5 καλύτερα δίκτυα VPN για τη Σουηδία το 2020

5 καλύτερα δίκτυα VPN για τη Σουηδία


Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ίσως θέλετε να οπλιστείτε με μια σύνδεση VPN στη Σουηδία, όπως για παράδειγμα να διατηρείτε τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο ιδιωτικά, με ασφαλή torrent αρχεία ή να παρακολουθείτε μια τοπική έκδοση του Netflix. Όποια και αν είναι η αιτία, είναι σαφές ότι η χρήση ενός VPN έχει αρκετά πλεονεκτήματα στο ναρκοπέδιο που περιλαμβάνει το διαδίκτυο σήμερα. Ως εκ τούτου, στο παρόν άρθρο θα συζητηθούν οι λόγοι για τους οποίους οι κάτοικοι της Σουηδίας ή όσοι επισκέπτονται τη χώρα πρέπει να επιλέξουν ένα VPN και τα πιο ιδανικά για το σκοπό αυτό.

Στην υπόλοιπη αυτή θέση, θα βρούμε λεπτομέρειες για το γιατί επιλέξαμε αυτά τα VPN για τη Σουηδία, αλλά αν έχετε μόνο χρόνο για μια γρήγορη μείωση, εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας:

 1. ExpressVPN Η # 1 επιλογή μας για τη Σουηδία. Οι διακομιστές σε 94 χώρες, βελτιστοποιημένοι για ταχύτητα, είναι εξαιρετικοί για streaming και download. Σκληρή ασφάλεια και μη καταγραφή κυκλοφορίας. Αποσυνδέει τους περισσότερους σημαντικούς ιστότοπους ροής όπως το Netflix. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών καλύπτεστε.
 2. NordVPN Το VPN καλής αξίας που έχει καλές ταχύτητες και έχει πολλές δυνατότητες για να σας κρατήσει ασφαλή και ιδιωτικό. Ξεμπλοκάρει ιστοσελίδες συνεχούς ροής όπως το Netflix με ευκολία.
 3. CyberGhost  Το γρήγορο και χαμηλού κόστους VPN είναι ιδανικό για streaming και παρέχει ισχυρές δυνατότητες απορρήτου. Οι εύχρηστες εφαρμογές είναι ιδανικές για αρχάριους.
 4. IPVanish Εξαιρετική για τους χρήστες του Kodi που προτιμούν μια φιλική υπηρεσία απομακρυσμένου ελέγχου. Ισχυρή ασφάλεια και καλές ταχύτητες.
 5. PrivateVPN Καλά με την αποδέσμευση περιφερειακών βιβλιοθηκών Netflix. Μικρό, αλλά αναπτυσσόμενο δίκτυο που επιτυγχάνει καλές ταχύτητες ροής.

Ένα VPN λειτουργεί με τη δρομολόγηση ολόκληρης της κίνησης που κυκλοφορεί προς και από τη συσκευή σας μέσω κρυπτογραφημένης σήραγγας. Η χρήση ενός VPN έχει το διπλό πλεονέκτημα ότι κρατά τις κυβερνητικές υπηρεσίες επιτήρησης στον κόλπο και καθιστά σχεδόν αδύνατο για οποιονδήποτε να παρακολουθεί το ψηφιακό σας αποτύπωμα. Ένα VPN μπορεί επίσης να σας παραχωρήσει πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο που δεν είναι κανονικά διαθέσιμο στη Σουηδία, όπως η αμερικανική έκδοση του Netflix.

Οι πάροχοι VPN premium που αναφέραμε σε αυτόν τον κατάλογο προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία τοποθεσιών διακομιστών για να διαλέξετε. Αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατή η απόκτηση μιας διεύθυνσης IP από τη Σουηδία ακόμα και αν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Γερμανία, τον Καναδά, την Ινδία, την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, τη Γαλλία, τη Νορβηγία ή την Ιαπωνία.

Κριτήρια επιλογής ενός VPN για τη Σουηδία

Υπάρχει μια πληθώρα παρόχων VPN εκεί έξω για να διαλέξετε, αλλά δεν προσφέρουν όλοι μια συγκρίσιμη υπηρεσία. Για να το κατατάξετε στον κατάλογο των καλύτερων VPN για τη Σουηδία, οι πάροχοι θα πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα πρότυπα:

 1. Έχει ένα ευρύ δίκτυο διακομιστών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών στη Σουηδία
 2. Είναι γνωστό ότι λειτουργεί καλά με υπηρεσίες ροής με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη
 3. Προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία με ελάχιστο χρόνο εκτός λειτουργίας
 4. Χρησιμοποιεί ισχυρές παραμέτρους κρυπτογράφησης, ώστε η τοποθεσία σας να παραμείνει κρυμμένη
 5. Επιτρέπει ταυτόχρονες συνδέσεις
 6. Παρέχει κορυφαία υποστήριξη πελατών

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για τη Σουηδία

Ακολουθεί ο κατάλογος των καλύτερων VPN για τη Σουηδία:

1. ExpressVPN

ExpressVPNΙανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN κορυφώνεται η λίστα μας ως το καλύτερο VPN για τη Σουηδία λόγω πολλών παραγόντων. Είναι ένας από τους πιο σκληρούς παρόχους VPN εκεί έξω, ενσωματώνοντας πρότυπα κρυπτογράφησης στρατιωτικής ποιότητας, γρήγορες ταχύτητες και ένα πραγματικά παγκόσμιο δίκτυο.

Τη στιγμή της γραφής, ο πάροχος προσφέρει περισσότερους από 3.000 διακομιστές για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών στη Σουηδία. Βασίζεται στις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι και δεν υπόκειται σε νόμους περί διατήρησης δεδομένων που ορίζονται από το κράτος. Το ExpressVPN αποκλείει αξιόπιστα μια ποικιλία υπηρεσιών γεωμετρικών ροών με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη, όπως US Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video και BBC iPlayer. Εάν είστε κολλημένοι, η υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας θα πρέπει να παρέχει άμεση υποστήριξη.

Το ExpressVPN έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διατηρεί τη δραστηριότητα του Διαδικτύου ασφαλή και ασφαλή. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit AES. αυτό θεωρείται ως κορυφαίο πρότυπο στον κλάδο, το οποίο επίσης αναφέρεται ως «στρατιωτικό». Υπάρχει ενσωματωμένος διακόπτης διαδικτύου, μαζί με προστασία από διαρροές DNS, ώστε να παραμένετε πάντα ασφαλείς μέσα στην κρυπτογραφημένη σήραγγα. Αυτός ο πάροχος έχει μια πολιτική μη αποθήκευσης λεπτομερών αρχείων καταγραφής χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων IP. Προσφέρει κηλίδες, εύχρηστες εφαρμογές για Android και iOS, καθώς και μοντέρνες, έξυπνες εκδόσεις για υπολογιστές για Windows και MacOS. Μια ενιαία συνδρομή επιτρέπει τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί πάνω από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Σουηδίας
 • Αποκτήστε πρόσβαση στο γεωγραφικό περιεχόμενο από οπουδήποτε
 • Γρήγορη και αξιόπιστη επιλογή, λειτουργεί άψογα στη Σουηδία
 • Οι κορυφαίες λειτουργίες κρυπτογράφησης, ασφάλειας και ιδιωτικότητας είναι οι προεπιλεγμένες
 • Προσφέρει ζωντανή συνομιλία 24/7

Μειονεκτήματα:

 • Πιο ακριβό από τους ανταγωνιστές του

BEST VPN ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ: Η ExpressVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας. Έχει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών που είναι βελτιστοποιημένο για συνδέσεις υψηλής ταχύτητας. Δύσκολο να νικήσει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια. Αποκλεισμός ιστοτόπων ροής που αντιμετωπίζουν τα άλλα δίκτυα VPN. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών χωρίς καμιά αμφισβήτηση, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους.

