Slik ser du NFL Pro Bowl gratis online

Hvordan se NFL Pro Bowl live online


2020 NFL Pro Bowl vil finne sted 26. januar klokka 12.00 PST (15.00 EST / kl. 20 GMT). Ikke bekymre deg hvis du ikke klarer det personlig: Floridas Camping World Stadium har 65 000 fans, men flere millioner vil se på nettet og nedenfor, forklarer vi hvordan du kan være en av dem.

Det bør du merke deg dette innlegget vil bare anbefale offisielle kilder. Selv om ulisensierte strømmer er nesten uunngåelige for store sportsbegivenheter, er det ingen grunn til å bruke dem. For det første tilbyr de vanligvis bare lavoppløselig video, og det er en god sjanse for at den vil være laggy eller forsinket. I tillegg tar NFL ned uoffisielle strømmer (og lenker til dem) etter hvert som spillet skrider frem, slik at du kanskje ikke en gang får se hvem som vinner.

De mest populære strømmetjenestene geo-blokkerer innholdet og forhindrer at det blir tilgang fra land utenfor kringkastingsområdet. For å se NFL Pro Bowl mens du er i utlandet på ferie, trenger du en VPN.

Hvordan se NFL Pro Bowl 2020 gratis online

Å fjerne blokkering av geo-blokkert innhold fra utlandet er faktisk ganske greit. Følg trinnene nedenfor, og du kan se NFL Pro Bowl mens du er i utlandet:

  1. Begynn med å registrere deg for en passende VPN. Vi anbefaler ExpressVPN, men både CyberGhost og NordVPN er sterke og rimelige alternativer.
  2. Installer VPN-appen, og sørg for å laste ned riktig versjon for operativsystemet ditt.
  3. Bestem hvilken tjeneste du vil bruke og koble til en server på det aktuelle stedet. For eksempel trenger du en amerikansk server for å oppheve blokkeringen av ESPN eller en britisk for Sky Sports.
  4. Forsøk å få tilgang til den valgte tjenesten. Den bør lastes nesten umiddelbart, men hvis den ikke gjør det, kan du prøve å tømme hurtigbufferen og informasjonskapslene til nettleseren, og deretter oppdatere siden.

Siden dette er en live-hendelse, er det viktig å sørge for at VPN-en din fungerer på forhånd. Dette reduserer risikoen for at du går glipp av handlingen, og sikrer at du fortsatt har tid til å få hjelp fra VPNs kundesupportteam hvis noe går galt.

Slik ser du Pro Bowl gratis på amerikansk TV

USAs flagg

ABC og ESPN er begge deler strømme hele arrangementet live og du kan se på begge plattformene gratis. Bare logg på med informasjon om kabel-TV-leverandøren din, så kan du streame Pro Bowl live.

Har du ikke kabel? Du kan også logge deg på tjenestene ovenfor ved hjelp av en YouTube TV eller Hulu med Live TV-konto, så det er ingen grunn til å gå glipp av en av årets største kamper. Det beste av alt er at begge disse over-the-top-tjenestene inkluderer en gratis prøveperiode. Dette betyr at hvis du registrerer deg og avbryter før rettssaken er slutt, kan du effektivt se 2020 Pro Bowl gratis.

Endelig kan du streame Pro Bowl med NFL Game Pass. Dette koster $ 24,95 USD per sesong og kommer med en syv dager lang prøve. Innehavere av prøvekonto kan imidlertid ikke se kamper live og må vente 72 timer for å streame dem på forespørsel. Med mindre du allerede er en betalende abonnent og som sådan kan se liveinnhold, anbefaler vi ikke å bruke NFL Game Pass.

Hvis du er i utlandet (utenfor USA), kan du fremdeles se spillet ved å koble til en VPN. Vi anbefaler ExpressVPN. ExpressVPN inkluderer 30 dagers pengene-tilbake-garanti, så hvis du ikke er fornøyd, kan du kreve full refusjon.

Hvor ellers kan jeg streame NFL Pro Bowl online?

Mens flertallet av NFL-seere er i Amerika, har vi noen gode nyheter for internasjonale fans: 2020 NFL Pro Bowl vil bli sendt direkte i flere forskjellige land.

Storbritannia

Britisk flagg - union jackBritisk flagg - union jack - Storbritannia

I Storbritannia vil NFL Pro Bowl bli streamet live på Sky Sports. Eksisterende Sky-kunder kan bruke Sky Go-appen for å se på nettet, men du må ha kabel-TV med Sky først, så høye priser og lange installasjonstider forhindrer nye abonnenter fra å kunne se Pro Bowl på denne måten.

I stedet kan du ganske enkelt kjøpe et Sky Sports-pass på Now TV. Disse koster £ 9,99 per dag eller £ 33,99 per måned, og som en bonus trenger du ikke å betale nå TV-ens månedlige avgift på toppen. Du må merke deg at Nå viser TV ikke hvert NFL-spill, men det vil ha Pro Bowl og 2020 Super Bowl.

Hvis du ser NFL regelmessig, det beste alternativet er sannsynligvis NFL Game Pass. Den aktuelle pakken koster £ 9,99 per måned, men du kan velge sesongkort på £ 15.99, som lar deg se på sluttspill, vanlige spill og utkastet også. Alle tjenestene ovenfor er geo-blokkerte, så du må være i Storbritannia eller koblet til en britisk VPN-server for å bruke dem.

Canada

Kanadisk flagg

Fotballfans i Canada har to valg: De kan enten se på TSN eller DAZN. Hvis du har kabel-TV, lar TSN deg strømme hele Pro Bowl gratis. Hvis ikke, tilbyr det også et over-the-top abonnement som koster $ 19.99 CAD per måned eller $ 4.99 per dag. Dessverre inkluderer dette ikke en gratis prøveperiode.

DAZN koster derimot $ 20 CAD per måned og kommer med en prøvetid på en måned. Dette gjør det til det åpenbare valget for å streame 2020 NFL Pro Bowl uten kabel, siden du bare kan avbryte etter at spillet er slutt for å unngå å bli belastet.

Både TSN og DAZN er regionalt begrenset, så hvis du er utenfor Canada, må du koble til en av VPNs kanadiske servere for å se på.

Andre lokasjoner

kloden kart over verden

Mens NFL pleide å holde en liste over sine internasjonale kringkastere, er den ikke blitt oppdatert siden 2005, og som et resultat, kan du ikke stole på den. Wikipedia har imidlertid en oppdatert liste.

Det er ett forbehold: dette er kringkastere som viser noe NFL-innhold, ikke nødvendigvis Pro Bowl. Som sådan må du først finne landets kringkastere på listen, og deretter slå opp planen deres for å se om de faktisk sender ut spillet eller ikke. Til slutt, selv om ikke alle disse tjenestene vil tilby en online direktesendt strøm, bør det gi deg en viss indikasjon på hvor du faktisk kan se denne kampen.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 53 =