Hur man tittar på NBA Summer League 2019 överallt

Så titta på NBA Summer League 2019 online


MGM Resorts NBA Summer League 2019 avslutas med en sista match mellan Memphis Grizzlies och Minnesota Timberwolves den 15 juli. Nedan visar vi dig hur du kan se 2019 NBA Summer League live online utan kabel.

Observera att den här artikeln endast rekommenderar officiella källor. Även om några få webbplatser kan erbjuda olicensierade strömmar rekommenderar vi att du undviker dem. Osanktionerade streamingwebbplatser plågas med invasiva annonser, video av låg kvalitet, buffring och till och med skadlig programvara. De kan stängas av när som helst. Om du utnyttjar en gratis prövning eller två, tittar du på NBA Summer League 2019 genom officiella källor, så det finns inget behov av att ta till obehöriga strömmar.

ESPN och NBA TV har rätt att strömma spelet online. Det finns några sätt att komma åt ESPN- och NBA-tv-strömmar, men alla är regionlåsta. Om du inte är i USA behöver du en VPN för att kringgå geo-restriktioner och livestreama spelen.

Bästa VPN för NBA Summer League 2019: ExpressVPN

ExpressVPN

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.ExpressVPN.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

En VPN, förkortning Virtual Private Network, krypterar din internetanslutning och leder den via en mellanhandsserver på en annan plats. Webbplatser och appar ser bara platsen för VPN-servern och inte din enhet. Om du till exempel vill titta på NBA Summer League utanför USA, kan du använda en VPN-app för att ansluta till en server i USA. Detta kommer att ge dig tillgång till liveströmmen som om du är fysiskt belägen i USA.

Vår bästa rekommendation är ExpressVPN. Det är en veteranleverantör som erbjuder massor av bandbredd och serverplatser för att strömma NBA Summer League. Det erbjuder också utmärkt säkerhet, 24/7 support och kan avblockera massor av annat regionlåst innehåll, inklusive Netflix, Hulu, BBC iPlayer och Hulu.

BÄSTA VPN FÖR NBA SOMMER LEAGUE: ExpressVPN utmärker sig för att låsa upp regionlåst innehåll samtidigt som du håller dig säker, plus det kommer med en riskfri 30-dagars återbetalningsgaranti.

Hur man tittar på NBA Summer League från utlandet med en VPN

Så här använder du en VPN för att titta på NBA Summer League-finalen utanför USA:

 1. Registrera dig för ett VPN. Vi rekommenderar ExpressVPN, men NordVPN och CyberGhost är livskraftiga alternativ.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen för din enhet.
 3. Öppna appen och välj en plats i USA.
 4. Slå Ansluta knapp.
 5. Öppna liveströmmen på webbplatsen eller appen där du vill titta. Strömmen bör nu avblockeras!

Bara i fallet rekommenderar vi att du tar ditt VPN för en testkörning i förväg för att se till att du inte stöter på några problem och har tid att rensa dem med din VPNs kundsupport om du gör.

Var du kan streama NBA Summer League 2019 live online

ESPN och NBA TV kommer att liveströmma NBA Summer League-finalen 2019 online. Om du letar efter en gratis alternativ, prova YouTube TV. Det är 30-dagars återbetalningsgaranti som gör att du kan se hela NBA Summer League och avbryta innan din första betalning startar.

ESPN

ESPN är tillgängligt online från några olika källor. Alla är endast tillgängliga i USA eller via en VPN ansluten till USA:

 • ESPN+ är ESPNs fristående streamingtjänst. Det kostar $ 4,99 per månad eller $ 49,99 per år. Observera att en VPN troligen inte fungerar om du använder en Android- eller iOS-smarttelefon för att titta på, så håll dig fast vid en stationär webbläsare som Chrome eller Firefox.
 • Titta på ESPN är den huvudsakliga ESPN-streamingwebbplatsen och appen där du kan titta på livevideo om du loggar in med din amerikanska kabelleverantör.
 • Sling-TV är en live-streaming-tv-tjänst som är designad för sladdar som inte prenumererar på kabel eller satellit. Sling Orange, som inkluderar ESPN, kostar $ 25 per månad. I skrivande stund ger en rabatt på 40 procent priset ner till $ 15 per månad. En 7-dagars gratis testversion är tillgänglig.
 • YouTube TV är en prenumerationstjänst från YouTube som bär många livekanaler för $ 40 per månad inklusive ESPN och ESPN2. Du kan till och med spela in spel för senare visning utan lagringsgränser. Upp till sex konton är tillåtna per hushåll, och det kommer med en 30-dagars återbetalningsgaranti.
 • Hulu + Live TV är Hulus strömmande direkt-TV-tjänst i USA. En 7-dagars gratis testversion är tillgänglig. Du kan titta i en webbläsare eller få appen för Android, Apple TV, Chromecast, Fire TV, spelkonsoler, Roku och smart TV.
 • PlayStation Vue är 45 $ per månad för standard markbundna kanaler, inklusive ESPN och ESPN2. Du behöver inte en PlayStation-konsol för att använda PS Vue. Appar är också tillgängliga för iOS, Android, Chromecast, Apple TV, Fire TV och Roku eller en webbläsare. Du kan använda PS Vue på upp till fem enheter samtidigt.
 • DirecTV nu är kabelleverantörens DirecTVs fristående TV-streamingtjänst. Det kräver ingen kabelabonnemang. Paketet $ 50 per månad inkluderar ESPN och ESPN2.

NBA TV

NBA TV är en premium kabelkanal med en webbplats där du kan titta på liveströmmar i basket. Tyvärr finns det ingen fristående streamingtjänst, så du måste ha ett kabelabonnemang som inkluderar NBA TV för att logga in och använda den.

Om 2019 NBA Summer League

NBA Summer League startar med alla 32 lag som vardera spelar fyra preliminära matcher. De åtta bästa får sådd i en turnering, medan de som inte kvalificerar sig spelar ett tröstspel, så varje lag spelar minst fem matcher. Turneringen avslutas med ett mästerskapsspel den 15 juli.

NBA Summer League 2019 schema

Alla tider listade i US Eastern Time.

 • Måndag 15 juli - mästerskap
  • 9 p.m. - Memphis Grizzlies mot Minnesota Timberwolves

“NBA Summer League” av Bryce Edwards licensierat under CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 23 = 32