Beat NFL Game Pass -katkokset tällä kiertotavalla

Beat NFL Game Pass -katkot


Tarvitset aktiivisen NFL Game Pass -tilauksen ja VPN: n, jotta voisit ohittaa sähkökatkokset ja muut alueelliset lohkot. Tarkastelemme myös pari tapaa katsoa pelejä ilmaiseksi.

Kuinka ohittaa NFL Game Pass -katkos: Pikaopas

Alla on pikaopas kuinka ohittaa NFL Game Pass -katkokset Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa.

Jos sinulla on olet jo ostanut NFL Game Pass -tilauksen, näin voit ohittaa NFL Game Pass -katkosten (koskee vain Ison-Britannian ja Irlannin tilaajia):

 1. Tilaa ja lataa VPN, jolla on palvelinpaikat Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja Irlannin ulkopuolella ja joka tarjoaa paljon kaistaleveyttä. ExpressVPN on loistava vaihtoehto suorittamiemme kokeiden perusteella.
 2. Asenna VPN-sovellus valitsemallesi laitteelle.
 3. Yhdistä VPN-palvelimeen Yhdysvaltojen, Ison-Britannian tai Irlannin ulkopuolella. Voit esimerkiksi muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen Meksikossa.
 4. Siirry Game Pass -sivustoon, kirjaudu sisään ja siirry nauttimaan rajoittamattomasta käytöstä.

Yhdysvaltain NFL Game Pass -sovelluksella ei ole pääsyä live-peleihin. Jos olet kyllästynyt tähän ja haluat lisää vaihtoehtoja tai jos haluat vain osta uusi tilauksesi ja tee sitten seuraava:

 1. Liity VPN-palveluun, joka tarjoaa palvelimia Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja Irlannin ulkopuolella. ExpressVPN on vaihtoehto, jota olemme käyttäneet kokeissa ja olemme havainneet, että se toimii hyvin NFL Game Passin kanssa.
 2. Yhdistä VPN-palvelimeen Ison-Britannian, Yhdysvaltojen tai Irlannin (esim. Meksikon) ulkopuolella.
 3. Siirry osoitteeseen https://gamepass.nfl.com/ ja luo uusi tili.
 4. Valitse ja osta streaming-pakkaus, joka on saatavana maasta, jonka VPN-palvelimeen valitsit yhteyden muodostamisen, ja sieltä voit aloittaa pelien katselun live-tilassa.

3 KUUKAUTTA ILMAINEN: Hanki vielä kolme kuukautta ilmaiseksi täällä, kun kirjaudut ExpressVPN: n vuosisuunnitelmaan. Kauppa sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten saat täyden hyvityksen, jos et ole tyytyväinen.

NFL Game Pass Main

Ohita NFL-pelien sähkökatkot VPN: llä

NFL Game Pass on online-suoratoistopalvelu, jonka avulla tilaajat voivat suoratoistaa koko NFL-kauden pelien kokoonpanon joko suorana (sijainnistasi riippuen) tai tilauksen mukaan. Onko kyse normaalikauden peleistä, Pro Bowl tai 53. Super Bowl, joka pidetään sunnuntaina 3. helmikuuta 2019, voit katsoa kaiken käyttämällä NFL Game Pass -tilausta.

Lähetysrajoitusten takia, jos olet Yhdysvallat tai jokin sen alueista, et voi katsella säännöllisiä ja kauden jälkeisiä pelejä live-tilassa NFL Game Pass -sovelluksen avulla. Joudut luottamaan toistoihin. Jotkut rajoitukset koskevat myös Yhdistynyttä kuningaskuntaa ja Irlantia. Pimennysaikataulu on nähtävissä NFL Game Passin kotisivulla.

Jos kuitenkin ostat Game Pass -tilauksen mistä tahansa muualta maailmasta, sinulla on rajoittamaton NFL-pelin käyttöoikeus, mukaan lukien jokaisen pelin suoratoistot..

Todistettu tapa käyttää tilaajapalveluiden maantieteellisesti estettyä sisältöä on VPN: n käyttö. VPN: t reitittävät Internet-yhteytesi valitsemasi sijainnin suojatun palvelimen kautta. Tämä poistaa maantieteelliset rajoitukset ja tarjoaa turvallisuusetuja.

Huomaa, että Yhdysvaltain liittymä ei tarjoa lainkaan live-pelejä. Nämä ovat todennäköisesti pelejä, jotka haluat ohittaa sähkökatkoksen. Jos sinulla on Yhdysvaltain liittymä ja haluat käyttää live-pelejä, sinun kannattaa ehkä harkita uuden tilauksen ostamista Yhdysvaltojen, Ison-Britannian tai Irlannin ulkopuolelta..

Jos sinulla on jo VPN-tilaus Isosta-Britanniasta tai Irlannista, voit kuitenkin muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen, joka on näiden alueiden ulkopuolella, katsellaksesi rajoitettuja pelejä.

Onko NFL Game Pass -katkosten voittaminen ilmaisella VPN: llä mahdollista??

Ilmaiset VPN-verkot näyttävät suurelta osin pinnalta. Ilmaisen VPN: n käyttöä NFL Game Pass -palvelun kanssa ei kuitenkaan suositella tietyistä syistä. Ilmeisin ja välitön syy on se, että ilmaisissa VPN-tekniikoissa on yleensä rajoitettua tekniikan kehitystä, ja useimmat eivät estä suoratoistopalveluiden, kuten NFL Game Pass, estämistä. Kuitenkin muista syistä sinun tulee olla varovainen ilmaisen VPN: n käytöstä.

Jotkut palvelut pitävät lokit ja jopa sijoittavat mainoksia selaimeesi ansaitaksesi rahaa. Lisäksi ne eivät yleensä anna käyttäjille paljon palvelinvaihtoehtoja.

Lisäksi ilmaisissa VPN: issä on yleensä erittäin matala datakatto. Tämä ei ole ihanteellinen videon suoratoistoon, koska lyö korkki melko nopeasti, varsinkin jos yrität suoratoistaa teräväpiirtona. Lisäksi monet käyttäjät kilpailevat todennäköisesti rajoitetun määrän käytettävissä olevien palvelimien käytöstä, mikä voi myös vahingoittaa suoratoiston nopeutta.

Joidenkin ilmaisten VPN-ohjelmistotyökalujen on myös todistettu sisältävän haittaohjelmia, jotka tartuttavat käyttäjien laitteita ja varastavat tietoja.

Kaikkien näiden syiden takia kannattaa tutustua maksettuihin vaihtoehtoihin sen sijaan.

NFL Game Pass -paikat

NFL Game Pass -rajoituksia on, jos asut Yhdysvalloissa, Yhdysvaltojen alueella, Isossa-Britanniassa tai Irlannissa. Tämä tarkoittaa, että on joitain pelejä, joita et voi käyttää Game Pass -sovelluksella johtuen lähetyssopimuksista, jotka rajoittavat sitä, mitä näet, jos asut jollain näistä alueista.

Jos muodostat yhteyden VPN-palvelimeen jossain muussa maassa, jossa NFL Game Pass on saatavana, saat eri vaihtoehtosuunnitelman, mukaan lukien mahdollisuus suoravirtapeleihin sen sijaan, että katsot niitä kaikkia tilauksena toistoina. Kun yhteys on muodostettu esimerkiksi Pakistanin VPN-palvelimeen, sinut ohjataan NFL Game Pass -sivun vastaavaan versioon ja pystyt tarkastelemaan kyseisessä maassa saatavilla olevia NFL Game Pass -tarjouksia..

Seuraavassa taulukossa kuvataan, mitkä ovat vaihtoehdot VPN: n käyttämiseen NFL Game Pass -sovelluksen kanssa. Voit kirjautua eri Game Pass -kirjastoihin yhdellä tilillä, mutta joudut ehkä ostamaan lisävirran käyttöoikeudet palvelusta, varsinkin jos yrität ohittaa sähkökatkokset Yhdysvalloissa.

Sijainti Rajoitukset (K / N)
USA + alueet Y
UK, Irlanti Y
Kanada N
Australia, Singapore, Etelä-Afrikka N
Ranska, Romania, Sveitsi, Norja N
Hong Kong, Japani N
Intia, Indonesia, Malesia, Pakistan N
Meksiko N

Kuinka katsella NFL-pelejä ilmaiseksi

Vaikka et voi katsella kaikkia NFL-pelejä ilmaiseksi, on olemassa pari vaihtoehtoa pelata joitain pelejä ilmaiseksi. Nämä vaihtoehdot ovat täysin ilmaisia, eivätkä vaadi kirjautumista maksullisen palvelun kokeiluversioon. Tarvitset pääsyn VPN-palvelimeen, jonka avulla voit muodostaa yhteyden Yhdysvaltain VPN-palvelimeen.

Verizonin NFL-mobiilisovellus

Tämä vaihtoehto on saatavana vain mobiililaitteissa. Verizonilla on sopimus NFL: n kanssa, jonka avulla kuka tahansa voi katsella markkinoilla olevia NFL-pelejä, NFL-pudotuspelejä ja Super Bowlia ilmaiseksi Verizonin NFL-mobiilisovellus. Käyttäjien on olla Yhdysvalloissa tai yhdistä Yhdysvaltain VPN-palvelimeen nauttiaksesi tästä, kuitenkin.

Nykiä

Sinä pystyt katsella NFL: n torstai-illan pelejä ilmaiseksi Twitchin kautta, jopa ilman Amazon Prime -tilausta (Twitch omistaa Amazon). Ensimmäinen, muodostaa yhteyden Yhdysvaltain VPN-palvelimeen käyttämällä VPN-ohjelmistoa, siirry sitten kohtaan Twitch Prime -videosivu.

Yahoo! Urheilu

Joitakin NFL-pelejä voi katsella mobiililaitteilla seuraavilla tavoilla:

 • Yahoo Sports -sovellus (Android ja iOS)
 • Yahoo Sports -verkkosivusto (Safari vain iOS: lle)
 • Tumblr-sovellus
 • AOL-sovellus
 • AOL.com-mobiilisivusto iOS: lle (vain Safari)

Voit katsella kansallisia esikauden pelejä, live-paikallisia pelejä, ensisijaisia ​​runkosarjan pelejä, pudotuspelejä ja Superbowl 53. Kaudelle 2018/2019 oli saatavilla muutama peli, mutta niitä kaikkia on jo pelattu.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1