Hur man tittar på US Open Tennis 2019 live online var som helst

Hur man tittar på US Open live online


De 139: e US-kvalet börjar den 19 augusti på USTA Billie Jean King National Tennis Center i New York, men själva turneringen börjar inte förrän den 26 augusti. Den kommer att köras förrän 8 september, med två sessioner per dag kl. 11 AM och 19:00 EST (åtminstone fram till de senare omgångarna, när tiderna ändras till 12:00 och 16:00). Nedan låter vi dig veta hur du kan titta på US Open tennis live online var som helst, även om du är utomlands.

Den här artikeln rekommenderar endast officiella källor. Även om högprofilerade sportevenemang nästan alltid visas på olicensierade strömmar, är det viktigt att inse att dessa vanligtvis erbjuder laggy, lågupplöst video och är benägna att tas ner i mitten av matchen. Med officiella programföretag över hela världen, av vilka många erbjuder en gratis provperiod, finns det ingen anledning att använda osanerade, opålitliga strömmar.

Hur man tittar på US Open med ett VPN

Även om du aldrig har använt ett VPN tidigare, är det mycket enkelt att kringgå en plattforms geobegränsning.

Så här ser du US Open Tennis live online:

  1. Välj först en lämplig VPN. Vi nämnde ExpressVPN ovan, men du kanske också vill överväga NordVPN och CyberGhost, två billiga alternativ.
  2. Ladda ner VPN-klientprogramvaran. Det kommer att finnas några olika versioner, så se till att du får rätt version för ditt operativsystem.
  3. Välj en av de officiella US Open-sändarna från listan nedan.
  4. Anslut till en server i rätt land. Till exempel skulle du använda en amerikansk server för att avblockera ESPN, eller en brittisk för Amazon Prime Video.
  5. Försök att ladda innehåll från din valda plattform. Det bör spela nästan omedelbart. Obs! Du kanske måste uppdatera sidan först.

Kom ihåg att köra igenom stegen ovan innan US Open faktiskt börjar. På det här sättet, om du stöter på några problem, kommer det att finnas mycket tid att kontakta ditt VPN: s kundtjänstteam för hjälp.

Var du kan titta på US Open online

US Open Tennis Turnering 2019 visas i mer än 200 länder, så det är mycket troligt att du kommer att kunna titta på ditt modersmål. Nedan förklarar vi hur du kan fånga varje sekund av händelsen live, var du än är.

USA, Mexiko, Syd- och Centralamerika

USA flagga

Du kan titta på hela 2019 US Open på ESPN Player (eller ESPN International om du är utanför USA). Du måste logga in med kabelleverantörsuppgifter för att få tillgång till live-strömmen. Om du befinner dig utanför länderna ovan får du ett felmeddelande: ”Tyvärr. ESPN Player är för närvarande inte tillgänglig i din region. "

Om du är i USA och inte har kabel, oroa dig inte - du kan också titta på Sling TV, YouTube TV eller ESPN+. ESPN + är en över-the-top-tjänst som kostar $ 4,99 USD per månad eller $ 49,99 per år. Det kan installeras på iOS-, Android-, ChromeCast- och Apple TV-enheter. Bäst av allt, det kommer med en test på en vecka. Även om detta inte är tillräckligt länge för att titta på varje match, kommer det att göra det möjligt för dig att liveströmma nästan hälften av US Open tennisspel gratis.

Tenniskanalen har förhandsgranskningar och höjdpunkter gratis att titta på, även om du inte kommer att kunna se matcher live.

Alla ovanstående tjänster är regionlåsta. Om du för närvarande är utomlands kan du förfalska din plats genom att ansluta till en amerikansk (eller ett annat land som stöds) VPN-server och sedan logga in som normalt med dina kabeluppgifter.

Storbritannien

Brittisk flagg - union jack

Det finns bara en US Open-sändare i Storbritannien: Amazon. Amazon Prime-prenumeranter kan titta på varje match live på Amazon Prime Video. Detta kostar £ 7,99 per månad men inkluderar en 30-dagars gratis provperiod. Genom att registrera dig och avbryta när händelsen är klar kan du streama US Open gratis.

kanada

Kanada flagga

Kanadensiska tittare kan fånga 2019 US Tennis Open live online på antingen TSN eller RDS. Båda tjänsterna visar alla evenemang live, men du kan bara se gratis om ditt kabelpaket innehåller antingen TSN eller RDS. Om det inte gör det, eller om du inte har kabel, kan du prenumerera direkt för 24,99 USD per månad. Det finns ingen gratis provperiod, så se till att registrera dig så nära evenemanget som möjligt. Detta säkerställer att ditt månadsabonnemang täcker hela US Open.

TSN kommer att ha engelskspråkig täckning, medan RDS kommer att ha franska kommentarer. Om du är utanför Kanada behöver du ett VPN för att titta på.

Subsahariska Afrika

Congo_DR_Flag 2

SuperSport kommer att visa händelserna live i alla länder i Afrika söder om Sahara. Även om utvalt innehåll är tillgängligt att se gratis, är majoriteten endast tillgänglig för DStv-abonnenter. Även om det inte har bekräftats, är det mycket troligt att US Open kommer att vara enbart abonnent.

Det är inte möjligt att registrera sig för DStv online eftersom det ber om ett ID-nummer eller lokalt telefonnummer. Men om du är en DStv-prenumerant och för närvarande i ett annat land kan du fortfarande titta på SuperSport online genom att använda en av dina VPN: s sydafrikanska servrar.

Även om SuperSport ibland sänder på afrikanska kommer US Open endast att täckas på engelska.

Australien

australien flagga

I Australien kan du titta på varje ögonblick av US Open live på ESPN. Tyvärr kan australiska tittare inte registrera sig för ESPN +, så du behöver antingen en Fetch- eller Foxtel-prenumeration först. När du har registrerat dig kan du titta på nätet via appen Fetch eller Foxtel Go.

Om du inte har någon av dessa tjänster kan du registrera dig för Foxtel Now istället. De obligatoriska kanalpaketen kostar 40 AUD per månad, men det finns en tio-dagars rättegång som gör att du kan se mer än hälften av 2019 US Open gratis.

Se varje match från kvartfinalen och framåt gratis på SBS. Observera att dessa endast kommer att finnas tillgängliga på TV, inte strömmas direkt på nätet. Du kanske kan titta på händelserna när det gäller att fånga upp dagen därpå.

Se även: Bästa VPN för Australien

2019 US Open Tennis schema

Kvalificeringsfas 19-23-23
Första omgången 26-27 augusti
Andra rundan 28 - 29 augusti
Tredje omgången 30 - 31 augusti
16-omgång 1 - 2 september
Kvartsfinal 3 - 4 september
Semifinalen 5 - 6 september
Final 7 - 8 september

Kan jag strömma US Open med ett gratis VPN?

Gratis VPN-tjänster kan verka frestande vid första anblicken, men vi rekommenderar starkt att de inte använder dem. På grund av mindre servernätverk och ett större antal användare kan du förvänta dig att stammande video som tar evigt att ladda och eventuellt sporadiska frånkopplingar. Detta skulle vara irriterande för alla streaming, men med en live-händelse riskerar du att missa ett viktigt ögonblick. Vissa gratis VPN har dessutom månatliga datakapslar, så även om du kan titta på en match, kanske du inte kan strömma resten.

Slutligen finns det risken för att gratis VPN: n utgör ditt system. En studie från 2016 visade att dussintals gratis “VPN” -appar faktiskt inte krypterade någon trafik, och att många helt enkelt försökte installera skadlig programvara på användarens enhet. Det är inte bara lite kända gratis VPN som utgör ett hot, men vi har till och med sett en högprofil gratis VPN sälja användarbandbredd som ska användas i ett botnet. För att skydda dig själv online rekommenderar vi att du använder en ansedd tjänst med ett bevisat register för att skydda användarnas integritet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 28