Hvordan se Bundesliga live online hvor som helst

Hvordan se Bundesliga live online


Bundesliga-sesongen 2019/20 starter 16. august, med Bayern München mot Hertha Berlin. Det vil løpe i 34 uker, og kulminerer med en episk finale med ni matcher 16. mai 2020. Flertallet av inventar begynner 14:30 BST (06:30 PST / 9:30 EST), og det er verdt bemerker at noen ganger vil spill begynne samtidig. Som et resultat, kan det være lurt å planlegge visningen rundt et bestemt lag i stedet for å prøve å se hver eneste kamp live. Nedenfor kan vi fortelle deg hvordan du ser Bundesliga live online hvor som helst, også i utlandet. 

Denne artikkelen vil bare utforske offisielle Bundesliga-kilder. Ulicensiert strømmer er en trist uunngåelighet for store sportsbegivenheter, men du bør vite at de ofte gir en langt dårligere seeropplevelse. Med lavoppløselig video, intermitterende strømmer og muligheten for å fjerne midtkamp, ​​er det ingen grunn til å overveie å bruke en uoffisiell kilde.

Hvordan se Bundesliga live online med en VPN

Har du aldri streamet med et VPN før? Det er faktisk ganske greit, bare følg de enkle trinnene nedenfor.

Slik ser du Bundesliga live online fra utlandet:

 1. Registrer deg først for en passende VPN-tjeneste. Vi anbefaler ExpressVPN, men det kan også være lurt å vurdere NordVPN og CyberGhost, to gode alternativer med lav pris.
 2. Last ned og installer VPN-programvaren, og sørg for å få riktig versjon for operativsystemet ditt.
 3. Bestem hvilken av kildene nedenfor du vil bruke.
 4. Koble til en av VPN-serverne på riktig sted. Du kan for eksempel bruke en amerikansk server for FOX Sports eller en britisk for BT Sport.
 5. Prøv å laste inn video fra den valgte kilden. Den skal lastes nesten umiddelbart, uten å vise feil.

TIPS: Forsøk å følge trinnene ovenfor før 2019/20 Bundesliga-sesongen begynner. På denne måten, hvis det er noen problemer, vil du ha god tid til å få hjelp fra VPNs kundesupportteam.

Hvor du kan se Bundesliga fotballkamper på nettet

Noen av verdens beste fotballag spiller i Bundesliga, så det er ingen overraskelse at det er enorm internasjonal interesse. Heldigvis blir live-sendinger sendt i mer enn 70 forskjellige land, noe som betyr at det er en god sjanse for at du kan finne en passende lokal kilde. Ta en titt på landspesifikke guider nedenfor for å finne ut hvor du kan følge all handlingen live.

Tyskland

germany-flagg

I Tyskland blir Bundesliga kringkastingsrettigheter delt mellom Sky Deutschland og DAZN. DAZN vil vise tre kamper hver uke og koster € 10 per måned (selv om den første måneden din er gratis). Denne tjenesten har notorisk streng geo-blokkering, men så de fleste VPN-er vil ikke kunne fjerne blokkeringen av den. 

Sky vil derimot vise 572 Bundesliga og 2. (2.) Bundesliga kamper, med seks hver lørdag, og to hver søndag. Følgelig er dette en dyrere måte å se på: nye kunder kan forvente å betale rundt € 29,99 i måneden for de nødvendige TV-pakkene. Bundesliga-kamper vil imidlertid streame live på Sky Go, og høydepunkter på forespørsel vil være tilgjengelige for alle tidligere spill. Dagskort er også tilgjengelig for € 15 hver. 

Begge kildene ovenfor vil gi tysk kommentar. De er også bare tilgjengelige i Tyskland, selv om du kan få tilgang til dem i utlandet med en VPN. ExpressVPN kommer med en 30-dagers risikofri pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve det og kreve full refusjon hvis du ikke er fornøyd.

Storbritannia

Britisk flagg - union jack

BT Sport har eksklusive Bundesliga kringkastingsrettigheter i Storbritannia. Abonnenter kan streame live og on-demand Bundesliga-inventar enten via mobilappen eller web-spilleren. Imidlertid vil ikke alle kunne se; BT Sport er bare tilgjengelig for BT-, TalkTalk-, Virgin- eller Sky-abonnenter.

Forutsigbart får BT-kunder den laveste prisen, med BT Sport-abonnement som starter på £ 6 i måneden. Dette stiger til £ 27,99 i måneden hvis du ikke har BT bredbånd eller TV. BT Sport er den offisielle britiske kringkasteren av Bundesliga frem til 2021; så med mindre det er en dellisenseravtale, er og vil den forbli den eneste måten å streame disse kampene online i overskuelig fremtid.

Se også: Hvilke VPN-er som jobber med BT Sport?

I slekt: Beste VPN-er for Sky

USA

USAs flagg

Amerikanske seere kan velge å se Bundesliga-inventar på enten engelsk eller spansk. FOX Sports vil vise kamper med engelskspråklig dekning live online og via FOX Sports Go-appen, mens Univision Deportes vil komme med spansk kommentar.  

Begge tjenestene lar deg logge på med kabelleverandørdetaljene, men FOX Sports gir også tilgang hvis du abonnerer på noen av de mest populære over-the-top-tjenestene, for eksempel Sling TV, Hulu eller DirecTV NÅ. I tillegg lar Univision Deportes deg registrere uten kabel for $ 7.99 USD i måneden.  

 I slekt: Hvordan se Fox Sports Go utenlands

Canada

Canada flagg

Kanadiske fotballfans kan fange alt det siste på Sportsnet. Dette nettverket viser hvert Bundesliga-spill frem til 29. september, og resten av sesongens sendeplan vil bli kunngjort på et senere tidspunkt.

Du kan se online uten ekstra kostnad hvis Sportsnet er inkludert i kabel-TV-pakken. Hvis ikke, koster abonnement på Sportsnet Now $ 19.99 CAD per måned pluss skatt. Merk at Sportsnet forhindrer utenlandske brukere fra å registrere seg. Den første blokken er en regionlås som kunne bli forbigått ved hjelp av en VPN. Men registrering krever også en betalingsmetode som er registrert i Canada, og det er egentlig ingen vei rundt det.

Sportsnet Now vil vise Bundesliga-spill med engelsk kommentar.

Frankrike

Flag_of_France-e1527750876576

beIN Sports er den eneste offisielle kringkasteren i Frankrike. Den viser hver kamp live, men vil også tilby repriser på forespørsel i tilfelle du vil se to kamper som starter samtidig. Du kan registrere deg for å væreIN Sports for € 14 i måneden, eller € 15 per måned uten langtidsforpliktelse.

Denne tjenesten vil vise hvert Bundesliga-inventar med franskspråklig kommentar.

Spania

Flagg_Spansk spansk

Akkurat som med NFL har MoviStar + eksklusive rettigheter til å vise Bundesliga-kamper i Spania. Nåværende MoviStar + -abonnenter kan streame hver kamp live på MoviStar Deportes (som koster 10 € ekstra i måneden), men hvis du har bredbånd eller TV med et annet selskap, vil du ikke kunne se.

MoviStar + har effektivt gjort tilgang til Bundesliga-strømmer uoverkommelig dyre for ikke-abonnenter. For å til og med registrere deg for de nødvendige pakkene som en ny kunde, forventes det at du betaler rundt € 90, og til og med da, må du vente til tjenestene er installert før du kan streame noe.

Belgia

Flagg av Belgia_2

I Belgia kan du se gjennomsnittlig fem Bundesliga-kamper per uke live på Eleven Sports. Denne tjenesten koster € 8 per måned, med et årlig pass tilgjengelig med en liten rabatt (€ 80). Det er også en 48-timers prøveperiode, så hvis du ikke finner tjenesten passende, kan du avbryte og få pengene tilbake.

Fotballfans kan se kamper på nettet, eller på en mobil enhet ved å bruke Eleven Sports-appen for iOS og Android. Strømmer vil være tilgjengelige på nederlandsk, portugisisk og fransk.

Andre lokasjoner

Bundesliga vises i altfor mange land til at vi kan dekke dem alle individuelt. Hvis landet ditt ikke ble nevnt ovenfor, ikke gå i panikk! Det er fortsatt en veldig god sjanse for at du kan se. Sjekk ut listen over offisielle Bundesliga-kringkastere for å finne en passende kilde i din region.

Bundesliga 2019/20 tidsplan

Hvordan se SOuth Koea mot Tyskland online

Med hvert lag i Bundesliga som spiller 34 kamper (en kamp hjemme og en borte mot hverandre konkurrerende tropp), kan du forvente et fullstendig opplegg når sesongen starter. I begynnelsen foregår de fleste kampene på en lørdag, med noen få andre kamper fordelt gjennom resten av uken.

Når sesongen fortsetter, blir kampene i løpet av uken stadig mer vanlige, så husk å sjekke den offisielle Bundesliga-planen for 2019/20 (PDF) på forhånd for å sikre at du ikke går glipp av noe. Det kan være lurt å vurdere å bruke en kilde som tilbyr erstatninger på forespørsel av tidligere inventar, bare i tilfelle.

Hvilke lag spiller i Bundesliga?

Atten av Tysklands beste fotballag møter hvert år i Bundesliga. Her er en komplett liste over alle konkurrerende lag i sesongen 2019/20:

 1. FC Augsburg
 2. Hertha BSC
 3. Union Berlin
 4. Werder Bremen
 5. Borussia Dortmund
 6. Fortuna Düsseldorf
 7. Eintracht Frankfurt
 8. SC Freiburg
 9. 1899 Hoffenheim
 10. FC Köln
 11. RB Leipzig
 12. Bayer Leverkusen
 13. Mainz 05
 14. Borussia Mönchengladbach
 15. Bayern München
 16. SC Paderborn
 17. Schalke 04
 18. VfL Wolfsburg
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3