Διαβάστε την ανασκόπηση του ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. NordVPN

NordVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

Παναμά-εδρεύει NordVPN έχει φήμη ότι είναι επικεντρωμένη στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Το δίκτυο των περισσότερων από 5.100 εξυπηρετητών καλύπτει 62 χώρες. Μόνο η Σουηδία φιλοξενεί 134 από αυτούς. Ως εκ τούτου, δεν θα έχετε προβλήματα σύνδεσης σε διακομιστή στη Σκανδιναβική χώρα ή σε άλλους στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Οι γρήγορες ταχύτητες του NordVPN την καθιστούν ιδανική για streaming. Όταν συνδυάζετε αυτό με την αποδεδειγμένη ικανότητά του να ξεμπλοκάρει τοποθεσίες πολυμέσων όπως το US Netflix, το HBO, το Amazon Prime, το ESPN και πολλά άλλα. έχετε έναν πραγματικό νικητή. Η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμη. οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα διακομιστή που βελτιστοποιεί συγκεκριμένες εργασίες, συμπεριλαμβανομένης της ροής βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Αυτός ο πάροχος προσφέρει επίσης μια βάση γνώσεων στον ιστότοπό του, μέσω του οποίου μπορείτε να αναζητήσετε ποιοι διακομιστές θα χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένες εργασίες, όπως το ξεκλείδωμα του Netflix.

Δεν εξετάζουμε τυχόν ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο ή την κρυπτογράφηση. Το NordVPN δεν αποθηκεύει δεδομένα χρηστών, ώστε να υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα να εκτεθούν ποτέ. Ταυτόχρονα, ο πάροχος έχει αυστηρά πρότυπα ασφαλείας που περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση 256-bit, το πρωτόκολλο OpenVPN, διακόπτη διαδικτυακής θανάτωσης και προστασία από διαρροές DNS.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Android, iOS, Windows και MacOS. Ένα βασικό σχέδιο επιτρέπει τη σύνδεση έξι συσκευών ταυτόχρονα.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί δίκτυο περισσότερων από 5.000 εξυπηρετητών σε 63 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 157 διακομιστών της Σουηδίας
 • Αποκλεισμός των δημοφιλέστερων υπηρεσιών ροής με ζωντανή μετάδοση
 • Ισχυρή πιστοποίηση ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων
 • Οι ταχύτητες είναι αρκετά γρήγορες για ροή HD
 • Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών διατίθεται μέσω live chat 24/7

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή Desktop μπορεί να είναι δύσκολη για χρήση, χρειάζεται ενημέρωση

BEST BUDGET VPN: Το NordVPN είναι μια καλή επιλογή αξίας. Με ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια καλή επιλογή όλων των επιλογών που ξεμπλοκάρει το Netflix και τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής. Μεγάλη πιστοποίηση απορρήτου και ασφάλειας. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την ανασκόπηση του NordVPN.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

3. CyberGhost

Cyberghost

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Cyberghost.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

Ρουμανία-με έδρα CyberGhost έχει περάσει από μερικές ανακατατάξεις διαχείρισης κατά το παρελθόν έτος. Αλλά αυτό βοήθησε μόνο την αιτία της, και η υπηρεσία είναι τώρα σημαντικά ανατραπεί. Ο αριθμός των διακομιστών αυξήθηκε εκθετικά από λίγες μόνο δωδεκάδες σε σχεδόν 3.600. Στεγάζονται σε 59 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Σουηδίας που φιλοξενεί 50 άτομα.

Το CyberGhost μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε έναν διακομιστή για να ξεμπλοκάρετε μια συγκεκριμένη υπηρεσία συνεχούς ροής, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ Netflix, του BBC iPlayer και του Amazon Prime Video. Απλά επιλέξτε Κατάργηση αποκλεισμού λειτουργίας ροής μέσα στον πελάτη VPN.

Αυτός ο πάροχος παίρνει πολύ σοβαρά την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. 256-bit κρυπτογράφηση, τέλεια μυστικότητα προς τα εμπρός, ένα διακόπτη διαδικτύου σκοτώσει, και προστασία από διαρροές DNS περιλαμβάνονται όλα. Και πάλι, οι βελτιώσεις στην αρχιτεκτονική του συστήματος έρχονται μετά από έντονες επενδύσεις στην προσφορά πυρήνα. Είναι πιθανό ότι το προϊόν της CyberGhost θα γίνει ακόμα πιο προηγμένο στο εγγύς μέλλον.

