MLB London Series 2019: Kuinka seurata Boston Red Sox vs. New York Yankees -tapahtumaa verkossa ilmaiseksi

Kuinka seurata Boston Red Sox vs. New York Yankees -tapahtumaa verkossa ilmaiseksi


Englannissa lepakoita kutsutaan klubeiksi, kenttiä kutsutaan kentäksi ja baseballia kutsutaan jalkapalloksi.

Kiusoittelen vain.

Mutta jos haluat katsoa MLB: n 2019 London-sarjan suorana verkossa ilmaiseksi, meillä on joitain vakavia suoratoistovaihtoehtoja näyttää sinulle. Tässä artikkelissa selitetään kuinka seurata Lontoon ensimmäistä Boston Red Sox vs. New York Yankees -peliä verkossa Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta tai muualta maailmasta..

MLB suhtautuu erittäin tiukasti siihen, kuka voi katsoa verkossa ja mistä. Jos et ole maassa, jossa on virallinen MLB-suoratoistovaihtoehto, tarvitset hyvän VPN: n ohittaa aluerajoitukset ja katsella ilmaiseksi Red Sox vs Yankees -pelisarjaa 29. ja 30. kesäkuuta.

Suosituksemme on ExpressVPN. Se on ensiluokkainen VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa nopeita palvelimia 94 maassa ja jolla on maine pystyttäessä poistamaan käytöstä kaiken. Se parantaa myös online-yksityisyyttäsi ja tietoturvasi, ja mukana on 24/7 suora tuki.

YRITTÄ RISKIÄ ILMAISEKSI: ExpressVPN antaa sinun käyttää tonnia alueellisesti lukittua sisältöä ympäri maailmaa, mukaan lukien vuoden 2019 MLB London -sarja. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Huomaa, että tämä artikkeli suosittelee vain virallisia suoratoistolähteitä. Muutamilla valinnaisilla verkkosivustoilla on todennäköisesti suoratoisto peli, mutta niihin liittyy usein haittaohjelmien, häiritsevien mainosten, puskuroinnin, heikkolaatuisen videon ja äkillisten sammutusten riski. Pelin katsomiseen laillisesti ja ilmaiseksi on paljon tapoja, joten älä välitä varjoisista suoratoistosivustoista.

Kuinka katsella MLB London Series 2019: Red Sox vs Yankees VPN-yhteydellä

MLB London -sarjan englanninkieliset leikkeet lähetetään suorana lähetyksenä Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Jos et ole yhdessä näistä maista, voit käyttää VPN: ää ohittaaksesi alueen estämisen ja katsoa, ​​kuinka Red Sox pelaa Yankeesia live-tilassa.

Näin se tehdään:

  1. Tilaa VPN. Suosittelemme ExpressVPN: ää, mutta NordVPN ja CyberGhost ovat vakaita vaihtoehtoja.
  2. Lataa ja asenna laitteesi VPN-sovellus. Jos käytät MLB.tv: tä, sinun on katsottava työpöytäselaimessa, koska MLB At Bat -sovellus Androidille ja iOS: lle ei toimi VPN: ien kanssa.
  3. Avaa VPN-sovellus ja valitse palvelin Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa sen streamin mukaan, jota aiot katsoa.
  4. Lyö Kytkeä nappi.
  5. Kun yhteys on muodostettu, avaa video normaalisti ja aloita suoratoisto!

Suosittelemme rekisteröitymistä etukäteen ja ottamalla VPN: n koeajalle varmistaaksesi, että se voi estää videoita sivustolla, josta haluat lähettää pelin. Jos sinulla on ongelmia, sinulla on aikaa selvittää ne asiakaspalvelun avulla.

Mistä katsoa MLB London -sarjaa suorana verkossa ilmaiseksi

Vaikka Lontoon sarja on erityinen tapahtuma, nämä lasketaan normaalikauden peleiksi. Joten jos sinulla on jo tapa katsella MLB-pelejä, sinun pitäisi voida katsella Lontoon sarjaa normaalisti.

Lontoon sarja, jossa esiintyvät Boston Red Sox ja New York Yankees, lähetetään Yhdysvalloissa Foxilla ja ESPN: llä sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa BT Sportilla ja BBC iPlayer -sivustolla. Jos etsit täysin ilmaista vaihtoehtoa, BBC iPlayer on yksinkertaisin valinta. Yhdysvalloissa saatat pystyä saamaan pelin ilmaiseksi over-the-top-TV-suoratoistopalvelun ilmaisen kokeilun kautta.

Yhdistynyt kuningaskunta

BBC iPlayer- ja BBC Sport -sivustot lähettävät suorana lähetyksenä sekä Red Sox vs Yankees -pelejä. Jos olet maan ulkopuolella, kytke vain VPN-palvelimesi Ison-Britannian palvelimeen. Sinua saatetaan pyytää antamaan Ison-Britannian postinumero ja valintaruutu, joka ilmoittaa, että sinulla on Ison-Britannian TV-lisenssi. Näitä tietoja ei ole vahvistettu, joten valitse vain ruutu ja / tai laita mihin tahansa Ison-Britannian postinumero.

Lisää vinkkejä BBC: n streamin avaamisen estämisestä on artikkelissa, joka käsittelee BBC iPlayerin parhaita VPN: iä.

Yhdysvallat

Fox lähettää ensimmäisen London Series -pelin, ja ESPN lähettää toisen. Nauhaleikkureilla Yhdysvalloissa on muutama vaihtoehto tarkkailla, miten Sox ottaa Yankeet kesäkuun lopulla.

  • MLB.tv on liigan virallinen erillinen suoratoistopalvelu. Se tarjoaa 7 päivän ilmainen kokeilu ja maksaa 24,99 dollaria kuukaudessa tai 99,99 dollaria vuodessa (plus alennus, jos seuraat vain yhtä joukkuetta). Katsojien on oltava Yhdysvalloissa. Jos käytät VPN: ää, suosittelemme, että teet sen työpöytäselaimella, kuten Chrome tai Firefox. IOS- ja Android-käyttäjien on katsottava MLB At Bat -sovelluksen kautta, joka ei toimi VPN-verkkojen kanssa.
  • Sling TV, Fubo TV, PlayStation Vue, YouTube TV, DirecTV Now ja Hulu + Live TV ovat kaikki live-TV-suoratoistopalveluita, jotka tarjoavat ESPN: tä ja Foxia. Suurimmalla osalla heistä on ilmainen kokeilu, ja Sling on halvin vaihtoehto, jos aiot ostaa tilauksen.

Kaikki Yhdysvaltojen katseluvaihtoehdot on lukittu alueelle, joten jos olet maan ulkopuolella, sinun on käytettävä VPN: ää katsellaksesi.

Tietoja Lontoon sarjasta 2019: Red Sox vs Yankees

Tämän kahden pelisarjan ensimmäinen järjestetään lauantaina 29. kesäkuuta kello 18:10. Lontoon aika, 13:10 Yhdysvaltain itä-aika.

Toinen peli 30. kesäkuuta on kello 15:10. Lontoon aika, klo 10:10 itäinen aika.

Yankees and Red Sox on satavuotinen kilpailu, jota jotkut fanit ovat verranneet Manchester Unitediin ja Liverpooliin Iso-Britanniassa. Pelit järjestetään Lontoon stadionilla, jossa asuu tällä hetkellä West Ham United -jalkapalloseura ja 55 000 paikkaa.

Tämä kaksinkertainen otsikko on ensimmäinen kerta historiassa, kun normaalin kauden MLB-pelejä pelataan Isossa-Britanniassa, mutta ei viimeistä. MLB on tehnyt kahden vuoden sitoumuksen pelata Lontoossa, vaikka joukkueet eivät ole vielä valittuja vuodelle 2020. Tässä toivotaan Cardinals vs Cubs -pelia lammikon yli.!

Victorgrigasin ”Red Sox Yankees Game Boston”, lisensoitu CC BY-SA 3.0: lla

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 87