Hvordan se Deontay Wilder vs. Tyson Fury live online hvor som helst

Det tunge verdensmesterskapet mellom Deontay Wilder og Tyson Fury er bare noen dager unna. Kampen er planlagt 1. desember 21.00 EST / 02.00 GMT, men du vil sikre strømtilgang på forhånd. Du kan se Wilder vs. Fury online i USA. Du kan også live stream Wilder vs. Fury i utlandet fra Storbritannia, Australia, New Zealand og andre land.


Avhengig av hvor du befinner deg, kan det hende du må bruke en VPN for å live stream Wilder vs. Fury online. Guiden vår viser deg ikke bare hvor du kan se tyngdekampen i primærland, men hvilke VPN-er som er best å bruke, og hvordan du kan se online live-strøm hvor som helst gratis.

Gitt den høye profilen til denne kampen, kan det være mange gratis alternativer utenfor de legitime strømmetjenestene. Artikkelen vår fokuserer kun på legitime streamingalternativer for Deontay Wilder vs.Tyson Fury tunge mesterskapsarrangement.

Fury vs. WilderKilde: Showtime

Heavyweight World Championship-arrangementet blir overskrevet av en må-se-kamp mellom Deontay Wilder og Tyson Fury. Begge boksere kommer inn i kampen med utmerkede plater og titler av seg selv fra tidligere hendelser.

Arrangementet vil være tilgjengelig via følgende tjenester:

 • OSS: Showtime PPV
 • UK: BT Sport Box Office
 • Australia: Hovedseremoni
 • New Zealand: Sky Arena
 • Danmark: Viaplay PPV
 • Sverige: Viaplay PPV
 • Tyrkia: DMAX - GRATIS VALG

Det er ikke kunngjort andre kanaler i andre land på dette tidspunktet. I tillegg, med unntak av DMAX i Tyrkia, vil Tyson Fury og bare være tilgjengelig via Pay-Per-View. Imidlertid er DMAX en friluft-kanal som alle kan se på, selv om det kan være nødvendig med en VPN hvis du er utenfor Tyrkia, og spesielt når begivenheten begynner.

Beste VPN for Wilder vs. Fury: ExpressVPN

ExpressVPN best for streaming av sport

For det meste vil du ikke kunne se Wilder vs. Fury live online uten Pay-Per-View-tilgang. Heldigvis gir friluft-alternativet fra Tyrkia et attraktivt alternativ, men du vil sannsynligvis finne en geografisk innholdsblokk på plass når du prøver å stille inn online.

Du kan enkelt omgå geografiske innholdsblokker med en VPN. Virtuelle private nettverk lar deg skjule forbindelsen din i en privat, kryptert tunnel. Du vil også få tildelt en ny IP-adresse tilknyttet landet der VPN-serveren er lokalisert. Få VPN-er har servere lokalisert i Tyrkia, men vi har funnet en rask server tilgjengelig via ExpressVPN.

Hvis du velger å bruke et av de andre strømningsalternativene for Wilder vs. Fury, vil en VPN fremdeles hjelpe til med å unngå ISP-hastighetsregulering eller kan tillate deg å kjøpe og se PPV-arrangementer fra utlandet.

EKSKLUSIVT HANDEL: Få ytterligere 3 måneder uten ekstra kostnader ved å registrere deg i ExpressVPNs årsplan. Dette inkluderer en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve den uten risiko.

Gjør følgende for å få VPN til å jobbe med Wilder vs. Fury:

 1. Opprett en konto med VPN-tjenesten din. Vi anbefaler ExpressVPN, men det kan også være lurt å vurdere NordVPN (har også en Tyrkia-server) og Cyberghost (ingen Tyrkia-server).
 2. Installer VPN-programvaren på den valgte enheten din, eller flere enheter. Deretter kobler du til det landet du velger (enten Tyrkia eller landet der du håper å få tilgang til Wilder vs. Fury PPV-strømmer).
 3. Kjøp PPV-streaming-tilgang via ønsket streamingkilde, eller koble til DMAX Turkey-nettstedet for streaming.

Vi anbefaler å fullføre denne prosessen før kampen for å sikre at du har tilgang.

Du kan støte på tilkoblingsproblemer avhengig av beliggenhet og strømningsalternativ. Vi anbefaler at du eliminerer så mye stedsinformasjon som mulig, som kan inkludere logging av Google Chrome, slette stedsbaserte data (informasjonskapsler, cache) og slå av lokasjonstjenester.

For mer informasjon om hvordan og hvor du får tilgang til Wilder vs. Fury i land der det er tilgjengelig, les nedenfor.

forente stater

Fury vs. villere oss

Showtime PPV er den eneste leverandøren for Deontay Wilder vs.Tyson Fury-kampen i USA. Kostnadene vil variere fra $ 64 til $ 75, avhengig av hvilken leverandør du bruker. De fleste tilbydere har foreløpig ikke gjort tilgjengelige priser på dette tidspunktet.

I følge Showtime kan du kjøpe PPV-hendelsen gjennom følgende transportører:

 • Xfinity
 • DirecTV
 • Spectrum
 • Dish
 • Fios
 • PÅ&T U-vers
 • Cox
 • Slynge-TV - Ingen tradisjonell kabel nødvendig!
 • Suddenlink
 • Grense
 • Mediacom
 • PlayStation Store - Bare gjennom PlayStation 4-konsollen

Av disse alternativene er Sling TV det eneste alternativet til å kutte i ledningen, og det er sannsynligvis det enkleste å registrere seg på.

Hvis du ikke har tradisjonell kabel, eller ikke ønsker å registrere deg for tradisjonell kabel for å få tilgang til kampen, anbefaler vi enten å registrere deg for en gratis Sling TV-prøveperiode og bestille PPV-hendelsen din der, eller bruke gratis strøm fra Tyrkias DMAX-kanal mens du er koblet til en VPN. Dette alternativet skal være tilgjengelig for alle som får tilgang til DMAX live stream online fra alle land utenfor Tyrkia.

Når det gjelder alternativet PlayStation Store, har PlayStation endelig lastet inn kjøpssiden for denne hendelsen. Du kan nå kjøpe tilgang til Wilder vs. Fury gjennom PlayStation Store, men du kan bare gjøre det fra PlayStation 4-konsollen. Streaming og kjøp av arrangementet er utilgjengelig gjennom PlayStation 3 eller over nettet. 

Storbritannia og Irland

wilder vs fury uk

BT Sport Box Office er den nåværende leverandøren for Storbritannias kampfans. Du kan få tilgang til Wilder vs. Fury for bare £ 19,95. Du kan se gjennom BT TV eller Sky TV. For de i Irland kan du se om du har tilgang til Eir Sports eller Sky. Fra hva vi kan fortelle, er dette alternativet bare tilgjengelig via en TV-boks og vil ikke være tilgjengelig via online streaming i Storbritannia eller Irland.

Australia

raseri vs. villere australia

Hvis du er i Australia, vil nettstedet for Main Event gjennomføre Heavyweight Championship 1. desember. Du trenger enten Foxtel eller Optus TV med Foxtel for å kjøpe og se kampen online gjennom Main Event.

New Zealand

New Zealand wilder vs. raseri

New Zealand kampfans vil kunne bestille kampen gjennom Sky Arena. Kostnaden er $ 39,95 NZ. Du kan strømme fra kanal 065 gjennom Sky når du har kjøpt kampen. I likhet med Storbritannia og Irland vil dette alternativet ikke være tilgjengelig som en online live-stream.

Danmark og Sverige

danmark raseri vs. villere

Både innbyggere i Danmark og Sverige kan bestille online via Viaplay Pay-Per-View.

I Danmark vil kostnadene være 499 kroner. I Sverige er kostnadene 499 Krona.

Tyrkia

villere vs raseri kalkun

Som vi nevnte tidligere, vil de som håper å se kampen i Tyrkia, glede seg over den gratis gjennom DMAX. Du kan se DMAX live online uten abonnement på noen TV-tjeneste da DMAX er en gratis-til-luft-kanal.

DMAX Turkey annonserer nå arrangementet på sin hjemmeside. Det vil bli dekket av tyrkisk journalist Bilgehan Demir, som også vil være vertskap for arrangementer fra andre store bokseringsligaer for DMAX (WBC, WBA, IBF og WBO).

