Hvordan se Pacquiao vs Thruman live online hvor som helst

Hvordan se Pacquiao vs Thruman live online


Manny Pacquiao vil møte mot WBA Welterweight Tittel innehaver lørdag 20. juli kl 17.00 (14.00 PST / 22.00 BST) på MGM Garden Arena i Las Vegas. Nedenfor viser vi deg hvordan du kan se Pacquiao vs. Thurman live online uansett hvor du befinner deg over hele verden.

Du må merke deg at dette innlegget bare vil anbefale offisielle kilder til live stream Pacquiao vs. Thurman. Med en populær bokser som Pacquiao slåss, kan seerne bli fristet til å ty til å bruke uoffisielle strømmer for å se på WBA Welterweight-tittelen. Vi anbefaler imidlertid at du bruker en offisiell strøm. Uoffisielle bekker kan være laglige og tilby dårlig kvalitet. De kan til og med bli tatt ut mens kampen strømmer på grunn av brudd på opphavsretten. Offisielle strømmer gir pålitelige tilkoblinger, høyere kvalitet og er lett tilgjengelige via alle enheter.

Alle tjenestene som streamer Pacquiao vs. Thurman er regionlåst. Du trenger en VPN for å få tilgang til disse plattformene i utlandet. Vi viser deg hvordan du kobler deg til via VPN, og hvilke VPN-er som tilbyr den beste forbindelsen for kampen.

Hvordan se Pacquiao vs Thurman bor i utlandet med en VPN

Seere kan enkelt fjerne blokkering av geobegrensede hendelser med riktig VPN. Følg trinnene for å streame Pacquiao mot Thurman i utlandet:

  1. Du må registrere deg for en VPN-tjeneste. Vi anbefaler ExpressVPN. To utmerkede lavkostalternativer er NordVPN og CyberGhost.
  2. Last ned og installer VPN-programvaren som passer for enheten din.
  3. Bestem hvilken tjeneste du vil fjerne blokkeringen nedenfor.
  4. Koble til en passende VPN-server basert på landet tjenesten du blokkerer, er begrenset til. For eksempel vil koble til en VPN-server fra USA, Canada, Storbritannia eller Irland fjerne blokkeringen av Fite TV.
  5. Forsøk å spille av en video fra den valgte tjenesten. Hvis det ikke lastes umiddelbart å fjerne informasjonskapsler og hurtigbuffer, kan det løse problemet.

Det kan være lurt å teste VPN-en din før kampen er planlagt å starte live streaming. Hvis det er noen problemer, kan du hente dem og ta dem opp før den store dagen.

Hvordan se Pacquiao vs. Thurman live online (USA)

USAs flagg

Pacquiao mot Thurman vil bli sendt på Fox pay-per-view. Du trenger ikke å være Fox-kunde for å glede deg over showet, men du må registrere deg på Fox Sports og kjøpe kampen.

Kampen koster $ 74,99 (pluss skatt). Det vil være tilgjengelig å streame på Foxsports.com eller gjennom FoxSports-appen.

Streaming gjennom Fox er begrenset til amerikanske kunder. Du må også ha en USA-basert betalingsmetode for å registrere deg på Fox Sports. Hvis du har en US-basert betalingsmetode, men er lokalisert eller reiser utenfor USA, kan du få tilgang til kampens strøm ved å koble til en amerikansk VPN-server. Trenger du fortsatt et VPN? ExpressVPN kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti som lar deg prøve det uten risiko.

Hvordan se Pacquiao vs Thurman live online (USA, Canada, Storbritannia, Irland)

Pacquiao vs. Thurman kan streames live i USA, Canada, Storbritannia og Irland gjennom Fite.tv.

Storbritannias og Irlands kunder vil kunne kjøpe kampen for £ 12,95 gjennom Fite.tv (se ITV Box Office for detaljer). Kampen koster 54,99 dollar for seere i USA og Canada. Du kan iverksette handlingen via nettstedet eller via mobilappene som er tilgjengelige fra iOS App Store eller gjennom Google Play. En Roku-app er også tilgjengelig for Roku, og en app er også tilgjengelig gjennom Amazon App Store.

Streaming er begrenset til USA, Canada, Storbritannia og Irland, men hvis du kobler deg til en VPN-server i et av disse landene fra utlandet, vil du kunne se kampen.

Pacquiao vs. Thurman Full Fight Card

FightWeight Class
Caleb Plant mot Mike Lee IBF Super mellomvekt
Yordenis Ugas vs. Omar Figueroa Jr. WBC Welterweight
Sergey Lipinets vs. John Molina Jr. weltervekt
Luis Nery vs Juan Carlos Payano WBC Silver Bantamweight
Efe Ajagba vs Ali Eren Demirezen tungvekt

Hvordan se Pacquiao vs. Thurman gratis på forespørsel

Seere på Filippinene kan se kampen gratis dagen etter gjennom ABS-CBNs iWant online streamingtjeneste.

Vanligvis er denne plattformen bare tilgjengelig for kunder lokalisert på Filippinene, men den kan låses opp ved å koble til en VPN-server fra Filippinene hvis du er i utlandet. Du kan bruke ExpressVPN til å omgå disse geografiske begrensningene til iWant gjennom Phillippines-serveren.

Hva du kan forvente av Pacquiao vs. Thurman-kampen

Den 40 år gamle Pacquiao kjemper mot en 30 år gamle Thurman. Ikke la aldersforskjellen lure deg. Pacquiao har prestert bra i sine to siste utflukter mens Thurman bare nylig kom tilbake til bokseaksjon etter en lang pause for å komme seg etter en bilulykke. Pacquiao er den eldre fighter og Thurman er høyere, så på overflaten ser det ut som Thurman har fordelen.

Thurman kan bruke sin lengdefordel til å slå til mens han er utenfor Pacquiaos rekkevidde. Imidlertid, hvis Pacquiao kommer i nærheten, kan han takle noen ødeleggende slag i kroppen. Det vil være en nær kamp, ​​men Pacquiaos opplevelse kan se ham gjennom spesielt gitt Thurmans lange pause fra handlingen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =