Kuinka katsella MLB All-Star-peliä verkossa ilman kaapelia

Kuinka katsella MLB: n All-Star-peliä


90. Major League Baseball All-Star-peli järjestetään tiistaina 9. heinäkuuta 2019 Clevelandin intiaanien progressiivisella kentällä. Kuten tavallista, Fox Sports omistaa yksinoikeudet pelin lähetysoikeuksiin. Jos haluat seurata 2019 MLB All-Star-peliä suorana verkossa, sinun on käytettävä Fox Sports -suoratoistoa.

Tässä artikkelissa suositellaan vain virallisia lähteitä katsomaan MLB All-Star-peliä verkossa ilman kaapelia. Jos törmäät luvattomiin streamiin, suosittelemme välttämään niitä. Epävirallisissa suoratoistosivustoissa on invasiivisia mainoksia, haittaohjelmia, usein puskurointia ja heikkolaatuinen video. Missä tahansa vaiheessa virtauksen aikana sivusto voi sulkea. Voit seurata peliä ilmaisella virallisella Fox Sports-streamilla, jos käytät ilmaista kokeiluversiota, joten ei ole syytä kääntyä luvattomien lähteiden puoleen..

Näytämme sinulle useita laillisia vaihtoehtoja Fox Sports -suoratoiston suoratoistoon, joista jotkut voit saada ilmaiseksi kokeilun kautta. Ne kaikki on kuitenkin alueellisesti lukittu Yhdysvaltojen katsojille. Jos olet Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella, tarvitset VPN: n päästäksesi All-Star-pelin live-streamiin.

Paras VPN MLB: n All-Star-peliin 2019: ExpressVPN

VPN tai Virtual Private Network, mahdollistaa pääsyn alueellisesti lukittuun sisältöön ulkomailta. Se tekee sen salaamalla Internet-yhteytesi ja tunneloimalla sen toisen maan välipalvelimen kautta. Tässä tapauksessa voit yhdistää VPN-sovelluksen Yhdysvaltoihin ja poistaa live-All-Star-pelivirran Fox Sports -sivustolta..

ExpressVPN on suosituksemme. Se tarjoaa nopeuden, jota tarvitset suoratoistoon teräväpiirtona, ja turvallisuuden, jotta online-toiminnot pysyvät täysin yksityisinä. Aseta se vain yhdistämään Yhdysvaltoihin ja anna sovelluksen suorittaa loput. Asennus ja käyttö on helppoa, mutta jos sinulla on ongelmia, kysy vain 24/7-live-chat-tukea.

PARAS VLN MLB: N KAIKKI TÄTÄPYLÄN PELIIN: ExpressVPN on nopea, luotettava VPN, joka on rakennettu yksityisyyttä ja turvallisuutta ajatellen. Sen mukana tulee riskitön 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Kuinka katsella 2019 NBA-kesäliigaa ulkomailta VPN: n avulla

Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, toimi seuraavasti, kuinka voit käyttää VPN-osoitettasi MLB All-Star -pelin suoratoistoon:

  • Tilaa VPN. Suosittelemme ExpressVPN: ää, vaikka NordVPN ja CyberGhost ovatkin vakaa vaihtoehto.
  • Lataa ja asenna VPN-sovellus laitteelle, josta aiot seurata peliä.
  • Avaa VPN-sovellus ja valitse sijainti Yhdysvalloissa.
  • Lyö Kytkeä nappi.
  • Avaa suora stream streamissä sovelluksessa tai verkkosivustolla ja aloita live-streamin seuraaminen!.

Jos sinulla on ongelmia, suosittelemme, että testaat VPN-tietosi valitun suoratoistolähteesi kanssa etukäteen jollain muulla live-videolla. Jos sinulla on ongelmia, ota yhteyttä VPN: n asiakastukeen.

Missä suoratoistaa 2019 MLB All-Star-peli suorana verkossa

Tässä on luettelo online-paikoista, joissa voit suoratoistaa 2019 MLB All-Star -pelin verkossa. Muista, että kaikki ne ovat alueellisesti lukittuja, joten käytä VPN: ää, jos et ole Yhdysvalloissa:

  • Useat live-TV-suoratoistopalvelut, mukaan lukien Sling TV, FuboTV, PlayStation Vue, YouTube TV, DirecTV Now ja Hulu + Live TV. Useimmissa on ilmainen kokeilu, joten voit katsella MLB All-Star-peliä ja peruuttaa sen jälkeen. Sling Blue on halvin vaihtoehto, jos aiot ostaa tilauksen.
  • Fox Sports Go - Sisäänkirjautumiseen tarvitaan kaapelitilaus, mutta se on ilmainen, jos sinulla on.
  • MLB.tv - Kuuntele, MLB.tv-tilaajat! Sinun on oltava kaapeli-TV-tilauksesi, jotta voit katsella Tähteä-peliä MLB.tv: n kautta. MLB.tv: n tavanomainen kuukausi- tai vuositilaus ei sisällä All-Star-peliä. Ajattele sitä valtakunnallisena sähkökatkona. Jos sinulla on kaapeli, voit käyttää palveluntarjoajatiliäsi kirjautuaksesi sisään ja suoratoistaaksesi pelin MLB.tv: n tai MLB At Bat -sovelluksen kautta. Huomaa, että At Bat -sovellus iOS: lle ja Androidille ei toimi VPN-verkkojen kanssa, joten katso selaimessa, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella.
  • Sportsnet nyt - Kanadalaisen Sportsnet-urheilukanavan erillinen suoratoistopalvelu alkaa 19,99 dollaria kuukaudessa ja sisältää erilaisia ​​urheilulajeja, kuten MLB All-Star -pelin. Tämä palvelu on lukittu alueelle Kanadaan, joten käytä VPN: ää, jos olet maan ulkopuolella. Huomaa, että jos sinulla on kaapeli-tv Kanadassa, voit kirjautua sen sijaan ilmaiseksi kaapeli-operaattoritililläsi.

Tietoja vuoden 2019 MLB: n All-Star-pelistä

Fanit äänestivät All-Star-pelin pelaajia kesäkuussa. Yksi joukkue koostuu American League -pelaajista ja toinen National League -pelaajista. Tänä vuonna esiintyy 31 ensimmäistä kertaa All-Star-pelaajaa. Tämä on kuudes kerta, kun peli on järjestetty Clevelandissa, tällä kertaa vasta kunnostetulla kentällä.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 46