Το γεγονός ότι έχει την έδρα της στη Ρουμανία σημαίνει ότι δεν απαιτείται η αποθήκευση δεδομένων χρήστη. Το υποστηρίζει αυτό με μια εσωτερική πολιτική μη καταγραφής οποιωνδήποτε διευθύνσεων IP ή άλλων σημείων δεδομένων που θα μπορούσαν να εντοπίσουν δραστηριότητα ιστού. Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν έναν αποκλεισμό διαφημίσεων, την άμυνα κατά του κακόβουλου λογισμικού και την ανίχνευση.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία σε Android, iOS, Windows ή MacOS. Προς το παρόν, μια ενιαία συνδρομή επιτρέπει σε επτά συσκευές να συνδεθούν ταυτόχρονα. Πρόκειται για μια αύξηση από την προηγούμενη πολιτική του πέντε και είναι έγκυρη κατά τη στιγμή της γραφής.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί 84 διακομιστές στη Σουηδία και πάνω από 3.000 σε όλο τον κόσμο
 • Καλή ασφάλεια και δεν αποθηκεύουν τα αρχεία καταγραφής δραστηριότητας των χρηστών
 • Εντυπωσιακή ταχύτητα ροής και λήψης
 • Βρήκαμε ότι οι εφαρμογές τους είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν

Μειονεκτήματα:

 • Δεν θα ξεμπλοκάρει τόσους ιστότοπους ροής όπως άλλοι σε αυτήν τη λίστα

ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ: Το CyberGhost έχει μια απλή ρύθμιση. Λειτουργεί καλά στη Σουηδία. Καλή επιλογή αν ψάχνετε για μια γρήγορη, αξιόπιστη σύνδεση και ένα εύκολο στη χρήση interface. Μπορεί να δυσκολευτεί να ξεκλειδώσει κάποιους δημοφιλείς ιστότοπους ροής. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση χρηστών του CyberGhost.

CyberGhost Κουπόνι ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 80% σε τριετή προγράμματα + 2 μήνες freeGET DEAL Η έκπτωση που εφαρμόζεται αυτόματα

4. IPVanish

IPVanish

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.IPVanish.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 7 ΗΜΕΡΕΣ

Αμερικανική έδρα IPVanish είναι ένας από τους λίγους παρόχους VPN που έχει επιλέξει να εκμεταλλεύεται ανεξάρτητα το σύνολο του δικτύου εξυπηρετητών του, σε αντίθεση με άλλους που είτε νοικιάζουν χώρο σε server servers είτε αναθέτουν διαχείριση σε τρίτους. Κάνει μια αρκετά αξιοπρεπή δουλειά του και από οποιοδήποτε μέτρο. ο πάροχος έχει πάνω από 1.200 διακομιστές σε παγκόσμιο αποτύπωμα περισσότερων από 60 χωρών. 14 διακομιστές βρίσκονται στη Στοκχόλμη, στην πρωτεύουσα της Σουηδίας.

Το IPVanish είναι ένα γνωστό φαβορί με τους χρήστες κακοποιών και των χρηστών του Kodi, επειδή τους επιτρέπει να κατεβάσουν το Android APK απευθείας στη συσκευή τους. Η διασύνδεση είναι φιλική προς το τηλεχειριστήριο για συσκευές Kodi που δεν διαθέτουν πληκτρολόγιο και ποντίκι. Δεν καταφέρνει να ξεμπλοκάρει τον Hulu, αλλά θα συνεργαστεί με άλλους δικτυακούς τόπους streaming όπως το BBC iPlayer.

Όπως συμβαίνει με τους προηγούμενους δύο παρόχους, τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης στρατιωτικής ποιότητας αντιστοιχούν στην πορεία. Συγκεκριμένα, προσφέρει κρυπτογράφηση 256-bit, τέλεια μυστικότητα προς τα εμπρός, προστασία διαρροής DNS και διακόπτη διαδικτυακής θανάτωσης. Αυτό σημαίνει ότι η διεύθυνση IP σας θα παραμείνει με ασφάλεια από τη ζημιά. Το IPVanish συμμορφώνεται με μια αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθόλου αποθήκευση αρχείων καταγραφής επισκεψιμότητας ή σύνδεσης.

Αυτός ο πάροχος ανέβασε πρόσφατα το ante με μια προσφορά που επιτρέπει σε 10 συσκευές να συνδεθούν ταυτόχρονα με κάθε σχέδιο. Μια άλλη έξυπνη αναβάθμιση είναι η προσθήκη της 24/7 ζωντανής συνομιλίας για υποστήριξη πελατών. Προσφέρει εφαρμογές για Android, iOS, Windows και MacOS.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί 14 διακομιστές στη Στοκχόλμη και πάνω από 1.200 παγκοσμίως
 • Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ασφαλείας και προστασίας προσωπικών δεδομένων
 • Λειτουργεί σε περισσότερες από 60 χώρες, ιδανικές για την απεμπλοκή περιεχομένου γεωγραφικού περιεχομένου

Μειονεκτήματα:

 • Οι εφαρμογές δεν λειτουργούν στην Κίνα
 • Δεν υπάρχει ζωντανή υποστήριξη πελατών

ΕΩΣ 10 ΣΥΣΚΕΥΕΣ: Το IPVanish διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών. Γενικά στερεά για τους κακοποιούς, P2P & Χρήστες Kodi. Τηρήστε τα υψηλότερα πρότυπα προστασίας της ιδιωτικής ζωής, αλλά μπορεί να αγωνιστεί με την απεμπλοκή κάποιων δημοφιλών τοποθεσιών ροής. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% στο ετήσιο πρόγραμμα GET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.PrivateVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

PrivateVPN στην πραγματικότητα έχει την έδρα της στη Σουηδία. Είναι αρκετά νεοεισερχόμενος στο τοπίο VPN, αλλά χτυπάει πάνω από το βάρος του με γρήγορες, ισχυρές ταχύτητες και δυνατότητα αποδέσμευσης περιεχομένου γεωγραφικού περιεχομένου. Ορισμένες από τις τοποθεσίες που καταφέρνει να έχει πρόσβαση είναι Netflix, BBC iPlayer, Hulu, HBO και Amazon Prime Video.

Προς το παρόν, η προσφορά διακομιστή του PrivateVPN είναι σχετικά μικροσκοπική, με πάνω από 80 διακομιστές σε 56 τοποθεσίες. Δύο από αυτά βρίσκονται στη Σουηδία. Αλλά ο πάροχος εκτελέστηκε αξιοθαύμαστα στην ανασκόπηση των χρηστών μας όταν κρίθηκε σε σχέση με την ταχύτητα και την κρυπτογράφηση. αυτό το καθιστά μια καλή επιλογή για ολόκληρη τη γκάμα της δραστηριότητας ιστού.

Ισχυρές δυνατότητες ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων ενσωματώνονται στο προϊόν του PrivateVPN. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 128 και 256-bit κρυπτογράφησης και προσφέρονται επίσης τέλεια μυστικότητα προς τα εμπρός, διακόπτης διαδικτύου και προστασία από διαρροές DNS. Ένα βασικό σχέδιο επιτρέπει τη σύνδεση πέντε συσκευών ταυτόχρονα.

Ο πάροχος προσφέρει εφαρμογές για Windows, MacOS, iOS και Android.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί διακομιστές με βελτιστοποιημένη ταχύτητα στη Στοκχόλμη και την Kista
 • Αποκλεισμός σχεδόν όλων των περιεχομένων περιεχομένου ροής με περιορισμούς που έχουμε δοκιμάσει
 • Ισχυρή ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής

Μειονεκτήματα:

 • Δεν έχει ζωντανή συνομιλία 24/7
 • Μικρός αριθμός εξυπηρετητών
 • Χρειάζεται χειροκίνητο μικροαλλαγές για να δουλέψει στην Κίνα

ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ: Το PrivateVPN είναι σταθερά αξιόπιστο. Καλό για γενική χρήση και ροή HD. Χωρίς ζωντανή υποστήριξη 24/7. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την κριτική μας για το PrivateVPN.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - Εξοικονομήστε το 83% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN στη Σουηδία?

Έχουμε επισημάνει τις πέντε καλύτερες πληρωμένες υπηρεσίες VPN για τη Σουηδία - είναι πιθανό ότι θα σκοντάψετε σε διάφορες δωρεάν προσφορές κατά τη διάρκεια του κυνηγιού σας για έναν κατάλληλο πάροχο. Αυτά είναι δελεαστικά για τους πρώτους χρήστες, αλλά υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με εκτεταμένη χρήση.

Οι περισσότεροι δωρεάν πάροχοι VPN προσπαθούν να δημιουργήσουν έσοδα από τις υπηρεσίες τους μέσω ανεπιθύμητων διαφημίσεων ή συχνών διακοπών για αναβάθμιση σε υπηρεσίες με πληρωμή. Ως εκ τούτου, δεν ενδιαφέρονται να παραδώσουν μια απρόσκοπτη εμπειρία για τους χρήστες που δεν καίγονται ένα αρχικό ποσό των μετρητών. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να υποβάλετε αδύναμα πρότυπα κρυπτογράφησης, να υπομείνετε χρόνους αναμονής για να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή και να αντιμετωπίζετε τα ανώτατα όρια δεδομένων. Το τελευταίο σημαίνει ότι ένα δωρεάν VPN είναι συνήθως μια κακή επιλογή για εργασίες που απαιτούν ένταση δεδομένων, όπως streaming βίντεο, παιχνίδια online ή ακόμα και πρόσβαση σε τραπεζικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Ένας άλλος λόγος να αποχωρήσετε από τη χρήση ενός δωρεάν VPN είναι οι sordid πράξεις που έχουν εμπλακεί μερικοί πάροχοι. Αυτά περιλαμβάνουν το μοχλό του εύρους ζώνης χρηστών για την κατασκευή στρατημάτων του botnet και τη μόλυνση των συσκευών υποδοχής με κακόβουλο λογισμικό,. Το τελικό κόστος χρήσης αυτών των υπηρεσιών μπορεί να είναι επιζήμιο για το πορτοφόλι σας και την ειρήνη του μυαλού.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα VPN στη Σουηδία?

Παρά την ιδιότητά της ως χώρας πρώτου κόσμου, η Σουηδία είναι στην πραγματικότητα ένας από τους μεγαλύτερους καταναλωτές πειρατικού περιεχομένου στον κόσμο. Αυτή η δυναμική φτάνει στις πρώτες της μέρες ως ο οικοδεσπότης του γνωστού κρουαζιερόπλοιου, The Pirate Bay. Σύμφωνα με τους New York Times, οι Σουηδοί κατέλαβαν παράνομα 280 εκατομμύρια ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές το 2014, με σχεδόν το ένα τρίτο του πληθυσμού να δέχεται να ασκεί τακτικά την πρακτική. Συνολικά, εκτιμάται ότι οι πράξεις κόστισαν τη Σουηδία σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε χαμένα έσοδα ανά έτος.

Μέχρι αργά, οι σουηδικές αρχές έχουν κάνει σημαντικά βήματα για να συνδέσουν την αντίληψη της χώρας ως παράνομο περιεχόμενο και κόμβο ροής. Μια απόφαση του δικαστηρίου τον Φεβρουάριο διέταξε έναν τοπικό παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) να παραδώσει ονόματα πελατών που παραλαμβάνουν τακτικά περιεχόμενο παράνομα. Αυτό προκάλεσε κάπως μια συζήτηση στη χώρα, με τον ISP να αρνηθεί να υποχωρήσει και να δείξει την ιδιωτική ζωή των πελατών της ως αναγκαιότητα προτεραιότητας. Η απόφαση είναι πλέον έφεση. Ωστόσο, αν γίνει δεκτή τότε θα μπορούσε να οδηγήσει σε φαινόμενα χιονοστιβάδας με άλλους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και οι πάροχοι κινητών ευρυζωνικών υπηρεσιών να αναγκαστούν να παραδώσουν πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης.

Ένας ακόμη λόγος για να επιλέξει ένα VPN στη Σουηδία είναι η πρωτοβουλία Spridningskollen (Sharing Watch), η οποία δημιουργήθηκε από τον ιδιωτικό φορέα συλλογής χρεών, τον νόμο Gothia και τον οργανισμό PR, Prime. Λειτουργούν εξ ονόματος των κατόχων πνευματικών δικαιωμάτων, του Scanbox Entertainment, του Noble Entertainment, του Ατλαντικού και του Entertainment Crystalis. Με λίγα λόγια, η πρωτοβουλία επιτρέπει στους κατόχους των πνευματικών δικαιωμάτων να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα διαδικτύου μέσω του ISP σας χωρίς να συμπεριλαμβάνουν την αστυνομία ή την κλήτευση δικαστηρίου. Βασίζεται σε μια οδηγία της ΕΕ.

Το Spridningskollen σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ειδικό λογισμικό για να ελέγξει αν κατεβάζετε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Εάν κριθεί ένοχος, μπορείτε να χρεωθείτε μέχρι 250 δολάρια ΗΠΑ για κάθε παραβίαση. Το ποσοστό των κατηγοριών ήταν αργό, με μόνο περίπου 11 περιπτώσεις μεταξύ 2009 και 2012, αλλά το κυνήγι βρίσκεται σε εξέλιξη. Η χρήση ενός ιδιωτικού συλλέκτη χρέους ενισχύει τους φόβους ότι οι αιτήσεις για πληρωμές θα είναι επιθετικές, όπως και οι προσπάθειες για την παρακολούθηση της ηλεκτρονικής σας συμπεριφοράς. Εάν τρέχετε αυτήν τη στιγμή στη Σουηδία σε μια ανοιχτή σύνδεση χωρίς πρόσθετα χαρακτηριστικά προστασίας προσωπικών δεδομένων ή προσωπικών στοιχείων ασφαλείας, τότε εσείς τοποθετείτε τον εαυτό σας σε μεγάλο κίνδυνο και κινδυνεύετε να προσφύγετε στο δικαστήριο. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου συνεργάζονται με την Spridningskollen, καθώς ενδέχεται να εισπράξουν μέρος της λείας.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ: Το Comparitech δεν ενθαρρύνει τη χρήση ενός VPN για παράλληλη ροή περιεχομένου. Συμβουλευτείτε τις τοπικές νομοθεσίες πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε αυτή τη διαδρομή. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, τότε είναι καλύτερο να μιλήσετε με δικηγόρο στη χώρα διαμονής σας.

Σχετιζομαι με: Είναι Torrenting ασφαλή; Είναι παράνομο; Είναι πιθανό να πιαστείτε?

Πόσο ισχυροί είναι οι σουηδοί νόμοι περί ιδιωτικότητας?

Οι νόμοι περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής στη χώρα είναι κάπως μικτής τσάντας. Σε χαρτί υπάρχουν ισχυροί μηχανισμοί για τους κατοίκους της Σουηδίας να έχουν πρόσβαση στον αδιευθυγραμμένο και ανοικτό ιστό χωρίς περιορισμούς ή άλλα εμπόδια. Αυτά αντιστοιχούν στην εικόνα του ως προπύργιο για την ανθρώπινη ελευθερία, την ελευθερία του λόγου και μια ζωντανή δημοκρατία.

Ωστόσο, η χώρα έχει επιβάλει την επιβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σε επίπεδο που επηρεάζει την προσωπική ελευθερία. Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη ενότητα, οι ιδιώτες συλλέκτες χρεών και οι τρομοκράτες πνευματικών δικαιωμάτων έχουν ελεύθερη εισβολή στη χώρα για να αντλήσουν χρήματα από ανυποψίαστους θύματα.

Το 2009, η Σουηδία ψήφισε το νόμο FRA, ένα νομικό μέτρο που επέβαλε κυρώσεις για την επιτήρηση του περιεχομένου της κίνησης στο διαδίκτυο από τις κρατικές αρχές. Αυτό δημιούργησε αντιπαραθέσεις και συζητήθηκε επειδή οι νόμοι πέρασαν από την εντολή εποπτείας που περιγράφεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Έχουν γίνει επίσης προσπάθειες από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου στη χώρα να εξαναγκάζουν τους χρήστες να πληρώνουν για υπηρεσίες VoIP όπως το Skype. Ο τοπικός πάροχος τηλεπικοινωνιών TeliaSonera το επιχείρησε αυτό στις αρχές του 2012, αλλά αναγκάστηκε να ανακαλέσει την απόφαση μετά από έντονες επικρίσεις. Αντ 'αυτού, ανακοίνωσαν δύο χωριστά σχέδια τιμολόγησης για την κινητή κίνηση, αφήνοντας τους καταναλωτές να πιρούνια πάνω από περισσότερα μετρητά για καλύτερες ταχύτητες.

Συμβουλές για τη χρήση ενός VPN στη Σουηδία

Η πρώτη σειρά εργασιών είναι να αποφασίσει κάποιος πάροχος. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τόσο τα μινι-σχόλια όσο και τα λεπτομερέστερα αναφερόμενα στο τέλος καθενός από αυτά. Μόλις αποφασίσετε για ένα VPN που λειτουργεί για εσάς, απλά εγγραφείτε με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Μετά τον έλεγχο ταυτότητας, πρέπει να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πληροφορίες σύνδεσης απευθείας από τον πάροχο VPN. Χρησιμοποιήστε το για σύνδεση σε διακομιστή VPN της επιλογής σας.

Πρόσβαση σε βιβλιοθήκες Netflix στη Σουηδία

Αν συνδεθείτε στο λογαριασμό Netflix ενώ βρίσκεστε στη Σουηδία, θα συνδεθείτε αυτόματα στη βιβλιοθήκη Netflix Sweden. Αυτό ισχύει ακόμα και αν ο λογαριασμός εγγραφεί για πρώτη φορά στις ΗΠΑ ή στον Καναδά. Ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστεί αυτός ο περιορισμός είναι η σύνδεση με έναν διακομιστή VPN πρώτα. Για παράδειγμα, εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο US Netflix ενώ βρίσκεστε στη Σουηδία, τότε θα πρέπει να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στις ΗΠΑ.

Η Netflix έχει παγώσει ενεργά τα VPN για λίγο, προκειμένου να προστατεύσει τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεστε στο τέλος λήψης ενός μηνύματος λάθους διακομιστή μεσολάβησης, εάν συμβεί αυτό. Ωστόσο, ορισμένα δίκτυα VPN εξακολουθούν να συνεργάζονται με την υπηρεσία και έχουμε επισημάνει αυτά που κάνουν σε κάθε μίνι σχόλια παραπάνω. Εάν έχετε οποιεσδήποτε δυσκολίες, είναι πάντα καλή ιδέα να ζητήσετε υποστήριξη πελατών για τους καταλληλότερους εξυπηρετητές που θα χρησιμοποιήσουν.

Παρακολουθώντας τη σουηδική τηλεόραση και την πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό

Δεκάδες χιλιάδες Σουηδοί κάτοικοι ταξιδεύουν κάθε χρόνο έξω από τη χώρα τους. Πολλοί περισσότεροι είναι κάτοικοι έξω από το σκανδιναβικό κράτος, είτε για εργασία είτε για εκπαίδευση. Η απόκτηση σουηδικής διεύθυνσης IP μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε σε επαφή με τον τοπικό προγραμματισμό, να παρακολουθήσετε το Allsvenskan ή να κάνετε online τραπεζικές συναλλαγές με παρόχους όπως η Nordea και η SEB Bank.

Η σουηδική τηλεόραση, η οποία κυριαρχείται από την τηλεόραση Sveriges, την TV4 Group, την Modern Times Group και τη Discovery Networks Sweden, διαχειρίζεται ένα φάσμα πακέτων ελεύθερης ροής και premium (αμειβόμενων). Μερικά από τα κανάλια που προσφέρουν αυτές οι εταιρείες θα δέχονται διευθύνσεις IP από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, ενώ άλλα θα απαιτούν ένα σουηδικό καθώς και ένα λογαριασμό.

Τα περισσότερα τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δεν περιορίζουν τις υπηρεσίες τους, αλλά συνήθως επιβάλλουν αυστηρούς ελέγχους συμμόρφωσης αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε από μια συσκευή με μη τοπική διεύθυνση IP. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει την απάντηση σε πρόσθετες ερωτήσεις ασφαλείας ή την επικοινωνία με έναν εκπρόσωπο υποστήριξης πελατών.

Και στις δύο περιπτώσεις, είναι ευκολότερο να χρησιμοποιήσετε απλά ένα VPN για να αποκτήσετε μια σουηδική διεύθυνση IP όταν διαμένετε εκτός της χώρας. Απλά επιλέξτε ένα διακομιστή που βρίσκεται στη Σουηδία και είστε καλοί να πάτε.

"Σημαία και βάρκα, Skeppsholmen σε απόσταση" από την Chas B άδεια κάτω από CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =