφαρμογή για το PrivateVPN εγκαθίσταται Windows, Mac OS X, macOS, Android, και iOS. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το VPN με μη αυτόματο τρόπο Linux Υπολογιστές, αποκωδικοποιητές, Amazon Fire TV και Amazon Fire stick. Παίρνετε ένα επίδομα έξι ταυτόχρονων συνδέσεων και μια σύνδεση δρομολογητή μετράει ως μία από αυτές, ενώ καλύπτει όλες τις συσκευές στο σπίτι σας.

Πλεονεκτήματα:

 • Μικρό και αναπτυσσόμενο δίκτυο που ξεμπλοκάρει πολλά γαλλικά περιεχόμενα συνεχούς ροής με καλές ταχύτητες
 • Σουηδική βάση παροχής με μια αυστηρή πολιτική μη-logs
 • Ισχυρή χαρακτηριστικά ασφαλείας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής και αξιοπρεπείς ταχύτητες

Μειονεκτήματα:

 • Το προσωπικό υποστήριξης λειτουργεί μόνο κατά τις ευρωπαϊκές ώρες λειτουργίας
 • Ο νέος πάροχος εξακολουθεί να επεκτείνει το δίκτυό του, έχει λιγότερους διακομιστές από τους οποίους μπορεί να επιλέξει

ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ: Το PrivateVPN είναι μια καλή οικογενειακή επιλογή. Αποσυνδέει την τηλεόραση Molotov και επιτρέπει έως και 6 συσκευές στον ίδιο λογαριασμό. Μικρό δίκτυο διακομιστών αλλά γρήγορες συνδέσεις. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του PrivateVPN.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - Εξοικονομήστε το 83% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

5. IPVanish

IPVanishΑποσυνδέει τη Molotov TVTested Jan 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.IPVanish.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 7 ΗΜΕΡΕΣ

IPVanish κατέχει και τρέχει όλο το δικό του υλικό αντί να αναθέτουν υπεργολαβικά τις υπηρεσίες αυτές σε άλλες εταιρείες. Αυτό σημαίνει ότι η IPVanish είναι σε θέση να επιβάλει τη δική της εγγύηση σταθερή υπηρεσία υψηλής ποιότητας επειδή δεν εξαρτάται από τρίτους.

Παίρνετε πολύ καλές ταχύτητες με την IPVanish, γεγονός που καθιστά την υπηρεσία εξαιρετική επιλογή για streaming video. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο IPVanish και κατεβάζει με ένα κλικ. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή IPVanish Windows, Mac OS X, macOS, Android, iOS και Fire TV. Η υπηρεσία μπορεί να εγκατασταθεί με το χέρι δρομολογητές.

IPVanish σας επιτρέπει να συνδέστε την υπηρεσία δέκα φορές ταυτόχρονα. Το VPN δεν έχει προβλήματα με τη ροή του Molotov.tv από εκτός ΕΕ εάν εσείς συνδεθείτε με έναν από τους δεκάδες διακομιστές στα κράτη μέλη της ΕΕ. Η IPVanish λειτουργεί διακομιστές σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η υποστήριξη πελατών της IPVanish δεν είναι ζωντανή, αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο υποστήριξης μέσω μιας φόρμας ιστού στον ιστότοπο IPVanish ή να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί πάνω από 25 διακομιστές στη Γαλλία, ιδανικό για streaming γαλλικού περιεχομένου στο εξωτερικό
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση και προστασία της ιδιωτικής ζωής
 • Διατηρεί μηδενικά ημερολόγια δραστηριότητας χρήστη και μεταδεδομένων

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει ζωντανή υποστήριξη πελατών, απλώς υποστηρίξτε την ανάλυση εισιτηρίων μέσω φόρμας και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Οι εφαρμογές δεν λειτουργούν στην Κίνα
 • Δεν δέχεται Bitcoin

ΕΩΣ 10 ΣΥΣΚΕΥΕΣ: Το IPVanish είναι ιδανικό για οικογένειες με πολλαπλές ανάγκες σύνδεσης. Εύκολο στη χρήση με την τηλεόραση Molotov και προτιμάται από χρήστες που χρειάζονται υψηλά πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων. Θα μπορούσε να κάνει με μια ζωντανή επιλογή υποστήριξης. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% στο ετήσιο πρόγραμμα GET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Σχετικά με το Molotov.tv

Η Molotov TV είναι μια γαλλική τηλεοπτική ιστοσελίδα που ξεκίνησε το 2016. Σκοπεύει να προσφέρει μια σειρά ελεύθερων και πληρωμένων τηλεοπτικών καναλιών μέσω του Διαδικτύου. Οι ροές υπηρεσίας ζουν τηλεόραση και βίντεο κατόπιν αιτήματος από προηγούμενες εκπομπές που μεταδίδονται από το σταθμό Molotov των τηλεοπτικών σταθμών.

Όλα τα κανάλια του Molotov προβάλλουν ήδη περιεχόμενο στους δικούς τους ιστότοπους. Molotov TV aggregates και νομικά αναμεταδίδονται αυτά τα 30 + τηλεοπτικά κανάλια άλλων εταιρειών από ένα μόνο περιβάλλον.

Αυτή η εξαιρετική υπηρεσία επεκτείνεται συνεχώς. Μπορείτε να κατεβάσετε τη συσκευή αναπαραγωγής στον υπολογιστή σας ή να την εγκαταστήσετε Windows, Mac OS X, macOS, Android, και iOS συσκευές. Αν προτιμάτε να μεταφέρετε το Molotov κατευθείαν στην τηλεόρασή σας, μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε διάφορες σημαντικές μάρκες smart TV, Amazon Fire TV Stick, Chromecast, Apple TV ή οποιοδήποτε κιβώτιο Android TV. Εάν επιλέξετε την εφαρμογή για κινητά, μπορείτε βάλτε την στην τηλεόρασή σας ασύρματα.

Για να παρακολουθήσετε το Molotov.tv, πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό. Αφού δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, κάντε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης για το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο ή λάβετε την εφαρμογή από το αντίστοιχο κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας.

Γιατί δεν μπορώ να μπω στο Molotov.tv από χώρες εκτός της ΕΕ?

Αν και Η Molotov TV είναι ελεύθερη να παρακολουθήσει, η εταιρεία που τη διαχειρίζεται πρέπει να συμμορφώνεται με τις συμβάσεις της. Οι συμβάσεις που υπογράφει ο Μολότοφ με εταιρείες παραγωγής την υποχρεώνουν να περιορίσει τα ρεύματά της στα κράτη μέλη της ΕΕ. Αυτό είναι πρότυπο στη βιομηχανία ψυχαγωγίας και όλες οι νόμιμες τοποθεσίες ροής βίντεο ακολουθούν παρόμοιους περιορισμούς.

Παρόλο που οι περιορισμοί πρόσβασης σε ιστότοπους όπως ο Molotov είναι ενοχλητικοί, η απαίτηση περιορισμού της πρόσβασης σε άτομα στα κράτη μέλη της ΕΕ υπαγορεύεται από περιορισμούς αδειοδότησης περιεχομένου και επιβάλλεται από το νόμο. Όλες οι συμβάσεις μέσων είναι γραμμένες με όρους όπου βρίσκεται ο θεατής ενός βίντεο, όχι από το σημείο αποστολής του βίντεο.

Η βασική αγορά του Molotov είναι στη Γαλλία, επομένως τα περισσότερα διαθέσιμα κανάλια είναι γαλλικά. Παρόλα αυτά, θα βρείτε περιεχόμενο από όλη την ΕΕ και με την έκδοση που έχει πληρωθεί, διεθνές περιεχόμενο σε πολλές γλώσσες.

Πώς γνωρίζει το Molotov.tv πού είμαι?

Δεν μπορείτε να λάβετε δεδομένα στο διαδίκτυο χωρίς να έχετε διεύθυνση IP. Κάθε διεύθυνση στο Διαδίκτυο πρέπει να είναι μοναδική. Διαφορετικά, οι δρομολογητές που συνδέουν όλους τους συνδέσμους στο διαδίκτυο μαζί δεν θα ξέρουν πού να στείλουν ένα πακέτο που απευθύνεται. Τα εύρη διευθύνσεων IP διατίθενται σε διαφορετικές χώρες, έτσι οι ιστότοποι μπορούν να καθορίσουν τη θέση του χρήστη σύμφωνα με τη διεύθυνση IP. Ο διακομιστής του Molotov.tv ελέγχει ακριβώς τη διεύθυνση IP σας σε μία από αυτές τις βάσεις δεδομένων και αμέσως ανακαλύπτει πού βρίσκεστε.

Δείτε επίσης: Πώς να αλλάξετε ή να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας

Όλοι οι διακομιστές πολυμέσων πραγματοποιούν αυτόν τον έλεγχο επειδή είναι νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουν. Μόλις ο διακομιστής παροχής περιεχομένου ξέρει πού είστε, το μπλοκ πρόσβασης είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστεί.

Εάν έχετε πρόσβαση στην τηλεόραση Molotov εκτός ΕΕ χωρίς ένα VPN, θα δείτε το μήνυμα "Ο χώρος δεν είναι διαθέσιμος για την περιοχή," που σημαίνει "Λυπούμαστε, αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο στη γεωγραφική σας περιοχή."

Σφάλμα TV Molotov

Ένα VPN επιλύει αυτό το πρόβλημα.

Πώς ένα VPN με πάει στο Molotov.tv?

Μόλις συνδεθείτε σε ένα διακομιστή VPN σε οποιοδήποτε κράτος μέλος της ΕΕ, ο υπολογιστής σας γίνεται μέρος δικτύου σε αυτήν τη χώρα. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρόσβαση στο διαδίκτυο για αυτό το δίκτυο.

Το Molotov.tv λαμβάνει το αίτημα βίντεο, ελέγχει τη θέση της διεύθυνσης IP προέλευσης και ανακαλύπτει ότι βρίσκεται στη χώρα της επιλογής σας. Με αυτόν τον έλεγχο, ο διακομιστής βίντεο επιστρέφει τη ροή βίντεο στον διακομιστή VPN.

Ο διακομιστής VPN κρυπτογραφεί τη ροή πριν την αποστείλει στη συσκευή σας. Ετσι, το VPN ανόητο το διακομιστή Molotov.tv να σκεφτεί ότι το αίτημά σας προέρχεται από διαφορετική χώρα.

Δοκιμάστε ένα VPN

Εκτός από την απεμπλοκή Molotov.tv Τα VPN παρέχουν πολλά οφέλη. Εάν ζείτε σε μια χώρα που εμποδίζει την πρόσβαση σε υπερπόντιες ιστοσελίδες ή ξένη ψυχαγωγία, τότε μπορείτε να μεταβείτε σε αυτά τα μπλοκ με ένα VPN. Ακόμη και φαινομενικά αθώες εφαρμογές, όπως το WhatsApp ή το Facebook απαγορεύονται σε ορισμένες χώρες.

Όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό για εργασία ή διακοπές, θα διαπιστώσετε ότι πολλές ιστοσελίδες που σας αρέσει να επισκεφτείτε δεν είναι πλέον διαθέσιμες. Αν εγκαταστήσετε ένα VPN στον υπολογιστή σας προτού πάτε, απλά πρέπει να επιλέξετε έναν διακομιστή VPN πίσω στην πατρίδα σας και στη συνέχεια όλοι οι οικείοι ιστότοποί σας θα είναι προσβάσιμοι ξανά.

Η ιδιωτικότητα που παρέχει η σήραγγα VPN σημαίνει ότι οι δραστηριότητές σας δεν μπορούν να παρακολουθηθούν.

Έτσι, εάν θέλετε απλώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα από το διαδίκτυο και δεν θέλετε να βλέπει η κυβέρνηση ό, τι κάνετε, είναι μια καλή ιδέα να αποκτήσετε ένα VPN.

Τα VPN στην λίστα μας προσφέρουν όλα εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εγγραφείτε για ένα και δοκιμάστε το για να δείτε αν μπορεί να σας μεταφέρει σε όλους τους ιστότοπους που θέλετε.

Παρακολουθείτε τον Molotov.tv μέσω του Διαδικτύου; Προτιμάτε να κάνετε streaming βίντεο στον υπολογιστή σας ή να το διοχετεύετε κατευθείαν στην τηλεόρασή σας μέσω ενός αποκωδικοποιητή; Δοκιμάσατε κάποιο από τα VPN στη λίστα μας για να πάρετε την τηλεόραση Molotov ενώ είστε εκτός της ΕΕ; Αφήστε ένα μήνυμα στην παρακάτω παράγραφο Σχόλια και ενημερώστε μας σχετικά με τις εμπειρίες σας με VPN για την Molotov TV.

Σχετιζομαι με: Το καλύτερο VPN για τη Γαλλία, το καλύτερο VPN για το κανάλι+

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 78 =