Hur man tittar på NFL London Games: Chicago Bears vs Oakland Raiders

Hur man tittar på NFL London Games online


Chicago Bears vs Oakland Raiders-matchen kommer att äga rum den Söndag 6 oktober kl 18 BST (13:00 EST / 10 AM PST). Det första av fyra NFL-spel i London 2019, det är också det första NFL-spelet på den nya Tottenham Hotspur Stadium. Medan biljetter sålda ut mycket snabbt kan du fortfarande titta gratis online med hjälp av ett Virtual Private Network (VPN). Faktum är att VPN till och med gör det möjligt att leva strömma Bears v Raiders-spelet utomlands (utanför Storbritannien).

Vi rekommenderar bara officiella källor för att se Chicago Bears vs Oakland Raiders live stream. NFL London Games lockar massor av obehöriga strömmar. Dessa undviks emellertid bäst om du inte vill missa någon av åtgärderna eftersom inofficiella strömmar ofta tas offline på grund av intrång i upphovsrätten. De är vanligtvis av mindre kvalitet, med dålig lösning och problem inklusive överdriven fördröjning och buffring. Dessutom kan du se Chicago Bears vs Oakland Raiders gratis online så det finns inget behov av att använda olicensierade strömmar.

NFL London-spelet 2019 mellan Chicago Bears och Oakland Raiders kommer endast att sändas på regionlåsta plattformar. Detta betyder du behöver ett VPN för att titta utomlands.

Hur man tittar på Chicago Bears vs Oakland Raiders live online

Är du redo att ta reda på hur man live streamar London Games matchup mellan Chicago Bears och Oakland Raiders? Följ bara stegen nedan.

Så här tittar du på NFL London Games 2019: Bears vs Raiders gratis

  1. Registrera dig med en VPN som avblockerar BBC iPlayer. Vi rekommenderar ExpressVPN. NordVPN och CyberGhost är emellertid bra värdealternativ som också fungerar med BBC iPlayer.
  2. Ladda ner och installera lämplig VPN-app för din enhet. Ovanstående VPN erbjuder alla appar för stationära och mobila samt Chrome och Firefox webbläsarförlängningar.
  3. Öppna VPN-appen eller webbläsarförlängningen och anslut till en server i Storbritannien. Detta ger dig en brittisk IP-adress och gör att du kan spärra BBC iPlayer även om du är utomlands.
  4. Registrera dig för ett BBC iPlayer-konto (det är gratis). Du måste skapa ett användarnamn och lösenord och ange ditt födelsedatum, e-postadress, land och Storbritannien postnummer (även om alla brittiska postnummer fungerar).
  5. Testa din VPN med BBC iPlayer i förväg för spelet Bears vs Raiders. Det bör avblockeras! Om inte, rekommenderar vi att du rensar webbläsarens cache och cookies.

Om du fortfarande har problem trots att du följer alla ovanstående steg, oroa dig inte. Det är värt att ansluta till en annan UK-server om IP-adressen du använder har svartlistats. Du kan också kontakta ditt VPN: s kundsupport för ytterligare vägledning. Om du gör det i förväg för NFL London Games 2019 kommer du att ge dig tid att ta itu med eventuella problem och undvika att missa Bears vs Raiders-spelet.

Hur man tittar på Chicago Bears vs Oakland Raiders live stream gratis på Storbritanniens TV

Chicago Bears vs Oakland Raiders match kommer att sändas direkt, gratis, på BBC iPlayer. Det kommer också att finnas tillgängligt på begäran i cirka en månad därefter, så oroa dig inte om du har andra planer på speldagen.

För att titta på BBC iPlayer måste du registrera dig för ett gratis konto. Även om en brittisk TV-licens krävs för att använda BBC iPlayer, verifierar den här tjänsten inte om du har en eller inte.

Det är värt att veta att BBC iPlayer är regionlåst och endast tillgänglig i Storbritannien. Av detta skäl behöver du en VPN och Storbritanniens IP-adress för att kunna titta utomlands. ExpressVPN har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti vilket innebär att du kan prova det riskfritt och få full återbetalning om du inte är nöjd.

Var annars kan jag live stream Bears vs Raiders online i Storbritannien?

Storbritannien flagga

Ett annat alternativ för att titta på NFL London Games 2019 i Storbritannien är via Sky Sports. Även om detta inte är ett gratis alternativ kan det vara av intresse för befintliga Sky Sports-kunder, eftersom det gör att du kan live stream NFL London Games 2019 online via Sky Go app. Sky-kunder kan lägga till det kompletta sportpaketet till deras befintliga prenumeration för 23 £ per månad.

Om du inte har Sky TV finns det möjligheten att titta på kabelfri via Now TV. Med det kan du köpa ett Sky Sports-dagskort för £ 9,99 (det finns också vecko- och månadspass för £ 14,99 respektive £ 33,99). Men med täckning gratis att titta på finns det verkligen ingen anledning att titta på Now TV.

Både Sky Go och Now TV är geobegränsade plattformar så en VPN krävs för att titta utanför Storbritannien.

Var annars kan jag se Chicago Bears vs Oakland Raiders live stream online?

USA

USA flagga

Det finns alltid många alternativ när det gäller att titta på NFL-spel i USA, och London Games 2019 är inget undantag. Chicago Bears vs Oakland Raiders-spelet kommer att sändas live på Fox. För att titta på nätet måste du gå till Fox-webbplatsen och logga in med din amerikanska TV-leverantörsinformation.

Om du inte har kabel-TV, jaou kan fortfarande titta på Fox Sports via följande streamingtjänster (som alla inkluderar en kostnadsfri testversion): AT&T TV Now (från $ 50 USD / månad), FuboTV (från $ 54,99 / månad), Hulu med Live TV ($ 44,99 / månad), PlayStation Vue (från $ 49,99 / månad) och YouTube TV ($ 49,99 / månad). Alla dessa tjänster är geobegränsade och endast tillgängliga i USA. Du kan dock avblockera dem och titta från utlandet med en VPN och amerikansk IP-adress.

Tyskland

BAFTA 2019 Tyskland

ProSieben är en av få programföretag som har säkerställt fri-till-luft NFL-rättigheter. Det sänder två matcher varje söndag såväl som slutspelet och Super Bowl. Chicago Bears vs Oakland Raiders-spelet kommer att sändas på ProSieben Maxx. Medan du kan leva strömma spelet gratis med ProSieben, krävs en VPN och tysk IP-adress om du planerar att titta utanför Tyskland.

Australien

australien flagga

ESPN och ESPN2 kommer att tillhandahålla live och on-demand täckning av alla NFL-spel under ordinarie säsong, inklusive Chicago Bears vs Oakland Raiders. Om du redan är en Foxtel-kund kommer du att kunna strömma spelet via Foxtel Go-appen.

dock, Foxtel Go är inte det enda sättet du kan titta på online med Foxtel. Det finns också Foxtel Now - en fristående tjänst som kostar $ 25 varje månad för basabonnemanget och en extra $ 29 per månad för Sport-paketet. Dessutom kommer det med en 10-dagars gratis provperiod. Foxtel Go and Now-apparna är bara tillgängliga i Australien så du måste få en australisk IP-adress via ett VPN för att avmarkera dem utomlands.

Ser inte ditt land här?

Om ditt land inte är listat ovan, oroa dig inte! NFL-spelet mellan Chicago Bears och Oakland Raiders kommer att sändas i många länder. Här är en lista över aktuella NFL-sändare som kommer under säsongen 2019.

Ett ytterligare sätt att titta på Chicago Bears vs Oakland Raiders är via NFL Game Pass. Denna prenumerationsbaserade tjänst sänder varje NFL-spel live. Dessutom finns det i dussintals länder världen över. Detta inkluderar Australien, Frankrike, Tyskland, Mexiko, Spanien och Storbritannien (här är en fullständig lista över länder). Ett årligt NFL Game Pass-abonnemang kostar $ 199,99 och inkluderar alla spel live (inklusive slutspelet och Super Bowl).

Kan jag använda en gratis VPN för att titta på Chicago Bears vs Oakland Raiders?

Det är viktigt att notera det många gratis VPN: er kan inte blockera regionlåsta plattformar som BBC iPlayer och Sky Go. Det är värre att gratis VPN: er är kända för att vara mycket långsamma, vilket gör direktströmning av sportevenemang som NFL London Games särskilt utmanande. Den ofta försenade och buffrande kan till och med göra att du missar de viktigaste stunderna i Bears vs Raiders-spelet.

Som om dålig prestanda inte var tillräckligt dålig gör gratis VPN vanligtvis inte tillräckligt för att hålla dig säker online. En brist på säkerhetsfunktioner som kryptering eller en kill switch innebär att du riskerar att dina data komprometteras. Vissa gratis VPN använder till och med skuggiga taktiker för att tjäna pengar; en metod är att spåra din surfhistorik, sälja den till tredje part utan din vetskap. Naturligtvis är ett gratis VPN inte värt risken.

Vad ska jag veta om NFL London Games?

De allra första NFL London Games ägde rum 2007. Det året slog New York Giants Miami Dolphins 13-10 på Wembley Stadium. Totalt har cirka 24 matcher spelats i London. Endast Green Bay Packers har ännu inte spelat i ett International Series-spel.

I år spelas fyra matcher i London, varav två kommer att äga rum på Wembley Stadium (Cincinnati Bengals mot Los Angeles Rams och Houston Texans mot Jacksonville Jaguars). dock, två spel kommer, för första gången, vara värd på Tottenham Hotspur Stadium (Chicago Bears vs Oakland Raiders och Carolina Panthers mot Tampa Bay Buccaneers) - den första specialbyggda NFL-stadion utanför USA.

Vem är favoriterna för att vinna Chicago Bears vs Oakland Raiders-spelet?

Även om detta kommer att vara ett Raiders hemmamatch, Chicago Bears är favoriterna att vinna. På väg till London-spelet har de två lagen vardera spelat fyra matcher under säsongen 2019–20 NFL. Bears-rekordet är 3-1 medan Raiders är 2-2.

Det finns dock någon anledning till optimism för Raiders efter en seger 31-24 över Colts. Dessutom är det tvivel om Bears börjar-quarterbacken Mitch Trubisky kommer att spela efter att han led en dislokerad axel kontra vikingarna.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 82