Kuinka katsella NFL London Games: Chicago Bears vs Oakland Raiders

Kuinka katsella NFL Lontoon pelejä verkossa


Chicago Bears vs Oakland Raiders -ottelu järjestetään Sunnuntai 6. lokakuuta klo 18.00 BST (13.00 EST / 10.00 PST). Ensimmäinen neljästä NFL-pelistä Lontoossa vuonna 2019, se on myös avajainen NFL-peli uudessa Tottenham Hotspur -stadionilla. Vaikka liput myytiin nopeasti, voit silti katsella verkossa ilmaiseksi Virtual Private Network (VPN) -palvelun avulla. Itse asiassa VPN-verkot jopa mahdollistavat Bears v Raiders -pelin suoratoiston ulkomailla (Ison-Britannian ulkopuolella).

Suosittelemme vain virallisia lähteitä seurata Chicago Bears vs Oakland Raiders -suoratoistoa. NFL London Games houkuttelee paljon luvattomia streamia. Niitä vältetään kuitenkin parhaiten, jos et halua missata mitään toimintaa, koska epäviralliset virrat otetaan usein offline-tilassa tekijänoikeusrikkomusten takia. Ne ovat myös yleensä heikompilaatuisia, heikko ratkaisu ja ongelmat, kuten liiallinen viive ja puskurointi. Lisäksi voit katsella Chicago Bears vs Oakland Raiders -sovellusta ilmaiseksi verkossa, joten sinun ei tarvitse käyttää luvattomia streamia.

Vuoden 2019 NFL: n Lontoon peli Chicago Bearsin ja Oakland Raidersin välillä välitetään vain alueellisesti suljettuihin alustoihin. Tämä tarkoittaa Tarvitset VPN: n voidaksesi katsella ulkomailla.

Kuinka seurata Chicago Bears vs Oakland Raiders -tapahtumaa verkossa

Oletko valmis selvittämään, kuinka voit suoratoistaa Lontoon pelien ottelun Chicago Bearsin ja Oakland Raidersin välillä? Seuraa vain alla olevia vaiheita.

NFL London Games 2019: Karhut vs. Raiderit katsotaan ilmaiseksi seuraavasti:

  1. Rekisteröidy VPN: llä, joka vapauttaa BBC iPlayerin. Suosittelemme ExpressVPN: tä. NordVPN ja CyberGhost ovat kuitenkin arvokkaita vaihtoehtoja, jotka toimivat myös BBC iPlayerin kanssa.
  2. Lataa ja asenna laitteellesi sopiva VPN-sovellus. Yllä olevat VPN-verkot tarjoavat sovelluksia työpöydälle ja mobiililaitteille sekä Chrome- ja Firefox-selainlaajennuksia.
  3. Avaa VPN-sovellus tai selainlaajennus ja muodosta yhteys Ison-Britannian palvelimeen. Tämä antaa sinulle Ison-Britannian IP-osoitteen ja antaa sinun estää BBC iPlayer -sovelluksen käytön edes ulkomailla.
  4. Tilaa BBC iPlayer -tili (ilmainen). Sinun on luotava käyttäjänimi ja salasana ja annettava syntymäaika, sähköpostiosoite, maa ja Ison-Britannian postinumero (vaikka kaikki Ison-Britannian postinumerot toimivat).
  5. Testaa VPN BBC iPlayer -sovelluksella etukäteen Bears vs Raiders -peliin. Sen pitäisi olla estetty! Jos ei, suosittelemme tyhjentämään selaimesi välimuistin ja evästeet.

Jos sinulla on edelleen vaikeuksia huolimatta kaikkien yllä olevien vaiheiden noudattamisesta, älä ole huolissasi. Kannattaa muodostaa yhteys toiseen brittiläiseen palvelimeen, jos käyttämäsi IP-osoite on lisätty mustalle listalle. Voit myös ottaa yhteyttä VPN: n asiakastukeen saadaksesi lisätietoja. Jos teet niin ennen NFL London Games 2019 -tapahtumaa, sinulla on aikaa käsitellä kaikkia ongelmia ja välttää Bears vs Raiders -pelin menettäminen..

Kuinka katsoa Chicago Bearsin vs Oakland Raidersin suoraa suoratoistoa UK: n televisiosta

Chicago Bears vs Oakland Raiders -ottelu lähetetään suorana lähetyksenä ilmaiseksi BBC iPlayer. Se on saatavana myös tilauksesta noin kuukauden kuluttua, joten älä huolestu, jos sinulla on muita suunnitelmia pelipäivänä.

Jotta voit katsoa BBC iPlayer -sovellusta, sinun on rekisteröidyttävä ilmaiseksi tilille. Lisäksi vaikka BBC iPlayerin käyttämiseen vaaditaan Ison-Britannian TV-lisenssi, tämä palvelu ei oikeastaan ​​tarkista, onko sinulla sellainen tai ei.

On syytä tietää, että BBC iPlayer on alueellisesti lukittu ja saatavana vain Isossa-Britanniassa. Tästä syystä tarvitset VPN: n ja UK: n IP-osoitteen ulkomaille katsomiseen. ExpressVPN sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun, mikä tarkoittaa, että voit kokeilla sitä riskittömästi ja saada täyden hyvityksen, jos et ole tyytyväinen.

Missä muualla voin suorana lähetyksenä Bears vs Raiders verkossa Iso-Britanniassa?

uk lippu

Toinen vaihtoehto NFL London Games 2019 -kampanjan katselemiseen Isossa-Britanniassa on Sky Sportsin kautta. Vaikka tämä ei ole ilmainen vaihtoehto, se saattaa kiinnostaa nykyisiä Sky Sports -asiakkaita, koska se antaa sinulle mahdollisuuden live stream 2019 NFL London Games -pelissä verkossa Sky Go sovellus. Sky-asiakkaat voivat lisätä täydellisen urheilupaketin olemassa olevaan tilaukseen hintaan 23 £ kuukaudessa.

Jos sinulla ei ole Sky TV: tä, voit katsella kaapeleita Now TV: n kautta. Sen avulla voit ostaa Sky Sports -päiväkortin hintaan 9,99 puntaa (siellä on myös viikko- ja kuukausilippuja vastaavasti 14,99 puntaa ja 33,99 puntaa). Koska saatavana on ilmainen katselu, ei oikeastaan ​​ole mitään syytä katsella Now TV: ssä.

Sekä Sky Go että Now TV ovat maantieteellisesti rajoitettuja alustoja, joten VPN: n katsominen vaaditaan Ison-Britannian ulkopuolelta.

Missä muualla voin seurata Chicago Bears vs Oakland Raiders-live-suoratoistoa verkossa?

MEILLE

Yhdysvaltain lippu

NFL-pelien katsomiseen Yhdysvalloissa on aina paljon vaihtoehtoja, ja vuoden 2019 Lontoon pelit eivät ole poikkeus. Chicago Bears vs Oakland Raiders -peli ilmestyy Fox-ottelussa. Voit katsella verkossa sinun on siirryttävä Fox-verkkosivustoon ja kirjauduttava sisään Yhdysvaltain TV-palveluntarjoajan tietoilla.

Jos sinulla ei ole kaapelitelevisiota, yVoit silti katsella Fox Sportsia seuraavien suoratoistopalveluiden kautta (kaikki sisältävät ilmaisen kokeilujakson): AT&T TV Now (alkaen 50 dollaria USD / kk), FuboTV (alkaen 54,99 dollaria / kk), Hulu Live TV: llä (44,99 dollaria / kuukausi), PlayStation Vue (alkaen 49,99 dollaria / kuukausi) ja YouTube TV (49,99 dollaria / kuukausi). Kaikki nämä palvelut ovat maantieteellisesti rajoitettuja ja saatavissa vain Yhdysvalloissa. Voit kuitenkin poistaa niiden lukituksen ja katsella ulkomailta VPN: llä ja Yhdysvaltain IP-osoitteella.

Saksa

BAFTA 2019 Saksa

ProSieben on yksi harvoista yleisradioyhtiöistä, jolla on ollut ilmainen NFL-lähetysoikeus. Se lähettää kaksi peliä joka sunnuntai sekä pudotuspelejä ja Super Bowl. Chicago Bears vs Oakland Raiders -peli ilmaantuu ProSieben Maxx -sarjaan. Vaikka voit suoratoistaa peliä ilmaiseksi ProSiebenin avulla, tarvitaan VPN ja saksalainen IP-osoite, jos aiot katsoa Saksan ulkopuolelta.

Australia

australian lippu

ESPN ja ESPN2 tarjoavat suoran ja tilattavan kattavuuden kaikista normaalin kauden NFL-peleistä, mukaan lukien Chicago Bears vs Oakland Raiders. Jos olet jo Foxtel-asiakas, voit suoratoistaa peliä Foxtel Go -sovelluksen kautta.

kuitenkin, Foxtel Go ei ole ainoa tapa, jolla voit katsella verkossa Foxtelin avulla. Siellä on myös Foxtel Now - itsenäinen palvelu, joka maksaa 25 dollaria kuukaudessa perustilauksesta ja ylimääräinen 29 dollaria kuukaudessa Sport-paketista. Lisäksi mukana on 10 päivän ilmainen kokeilu. Foxtel Go- ja Now-sovellukset ovat saatavana vain Australiassa, joten sinun on saatava australialainen IP-osoite VPN: n kautta, jotta niiden esto ulkomaille.

Älä näe maasi täällä?

Jos maasi ei ole yllä, älä huoli! Chicago Bearsin ja Oakland Raidersin välinen NFL-peli lähetetään monissa maissa. Tässä on luettelo nykyisistä NFL-yleisradioyhtiöistä, jotka osallistuvat kauteen 2019.

Yksi lisä tapa seurata Chicago Bears vs Oakland Raiders on kautta NFL-pelikortti. Tämä tilauspohjainen palvelu lähettää kaikki NFL-pelit suorana. Lisäksi se on saatavana kymmenissä maissa ympäri maailmaa. Tähän kuuluvat Australia, Ranska, Saksa, Meksiko, Espanja ja Yhdistynyt kuningaskunta (tässä on täydellinen luettelo maista). Vuotuinen NFL Game Pass -tilaus maksaa 199,99 dollaria ja sisältää kaikki pelit suorana (mukaan lukien pudotuspelejä ja Super Bowl).

Voinko käyttää ilmaista VPN: ää katsella Chicago Bears vs Oakland Raiders?

On tärkeää huomata se monet ilmaiset VPN: t eivät pysty estämään alueellisesti lukittujen ympäristöjen, kuten BBC iPlayer ja Sky Go, estämistä. Vielä pahempaa on, että ilmaisten VPN-verkkojen tiedetään olevan erittäin hitaita, mikä tekee urheilutapahtumien, kuten NFL London Games, suoratoiston erityisen haastavaksi. Toistuva viive ja puskurointi saattavat jopa antaa sinun unohtaa Bears vs Raiders -pelin tärkeimmät hetket.

Aivan kuin huono suorituskyky ei olisi tarpeeksi huono, ilmaiset VPN: t eivät yleensä tee tarpeeksi pitämään sinut turvassa verkossa. Suojausominaisuuksien, kuten salauksen tai tappikytkimen, puute tarkoittaa, että vaarana on, että tietosi vaarantuvat. Jotkut ilmaiset VPN: t jopa ansaitsevat varjoisia taktiikoita ansaitakseen rahaa; yksi tapa on seurata selaushistoriaasi ja myydä se kolmansille osapuolille tietämättäsi. Sanomattakin on selvää, että ilmainen VPN ei ole riskin arvoinen.

Mitä minun pitäisi tietää NFL London Games -tapahtumista?

Ensimmäiset NFL: n Lontoon pelit järjestettiin vuonna 2007. Tuona vuonna New Yorkin jättiläiset voittivat Miami Dolphins 13-10 Wembleyn stadionilla. Lontoossa on pelattu yhteensä noin 24 peliä. Vain Green Bay -pakkaajat eivät ole vielä pelaamassa kansainvälisen sarjan peliä.

Tänä vuonna Lontoossa pelataan neljä peliä, joista kaksi pidetään Wembleyn stadionilla (Cincinnati Bengals vs Los Angeles Rams ja Houston Texans vs Jacksonville Jaguars). kuitenkin, kaksi peliä tulee, ensimmäistä kertaa isännöidään Tottenham Hotspur -stadionilla (Chicago Bears vs Oakland Raiders ja Carolina Panthers vs Tampa Bay Buccaneers) - ensimmäinen tarkoitukseen rakennettu NFL-stadion Yhdysvaltojen ulkopuolelle.

Ketkä ovat suosikkeja voittaa Chicago Bears vs Oakland Raiders -peli?

Vaikka tämä tulee olemaan Raiders-kotipeli, Chicagon karhut ovat suosikkien voittajia. Lontoon peliin mennessä molemmat joukkueet ovat pelanneet neljä peliä kaudella 2019–20 NFL. Bears-ennätys on 3-1, kun Raiders on 2-2.

Raidersilla on kuitenkin syytä optimismiin 31-34 voiton jälkeen Coltsissa. Lisäksi on epäilyttävää siitä, pelataanko Karhun alkava puolustaja Mitch Trubisky sen jälkeen kun hän kärsi siirretystä olkapäästä viikinkien kanssa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − = 71