Kuinka katsella AFC-mestaruuskilpailuja verkossa

Kuinka katsella AFC-mestaruuskilpailuja verkossa


19. tammikuuta on varmasti kiireinen päivä NFL-faneille, koska sekä NFC että AFC pudotuspeleissä ovat käynnissä. AFC Championship -pelin on tarkoitus alkaa kello 15.55 EST (kello 12.55 PST / 20.55 GMT), Tennessee Titansin ja Kansas Cityn päälliköiden kanssa. Etkö voi tehdä sitä henkilökohtaisesti? Sinulla on onni - vuoden 2020 AFC Championship -peli voidaan suoratoistaa suorana, ilmaiseksi. Alla näytämme, missä voit katsella AFC Championship-peliä verkossa.

Suosittelemme vain virallisia NFL-yleisradioyhtiöitä. Lisensoimattomat virrat ovat surullinen väistämättömyys tällaisten suurten urheilutapahtumien kannalta, mutta niiden mukana on joitain melko merkittäviä haittapuolia. Ensinnäkin, laatu on usein puutteellista, mahtavan resoluution videolla. Toiseksi nämä virrat ovat alttiita otteluiden puolivälissä tapahtuville poistoille, mikä tarkoittaa, että et ehkä edes näe kuka voittaa. AFC Championship -peliä voi katsella joka tapauksessa monella tapaa ilmaiseksi, joten sinulla ei ole mitään hyötyä käyttämättä luvattomia streamia..  

AFC Championship -peli näytetään vain maantieteellisesti estyneillä suoratoistoalustoilla. Tämä tarkoittaa, että jos matkustat ulkomaille, eikä siellä ole virallista yleisradioyhtiötä, tarvitset VPN: n katsoaksesi.

Kuinka katsella AFC-mestaruutta verkossa

Jalkapallo on yhä suositumpaa Yhdysvaltojen ulkopuolella, ja sen seurauksena NFL: n katselu ulkomailla on entistä helpompaa. Seuraavaksi selitämme, missä voit katsella AFC Championship-peliä eri maista.

Yhdysvallat

Yhdysvaltain lippu

CBS lähettää tätä peliä kaikkialla Yhdysvalloissa. Valitettavasti verkkosivusto ei enää anna sinun katsella suoraa kirjautumalla sisään kaapelitoimittajasi tietoihin, ja tarvitset sen sijaan CBS All Access -tilin. Tämä palvelu sisältää kuitenkin seitsemän päivän ilmaisen kokeilujakson, joten sen ei pitäisi olla ongelma. 

Älä huoli; voit myös katsella AFC-mestaruutta ilman kaapeli-TV: tä kirjautumalla sisään jonkin CBS: n tukemien over-the-top-palveluntarjoajien kanssa. Näitä ovat YouTube TV, AT&T TV Now, fuboTV ja Hulu Live TV: llä.

Pudotuspelejä suoratoistetaan myös NFL Game Pass -sivustolla, mutta tämä palvelu on kalliimpaa. Ellet ole jo tilannut, sinun on parasta käyttää jotakin yllä luetelluista suoratoistoympäristöistä ja peruuttaa jäsenyytesi pelin päätyttyä, jotta sinulta ei veloiteta.

On syytä mainita, että kaikki yllä olevat palvelut ovat alueellisia. Tämä tarkoittaa, että jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, tarvitset VPN: n käyttääksesi niitä. ExpressVPN tulee a 30 päivän rahat takaisin takuu jonka avulla voit katsella riskitöntä. Jos et ole tyytyväinen, peruuta vain tänä aikana saadaksesi täyden hyvityksen.

UK

Ison-Britannian lippu - union jackBrittiläinen lippu - union jack - UK

Sky Sports välittää Championship Game -palvelun suorana ja nykyiset tilaajat voivat suoratoistaa kaiken toiminnan verkossa Sky Go: n kautta. Ongelmana on, että Sky Sports -sovelluksen saamiseksi tarvitset Sky TV: n, joka on kallista ja asennus kestää useita viikkoja.

Jos haluat, voit kirjautua Sky Sports -passiin Now TV: ssä (9,99 puntaa päivässä tai 33,99 puntaa kuukaudessa), mutta useimmille ihmisille paras vaihtoehto on NFL Game Pass. Tämä palvelu maksaa 29,99 puntaa vuodessa, ja sen avulla voit suoratoistaa Super Bowlin myös suorana.

Kanada

Kanadan lippu

AFC Championship -pelissä Kanadassa on muutamia eri tapoja. Ensimmäinen tapa on käyttää väritelevisiota: tämä palvelu on ilmainen, mutta sinun on kirjauduttava sisään kaapelitoimittajan tietoihin ennen suoratoiston aloittamista. Se ei salli sinun kirjautua sisään millään yleisillä palveluilla, joten jos sinulla ei ole kaapeli-TV: tä, väritelevisio ei yksinkertaisesti ole vaihtoehto.

Voit myös katsella valittuja pelejä TSN: llä ja RDS: llä. Samoin kuin väritelevisio, näiden käyttöympäristöjen avulla voit katsella ilmaiseksi, jos kirjaudut sisään kaapeli-operaattorisi tiedoilla. Ne tarjoavat kuitenkin myös erillisen tilauksen 24,99 dollaria CAD kuukaudessa (tai 4,99 dollaria päivässä). Määräaikaa tai rahat takaisin -takuuta ei ole, mutta RDS on ainoa Kanadan palvelu, joka lähettää NFL-kattavuutta ranskalaisten kommenttien kanssa.

Australia

australian lippu

Australian jalkapallofaneille on helppo katsella AFC Championship-peliä ilmaiseksi. Haun asiakkaat voivat vain kirjautua ESPN-verkkosivustoon ja suoratoistaa sen siellä, kun taas Foxtel-tilaajat voivat suoratoistaa valittuja NFL-pelejä ilman lisäkustannuksia Foxtel Go -palvelussa..

Sinun ei tarvitse välttämättä kaapeli-TV: tä saadaksesi tämän tapahtuman, vaikkakin 7mate näyttää sen ilmaiseksi. Sinun ei tarvitse edes luoda tiliä, vaikka tämä palvelu on maantieteellisesti rajoitettu, joten sinun on joko oltava Australiassa tai kytkettynä australialaiseen VPN-palvelimeen.

Viimein on NFL Game Pass. Kausiliput maksavat 66,99 dollaria AUD, joten ellet ole jo tilaaja, emme suosittele tämän palvelun käyttöä. 

Kuinka katsella AFC-mestaruutta ulkomailla VPN: n avulla

Oletko uusi VPN-verkko, etkä ole varma, mistä aloittaa? Maantieteellisesti rajoitetun sisällön poistaminen ulkomailta on oikeastaan ​​melko yksinkertaista, kun tiedät miten:

  1. Valitse ensin sopiva VPN. Mainitsimme lyhyesti ExpressVPN yllä, mutta CyberGhost ja NordVPN ovat molemmat vahvoja ja edullisia vaihtoehtoja.
  2. Lataa VPN-ohjelmisto ja varmista, että saat oikean version käyttöjärjestelmällesi.
  3. Muodosta yhteys kyseisen maan palvelimeen. Esimerkiksi, käytit amerikkalaista palvelinta CBS: n estämiseen tai kanadalaista palvelinta RDS: n käyttämiseen.
  4. Kokeile ladata aiemmin mahdotonta maantieteellisesti lukittua sivustoa. Sinun pitäisi pystyä selaamaan ikään kuin olisit todella vaaditussa maassa, mutta jos ei, tyhjennä välimuisti ja evästeet ja lataa sivu uudelleen.

Koska AFC Championship -ottelu lähetetään suorana lähetyksenä, minäTOn tärkeää testata VPN ennen ottelun todellista alkamista. Tämä lähestymistapa varmistaa, että sinulla on tarpeeksi aikaa saada apua asiakastuelta ja vähentää merkittävästi riskiä, ​​että kadotat osan pelistä, jos jokin ei toimi odotetulla tavalla.

AFC Championship: koko aikataulu

PäivämääräAsetelmanAika (EST)
11. tammikuuta Viikingit vs. 49ers 16:35
Titaanit vs. Ravens 20:10
12. tammikuuta Texans vs. päälliköt 15:05
Seahawks vs. Packers 18:40
19. tammikuuta Titaanit vs. päälliköt 15:05
Pakkaajat vs. 49er 18:40
2. helmikuuta Super Bowl LIV 18:30

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4