5 καλύτερα VPN για το ABC Go και Freeform Πηγαίνετε στο 2020 (ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε από οπουδήποτε)

5 καλύτερα δίκτυα VPN για Go ABC και Freeform Go


Εάν ζείτε στις Η.Π.Α., ίσως έχετε συνηθίσει να έχετε πρόσβαση στο ABC και το Freeform μέσω του Διαδικτύου. Έτσι, θα είναι ένα σοκ για σας όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό και να ανακαλύψετε τους δύο ιστοχώρους τους, ABC.go.com και Freeform.go.com, δεν θα σας αφήσει να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε βίντεο. Δεν μπορείτε καν να φτάσετε στην ροή ζωντανών καναλιών όταν βρίσκεστε εκτός της χώρας. Μπορείτε να ξεπεράσετε τα μπλοκ στην πρόσβαση στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Δεν λειτουργούν όλα τα δίκτυα VPN με αυτά τα δύο κανάλια. Όλες οι εταιρείες μέσων ενημέρωσης είναι υποχρεωμένες να αποκλείουν την πρόσβαση στο εξωτερικό και αυτό περιλαμβάνει την αποκλεισμό VPN. Ωστόσο, ορισμένοι έβαλαν περισσότερη προσπάθεια από άλλους. Το ABC είναι ένας από τους σκληρότερους δικτυακούς τόπους βίντεο για να μπείτε από το εξωτερικό.

Καθώς η οικογένεια ιστοτόπων ABC παρουσιάζει μια ισχυρή πρόκληση για τα VPN, ορισμένες εταιρείες συγκεντρώνουν όλες τις δυνατότητες αποφυγής ανίχνευσης σε μερικούς διακομιστές. Επομένως, μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα VPN και να συνδεθείτε στον πλησιέστερο διακομιστή των Η.Π.Α. μόνο για να διαπιστώσετε ότι το VPN δεν μπορεί να εισέλθει σε ABC ή Freeform. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε σε ποιο διακομιστές μπορείτε να μπείτε μέσα. Όλες οι υπηρεσίες αυτής της λίστας έχουν δοκιμαστεί και θα διευκολύνουν τη ροή από το Freeform και το ABC. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, πρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένους διακομιστές στις ΗΠΑ.

Αναλύουμε λεπτομερώς κάθε ένα από τα VPN που έχουν καταρτίσει αυτή τη λίστα, ωστόσο, εάν χρειάζεστε μια σύντομη περίληψη, εδώ είναι η λίστα με τα καλύτερα VPN για το ABC Go και Freeform Go:

 1. ExpressVPN Η επιλογή μας # 1 για το ABC Go και το Freeform Go! Μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες απεμπλοκής στην κατηγορία του. Γρήγορους διακομιστές ανά τον κόσμο με ασφαλείς και εύχρηστες εφαρμογές. Εξαιρετικό για streaming. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών καλύπτεστε.
 2. NordVPN Προμηθευτής προϋπολογισμού που δεν κάνει συμβιβασμούς όσον αφορά την ταχύτητα και την ασφάλεια. Χιλιάδες διακομιστές κάνουν σύντομη εργασία για την απεμπλοκή δημοφιλών τοποθεσιών streaming.
 3. CyberGhost Προμηθευτής χαμηλού κόστους που είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί. Μας εντυπωσίασε η ταχύτητα ροής κατά τη διάρκεια των δοκιμών.
 4. PrivateVPN Καλή up-and-coming VPN που λειτουργεί καλά με ABC Go, Freeform Go, και πολλές άλλες δημοφιλείς άλλες υπηρεσίες streaming.
 5. StrongVPN Εύχρηστες εφαρμογές με καλές δυνατότητες ξεκλειδώματος. Ανάλογα με τη ρύθμισή σας, ίσως χρειαστεί να διαμορφώσετε τη σύνδεσή σας με μη αυτόματο τρόπο.

Τα καλύτερα VPN για το ABC Go και το Freeform Go

Για να επιλέξετε τη σωστή υπηρεσία για χρήση με το ABC και το Freeform, χρειάζεστε ένα VPN με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Έχει καλές ταχύτητες
 • Μπορεί να ξεκλειδώσει το ABC και το Freeform
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, όχι μόνο από ειδικούς υπολογιστών
 • Έχει διακομιστές στις ΗΠΑ

Ευτυχώς, σχεδόν όλα τα VPN στον κόσμο έχουν διακομιστές στις ΗΠΑ, οπότε η απαίτηση δεν είναι τόσο δύσκολη. Ωστόσο, στην πραγματικότητα η απεμπλοκή της ροής βίντεο είναι η δοκιμή που αποτυγχάνει να περάσει η μεγάλη πλειοψηφία των VPN στην αγορά.

1. ExpressVPN

ExpressVPNΙανουάριος 2020Αποκλεισμοί ABC GO & Ελεύθερη μορφή που χορηγήθηκε Ιανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

Το ExpressVPN είναι ιδανικό για streaming βίντεο, επειδή σας δίνει πολύ γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς. Η υπηρεσία είναι επίσης πολύ καλή για να πάρει γύρω από περιφερειακούς περιορισμούς σε ένα μεγάλο αριθμό υπηρεσιών streaming video συμπεριλαμβανομένων Netflix και Amazon Prime, η οποία βάζει αυτό το VPN στο ανώτερο τμήμα. Όλοι οι διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να αποφύγουν την ανίχνευση σε ABC και Freeform. Ρωτήστε την υποστήριξη πελατών όλο το 24ωρο στον οποίο server θα συνδεθεί.

Το ExpressVPN διαθέτει διακομιστές σε 94 χώρες, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους βίντεο με περιορισμό σε πολλές άλλες χώρες.

Μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή ExpressVPN για Windows, Mac OS X, macOS, Android, iOS και Linux. Η έκδοση Linux είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών, έτσι δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέσω γραφικής διεπαφής. Εάν διαθέτετε ένα tablet Amazon Fire, Fire TV ή ένα Firestick, το ExpressVPN διατίθεται στο κατάστημα εφαρμογών του Amazon. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το VPN στον δρομολογητή σας για να καλύψετε όλες τις συσκευές του σπιτιού σας.

Το ExpressVPN δημιουργεί το δικό του προσαρμοσμένο λογισμικό δρομολογητή. μπορείτε να αγοράσετε έναν προκαθορισμένο δρομολογητή wifi με αυτόν που είναι εγκατεστημένος ή να τον εγκαταστήσετε μόνοι σας σε ένα συμβατό μοντέλο δρομολογητή. Μπορείτε να επιλέξετε ποιες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο wifi του δρομολογητή πρέπει να περάσουν μέσω του VPN. Μια σύνδεση από τον οικιακό σας δρομολογητή χρησιμοποιεί μόνο μία από τις αποζημιώσεις σας για τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις, παρόλο που θα καλύψει όλες τις συσκευές στο σπίτι σας.

Εάν παρακολουθείτε ABC ή Freeform μέσω του προγράμματος περιήγησης, το ExpressVPN παράγει μια επέκταση προγράμματος περιήγησης για προγράμματα περιήγησης Chrome, Safari και Firefox. Το πρόσθετο είναι περισσότερο ένα εναλλακτικό ελεγκτή για την εφαρμογή VPN και δεν λειτουργεί από μόνο του. Πρέπει να έχετε ανοιχτή και τρέχουσα έκδοση του VPN για υπολογιστές, για να χρησιμοποιήσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης.

Ένα άλλο εργαλείο που παρέχει η ExpressVPN για την παράκαμψη περιφερειακών περιορισμών είναι η υπηρεσία MediaStreamer. Αυτή είναι μια έξυπνη λύση DNS και πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση DNS ExpressVPN στις ρυθμίσεις δικτύου για να την χρησιμοποιήσετε. Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή που δεν είναι συμβατή με την εφαρμογή ExpressVPN, όπως το Xbox, μπορείτε να ρυθμίσετε το MediaStreamer αντί.

Το γραφείο εξυπηρέτησης ExpressVPN είναι πολύ ικανό και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του οποιαδήποτε στιγμή την ημέρα ή τη νύχτα κάθε μέρα του έτους μέσω μιας ζωντανής συνομιλίας στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας.

Πλεονεκτήματα:

 • Οι διακομιστές σε 20 πόλεις των ΗΠΑ μπορούν να ξεμπλοκάρουν το γεωγραφικό περιεχόμενο από σχεδόν οπουδήποτε
 • Οι ταχύτητες του διακομιστή είναι ιδανικές για streaming HD και γρήγορες λήψεις
 • Εύκολο στη χρήση και ρύθμιση με εφαρμογές για πολλές πλατφόρμες
 • Η καλύτερη κρυπτογράφηση στην κατηγορία σας προσφέρει σταθερή ασφάλεια και ιδιωτικότητα
 • Η ζωντανή συνομιλία 24 ώρες το 24ωρο σας δίνει πίσω σε οποιαδήποτε τεχνικά θέματα

Μειονεκτήματα:

 • Η προηγμένη ρύθμιση παραμέτρων για τους χρήστες ισχύος είναι λίγο περιορισμένη

Καλύτερο VPN για ABC Go & Freeform Go: Η ExpressVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας. Οδηγεί το δρόμο για την απεμπλοκή των δημοφιλέστερων υπηρεσιών ροής και αθλητικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Εξαιρετικές ταχύτητες για προβολή HD χωρίς προστασία και πλήρη ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Δοκιμάστε το χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. NordVPN

NordVPNΑποσυνδέει το ABC GO & Ελεύθερη μορφή που χορηγήθηκε Ιανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

Το NordVPN δεν έχει δυσκολίες πρόσβασης σε βίντεο στις ιστοσελίδες ABC και Freeform. Το VPN παρέχει επίσης καλές ταχύτητες, οπότε δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε διαλείμματα, παύσεις ή τραύλισμα κατά την αναπαραγωγή.

Η εταιρεία διαθέτει συνολικά 5.133 εξυπηρετητές σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, οπότε διαθέτει άφθονη χωρητικότητα. Για ABC και Freeform, επιλέξτε ένα διακομιστή στις Η.Π.Α. Οποιοσδήποτε από τους διακομιστές NordVPN στις Η.Π.Α. θα πρέπει να σας μεταφέρει σε ABC και Freeform.

Μια σελίδα λίστας διακομιστών σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε έναν συγκεκριμένο διακομιστή και όχι σε οποιονδήποτε διακομιστή σε μια χώρα. Οι διακομιστές δεν προσδιορίζονται από την τοποθεσία της πόλης, απλώς από έναν αριθμό. Η λίστα διακομιστών εμφανίζει την καθυστέρηση του διακομιστή και πόση χωρητικότητα του διακομιστή χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή. Συνήθως, είναι λογικό να συνδεθείτε με τον διακομιστή που είναι εγγύτερα από εσάς. Ωστόσο, αν αυτός ο διακομιστής είναι ήδη πολύ απασχολημένος, θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα διακομιστή που είναι πιο μακριά, αλλά λιγότερο κατειλημμένο.

Το NordVPN παρέχει εφαρμογές για Windows, Mac OS X, macOS, iOS και συσκευές Android. Μπορείτε να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο το VPN σε υπολογιστές Linux και δρομολογητές wifi. Εάν συνδέσετε το δρομολογητή σας σε έναν από τους διακομιστές NordVPN στις ΗΠΑ, όλες οι συσκευές στο σπίτι σας θα φαίνεται ότι βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτή η σύνδεση δρομολογητή θα χρησιμοποιεί μόνο μία από τις έξι ταυτόχρονες συνδέσεις που επιτρέπονται, ανεξάρτητα από το πόσες συσκευές στο σπίτι σας χρησιμοποιούν αυτή τη μοναδική σύνδεση.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε μια επέκταση προγράμματος περιήγησης NordVPN σε προγράμματα περιήγησης Chrome και Firefox. Αυτό λειτουργεί πολύ καλά και θα σας πάρει πέρα ​​από το σύστημα ανίχνευσης μεσολάβησης των ABC και Freeform. Όταν χρησιμοποιείτε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης αντί της εφαρμογής, μόνο το πρόγραμμα περιήγησής σας καλύπτεται από το VPN.

Ο δικτυακός τόπος NordVPN περιλαμβάνει ένα παράθυρο ζωντανής συνομιλίας όπου μπορείτε να ζητήσετε γρήγορες ερωτήσεις από έναν υπεύθυνο γραφείου υποστήριξης. Η ομάδα υποστήριξης είναι πολύ γρήγορη και θα μπορείτε να λάβετε μια απάντηση σε μερικά λεπτά.

Πλεονεκτήματα:

 • Πάνω από 1.700 διακομιστές στις ΗΠΑ μπορούν να ξεμπλοκάρουν σχεδόν οτιδήποτε
 • Προμηθευτής προϋπολογισμού χωρίς συμβιβασμούς σχετικά με την ασφάλεια και το απόρρητο
 • Διαθέσιμες εφαρμογές για τις περισσότερες μεγάλες πλατφόρμες για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές
 • Καλό για ροή, ακόμη και σε ταχύτητες HD
 • Προσφέρει ζωντανή συνομιλία 24/7

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μπορεί να επιλέξει μια τοποθεσία, όχι έναν συγκεκριμένο διακομιστή

BEST BUDGET VPN: Το NordVPN είναι μια καλή επιλογή αξίας. Ένα καλό all-rounder που λειτουργεί καλά με περιεχόμενο συνεχούς ροής των ΗΠΑ. Στερεά χαρακτηριστικά ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 6 συσκευές. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του NordVPN.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

3. CyberGhost

CyberghostΑποσυνδέει το ABC GO & Ελεύθερη μορφή που χορηγήθηκε Ιανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Cyberghost.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

Το CyberGhost εισέρχεται αβίαστα σε ABC και Freeform. Η υπηρεσία διαθέτει τοποθεσίες VPN σε 59 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πολλών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το CyberGhost προσφέρει μεγάλες ταχύτητες για streaming video.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Windows, Mac OS X, macOS, Android και iOS. Μπορείτε να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο το VPN σε υπολογιστές Linux και σε δρομολογητές. Όπως συμβαίνει και με τα άλλα δίκτυα VPN σε αυτήν τη λίστα, μια σύνδεση δρομολογητή θα καλύπτει όλες τις συσκευές στο σπίτι σας, αλλά θα χρησιμοποιεί μόνο ένα από τα επιδόματα ταυτόχρονης σύνδεσης. Μπορείτε να συνδέσετε έως και επτά συσκευές την ίδια στιγμή.

Η οθόνη δραστηριότητας της εφαρμογής CyberGhost προσαρμόζει τις ρυθμίσεις της υπηρεσίας ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε online. Μία από αυτές τις επιλογές είναι η απεμπλοκή ροής, η οποία απαριθμεί διάφορα κανάλια ροής για την απεμπλοκή, αλλά το ABC και το Freeform δεν είναι στη λίστα. Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε Ανώνυμο Surfing και να επιλέξετε να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Help Desk μέσω ενός παράθυρου ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπο CyberGhost κατά τις ευρωπαϊκές ώρες λειτουργίας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο υποστήριξης στην περιοχή χρήστη του ιστότοπου και να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ομάδα υποστήριξης.

Πλεονεκτήματα:

 • Πάνω από 200 διακομιστές στις Η.Π.Α. περνούν τους περισσότερους γεωγραφικούς περιορισμούς.
 • Η δοκιμή αποκάλυψε εντυπωσιακές ταχύτητες για streaming
 • Καλή ασφάλεια και δεν αποθηκεύουν τα αρχεία καταγραφής δραστηριότητας των χρηστών
 • Επιλογή χαμηλού κόστους με εφαρμογές φιλικές προς τους αρχάριους

Μειονεκτήματα:

 • Δεν ξεμπλοκάρει όλες τις βιβλιοθήκες εντοπισμού Netflix στη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ: Το CyberGhost είναι εύκολο στη χρήση. Ένας αξιόπιστος συμπαγής καλλιτέχνης. Καλό στο ξεκλείδωμα του ABC Go & Freeform Go αλλά μπορεί να αγωνιστεί με κάποιους άλλους δημοφιλείς ιστότοπους streaming. Έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση του CyberGhost.

CyberGhost Κουπόνι ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 80% σε τριετή προγράμματα + 2 μήνες freeGET DEAL Η έκπτωση που εφαρμόζεται αυτόματα

4. PrivateVPN

PrivateVPNΑποσυνδέει το ABC GO & Ελεύθερη μορφή που χορηγήθηκε Ιανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.PrivateVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

PrivateVPN προσφέρει μεγάλες ταχύτητες και μπορεί να ξεμπλοκάρει το ABC από το εξωτερικό. Ο σωστός διακομιστής για το ABC δεν είναι πάντα ο ίδιος. Ωστόσο, κοιτάξτε μέσα από τη λίστα διακομιστών για ένα που περιλαμβάνει ABC στο όνομά του. Αυτός είναι συνήθως ο ίδιος διακομιστής που θα σας μεταφέρει σε άλλες υπηρεσίες τηλεόρασης των ΗΠΑ. Εάν έχετε Hulu ένταξη αυτός είναι ο διακομιστής που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να μπείτε στην υπηρεσία αυτή. Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε τον διακομιστή που έχει βελτιστοποιηθεί για υπηρεσίες streaming βίντεο, θα πρέπει να ζητήσετε από το Help Desk.

Το PrivateVPN έχει μόνο 100 διακομιστές, που είναι πολύ λιγότεροι από τα άλλα δίκτυα VPN σε αυτήν τη λίστα. Ωστόσο, η εταιρεία επεκτείνει τους διακομιστές της, προσφέροντας την παρουσία της σε 56 χώρες. Η εταιρεία προσφέρει εφαρμογές για λειτουργικά συστήματα Windows, macOS, Mac OS X, Android και iOS. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το VPN σε υπολογιστές και δρομολογητές Linux.

Όπως ακριβώς και οι άλλες υπηρεσίες VPN υψηλής ποιότητας σε αυτήν τη λίστα, το PrivateVPN μετράει μια σύνδεση δρομολογητή ως μία από τις έξι ταυτόχρονες συνδέσεις που έχετε επιτρέψει, παρόλο που όλες οι συσκευές του σπιτιού σας μπορούν να συνδεθούν μέσω ενός διακομιστή VPN.

Το PrivateVPN παρέχει την καλύτερη υποστήριξη πελατών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης μέσω ενός παράθυρου ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπο. Αν αισθάνεστε συγκλονισμένοι από το πρόβλημά σας, ένας τεχνικός υποστήριξης μπορεί να πάρει τον έλεγχο του υπολογιστή σας εξ αποστάσεως, να βρει το πρόβλημα και να το διορθώσει με την άδειά σας. Η ομάδα υποστήριξης μπορεί επίσης να επικοινωνήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω εντύπου ιστότοπου εισιτηρίων υποστήριξης στην περιοχή χρηστών του ιστότοπου PrivateVPN.

Η εφαρμογή για το VPN λειτουργεί πολύ καλά και εάν επιλέξετε τον σωστό διακομιστή, πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης. ΕΝΑ Εγγύηση επιστροφής 30 ημερών δείχνει ότι το PrivateVPN είναι σίγουρο για την εξυπηρέτησή του και θα σας επιστρέψει τα χρήματά σας εάν δεν είστε ικανοποιημένοι.

Πλεονεκτήματα:

 • Οι διακομιστές σε 9 πόλεις των ΗΠΑ επιτυγχάνουν καλές ταχύτητες ροής
 • Αποκτώντας δημοτικότητα για την αυξανόμενη λίστα των ιστοτόπων που ξεμπλοκάρουν
 • Παρέχει ασφαλή, κρυπτογραφημένη σύνδεση

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεται χειροκίνητο μικροαλλαγές για να δουλέψει στην Κίνα
 • Η ζωντανή συζήτηση δεν είναι καθημερινά

ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ: Το PrivateVPN είναι μια καλή οικογενειακή επιλογή. Ξεμπλοκάρει πολλές δημοφιλείς εκπομπές των ΗΠΑ και επιτρέπει έως και 6 συσκευές στον ίδιο λογαριασμό. Μικρό δίκτυο διακομιστών αλλά γρήγορες συνδέσεις. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του PrivateVPN.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - Εξοικονομήστε το 83% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

5. StrongVPN

StrongVPNΑποσυνδέει το ABC GO & Ελεύθερη μορφή που χορηγήθηκε Ιανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.StrongVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

Το StrongVPN λειτουργεί διακομιστές σε 47 πόλεις σε 24 χώρες, με συνολικά 683 διακομιστές. Αυτό το VPN περνάει από τα συστήματα ανίχνευσης μεσολάβησης ABC, παρέχοντας πρόσβαση σε ABC Go και Freeform Go από οπουδήποτε στον κόσμο.

Το StrongVPN προσφέρει εφαρμογές για Windows, macOS, Mac OS X, Android και iOS. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το VPN με μη αυτόματο τρόπο σε υπολογιστές Linux, δρομολογητές, συσκευές Amazon και αποκωδικοποιητές.

Το StrongVPN πρόσφατα αναθεώρησε την εφαρμογή του και τώρα είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Απελευθερώνει το Netflix και το Hulu και εργάζεται στην Κίνα.

Οι πελάτες μπορούν να λάβουν ζωντανή βοήθεια ή να υποβάλουν εισιτήριο υποστήριξης στον ιστότοπο.

Το StrongVPN σας επιτρέπει να συνδεθείτε με την υπηρεσία πέντε φορές ταυτόχρονα. Αν ρυθμίσετε το VPN στον δρομολογητή σας, η σύνδεση θα διοχετεύσει όλη τη δραστηριότητα του Διαδικτύου σε όλες τις συσκευές στο σπίτι σας και θα χρησιμοποιήσει μόνο μία από τις συνδέσεις που έχετε παραχωρήσει.

Η StrongVPN παρέχει σε όλους τους πελάτες της εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Πλεονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν ζητήματα απεμπλοκής τόσο του ABC Go όσο και του Freeform Go από πολλές τοποθεσίες δοκιμών
 • Καλές εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες
 • Πολλές επιλογές διαμόρφωσης θα ευχαριστήσουν τους χρήστες, τους πολεμιστές και αυτούς που χρειάζονται Tor

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες τοποθεσίες διακομιστή διαθέσιμες σε σχέση με άλλους παρόχους υψηλότερες σε αυτήν τη λίστα
 • Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να βρουν περιορισμό μινιμαλιστικής σχεδίασης
 • Διαπιστώσαμε ότι η υποστήριξη πελατών τους είναι κάπως ελλιπής στην τεχνική εμπειρογνωμοσύνη

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: Το StrongVPN είναι ιδιωτικό και ασφαλές. Ιδανικό για χρήστες που θέλουν να ξεμπλοκάρουν το αμερικανικό περιεχόμενο συνεχούς ροής. Προετοιμαστείτε για τη χειροκίνητη διαμόρφωση του διακομιστή Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη κριτική StrongVPN.

StrongVPN ΚουπόνιΚαθαρίστε ένα επιπλέον 20% σε οποιοδήποτε πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Πώς να ξεμπλοκάρετε το ABC Go και το Freeform Go από το εξωτερικό

Το ABC είναι ένα από τα βασικά επίγεια τηλεοπτικά κανάλια και προσφέρει μερικούς από τους καλύτερους προγραμματισμούς στον κόσμο. Η κορυφαία ποιότητα ψυχαγωγίας από την ABC μπορεί να προσπελαστεί δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας της υπηρεσίας. Το ABC Family Channel άλλαξε το όνομά του σε Freeform το 2016. Το κανάλι στοχεύει σε μια ηλικιακή κλίμακα ηλικίας 14 έως 34 ετών. Το ABC ανήκει στην Disney.

Το ABC Go είναι πολύ πιο εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το Freeform Go. Το ABC περιλαμβάνει το Freeform σε πακέτα οικιακής ψυχαγωγίας. Εάν έχετε την υπηρεσία στο σπίτι, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση μέσω του Διαδικτύου. Ωστόσο, πρέπει να συνδεθείτε με λεπτομέρειες από τον παροχέα υπηρεσιών οικιακής τηλεόρασης για να έχετε πρόσβαση στο διαδικτυακό περιεχόμενο. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που ζουν εκτός των ΗΠΑ δεν μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Freeform.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε υπηρεσίες βίντεο τρίτων που περιλαμβάνουν το Freeform. Στις υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνονται η Sling TV και η τηλεόραση YouTube. Ωστόσο, υπάρχει μια αλίευση. Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό με μία από αυτές τις υπηρεσίες, θα ερωτήσουν τις υπηρεσίες εντοπισμού του προγράμματος περιήγησής σας, αντί της διεύθυνσης IP, για να εντοπίσουν πού βρίσκεστε. Αν το YouTube ή το Sling διαπιστώσει ότι βρίσκεστε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε το Freeform. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα περισσότερα δίκτυα VPN αλλάζουν μόνο τη διεύθυνση IP και όχι τη θέση που αναφέρει ο περιηγητής σας, οπότε το VPN από μόνο του δεν θα βοηθήσει. Ευτυχώς, η επέκταση προγράμματος περιήγησης του ExpressVPN αλλάζει την αναφερόμενη τοποθεσία του προγράμματος περιήγησης σε ένα τυχαίο σημείο κοντά στον επιλεγμένο διακομιστή VPN, οπότε είναι ιδανικό για αυτές τις υπηρεσίες.

Έτσι, αν έχετε μια διεύθυνση στις ΗΠΑ, μπορείτε να παρακολουθήσετε Freeform στο διαδίκτυο εάν το έχετε ήδη στο πακέτο τηλεόρασης οικίας σας ή αν εγγραφείτε για ένα online πακέτο ενώ βρίσκεστε ακόμα στις ΗΠΑ. Όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, απλά συνδέστε τον ιστότοπο Freeform ή το online πακέτο τηλεόρασης μέσω ενός διακομιστή VPN στις ΗΠΑ. Αν δεν έχετε διεύθυνση στις Η.Π.Α., η μοναδική σας δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση στην Freeform είναι αν είστε εγγραφείτε στο YouTube TV ή Sling TV ενώ επισκέπτεστε τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το ABC είναι πολύ πιο απλό. Απλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN που μπορεί να πάρει γύρω από τα συστήματα ανίχνευσης διακομιστή μεσολάβησης της ιστοσελίδας. Το ABC είναι μία από τις πιο δύσκολες υπηρεσίες βίντεο για να μπείτε. Είναι ακόμη πιο δύσκολο να ξεμπλοκάρει από το Netflix, το οποίο γενικά θεωρείται ότι αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας για ένα VPN. Ακόμα και στις περιπτώσεις των καλύτερων VPN, όχι όλοι οι αμερικανοί διακομιστές τους θα σας οδηγήσουν στο ABC Go. Συνιστάται να ζητήσετε από την Υπηρεσία Βοήθειας του VPN σας για τους συνιστώμενους διακομιστές να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο ABC.

Περιορισμοί πρόσβασης ABC Go

Ένα VPN είναι ένας τύπος "πληρεξούσιο."Σύμφωνα με το νόμο, ένας πληρεξούσιος είναι κάποιος που στέκεται για κάποιον άλλο και υπογράφει σύμβαση ή παρευρίσκεται σε μια συνάντηση για λογαριασμό αυτού του άλλου ατόμου. Στην τεχνολογία δικτύου, η έννοια είναι πολύ παρόμοια. Ένας διαδικτυακός διακομιστής μεσολάβησης λαμβάνει τα αιτήματα που στέλνει ο υπολογιστής σας σε διακομιστές ιστού. Στη συνέχεια παρουσιάζει αυτά τα αιτήματα για λογαριασμό του υπολογιστή σας.

Κάθε υπολογιστής συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο πρέπει να έχει μια μοναδική διεύθυνση. Αυτό ονομάζεται διεύθυνση IP και η δική σας παρέχεται πιθανώς από τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου. Οι διευθύνσεις IP είναι εξαντλημένες ανάλογα με την τοποθεσία. Ο διακομιστής ABC Go ελέγχει τη διεύθυνση IP σε ένα αίτημα για ένα βίντεο για να διαπιστώσει πού προέρχεται το αίτημα. Εάν η τοποθεσία αυτή βρίσκεται εκτός των ΗΠΑ, ο διακομιστής πολυμέσων θα επιστρέψει ένα σφάλμα αντί της ροής βίντεο

Εάν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα βίντεο στο ABC.go.com εκτός των ΗΠΑ, θα σας παρουσιαστεί το μήνυμα:

"Σφάλμα - 405-18 Παρουσιάστηκε σφάλμα. Δοκιμάστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω βοήθεια. "

Το ABC ανιχνεύει ένα VNP

Οποιοδήποτε από τα καλύτερα VPN για το ABC Go που σας προτείνουμε παραπάνω θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Εάν συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στις Η.Π.Α., το λογισμικό πελάτη VPN στον υπολογιστή σας θα μεταβιβάσει πρώτα ολόκληρη την εισερχόμενη και εξερχόμενη διαδικτυακή σας κίνηση στον εν λόγω διακομιστή. Όλες οι επικοινωνίες μεταξύ του προγράμματος-πελάτη VPN και του διακομιστή VPN είναι κρυπτογραφημένες. Αυτό δημιουργεί μια σήραγγα που εμποδίζει τον καθένα από το snooping για τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο. Ακόμη και οι πληροφορίες κεφαλίδας στην κυκλοφορία σας είναι κωδικοποιημένες, έτσι κανείς δεν μπορεί να δει με ποιους ιστότοπους και υπηρεσίες επικοινωνείτε.

Το είδος των οργανισμών που παρακολουθούν τακτικά την κίνηση στο διαδίκτυο είναι ο παροχέας υπηρεσιών διαδικτύου και η κυβέρνηση της χώρας στην οποία βρίσκεστε. Ο ISP μπορεί να καταγράψει τις διευθύνσεις όλων των ιστότοπων που επισκέπτεστε. Μπορεί επίσης να αποκλείσει την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους και να επιβραδύνει τη σύνδεσή σας για συγκεκριμένες δραστηριότητες αν το επιλέξει. Ένας αριθμός ISPs είναι γνωστό ότι επιβραδύνει την ροή βίντεο ροής για να εξοικονομήσει κόστος. Η σήραγγα VPN αποκλείει κάθε ανάλυση της επισκεψιμότητάς σας. Αν ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου δεν μπορεί να εντοπίσει τους ιστότοπους που επισκέπτεστε, δεν μπορεί να αποκλείσει την πρόσβαση ή να επιβραδύνει τη σύνδεσή σας ούτε να καταγράψει τις δραστηριότητές σας.

Έτσι, τα VPN έχουν δύο πλεονεκτήματα όταν θέλετε να έχετε πρόσβαση στο ABC Go. Ξεγελάσουν το διακομιστή πολυμέσων της ιστοσελίδας για να εντοπίσουν την τοποθεσία σας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το VPN θα σας προστατεύσει επίσης από τις κυβερνήσεις και τις προσπάθειες ISP για τον έλεγχο ή την παρακολούθηση της πρόσβασής σας σε ιστότοπους όπως το ABC Go. Σε ορισμένες χώρες του κόσμου, η κυβέρνηση δεν θέλει τους ανθρώπους της να έχουν πρόσβαση σε ψυχαγωγικές και ειδησεογραφικές περιοχές στο εξωτερικό. Ένα VPN μπορεί να παρακάμψει την ηλεκτρονική λογοκρισία.

Συστήματα ανίχνευσης διακομιστή μεσολάβησης ABC Go

Τα συστήματα διαλογής VPN είναι γνωστά ως "συστήματα ανίχνευσης πληρεξουσίων."Το ABC Go διαθέτει έναν πολύ ικανό ανιχνευτή μεσολάβησης και είναι σε θέση να εντοπίσει τα περισσότερα VPN στην αγορά. Εάν το VPN δεν μπορεί να ξεγελάσει τον ιστότοπο ABC κατά την προσπάθειά σας να παρακολουθήσετε ένα βίντεο, θα δείτε αυτό το μήνυμα:

"Σφάλμα - 403-1: 1028 Εμφανίζεται ένα πρόβλημα με τις ρυθμίσεις τοποθεσίας δικτύου. Επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών Διαδικτύου για βοήθεια. "

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης αυτού του μηνύματος, το οποίο εμφανίστηκε ενώ προσπαθήσατε να παρακολουθήσετε ένα επεισόδιο Μοντέρνα οικογένεια.

Το ABC ανιχνεύει ένα VNP

Θα λάβετε επίσης αυτό το μήνυμα όταν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε Το Bachelorette, Γενικό Νοσοκομείο, Πάρε δύο, ή οποιαδήποτε άλλη δημοφιλής εκπομπή ABC χωρίς VPN.

Το ABC χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία στον ιστότοπό του Freeform, οπότε ακόμα και μετά από να περάσετε από τα στεφάνια για να αποδείξετε ότι έχετε έγκυρη συνδρομή στο κανάλι στο σπίτι, θα εξακολουθήσετε να είστε αποκλεισμένοι από την παρακολούθηση εάν βρίσκεστε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Έτσι δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε Melissa και Joey, Μωρό μπαμπάς, ή Νέοι και πεινασμένοι στο κανάλι.

Αυτό δείχνει ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε μόνο VPN. μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε μόνο στα καλύτερα δίκτυα VPN για να ξεμπλοκάρετε το ABC Go και το Freeform Go.

Ένα VPN για το ABC Go και το Freeform Go

Συγκεντρώσαμε αυτή τη λίστα με VPN για το ABC Go και το Freeform Go επειδή είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια VPNs ξεμπλοκάρουν τις υπηρεσίες βίντεο πριν εγγραφείτε. Εάν ανακαλύψετε ότι το VPN δεν μπορεί να ξεμπλοκάρει το Freeform ή το ABC αφού πληρώσετε για αυτό, τότε θα έχετε χάσει τα χρήματά σας.

Κάθε ένα από αυτά τα VPN προσφέρει εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων. Αυτό σημαίνει ότι δεν είστε παγιδευμένοι στην υπηρεσία. Μπορείτε να ακυρώσετε και να πάρετε όλα τα χρήματά σας πίσω.

Έχουμε δοκιμάσει τα VPN σε αυτήν τη λίστα και όλες παρακάμπτουν το σύστημα ανίχνευσης μεσολάβησης ABC. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε προγράμματα ABC εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και προβλήματα περιορίζοντας την αναζήτηση VPN στις υπηρεσίες που συνιστώνται σε αυτόν τον οδηγό.

Αυτά τα VPNs θα σας φέρουν σε πολλές τοποθεσίες βίντεο, όχι μόνο ABC και Freeform. Όπως μπορείτε να δείτε από την περιγραφή του τρόπου λειτουργίας των VPN, αυτές οι υπηρεσίες δεν περιορίζονται μόνο στην απομάκρυνση των περιφερειακών περιορισμών στους ιστότοπους. Επίσης, προστατεύουν το απόρρητό σας και ενισχύουν την ασφάλειά σας. Καθώς οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο επιβάλλουν όλο και περισσότερους περιορισμούς στην πρόσβαση στο διαδίκτυο, θα είναι όλο και πιο δύσκολο να φτάσετε στους ιστότοπους και τις υπηρεσίες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, θα αντιμετωπίσετε ακόμη περισσότερα εμπόδια στην ελευθερία του Διαδικτύου. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι το VPN σας αξίζει κάθε δεκάρα.

Χρησιμοποιείτε VPN για να μπείτε στο ABC και Freeform από το εξωτερικό; Ποιο είναι το αγαπημένο σας VPN; Έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα με κάποια από τα VPN στη λίστα μας; Αφήστε μας ένα μήνυμα στην παρακάτω παράγραφο Σχόλια και μας ενημερώστε για τις εμπειρίες VPN σας.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =