Slik ser du Rugby League Challenge Cup-finalen 2019 online i utlandet

Hvordan se Rugby League Challenge Cup-finalen online gratis


Rugby League Coral Challenge Cup-finalen 2019 finner sted på Wembley Stadium, London 24. august klokka 15.00 GMT. En av rugbyligaens mest prestisjefylte kamper, årets Challenge Cup-finale finner sted mellom Warrington Wolves og St. Helens. Les videre for å finne ut hvordan du kan live stream Rugby League Challenge Cup-finalen online, gratis, hvor som helst.

Vi vil bare anbefale offisielle kilder for å se Rugby League Challenge Cup-finalen online. Selv om det sannsynligvis vil være mange uautoriserte strømmer av denne berømte sportsbegivenheten, gir disse vanligvis dårlig bildekvalitet og hakkete video. Dessuten blir uoffisielle strømmer ofte tatt ned midt i kampen. Heldigvis trenger du ikke kaste bort tid på å lete etter ulisensierte bekker, da du uansett kan se Rugby League Coral Challenge Cup-finalen online gratis.

Hvis du vil se kampen gratis, vil du trenge en VPN med mindre du er i Storbritannia (og til og med anbefaler vi fortsatt at du bruker en VPN for å beskytte personvernet ditt online).

Hvordan live stream Rugby League Challenge Cup-finalen gratis på nettet

Vil du se Rugby League Coral Challenge Cup-finalen live online fra utlandet? Alt du trenger å gjøre er å følge disse enkle trinnene:

Slik ser du Rugby League Challenge Cup i utlandet

  1. Først bør du registrere deg på en BBC iPlayer-konto. Dette er gratis, men du må oppgi følgende informasjon: fødselsdato, e-postadresse, passord og et britisk postnummer (hvilket som helst britisk postnummer vil gjøre).
  2. Registrer deg for en VPN-tjeneste som kan fjerne blokkering av iPlayer. Vi anbefaler ExpressVPN. Både NordVPN og CyberGhost er imidlertid verdifulle alternativer verdt å vurdere.
  3. Last ned og installer en av VPN-appene. Alle VPN-ene anbefalt ovenfor tilbyr apper for stasjonær og mobil, samt nettleserutvidelser.
  4. Åpne VPN-appen (eller nettleserutvidelsen) og koble til en britisk VPN-server. Dette lar deg se kampen på BBC iPlayer selv om du er utenfor Storbritannia.
  5. Tøm nettleserens informasjonskapsler for å sikre at BBC iPlayer glemmer din faktiske IP-adresse og godtar din nye britiske IP-adresse.
  6. Test VPN på BBC iPlayer i forkant av kampen. Ved å sikre at det fungerer, kan du unngå overraskelser i siste øyeblikk som kan føre til at du går glipp av handlingen.
  7. Har du fortsatt problemer? Det kan også være en god idé å prøve en annen UK-server. Ellers kan du kontakte VPNs kundesupport for ytterligere hjelp.

Hvordan se Rugby League Challenge Cup-finalen gratis på TV i Storbritannia

Britisk flagg - union jackBritisk flagg - union jack - Storbritannia

Rugbyfans i Storbritannia kan se Challenge Cup-finalen i 2019 gratis på UK TV. Kampen vil bli sendt på BBC One så vel som online via BBC iPlayer. Det er ingen grunn til å bekymre deg for å gå glipp av storspillet, ettersom det nesten helt sikkert vil være tilgjengelig på forespørsel i noen uker etterpå.

Selv om du er lovlig pålagt å ha en TV-lisens (dette kan kjøpes eller fornyes via TV-lisensnettstedet) for å se noe live eller på forespørsel på BBC iPlayer, blir dette ikke virkelig håndhevet. Som sådan bør du kunne se kampen uten begrensning (forutsatt at du bruker en VPN hvis du er utenfor Storbritannia).

Selv om BBC iPlayer bare er tilgjengelig i Storbritannia, sportsfans utenfor Storbritannia kan live strømme Challenge Cup-finalen gratis online med en VPN. ExpressVPN kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, noe som betyr at du kan prøve det risikofritt og få full refusjon etter kampen hvis du ikke er fornøyd.

Hvor ellers kan jeg se Rugby League Challenge Cup-finalen?

Bortsett fra på BBC iPlayer, skal Rugby League Challenge Cup-finalen sendes internasjonalt. Her er en liste over noen av landene du kan se arrangementet i:

forente stater

USAs flagg

Du kan ta Challenge Cup-finalen på Fox Soccer Plus i USA. Dette betyr at hvis du har et kabel-TV-abonnement, kan du se arrangementet uten ekstra kostnader. men, Du kan også se Fox Soccer Plus live uten kabel via følgende strømmetjenester: FuboTV ($ 54,99 USD / måned), Playstation Vue (tilgjengelig som en frittstående kanal for $ 14,99 / måned eller $ 12,99 med PS Plus), og YouTube TV ($ 49,99 / måned).

Australia

australia flagg

Den eneste kringkasteren i Australia som viser Challenge Cup-finalen er Fox League. For å se det, trenger du et Fox Sports-abonnement som koster $ 4,99 AUD per måned. Noe Fox Sports-videoinnhold (spesielt live-TV) er geo-blokkert og bare tilgjengelig i Australia. Av denne grunn trenger du en VPN og australsk IP-adresse for å se den i utlandet.

Canada

Kanadisk flagg

Rugbyfans i Canada har to alternativer når det gjelder å se Challenge Cup-finalen 2019. Kampen vil være tilgjengelig på både Game TV og CBC Sports. Selv om Game TV bare er tilgjengelig hvis du har et kabel-TV-abonnement, er CBC Sports gratis tilgjengelig. Imidlertid, hvis du er utenfor Canada, må du fortsatt koble til et VPN for Canada for å se på nettet.

Frankrike

flag_of_France

beIN Sports skal kringkaste Challenge Cup-finalen i Frankrike. For å se det, trenger du et BEIN Sportsabonnement til en månedlig pris på € 15. beIN Sports France online-innhold er regionlåst og bare tilgjengelig i Frankrike. Du må derfor koble deg til en server i Frankrike via en VPN av høy kvalitet for å kunne strømme i utlandet.

Kan jeg bruke en gratis VPN for å se Rugby League Challenge Cup-finalen?

Selv om en gratis VPN kan være fristende, forteller erfaringer oss det gratis VPN-er er det siste du bør bruke når du streamer en kamp live like viktig som Challenge Cup-finalen i 2019. Årsaken til dette er at gratis VPN-er en tendens til å ha bare et lite nettverk av servere. Med så mange brukere som prøver å bruke tjenesten, benytter gratis VPN-leverandører ofte seg til å strupe båndbredden din. Dette vanskeliggjør streaming og kan føre til at du går glipp av viktige øyeblikk i kampen.

Det er et annet stort spørsmål bortsett fra langsomme strømningshastigheter og ytelsesproblemer. Gratis VPN-er kjemper ofte for å fjerne blokkeringen av BBC iPlayer. Videre beskytter mange gratis VPN-er ikke personvernet ditt på noen meningsfull måte. Det har til og med vært tilfeller der gratis VPN-er har logget brukerens surfeaktivitet og solgt den til tredjepart. De beste VPN-ene er raske, pålitelige og sikre dataene dine med kryptering og en streng policy for ikke-logger.

Hva skal jeg vite om Rugby League Challenge Cup-finalen?

Challenge Cup har blitt holdt årlig siden 1896 og involverer klubber på alle nivåer fra amatør til profesjonell. Challenge Cup-finalen i 2019 inneholder Warrington Wolves og St. Helens. De nåværende innehaverne er katalanerne Dragons, som slo Warrington Wolves 20-14 på Wembley Stadium i 2018, og ble det første ikke-britiske laget som vant turneringen.

Wigan Warriors er det mest suksessrike laget i konkurransens historie, etter å ha vunnet Challenge Cup 19 ganger. St Helens har 12 seire fra totalt 21 Challenge Cup-finaler med den siste seieren som kom i 2008. Warrington Wolves tapte i finalen i 2018, men har vunnet konkurransen åtte ganger fra totalt 17 forsøk med sin siste seier i 2012.

Hvem er favorittene til å vinne Rugby League Challenge Cup-finalen?

St. Helens er favorittene til å vinne Challenge Cup-finalen i 2019. I skrivende stund leder St. Helens Betfred Super League-tabellen, etter å ha vunnet 20 kamper og tapt bare tre. Warrington Wolves sitter 10 poeng bak seg på andreplass, med en rekord på 15-8 så langt denne sesongen.

St Helens har vunnet syv av de siste 10 møtene mellom de to sidene, den siste var en 10–21 borteseier i juni 2019. Warrington Wolves tok imidlertid også 2018 Challenge Cup-finalen, og tapte 20-14 til Catalans Dragons, og vil helt sikkert se ut til å rette opp i årets finale.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 54