Hvordan se NBA Draft 2019 live online hvor som helst

Hvordan se NBA Draft 2019 live online hvor som helst


NBA-utkastet i 2019 går live klokka 19.00. EST (UTC -4) torsdag 20. juni. ESPN har eksklusive kringkastingsrettigheter på både TV og internett. Vi viser deg flere måter du kan se ESPN NBA Draft live stream fra hvor som helst gratis.

Merk at alle offisielle ESPN-strømmer er regionlåst til USA. Hvis du ikke er i USA, kan du fremdeles få tilgang til strømmen med en VPN. Forkortelse for Virtual Private Network, en VPN krypterer internettforbindelsen din og ruter den gjennom en server på et annet sted. I dette tilfellet vil du sette VPN-appen din til USA for å fjerne blokkering av ESPN og se på utkastet. Dette vil tillate deg å se NBA Draft fra Canada, Storbritannia eller hvor som helst ellers i verden.

Slik strømmer du NBA Draft med en VPN

Hvis du bor utenfor USA, trenger du en VPN for å få tilgang til ESPN live-strømmer og se 2019 NBA Draft online.

Vår toppanbefaling er ExpressVPN. Det tilbyr rikelig båndbredde for live streaming, mange servere å velge mellom, og 24/7 live chat support. Selv om du allerede er i USA, vil ExpressVPN forbedre personvernet ditt og kan hindre internettleverandøren din fra å stryke videostrømmer.

Hvis du leter etter et budsjettalternativ, er NordVPN og CyberGhost solide alternativer.

Når du har registrert deg for en VPN, følg disse trinnene:

 1. Last ned og installer VPN-appen for enheten din.
 2. Åpne appen og velg en server i USA
 3. Slå den Koble knapp
 4. Åpne strømmen og begynn å se NBA Draft!

BESTE VPN FOR NBA-KONTROLL: ExpressVPN er en rask, sikker VPN som kan fjerne blokkering av ESPN-livestreams. Leveres med en risikofri pengene-tilbake-garanti.

Hvor du kan se NBA Draft 2019 live online

Du kan se ESPN online noen få steder. Alle av dem er bare tilgjengelige i USA eller via VPN. Merk at de fleste krever en USA-basert betalingsmetode, men tilbyr gratis forsøk, slik at du kan se hele NBA Draft gratis online og deretter avbryte etterpå:

 • ESPN+: Den offisielle frittstående strømmetjenesten til ESPN koster $ 4.99 per måned eller $ 49.99 per år. Leveres med en 1 måneders garanti. Merk at en VPN sannsynligvis ikke vil fungere hvis du bruker en Android- eller iOS-smarttelefon for å se på.
 • Se ESPN: ESPNs hovednettsted og app der du kan se direktesendte strømmer ved å logge inn med din amerikanske kabelleverandør.
 • Slynge-TV: Streaming-tv-tjeneste for snorer som ikke vil ha kabel eller satellitt. Sling Orange, pakken som inkluderer ESPN, er $ 25 per måned. I skrivende stund reduserer 40 prosent rabatt prisen til $ 15 per måned. EN 7-dagers gratis prøveperiode er på tilbud.
 • YouTube TV: YouTubes betalte tjeneste viser livekanaler for $ 40 per måned inkludert ESPN og ESPN2. Du kan spille inn direktesendinger for senere visning uten lagringsgrenser. Opptil seks kontoer er tillatt per husholdning, og det følger med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • Hulu + Live TV: Hulos live-streamingtjeneste i USA tilbyr en 7-dagers gratis prøveperiode som inkluderer ESPN. Du kan se i en nettleser eller få appen for Android, Apple TV, Chromecast, Fire TV, spillkonsoller, Roku og smart TV.
 • PlayStation Vue: Leveres med en 5-dagers gratis prøveperiode. 45 dollar per måned gir deg standard bakkekanaler inkludert ESPN og ESPN2. Som med de andre er PS Vue bare tilgjengelig i USA, men du trenger ikke en PlayStation-konsoll for å bruke den. Apper er tilgjengelige for iOS, Android, Chromecast, Apple TV, Fire TV og Roku, eller en nettleser. Du kan se PS Vue på opptil fem enheter samtidig.
 • DirecTV nå: Denne frittstående TV-streamingtjenesten fra kabelleverandøren DirecTV krever ikke kabelabonnement for å bruke den. Basepakken inkluderer $ 50 per måned ESPN og ESPN2.

Pass på skisserte strømmer

Alle strømmer som er oppført her er autorisert av ESPN. Fordi NBA Draft er en stor begivenhet, vil den imidlertid uten tvil bli vist på en rekke usanerte streamingsider. Disse nettstedene inneholder ofte påtrengende eller ondsinnede annonser, video av lav kvalitet og upålitelige strømmer som kan slås av når som helst..

Ikke risikere å gå glipp av utkastet eller få et virus på grunn av en skissert strøm!

Kan jeg se NBA Draft online i Canada eller i utlandet?

Mens det er mye etterspørsel etter å se NBA Draft i Canada, er dekningen regionlåst til USA. Kanadiske og andre internasjonale seere kan streame dekning ved hjelp av en VPN og en av de offisielle kringkasterne oppført ovenfor. NBA har internasjonal appell, spesielt med seere på Filippinene, Storbritannia, Australia, Spania, Tyskland og andre steder i Europa. Hvis du er et sted utenfor USA må du bruke en VPN.

Hvem skal være i ditt NBA Mock Draft 2019??

De 10 beste prospektene å se opp i årets utkast er:

 • Zion Williamson, Duke
 • Ja Morant, Murray State
 • RJ Barrett, Duke
 • Darius Garland, Vanderbilt
 • De’Andre Hunter, Virginia
 • Jarrett Culver, Texas Tech
 • Cam Reddish, Duke
 • Coby White, North Carolina
 • Sekou Doumbouya, Guinea
 • Nassir Little, North Carolina
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =