Slik streamer du AEW Fight for the Fallen Live online fra hvor som helst

Hvordan se AEW Fight for the Fallen live online


13. juli kommer noen av AEWs mest gjenkjennelige ansikter ned til Daily's Place Amphitheatre i Jacksonville, Florida for å delta i Fight for the Fallen: et show som er designet for å skaffe penger til ofre for våpenvåpen. Preshowet begynner kl 16:30 PST (19:30 EST), med hovedarrangementet som starter en time senere. Nedenfor forklarer vi hvordan du streamer AEWs Fight for the Fallen i USA, Storbritannia, Canada, Australia eller hvor som helst ellers i verden.

Det er viktig å merke seg at vi bare vil anbefale offisielle kilder til live stream AEW Fight for the Fallen gratis. AEW blir mer populært for dagen, noe som gjør det mer sannsynlig at ulisensierte bekker vil være tilgjengelige. Imidlertid er disse vanligvis laggy og tilbyr bare lavoppløselig video. I tillegg kan uautoriserte strømmer tas offline når det gjelder brudd på copyright når som helst, slik at du kanskje ikke får se hvem som vinner. Ettersom du uansett kan streame Fight for the Fallen gratis, er det ingen fordel å bruke upålitelige, uoffisielle strømmer.

AEW Fight for the Fallen vil bare vises på regionlåste strømmetjenester. Som et resultat trenger du en VPN for å se den utenfor USA eller Canada.

Hvordan se Fight for the Fallen i utlandet med en VPN

Det er ingen grunn til bekymring; med riktig VPN er det enkelt å fjerne blokkering av geobegrensede strømmetjenester. Følg trinnene nedenfor for å streame AEW Fight for the Fallen uten kabel hvor som helst:

  1. Først av alt, registrer deg på en VPN hvis du ikke allerede har gjort det. Vi anbefaler ExpressVPN men NordVPN og CyberGhost er begge utmerkede rimelige alternativer.
  2. Last deretter ned og installer VPN-programvaren. Det vil sannsynligvis være flere forskjellige versjoner, så sørg for å få den riktige for enheten din.
  3. Besøk B / R Live-nettstedet og klikk på den midterste knappen øverst til høyre, og velg deretter Meld deg inn Logg inn. Registrering er enkel: bare skriv inn din e-postadresse og et passord.
  4. Koble til en av VPNs amerikanske servere (byen du velger spiller ingen rolle) for å få en amerikansk IP-adresse.
  5. Logg på B / R Live og prøv å spille av en video. Det bør starte umiddelbart, men du kan se en feil ("Dette nettstedet er ikke tilgjengelig på ditt territorium, men noen ganger vil vi streame arrangementer internasjonalt.“). Hvis dette er tilfelle, tøm nettleserens hurtigbuffer og informasjonskapsler, og oppdater siden.

Siden dette arrangementet vil bli sendt direkte, anbefaler vi på det sterkeste å teste VPN-en din med trinnene ovenfor, før Fight for the Fallen skal starte. Denne tilnærmingen sikrer at hvis du får problemer, har du fortsatt tid til å få hjelp fra VPNs kundesupportteam og kanskje ikke trenger å gå glipp av preshowet.

Slik strømmer du AEW Fight for the Fallen gratis på amerikansk TV

USAs flagg

Hvis du er i USA eller Canada, kan du se Fight for the Fallen helt gratis på B / R Live. Denne tjenesten viser både forhåndsvisningen og hovedhendelsen, så det er ikke nødvendig å blande og matche tjenester for å strømme hver kamp. Det er imidlertid et par ting å merke seg om B / R Live: du må opprette en konto og du kan ikke se noe hvis du har aktivert en blokkering av annonser.

Denne tjenesten er bare tilgjengelig i USA og Canada. Når det er sagt, er det fremdeles mulig å bruke den i utlandet ved å koble til en VPN-server i et av disse landene. Har du ikke et VPN ennå? ExpressVPN kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan streame Fight for the Fallen uten kabel uten risiko. Hvis du ikke er fornøyd eller bare trenger et VPN for dette arrangementet, kan du bare avbryte etterpå for å kreve full refusjon.

Hvor ellers kan jeg leve strøm Fight for the Fallen?

kloden kart over verden

Fite er den eksklusive kringkasteren av AEW Fight for the Fallen utenfor USA og Canada. Dette er en betalt tjeneste og deg kan kjøpe et kampkort for $ 12.99 USD (eller £ 8,99 hvis du er i Storbritannia). På plussiden kan du se Fight for the Fallen så mange ganger du vil dagen etter uten ekstra kostnader.

Selv om Fite er tilgjengelig i de fleste land, endres tilgjengelige strømmer basert på plasseringen din, og den vil ikke vises Fight for the Fallen i USA eller Canada (og kanskje andre land). Som sådan, hvis du betaler for en Fight for the Fallen-pass og reiser til USA eller Canada, trenger du en VPN for å se det på Fite.

2019 AEW Fight for the Fallen: full fight card

BegivenhetligaenMatchtype
Pre-show Shawn Spears, MFJ, og Sammy Guevara mot Joey Janela, Darby Allin og Jimmy Havoc Seksmannsmerke
Hovedseremoni Cody Rhodes og Dustin Rhodes vs. The Young Bucks Standard tag
Kenny Omega vs. CIMA Standard
Adam Page vs. Kip Sabian Standard
Brandi Rhodes vs. Allie Standard
Pentagon Jr. og Fenix ​​mot Scorpio Sky og Frankie Kazarian Standard tag

Hvilke brytere som forventes å vinne?

Flere av kampene på dette arrangementet ser ut til å være ganske tilfeldige sammenkoblinger mellom brytere uten dårlig blod: Brandi Rhodes vs. Allie og Young Bucks vs, Rhodos, for eksempel. Imidlertid, med Bucks / Lucha-brødrene feide over alt etter Fyter Fest, ser vi kanskje begynnelsen på en ny avling av historier.

Adam Page kommer garantert til å prestere godt denne gangen, siden en seier i Fight for the Fallen ville gi ham momentumet han trenger for sin verdensmesterskapkamp mot Chris Jericho på AEW All Out i august.

Pentagon jr. Og Fenix ​​vil delta i kveldens hovedkamp for andre gang, selv om de denne gangen har en sjanse til seier. De er for øyeblikket på en tapskamp, ​​så bør vinne med gjennomsnitt bare. Den som vinner, det er helt sikkert en minneverdig kamp siden Lucha Bros og SCU begge elsker å glede publikum.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 41