Hvordan se Rugby World Cup 2019 online gratis hvor som helst

Slik ser du Rugby World Cup - 2019 online gratis hvor som helst


Rugby-VM 2019 finner sted i Japan fra 20. september til 2. november. Det blir totalt 48 kamper, med 20 land som deltar, så det er absolutt mye å se frem til. Den gode nyheten er at du enkelt kan strømme Rugby-verdensmesterskapet i utlandet siden det er offisielle kringkastere i flere titalls land (selv om det avhengig av hvor du bor, kan kamper luftes sent på kvelden eller tidlig på morgenen).

Det bør du merke deg Vi vil bare anbefale offisielle kilder. Selv om det ofte er tredjepartsstrømmer for store sportsbegivenheter som Rugby-VM, anbefaler vi å ikke bruke dem. Til å begynne med har videoen en tendens til å være trøtt og med lite oppløsning. For å gjøre saken verre, kan ulisensierte strømmer tas når du er frakoblet når som helst for brudd på opphavsretten. På den annen side, siden du kan se Rugby-VM 2019 gratis, er det ikke nødvendig å bruke uautoriserte, upålitelige strømmer i utgangspunktet.

Denne hendelsen vil bare bli sendt på regionslåste tjenester. Som sådan trenger du en VPN for å streame Rugby-VM i utlandet.

Hvordan se Rugby World Cup 2019 fra utlandet med en VPN

Er du ny på VPN-er og ikke sikker på hvordan du kommer i gang? Ikke bekymre deg; det er enkelt å få tilgang til geobegrensede tjenester i utlandet. Følg trinnene nedenfor for å streame Rugby-VM hvor som helst.

Slik ser du Rugby World Cup 2019 online hvor som helst med en VPN:

 1. Registrer deg først på en passende VPN. Vi anbefaler ExpressVPN, men NordVPN og CyberGhost er begge utmerkede rimelige alternativer.
 2. Last ned og installer VPN-appen, og pass på å få riktig versjon for enheten din.
 3. Bestem hvilken tjeneste du vil oppheve blokkeringen fra listen nedenfor, og opprett en konto (om nødvendig). Vanligvis trenger du en betalingsmetode som er koblet til en adresse i det aktuelle landet.
 4. Koble til en VPN-server på det aktuelle stedet. Du kan for eksempel bruke en britisk server for å oppheve blokkeringen av ITV Hub eller en kanadisk for å få tilgang til TSN i utlandet.
 5. Prøv å spille av en video på den valgte tjenesten. I de fleste tilfeller bør det lastes uten problemer. Hvis du har det vanskelig, tøm nettleserens hurtigbuffer og informasjonskapsler, og legg siden på nytt.

Rugby-VM-spill blir sendt direkte. Av denne grunn anbefaler vi at VPN fungerer (ved å bruke trinnene ovenfor) i god tid før kamper skal begynne. Denne tilnærmingen sikrer at du får tid til å få hjelp fra VPNs kundesupportteam i tilfelle uventede tekniske problemer, og gjør det mindre sannsynlig at du vil gå glipp av en del av spillet.

Rugby-VM 2019 TV-dekning Storbritannia - hvordan du kan streame gratis

Britisk flagg - union jackBritisk flagg - union jack - Storbritannia

ITV er hovedkringkasteren for Rugby-VM i Storbritannia. Dette nettverket vil vises hvert spill i turneringen på enten ITV eller ITV4, kanaler som kan sees live og gratis online via ITV Hub (eller STV Player, hvis du er i Skottland). Spill med den walisiske troppen vil også bli vist på S4C. Denne waleskspråklige kanalen kan sees gratis på BBC iPlayer.

På grunn av tidsforskjellen vil de fleste kampene bli sendt tidlig på morgenen, selv om de når de er ferdige, vil bli lagt til ITV Hubs on-demand-bibliotek. Du har 30 dager å se før hver blir tatt ut, så det er ingen grunn til å bekymre deg hvis du går glipp av et spill eller to.

Påmelding til ITV Hub er gratis og tar bare et minutt. Alt du trenger å gjøre er å oppgi litt grunnleggende informasjon (navn, e-postadresse og så videre). Merk at mens denne tjenesten ber om postnummeret ditt, bekrefter den ikke faktisk om du bor der eller ikke, så noen gyldig britisk postnummer fungerer.

ITV Hub og BBC iPlayer er begge geobegrensede og bare tilgjengelige i Storbritannia. Hvis du kobler til en britisk VPN-server, kan du imidlertid bruke en av tjenestene fra utlandet. Har du ikke et VPN ennå? ExpressVPN kommer med en risikofri 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan streame Rugby-VM fra utlandet og kreve refusjon hvis du ikke er fornøyd.

Hvor ellers kan jeg se Rugby-VM på nettet?

Du trenger ikke å dra helt til Japan for å se verdensmesterskapet i Rugby, da det vises på nettet i mer enn 30 land. Ta en titt nedenfor for å finne ut hvilke nettverk som kringkaster Rugby-VM 2019 der du er:

USA

USAs flagg

NBC har eksklusive kringkastingsrettigheter for dette arrangementet i USA. Hvis kabel-TV-pakken din allerede inkluderer NBC (eller hvis du abonnerer på en støttet over-the-top-tjeneste som Sling TV eller PlayStation Vue), kan du logge inn og se en håndfull kamper gratis.

Hvis du imidlertid vil streame hver kamp, ​​må du gjøre det kjøp Rugby-VM-passet på NBC Sports Gold. Dette koster $ 199.99 USD og lar deg streame hvert spill live eller senere, på forespørsel. Dette er en ganske kostbar måte å se på, særlig gitt at det samme innholdet sendes gratis i andre land.

NBC, Sling TV og PlayStation Vue er geobegrenset, så du trenger en VPN for å få tilgang til dem fra utenfor USA.

Canada

Kanadisk flagg

Kanadiske fans kan streame hvert spill i turneringen live på TSN. Hvis du allerede har TSN-kanaler som en del av kabelpakken, kan du bare logge på og begynne å strømme med en gang. Hvis ikke, det er en måte å se Rugby-VM i 2019 uten kabel.

Bare meld deg på TSN Direct i stedet. Dette koster $ 4,99 CAD per dag eller $ 19,99 per måned (dessverre er det ingen prøveperiode). Du trenger en betalingsmetode knyttet til en kanadisk adresse, så det er nesten umulig for utenlandske brukere å registrere seg.

TSN er regionlåst, noe som betyr at du må være i Canada eller være koblet til en kanadisk VPN-server for å få tilgang til den.

Australia

australia flagg

Wallabies fans kan følge det australske landslaget gratis som hver eneste av troppens kamper vil bli sendt videre 10Play. De resterende kampene vil være på Fox Sports, så hvis du allerede har et Optus- eller Foxtel TV-abonnement, kan du logge inn og se disse kampene uten ekstra kostnad ved å bruke henholdsvis Optus-nettstedet eller Foxtel Go-appen.

Har du ikke kabel? I så fall kan du se på Foxtel Now i stedet. Dette er dyrere (de nødvendige kanalpakkene koster $ 40 AUD per måned), men det er en 10-dagers gratis prøveperiode, hvor du kan se hvilken som helst kanal du liker.

Foxtel- og Optus-tjenester er bare tilgjengelige i Australia. I tillegg krever Foxtel et lokalt telefonnummer når du registrerer deg, noe som gjør det vanskelig å registrere deg med mindre du vanligvis bor i Australia. Nåværende abonnenter kan bruke disse tjenestene som normalt fra utlandet ved å koble til et VPN.

Japan

flagg av japan

Japansk dekning vil bli delt mellom tre kringkastere: NHK, Nippon TV og J Sports. Nippon TV har imidlertid ingen livestream på nettet, og NHK tilbyr bare en internasjonalt tilgjengelig strøm, som ikke viser live sport.

Dette etterlater bare J Sports. For 1.800 dollar (rundt $ 17 USD) kan du gjøre det kjøp en måneds rugby-pass som lar deg se hver kamp i Rugby World Cup live (eller på forespørsel hvis du foretrekker det). Imidlertid tilbyr denne tjenesten bare japansk kommentar, og du trenger en betalingsmetode knyttet til en japansk adresse for å registrere deg, så det er ikke en ideell måte å se på med mindre du vanligvis bor i Japan.

J Sports er bare tilgjengelig i Japan, selv om abonnenter kan se fra utlandet ved å koble seg til en japansk VPN-server.

Andre lokasjoner

Selv om vi ikke har nevnt landet ditt ovenfor, er det fortsatt en god sjanse for at du kan se. Bare sjekk listen over internasjonale Rugby World Cup kringkastere for å finne ut hvilke nettverk som viser turneringen i ditt land. Selv om landet ditt ikke har full dekning (eller hvis du ikke er abonnert på den nødvendige tjenesten), kan du ofte se landslaget ditt spille i gratis-til-luft-nettverk.

Hvilke land deltar i Rugby-VM i 2019?

Hvert år går 20 land head-to-head i Rugby-VM. De deltagende nasjonene denne gangen er:

 • Argentina
 • Australia
 • Canada
 • England
 • Fiji
 • Frankrike
 • Georgia
 • Irland
 • Italia
 • Japan
 • Namibia
 • New Zealand
 • Russland
 • Samoa
 • Skottland
 • Sør-Afrika
 • Tonga
 • USA
 • Uruguay
 • Wales

Rugby-VM i Japan i Japan: full tidsplan

Datoligaen Tid (JST)
20. september Japan mot Russland 19.45
21. september Australia mot Fiji 13.45
Frankrike mot Argentina 16:15
New Zealand mot Sør-Afrika 18.45
22. september Italia mot Namibia 14:15
Irland mot Skottland 16.45
England mot Tonga 19:15
23. september Wales mot Georgia 19:15
24. september Russland mot Samoa 19:15
25. september Fiji mot Uruguay 14:15
26. september Italia mot Canada 16.45
England mot USA  19.45
28. september Argentina mot Tonga 13.45
Japan mot Irland 16:15
Sør-Afrika mot Namibia 18.45
29. september Georgia mot Uruguay 14:15
Australia mot Wales 16.45
30. september Skottland mot Samoa 19:15
2. oktober Frankrike mot USA 16.45
New Zealand mot Canada 19:15
3. oktober Georgia mot Fiji 14:15
Irland mot Russland 19:15
4. oktober Sør-Afrika mot Italia 18.45
5. oktober Australia mot Uruguay 14:15
England mot Argentina 17:00
Japan mot Samoa 19:30
6. oktober New Zealand mot Namibia 13.45
Frankrike mot Tonga 16.45
8. oktober Sør-Afrika mot Canada 19:15
9. oktober Argentina mot USA 13.45
Skottland mot Russland 16:15
Wales mot Fiji 18.45
11. oktober Australia mot Georgia 19:15
12. oktober New Zealand mot Italia 13.45
England mot Frankrike 17:15
Irland mot Samoa 19.45
13. oktober Namibia mot Canada 12:15
USA mot Tonga 14.45
Wales mot Uruguay  17:15
Japan mot Skottland 19.45
19. oktober Vinner av Pool C vs. Lunner-up av Pool D 16:15
Vinner av Pool B vs. 19:15
20. oktober Vinner av Pool D vs. Lunner-up av Pool C 16:15
Vinner av Pool A vs. 19:15
26. oktober Vinner av kvartfinale 1 mot vinneren av kvartfinale 2 17:00
27. oktober Vinner av kvartfinale 3 mot vinneren av kvartfinale 4 18:00
1. november Taper av semifinale 1 vs. taper av semifinale 2 18:00
2. november Rugby-VM-finalen i 2019 18:00

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 9 = 11