5 καλύτερα VPN για IPTV το 2020 για γρήγορη, ιδιωτική ροή από οπουδήποτε

Καλύτερα δίκτυα VPN για IPTV


IPTV, ή Εγώnternet Πrotocol tεαυτώνvείναι ένας όρος ομπρέλα που συνήθως χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια υπηρεσία βίντεο που ζωντανεύει κανάλια τηλεοπτικών καναλιών μέσω του Διαδικτύου. Οι πάροχοι IPTV προσφέρουν δεκάδες ή και εκατοντάδες ζωντανά κανάλια για χαμηλή μηνιαία τιμή. Τα κανάλια είναι συνήθως τα ίδια με αυτά που παίρνετε στην επίγεια τηλεόραση, καλωδιακή τηλεόραση ή δορυφορική τηλεόραση, αλλά αυστηρά μέσω του διαδικτύου.

Οι περισσότερες νόμιμες υπηρεσίες IPTV είναι κλειδωμένες σε περιοχές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από συγκεκριμένη χώρα. Εάν βρίσκεστε εκτός της χώρας και προσπαθήσετε να κάνετε streaming IPTV, το ρεύμα θα μπορούσε να μπλοκαριστεί. Η σύνδεση με ένα VPN στη δεξιά χώρα θα αποδεσμεύσει τη ροή ενώ ταξιδεύετε στο εξωτερικό.

Ένα VPN θα εμποδίσει επίσης τον πάροχο υπηρεσιών Ίντερνετ σας και άλλα τρίτα μέρη να παρακολουθούν αυτό που παρακολουθείτε online. Ορισμένες ταχύτητες internet ταχύτητας γκάζι ISP για χρήστες που παρακολουθούν βίντεο. Ένα VPN εμποδίζει τους χρήστες να διακρίνουν και να διακρίνουν συγκεκριμένους τύπους δεδομένων και χρήσης Διαδικτύου.

Υπάρχουν πάνω από 300 υπηρεσίες VPN, αλλά πολύ λίγες προσφέρουν την ταχύτητα, την προστασία της ιδιωτικής ζωής και τη συμβατότητα με streaming και υπηρεσίες IPTV για να κάνουν τη λίστα μας.

Θα βυθίσουμε σε κάθε VPN που προτείνουμε λεπτομερώς, αλλά για όσους από εσάς θέλουν μια σύνοψη, αυτά είναι τα καλύτερα VPN για IPTV:

 1. ExpressVPN Η κορυφαία επιλογή μας για IPTV. Οι γρήγορες ταχύτητες και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά απορρήτου καθιστούν αυτό το VPN αγαπημένο με όσους αναζητούν πρόσβαση σε υπηρεσίες συνεχούς ροής από οπουδήποτε, χείμαρρο ή απλά μένουν ασφαλείς στο δημόσιο wifi. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 2. CyberGhost Ένα χαμηλού κόστους VPN με γρήγορες ταχύτητες και καλές δυνατότητες ασφαλείας.
 3. NordVPN Ισχυρή ασφάλεια και χαρακτηριστικά απορρήτου. Λειτουργεί καλά για την ασφαλή ροή βίντεο.
 4. IPVanish Οι καλές ταχύτητες και τα χαρακτηριστικά απορρήτου καθιστούν αυτό το VPN δημοφιλές με κακοποιούς και χρήστες Kodi.
 5. PrivateVPN Ένας νεοεισερχόμενος στην αγορά VPN που λειτουργεί καλά με υπηρεσίες streaming.

Το IPTV σας δίνει πρόσβαση σε τηλεοπτικές εκπομπές μέσω του Διαδικτύου. Εάν θέλετε να κάνετε streaming video μέσω του διαδικτύου και να παρακολουθήσετε ζωντανές εμφανίσεις σε HD, τότε δεν μπορείτε πραγματικά να αφήσετε τίποτα να επιβραδύνει τη σύνδεσή σας. Κατά την πρόσβαση σε IPTV από άλλη χώρα, αυτές οι συνδέσεις σε μεγάλες αποστάσεις πιθανότατα θα είναι πιο αργές και θα διαπιστώσετε ότι οι υπηρεσίες ροής βίντεο στο εξωτερικό αποκλείουν την πρόσβαση αμέσως μόλις διαπιστώσουν ότι βρίσκεστε σε άλλη χώρα.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για IPTV

Ένα VPN θα επιλύσει το πρόβλημα της απόκτησης μπλοκ στη διεθνή πρόσβαση στο περιεχόμενο IPTV. Ωστόσο, όχι κάθε υπηρεσία VPN στον κόσμο θα είναι αρκετά καλή για να μεταδίδει βίντεο υψηλής ποιότητας σε πραγματικό χρόνο. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια υπηρεσία VPN για πρόσβαση σε βίντεο HD από υπηρεσίες IPTV.

 •         Γρήγορες ταχύτητες
 •         Σέρβις στις χώρες από τις οποίες θέλετε να έχετε πρόσβαση στην τηλεόραση
 •         Καλή υποστήριξη πελατών
 •         Υπηρεσία για φορητές συσκευές
 •         Ικανότητα αποφυγής περιφερειακών περιορισμών
 •         Κρατήστε την περιήγησή σας ιδιωτική

Με βάση τα προαναφερθέντα κριτήρια, έχουμε συντάξει μια λίστα με τις πέντε καλύτερες υπηρεσίες VPN για ποιότητα IPTV υψηλής ποιότητας:

1. ExpressVPN

ExpressVPNΙανουάριος 2020Αποκλεισμός IPTVΈλεγχος Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN είναι μια από τις γρηγορότερες υπηρεσίες VPN στον πλανήτη. Αυτή είναι η κορυφαία υπηρεσία VPN στον κόσμο και πήρε αυτή τη φήμη, κερδίζοντας την καλύτερη απόδοση σε κάθε χαρακτηριστικό που χρειάζεται το κοινό από ένα VPN. Για παράδειγμα, είναι η καλύτερη υπηρεσία VPN για δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο από την Κίνα και σε άλλες χώρες όπου το διαδίκτυο ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό. Η εταιρεία έχει ένα ευρύ δίκτυο διακομιστών που έχει παρουσία σε 94 χώρες.

Αυτό το VPN είναι πολύ καλό στο να παρακάμπτουν τους περιφερειακούς περιορισμούς που επιβάλλονται στην πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους βίντεο και IPTV. Το VPN μπορεί να σας πάρει στη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ για το Netflix από το εξωτερικό. Μπορεί επίσης να αποκτήσει διασυνοριακή πρόσβαση στις βιβλιοθήκες Netflix για το Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, και Γερμανία. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση Hulu περιεχόμενο τόσο για τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία με ExpressVPN και μπορείτε επίσης να μπείτε Sky Go και Amazon Prime από το εξωτερικό με αυτήν την υπηρεσία VPN. Η εταιρεία είναι επίσης σε θέση να μπει στις μεγάλες τηλεοπτικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο συμπεριλαμβανομένου του BBC iPlayer.

Η απαίτηση για υψηλές ταχύτητες για streaming HD δεν παρουσιάζει πρόβλημα για το ExpressVPN και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε IPTV χωρίς διακοπές για απομόνωση ή σπάσιμο της μετάδοσης από οπουδήποτε στον κόσμο.

Δεν χρειάζεται να είστε γκουρού τεχνολογίας για να εγκαταστήσετε το ExpressVPN επειδή το αρχείο που κάνετε λήψη από τον ιστότοπο της εταιρείας θα εγκαταστήσει αυτόματα την εφαρμογή για εσάς Windows, Mac OS X, macOS, Android, iOS, Linux, Amazon Fire και ορισμένους τύπους δρομολογητών. Για αποκωδικοποιητές και άλλους δρομολογητές μπορείτε να εγκαταστήσετε την υπηρεσία VPN με μη αυτόματο τρόπο. Η εταιρεία προσφέρει επίσης ένα MediaStreamer υπηρεσία, ένα εργαλείο μεσολάβησης που παρακάμπτει περιφερειακούς περιορισμούς χωρίς κρυπτογράφηση. Η υπηρεσία αυτή μπορεί να εγκατασταθεί στις συσκευές Xbox καθώς και στις συσκευές Amazon, τους αποκωδικοποιητές και τους δρομολογητές. Η εταιρεία προσφέρει επίσης εκδόσεις επέκτασης προγράμματος περιήγησης του VPN που εγκαθιστούν στο Chrome, τον Firefox και το Safari.

Εάν δεν είστε πολύ καλοί με την τεχνολογία, το όλο το 24ωρο Help Desk θα έρθει σε πρακτικό. Η εταιρεία είναι σε θέση να λύσει γρήγορα τα προβλήματα και διαθέτει μια ομάδα back office τεχνικών εμπειρογνωμόνων για την επίλυση πολύ περίπλοκων προβλημάτων.

Συνολικά, οι πελάτες είναι πολύ ευχαριστημένοι με την υπηρεσία ExpressVPN και η εταιρεία το γνωρίζει. Αυτός είναι ο λόγος που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Παίρνετε ένα επίδομα τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις με την υπηρεσία, έτσι είναι ιδανικό για τη φόρτωση του VPN στο δρομολογητή σας και την λειτουργία του στις κινητές συσκευές σας όταν είστε έξω.

Πλεονεκτήματα:

 • Υψηλής ποιότητας streaming IPTV από σχεδόν οπουδήποτε
 • Λειτουργεί πάνω από 2.000 διακομιστές σε 94 χώρες
 • Οι διακομιστές Superfast είναι ιδανικοί για streaming περιεχομένου HD
 • Η καλύτερη κρυπτογράφηση στην κατηγορία σας προσφέρει σταθερή ασφάλεια και ιδιωτικότητα
 • Αθόρυβες εφαρμογές για Windows, MacOS, Android, iOS και Linux
 • Ζωντανή υποστήριξη πελατών συνομιλίας - 24/7

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες προχωρημένες επιλογές για τους χρήστες ισχύος

Η βαθμολογία μας:

4.5 εκτός 5

Καλύτερο VPN για IPTV: Η ExpressVPN είναι η # 1 επιλογή μας. Μια γρήγορη και αξιόπιστη επιλογή που ξεκλειδώνει την IPTV και επιτυγχάνει ποιότητα εικόνας HD. Μεγάλη χαρακτηριστικά απορρήτου και δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής. Δοκιμάστε το χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. CyberGhost

CyberghostΑποκλεισμός IPTVTested Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Cyberghost.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

CyberGhost προσφορές πολύ καλές ταχύτητες στις διεθνείς συνδέσεις και που κάνει αυτή την υπηρεσία μια καλή επιλογή για streaming IPTV σε HD. Η εφαρμογή για το VPN ανοίγει με μια οθόνη δραστηριότητας. Μια από τις προκαθορισμένες δραστηριότητες που μπορείτε να επιλέξετε είναι η ροή βίντεο. Αφού επιλέξετε αυτή την επιλογή, η εφαρμογή θα επαναρυθμιστεί για να βελτιστοποιήσει την υπηρεσία για πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω τηλεόρασης. Το CyberGhost μπορεί να σας φέρει στο Netflix ΗΠΑ βιβλιοθήκη εκτός της χώρας και μπορεί επίσης να σας οδηγήσει στις κορυφαίες υπηρεσίες online streaming τηλεοπτικών σταθμών.

Η κρυπτογράφηση εγκατάστασης συνεδριών του CyberGhost είναι πολύ δυνατή. Αυτό το κάνει μια καλή επιλογή για την Κίνα και άλλες χώρες, όπως το Ιράν και η Σαουδική Αραβία, όπου η κυβέρνηση παρακολουθεί και αποκλείει τη δραστηριότητα του Διαδικτύου. Ευτυχώς, αυτή η ασφάλεια δεν επιβραδύνει τις συνδέσεις, αυτό είναι επίσης μια καλή επιλογή για τηλεφωνία μέσω Internet και εφαρμογές συνομιλίας, καθώς και streaming βίντεο HD.

Το CyberGhost λειτουργεί σε 54 χώρες και έχει συνολικά 204 διακομιστές στις Η.Π.Α.. Η εφαρμογή σάς δίνει τη δυνατότητα να καθορίσετε μια τοποθεσία πόλης όταν συνδέεστε και Οι αμερικανικοί διακομιστές της CyberGhost διανέμονται γύρω από 19 πόλεις. Αυτό θα σας βοηθήσει όταν κάνετε streaming σπορ σε HD από τις ΗΠΑ.

Η εφαρμογή για CyberGhost είναι η πιο κομψή στην αγορά. Η επωνυμία της εταιρείας διαθέτει ένα φάντασμα κινούμενων σχεδίων και δροσερά γραφικά, τα οποία εμφανίζονται σε όλες τις παρουσιάσεις της από την ιστοσελίδα της μέχρι την εφαρμογή. Δεν χρειάζεστε τεχνικές δεξιότητες για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Απλά κάντε κλικ σε ένα κουμπί στον ιστότοπο για να κατεβάσετε ένα αρχείο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ληφθέν αρχείο όταν μπαίνει στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια η εφαρμογή θα εγκατασταθεί. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για υπολογιστές που εκτελούν το Windows, Mac OS X, και macOS λειτουργικά συστήματα. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε το VPN στην κινητή συσκευή σας, η CyberGhost παρέχει εφαρμογές για Android και iOS.

Εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει το Linux λειτουργικό σύστημα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost VPN, αλλά θα πρέπει να το εγκαταστήσετε με το χέρι και να το εκκινήσετε από τη γραμμή εντολών. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήστε το VPN σε δρομολογητές με λάμψη. Το CyberGhost σας δίνει μια αποζημίωση πέντε ταυτόχρονων συνδέσεων και μια εγκατάσταση router μετράει ως ένα μόνο από αυτά.

Ο ιστότοπος CyberGhost περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη Γνωσιακή Βάση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Help Desk μέσω της εφαρμογής μέσω μιας φόρμας στον ιστότοπο CyberGhost ή απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πλεονεκτήματα:

 • Εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους για την IPTV από το εξωτερικό
 • Λειτουργεί δίκτυο περισσότερων από 3.000 εξυπηρετητών σε 61 χώρες
 • Αποκλεισμός Netflix ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Hulu, BBC iPlayer και άλλα
 • Προσφέρει ζωντανή συνομιλία 24/7

Μειονεκτήματα:

 • Δεν εργάζεται αξιόπιστα στην Κίνα ή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Η βαθμολογία μας:

4 εκτός 5

BEST BUDGET VPN: Το CyberGhost είναι ιδανικό για αρχάριους. Μεγάλη προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Αξιόπιστη με IPTV σε HD. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση του CyberGhost.

CyberGhost Κουπόνι ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 80% σε τριετή προγράμματα + 2 μήνες freeGET DEAL Η έκπτωση που εφαρμόζεται αυτόματα

3. NordVPN

NordVPNΑποκλεισμός IPTVTested Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

NordVPN είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους στην Κίνα επιθυμούν να αποκτήσουν ρεύμα βίντεο IPTV εκτός της χώρας. Το σύστημα είναι πολύ ασφαλές και έτσι τα snoops που επιβάλλουν το Great Firewall της Κίνας δεν θα είναι σε θέση να εμποδίσουν την πρόσβασή σας σε τοποθεσίες στο εξωτερικό. Αυτό είναι ιδιαίτερα καλή είδηση ​​αν έχετε ένα Netflix επειδή η Netflix δεν είναι κανονικά προσβάσιμη στη Λαϊκή Δημοκρατία.

Έχουμε δοκιμάσει την απόδοση του NordVPN με το Netflix και βρήκαμε ότι μπορεί να σας μεταφέρει στις βιβλιοθήκες για το ΗΠΑ, ο Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Γαλλία, και Ινδία από τις χώρες αυτές. Αν σου αρέσει Hulu, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NordVPN για να μπείτε σε ροές βίντεο από τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία. Το NordVPN μπορεί να σας μεταφέρει αλφάβητο στις ΗΠΑ και την Αυστραλία ITV και Κανάλι 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός αυτών των χωρών.

Το δίκτυο διακομιστών του NordVPN είναι πολύ μεγάλο. Λειτουργεί συνολικά 3.657 εξυπηρετητές σε 62 χώρες. Ένα πρόβλημα με την εφαρμογή NordVPN, ωστόσο, είναι ότι δεν σας επιτρέπει να καθορίσετε μια τοποθεσία πόλης - μπορείτε να επιλέξετε μόνο μια χώρα. Αυτό μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα όταν προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε τις διακοπές των υπηρεσιών ροής σπορ από τις ΗΠΑ.

Μπορείς συνδεθείτε με την υπηρεσία NordVPN έξι φορές ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε τον πελάτη VPN σε πολλές διαφορετικές συσκευές και να τις εκτελείτε ταυτόχρονα. Αυτό είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρο δεδομένου αυτού μια εγκατάσταση router μετράει ως μία μόνο σύνδεση ενώ διοχετεύει την κυκλοφορία σε όλες τις συσκευές του σπιτιού σας. Δεν υπάρχει εφαρμογή αυτόματης εγκατάστασης για δρομολογητές Wi-Fi. πρέπει να ρυθμίσετε το VPN με μη αυτόματο τρόπο. Ωστόσο, ο ιστότοπος NordVPN περιέχει λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του συστήματος σε 29 τύπους δρομολογητών. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το VPN με μη αυτόματο τρόπο αποκωδικοποιητές και Linux Υπολογιστές.

Όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το NordVPN Windows, Mac OS X, macOS, Android, και iOS συσκευές, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα επειδή η εταιρεία παρέχει εφαρμογές αυτοεγκατάστασης για αυτά τα λειτουργικά συστήματα. Αν θέλετε να διατηρείτε τις εφαρμογές στον υπολογιστή σας έξω από τη σήραγγα VPN και απλά να προστατεύετε την επισκεψιμότητα του προγράμματος περιήγησης, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε Επέκταση προγράμματος περιήγησης NordVPN για Chrome ή Firefox αντί της εφαρμογής.

Το Help Desk του NordVPN δεν είναι διαθέσιμο ζωντανά. Ωστόσο, η ομάδα υποστήριξης πελατών απαντά γρήγορα σε ερωτήματα που δημοσιεύονται μέσω της φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπο ή αποστέλλονται απευθείας σε αυτά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πλεονεκτήματα:

 • Το μεγάλο δίκτυο εξυπηρετητών καλύπτει 60 χώρες και λειτουργεί με IPTV
 • Εξαιρετική ασφάλεια και πρότυπα κρυπτογράφησης
 • Απελευθερώνει όλες τις μεγάλες πλατφόρμες ροής, π.χ. Netflix και Amazon Prime Video
 • Ακόμη και λειτουργεί καλά στην Κίνα και παίρνει γύρω από τους ξένους χώρους μπλοκ
 • Εξαιρετική επιλογή για torrenting και streaming

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή Desktop και οι ταχύτητες δεν είναι πάντα αξιόπιστες

Η βαθμολογία μας:

4.5 εκτός 5

ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ: Το NordVPN είναι μια επιλογή υψηλής αξίας. Ένα καλό all-rounder που λειτουργεί καλά με IPTV σε HD. Ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας και επιτρέπει έως και 6 συσκευές να χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα από έναν λογαριασμό. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του NordVPN.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

4. IPVanish

IPVanishΑποκλεισμός IPTVTested Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.IPVanish.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 7 ΗΜΕΡΕΣ

IPVanish δίνει σταθερά υψηλές ταχύτητες. στην πραγματικότητα, στις δοκιμές μας, η IPVanish αποδείχθηκε ότι είναι ο ταχύτερος πάροχος όλων των VPN που παρακολουθούμε. Η εταιρεία κατέχει και διαχειρίζεται όλη τη δική της υποδομή και επενδύει σε μεγάλο βαθμό συνδέσεις υψηλής ταχύτητας. Αυτή είναι μια καλή επιλογή για ένα κανάλι VPN IPTV μέσω του Kodi και τα περισσότερα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια στον κόσμο μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση μέσω του Διαδικτύου με τη μεσολάβηση της IPVanish. Αυτοί οι σταθμοί περιλαμβάνουν NBC και CBS στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο ITV και Κανάλι 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν έχετε Netflix, μπορείτε να μπείτε στο Netflix ΗΠΑ βιβλιοθήκη εκτός της χώρας με τη βοήθεια της IPVanish.

Εάν θέλετε να διοχετεύετε σπορ από τις ΗΠΑ, πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας μια ποικιλία τοποθεσιών για να μπορέσετε αποφύγετε τις διακοπές στη υπηρεσία που επιβάλλουν οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς όταν η τοπική σας ομάδα παίζει, είναι εκείνη η οικεία ή μακριά. IPVanish έχει servers σε 17 πόλεις των ΗΠΑ, έτσι ώστε να έχετε πολλές ευκαιρίες να εμφανιστείτε σε μια πόλη διαφορετική από αυτή που προέρχεται από την αγαπημένη σας ομάδα. Η εταιρεία έχει συνολικά 417 διακομιστές στις Η.Π.Α. και παρουσία σε 60 χώρες Παγκόσμιος.

Η εφαρμογή για το VPN λειτουργεί καλά σε κινητές συσκευές, οπότε αν ταξιδεύετε και βασίζεστε δημόσια wifi hotspots για τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, μπορείτε να εγκαταστήσετε το σύστημα Android και iOS συσκευές. Η εταιρεία παράγει επίσης εφαρμογές για Windows, Mac OS X, macOS, και Amazon Fire. Μπορείτε να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο το IPVanish VPN Linux Υπολογιστές, αναβοσβήνει δρομολογητές, και αποκωδικοποιητές.

Η εταιρεία δίνει σε κάθε πελάτη αποζημίωση πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις και εάν εγκαταστήσετε το σύστημα στον οικιακό σας δρομολογητή, αυτό θα καλύψει όλες τις συσκευές ροής τηλεόρασης στο σπίτι σας, ενώ μόνο μετράτε ως ένα από αυτά τα δικαιώματα παράλληλης σύνδεσης.

Το Help Desk της IPVanish δεν προσφέρει ζωντανή συνομιλία. Ωστόσο, ο ιστότοπος έχει ένα εκτεταμένη Γνωσιακή Βάση για να σας βοηθήσουν να διορθώσετε προβλήματα και μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών μέσω μιας φόρμας στον ιστότοπο.

Πλεονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν προβλήματα με την εφαρμογή των Windows 10 κατά τη διάρκεια της δοκιμής
 • Εντυπωσιακές ταχύτητες και αξιόπιστες συνδέσεις
 • Λειτουργεί καλά με πρόσθετα Kodi για χρήστες τηλεχειριστηρίου
 • Πολιτική μη λογαρίθμων

Μειονεκτήματα:

 • Οι εφαρμογές δεν λειτουργούν στην Κίνα
 • Δεν δέχεται Bitcoin

Η βαθμολογία μας:

4 εκτός 5

ΕΩΣ 10 ΣΥΣΚΕΥΕΣ: Το IPVanish διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών. Χειρίζεται πολλές ταυτόχρονες συνδέσεις καλά. OK με IPTV σε HD. Λειτουργεί τα περισσότερα μέρη εκτός της Κίνας. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% στο ετήσιο πρόγραμμα GET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

5. PrivateVPN

PrivateVPNΑποκλεισμός IPTVTested Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.PrivateVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

Σουηδικά PrivateVPN δημιουργήθηκε από τους ενθουσιώδεις λαχταριστές και τους ακτιβιστές για την ελευθερία του Διαδικτύου. Έκαναν την ιδιωτικότητα ένα μεγάλο χαρακτηριστικό της υπηρεσίας. Το PrivateVPN είναι επίσης καλό για streaming TV σε HD. Προσφέρει καλές ταχύτητες και έχει μια ελαφριά και εύκολη στη χρήση εφαρμογή. Αυτή η υπηρεσία μπορεί να σας μεταφέρει Netflix ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Ιαπωνία, Ισπανία, Βραζιλία, Ιταλία και Γαλλία.  Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να έχετε πρόσβαση στις σημαντικότερες υπηρεσίες ροής online streaming στον κόσμο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία PrivateVPN στην Κίνα. Ωστόσο, η εταιρεία προειδοποιεί ότι η κανονική υπηρεσία OpenVPN είναι αποκλεισμένη εκεί. Προσφέρουν την ταχύτερη L2TP VPN σύστημα για τους πελάτες που βρίσκονται πίσω από το Great Firewall της Κίνας. Η εταιρεία τρέχει σε 55 χώρες και έχει παρουσία σε εννέα πόλεις στις ΗΠΑ. Μπορείτε να καθορίσετε μια προτίμηση πόλης όταν συνδέεστε με την υπηρεσία VPN, έτσι ώστε το PrivateVPN θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα ρεύματα συχνοτήτων στα αθλητικά συστήματα ροής.

Η εφαρμογή αυτο-εγκατάστασης του PrivateVPN είναι διαθέσιμη για το Windows, Mac OS X, macOS, iOS, και Android λειτουργικά συστήματα. Πρέπει να εγκαταστήσετε το VPN με μη αυτόματο τρόπο Linux υπολογιστές και δρομολογητές. Μια εφαρμογή router μετράει ως μία σύνδεση ενώ καλύπτει όλες τις συσκευές στο σπίτι σας. Συνολικά, επιτρέπονται έξι ταυτόχρονες συνδέσεις στην υπηρεσία.

Μην ανησυχείτε για το εάν το PrivateVPN βασίζεται στη Σουηδία. Το σύνολο του προσωπικού υποστήριξης μιλούν τέλεια Αγγλικά και ο ιστότοπος είναι πολύ καλά γραμμένος. Η Γνωσιακή Βάση του ιστοτόπου θα πρέπει να μπορεί να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε και μπορείτε να πάρετε ζωντανή υποστήριξη μέσω του ιστότοπου κατά τις σουηδικές ώρες εργασίας. Η ομάδα υποστήριξης πελατών είναι πολύ αρμόδια. Ως έσχατη λύση, αναπτύσσουν λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης που επιτρέπει σε έναν τεχνικό να αναλάβει τον υπολογιστή σας και να διορθώσει τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

Το PrivateVPN προσφέρει όλους τους πελάτες μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς προειδοποίηση για 30 ημέρες.

Πλεονεκτήματα:

 • Αποκτώντας μια ισχυρή φήμη για την απεμπλοκή περιεχομένου γεωγραφικού περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης της IPTV
 • Οι δοκιμές μας αποκάλυψαν εντυπωσιακές ταχύτητες
 • Ο αυξανόμενος κατάλογος των τοποθεσιών συνεχούς ροής μπορεί να ξεμπλοκάρει συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Hulu, BBC iPlayer και Amazon Prime

Μειονεκτήματα:

 • Ένα νεότερο δίκτυο που εξακολουθεί να αυξάνεται, ώστε λιγότεροι διακομιστές να επιλέξουν από
 • Η ζωντανή συζήτηση δεν είναι καθημερινά
 • Το προσωπικό υποστήριξης είναι καλό, αλλά λειτουργεί μόνο κατά τις ευρωπαϊκές ώρες λειτουργίας

Η βαθμολογία μας:

4.5 εκτός 5

Μεγάλη ταχύτητα: Το PrivateVPN είναι εύκολο στη χρήση. Επιτρέπει έως και 6 συσκευές στον ίδιο λογαριασμό. Μικρό δίκτυο διακομιστών αλλά γρήγορες συνδέσεις. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του PrivateVPN.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - Εξοικονομήστε το 83% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Προβλήματα ροής IPTV

Παρόλο που ενδέχεται να χρησιμοποιείτε τη ροή βίντεο στο σπίτι ή στην κινητή συσκευή σας κατά την καθημερινή σας μετακίνηση, ίσως να μην έχετε αντιμετωπίσει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της online πρόσβασης βίντεο, το οποίο είναι το θέμα των διεθνών μπλοκ πρόσβασης.

Αν ψάχνετε για βίντεο HD από το εξωτερικό, θα το ανακαλύψετε υπάρχουν περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας εκτός από τα απλά τηλεοπτικά κανάλια που παρακολουθείτε στην τηλεόρασή σας στο σπίτι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτές οι υπηρεσίες βίντεο δεν θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενό τους εάν δεν ζείτε στην ίδια χώρα με αυτούς. Ακόμη και οι υπηρεσίες που απαιτούν συνδρομή δεν θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε τα βίντεό τους από το εξωτερικό. Έτσι, μπορείτε να σκεφτείτε ότι αυτές οι μεγάλες εταιρίες ροής ψυχαγωγίας αποφάσισαν να χάσουν πολλούς δυνητικούς τηλεθεατές, απλώς από την τεμπελιά.

Υπάρχουν πολλοί πολύ καλοί λόγοι που οι υπηρεσίες ροής βίντεο περιορίζουν την πρόσβαση στις βιβλιοθήκες τους ανά χώρα. Οι δύο μεγαλύτεροι λόγοι είναι νόμιμοι. Τα συστήματα διανομής βίντεο πρέπει να αγοράζουν το περιεχόμενό τους. Οι παραγωγοί ψυχαγωγίας πωλούν τα δικαιώματα προβολής των παραγωγών τους ανά χώρα. Έτσι, διαφορετικές τηλεοπτικές εταιρείες κατέχουν τα δικαιώματα να δείχνουν την ίδια επίδειξη, αλλά σε διαφορετικές χώρες. Οι εταιρείες ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών πρέπει να δεσμευτούν να περιορίσουν την πρόσβαση σε βίντεο μόνο σε εκείνους που βρίσκονται στις χώρες που έχουν γραφτεί στη σύμβαση. Για την επιβολή της υποχρέωσης αυτής, οι υπηρεσίες ροής βίντεο αποκλείουν την πρόσβαση από το εξωτερικό.

Ο δεύτερος νομικός λόγος αφορά την εθνική άδεια ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης. Οι κυβερνήσεις επιτρέπουν μόνο στις εξουσιοδοτημένες εταιρείες να προβάλλουν διασκέδαση εντός των συνόρων τους. Όχι μόνο αυτό, αλλά όλο το περιεχόμενο που εμφανίζεται σε μια χώρα πρέπει να εγκριθεί από την κυβέρνηση. Αυτός ο κανόνας ισχύει σε όλες τις χώρες του κόσμου, όχι μόνο σε αυστηρές χώρες όπως το Ιράν ή την Ινδονησία. Παρόλο που ενδέχεται να δείτε την ίδια εκπομπή προγραμματισμένη για εκπομπή σε διαφορετικές χώρες, το βίντεο που είναι διαθέσιμο σε κάθε θέση είναι διαφορετικό.

Οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς και οι παραγωγοί ψυχαγωγίας πρέπει να επεξεργαστούν το περιεχόμενό τους συμμορφώνονται με τους νόμους κάθε επαρχίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η εκπομπή μπορεί να είναι τόσο μακριά από αυτό που επιτρέπεται σε οποιονδήποτε να δείχνει σε μια χώρα ότι δεν είναι εφικτό να κόψει όλα τα παράνομα κομμάτια και κανείς δεν θα μεταδώσει εκείνη την εκπομπή. Οι υπηρεσίες streaming βίντεο σε απευθείας σύνδεση μπορούν να εναχθούν και οι υπάλληλοί τους ενδέχεται να αποσταλούν στη φυλακή εάν το περιεχόμενό τους εμφανίζεται σε μέρη όπου η επεξεργασία αυτή παραβιάζει τους τοπικούς νόμους.

Τα VPN μπορούν να προσεγγίσουν αυτούς τους περιορισμούς πρόσβασης. Έτσι, αν και η κυβέρνηση της Κίνας δεν θέλει να παρακολουθήσετε αμερικανικά ντοκιμαντέρ, οι προσπάθειές τους να μπλοκάρουν τη ροή του βίντεο ακυρώνονται από την προστασία της ιδιωτικής ζωής που παρέχει η ασφαλής κρυπτογραφημένη σήραγγα VPN.

Σχετιζομαι με: Πώς να ξεκλειδώσετε τις τοποθεσίες ροής βίντεο

Streaming βίντεο VPN

Δεν είναι όλα τα VPN να σας βοηθήσουν όταν θέλετε να προβάλλετε βίντεο από το εξωτερικό. Η τεχνολογία που εμπλέκεται στην προστασία των ροών βίντεο, η προσαρμογή της υπηρεσίας όποτε μια υπηρεσία τηλεόρασης αναβαθμίζει την τεχνολογία αποκλεισμού της και παρέχει επαρκή ταχύτητα για streaming υψηλής ποιότητας βίντεο HD. Ορισμένες υπηρεσίες VPN δεν προσπαθούν καν να εισέλθουν σε υπηρεσίες streaming βίντεο που έχουν αυστηρούς περιορισμούς πρόσβασης. Οι σε απευθείας σύνδεση τηλεοπτικές περιοχές δεν αποκλείουν μόνο την πρόσβαση από το εξωτερικό, αλλά λαμβάνουν επίσης κάθε διαθέσιμο μέτρο για τον εντοπισμό και την παρεμπόδιση της επισκεψιμότητας VPN.

Μια υπηρεσία VPN που είναι δωρεάν ή πολύ φθηνή μπορεί να φαίνεται ελκυστική. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι καλοί. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος με τον οποίο μια πραγματική εταιρεία VPN να μπορεί να παρέχει μια υπηρεσία που σπάει μέσω μπλοκ πρόσβασης και είναι ικανή να μεταφέρει βίντεο HD χωρίς χρέωση.

Πολλές δωρεάν και φτηνές υπηρεσίες VPN δεν είναι εντελώς ειλικρινείς με τους χρήστες τους. Καλύπτουν το κόστος τους και κάνουν κέρδη με άλλα μέσα. Για παράδειγμα, ορισμένα λεγόμενα δίκτυα VPN δεν περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση, πράγμα που σημαίνει ότι οι διαφημιζόμενοι τους βρίσκονται ψευδώς όταν τους αποκαλούν VPN. Τα δωρεάν και φτηνά VPNs κερδίζουν χρήματα με την πώληση των προσωπικών στοιχείων των πελατών τους. Άλλοι εισάγουν διαφημίσεις που καταβάλλονται στους ιστότοπους στους οποίους έχουν πρόσβαση οι χρήστες και επιτρέπουν στους εμπόρους να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των πελατών του VPN. Υπάρχουν ακόμη και μερικά "VPN" που ταιριάζουν στο εύρος ζώνης του διαδικτύου των χρηστών τους και πωλούν αυτή την ικανότητα στους πελάτες που πληρώνουν - επιτρέποντας σε άλλους να κατευθύνουν την κυκλοφορία τους μέσω του υπολογιστή σας.

Αν και μπορείτε να πάρετε μια λίστα με VPN από μια μηχανή αναζήτησης, μόλις αποκτήσετε ονόματα VPN δεν σας παρέχει πρόσβαση σε αρμόδιες υπηρεσίες για streaming βίντεο HD. Υπάρχουν εκατοντάδες VPN στην αγορά και πολύ λίγα από αυτά είναι καλοί. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να μάθετε για τις τεχνολογίες επικοινωνιών και να δοκιμάσετε όλα τα VPN στον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γράψαμε αυτό το άρθρο σχετικά με τα καλύτερα δίκτυα VPN για streaming IPTV σε HD - για να σας εξοικονομήσει χρόνο.

IPTV παρόχους

Εδώ είναι ένας κατάλογος δέκα δημοφιλών παρόχων IPTV.

Προειδοποίηση: η νομιμότητα πολλών υπηρεσιών IPTV έχει κληθεί να τεθεί υπό αμφισβήτηση. Οι υπηρεσίες IPTV που παρατίθενται παρακάτω φαίνονται να είναι νόμιμες κατά τη στιγμή της γραφής, και μερικές είναι ακόμη ελεύθερες να χρησιμοποιήσουν. Ωστόσο, θα βρείτε μια λίστα IPTV για να αποφύγετε στο κάτω μέρος του άρθρου μας επίσης. Όπως πάντα, παρακαλούμε να κάνετε τις δικές σας έρευνες και να ακολουθήσετε τις υπηρεσίες νομικής ροής.

Xumo

Το Xumo είναι μια δωρεάν υπηρεσία IPTV που προσφέρει πάνω από 100 ζωντανά κανάλια. Θα βρείτε περιεχόμενο από μεγάλα δίκτυα ειδήσεων, όπως Bloomberg, Newsy, Cheddar, CBC και MSNBC, καθώς και αθλητικό περιεχόμενο από επιλογή όπως Fox Sports, Sports Illustrated, PGA, NCAA Football. Υπάρχουν ακόμη και μοναδικά κανάλια ταινιών 24/7 Φιλμογραφία και Hi-Yah, καθώς και τηλεοπτικά κανάλια για παιδιά.

Το Xumo διαθέτει εφαρμογές για μεγάλο αριθμό συσκευών, καθώς και ένα plugin που είναι διαθέσιμο για χρήστες του Kodi.

Ωστόσο, το Xumo μπορεί να χρειαστεί ένα VPN για να εργαστεί σε ορισμένες διεθνείς τοποθεσίες.

Pluto.TV

Η τηλεόραση Pluto είναι παρόμοια με την Xumo. Προσφέρει πάνω από 100 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια δωρεάν. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον ιστό ή μέσω ενός plugin για το Kodi. Η μόνη διαφορά μεταξύ του Pluto.TV και του Xumo είναι μερικά από τα μοναδικά κανάλια, επομένως μπορεί να σας φανεί χρήσιμο να κατεβάσετε και τα δύο στην αγαπημένη σας συσκευή.

Θα βρείτε επίσης ότι ο Pluto.TV έχει αποκλειστεί σε πολλές τοποθεσίες εκτός των ΗΠΑ, οπότε ένα VPN θα πρέπει να έχει εύκολη πρόσβαση σε πολλές τοποθεσίες.

Sling τηλεόραση

Η Sling TV είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες streaming IPTV γύρω - και μία από τις παλαιότερες. Είναι ένας σημερινός ηγέτης στο κίνημα "cut-cord" και προσφέρει πάνω από 40 κανάλια για $ 25 το μήνα. Υπάρχουν τρία πακέτα καναλιών για να διαλέξετε και θα έχετε ένα μίγμα αθλημάτων, ψυχαγωγίας, ειδήσεων και τοπικής τηλεόρασης μέσω της πλατφόρμας.

Θα βρείτε ότι η Sling TV είναι αποκλεισμένη εκτός των ΗΠΑ, ωστόσο, και η εγγραφή θα απαιτήσει πληροφορίες πληρωμής από την Αμερική. Ωστόσο, αν ταξιδεύετε, μπορείτε να εγγραφείτε μέσω VPN και να χρησιμοποιήσετε τις τρέχουσες πληροφορίες λογαριασμού που βασίζονται στις Η.Π.Α..

Hulu με τη ζωντανή τηλεόραση

Η υπηρεσία κατά παραγγελία του Hulu είναι απλώς ένα ακόμη χαρακτηριστικό γνώρισμα του Hulu με την Live TV. Μέσα από αυτή την υπηρεσία $ 40 ανά μήνα, θα πάρετε πάνω από 50 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών δικτύων, των αθλητικών καναλιών όπως το ESPN και των δικτύων ψυχαγωγίας όπως AMC, Ιστορία, Ανακάλυψη κι αλλα.

Hulu είναι επίσης μια από τις πιο πλούσιες σε χαρακτηριστικά επιλογές, προσφέροντας ένα Ψηφιακό DVR 50 ωρών, 2 ταυτόχρονες ροές ανά λογαριασμό και εφαρμογές που λειτουργούν με ένα ευρύ σύνολο συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Xbox One και Nintendo Switch.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες επιλογές ροής που βασίζονται στις Η.Π.Α., θα χρειαστείτε πληροφορίες πληρωμής από την Αμερική για να εγγραφείτε και θα χρειαστείτε ένα VPN για ροή οτιδήποτε ενώ βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ.

USTVnow

Μια δωρεάν υπηρεσία που προσφέρει επίσης μια πληρωμένη επιλογή, το USTVnow προσφέρει μια χούφτα δωρεάν κανάλια (ΑΒΟ, CBS, NBC, My9, CW), με μερικά δίκτυα που προσφέρονται για όσους επιθυμούν να πληρώσουν περίπου 29 δολάρια το μήνα.

Ωστόσο, το καλό για την USTVnow είναι ότι μπορείτε να το πάρετε οπουδήποτε σε διεθνές επίπεδο. Αυτό συμβαίνει επειδή το USTVnow είναι ειδικά σχεδιασμένο για στρατιωτικά μέλη των ΗΠΑ στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε ούτε ένα VPN για πρόσβαση στο δωρεάν ή πληρωμένο περιεχόμενό του ενώ βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ.

IPTV παροχείς για να αποφευχθεί

Μερικοί πάροχοι IPTV προσφέρουν αυτό που είναι ουσιαστικά μια συμφωνία "καλό να είμαι αλήθεια". Παρέχουν εκατοντάδες, και μερικές φορές χιλιάδες τηλεοπτικά κανάλια μέσω του διαδικτύου, συχνά για λιγότερο από 20 το μήνα. Αυτά τα είδη υπηρεσιών διαπιστώνονται τακτικά ότι παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα, καθώς συχνά αποφεύγουν να πληρώνουν τα τέλη μεταφοράς που απαιτούνται για να προσφέρουν αυτά τα κανάλια.

Ενώ δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε εάν αυτές οι υπηρεσίες λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο, οι ακόλουθες δημοφιλείς επιλογές IPTV ταιριάζουν στην κατηγορία "πολύ καλό για να είμαστε αλήθεια".

Insight TV

Το Insight TV ισχυρίζεται ότι προσφέρει πάνω από 1.500 κανάλια με χαμηλό κόστος: μόνο $ 75 για συνδρομή ενός έτους. Η υπηρεσία λαμβάνει μόνο πληρωμές σε ευρώ και επιτρέπει μόνο την είσπραξη πληρωμών σε περιόδους εγγραφής 3, 6 ή 12 μηνών.

Δεν υπάρχει επίσημη εφαρμογή σε οποιαδήποτε αξιόπιστη συσκευή ροής για αυτήν την υπηρεσία.

RocketStreams

Το RocketStreams αναφέρει ότι προσφέρει πάνω από 1.500 κανάλια, με κόστος συνδρομής που εισέρχεται μόλις κάτω από $ 80 ανά έτος για δωδεκάμηνη συνδρομή.

Δεν θα βρείτε μια εφαρμογή για RocketStreams σε οποιαδήποτε συσκευή ροής ή λειτουργικό σύστημα.

IPTV Forest

Το IPTV Forest δηλώνει ότι προσφέρει κάπως εκπληκτικά 6.000+ κανάλια, με πάνω από 500 αραβικά κανάλια και πάνω από 400 κανάλια του Ηνωμένου Βασιλείου. Το κόστος αυτού; Μόνο 10 δολάρια το μήνα, κάτι που είναι λίγο δύσκολο να καταλάβουμε για αυτό που ισχυρίζεται ότι προσφέρει.

Δεν υπάρχουν επίσημες εφαρμογές για αυτήν την υπηρεσία.

Premium IPTV

Τα πλεονεκτήματα του premium IPTV φαίνεται αρκετά ξεκάθαρα στην επιφάνεια. Έχει μόνο ροές σε HD, ισχυρίζεται ότι προσφέρει περισσότερα από 3.000 κανάλια και διαθέτει τμήμα κατά παραγγελία με πάνω από 4.000 ταινίες. Προσφέρει επίσης όλα αυτά για μια ύποπτα χαμηλή τιμή μόλις $ 17 το μήνα, ή $ 112 ανά έτος.

Η εταιρεία επεξεργάζεται πληρωμές μέσω PayPal και χρεώσεις σε ευρώ. Μπορείτε να πάρετε μια συνδρομή για ένα μήνα για 15 ευρώ ($ 17), δύο μήνες για 19 ευρώ ($ 22), έξι μήνες για 59 ευρώ ($ 70), ή ένα έτος για 95 ευρώ ($ 112). Πιθανότατα δεν θα είναι πιθανό να υπογράψετε το πακέτο ενός έτους επειδή, μόλις 4 ευρώ περισσότερο, μπορείτε να πάρετε μια συνδρομή για όλη την ζωή για 99 ευρώ (117 δολάρια).

Πειρατεία IPTV

Εκτός από τις πληρωμένες υπηρεσίες IPTV, υπάρχουν πολλές δωρεάν επιλογές IPTV streaming. Ωστόσο, κανένας από αυτούς δεν είναι νόμιμος όσο γνωρίζουμε.

Μπορεί να σας φανεί περίεργο το γεγονός ότι πολλοί πάροχοι υπηρεσιών IPTV καυχώνται ότι τα συστήματά τους είναι συμβατά με VPN. Όπως οι πάροχοι έχουν ήδη απομάκρυνε τους περιφερειακούς περιορισμούς στα κανάλια που μεταδίδουν, δεν χρειάζεστε πραγματικά ένα VPN για να παρακολουθήσετε αυτά τα κανάλια εκτός της προοριζόμενης χώρας εκπομπής. Γιατί λοιπόν να χρησιμοποιήσετε ένα?

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί πάροχοι IPTV πειρατούν τα κανάλια τους από επίσημες πηγές και να τα μεταπωλούν στους συνδρομητές. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για ή εναντίον οποιουδήποτε από τους παρόχους που αναφέρονται παραπάνω, αλλά είναι λογικό ότι ένας πάροχος IPTV δεν θα πρέπει να είναι σε θέση να πωλεί πρόσβαση σε κανάλια φθηνότερα από τα ίδια τα κανάλια. Ούτε θα πρέπει να είναι απαλλαγμένοι από τους περιφερειακούς περιορισμούς αδειοδότησης περιεχομένου για περιεχόμενο που πρέπει να τηρούν όλες οι άλλες υπηρεσίες ροής.

Εάν υπάρχει ακόμη μια πιθανότητα ότι θα μπορούσατε ακούσια να ρεύσετε πειρατικά βίντεο, πρέπει να προστατεύσετε την ταυτότητά σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εξακολουθείτε να χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε IPTV, παρόλο που πληρώνετε για την υπηρεσία.

Οι αρχές δεν φαίνεται να είναι τόσο σκληρές σε όσους ρεύμα βίντεο παράνομα, όπως εκείνοι που κατεβάζουν torrents. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η ίδια στάση θα επικρατήσει για πάντα. Αυτή τη στιγμή, ο πιο πιθανός κίνδυνος που αντιμετωπίζετε με τους πληρωμένους παρόχους IPTV είναι ότι θα τερματίζονται πριν λήξει η συνδρομή σας.

Ταχύτητα Διαδικτύου για streaming βίντεο HD

Ανάλογα με το πού ζείτε και πόσο καλή είναι η υπηρεσία Διαδικτύου σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην επίτευξη ικανοποιητικής ταχύτητας για να παρακολουθήσετε ζωντανές ροές βίντεο υψηλής ευκρίνειας από υπηρεσίες IPTV. Η προσθήκη ενός VPN στη γραμμή θα επιβραδύνει ακόμη περισσότερο τη σύνδεσή σας.

HBO δηλώνει ότι χρειάζεστε ταχύτητες σύνδεσης τουλάχιστον 3 Megabits ανά δευτερόλεπτο για να λαμβάνετε μια συνεχή ροή με τις online υπηρεσίες βίντεο - HBO μόνο ροές σε HD. Οι ροές Netflix HD δεν θα λειτουργούν με ταχύτητες ταχύτητας δεδομένων μικρότερη από 5 Megabits ανά δευτερόλεπτο. Αυτές οι ταχύτητες μπορεί να φαίνονται εύκολα επιτεύξιμες. Τα ζωντανά ρεύματα είναι συχνά λιγότερο συμπιεσμένα από το βίντεο κατά παραγγελία και συνεπώς απαιτούν ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς.

Ένα VPN μπορεί να σας προστατεύσει από τα μπλοκ που επιβάλλονται από κατασταλτικές κυβερνήσεις επειδή κρυπτογραφεί όλες τις συνδέσεις σας και τις εκτρέπει έτσι κανένας που δεν μπορεί να παρακολουθήσει τη ροή δεδομένων που περνάει, όπως ο παροχέας υπηρεσιών διαδικτύου, μπορεί να δει πού συνδέεστε ή το είδος της κίνησης που περνάει από τη γραμμή.

Η εργασία που κάνουν τα VPN για την κρυπτογράφηση, αποκρυπτογράφηση, εκτροπή και προώθηση όλων των επισκεψιμότητάς σας έχει κόστος χρόνου. Η ροή βίντεο σε πραγματικό χρόνο απαιτεί υψηλές ταχύτητες γιατί χρειάζεστε όλο τον κώδικα που παίρνετε σε μια εικόνα στην οθόνη να ανανεώνεται κάθε δευτερόλεπτο για να πάρετε το βίντεο να μετακινηθεί. Το βίντεο HD δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο όγκο επισκεψιμότητας επειδή η υψηλή ποιότητα της εικόνας δημιουργείται από πιο σφιχτά συσκευασμένα εικονοστοιχεία. Έτσι, κάθε βίντεο HD απαιτεί τη γρήγορη μεταφορά πολλών δεδομένων.

Εάν η σύνδεσή σας στο Internet είναι αργή, το βίντεο που παρακολουθείτε θα παύσει καθώς ο παίκτης περιμένει για να φτάσει περισσότερα δεδομένα εικόνας - αυτό ονομάζεται "buffering."Η ανάγκη για ταχύτητα σημαίνει ότι τα συστήματα μεταφοράς βίντεο δεν περιλαμβάνουν τις διαδικασίες διαχείρισης σύνδεσης πολλών συστημάτων μεταφοράς δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι τα πλαίσια για το βίντεο μπορεί να φτάσουν εκτός σειράς ή σε ακανόνιστα διαστήματα, τα οποία ονομάζονται "jitter."Η μεταφορά ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσει υπερφορτωμένους ή σπασμένους δρομολογητές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με αποτέλεσμα να χάνονται δεδομένα. Οταν συμβαίνει αυτό, θα δείτε το βίντεο να διαλύεται περιοδικά.

Εάν έχετε μια γρήγορη υπηρεσία Διαδικτύου, η απόλαυση του βίντεο στο διαδίκτυο μπορεί ακόμα να καταστραφεί από ένα αργό VPN. Όταν παρακολουθείτε ροές βίντεο HD που προέρχονται από διακομιστή στο εξωτερικό, το ζήτημα της ταχύτητας γίνεται ακόμα πιο κρίσιμο. Οι διεθνείς μεταφορές βίντεο πρέπει να ταξιδέψουν περαιτέρω και να περάσουν από πολλούς δρομολογητές από το ταξίδι ενός ρεύματος από μια κοντινή υπηρεσία βίντεο. Περισσότερος λυκίσκος στη διαδρομή παρέχει περισσότερα πιθανά σημεία αποτυχίας. Για αυτούς τους λόγους, χρειάζεστε ένα VPN υψηλής ποιότητας που μπορεί να εκτελέσει όλες τις εργασίες διαχείρισης της μεταφοράς με πολύ μικρή ταχύτητα. Τα συνιστώμενα VPN σε αυτήν τη λίστα είναι όλες οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που είναι ιδανικά για streaming IPTV σε ποιότητα HD. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας των πέντε VPN στη λίστα μας:

Μέση ταχύτητα λήψης VPN

Όπως μπορείτε να δείτε από το τραπέζι, όλα τα VPN υπερβαίνουν εύκολα τα 5 Megabits ανά δευτερόλεπτο που απαιτούνται για τη ροή βίντεο HD από το Netflix. Το IPVanish και το PrivateVPN κάνουν ιδιαίτερα καλά και είναι αρκετά γρήγοροι για να μεταφέρουν τις ροές Netflix Ultra HD.

Οφέλη από τα VPN για ροή HD

Εάν κουραστείτε να βλέπετε αγώνες με συναυλίες και ανταγωνισμό ταλέντων στην επίγεια τηλεόραση, τότε μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πληρώσετε για κανάλια premium. Μια άλλη επιλογή για να βρείτε μεγάλη διασκέδαση είναι να κοιτάξετε στο εξωτερικό. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία ψυχαγωγίας στον κόσμο και ίσως βρείτε ακριβώς αυτό που ποτέ δεν ήξερα ότι σας άρεσε εξερευνώντας την τηλεόραση άλλων χωρών.

Εάν ζείτε στο εξωτερικό, πιθανότατα δεν παρακολουθείτε πολύ συχνά την τοπική τηλεόραση. Η απόκτηση τηλεόρασης από το σπίτι θα ήταν ένα μεγάλο όφελος και μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες να είστε ξένος.

Τα VPN ξεπερνούν τον εθνικισμό της τηλεόρασης. Τα εκπληκτικά οφέλη της IPTV, που παίρνουν βίντεο από άλλες χώρες μέσω του διαδικτύου, έχουν καταπνίξει όλους τους κανόνες και κανονισμούς που εμποδίζουν την πρόσβασή σας. Χάρη στα VPN, δεν χρειάζεται να περιορίζεστε στην τηλεόραση που προσφέρεται εκεί όπου βρίσκεστε. Αντ 'αυτού, μπορείτε να αποκομίσετε την καλύτερη ψυχαγωγία από όλο τον κόσμο και να παρακολουθήσετε ό, τι θέλετε.

Θυμηθείτε, η βιομηχανία ψυχαγωγίας χρησιμοποιεί περίπλοκη τεχνολογία για να ελέγξει την πρόσβαση στον προγραμματισμό τους. Πολλές κυβερνήσεις του κόσμου αναπτύσσουν επίσης δαπανηρές και προηγμένες μεθόδους για τον έλεγχο του τι παρακολουθείτε. Τα VPN βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας των επικοινωνιών και εκείνες οι λίγες εταιρείες που συνεχίζουν να πιέζουν το φάκελο για την παράδοση του HD IPTV στους πελάτες τους είναι αυτοί που παρακολουθούν.

Επωφεληθείτε από το περιόδους επιστροφής χρημάτων των υπηρεσιών VPN στη λίστα μας, για να δοκιμάσετε μερικούς από αυτούς και να δείτε ποια λειτουργεί καλύτερα για τις περιστάσεις σας.

Με αυτήν την ανασκόπηση, ελπίζουμε να ενημερώσουμε το ευρύ κοινό για το πώς να αποκτήσουμε την καλύτερη HD τηλεόραση από όλο τον κόσμο. Δεν μπορείτε να βασιστείτε στο αντίγραφο πωλήσεων δικτυακών τόπων VPN, επειδή θέλουν απλώς να σας προσελκύσουν να πληρώσουν και δεν πρόκειται να είναι εντελώς ειλικρινείς σχετικά με τους περιορισμούς των υπηρεσιών τους. Εμείς θα. Μόνο με την ανάγνωση της αξιολόγησης των ατόμων που δεν εκτελούν υπηρεσίες VPN μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε μια πραγματική εικόνα του ποιους εργάζονται και ποιες είναι οι απάτες. Η ανάγνωση των αναφορών χρηστών είναι επίσης μια καλή πηγή έρευνας και γι 'αυτό έχουμε το τμήμα σχολίων στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου.

Χρησιμοποιείτε ένα VPN για τη ροή IPTV σε HD; Ανακαλύψατε ένα μεγάλο δωρεάν κανάλι από το εξωτερικό που δείχνει τα αγαπημένα σας αθλήματα; Ελέγχετε τους τηλεοπτικούς σταθμούς άλλων εθνών online για να παρακολουθήσετε τις τελευταίες εκπομπές πριν φτάσουν στη χώρα σας; Έχετε προβλήματα με τη χρήση ενός VPN και ποια VPN από τη λίστα χρησιμοποιείτε; Αφήστε τους άλλους να μάθουν για τις εμπειρίες σας streaming video μέσω του διαδικτύου, αφήνοντας μια σημείωση στα παρακάτω σχόλια.

Εικόνα: τηλεοπτική κεφαλής πυροβολούν 1_044 από victorio marasigan μέσω Flickr. Αδειοδότηση βάσει CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =