Kuinka katsella English Premier League -tapahtumaa verkossa (ilman kaapelia)

Kuinka katsella English Premier League -tapahtumaa suorana verkossa


Englannin valioliigan 2019/20 (Liverpool vs. Norwich) ensimmäinen ottelu pidetään kello 20.00 BST (12 PM PST / 3 PM EST) 9. elokuuta. Ottelut järjestetään joka viikonloppu ja toisinaan maanantaisin, kuitenkin Yhteensä 380 ottelua, jotkut otteluita tapahtuu samanaikaisesti, minkä vuoksi on niin tärkeää päättää, mitä joukkueita haluat katsoa hyvissä ajoin. Siitä ei kuitenkaan tarvitse huolehtia: alla ilmoitamme sinulle, kuinka suoratoistaa jokainen Englannin valioliigan peli suorana (vaikka oletkin tällä hetkellä ulkomailla).

Huomaa, että suosittelemme vain virallisia yleisradioyhtiöitä katsomaan Premier League -johtoa ilman kaapelia. Tämän liigan suosion vuoksi todennäköisesti luvattomat virrat ovat saatavilla, mutta emme suosittele niiden käyttöä. Video on usein viivästynyt ja matalan resoluution, ja kolmansien osapuolten suoratoistoja voidaan siirtää offline-tilassa milloin tahansa tekijänoikeusrikkomusten takia, eli et ehkä edes näe kuka voittaa. Yli 50 maassa on kuitenkin laillisia EPL-yleisradioyhtiöitä, joten varjoisia, lisensoimattomia suoratoistoja ei tarvitse käyttää.

EPL-ottelut näytetään vain alueellisissa suoratoistopalveluissa. Tämän seurauksena tarvitset VPN: n katsellaksesi ulkomailta.

Englannin valioliigan paras VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.ExpressVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

VPN-verkot tunnetaan parhaiten kyvystään salata liikenteesi ja piilottaa toimintasi snooppereilta, kuten Internet-palveluntarjoajaltasi, työnantajaltasi tai hallitukselta. Niiden avulla voit myös huijata sijaintiasi, mikä mahdollistaa pääsyn maantieteellisesti estettyihin palveluihin, kuten NBC Sports ja Sky Go ulkomailta.. Suosittelemme ExpressVPN: tässä nopeassa palvelussa on yli 3000 palvelinta 94 maassa, tehokkaat suojaus- ja yksityisyysominaisuudet sekä erinomainen lukituksen poistokyky.

Voit rekisteröityä ExpressVPN-palveluun muutamassa minuutissa: valitse vain haluamasi tilauksen pituus (yksi kuukausi, kuusi kuukautta tai vuosi) ja maksa. Jos olet huolissasi yksityisyydestä, voit maksaa Bitcoinissa, mutta koska ExpressVPN ei kirjaa henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, nimettömyys taataan kummallakin tavalla. Palvelun mukana tulee jopa 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla sitä riskittömästi ja hakea täyden hyvityksen, jos et ole tyytyväinen.

PARAS VPN urheilun suoratoistoon: ExpressVPN vapauttaa tärkeimmät urheilun suoratoistopalvelut, tarjoaa jatkuvasti suuria nopeuksia ja käyttää huippuluokan suojaus- ja yksityisyysominaisuuksia pitämään sinut turvassa.

Kuinka katsella English Premier League -tapahtumaa ulkomailla VPN: n avulla

Oletko uusi VPN-verkko, etkä ole varma, kuinka pääset alkuun? Seuraa vain seuraavia ohjeita ja poista esto ja suoratoistaa English Premier League mistä tahansa:

 1. Ensinnäkin, hanki sopiva VPN. Mainitsimme lyhyesti ExpressVPN yllä, mutta NordVPN ja CyberGhost ovat kaksi korkealaatuista ja edullista vaihtoehtoa.
 2. Lataa ja asenna VPN-sovellus huolehtimalla siitä, että saat oikean version laitteellesi.
 3. Luo tili haluamasi suoratoistopalvelun avulla. Huomaa, että tarvitset todennäköisesti maksutapaa, joka on linkitetty paikalliseen osoitteeseen.
 4. Muodosta yhteys kyseisen maan palvelimeen. Käytit brittipalvelinta esimerkiksi Sky Go -sovelluksen estämiseen tai yhdysvaltalaista palvelinta NBC Sports -sivuston katseluun.
 5. Kokeile toistaa video valitsemallasi palvelulla. Useimmissa tapauksissa sen pitäisi latautua heti. Jos näin ei ole, yritä tyhjentää selaimesi evästeet ja välimuisti ja lataa sivu sitten uudelleen.

EPL-ottelut lähetetään suorana lähetyksenä ympäri maailmaa, joten on tärkeää varmistaa, että VPN toimii ennen aloitusaikaa. Tämä antaa sinulle paljon aikaa saada apua VPN: n asiakastukitiimiltäsi, jos jokin ei toimi odotetulla tavalla.

Kuinka suoratoistaa English Premier League live-tilassa verkossa

EPL: ssä saattaa olla vain englantilaisia ​​jalkapallojoukkueita, mutta sillä on faneja (ja lähetystoiminnan harjoittajia) ympäri maailmaa. Seuraavassa ilmoitamme sinulle, mitkä verkot näyttävät EPL-maasi:

Yhdysvallat

Yhdysvaltain lippu

Yhdysvalloissa on kaksi EPL-yleisradioyhtiötä: NBC Sports englanninkieliselle kattavuudelle ja Telemundo espanjankieliselle yleisölle. Jos kaapeli-TV-tilauksesi sisältää jommankumman näistä verkoista, voit kirjautua sisään kyseiselle verkkosivustolle ja katsella jokaista EPL-ottelua ilman lisäkustannuksia. Jos ei, älä paniikkia: on paljon tapoja suoratoistaa EPL verkossa ilman kaapelia.

Helpoin tapa on kirjautua ylihuippuiseen suoratoistopalveluun, kuten Hulu, Live TV: llä, PlayStation Vue, fuboTV, YouTube TV tai DirecTV Now. Ne maksavat noin 40 dollaria USD kuukaudessa ja antavat sinun katsella sekä NBC Sportsia että Telemundoa suorana verkossa. Bonuksena jokainen näistä palveluista sisältää ilmaisen kokeilujakson, joten voit kokeilla niitä ja nähdä, mikä sopii sinulle.

Voit myös ostaa Englannin valioliigan passin NBC Sports Goldilla, mutta emme suosittele tätä. Halvin lippu maksaa suunnilleen saman verran kuin yllä olevat suoratoistopalvelut, ja sen avulla voit katsella vain 140 tämän kauden 380 peliä. Jokaisen EPL-ottelun suoratoistamiseen joudut maksamaan 64,99 dollaria kuukaudessa, mikä ei vain ole järkevää, koska on olemassa halvempia vaihtoehtoja, joiden avulla voit katsella laajempaa sisältöä.

Kaikki yllä olevat palvelut ovat alueellisia, joten käyttäjien on oltava Yhdysvalloissa tai käytettäessä amerikkalaista VPN-palvelinta.

UK

Ison-Britannian lippu - union jackBrittiläinen lippu - union jack - UK

Ironista kyllä, brittiläiset fanit saavat katsomaan vähemmän EPL-otteluita kuin muiden maiden ihmiset, koska maa kieltäytyi lähettämästä pelejä lauantaisin klo 14.45–15.15. Sinänsä vain noin 150 ottelua on saatavana katsottavaksi verkossa Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Suurinta osaa Englannin valioliigan otteluista lähettää joko Sky Sports tai BT Sports. Jos olet jo tilannut jonkin näistä verkoista, voit kirjautua sisään asianmukaiselle verkkosivustolle ja aloittaa katselun heti ilman lisäkustannuksia. Jos ei, asiat muuttuvat hieman monimutkaisemmiksi.

BT Sports ei tarjoa minkäänlaista vain online-passia, joten et voi katsella, ellei sinulla ole kaapeli-TV: tä. Lisäksi tämä palvelu on melko kallis (hinnat alkavat 25 eurosta kuukaudessa, ellei sinulla ole jo BT-televisiota), koska se näyttää vain yhden pelin viikossa. Kääntäen, Sky Sports näyttää 126 ottelua ja antaa sinun katsoa ilman kaapelia ostamalla Now TV-passin (£ 33.99 kuukaudessa).

EPL-fanit voivat ensimmäistä kertaa katsella tiettyjä otteluita live-tilassa Amazon Prime Video -sivustolla. Tämä alusta maksaa kuitenkin 7,99 puntaa kuukaudessa, ja se näyttää vain viikon puolivälissä pelattavat pelit joulukuun alussa ja Boxing Day -tapahtumat, joten ei ehkä kannata ilmoittautua vielä.

BT Sports, Sky Sports, Now TV ja Amazon Prime Video UK ovat saatavana vain Isossa-Britanniassa. Nykyiset tilaajat voivat käyttää näitä palveluja normaalisti ulkomailla muodostamalla yhteyden brittiläiseen VPN-palvelimeen.

Australia

australian lippu

Optus Sportsilla on yksinoikeudet yleisradiointioikeuksiin Englannin valioliigan kauden 2019/20 aikana. On kuitenkin syytä mainita, että EPL-ottelut ilmaantuvat myöhään illalla Australiassa, yleensä keskiyön ja viidentoista välillä..

Jos sinulla on jo olemassa televisio-, puhelin- tai laajakaistasopimus Optuksen kanssa, Optus Sports saattaa olla jo mukana, eli voit katsella EPL: ää ilmaiseksi. Jos et ole tai jos sinulla on jokin muu kaapelitoimittaja, voit kirjautua iOS- tai Android-sovelluksella 14,99 dollarilla AUD kuukaudessa. Huomaa, että sovellus vaaditaan vain rekisteröintiin. myöhemmin voit katsella Optus-verkkosivuston kautta, jos haluat.

Optus Sports on lukittu alueelle, joten jos olet Australian ulkopuolella, tarvitset katselua varten VPN: n.

Kanada

Kanadan lippu

Toisin kuin aikaisempina vuosina, Kanadan jalkapallofanit voivat nyt seurata jokaista EPL-ottelua suorana yhdessä paikassa: DAZN. Tämä palvelu maksaa 20 dollaria CAD kuukaudessa tai 150 dollaria vuodessa, ja sen mukana toimitetaan yhden kuukauden ilmainen kokeilu.

On syytä mainita, että DAZN: llä on kuitenkin erittäin tiukat maantieteelliset rajoitusominaisuudet, ja sellaisenaan useimmat VPN: t eivät pysty poistamaan sitä ulkomailta. Lisäksi tarvitset maksutavan, joka on linkitetty kanadalaiseen osoitteeseen kirjautuaksesi sisään.

Muut sijainnit

Älä paniikkia, jos et nähnyt maasi yllä lueteltuina; on vain, että EPL näytetään liian monissa maissa kattamaan ne kaikki erikseen. Onneksi Wikipedialla on ajantasainen luettelo English Premier League -lähetystoiminnan harjoittajista, joten sinun pitäisi pystyä löytämään sopiva paikallinen lähde ilman liikaa vaivaa. Tämä luettelo antaa sinulle myös tietää, mitä kieltä kukin lähetystoiminnan harjoittaja käyttää, eli et tuhlaa aikaa ja yrität katsella suoratoistoa, jota et ymmärrä.

EPL 2019/20 koko aikataulu

Koko EPL-kausi koostuu 380 ottelusta ja se kestää 9. elokuuta - 17. toukokuuta 2020. Jokainen kilpaileva joukkue pelataan joka toinen toinen joukkue kahdesti, sekä kotona että muualla, yhteensä 38 peliä joukkuetta kohden. Täällä on liian monta ottelua luetteloimiseksi, mutta löydät viralliselta liigasivustolta täydellisen English Premiere League 2019/20 -aikataulun.

Mitkä joukkueet ovat English Premier League -sarjassa?

English Premier League -tapahtumassa on 20 joukkuetta. Joka vuosi Englannin jalkapalloliigan kolme parasta joukkuetta ylennetään ja EPL: n kolme alinta joukkuetta lasketaan, mikä auttaa pitämään asiat tuoreina jopa korkealla tasolla. Tänä vuonna Cardiff, Fulham ja Huddersfield putosivat EFL: ään, kun taas Aston Villa, Norwich ja Sheffield United ylennettiin.

EPL-kaudella 2019/20 kilpailevat joukkueet ovat seuraavat:

 • Arsenaali
 • Aston Villa
 • AFC Bournemouth
 • Brighton ja Hove Albion
 • Burnley
 • Chelsea
 • Kristalli palatsi
 • Everton
 • Leicester City
 • Liverpool
 • Manchester City
 • Manchester United
 • Newcastle United
 • Norwich City
 • Sheffield United
 • southampton
 • Tottenham Hotspur
 • Watford
 • West Ham United
 • Wolverhampton-vaeltajat
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =