5 καλύτερα δίκτυα VPN για την Αυστρία το 2020

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την Αυστρία


Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς λόγους. Είτε πρόκειται για αρχεία torrent με ασφάλεια, πρόσβαση στις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, αποφυγή κρατικής επιτήρησης ή σύνδεση σε αποκλεισμένους ιστότοπους, είναι μια μεγάλη επιλογή για να διατηρήσετε τη δραστηριότητα του ιστού σας κρυπτογραφημένη και ιδιωτική.

Οι παροχείς VPN που σας προτείνουμε σε αυτό το άρθρο προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο εύρος τοποθεσιών διακομιστών. Αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατή η απόκτηση μιας διεύθυνσης IP από την Αυστρία ακόμα και αν ζείτε στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Γερμανία, τον Καναδά, την Ινδία, την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, τη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, την Ιαπωνία ή οπουδήποτε αλλού ο κόσμος.

Καλύπτουμε κάθε παροχέα σε πολλές λεπτομέρειες παρακάτω, αλλά σε περίπτωση που έχετε μόνο χρόνο για μια γρήγορη ματιά, εδώ είναι μας λίστα των καλύτερων VPN για την Αυστρία:

 1. ExpressVPN Η πρώτη μας επιλογή. Μεγάλο δίκτυο γρήγορων εξυπηρετητών, ιδανικό για την απελευθέρωση ενός ευρέος φάσματος γεωγραφικών υπηρεσιών από σχεδόν οπουδήποτε. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 2. NordVPN Επιλογή προϋπολογισμού με υψηλά πρότυπα για ιδιωτικότητα και ταχύτητα. Πάνω από 5.000 διακομιστές για να διαλέξετε.
 3. CyberGhost Οι φιλικές εφαρμογές για αρχάριους είναι ιδανικές για αρχάριους. Μπορεί να προστατεύσει έως και 6 συσκευές ταυτόχρονα.
 4. IPVanish Προτιμάται από τους χρήστες της Kodi για τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή.
 5. PrivateVPN Μεγάλη για την απεμπλοκή δημοφιλών τοποθεσιών streaming.

Τα καλύτερα VPN για την Αυστρία

Οι υπηρεσίες VPN υπάρχουν σε αφθονία, αλλά δεν είναι όλες συγκρίσιμες.

Η λίστα μας βασίζεται στους ακόλουθους παράγοντες:

 • Λειτουργεί ένα ευρύ δίκτυο διακομιστών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστρίας
 • Ξεμπλοκάρει υπηρεσίες ροής χωρίς περιορισμούς χωρίς προβλήματα
 • Προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση
 • Διατηρεί αυστηρές παραμέτρους κρυπτογράφησης έτσι ώστε η τοποθεσία σας να παραμένει κρυμμένη ανά πάσα στιγμή
 • Επιτρέπει πολλαπλές ταυτόχρονες συνδέσεις

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Works στην ΑυστρίαΈλεγχος Ιαν2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN κορυφώνει τον κατάλογο των συστάσεων ως το καλύτερο VPN για την Αυστρία για διάφορους λόγους. Είναι γρήγορο, απίστευτα ασφαλές και διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών από όλο τον κόσμο. Περιλαμβάνονται οι επιλογές σύνδεσης σε διακομιστή στην Αυστρία.

Ταυτόχρονα, το ExpressVPN δεν καταγράφει καμία εγγραφή της δραστηριότητας χρήστη ή της προέλευσης IP των χρηστών του. Η χρήση του πρωτοκόλλου OpenVPN διατηρεί την κατάστασή του ως ελίτ VPN πάροχο και συνδυάζεται με χαρακτηριστικά όπως κρυπτογράφηση AES 256-bit, τέλεια εμπιστευτικότητα μπροστά και διαδικτυακό διακόπτη. Το τελευταίο θα συνεχίσει να εξασφαλίζει τη συνεδρία σας, ακόμη και αν η σύνδεση VPN πέσει απροσδόκητα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN για να ξεμπλοκάρετε αξιόπιστα τους καταλόγους Netflix από όλο τον κόσμο, καθώς και τα HBO, Hulu, Amazon Prime Video, ESPN, Sling TV και πολλά άλλα. Η ζωντανή υποστήριξη είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο και οι εκπρόσωποι θα χαρούν να σας καθοδηγήσουν αν δεν είστε σίγουροι για το πώς θα έχετε πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη υπηρεσία συνεχούς ροής.

