5 καλύτερα εταιρικά VPN για ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής το 2020

Τα καλύτερα εταιρικά VPN


Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτεραιότητας κάθε επιχείρησης. Εξάλλου, η IBM εκτιμά ότι το μέσο κόστος παραβίασης των δεδομένων το 2018 ήταν 3,86 εκατομμύρια δολάρια. Κάθε κλεμμένο αρχείο που περιέχει ευαίσθητα και εμπιστευτικά δεδομένα πελατών κοστίζει επίσης $ 148.

Ως διευθύνων σύμβουλος επιχειρήσεων, δεν θέλετε να αφιερώσετε έναν τόνο πόρων που να προστατεύει την εταιρεία σας από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, αλλά είστε όλο και πιο επιφυλακτικοί για την απειλή που εγκληματίες θέτουν. Ένας από τους καλύτερους και οικονομικά αποδοτικότερους τρόπους για την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών, εξασφαλίζοντας ότι οι snoopers διατηρούνται με ασφάλεια στον κόλπο, είναι η αξιοποίηση ενός εταιρικού VPN (Virtual Private Network).

Ένα εταιρικό VPN κρυπτογραφεί όλη την κυκλοφορία ιστού και δρομολογεί το μέσω ενός διακομιστή μεσολάβησης που επιλέγετε. Ως εκ τούτου, είναι σχεδόν αδύνατο για τους χάκερ ή άλλες οντότητες να παρακολουθήσουν την ηλεκτρονική σας συμπεριφορά. Τα VPNs μπορούν να λειτουργήσουν ως μια αποτελεσματική πρώτη γραμμή άμυνας και να βοηθήσουν στην προστασία από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο - θα το συζητήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε περαιτέρω περιπτώσεις αργότερα σε αυτό το άρθρο.

Θα δούμε λεπτομέρειες για τα μεμονωμένα πλεονεκτήματα κάθε παροχέα, λίγο πιο κάτω, αλλά εδώ είναι ένα στιγμιότυπο από τα καλύτερα VPN για εταιρίες και επιχειρήσεις.

Τα καλύτερα εταιρικά VPN για ασφάλεια και ιδιωτικό απόρρητο

 1. Περίμετρος 81: Η επιλογή μας # 1 για τους εταιρικούς πελάτες. Η υπηρεσία είναι γρήγορη και διαθέτει κορυφαία πρότυπα ασφαλείας και μοναδικές επιλογές σχεδιασμένες για επιχειρήσεις.
 2. Ταξινόμηση κατά: Εξαιρετική επιλογή προϋπολογισμού που ενσωματώνει όλα όσα χρειάζεστε από έναν πάροχο υπηρεσιών VPN για επιχειρήσεις. Εύχρηστες εφαρμογές μαζί με συνεπείς λειτουργίες ασφαλείας και μια κεντρική επιλογή τιμολόγησης.
 3. VyprVPN: Χρησιμοποιεί μερικά από τα πιο εξελιγμένα πρότυπα κρυπτογράφησης και τεχνολογία cloaking. Η ιδιωτικότητα και η ανωνυμία είναι εγγυημένα.
 4. NordVPN: Ένα ισχυρό δίκτυο διακομιστών μαζί με επιλογές όπως ειδικές διευθύνσεις IP. Η επιχειρησιακή της λύση σας δίνει πρόσβαση σε έναν προσωπικό διαχειριστή λογαριασμού.
 5. ExpressVPN: Η σταθερή κρυπτογράφηση, η άριστη υποστήριξη πελατών και οι καλά σχεδιασμένες εφαρμογές την καθιστούν μια καλή επιλογή για τους χρήστες των επιχειρήσεων.

Ενώ υπάρχει ένας τόνος υπηρεσιών VPN εκεί έξω, δεν μπορούν όλοι να προσφέρουν μια ισχυρή λύση για τις επιχειρήσεις. Ο κατάλογός μας με τα καλύτερα εταιρικά δίκτυα VPN επιμετράται στις ακόλουθες παραμέτρους:

 • Συντομότερες συνδέσεις
 • Ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας
 • Κορυφαία υποστήριξη πελατών
 • Μεγάλο δίκτυο διακομιστών
 • Εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες

Οι καλύτερες εταιρικές λύσεις VPN

Ακολουθεί ο πλήρης κατάλογος του καλύτερου εταιρικού VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επιχείρησή σας το 2019:

1. Περίμετρος 81 - Καλύτερο ολοκληρωμένο εταιρικό VPN

Περίμετρος 81

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.perimeter81.com

Περίμετρος 81 λειτουργεί πάνω από 700 διακομιστές σε 36 τοποθεσίες. Αυτό περιλαμβάνει πολλές επιλογές στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, αλλά συγκριτικά λιγότερες στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Περίμετρος 81 βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα εταιρικά δίκτυα VPN είναι η προσφορά 'Advanced Cloud VPN'. Όχι μόνο αυτό προστατεύει τις συσκευές χρηστών, αλλά είναι επίσης σε θέση να προστατεύσει περιβάλλοντα σύννεφο, διακομιστές σταδιοδρομίας και εταιρικές βάσεις δεδομένων.

Η περίμετρος 81 παρέχει ιδιωτικούς διακομιστές και στατικές διευθύνσεις IP (αν και αυτό συνεπάγεται υψηλότερο κόστος). Οι επιχειρήσεις μπορούν να εκμεταλλευτούν μια ειδική πύλη διαχείρισης που τους επιτρέπει να προσθέτουν μέλη της ομάδας, να διαχειρίζονται ατομικά δικαιώματα και να δημιουργούν ομάδες χρηστών. Είναι δυνατή η παρακολούθηση της δραστηριότητας δικτύου για να κατανοήσετε ποιες εφαρμογές εξαντλούν το εύρος ζώνης του δικτύου σας.

Οι ειδικές εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Windows, MacOS, iOS και Android και απαιτούν μόνο ένα κλικ για να συνδεθείτε. Αν οι υπάλληλοί σας συνδέονται ποτέ με ένα μη αξιόπιστο δίκτυο ασύρματου δικτύου, τότε ενεργοποιείται μια αυτόματη ασπίδα wifi, η οποία προστατεύει από κακόβουλο λογισμικό και phishing προσπάθειες.

Αυτός ο πάροχος προσφέρει λύσεις ειδικά για πράγματα όπως η GDPR, η HIPAA και η συμμόρφωση SOC 2, εάν η επιχείρησή σας την χρειαστεί. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat ή email.

Πλεονεκτήματα:

 • Δεν καταγράφει αρχεία καταγραφής αναγνωρίσιμων από το χρήστη
 • Αφιερωμένο διαχειριστή λογαριασμού
 • Διασφαλίζει περιβάλλοντα σύννεφο
 • Ενεργοποιεί την αυτόματη θωράκιση wifi
 • Καλό δίκτυο διακομιστών

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο ακριβό

BEST ENTERPRISE OR CORPORATE VPN: Η περίμετρος 81 είναι η πρώτη μας επιλογή. Η γκάμα των επιχειρηματικών λύσεων της είναι τεράστια και φέρει όλα τα κουδούνια και τα σφυρίγματα ενός εξελιγμένου VPN. Δοκιμάστε το με μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

2. Windscribe - εξαιρετικό VPN προϋπολογισμού για επιχειρήσεις

Εγγραφείτε

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android

Δικτυακός τόπος: www.windscribe.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 3 ΗΜΕΡΕΣ

Εγγραφείτε στο ταξίδι η προσφορά επιχειρήσεων, η ScribeForce, είναι ιδανική για επιχειρήσεις με προϋπολογισμό. Έρχεται σε λιγότερο από το ήμισυ του κόστους της Περίμετρος 81 και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως απεριόριστα δεδομένα, κεντρική τιμολόγηση και ειδική διαχείριση ομάδας.

Υπάρχουν περισσότεροι από 600 διακομιστές σε περισσότερες από 50 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών τοποθεσιών όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Χονγκ Κονγκ και η Γαλλία.

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι από τα καλύτερα της επιχείρησης. Όλες οι συσκευές προστατεύονται από την κρυπτογράφηση 256-bit, την απόλυτη εμπιστευτικότητα, τον διαδικτυακό διακόπτη kill, και την προστασία διαρροών DNS, IPv6 και WebRTC. Το ScribeForce είναι σε θέση να αποκλείει όλες τις ενοχλητικές διαφημίσεις και τις προσπάθειες κακόβουλου λογισμικού.

Περιλαμβάνονται εφαρμογές για Android, Windows, iOS και MacOS. Η υποστήριξη πελατών δεν είναι 24/7 αλλά υπάρχει ένα bot που μπορεί να απαντήσει σε βασικές ερωτήσεις και μπορείτε να υποβάλετε αιτήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή.

Πλεονεκτήματα:

 • Η πιο εντυπωσιακή επέκταση του Chrome που μπορεί να εκτελέσει ανεξάρτητα από την εφαρμογή
 • Ισχυρό δίκτυο διακομιστών
 • Ισχυρά πρότυπα κρυπτογράφησης
 • Μεγάλη επιλογή προϋπολογισμού

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς προηγμένα χαρακτηριστικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Η υπηρεσία ταξινόμησης δεν θα σπάσει την τράπεζα και θα διατηρήσει πάντα τις συσκευές των εργαζομένων σας ασφαλείς. Δοκιμάστε με μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 3 ημερών.

3. VyprVPN - δύο αποκλειστικές προσφορές VPN για επιχειρήσεις

VyprVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.VyprVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

VyprVPN έρχεται με δύο ειδικά προϊόντα των επιχειρήσεων: το φτηνότερο είναι το "VyprVPN for Business", ενώ η πιο προηγμένη προσφορά είναι η "VyprVPN για Business Cloud".

Και οι δύο σας δίνουν πρόσβαση στα εκλεπτυσμένα πρότυπα κρυπτογράφησης της VyprVPN, τα οποία περιλαμβάνουν 256-bit AES στην πλατφόρμα OpenVPN καθώς και τέλεια εμπιστευτικότητα, διακόπτη διαδικτύου και προστασία από διαρροές DNS.

Ωστόσο, αυτό που θέτει πραγματικά το VyprVPN είναι η ιδιόκτητη τεχνολογία Chameleon ™, η οποία εμποδίζει την επιτάχυνση του εύρους ζώνης και την βαθιά επιθεώρηση των πακέτων. Για τους τακτικούς καταναλωτές, αυτό διατίθεται με επιπλέον χρέωση, αλλά περιλαμβάνεται σε όλα τα πακέτα επιχειρήσεων.

Όλα τα επιχειρηματικά σχέδια συνοδεύονται από ειδικό διαχειριστή λογαριασμών για σκοπούς αντιμετώπισης προβλημάτων, πρόσβαση σε παγκόσμιους εξυπηρετητές επιχειρήσεων και διαχείριση πολλαπλών χρηστών. Η προηγμένη προσφορά επιχειρήσεων περιλαμβάνει στατικές διευθύνσεις IP και αποκλειστικούς διακομιστές.

Εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες - Συμπεριλαμβάνονται τα Windows, MacOS, Android και iOS και υπάρχει 24/7 live chat υποστήριξη.

Πλεονεκτήματα:

 • Κορυφαία κρυπτογράφηση και ιδιωτικότητα
 • Γρήγορες ταχύτητες
 • Αφιερωμένους διακομιστές

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορεί να πληρώσει με Bitcoin

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Το VyprVPN είναι ένα από τα πιο σκληρά VPN στην αγορά. Θα προστατεύσει την κυκλοφορία σας από τους πιο αποφασισμένους από τους hackers, τους snoopers και τους κρατικούς ηθοποιούς. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 3 ημερών.

4. NordVPN - περιλαμβάνει αποκλειστικές διευθύνσεις IP

NordVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

NordVPN είναι μια δοκιμασμένη λύση VPN. Είναι εδώ και πάνω από μία δεκαετία και προσφέρει πάνω από 5.000 servers σε 60+ χώρες σε όλο τον κόσμο. Παρόμοια με άλλους παρόχους σε αυτήν τη λίστα, το εταιρικό πακέτο VPN περιλαμβάνει λειτουργίες όπως αποκλειστικές διευθύνσεις IP, κεντρική χρέωση, πρόσβαση σε διαχειριστή λογαριασμών, συμμόρφωση με τη νομοθεσία περί απορρήτου (όπως HIPAA ή GDPR) και εύκολη διαχείριση χρηστών.

Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των προφίλ των καταναλωτών και των επιχειρήσεων όταν πρόκειται για πρότυπα ασφαλείας και κρυπτογράφησης. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε κρυπτογράφηση 256-bit AES, σε συνδυασμό με την απόλυτη εμπιστευτικότητα, WebRTC, DNS και προστασία από διαρροές IPv6, καθώς και ένα διακόπτη διαδικτύου. Υπάρχει ακόμη και αυτόματη προστασία wifi για τους υπαλλήλους που είναι εν κινήσει.

Το NordVPN δεν αποθηκεύει κανένα αρχείο καταγραφής χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των timestamps ή των διευθύνσεων IP, ώστε να είστε σίγουρα καλυμμένοι από την άποψη της ιδιωτικής ζωής. Ο επιχειρηματικός λογαριασμός περιλαμβάνει υποστήριξη πελατών με προτεραιότητα, η οποία είναι προσβάσιμη όλο το 24ωρο.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Windows, MacOS, iOS και Android.

Πλεονεκτήματα:

 • Πραγματικά παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών
 • Κεντρική χρέωση
 • Πρόσβαση σε διαχειριστή λογαριασμού

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι λίγο παχουλός

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ: Το NordVPN θα κρατήσει τις πληροφορίες ιδιοκτησίας σας ασφαλείς στο διαδίκτυο. Θα βοηθήσει επίσης τους υπαλλήλους σας να παραμείνουν ασφαλείς καθώς ταξιδεύουν ή εργάζονται εξ αποστάσεως. Τα επιχειρηματικά σχέδια έρχονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

5. ExpressVPN - κορυφαίο VPN καταναλωτή κατάλληλο για μικρότερες επιχειρήσεις

ExpressVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN δεν έχει συγκεκριμένο πακέτο επιχειρήσεων ή επιχείρησης, αλλά κάνει την περικοπή λόγω του γεγονότος ότι είναι απλά ένα από τα καλύτερα VPN εκεί έξω.

Όλες οι συνδέσεις προστατεύονται από πρωτόκολλα ασφαλείας ironclad - η υπηρεσία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit σε συνδυασμό με τα πλήκτρα DHE-RSA 2,048-bit. Ξεχωριστά σήραγγα, τέλεια μυστικότητα προς τα εμπρός, διακόπτη διαδικτύου και προστασία από τις διαρροές DNS, IPv6 και WebRTC. Μπορείτε να πληρώσετε με την Bitcoin για περαιτέρω ανωνυμία.

Οι διακομιστές είναι άφθονοι με πάνω από 3.000 κατανεμημένους σε 94 χώρες με ποικίλη επιλογή σε όλες τις ηπείρους (με εξαίρεση την Ανταρκτική).

Η υποστήριξη πελατών είναι φιλική και ενημερωμένη και προσβάσιμη 24/7 μέσω live chat. Τα καλά σχεδιασμένα και φιλικά προς το χρήστη εφαρμογές της ExpressVPN είναι διαθέσιμα για Android, iOS, Windows, MacOS και Linux.

Πλεονεκτήματα:

 • Βελτιστοποιημένη για συνδέσεις υψηλής ταχύτητας
 • Στερεά ιδιωτικότητα και ασφάλεια
 • 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω live chat

Μειονεκτήματα:

 • Limited advanced features for power-users
 • Περιορισμένες επιλογές διαμόρφωσης

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΧΡΗΣΗΣ: Το ExpressVPN είναι γρήγορο, ασφαλές και ιδιωτικό. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών χωρίς κίνδυνο.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN για την επιχείρησή μου?

Ενώ συζητούσαμε τα καλύτερα εταιρικά δίκτυα VPN, αναφέραμε χαρακτηριστικά όπως κεντρική διαχείριση λογαριασμού, αποκλειστικές διευθύνσεις IP και εξυπηρετητές, υποστήριξη πελατών με προτεραιότητα και γρήγορες συνδέσεις στεγανότητας.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ευαίσθητες πληροφορίες πελατών όπως στοιχεία και διευθύνσεις πιστωτικών καρτών, καθώς και τη δική τους πνευματική ιδιοκτησία. Αυτά πρέπει να προστατεύονται και να προστατεύονται με κάθε κόστος - τα δίκτυα VPN λειτουργούν με σκοπό να βοηθήσουν με αυτούς τους στόχους.

Δυστυχώς, ωστόσο, τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι αρκετά πρωταθλήματα πίσω από τους αμειβόμενους συναδέλφους τους όταν κατατάσσονται σε παράγοντες όπως η ανωνυμία, η ιδιωτικότητα, η ταχύτητα, η υποστήριξη πελατών και το δίκτυο εξυπηρετητών. Ξεχάστε πράγματα όπως στατικές διευθύνσεις IP ή προσωπικός διαχειριστής λογαριασμών - αν εγγραφείτε με ένα δωρεάν VPN, το μόνο που θα έχετε είναι η επιλογή μερικών διακομιστών, εξαιρετικά χαμηλών ταχυτήτων και μια απογοητευτική εμπειρία χρήστη συνολικά.

Σύμφωνα με μια μελέτη του 2019, το 25% των δωρεάν υπηρεσιών VPN παρακολουθούν ενεργά τη θέση των χρηστών τους και 38% παρακολουθούν την κατάσταση της συσκευής. Ορισμένες εφαρμογές, με βόρεια 10 εκατομμυρίων λήψεων, δεν προστατεύονταν ακόμη και από διαρροές DNS.

Η επιλογή ενός δωρεάν VPN είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη επιχειρηματική απόφαση και αυτή που μπορεί τελικά να επιστρέψει να σας στοιχειώσει. Δεν πιστεύουμε ότι οι κίνδυνοι αξίζουν να ληφθούν.

Γιατί ένα εταιρικό VPN αποτελεί καλή επιλογή για την εταιρεία μου?

Σε αυτήν την ενότητα, θα τονίσουμε γιατί η χρήση ενός VPN είναι μια καλή επιχειρησιακή απόφαση.

Αποφύγετε τη λογοκρισία στο διαδίκτυο

Το τοπίο του διαδικτύου αλλάζει δραματικά το λεπτό που ταξιδεύετε εκτός Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής. Σημαντικοί επιχειρηματικοί κόμβοι όπως το Ντουμπάι, το Αμπού Ντάμπι και το Κατάρ έχουν απαγορεύσει τις εφαρμογές VoIP όπως το Skype, το Zoom, το WhatsApp και το Viber. Η Κίνα δεν επιτρέπει καμία υπηρεσία Google (ξεχάστε το για το Gmail, τα Έγγραφα Google και το Ημερολόγιο) και απαγορεύστε το Facebook, το Dropbox και πολλά άλλα. Άλλες χώρες, όπως η Τουρκία, αποκλείουν συνήθως το Twitter.

Σε αυτό το ασταθές κλίμα, γίνεται μια πρόκληση να διατηρηθεί η επικοινωνία με τους συναδέλφους καθώς και να συνεχίσουμε με τακτικές επιχειρηματικές λειτουργίες. Μετά από όλα, βασίζεστε σε αυτές τις εφαρμογές για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. πώς θα έπρεπε να προσαρμοστείς?

Ευτυχώς, ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να αποκρύψετε την πραγματική σας θέση και να την εμφανίσετε σαν να βρίσκεστε σε άλλη χώρα. Έτσι εάν το επαγγελματικό σας ταξίδι σας μεταφέρει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ή την Κίνα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε με έναν διακομιστή VPN σε μια βορειοαμερικανική ή ευρωπαϊκή χώρα και οι φιλοξενούμενοι ιστοχώροι και εφαρμογές θα υποθέσουν ότι είστε φυσικά εκεί. Ως εκ τούτου, υπάρχει απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές και τα προγράμματα που χρειάζεστε.

Φροντίστε να μην είστε ακάλυπτο wifi

Σύμφωνα με το CNBC, περίπου το 70% των ανθρώπων εργάζεται από απόσταση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Και αυτή είναι μια τάση που βλέπουμε σε όλους τους τομείς των επιχειρήσεων - υγειονομική περίθαλψη, ασφάλιση, χρηματοδότηση και τεχνολογία, μεταξύ άλλων. Πολλές εταιρείες λειτουργούν ως επιχειρήσεις μόνο από απόσταση, χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως το Slack, Trello και Jira για να προωθήσουν την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας και να εξοικονομήσουν έξοδα γραφείου.

Παρόλο που είναι δυνατή η εγκατάσταση περίπλοκων παραμέτρων ασφαλείας σε εσωτερικά περιβάλλοντα διαδικτύου, γίνεται προβληματική μόλις βγείτε από το γραφείο. Υπάρχει μια δίκαιη πιθανότητα να εργάζονται οι υπάλληλοί σας από όπου και αν αισθάνονται άνετα - την τοπική βιβλιοθήκη ή το καφενείο, ακόμη και ένα εμπορικό κέντρο. Τα δίκτυα Wifi στις εν λόγω θέσεις δεν είναι τόσο ασφαλή και μπορεί να υπάρχουν hackers και snoopers που περιμένουν. Τα πράγματα όπως οι απόπειρες ηλεκτρονικού "ψαρέματος" (phishing) και οι επιθέσεις "άνθρωπος στη μέση" είναι πραγματικές απειλές και αποσκοπούν στη συλλογή εμπιστευτικών πληροφοριών όπως τα ονόματα χρήστη, τους κωδικούς πρόσβασης, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες ιδιόκτητες επιχειρηματικές λεπτομέρειες.

Ένα εταιρικό VPN σας προστατεύει από αυτές τις απειλές. Η χρήση του κρυπτογραφημένου στρώματος σημαίνει ότι όλοι οι hackers κρατούνται με ασφάλεια, ενώ διατηρείται η ακεραιότητα όλων των ευαίσθητων δεδομένων.

Σερβίρετε μια παγκόσμια πελατεία

Εάν η επιχείρησή σας έχει βάση πελατών που εκτείνεται στον κόσμο, είναι πιθανό ο ιστότοπός σας να είναι βελτιστοποιημένος ώστε να παρέχει διαφορετικό περιεχόμενο και μηνύματα ανάλογα με τη γεωγραφική θέση.

Ο ευκολότερος τρόπος για να συσχετιστεί με αυτό το παράδειγμα είναι η κατανόηση ότι η Amazon India έχει διαφορετικό ιστότοπο σε σύγκριση με τον Αμερικανικό Αμαζόνιο.

Η προσαρμογή του ιστότοπού σας ώστε να ανταποκρίνεται σε διαφορετικούς χρήστες είναι μια ισχυρή μέθοδος για τη βελτίωση του ποσοστού μετατροπής και της ανάκλησης της μάρκας. Αν χρησιμοποιείτε VPN και μεταφέρετε την τοποθεσία σας σε μια από τις χώρες προορισμού σας, μπορείτε να ελέγξετε αν ο ιστότοπός σας ανταποκρίνεται όπως πρέπει. Αυτό καθιστά απλό για τους μηχανικούς της διασφάλισης της ποιότητας να διασφαλίζουν ότι το προϊόν λειτουργεί ομαλά και ότι δεν υπάρχουν δυσλειτουργίες.

Αυτή η τακτική μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τον ανταγωνισμό: μεταφέροντας την τοποθεσία σας, μπορείτε να δείτε αν οι ανταγωνιστικές επιχειρήσεις έχουν δημιουργήσει τον ιστότοπό τους για να στοχεύσουν χρήστες από άλλες χώρες. Σας επιτρέπει να κατανοήσετε την προσέγγισή τους και να αλλάξετε τη στρατηγική σας όπως απαιτείται.

Δείτε επίσης: 300+ Στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα στον κυβερνοχώρο και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 99