Hvordan se English Premier League live online (uten kabel)

Hvordan se English Premier League live online


Den første kampen i den engelske Premier League 2019/20 (Liverpool mot Norwich) finner sted kl. 20.00 BST (kl. 12.00 / kl. 15.00 EST) 9. august. Kampene avholdes hver helg og noen ganger på mandager, men med 380 kamper totalt, noen inventar vil skje samtidig, og det er derfor det er så viktig å bestemme hvilke lag du er interessert i å se på i god tid. Det er imidlertid ingen grunn til å bekymre deg: nedenfor vil vi gi deg beskjed om hvordan du kan strømme hvert engelske Premier League-spill live (selv om du for øyeblikket er i utlandet).

Vær oppmerksom på at vi bare vil anbefale offisielle kringkastere å se Premier League uten kabel. På grunn av denne ligaens popularitet er det sannsynligvis ulisensierte strømmer tilgjengelig, men vi anbefaler ikke å bruke dem. Videoen er ofte laggy og lavoppløselig, pluss at tredjepartsstrømmer kan tas offline når som helst for brudd på opphavsretten, noe som betyr at du kanskje ikke en gang får se hvem som vinner. Det er legitime EPL-kringkastere i over 50 land, så det er ikke nødvendig å bruke skyggefulle, ulisensierte strømmer.

EPL-kamper vises bare på streymelåste strømmetjenester. Som et resultat trenger du en VPN for å se fra utlandet.

Beste VPN for den engelske Premier League: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.ExpressVPN.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

VPN-er er mest kjent for sin evne til å kryptere trafikken din, og skjule aktivitetene dine for snoopere som din internettleverandør, arbeidsgiver eller myndighet. De lar deg imidlertid forfalske plasseringen din, noe som gir deg tilgang til geo-blokkerte tjenester som NBC Sports og Sky Go fra utlandet. Vi anbefaler ExpressVPN: denne høyhastighetstjenesten har over 3000 servere i 94 land, kraftige sikkerhets- og personvernfunksjoner og utmerket avblokkeringsevne.

Du kan registrere deg for ExpressVPN på få minutter: bare velg ønsket abonnementslengde (en måned, seks måneder eller et år) og betale. Hvis du er bekymret for personvernet, kan du velge å betale i Bitcoin, men ettersom ExpressVPN ikke logger noen personlig identifiserbar informasjon, blir din anonymitet garantert uansett. Denne tjenesten har til og med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve den uten risiko og kreve full refusjon hvis du ikke er fornøyd.

BESTE VPN FOR STREAMING SPORTS: ExpressVPN blokkerer store sportsstrømmetjenester, gir gjennomgående høye hastigheter og bruker nyskapende sikkerhets- og personvernfunksjoner for å holde deg trygg.

Hvordan se den engelske Premier League i utlandet med en VPN

Er du ny på VPN-er og ikke sikker på hvordan du kommer i gang? Bare følg trinnene nedenfor for å fjerne blokkeringen og strømmen av den engelske Premier League hvor som helst:

 1. Registrer deg først på en passende VPN. Vi har kort nevnt ExpressVPN ovenfor, men NordVPN og CyberGhost er to lavkvalitetsalternativer.
 2. Last ned og installer VPN-appen, og pass på å få riktig versjon for enheten din.
 3. Opprett en konto med strømmetjenesten du vil bruke. Vær oppmerksom på at du sannsynligvis vil trenge en betalingsmetode som er koblet til en lokal adresse.
 4. Koble til en server i det aktuelle landet. Du kan bruke en britisk server for å fjerne blokkering av Sky Go, eller en amerikansk server for å se på NBC Sports.
 5. Prøv å spille av en video på den valgte tjenesten. I de fleste tilfeller bør den lastes umiddelbart. Hvis det ikke gjør det, kan du prøve å tømme informasjonskapsler og hurtigbuffer i nettleseren, og deretter laste siden på nytt.

EPL-kamper sendes live over hele verden, så det er viktig å sørge for at VPN-en din fungerer før avspillingstid. Dette gir deg god tid til å få hjelp fra VPNs kundesupportteam hvis noe ikke fungerer som forventet.

Slik strømmer du den engelske Premier League live online

EPL inneholder kanskje bare engelske fotballag, men den har fans (og kringkastere) over hele verden. Nedenfor vil vi gi deg beskjed om hvilke nettverk som viser EPL i ditt land:

USA

USAs flagg

Det er to EPL-kringkastere i USA: NBC Sports for engelskspråklig dekning og Telemundo for spansktalende publikum. Hvis kabel-TV-abonnementet ditt inkluderer et av disse nettverkene, kan du logge deg på respektive nettsted og se på hver EPL-kamp uten ekstra kostnader. Hvis ikke, ikke gå i panikk: det er mange måter å streame EPL online uten kabel.

Den enkleste måten er å registrere deg for en over-top streamingtjeneste som Hulu med Live TV, PlayStation Vue, fuboTV, YouTube TV eller DirecTV Now. Disse koster rundt $ 40 USD per måned og lar deg se både NBC Sports og Telemundo live online. Som en bonus inkluderer hver av disse tjenestene en gratis prøveperiode, slik at du kan prøve dem ut og se hva som er riktig for deg.

Du kan også kjøpe et engelsk Premier League-pass på NBC Sports Gold, men vi anbefaler ikke dette. Det minst kostbare passet koster omtrent det samme som strømmetjenestene ovenfor, og lar deg bare se 140 av denne sesongens 380 spill. For å streame hvert EPL-inventar, må du betale $ 64.99 per måned, noe som bare ikke er fornuftig, for det er billigere alternativer som lar deg se et bredere spekter av innhold.

Alle tjenestene ovenfor er regionlåst, noe som betyr at du må være i USA eller bruke en amerikansk VPN-server for å bruke dem.

Storbritannia

Britisk flagg - union jackBritisk flagg - union jack - Storbritannia

Ironisk nok får britiske fans se færre EPL-kamper enn folk i andre land, takket være landets avslag på å kringkaste spill mellom 14.45 og 17.15 på lørdager. Som sådan er det bare rundt 150 inventar som er tilgjengelige for å se på nettet i Storbritannia.

De fleste engelske Premier League-inventar vil bli sendt av enten Sky Sports eller BT Sports. Hvis du allerede abonnerer på et av disse nettverkene, kan du logge deg på det aktuelle nettstedet og begynne å se øyeblikkelig uten ekstra kostnader. Hvis ikke blir ting litt mer kompliserte.

BT Sports tilbyr ikke noen form for nettbasert pass, så med mindre du har kabel-TV, vil du ikke kunne se. Videre er denne tjenesten ganske dyr (prisene starter på £ 25 per måned med mindre du allerede har BT TV) gitt at den bare viser ett spill hver uke. Motsatt, Sky Sports vil vise 126 kamper og lar deg se uten kabel ved å kjøpe et Now TV-pass (£ 33.99 per måned).

For første gang vil EPL-fans kunne se visse kamper live på Amazon Prime Video. Imidlertid koster denne plattformen £ 7,99 per måned og vil bare vise spill i midten av uken i begynnelsen av desember, og inventar til boksedagen, så det kan ikke være verdt å registrere deg på ennå.

BT Sports, Sky Sports, Now TV og Amazon Prime Video UK er bare tilgjengelige i Storbritannia. Eksisterende abonnenter kan bruke disse tjenestene som normalt når de er i utlandet ved å koble til en britisk VPN-server.

Australia

australia flagg

Optus Sports har eksklusive kringkastingsrettigheter til den engelske Premier League-sesongen 2019/20. Det er imidlertid verdt å nevne at EPL-kamper vil bli sendt sent på kvelden i Australia, vanligvis mellom midnatt og 05:00 AEST.

Hvis du har en eksisterende TV-, telefon- eller bredbåndskontrakt med Optus, kan Optus Sports allerede være inkludert, noe som betyr at du kan se EPL online gratis. Hvis det ikke er det, eller hvis du er med en annen kabelleverandør, kan du registrere deg ved å bruke iOS- eller Android-appen for $ 14.99 AUD per måned. Merk at appen bare er påkrevd for registrering; etterpå vil du kunne se via Optus nettsted hvis du foretrekker det.

Optus Sports er regionlåst, så hvis du er utenfor Australia, trenger du en VPN for å se på.

Canada

Kanadisk flagg

I motsetning til tidligere år kan kanadiske fotballfans nå se hver eneste EPL-kamp live ett sted: DAZN. Denne tjenesten koster $ 20 CAD per måned eller $ 150 årlig og leveres med en måned gratis prøveperiode.

Det er verdt å nevne at DAZN har ekstremt strenge geobegrensningsfunksjoner, og som sådan vil de fleste VPN ikke kunne fjerne blokkeringen av det fra utlandet. Videre trenger du en betalingsmetode som er koblet til en kanadisk adresse for å registrere deg.

Andre lokasjoner

Ikke få panikk hvis du ikke så landet ditt oppført ovenfor; Det er bare at EPL vises i for mange land til å dekke dem alle enkeltvis. Heldigvis har Wikipedia en oppdatert liste over engelske Premier League internasjonale kringkastere, så du burde kunne finne en passende lokal kilde uten for mye trøbbel. Denne listen lar deg også vite hvilket språk hver kringkaster bruker, noe som betyr at du ikke vil kaste bort tiden din og prøve å se en strøm som du ikke kan forstå.

EPL 2019/20 full plan

Hele EPL-sesongen består av 380 inventar og vil løpe fra 9. august til 17. mai 2020. Hver konkurrerende tropp skal spille hvert annet lag to ganger, både hjemme og borte, i totalt 38 kamper per lag. Det er for mange kamper å liste her, men du kan finne den offisielle ligaen nettstedet har en komplett Engelsk Premiere League 2019/20 tidsplan.

Hvilke lag er i den engelske Premier League?

Det er 20 lag i den engelske Premier League. Hvert år blir de tre beste lagene fra den engelske fotballigaen forfremmet, og de tre nederste lagene i EPL blir nedrykk, noe som bidrar til å holde ting friskt, selv på et så høyt nivå som dette. I år falt Cardiff, Fulham og Huddersfield ned til EFL, mens Aston Villa, Norwich og Sheffield United ble forfremmet.

Lagene som konkurrerer i EPL-sesongen 2019/20 er som følger:

 • Arsenal
 • Aston Villa
 • AFC Bournemouth
 • Brighton og Hove Albion
 • Burnley
 • Chelsea
 • Krystallpalass
 • Everton
 • Leicester City
 • Liverpool
 • Manchester City
 • Manchester United
 • Newcastle United
 • Norwich City
 • Sheffield United
 • Southampton
 • Tottenham Hotspur
 • Watford
 • West Ham United
 • Wolverhampton Wanderers
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 57 =