Το ExpressVPN προσφέρει διαισθητικές, εύχρηστες εφαρμογές για Android και iOS, καθώς και εκδόσεις καθαρού υπολογιστή για Windows, MacOS και Linux. Ορισμένοι δρομολογητές WiFi υποστηρίζονται επίσης. Μια ενιαία συνδρομή επιτρέπει πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις.

Πλεονεκτήματα:

 • Γρήγορες ταχύτητες
 • Ξεμπλοκάρει το Hulu, το Amazon Prime Video και το BBC iPlayer
 • Παρέχει ασφαλή, κρυπτογραφημένη σύνδεση
 • Δεν καταγράφει καμία προσωπικά αναγνωρίσιμη πληροφορία

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο πιο ακριβό από μερικούς ανταγωνιστές

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: Το ExpressVPN είναι η πρώτη μας επιλογή. Γρήγορες ταχύτητες για ροή HD χωρίς ροή και χωρίς buffer, εξαιρετικές δυνατότητες ξεκλειδώματος περιεχομένου και χαρακτηριστικά ασφαλείας πρώτης κατηγορίας. Δοκιμάστε την χωρίς κίνδυνο με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την ανασκόπηση του ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. NordVPN

NordVPNΈργα στην ΑυστρίαΕξέθηκαν Ιανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

NordVPN ελέγχει όλα τα κουτιά για ένα σύγχρονο, καλά σχεδιασμένο VPN, λόγω της πολιτικής μηδενικών αρχείων καταγραφής, των γρήγορων ταχυτήτων, της χρήσης του πρωτοκόλλου OpenVPN και ενός τεράστιου παγκόσμιου δικτύου διακομιστών. Υπάρχουν συνολικά 32 διακομιστές στην Αυστρία.

Αυτός ο πάροχος έχει την έδρα του στον Παναμά και επομένως είναι μακριά από τις κρατικές υπηρεσίες της Δυτικής Ευρώπης όπως η NSA. Υπάρχουν πολλά ικανά χαρακτηριστικά ενσωματωμένα στο βασικό προϊόν. Αυτά περιλαμβάνουν το διπλό VPN, το Tor over VPN, το anti-DDoS και τους διακομιστές που βελτιστοποιούνται για γρήγορη ροή.

Το NordVPN μπορεί εύκολα να ξεμπλοκάρει μια σειρά τοποθεσιών με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη, όπως το US Netflix, το HBO, το Amazon Prime Video, το ESPN, το Sky, το Sling TV και πολλά άλλα. Μια βάση γνώσεων στην ιστοσελίδα της βοηθά επίσης στον προσδιορισμό των καλύτερων εξυπηρετητών που θα χρησιμοποιήσουν για το σκοπό αυτό.

Όλη η επισκεψιμότητα είναι κρυπτογραφημένη με κρυπτογράφηση 256-bit και πρόσθετες λειτουργίες ασφάλειας περιλαμβάνουν ένα διακόπτη διαδικτύου και προστασία διαρροής DNS. Μια ενιαία συνδρομή θα σας δώσει πρόσβαση σε έξι ταυτόχρονες συνδέσεις και υπάρχει υποστήριξη για Windows, MacOS, iOS και Android.

Πλεονεκτήματα:

 • Καλή αξία για τα χρήματα
 • Χρησιμοποιήστε ταυτόχρονα έως και έξι συσκευές
 • Λειτουργεί με Netflix και άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή Desktop είναι λίγο δυσκίνητη

ΑΡΙΣΤΗ ΑΞΙΑ: Το NordVPN είναι ένα καλό VPN χαμηλού κόστους. Δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής και είναι γεμάτη με εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την ανασκόπηση του NordVPN.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

3. CyberGhost

CyberghostΈργα στην ΑυστρίαΕξέθηκαν Ιανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Cyberghost.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

CyberGhost έχει συνειδητοποιήσει την εξυπηρέτησή του από αλματώδεις ρυθμούς από τη στιγμή που η διοίκηση ανακατεύει πέρυσι. Τώρα θεωρείται ότι είναι από τα κορυφαία κλιμάκια των εταιρειών VPN.

Κατά το χρόνο της γραφής, προσφέρει πρόσβαση σε διακομιστές σε 59 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστρίας που φιλοξενεί συνολικά 40 διακομιστές. Η υπηρεσία είναι προετοιμασμένη για να βοηθήσει στην κατάργηση αποκλεισμού υπηρεσιών ροής με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη, καθώς υπάρχει μια συγκεκριμένη επιλογή στην εφαρμογή της που σας καθοδηγεί στη διαδικασία. Μερικοί ιστότοποι με τους οποίους συνεργάζεται είναι το Netflix, το BBC iPlayer και το Amazon Prime Video.

Το CyberGhost εξασφαλίζει όλη την κυκλοφορία ιστού με κρυπτογράφηση 256-bit, τέλεια μυστικότητα προς τα εμπρός, διακόπτη διαδικτυακής θανάτωσης και προστασία από διαρροές DNS. Το CyberGhost δεν αποθηκεύει δεδομένα χρήστη οποιασδήποτε φύσης, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων IP. Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν έναν αποκλεισμό διαφημίσεων, την άμυνα κατά του κακόβουλου λογισμικού και την ανίχνευση.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία σε Android, iOS, Windows ή MacOS. Μια ενιαία συνδρομή επιτρέπει τη σύνδεση επτά συσκευών ταυτόχρονα.

Πλεονεκτήματα:

 • Παρέχει ασφαλή, κρυπτογραφημένη σύνδεση
 • Αποκλεισμός Netflix ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Hulu και BBC iPlayer
 • Προσφέρει ζωντανή συνομιλία 24/7

Μειονεκτήματα:

 • Δεν λειτουργεί με το Amazon Prime Video

ΤΑΧΥΜΕΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ: Το CyberGhost προσφέρει γρήγορες ταχύτητες. Μεγάλη για streaming των ΗΠΑ Netflix, BBC iPlayer και πολλές άλλες υπηρεσίες streaming που συνήθως περιορίζονται από την τοποθεσία. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση χρηστών του CyberGhost.

CyberGhost Κουπόνι ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 80% σε τριετή προγράμματα + 2 μήνες freeGET DEAL Η έκπτωση που εφαρμόζεται αυτόματα

4. IPVanish

IPVanishΈργα στην ΑυστρίαΕξέθηκαν Ιανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.IPVanish.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 7 ΗΜΕΡΕΣ

IPVanish είναι μια σπανιότητα υπό την έννοια ότι είναι μία από τις λίγες εταιρίες VPN που κατέχει και λειτουργεί όλους τους εξυπηρετητές ανά τον κόσμο. Οι τυποποιημένες πρακτικές του κλάδου είναι είτε η μίσθωση χώρου σε εκμεταλλεύσεις διακομιστών είτε η ανάθεση εργασιών σε τρίτους, αλλά τα πρωτόκολλα λειτουργίας της IPVanish παρέχουν αυστηρότερο έλεγχο σε όλα τα δεδομένα. Ως εκ τούτου, υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να εκτεθεί ποτέ η δραστηριότητά σας.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν αρκετές επιλογές για την εύρεση διευθύνσεων IP από όλο τον κόσμο. Εκείνοι που αναζητούν αυστριακές επιλογές θα πρέπει επίσης να εξυπηρετούνται καθώς υπάρχουν συνολικά έξι εξυπηρετητές στη χώρα. Το IPVanish είναι ένα από τα αγαπημένα με τους χρήστες που αγαπούν τα torrenting αρχεία καθώς και εκείνους που θέλουν να ρεύσουν με το Kodi. Αυτό συμβαίνει γιατί τους επιτρέπει να κατεβάσουν το Android APK απευθείας στη συσκευή τους και η διασύνδεση είναι φιλική προς το τηλεχειριστήριο, κάτι που είναι ένα επίδομα δεδομένου ότι οι συσκευές Kodi συνήθως δεν διαθέτουν πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Το IPVanish λειτουργεί με μια σειρά από τοποθεσίες ροής με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη, όπως το BBC iPlayer. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση AES 256-bit με απόλυτη εμπιστευτικότητα, προστασία από διαρροές DNS και διακόπτη διαδικτύου.