Hvis du reiser eller bor utenfor Tyrkia, kan det hende du må bruke en VPN for å koble til. Under testing kunne vi få tilgang til livestrømmen uten VPN, men dette vil sannsynligvis endre seg under Wilder vs. Fury-kampen. Som vi har sett tidligere med hendelser av denne art, for eksempel verdensmesterskapet og OL, implementeres geografisk blokkering av innhold for sportsbegivenheter på tidspunktet for arrangementet. En VPN vil bidra til å omgå potensielt blokkering av innhold når kampen starter.

Deontay Wilder vs. Tyson Fury Fight detaljer om kort, hendelse og kamp

Staples Center i Los Angeles kommer til å bli pakket til randen 1. desember 2018, da Deontay Wilder og Tyson Fury kjemper om å bli den neste tunge mester i verden. Kampen skal begynne klokken 21.00 EST / 02.00 GMT. Og mens Wilder og Fury absolutt er hovedgrunnen til at noen kommer til å stille inn på kampen, er det noen få andre kamper på kortet verdt å fange også.

Her er hele kampkortet for verdensmesterskapet i tungvekt:

 • Deontay Wilder (c) vs. Tyson Fury (Tykt)
 • Jarrett Hurd (c) mot Jason Wellborn (Lett mellomvekt)
 • Mark Anthony Barriga mot Carlos Licona (Strawweight)
 • Luis Ortiz vs. Travis Kaufman (Tykt)
 • Chris Arreola mot Maurenzo Smith (Tykt)
 • Joe Joyce vs. Joe Hanks (Tykt)

Wilder og Fury konkurrerer ikke bare om WBC Heavyweight Championship, men også for Lineal Championship. I mellomtiden skal Hurd og Wellborn konkurrere om IBF, WBA (Super) og IBO Light Middleweight titler.

Hvordan satse på Wilder vs. Fury

Deontay Wilder og Tyson Fury skal inn i tungvektmesterskapet med mye forventninger på ryggen. Men det virkelige spørsmålet for mange seere er hvilken bokser du skal spille på.

Det er til syvende og sist ingen måte å vite hvem som vinner uten en tidsmaskin. Vi kan imidlertid peke på noen data som spiller en rolle i gjeldende odds.

Først av alt er det statistikk hver fighter bringer til bordet før arrangementet. Den 6 fot store 7-tommers Deontay Wilder har en imponerende rekord på 40-0 i sin profesjonelle boksekarriere, med 39 knockouts. Hans motstander, Tyson Fury, står på 6 fot, 8 tommer, og har en profesjonell rekord på 27-0 med 19 knockouts.

Selv om Wilders rekord er mer imponerende, er han også med en tydelig ulempe i denne kampen. På 120 kg er Fury 15 kg tyngre enn Wilder. Han kan kanskje legge vekt på handling på flere måter. I tillegg, mens Wilder har en imponerende 83-tommers rekkevidde, bestiller Fury ham med 2 tommer.  

Likevel er det uklart om Fury har den nødvendige tekniske ferdigheten for å ta ned Wilder, hvis rekord og nesten perfekt prosentandel av slagsmål som ender i KOs, taler for seg selv.

Nåværende odds er imidlertid en annen sak. Odds er tydelig til fordel for Fury på tvers av forskjellige nettsteder. På spillaggregatoren Oddschecker favoriserer de fleste spillere (over 61 prosent) for tiden Fury for å ta seieren. Dette tallet har bare økt den siste uken da vi sjekket først.

Wilder vs. Fury

Prognoserne på spillstedet Oddsshark ser ut til å være enige. De spår en Fury-seier etter beslutning, med odds sterkt i Fury's favør.

Det er fortsatt tidlig, og oddsen kan endre seg før 1. desember-kampen. Hvis du reiser til utlandet til et land der det er forbudt å satse på sport, vil du sannsynligvis bli blokkert av noen spillsider. Vi anbefaler å sjekke guiden vår om hvordan du får tilgang til sportsbettingnettsteder i utlandet hvis du håper å kaste inn partiet ditt med enten Wilder eller Fury.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2