Hvordan se Frankrike mot Argentina live gratis (Rugby-VM 2019)

Hvordan se Frankrike mot Argentina gratis online


Årets Rugby-VM arrangeres i Tokyo, så internasjonale fans har blitt vant til spill som sendes tidlig på morgenen. Hvis du vil se Frankrike mot Argentina, blir det det sendes direkte klokken 02.45 EST (11:45 AM PST / 7:45 AM BST) 21. september, selv om de fleste plattformene som viser kampen, også lar deg se på forespørsel senere hvis du foretrekker det. Les videre for å finne ut hvordan du kan strømme kampen mot Frankrike mot Argentina gratis, fra utlandet.

Det er viktig å merke seg det Vi vil bare anbefale offisielle kilder. Dessverre er det nesten alltid ulisensiert strøm av store sportsbegivenheter som Rugby-VM. Når det er sagt, fraråder vi å bruke dem; videokvaliteten er ofte veldig lav, og strømmer har en tendens til å bli for høye. Videre kan tredjepartsstrømmer tas offline når som helst for brudd på opphavsretten. Du kan enkelt se Frankrike mot Argentina online gratis uansett, så det er ingen fordel å bruke skyggefulle, uautoriserte strømmer.

Denne lampen vil bare vises på regionlåste strømmetjenester. Dette betyr at hvis det ikke er noen offisiell kringkaster i ditt land, trenger du en VPN for å se på.

Hvordan se Frankrike mot Argentina bor i utlandet med en VPN

Ikke bekymre deg; selv om du aldri har brukt VPN før, er det enkelt å fjerne blokkering av geobegrenset innhold. Bare følg trinnene nedenfor for å streame Frankrike mot Argentina-kampen hvor som helst gratis.

Slik ser du Frankrike mot Argentina live hvor som helst:

  1. Registrer deg først på en VPN av høy kvalitet. Vi anbefaler ExpressVPN selv om NordVPN og CyberGhost begge er utmerkede og rimelige alternativer.
  2. Last deretter ned den aktuelle versjonen av appen for enheten din, installer den og logg inn.
  3. Koble til en av VPNs britiske servere (ideelt sett i en stor by som London eller Manchester).
  4. Opprett en gratis ITV Hub-konto. Du blir bedt om å oppgi et postnummer, men det er ingen bekreftelse på plass, og som sådan vil noen gyldig postnummer bli akseptert.
  5. Til slutt kan du prøve å spille av en video på ITV Hub. Det meste av tiden vil det spille umiddelbart. Hvis ikke, tøm nettleserens informasjonskapsler og hurtigbuffer, og legg deretter siden på nytt.

Verdensmesterskapet i Frankrike mot Argentina Rugby blir sendt direkte, så det er viktig at du sørger for at VPN-en din fungerer på forhånd. På denne måten har du fortsatt tid til å få hjelp fra VPNs kundesupportteam dersom noe skulle gå galt.

Hvordan se Frankrike mot Argentina gratis på britisk TV

Britisk flagg - union jackBritisk flagg - union jack - Storbritannia

Dette spillet, som alle andre Rugby-VM-armaturer, vil bli sendt direkte på ITV. Som sådan kan du se Frankrike mot Argentina gratis, enten på tradisjonell TV eller online ved å bruke ITV Hub. Har du ikke lyst til å stå opp i de tidlige timene om morgenen? Ikke noe problem; denne kampen vil være tilgjengelig på forespørsel i 30 dager etter at den sendes.

ITV Hub er helt gratis å bruke men britisk lov krever at du har en TV-lisens hvis du vil se noe på nettet samtidig som det vises på TV. Når det er sagt, sjekker ikke denne tjenesten faktisk om du har en lisens, i stedet er avhengig av et æresystem.

Denne plattformen er regionlåst og bare tilgjengelig i Storbritannia. Du kan fremdeles få tilgang til den fra utlandet ved å koble til en britisk VPN-server. Har du fortsatt ikke VPN? ExpressVPN kommer med en risikofri 30-dagers pengene-tilbake-garanti; Hvis du ikke er fornøyd, bare avbryt i løpet av denne tiden for å kreve full refusjon.

Hvor ellers kan jeg live strømme Frankrike mot Argentina spillet online?

Rugby-VM sendes i over 30 land, så det bør være ganske enkelt for deg å finne en passende lokal kilde. Ta en titt nedenfor for å se hvilke nettverk som viser Frankrike mot Argentina hvor du er:

USA

USAs flagg

NBC er det eneste nettverket som viser Rugby-VM-kamper i USA. Du kan se noen av disse online gratis hvis kabel-TV-pakken din inneholder NBC-kanaler, men dessverre Frankrike mot Argentina er kun tilgjengelig for NBC Sports Gold abonnenter.

Individuelle spillpasseringer koster $ 29.99 USD, som er utpressende og sannsynligvis en anstrengelse for å få deg til å betale for $ 199.99 Rugby World Cup Pass. Dette er spesielt problematisk gitt at det samme innholdet sendes gratis i andre land.

NBC Sports Gold er bare tilgjengelig i USA. Som sådan trenger du en VPN for å bruke denne plattformen fra utlandet.

Frankrike

flag_of_France

Franske fans har det lett: TF1 vil vise hvert Rugby-VM-inventar i 2019 på nett gratis. Du må opprette en konto for å se, men dette tar bare et sekund og krever bare at du oppgir den vanlige personlige informasjonen (navn, fødselsdato og så videre).

Det er verdt å merke seg at denne plattformen sendes utelukkende på fransk og ikke tillater deg å bruke undertekster. Som det er geobegrenset, må du enten være i Frankrike eller koblet til en fransk VPN-server før du kan se noe.

Argentina

Flagg_Argentina argentinsk

Argentinere (og faktisk fans over hele Latin-Amerika) kan det stream Frankrike mot Argentina live, med spansk kommentar, på ESPN. Du må logge deg på med kabel-TV-leverandørens opplysninger, men siden det foreløpig ikke er noe alternativ å kjøpe et online-abonnement.

ESPN Deportes er geobegrenset, og du må være i et latinamerikansk land for å bruke det. Hvis du imidlertid er i utlandet, kan du bruke tjenesten som normalt ved å koble til en VPN-server i hjemlandet.

Canada

Kanadisk flagg

TSN vil kringkaste hvert Rugby-VM-inventar i 2019 (inkludert Frankrike mot Argentina) live i Canada. Hvis du allerede får TSN-kanaler som en del av kabelabonnementet ditt, kan du ganske enkelt logge på og se uten ekstra kostnad.

Ellers må du kjøpe et digitalt pass; dagskort koster $ 4,99 CAD hver mens et månedlig pass er $ 19.99 CAD. Denne tjenesten inkluderer ikke noen prøveperiode. Betalingsmåten din må kobles til en kanadisk adresse, så det er nesten umulig å registrere seg hvis du ikke bor i Canada.

TSN er regionlåst, men hvis du kobler til en kanadisk VPN-server, kan du bruke den fra utlandet uten problemer.

Andre lokasjoner

Så du ikke landet ditt ovenfor? Ikke bekymre deg: med offisielle Rugby-VM-kringkastere i flere titalls land, er det fortsatt en god sjanse for at du kan se. Selv om regionen ikke har full dekning, sendes kamper inkludert landslaget ofte på gratis-å-se-kanaler.

Rugby-VM i 2019: Frankrike mot Argentina spådommer

Frankrike har en betydelig historisk fordel her. Den har nådd Rugby-VM-finalen tre ganger, mens Argentinas beste plassering var på 3. plass. Videre har Frankrike vunnet 36 av de 51 kampene disse to lagene har spilt mot hverandre, noe som gir det en seiersrate på 70 prosent.

Når det er sagt, selv om den franske landslagstroppen er favoritten til denne kampen, kan det gå uansett. Argentina hadde kanskje tapt sine fire siste kamper, men det var bare med en håndfull poeng hver gang, og disse kampene var mot langt mer skremmende motstandere, inkludert verdens nest rangerte lag, New Zealand.

Se også: Hvordan se Rugby-VM på nettet

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5