Μια πληρωμένη συνδρομή επιτρέπει τη σύνδεση 10 συσκευών ταυτόχρονα. Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Android, iOS, Windows και MacOS και υπάρχει υποστήριξη πελατών 24 ώρες το 24ωρο για ζωντανή συνομιλία.

Πλεονεκτήματα:

  • Πολύ γρήγορες ταχύτητες
  • Kill διακόπτη στην επιφάνεια εργασίας
  • Χρησιμοποιήστε ταυτόχρονα έως δέκα συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Δεν λειτουργεί με Netflix, BBC iPlayer και πολλές άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: IPVanish είναι δημοφιλής για torrenting. Δεν λειτουργεί με συνέπεια με Netflix, Hulu, Amazon Prime Video ή BBC iPlayer. Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής, ισχυρή κρυπτογράφηση και ταχύτητες άνω των μέσου όρου. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% στο ετήσιο πρόγραμμα GET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

5. PrivateVPN

PrivateVPNΈργα στην ΑυστρίαΕξέθηκαν Ιανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.PrivateVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

PrivateVPN πιστεύει στην αποκατάσταση της ποιότητας σε σχέση με την ποσότητα και δεν προσθέτει απλά διακομιστές ως μέρος ενός παιχνιδιού αριθμών. Παρέχει γρήγορες και αξιόπιστες ταχύτητες και είναι σε θέση να ξεκλειδώσει εύκολα περιεχόμενο γεωγραφικού περιεχομένου.

Προς το παρόν, προσφέρει 80 διακομιστές σε 56 τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου ενός διακομιστή στην Αυστρία. Αυτός ο πάροχος δεν καταγράφει δεδομένα, περιλαμβάνει υποστήριξη για torrenting και προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης για ροές βίντεο HD.

Ορισμένες από τις υπηρεσίες συνεχούς ροής που μπορούν να έχουν πρόσβαση είναι Netflix, BBC iPlayer, Hulu, HBO και Amazon Prime Video.

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν την κρυπτογράφηση 128 και 256 bit, την απόλυτη εμπιστευτικότητα μπροστά, τον διακόπτη διαδικτυακής θανάτωσης και την προστασία από διαρροές DNS. Ένα βασικό σχέδιο επιτρέπει τη σύνδεση έξι συσκευών ταυτόχρονα. Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Windows, MacOS, iOS και Android.

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετική για streaming διεθνή έκδοση του Netflix
 • Καλές ταχύτητες
 • Αποδέχεται bitcoin

Μειονεκτήματα:

 • Μικρός αριθμός εξυπηρετητών

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ: Το PrivateVPN λειτουργεί καλά με υπηρεσίες ροής, ξεμπλοκάρει το Amazon Prime Video, το Netflix και τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες streaming. Οι ταχύτητες είναι καλές, αλλά το δίκτυο διακομιστών που επιλέγετε είναι μικρότερο από άλλα δίκτυα VPN σε αυτήν τη λίστα. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την κριτική μας για το PrivateVPN.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - Εξοικονομήστε το 83% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Πώς λειτουργούν τα δίκτυα VPN?

Το λογισμικό VPN δημιουργεί μια κρυπτογραφημένη, εικονική σήραγγα η οποία εκτρέπει όλη την κίνηση διαδικτύου που ρέει από τη συσκευή σας μέσω άλλου διακομιστή. Αυτό υπονοεί την πραγματική σας διεύθυνση IP (αυτή που σας έχει εκχωρηθεί από τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου) και την κάνει να εμφανίζεται ότι βρίσκεστε σε διαφορετική τοποθεσία. Έτσι θα έχετε πρόσβαση σε παροχείς streaming όπως Netflix και Hulu. Επιπλέον, η πτυχή της κρυπτογράφησης εμποδίζει επίσης τα άτομα να παρακολουθούν το ψηφιακό αποτύπωμα.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN στην Αυστρία?

Τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν αποτελούν συνιστώμενη επιλογή λόγω των κακών προτύπων κρυπτογράφησης, των περιορισμένων διευθύνσεων IP και των σκιερών πρακτικών κλοπής και απόρριψης δεδομένων. Είναι έντονα διαφημίζονται μέσω του Διαδικτύου και θα πλημμυρίσετε με δελεαστική κλήση σε ενέργειες που συνηθίζουν να συνδέετε το γεγονός ότι μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς πιστωτική κάρτα. Αλλά όπως πηγαίνει η παλιά παροιμία, όταν το προϊόν είναι ελεύθερο, καταλήγετε να είστε το προϊόν.

Οι δωρεάν παροχείς VPN δεν είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις και πρέπει να βγάλουν λεφτά. Τσυνήθως το κάνετε αυτό, ρίχνοντας έναν τόνο διαφημίσεων με τον τρόπο σας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, εισάγοντας ανήθικα τα cookie παρακολούθησης για να εξορύξετε τα δεδομένα σας και να τα πουλήσετε σε τρίτους. Ένας από τους βασικούς λόγους που εγγραφείτε για ένα VPN είναι να βεβαιωθείτε ότι το απόρρητο και το απόρρητό σας στον ιστό διατηρούνται, ενώ αυτοί οι πάροχοι έχουν την ευθύνη να κάνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό.

Η επένδυση μερικών δολαρίων κάθε μήνα για μια πληρωμένη υπηρεσία VPN θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην εξασφάλιση μιας απρόσκοπτης εμπειρίας.

Συμβουλές για τη χρήση ενός VPN στην Αυστρία

Η χρήση ενός VPN στην Αυστρία θα ενισχύσει σημαντικά τη συνολική εμπειρία σας στο διαδίκτυο. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για να ξεκινήσετε.

Πώς να δημιουργήσετε ένα VPN στην Αυστρία

 1. Η πρώτη απόφαση που πρέπει να κάνετε είναι ποιος πάροχος απευθύνεται σε εσάς το μέγιστο. Τα μίνι-σχόλια παραπάνω δίνουν ένα στιγμιότυπο, αλλά μπορείτε να κάνετε βουτιά στις λεπτομερείς αναθεωρήσεις στο τέλος για περισσότερες πληροφορίες.
 2. Αφού εγκαταστήσετε έναν παροχέα, απλώς εγγραφείτε με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και άλλα προσωπικά στοιχεία.
 3. Συνεχίστε να κάνετε λήψη των σχετικών εφαρμογών για τη συσκευή σας απευθείας από τη σελίδα του παρόχου. Μην εμπιστεύεστε ιστότοπους τρίτων.
 4. Κάντε επανεκκίνηση όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
 5. Συνδεθείτε και συνδεθείτε με έναν διακομιστή VPN της επιλογής σας, είτε στην Αυστρία είτε σε άλλη χώρα.
 6. Τώρα, η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι κρυπτογραφημένη και ιδιωτική και θα σας εκχωρηθεί μια νέα διεύθυνση IP από τη χώρα που επιλέξατε.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στις βιβλιοθήκες Netflix στην Αυστρία

Αν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Netflix ενώ βρίσκεστε στην Αυστρία και χωρίς VPN, τότε θα εμφανιστεί η αυθεντική βιβλιοθήκη Netflix. Μερικοί άνθρωποι λανθασμένα υποθέτουν ότι μόνο επειδή ο λογαριασμός είχε αρχικά καταχωρηθεί σε άλλη χώρα, όπως ο Καναδάς ή οι ΗΠΑ, τότε αυτομάτως θα παρουσιαστεί το συγκεκριμένο κατάλογο περιεχομένου. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Για να αλλάξετε βιβλιοθήκες Netflix, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε σε ένα VPN. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο US Netflix, τότε είναι απαραίτητο να συνδεθείτε με ένα διακομιστή VPN των Η.Π.Α. πριν συνδεθείτε στην εφαρμογή Netflix.

Η Netflix αποκλείει τα δίκτυα VPN λόγω συμφωνιών αδειοδότησης που έχουν συναφθεί με τους εταίρους της στα μέσα ενημέρωσης. Αυτό δεν επηρεάζει τις πρωτότυπες παραγωγές του. Αυτές είναι οι ιδιότητες του Netflix και επομένως μπορούν να μεταδοθούν σε όλο τον κόσμο. Αλλά άλλες τηλεοπτικές σειρές, όπως το Γραφείο, για παράδειγμα, επιτρέπεται να προβληθούν μόνο από χρήστες σε συγκεκριμένες χώρες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Netflix έχει καταβάλει δικαιώματα streaming και πρέπει να συμμορφώνεται με τους όρους της σύμβασης.

Προς το παρόν, δεν είναι όλα τα VPN (ειδικά δωρεάν VPN) συμβατά με το Netflix. Έχουμε επισημάνει αυτά που βρίσκονται στα mini-reviews μας, αλλά μπορείτε να ελέγξετε με την υποστήριξη πελατών σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε τυχόν προβλήματα.

Παρακολουθώντας την αυστριακή τηλεόραση και την πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό

Αυστριακοί πολίτες που ζουν ή ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα VPN για να διατηρούν επαφή με την τοπική τηλεόραση από το σπίτι τους καθώς και για να συνδεθούν με τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με ασφάλεια. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα τηλεοπτικών προγραμμάτων στην Αυστρία, συμπεριλαμβανομένων των ειδήσεων, της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού. Μερικά από τα δημοφιλή κανάλια είναι ATV, ATV2 και Prosieben Austria. Μερικοί θα περιορίσουν τις γεωγραφικές υπηρεσίες, ώστε να έχετε πρόσβαση μόνο σε ζωντανές ροές εάν έχετε αυστριακή διεύθυνση IP. Αυτό είναι δύσκολο νέο για ενθουσιώδες που ζουν σε άλλα μέρη του κόσμου. Ωστόσο, η χρήση ενός VPN μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε την πρόσβαση.

Όταν πρόκειται για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, η χρήση ενός VPN είναι ιδιαίτερα σημαντική αν έχετε τάση να χρησιμοποιείτε δημόσια δίκτυα WIFI, όπως αυτά που υπάρχουν στα ξενοδοχεία, για το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο. Οι χάκερ βρίσκονται σε αναμονή σε τέτοια δίκτυα, οπότε θα πρέπει πάντα να προσθέσετε ένα επίπεδο κρυπτογράφησης πριν συνδεθείτε σε ένα hotspot.

Ενώ οι τράπεζες και τα μη τραπεζικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δεν περιορίζουν απαραιτήτως τις υπηρεσίες τους, οι περισσότερες από αυτές θα έχουν θεσπίσει αυστηρούς ελέγχους συμμόρφωσης. Αυτό σημαίνει ότι τα εισερχόμενα αιτήματα από σκοτεινά μέρη του κόσμου ενδέχεται να επισημανθούν και να μπλοκαριστούν. Αν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυστριακούς τραπεζικούς λογαριασμούς σε απευθείας σύνδεση από όλο τον κόσμο, τότε διατρέχετε τον κίνδυνο να παγώσετε από το λογαριασμό σας. Ως εκ τούτου, είναι καλή ιδέα να εγκαταστήσετε πρώτα ένα VPN επειδή η οντότητα υποδοχής (η τράπεζά σας σε αυτή την περίπτωση) θα υποθέσει ότι βρίσκεστε στην Αυστρία, αρκεί να συνδέεστε πρώτα με ένα διακομιστή.

Είναι αυταρχικός νόμος στην Αυστρία?

Οι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων είναι πολύ ισχυροί στην Αυστρία Παρόλο που το torrenting είναι νόμιμο per se, αν έχετε πιάσει λήψη υλικού που προστατεύεται από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας ή πνευματικών δικαιωμάτων θα μπορούσατε να θεωρήσετε ότι έχετε παραβιάσει τους νόμους.

Τα αυστριακά δικαστήρια άρχισαν την απαγόρευση του The Pirate Bay το 2016, αποφασίζοντας ότι οι ISPs δεν μπορούν να μπλοκάρουν ένα μέσο διευκόλυνσης, αλλά εξακολουθούν να ισχύουν οι νόμοι περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν είναι σαφές εάν έχουν υπάρξει συλλήψεις σε σχέση με αυτούς τους νόμους, αλλά εξακολουθεί να είναι συνετό να ενεργούμε με σύνεση. Η χρήση ενός VPN θα προστατεύσει την ταυτότητά σας στον ιστό.

Δείτε επίσης: 8 καλύτερα VPN για Torrenting.

"Αυστριακή σημαία" από τον James Cridland με άδεια CC under 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 9 = 15