Kuinka katsella British Open Championship 2019 -sarjaa verkossa mistä tahansa

Kuinka katsella Britannian avointa mestaruutta verkossa


Britannian 148. avoin mestaruus (virallisesti vain ”The Open”) lähestyy nopeasti. Maailman parhaat golfarit laskeutuvat 18. heinäkuuta Pohjois-Irlannin kuninkaalliseen Portrush-golfkerhoon neljän päivän korkean tason pelaamiseksi. Hyvä uutinen on, että voit katsella koko British Openia verkossa. Tässä viestissä selitämme kuinka voit suoratoistaa tätä golf-turnausta ollessasi kotona tai katsotko katsoa ulkomailta.

Huomaa, että suosittelemme vain virallisia British Open -lähetystoiminnan harjoittajia. Kolmansien osapuolien suoratoistoja voi olla saatavana, mutta koska ne tarjoavat yleensä vain matalan resoluution videon ja katkoksen toiston, emme suosittele niiden käyttöä. Lisäksi luvattomat virrat ovat vaarassa joutua vähentämään tekijänoikeusloukkauksia osittain.

Tämä tapahtuma näytetään vain alueellisesti lukituilla alustoilla. Tämä tarkoittaa, että tarvitset VPN: n katsellaksesi British Openia ilmaiseksi, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Kuinka katsella British Openia VPN: n avulla

Jos et ole koskaan ennen käyttänyt virtuaalista yksityisverkkoa (VPN), älä huolestu: maantieteellisesti rajoitettujen palvelujen poistaminen käytöstä on erittäin yksinkertaista:

  1. Ensin rekisteröidä sopiva VPN. Suosittelemme ExpressVPN, vaikka NordVPN ja CyberGhost ovat molemmat erinomaisia ​​edullisia vaihtoehtoja.
  2. Lataa ja asenna käyttöjärjestelmällesi sopiva sovellus.
  3. Yhdistä palvelimeen oikeassa paikassa (UK Sky Sky -yritykselle tai British Open -sivusto, USA NBC: lle).
  4. Kokeile katsoa suoraa videota. Sen tulisi ladata ilman puskurointia tai virheilmoituksia. Jos ei, tyhjennä välimuisti ja evästeet ja lataa sivu sitten uudelleen.

Kuinka katsella ilmaiseksi British Openia Yhdysvaltain televisiosta

Yhdysvaltain lippu

NBC Sports lähettää koko tapahtuman golfkanavalla. Voit kirjautua sisään kaapeli-operaattorisi tietojesi avulla katsoaksesi 2019 British Open -sovellusta ilmaiseksi.

Eikö sinulla ole kaapelia? Ei hätää: Golfkanavan avulla voit myös kirjautua sisään DirecTV Now-, fuboTV-, Hulu-, PlayStation Vue-, Sling TV- tai YouTube-TV-tilillä, ja kaikkiin näihin palveluihin sisältyy ilmainen kokeilu, joka on tarpeeksi pitkä katsomaan koko British Openia verkossa . Sinänsä, niin kauan kuin muistat peruuttaa ennen oikeudenkäynnin päättymistä, voit suoratoista British Open ilmaiseksi verkossa.

Kaikki yllä olevat palvelut on estetty maantieteellisesti, joten sinun on joko oltava Yhdysvalloissa tai kytkettynä yhdysvaltalaiseen VPN-palvelimeen voidaksesi käyttää niitä. Eikö sinulla ole vielä VPN: tä? ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin takuu, mikä tarkoittaa, että voit lähettää suoratoistona British Openin riskittömästi. Jos sinulla ei ole vaikutusta tai et vain tarvitse VPN: ää turnauksen päätyttyä, voit peruuttaa tilauksen saadaksesi täyden hyvityksen.

Kuinka suoratoistaa British Open -mestaruuskilpailua UK-televisiossa

Ison-Britannian lippu - union jackBrittiläinen lippu - union jack - UK

Yhdistyneen kuningaskunnan katsojat voivat katsella vuoden 2019 British Openia Sky Sports -sivustolla. Nykyiset Sky TV -asiakkaat voivat kirjautua sisään Sky Go -sovellukseen ja aloittaa suoratoiston ilman lisäkustannuksia. Jos sinulla ei ole kaapelia (tai jos sinulla on eri palveluntarjoaja), sinun on kuitenkin tehtävä se ostaa Sky Sports Pass -sovelluksen Nyt TV. Ne alkavat 8,99 puntaa päivittäisellä passilla ja nousevat 14,99 puntaan viikkotunnilla.

Molemmat palvelut ovat alueellisia. Sellaisenaan tarvitset VPN: n katsellaksesi British Openia ulkomailta.

Voinko katsoa British Openia ilmaisella VPN: llä?

Ilmaiset VPN-verkot voivat olla houkutteleva mahdollisuus, mutta suosittelemme, että et käytä niitä. Ensinnäkin, ne tarjoavat yleensä puutteellisia nopeuksia rajoitetun verkon ja suuren määrän käyttäjien vuoksi. Suora suoratoisto, HD-video on melko dataintensiivistä, ja käyttämällä samalla ilmaista VPN-verkkoa, asetat itsesi videon häiriöille, loputtomalle lataamiselle ja ajoittaisille yhteyksille. Kun tekijänoikeuksien haltijat ryöstävät VPN-käyttäjiä, on olemassa suuri mahdollisuus, että ilmainen VPN ei edes salli sinun katsella.

Viimeiseksi on ilmainen VPN: n aiheuttama tietoturvariski. Äskettäin tutkimus osoitti, että lähes 40% tutkituista ilmaisista Android VPN -sovelluksista sisälsi jonkinlaista haittaohjelmaa. Lisäksi monet eivät salanneet käyttäjän toimintaa ollenkaan. Se ei ole vain vaarallisissa mobiililaitteissa: olemme nähneet tapauksia, joissa PC-pohjaiset VPN: t ovat myyneet käyttäjän kaistanleveyttä käytettäväksi osana bottiverkkoa. Suosittelemme välttämään ilmaisia ​​VPN-verkkoja ja käyttämään sen sijaan hyvämaineista VPN-palveluntarjoajaa, jolla on aiempaa kokemusta asiakkaiden yksityisyyden suojelemisesta.

British Open 2019 -aikataulu

19. heinäkuuta 2018 20. heinäkuuta 2018 21. heinäkuuta 2018 22. heinäkuuta 2018
Ensimmäinen kierros
13.30–16.00 EST
Toinen kierros
13.30–16.00 EST
Kolmas kierros
5:00 - 7:00 EST
Viimeinen kierros
16.00–19.00 EST

British Open Golf-streaming-UKK

Tarvitsenko VPN: n, jos minulla on jo Sky Sports / NBC?

Vaikka voit katsella maasi alkuperäisiä suoratoistoja ilman VPN: tä, yhden käytöllä on useita etuja. Aikaisemmin Internet-palveluntarjoajia (ISP) on pyydetty vähentämään asiakkaidensa verkon nopeutta estääkseen suoratoistoa. VPN hämärtää toimintasi ja tekee tällaisesta kuristamisesta vaikeampaa perustella. Tämä estää myös ulkopuolisia tarkkailijoita (hakkereita, verkon ylläpitäjiä ja niin edelleen) seuraamasta toimintaa.

Vaikka olet rekisteröitynyt Sky Sports- tai NBC-palveluun, nämä streamit ovat saatavana vain niiden vastaavilla lähetysalueilla. Tämä tarkoittaa, että jos poistut maasta, et pääse käyttämään palveluita, joista maksat. Käyttämällä VPN: tä voit kuitenkin näyttää siltä, ​​että olet vaaditulla alueella, ja avata streamit uudelleen.

Voinko katsoa British Openia 4K: lla tai muilla kielillä?

Valitettavasti British Openilla ei ole virallisia vieraita kieliä tai 4K: n suoraa suoratoistoa.

Vastuuvapauslauseke: Comparitech ei suvaitse tai rohkaise tekijänoikeusloukkauksia, mukaan lukien videoiden suoratoisto piraattilähteistä. Vaikka VPN: t voivat peittää maantieteelliset rajoitukset ja peittää käyttäjän henkilöllisyyden, ota huomioon paikalliset lait, uhrit ja piratismiriskit ennen tekijänoikeuksien alaisen materiaalin lataamista tai suoratoistamista ilman lupaa.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map