Kuinka katsella 2019-2020 NFL-kautta ilman kaapelia: Ilmaiset ja maksetut vaihtoehdot

Kuinka katsella 2019-2020 NFL-kautta ilman kaapelia


Seuraava NFL-kausi on meillä! NFL: n suoratoistovaihtoehdot eivät ole koskaan olleet niin runsaita. Voit katsella NFL-kautta 2019-2020 ilman kaapelia melkein tusinassa Yhdysvalloissa sijaitsevia suoratoistopalveluita. Yhdysvaltojen ulkopuolella? Voit silti suoratoistaa jokaista NFL-peliä ulkomailla tänä vuonna muutaman avainlähteen ja VPN: n avulla.

Huomaa, että tämä opas suosittelee vain virallisia lähteitä NFL-kaudelle 2019-2020. NFL on jo pitkään ollut suosittu urheilulaji ympäri maailmaa, mutta pääsy ei aina ole helppoa. Monet fanit kääntyvät laittomiin suoratoistolähteisiin vuosittain. On kuitenkin riittävästi laillisia vaihtoehtoja, joita voidaan täydentää VPN-pääsyllä. Käyttäjät voivat helposti tarttua useimpiin peleihin tarvitsematta kääntyä verkkosivustoille, jotka voivat aiheuttaa tietoturvariskin.. Saatat tarvita VPN: n suoratoistaaksesi 2019-2020 NFL-kauden ilmaiseksi tai ulkomailla Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Kuinka katsoa NFL-pelejä ilman kaapelia ulkomailla

Jos olet Yhdysvalloissa, sinun ei tarvitse huolehtia; voit suoratoistaa NFL-pelejä suorana, ja saatavilla on monia ilmaisia ​​vaihtoehtoja. Mutta jos muodostat yhteyden ulkomailta, sinun on harkittava muutama lisävaihtoehto, joista jotkut saattavat edellyttää VPN: n käyttöä maantieteellisen sisällön rajoitusten ohittamiseen..

Näin voit katsella NFL-pelejä ilman kaapelia mistä tahansa:

 1. Tilaa hyvin arvioitu VPN-palvelu. Suosittelemme ExpressVPN: tä, mutta voit myös harkita NordVPN: ää ja CyberGhostia palveluina, jotka tarjoavat samanlaista laatua.
 2. Lataa ja asenna VPN-sovellus valittuun laitteeseen tai verkkoselaimen laajennuksena (lähinnä Chromen käyttäjille).
 3. Avaa VPN-sovelluksesi ja muodosta yhteys oikeaan palvelimeen. Jos yrität käyttää esimerkiksi yhdysvaltalaista palvelua, muodosta yhteys yhdysvaltalaiseen palvelimeen.
 4. Poista kaikki selaimen tai laitteen evästeet ja välimuistitiedot. Voit myös ladata yksityisen selausikkunan (Chromen incognito-tila). Tämä auttaa poistamaan lisää jälkiä nykyisestä sijainnistasi.
 5. Lataa haluamasi suoratoistosovellus tai verkkosivusto. Niin kauan kuin palvelu ei estä aktiivisesti VPN-yhteyksiä, sinulla pitäisi nyt olla pääsy haluamaasi NFL-virtaan. Onko sinulla ongelmia? Yritä ottaa yhteyttä VPN-chat-tukeen. Joissakin tapauksissa vain tietyt VPN-palvelimet toimivat ohittaaksesi joitain suoratoistopalveluita.

Parhaat vaihtoehdot katsella NFL 2019-2020 ilman kaapelia

Niille, jotka haluavat suoratoistaa NFL: ää ilman kaapelia, parhaita suoratoistopalveluita ovat:

 • NFL-pelikortti: Paras vaihtoehto (Käytä ExpressVPN: ää katsellaksesi kaikkia pelejä reaaliaikaisesti ilman sähkökatkoksia.)
 • YouTube TV (MEILLE)
 • Sling TV (MEILLE)
 • fuboTV (MEILLE)
 • Hulu Live TV: llä (MEILLE)
 • PlayStation Vue (MEILLE)
 • AT&T TV nyt (MEILLE)
 • Sky TV (UK)
 • Nyt TV (UK)
 • DAZN (Kanada, Saksa, Itävalta, Sveitsi, Italia, Japani)
 • TSN (Kanada)
 • 7mate (Australia, rajoitetut pelit, saatavana ulkomaille VPN: n kautta)
 • Foxtel nyt (Australia)
 • USTVnow (Kaikki maat; rajoitetut virrat NY-pohjaisten CBS: n ja FOX: n kautta)
 • Amazonin päävideo (Torstai-iltajalkapallo vain Yhdysvalloissa tai ulkomailla VPN: n kautta)
 • Yahoo! Urheilusovellus (Vain Yhdysvallat, vain 5 peliä)

Harkitsemme yksityiskohtaisemmin kutakin näistä vaihtoehdoista, mukaan lukien kustannukset ja erityiset kattavuustiedot.

Paras VPN NFL-peleille ilman kaapelia: ExpressVPN

ExpressVPN-streaming-urheilu

Online-suoratoistoon liittyy useita riskejä, mutta NFL-faneille on kolme keskeistä huolenaihetta: puskurointi, sisällön estäminen ja Internet-palveluntarjoajien seuranta.

Kun suoratoistat sisältöä verkossa, Internet-palveluntarjoajasi ei vain voi hidastaa yhteyden nopeutta, vaan se voi myös määrätä tietosi ja myydä tiedot kolmansille osapuolille. Useiden maiden voimassa olevat lait sallivat Internet-palveluntarjoajat tehdä molemmat, etenkin Yhdysvalloissa.

Monet Internet-palveluntarjoajat kohdistavat tarkoituksellisesti myös videovirtoja, koska ne käyttävät paljon kaistanleveyttä, ja heikentävät tarkoituksella näiden streamien laatua korkean liikenteen aikana (samoin kun useimmat NFL-pelit tapahtuvat). Jos suoratoistat esimerkiksi NFL-pelejä mobiililaitteiden välityksellä, monet mobiililaitteiden tarjoajat saattavat jopa heikentää streamisi alle 480p: iin tai vähemmän (karkeasti DVD-laatu).

Ne, jotka yrittävät käyttää ilmaista tai yksinoikeudella olevaa NFL-sisältöä ulkomailla, voivat käyttää VPN: ää ohittaakseen maantieteellisen sisällön rajoitukset. VPN: t peittävät todellisen henkilöllisyytesi ja antavat sinun muodostaa yhteyden palvelimeen Yhdysvalloissa tai muualla, missä NFL-virrat ovat saatavilla.

Paras vaihtoehto, jonka olemme testanneet NFL-peleille ja useimmille urheilulajeille, on ExpressVPN. Sen lisäksi, että se ohittaa helposti urheilun suoratoistopalveluiden voimassa olevat sisältörajoitukset, sillä on myös nopeimpia palvelimia. Voit nauttia maksamista HD-virroista keskeytyksettä.

Suosittelemme yhteyden muodostamista saksalaiseen ExpressVPN-palvelimeen, jotta kaikki pelit avautuvat ja NFL Game Pass -sovelluksen sähkökatkot ohitetaan.

LUKIJALIITTELY: Säästä 49% ExpressVPN-palvelusta täällä

Kuinka katsoa NFL: ää elää missä päin maailmaa tahansa

NFL-lähetysoikeudet vaihtelevat, mutta paras tapa katsella live-pelejä kaikkialla maailmassa on käyttää NFL-pelikortti. Yhdysvalloissa NFL Game Pass tarjoaa pelien suoratoistoa vain tilauksesta, kun ne on ilmestynyt, kun taas Isossa-Britanniassa ja Irlannissa jotkut pelit on pimennetty. Mutta monissa muissa maissa, kuten Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa, NFL Game Pass välittää kaikki yli 250 NFL 2019 -peliä ilman rajoituksia.

Voit saada NFL-pelien suoran suoratoiston pääsyn NFL Game Pass -sovelluksen kautta tekemällä seuraavat:

 1. Tilaa VPN-palvelu, kuten ExpressVPN tai muut suositellut vaihtoehdot.
 2. Yhdistä VPN-palvelimeen maassa, jossa Game Pass tarjoaa täydellisen suoratoiston, kuten Saksassa.
 3. Siirry NFL-pelikortti verkkosivusto ja rekisteröidy.
 4. Suoratoista NFL-pelisi koko kauden ajan (ja 7 päivän ilmaisella kokeiluversiolla)

Kuinka katsella NFL: ää ilman kaapelia ilmaiseksi

NFL-kaudella 2019-2020 järjestetään yli 250 peliä, joita pelataan Yhdysvaltojen (ja muutaman ulkomailla) stadionilla. Voit katsella useimpia, ellei kaikkia, näitä pelejä maksettujen suoratoistopalveluiden kautta ympäri maailmaa. On kuitenkin muutamia ilmaisia ​​vaihtoehtoja, joita voit käyttää missä tahansa päin maailmaa.

Amazonin päävideo

Vaikka se ei ole täysin ILMAINEN vaihtoehto, jos sinulla on jo Amazon-tili, voit saada Saturday Night Football -palvelun ilman lisäkustannuksia. Ja jos olet ulkomailla, VPN pyrkii ohittamaan Amazonin sisällön estämisen, joten voit suoratoistaa torstaina illan jalkapallopelejä Prime Video -palvelun kautta kaikkialla maailmassa.

Yahoo! Urheilusovellus

Yahoo! Urheiluun tarkoitetulla mobiilisovelluksella on 5 peliä saatavilla tänä vuonna. Ensimmäinen on 12. syyskuuta ja viimeinen 20. joulukuuta. Jos pystyt lataamaan tämän sovelluksen, voit katsella näitä pelejä ilmaiseksi. Voit ehkä ladata ja suoratoistaa Yahoo! Urheilu Yhdysvaltojen ulkopuolella VPN: llä.

7mate (Australia ilmaiseksi)

Australialaisella ilmaverkko-7-kaverilla oli 4 vuoden sopimus NFL: n kanssa, joka päättyi viime vuonna. Mitään ei ole vielä ilmoitettu, mutta oletetaan, että uusi sopimus saavutetaan, 7mate on toteuttamiskelpoinen vaihtoehto. Kuka tahansa Australian ulkopuolella voi käyttää seitsemäätoista suoratoistoa VPN: n avulla.

USTV nyt

USTV Now kantaa kahta keskeistä yhdysvaltalaista lähetyskanavaa: FOX ja CBS. Voit katsella rajoitettua määrää pelejä ympäri vuoden tämän palvelun avulla. USTV Now on täysin ilmainen käyttää kaikkialla maailmassa.

Kuinka katsella NFL-pelejä Yhdysvalloissa

NFL ilman kaapelia 2018

Yhdysvalloissa useat lähetystoiminnan harjoittajat jakavat oikeudet NFL: ään. Tällä hetkellä NFL: n lähetysoikeudet jakavat:

 • NFL-pelikortti (Live-pelit saatavilla VPN: n estoprosessin kautta)
 • CBS (AFC-pelit)
 • FOX (NFC-pelit, torstaina iltajalkapallo)
 • NBC (Sunday Night Football)
 • ESPN (maanantaiyön jalkapallo)
 • NFL-verkko (torstaina iltajalkapallo)
 • Amazon Prime -video (torstaisin yöjalkapallo)
 • Yahoo! Urheilusovellus (5 peliä 12. syyskuuta - 20. joulukuuta)

Jotta voit käyttää näitä vaihtoehtoja ilman kaapelia, tarvitset yhden useista erilaisista suoratoistopalveluista. Tällä hetkellä paras yhden palvelun vaihtoehto, joka tarjoaa eniten pelejä, on YouTube TV. Hintaan 49,99 dollaria kuukaudessa YouTube TV kantaa CBS: tä, FOX: ta, NBC: tä ja ESPN: tä. Tämä tarkoittaa, että saat AFC-, NFC-, Sunday Night- ja Saturday Night Football -pelejä. Yhdistä tämä Amazon Prime Video -tiliin (8,99 dollaria kuukaudessa erikseen, vaikka Prime Video mukana tulee myös tavallinen Amazon-tili), ja sinulla on täysi kattavuus katsella NFL-kautta 2019-2020 ilman kaapelia.

Jos haluat pitää kaiken saman katon alla, kannattaa kuitenkin harkita NFL Game Passia. Tämä palvelu tarjoaa jokaiselle Yhdysvaltain pelille tilauksen jälkeen ilman pimennyksiä. Mutta jos haluat katsoa kaikkea live-tilassa, voit rekisteröityä NFL Game Pass -sovellukseen ja muodostaa yhteyden tiliisi VPN: n kautta maahan, jossa jokainen live-peli on saatavana palvelun kautta (mukaan lukien Saksa, Sveitsi, Espanja ja muut euroalueen maat)..

Vaihtoehtoisia vaihtoehtoja katsella 2019-2020 NFL: ää Yhdysvalloissa

On joitain hieman monimutkaisempia sekoitusvaihtoehtoja, joita voit käyttää saadaksesi melko laajan kattavuuden. Yksi menetelmä on esimerkiksi saada Amazonin päävideo joukkueelle Saturday Night Football. Sieltä voit lisätä CBS All Access Prime-kanavana saadaksesi AFC-pelejä.

Ainoat kattavuutesi puutteet ovat NFC-pelit (FOX), maanantaiyön jalkapallo (ESPN) ja sunnuntaiyön jalkapallo (NBC).. Jos lisäät Sling TV: n sinisen paketin 25 dollarilla kuukaudessa, saat FOX- ja NFL-verkon.

Näillä vaihtoehdoilla sinulla on melkein kaikki NFL-kanavat, ESPN ja NBC lukuun ottamatta, ja kokonaiskustannukset ovat seuraavat:

 1. Amazon Prime -video: 8,99 dollaria / kuukausi
 2. CBS All Access: 5,99 dollaria / kuukausi
 3. Sling Blue: 25 dollaria / kk

Yhteensä: 39,98 dollaria / kuukausi

Tutkimuksemme mukaan tämä yhdistelmä on paras vaihtoehto saada eniten NFL-pelejä ilman kaapelia Yhdysvalloissa vähiten kustannuksin. Jos useiden palveluiden käyttö ei kuitenkaan ole sinun tielläsi, suosittelemme, että harkitset YouTube TV: tä tai Hulu Live TV: tä.

Älä lopuksi laske DAZN-arvoa Yhdysvalloissa. DAZN maksaa 20 dollaria kuukaudessa Yhdysvalloissa (tai 99 dollaria vuodessa). Vaikka palvelussa ei ole NFL: tä Yhdysvaltojen markkinoilla, olemme löytäneet VPN: n (mukaan lukien ExpressVPN), joka toimii DAZN Kanadan kanssa (jolla on live-NFL-pelejä NFL Game Passin kautta). Yhdistelmää käyttämällä saat NFL-pelejä reaaliaikaisesti ja paljon halvemmalla.

ServiceMinimum cost / monthTrial periodNFL-lähetystoiminnan tarjoajat
fuboTV $ 54.99 7 päivää FOX, CBS, NBC, NFL-verkko
YouTube TV $ 49.99 7 päivää FOX, CBS, NBC, ESPN
Sling TV (oranssi + sininen) $ 40 7 päivää FOX, NBC, ESPN, NFL-verkko
Hulu Live TV: llä $ 44.99 7 päivää FOX, CBS, NBC, ESPN
PlayStation Vue $ 49.99 5 päivää FOX, NBC, ESPN (54,99 dollaria kuukaudessa paketti lisää NFL Network- ja CBS Sports Network -verkot)
AT&T TV nyt $ 50 7 päivää FOX, CBS, NBC, ESPN

Katso NFL-pelejä Kanadassa

Kanada NFL ilman kaapelia 2019

Kanadan NFL-faneilla on muutama vaihtoehto katsoa NFL: ää vuonna 2019. Tuulettimet voivat ostaa käyttöoikeuden NFL-pelikortti kertamaksuna 74,99 dollaria, jotta katsot täydellisiä live-pelejä ja toistoja jokaisen kauden pelistä. Kanadan NFL-fanit voivat myös katsoa NFL-pelejä ilman kaapelia kahden muun lähteen avulla:

 • DAZN (NFL Game Pass -sovelluksella): 20 dollaria / kuukausi CAD
 • TSN Direct (RDS Direct ranskaksi): 24,99 dollaria / kuukausi CAD

Jos haluat nähdä jokaisen NFL-pelin, DAZN on paras vaihtoehto. DAZN: llä ei ole vain streaming-oikeuksia useimpiin NFL-peleihin Kanadassa, mutta se tarjoaa myös NFL Game Passin. Ja toisin kuin Yhdysvalloissa, joissa Game Pass tarjoaa vain NFL-toistoja, Kanadassa Game Pass tarjoaa pelejä suorana ja teräväpiirtona.

DAZN on kalliimpi Kanadassa kuin monissa muissa paikoissa, joissa sitä on saatavana, mutta tarjoaa suuren määrän urheilua ja vaihtoehtoja, jotka auttavat perustelemaan korkeamman hinnan. TSN on toinen vaihtoehto. Palvelussa on erillinen suoratoistosovellus. TSN kuljettaa useimmat NFL-pelit myös Kanadassa.

Kuinka katsella NFL-pelejä Iso-Britanniassa

UK NFL ilman kaapelia 2019

Yhdysvaltojen ulkopuolella Yhdistynyt kuningaskunta on amerikkalaisen jalkapallon kolmanneksi suosituin paikka. On olemassa muutamia helppokäyttöisiä vaihtoehtoja myös Yhdistyneen kuningaskunnan NFL-faneille. Parhaat vaihtoehdot NFL: lle Yhdistyneessä kuningaskunnassa ovat:

 • Nyt TV (Sky Sports -yhteys): 6,99 puntaa / kuukausi Now TV: lle, plus 5,99 puntaa / kuukausi Sky Sports Mobilelle
 • NFL-pelikortti

Nyt TV voi olla paras vaihtoehto niille, jotka haluavat käyttää Sky TV: tä ja Sky Sportsia ilman, että tarvitset mitään laitteita. Voit hankkia vähintään Now TV Entertainment -passin ja lisätä sen sitten Sky Sports Mobile -sovellukseen. Kokonaiskustannukset ovat vajaat 13 puntaa kuukaudessa, mikä tekee siitä huomattavasti halvemman kuin suoraan Sky TV: hen liittyminen, mikä voi olla suhteellisen kallista.

Kuinka katsella NFL-pelejä Australiassa

Australia NFL ilman kaapelia

Australiassa on kaksi kaapelittomia vaihtoehtoja NFL: lle:

 • NFL-pelikortti: 249 dollaria / vuosi AUD
 • Foxtel nyt: 40 dollaria / kuukausi AUD + 29 dollaria / kuukausi AUD-urheilulisäosa
 • 7mate: ilmainen (määrittelemätön)

NFL Game Pass on paras reitti Australian NFL-faneille, koska se kuljettaa suurimman osan peleistä live-tilassa ja kaikissa muissa peleissä tilauksen mukaan täydellä toistolla. Se on myös helppo ladata ja suoratoistaa useilla laitteilla. Niille, jotka haluavat ilmaisen reitin, 7mateilla on muutamia pelejä koko kauden ajan. Koska se on ilmainen TV-vaihtoehto, voit virittää antennin avulla. Foxtel Now on myös toteuttamiskelpoinen vaihtoehto, vaikka hinta ei välttämättä ole paras - 69 dollaria kuukaudessa käyttöoikeudesta.

Katso NFL Euroopassa

Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella oleville Euroopan maille on olemassa muutama vaihtoehto. Joillekin NFL-streaming-vaihtoehdoille Euroopassa on muun muassa:

 • DAZN (Saksa, Itävalta, Sveitsi, Italia): 9,99 € / kk
 • NFL Game Pass (Suurin osa Euroopasta): Hinnat vaihtelevat maittain

DAZN on erinomainen vaihtoehto, mikäli saatavana. Sen lisäksi, että se tarjoaa NFL Game Passin, se tarjoaa myös kuorman muita urheiluvaihtoehtoja. Sen alhaiset kustannukset tekevät siitä vankan pääsyn eurooppalaisille NFL-faneille.

Niissä Euroopan maissa, joissa DAZN: ää ei ole saatavana, NFL Game Pass on mahdollisuus, jos käytettävissä. Hinnat vaihtelevat maasta toiseen, joten sinun kannattaa tarkistaa, mitkä hinnat ovat kirjautumisen jälkeen NFL Game Pass -sivustolle maastasi. Vaikka NFL Game Pass tarjoaa jokaista Yhdysvaltain NFL-peliä livena monissa maissa, se voi tarjota toistoja vain joissain maissa.

NFL 2019-2020 -kauden opas

Koska tällä kaudella tapahtuu yli 250 peliä, jokaisen pelin sieppaaminen voi olla hiukan vaikeaa. Voit kuitenkin sekoittaa live-suoratoistovaihtoehtoja on-demand-toistoihin saadaksesi täyden kokemuksen. On olemassa useita lähteitä, joiden avulla voit etsiä koko tulevien pelien aikataulun.

 • NFL.com: n aikataulu
 • ESPN: n NFL-aikataulu
 • Googlen NFL-aikataulu

Voit myös löytää yksittäisten lähetystoiminnan harjoittajien aikataulut, joissa kerrotaan yksityiskohtaisesti, mitä pelejä heidän verkkoissaan on saatavilla ja milloin. Tarkista kyseisten sivustojen NFL-osiosta, onko lähetysaikatauluja saatavilla.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1