Hvordan se NFL London Games: Chicago Bears vs Oakland Raiders

Hvordan se NFL London Games online


Chicago Bears vs Oakland Raiders-kampen finner sted den Søndag 6. oktober klokka 18.00 BST (13:00 EST / 10 AM PST). Det første av fire NFL-kamper i London i 2019, det er også det første NFL-spillet på den nye Tottenham Hotspur Stadium. Mens billetter er utsolgt veldig raskt, kan du fremdeles se på nettet gratis ved hjelp av et virtuelt privat nettverk (VPN). Faktisk gjør VPN-er det til og med mulig å strømme Bears v Raiders-spillet i utlandet (utenfor Storbritannia).

Vi anbefaler bare offisielle kilder å se Chicago Bears vs Oakland Raiders live stream. NFL London Games tiltrekker seg mange uautoriserte strømmer. Disse unngås imidlertid best hvis du ikke vil gå glipp av noe av handlingen, da uoffisielle strømmer ofte tas offline på grunn av brudd på opphavsretten. De er også av mindre kvalitet, med dårlig løsning og problemer inkludert overdreven forsinkelse og buffering. Dessuten kan du se Chicago Bears vs Oakland Raiders gratis på nettet, så det er ikke nødvendig å bruke ulisensierte strømmer.

NFL London Game fra 2019 mellom Chicago Bears og Oakland Raiders vil bare bli sendt på regionlåste plattformer. Dette betyr trenger du en VPN for å se i utlandet.

Hvordan se Chicago Bears vs Oakland Raiders live online

Klar til å finne ut hvordan du kan strømme London Games-matchen mellom Chicago Bears og Oakland Raiders? Bare følg trinnene nedenfor.

Slik ser du på NFL London Games 2019: Bears vs Raiders gratis

  1. Registrer deg med en VPN som blokkerer BBC iPlayer. Vi anbefaler ExpressVPN. NordVPN og CyberGhost er imidlertid alternativer med stor verdi som også fungerer med BBC iPlayer.
  2. Last ned og installer riktig VPN-app for enheten din. Ovennevnte VPN-er tilbyr alle apper for desktop og mobil, samt Chrome- og Firefox-nettleserutvidelser.
  3. Åpne VPN-appen eller nettleserutvidelsen og koble til en server i Storbritannia. Dette vil gi deg en britisk IP-adresse og gjøre det mulig for deg å fjerne blokkeringen av BBC iPlayer selv om du er i utlandet.
  4. Registrer deg for en BBC iPlayer-konto (den er gratis). Du må opprette et brukernavn og passord og oppgi fødselsdato, e-postadresse, land og Storbritannia postnummer (selv om alle britiske postnummer vil fungere).
  5. Test VPN-en din med BBC iPlayer i forkant av Bears vs Raiders-spillet. Det skal blokkeres! Hvis ikke, anbefaler vi at du tømmer nettleserens cache og informasjonskapsler.

Hvis du fortsatt har problemer til tross for at du følger alle trinnene ovenfor, ikke bekymre deg. Det er verdt å koble seg til en annen britisk server hvis IP-adressen du bruker er svartelistet. Du kan også kontakte VPNs kundesupport for ytterligere veiledning. Å gjøre det i forkant av NFL London Games 2019 vil gi deg tid til å ta opp eventuelle problemer og unngå å gå glipp av Bears vs Raiders-spillet.

Hvordan se Chicago Bears vs Oakland Raiders live stream gratis på britisk TV

Chicago Bears vs Oakland Raiders-kampen vil bli sendt direkte, gratis, på BBC iPlayer. Det vil også være tilgjengelig på forespørsel i rundt en måned etterpå, så ikke bekymre deg hvis du har andre planer på spilldagen.

For å se BBC iPlayer, må du registrere deg for en gratis konto. I tillegg, mens det er nødvendig med en britisk TV-lisens for å bruke BBC iPlayer, bekrefter ikke denne tjenesten faktisk om du har en eller ikke.

Det er verdt å vite at BBC iPlayer er regionlåst og bare tilgjengelig i Storbritannia. Av denne grunn trenger du en VPN og UK IP-adresse for å se i utlandet. ExpressVPN inkluderer en 30-dagers pengene-tilbake-garanti som betyr at du kan prøve det risikofritt og motta full refusjon hvis du ikke er fornøyd.

Hvor ellers kan jeg live stream Bears vs Raiders online i Storbritannia?

Storbritannia flagg

Et annet alternativ for å se NFL London Games 2019 i Storbritannia er via Sky Sports. Selv om dette ikke er et gratis alternativ, kan det være av interesse for eksisterende Sky Sports-kunder, siden det lar deg gjøre det live stream NFL London Games 2019 via nettet Sky Go app. Sky-kunder kan legge den komplette sportspakken til sitt eksisterende abonnement for £ 23 per måned.

Hvis du ikke har Sky TV, er det muligheten til å se kabelfritt via Now TV. Med det kan du kjøpe et Sky Sports dagspass for £ 9.99 (det er også ukentlige og månedlige pass for henholdsvis £ 14.99 og £ 33.99). Imidlertid, med gratis-til-se-dekning tilgjengelig, er det virkelig ingen grunn til å se på Now TV.

Både Sky Go og Now TV er geobegrensede plattformer, så det kreves en VPN for å se utenfra Storbritannia.

Hvor ellers kan jeg se Chicago Bears vs Oakland Raiders live stream online?

OSS

USAs flagg

Det er alltid mange alternativer når det gjelder å se NFL-spill i USA, og London Games i 2019 er intet unntak. Chicago Bears vs Oakland Raiders-spillet vil komme live på Fox. For å se på nettet, må du gå til Fox-nettstedet og logge på med informasjonen om din amerikanske TV-leverandør.

Hvis du ikke har kabel-TV, jaou kan fortsatt se Fox Sports via følgende strømmetjenester (som alle inkluderer en gratis prøveperiode): AT&T TV Now (fra $ 50 USD / måned), FuboTV (fra $ 54,99 / måned), Hulu med Live TV ($ 44,99 / måned), PlayStation Vue (fra $ 49,99 / måned) og YouTube TV ($ 49,99 / måned). Alle disse tjenestene er geobegrensede og bare tilgjengelige i USA. Du kan imidlertid fjerne blokkeringen av dem og se fra utlandet med en VPN og amerikansk IP-adresse.

Tyskland

BAFTA 2019 tyskland

ProSieben er en av få kringkastere som har sikret fri-til-luft NFL-rettigheter. Den kringkaster to kamper hver søndag, i tillegg til sluttspillet og Super Bowl. Chicago Bears vs Oakland Raiders-spillet vil komme på ProSieben Maxx. Mens du kan live stream spillet gratis med ProSieben, kreves en VPN og tysk IP-adresse hvis du planlegger å se utenfra Tyskland.

Australia

australia flagg

ESPN og ESPN2 vil tilby live og on-demand dekning av alle NFL-spill i den ordinære sesongen, inkludert Chicago Bears vs Oakland Raiders. Hvis du allerede er en Foxtel-kunde, kan du streame spillet via Foxtel Go-appen.

men, Foxtel Go er ikke den eneste måten du kan se på nettet med Foxtel. Det er også Foxtel Now - en frittstående tjeneste som koster $ 25 hver måned for basisabonnementet og en ekstra $ 29 månedlig for Sport-pakken. Dessuten kommer det med en 10-dagers gratis prøveperiode. Foxtel Go and Now-appene er bare tilgjengelige i Australia, så du trenger å få en australsk IP-adresse via en VPN for å fjerne blokkeringen av dem i utlandet.

Ikke se landet ditt her?

Hvis landet ikke er oppført ovenfor, ikke bekymre deg! NFL-spillet mellom Chicago Bears og Oakland Raiders vil bli sendt i mange land. Her er en liste over nåværende NFL-sendere som går i sesongen 2019.

En ytterligere måte å se Chicago Bears vs Oakland Raiders på er via NFL Game Pass. Denne abonnementsbaserte tjenesten sender alle NFL-spill live. Dessuten er den tilgjengelig i dusinvis av land over hele verden. Dette inkluderer Australia, Frankrike, Tyskland, Mexico, Spania og Storbritannia (her er en full liste over land). Et årlig NFL Game Pass-abonnement koster $ 199.99 og inkluderer alle spill live (inkludert sluttspillet og Super Bowl).

Kan jeg bruke en gratis VPN for å se Chicago Bears vs Oakland Raiders?

Det er viktig å merke seg det mange gratis VPN-er kan ikke fjerne blokkering av regionlåste plattformer som BBC iPlayer og Sky Go. Enda verre er det at gratis VPN-er er veldig treg, noe som gjør live streaming av sportsbegivenheter som NFL London Games spesielt utfordrende. Den hyppige etterslep og buffering kan til og med gjøre at du går glipp av viktige øyeblikk i spillet Bears vs Raiders.

Som om dårlig ytelse ikke var dårlig nok, gjør gratis VPN-er vanligvis ikke nok for å holde deg trygg på nettet. Mangel på sikkerhetsfunksjoner som kryptering eller drepebryter betyr at du risikerer å få dataene dine kompromittert. Noen gratis VPN-er bruker til og med skyggefulle taktikker for å tjene penger; en metode er å spore surfehistorikken din, selge den til tredjepart uten din viten. Unødvendig å si er en gratis VPN ikke verdt risikoen.

Hva skal jeg vite om NFL London Games?

De aller første NFL London Games fant sted i 2007. Det året slo New York Giants Miami Dolphins 13-10 på Wembley Stadium. Totalt er det spilt rundt 24 kamper i London. Bare Green Bay Packers har ennå ikke spilt i et International Series-spill.

I år skal fire kamper spilles i London, hvorav to vil finne sted på Wembley Stadium (Cincinnati Bengals vs Los Angeles Rams og Houston Texans mot Jacksonville Jaguars). men, to spill vil, for første gang, være vertskap på Tottenham Hotspur Stadium (Chicago Bears vs Oakland Raiders og Carolina Panthers vs Tampa Bay Buccaneers) - det første spesialbygde NFL stadion utenfor USA.

Hvem er favorittene til å vinne Chicago Bears vs Oakland Raiders-spillet?

Selv om dette vil være et Raiders hjemmekamp, Chicago Bears er favorittene til å vinne. På vei inn i London-spillet har de to lagene spilt fire kamper i NFL-sesongen 2019–20. Bears-rekorden er 3-1 mens Raiders er 2-2.

Imidlertid er det noen grunn til optimisme for Raiders etter en seier 31-24 over Colts. Videre er det noen tvil om bjørnenes start-quarterback Mitch Trubisky vil spille etter at han pådro seg en forskjøvet skulder kontra vikingene.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2