Hur man tittar på NFL Draft 2019 gratis online

Hur man tittar på NFL Draft 2019 gratis online


NFL-utkastet för 2019 kommer att streamas live från 25 till 27 april. NFL-fans kan ställa in live för att se vilka högskolestjärnor som förvandlas till NFL: s hetaste nya spelare för säsongen 2019-2020 och därefter.

Du kan titta på NFL Draft gratis online online tack vare några viktiga strömningsalternativ. Du kanske till och med kan titta var som helst i världen med rätt källor och verktyg.

Viktig anmärkning: Vår guide rekommenderar endast officiella källor för NFL-utkastet för 2019. NFL Draft är ett enstaka evenemang för de största NFL-fansen, men evenemanget strömmas ofta genom inofficiella webbplatser. Dessa webbplatser kan också dölja skadlig programvara och adware eller kan fungera som en port till andra sekretess- och säkerhetshot.

Under tiden erbjuder inofficiella källor inte den bästa strömningskvaliteten och är mer benägna att oväntat gå offline. Eftersom denna händelse är tillgänglig genom flera officiella källor, finns det inget behov av att vända dig till webbplatser som kan riskera dig. Vi rekommenderar endast officiella alternativ, av vilka några kan vara gratis och tillgängliga var som helst i världen.

Beroende på din plats kan du behöva använda ett VPN för att titta på NFL Draft 2019 online. 

Hur man tittar på NFL Draft 2019 online med en VPN

Utkastet till NFL 2019 sänds endast i USA. Som sådan kommer en VPN att behövas för att se händelsen om du är utanför USA. Du kanske också behöver ett VPN i USA om du vill titta gratis eller om du vill titta på HD utan risk för ISP-videoströmmen.

Gör följande för att få din VPN att arbeta med NFL-utkastet från 2019:

 1. Registrera dig för en testad VPN-tjänst. Vi rekommenderar ExpressVPN för sportrelaterade evenemang som NFL Draft, men andra betrodda leverantörer finns, inklusive NordVPN och Cyberghost.
 2. Installera VPN-appen på din valda enhet (Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire TV, etc.) och anslut sedan till en amerikansk stad där streaming är tillgänglig (mer om detta nedan).
 3. Registrera dig för den strömningstjänst du väljer, eller anslut till den direktuppspelade webbplatsen du planerar att använda. Vi rekommenderar starkt att du testar dina VPN- och strömningsalternativ före evenemanget för att säkerställa att du inte missar några av de stora avslöjningarna och meddelandena.

Det är allt! Om du hittar att en VPN-anslutning inte fungerar för att hjälpa dig att kringgå regionlåsning kan du prova att rensa din cache och cookies i din webbläsare, stänga webbläsaren helt och öppna sedan en ny session. Du kanske också vill prova att köra i ett privat webbläsningsfönster, till exempel Kroms inkognitoläge eller Firefox privata fönster.

Många mobilappar kräver nu att du verifierar din plats med GPS. Det finns ofta ingen effektiv förbikoppling för detta, så vi rekommenderar att du håller dig med att använda en webbläsare eller en TV-ansluten enhet, som Amazon Fire TV. (Observera att det inte finns några VPN-appar för Roku eller Apple TV.)

Låt oss utforska några av dina bästa alternativ för att titta på NFL-utkastet från 2019 online var som helst i världen, inklusive gratisalternativ.

Hur man tittar på NFL Draft 2019 gratis online

Den bästa nyheten om NFL-utkastet i år är att det är helt gratis att titta på. Även om flera betal-TV-kanaler kommer att erbjuda upp strömmar, kan du titta gratis med ett VPN och webbplatsen Locast. Annars kan du registrera dig för alla USA-baserade streamingtjänster som bär ESPN, NFL-nätverk eller ABC.

Använd Locast och en VPN för att se NFL Draft 2019 gratis

locast nfl utkast gratis online

Locast är en kostnadsfri tjänst som erbjuder tv-apparater via onlineströmmar. Observera att digitala OTA-sändningar i USA är fritt till luften, så om du är bosatt i USA med en digital antenn kan du enkelt titta gratis. Återförsändning av dessa signaler gratis via webben har dock varit svårt att uppnå tidigare på grund av lagliga begränsningar (som misslyckade företag Aereo upptäckte).

Locast verkar dock ha kommit fram till hur man navigerar i den rättsliga ramen för att få det att hända, vilket är bra nyheter för NFL-fans som bor utomlands. Locast implementerar regionlåsning för att bara tillåta de i utvalda städer där det är tillgängligt att få åtkomst till det innehållet. Vi har dock hittat att ett VPN kommer att kringgå dess innehållsblock.

Gör följande för att se NFL Draft gratis på Locast:

  1. Registrera dig för ett VPN-konto (vi har testat ExpressVPN och verifierat att det fungerar med Locast)
  2. Anslut till en server i en av städerna Locast är tillgängligt (New York, Philadelphia, Baltimore, Washington D.C., Chicago, Denver, Dallas, Houston)
  3. Öppna ett privat webbläsarfönster (inkognitoläge i exempelvis Google Chrome)
  4. Gå till Locast.org
  5. Registrera dig för ett gratis konto till Locast
  6. Klicka på staden där du vill se liveströmmar och gå sedan till dess lokala ABC-nätverk när NFL-utkastet för 2019 börjar

Att kombinera Locast och en VPN är överlägset det enklaste sättet för alla att titta på det kommande NFL Draft från var som helst i världen, inklusive i USA. Om du är i USA och en av städerna där Locast är tillgängligt, är inte ett VPN ett behov, men rekommenderas fortfarande för att undvika ISP-strypning.

Locast är en ideell organisation som inte tar ut några avgifter. Om du använder Locast uppmuntrar vi donationer för att hålla tjänsten tillgänglig för framtida evenemang.

Ytterligare alternativ för att titta på NFL Draft online

Om du är utanför USA kommer en Locast + VPN-kombination att vara ditt bästa alternativ att titta på NFL-utkastet för 2019. Dock kommer amerikanska NFL-fans att ha några ytterligare alternativ att utforska.

Hur man tittar på NFL Draft i USA

BAFTA 2019

NFL-utkastet kommer att sändas genom alla följande nätverk:

 • ABC
 • ESPN
 • ESPN deporteras
 • NFL-nätverk

Om du är i USA och har en digital luftantenn kan du hämta din lokala ABC-sändning och titta gratis. Annars måste du registrera dig på en av följande tjänster för att få åtkomst till ABC, ESPN, ESPN Deportes eller NFL-nätverket. Varje alternativ nedan har en gratis provperiod, så att du kanske kan registrera dig gratis, titta på NFL-utkastet för 2019 och sedan avbryta ditt prenumeration efteråt.

Sling-TV

Sling-TV är det billigaste alternativet utanför Locast. Du kan prenumerera på Sling TV med en 7-dagars gratis provperiod. Vilket paket du väljer avgör dock NFL Draft-kanalen du kommer att få.

Om du vill titta på NFL-nätverket väljer du abonnemangspaketet Sling Blue. Om du vill titta igenom ESPN eller ESPN Deportes väljer du Sling Orange. Om du vill ha båda som alternativ väljer du Sling Orange + Blue.

Om du väljer att behålla Sling TV kostar varje enskilt paket $ 25 per månad, medan Sling Orange + Blue är $ 40 per månad.

Sling TV erbjuder inte ABC i något av sina streamingpaket.

YouTube TV

YouTube TV erbjuder ett 7-dagars gratis testversion med över 50 kanaler tillgängliga och är ett bra alternativ för NFL-fans. YouTube TV tillhandahåller ESPN och ABC (de flesta marknader), vilket ger abonnenterna en säkerhetskopia om ABC inte är tillgängligt.

Om du väljer att hålla fast vid YouTube TV kostar det nu 49,99 dollar per månad.

Hulu + Live TV

Ett intressant TV-alternativ, Hulu + Live TV, kombinerar Hulus on-demand-bibliotek med ett paket livekanaler som liknar det som finns på YouTube TV. Du får ABC (på de flesta marknader) och ESPN. Det finns emellertid inget NFL-nätverk att erbjuda.

Hulu + Live TV finns med en 7-dagars gratis provperiod och kostar $ 44,99 per månad efter.

PlayStation Vue

En vanlig missuppfattning (tack vare namnet) är att PlayStation Vue endast är tillgängligt på PlayStation-spelkonsolen. Tvärtom, du kan registrera dig och strömma på ett stort antal enheter.

PlayStation Vue erbjuder fyra alternativ för strömningspaket. "Core" -paketet levereras med en 5-dagars gratisversion och inkluderar ABC (de flesta marknader), ESPN och NFL Network. När rättegången är slut är kostnaden 49,99 dollar per månad. Om du inte behöver NFL Network som ett alternativ erbjuder paketet "Access" ABC och ESPN och kostar $ 44,99 per månad.

DirecTV nu

DirecTV Now erbjuder ABC (de flesta marknader) och ESPN om det är det dyraste alternativet på listan om du väljer att behålla den efter den kostnadsfria provperioden. Du behöver bara välja "PLUS" -paketet, som kostar $ 50 per månad efter det kostnadsfria testet är slut.

Båda DirecTV Nows primära paket (PLUS och MAX) kommer med HBO, vilket gör dem till ett bra alternativ för NFL-fans som också vill titta på Game of Thrones Säsong 8.

NFL Draft 2019: Event schema, detaljer och toppmöjligheter

NFL Draft är ett tre-dagars evenemang som täcker med 7 omgångar. Händelsesschemat är som följer:

 • Runda 1: Torsdagen den 25 april kl. 20.00 EST / 01.00 GMT
 • Rund 2-3: Fredag ​​26 april kl 19 EST / 12 GMT
 • Runda 4-7: Lördag 27 april kl. 12 EST / 17 GMT

Hur fungerar NFL-utkastet?

NFL-utkastet är det primära evenemanget för NFL-lagen att utarbeta nya unga spelare. Emellertid inträffar en hel del spelarhandel, vilket lag kan göra för att öka utkastet till beställning eller öka antalet utkast.

Lagen med de sämsta rekorden får vanligtvis första plockningen varje omgång, medan lagen med den bästa rekorden får det sista valet.

I år finns det 256 plockningar. Alla 32 lag kommer att utöva sina val, även om plockningsordningen har ändrats något på grund av branscher som inträffade under och efter NFL-säsongen 2018-2019.

Den första omgången väljer order i år är följande:

 1. Arizona Cardinals (3-13 rekord)
 2. San Fransisco 49ers (4-12)
 3. New York Jets (4-12)
 4. Oakland Raiders (4-12)
 5. Tampa Bay Buccaneers (5-11)
 6. New York Giants (5-11)
 7. Jacksonville Jaguars (5-11)
 8. Detroit Lions (6-10)
 9. Buffalo Bills (6-10)
 10. Denver Broncos (6-10)
 11. Cincinnati Bengals (6-10)
 12. Green Bay Packers (6-9-1)
 13. Miami Dolphins (7-9)
 14. Atlanta Falcons (7-9)
 15. Washington Redskins (7-9)
 16. Carolina Panthers (7-9)
 17. New York Giants (5-11) (Position efter Odell Beckham Jr. handel med Cleveland Browns.)
 18. Minnesota Vikings (8-7-1)
 19. Tennessee Titans (9-7)
 20. Pittsburgh Steelers (9-6-1)
 21. Seattle Seahawks (10-6)
 22. Baltimore Ravens (10-6)
 23. Houston Texans (11-5)
 24. Oakland Raiders (Position efter Khalil Mack-handeln till Chicago Bears)
 25. Philadephia Eagles (9-7)
 26. Indianapolis Colts (10-6)
 27. Oakland Raiders (Position efter Amari Cooper-handeln till Dallas Cowboys)
 28. Los Angeles Chargers (12-4)
 29. Kansas City Chiefs (12-4)
 30. Green Bay Packers (6-9-1) (Position efter handel med Marcus Davenport till New Orlean Saints)
 31. Los Angeles Rams (13-3)
 32. New England Patriots (11-5)

För en fullständig lista över 2019 NFL utkast till beställning, kolla här.

De bästa utsikterna för NFL för 2019

2019 nfl draaft nick bosa Nick Bosa, Ohio State

Med bara 252 val att gå runt, kommer inte alla utsikter att göra nedskärningen. Här är emellertid några av de bästa utsikterna för NFL-utkastet för att titta på, av vilka många kan hämtas i den första omgången.

 1. Nick Bosa (Ohio State, Defensive End (DE))
 2. Quinnen Williams (University of Alabama, Defensive Line (DL))
 3. Josh Allen (University of Kentucky, DE)
 4. Ed Oliver (University of Houston, DL)
 5. Devin White (Louisiana State, Linebacker (LB))
 6. Jawaan Taylor (University of Florida, Outside Linebacker (OL))
 7. Kyler Murray (University of Oklahoma, Quarterback (QB))
 8. Montez Sweat (Mississippi State, DE)
 9. Rashan Gary (University of Michigan, DL)
 10. T.J. Hockenson (University of Iowa, Tight End (TE))

Kolla CBS Sports för en längre lista över framtidsutsikter för NFL för 2019.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =