Slik ser du NBA Summer League på nettet fra hvor som helst

Slik kan du se NBA Summer League 2019 online


MGM Resorts NBA Summer League 2019 avsluttes med en siste kamp mellom Memphis Grizzlies og Minnesota Timberwolves 15. juli. Nedenfor viser vi deg hvordan du kan se 2019 NBA Summer League live online uten kabel.

Merk at denne artikkelen bare anbefaler offisielle kilder. Selv om noen få nettsteder kan tilby ulisensierte strømmer, anbefaler vi å unngå dem. Usanksjonerte strømningssider plages med inngripende annonser, lav kvalitet på video, buffering og til og med skadelig programvare. De kan bli stengt når som helst. Hvis du utnytter en gratis prøveversjon eller to, ser du NBA Summer League 2019 gratis gjennom offisielle kilder, så det er ingen grunn til å ty til uautoriserte strømmer.

ESPN og NBA TV har rettighetene til å streame spillet online. Det er noen få måter å få tilgang til TV-strømmer fra ESPN og NBA, men alle er regionlåst. Hvis du ikke er i USA, trenger du en VPN for å omgå geo-begrensninger og livestream spillene.

Beste VPN for NBA Summer League 2019: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.ExpressVPN.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

En VPN, forkortelse Virtual Private Network, krypterer internettforbindelsen din og dirigerer den gjennom en mellomleddsserver på et annet sted. Nettsteder og apper ser bare plasseringen til VPN-serveren og ikke enheten din. Hvis du for eksempel vil se NBA Summer League fra utenfor USA, kan du bruke en VPN-app for å koble til en server i USA. Dette vil gi deg tilgang til direktesendingen som om du fysisk befinner deg i USA.

Vår toppanbefaling er ExpressVPN. Det er en veteranleverandør som tilbyr masse båndbredde og serverplasseringer for å streame NBA Summer League. Den tilbyr også utmerket sikkerhet, 24/7 support, og kan fjerne blokkering av massevis av annet regionlåst innhold, inkludert Netflix, Hulu, BBC iPlayer og Hulu.

BEST VPN FOR NBA SOMMER LEAGUE: ExpressVPN utmerker seg med å fjerne blokkering av regionlåst innhold mens du holder deg trygg, pluss at det kommer med en risikofri 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Hvordan se NBA Summer League fra utlandet med en VPN

Slik bruker du en VPN for å se NBA Summer League-finalen fra utenfor USA:

 1. Registrer deg for en VPN. Vi anbefaler ExpressVPN, men NordVPN og CyberGhost er levedyktige alternativer.
 2. Last ned og installer VPN-appen for enheten din.
 3. Åpne appen og velg et sted i USA.
 4. Slå den Koble knapp.
 5. Åpne direktestrømmen på nettstedet eller appen der du vil se. Nå skal strømmen blokkeres!

Bare i tilfelle anbefaler vi deg å ta VPN-en for en prøvekjøring på forhånd for å sikre at du ikke støter på noen problemer og har tid til å rydde dem med VPNs kundesupport hvis du gjør det.

Hvor du kan streame NBA Summer League 2019 live online

ESPN og NBA TV vil live stream NBA Summer League-finalen i 2019 på nettet. Hvis du leter etter en gratis alternativ, prøv YouTube TV. Det er 30 dager pengene tilbake-garanti som lar deg se hele NBA Summer League og avbryte før den første betalingen starter.

ESPN

ESPN er tilgjengelig online fra noen få forskjellige kilder. Alle av dem er bare tilgjengelige i USA eller via en VPN koblet til USA:

 • ESPN+ er ESPNs frittstående strømmetjeneste. Det koster $ 4.99 per måned eller $ 49.99 per år. Merk at en VPN sannsynligvis ikke vil fungere hvis du bruker en Android- eller iOS-smarttelefon for å se, så hold deg til en stasjonær nettleser som Chrome eller Firefox.
 • Se ESPN er det viktigste strømningsnettstedet og appen for ESPN der du kan se livevideo hvis du logger inn med din amerikanske kabelleverandør.
 • Slynge-TV er en direktesendt TV-tjeneste designet for snor som ikke abonnerer på kabel eller satellitt. Sling Orange, som inkluderer ESPN, koster $ 25 per måned. I skrivende stund bringer 40 prosent rabatt prisen ned til $ 15 per måned. En 7-dagers gratis prøveversjon er tilgjengelig.
 • YouTube TV er en abonnementstjeneste fra YouTube som har mange livekanaler for $ 40 per måned inkludert ESPN og ESPN2. Du kan til og med spille inn spill for senere visning uten lagringsgrenser. Opptil seks kontoer er tillatt per husholdning, og det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • Hulu + Live TV er Hulu sin direktesendte TV-tjeneste i USA. En 7-dagers gratis prøveversjon er tilgjengelig. Du kan se i en nettleser eller få appen for Android, Apple TV, Chromecast, Fire TV, spillkonsoller, Roku og smart TV.
 • PlayStation Vue er 45 dollar per måned for vanlige jordbaserte kanaler, inkludert ESPN og ESPN2. Du trenger ikke en PlayStation-konsoll for å bruke PS Vue. Apper er også tilgjengelige for iOS, Android, Chromecast, Apple TV, Fire TV og Roku, eller en nettleser. Du kan bruke PS Vue på opptil fem enheter samtidig.
 • DirecTV nå er kabelleverandør DirecTVs frittstående TV-streamingtjeneste. Det krever ikke et kabelabonnement. Pakken på $ 50 per måned inkluderer ESPN og ESPN2.

NBA TV

NBA TV er en premium kabelkanal med et nettsted hvor du kan se live-streams i basketball. Dessverre er det ingen frittstående strømmetjeneste, så du må ha et kabelabonnement som inkluderer NBA TV for å logge på og bruke den.

Om 2019 NBA Summer League

NBA Summer League starter med at alle 32 lag hver spiller fire foreløpige kamper. De åtte øverste blir seedet i en turnering, mens de som ikke kvalifiserer hver spiller et trøstespill, så hvert lag spiller minst fem kamper. Turneringen avsluttes med et Championship-spill 15. juli.

NBA Summer League 2019-plan

Alle klokkeslett oppført i USAs østlige tid.

 • Mandag 15. juli - mesterskap
  • 9 p.m. - Memphis Grizzlies mot Minnesota Timberwolves

“NBA Summer League” av Bryce Edwards lisensiert under CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 9 = 18