Hur man tittar på NBA Finals 2019 live online var som helst

Hur man tittar på NBA Finals 2019 live online var som helst


Du kan titta på NBA Finals 2019 live online var som helst. Spel 6 kommer att äga rum den 13 juni kl. EST och du kan titta på Golden State Warriors vs Toronto Raptors via flera streamingwebbplatser från hela världen. De flesta lagliga strömningskällor för NBA-finalen 2019 kommer dock att vara regionlåsta. Det betyder att du behöver ett VPN för att se NBA-finalen från utlandet 2019.

En VPN krypterar din internetanslutning och leder den via en mellanhandsserver på en plats du väljer. Så för att titta på en ström som bara tillåter tittare i USA att titta på, till exempel kan du ansluta till en amerikansk VPN-server.

Raptors leder serien på 3-2. Efter ett underskott på två spel undvika Golden State knappt nederlag genom att vinna det tidigare spelet 106-105. Raptors, när underdogen, måste vinna en av de två nästa matcherna för att ta hem mästerskapet.

Hur man tittar på NBA Finals 2019 gratis online med en VPN

Så här använder du ett VPN för att titta på NBA-finalerna:

 1. Registrera dig för ett VPN. Vi rekommenderar ExpressVPN för en snabb, säker, enkel tjänst som utmärker sig för att spärra regionlåst innehåll. Andra hållbara alternativ inkluderar NordVPN och CyberGhost.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen för din enhet från en betrodd appbutik eller leverantörens webbplats.
 3. Öppna appen och välj en server i det land som strömmen är begränsad till.
 4. Tryck på anslutningsknappen
 5. När anslutningen har upprättats öppnar du strömmen och börjar titta på Warriors vs. Raptors

Vi rekommenderar att du testar din VPN på en annan livevideo från samma källa som du planerar att strömma NBA-finalen från i förväg. Om något går fel kan du försöka rensa webbläsarens eller enhetens cookies och cache eller kontakta din VPN-leverantørs kundsupport.

BÄSTA VPN FÖR NBA-FINAL: ExpressVPN låter dig strömma NBA-finalen var som helst i HD. Det kommer med 24/7 support och en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti så att du kan prova det riskfritt.

Hur man tittar på NBA Finals 2019 gratis på USTV nu

USTV Now gratis nivå inkluderar ABC och är tillgängligt var som helst i världen, vilket gör det till ett utmärkt gratisalternativ att liveströmma Warriors vs. Raptors online var som helst. Du behöver bara ett gratis konto för att komma igång.

Med tanke på att detta är ett enkelt kostnadsfritt alternativ för internationella tittare, förväntar dig mycket serverbelastning. Det betyder buffert och låg kvalitet på video. Du kanske vill kolla in de andra alternativen på den här listan som en säkerhetskopia.

Även om ett VPN inte är strikt obligatoriskt, kan det hjälpa till att kringgå bandbreddstrottling på videoströmmar som din Internetleverantör har infört.

Var annars ska jag strömma NBA-finalen 2019

Du har några andra alternativ för att streama NBA-finalen 2019 live online:

USA

USA flagga

Det amerikanska TV-nätverket ABC har exklusiva rättigheter att sända och strömma NBA-finalen 2019 i USA. Om ABC är en del av ditt befintliga kabelpaket kan du logga in och titta på strömmen online eller via ABC Go mobilapp. Du kan också få ABC som en del av många internet-TV-tjänster, inklusive:

 • YouTube TV - YouTubes betalda internet-tv-tjänst innehåller lokala ABC-kanaler i de flesta postnummer, men kolla kanallistan för ditt område för fall (eller bara använda en VPN). En fem-dagars kostnadsfri testperiod är tillgänglig och det är 49,99 dollar per månad efter det.
 • Hulu + Live TV - Lokala ABC-dotterbolag finns tillgängliga i de flesta zipcodes för prenumeranter på Hulu + Live TV, som innehåller både livestreams och innehåll på begäran från Hulu. En 7-dagars gratis provperiod erbjuds och kostnaden är $ 44,99 per månad efteråt.
 • DirecTV nu - Pluspaketet (50 $ per månad) inkluderar ABC. I skrivande stund finns ingen gratis provperiod, men du kan få 15 $ rabatt på de första två månaderna.

Observera att alla dessa tjänster är regionlåsta, så om du reser utanför USA använder du ett VPN för att avblockera dem.

kanada

Kanadensiska flaggan

Kanadensiska NBA-fans fastnade i ett av de värsta erbjudandena när det gäller att titta på finalen 2019 online. För att kunna titta på alla spelen måste du prenumerera på två olika tjänster.

Sportsnet nu kommer att visa spel ett, tre, fem och sju. Ingen kostnadsfri testperiod är tillgänglig, men ett 7-dagars pass kostar $ 9,99. Annars börjar månadspriset på $ 19,99 per månad.

TSN Direct kommer att lufta spel två, fyra och sex. Återigen, det finns ingen gratis rättegång. Du kan köpa en enda dag för $ 4,99 eller få en månad för $ 19,99.

Vår rekommendation? Försök först USTV Now gratis nivå och få korttidspass för dessa som en säkerhetskopia om det behövs.

Om du redan prenumererar på dessa tjänster och reser utanför Kanada under NBA-finalen kan du ansluta till en kanadensisk VPN-server och få åtkomst till dina konton som normalt.

Europa

europa flagga - europeisk

DAZN kommer att visa NBA-finalerna i Österrike, Tyskland och Schweiz. En kostnadsfri provperiod på en månad finns i dessa länder, vilket gör det till ett solid alternativ för att strömma GSW vs Raptors i HD.

DAZN finns i några få andra länder, men det kommer bara att visa NBA-finalerna i de nämnda. DAZN-prenumeranter i andra länder kan försöka använda ett VPN för att titta på NBA-finalerna via en server i Österrike, Tyskland eller Schweiz, men vi kan inte garantera att någon VPN kommer att fungera med DAZN i dessa länder.

2019 NBA Finals schema

Här är speltiden för Golden State Warriors kontra Toronto Raptors:

 • GSW mot Toronto Raptors: 30 maj kl. 21.00 (Slutresultat: 109-118)
 • GSW vs. Toronto Raptors: 2 juni kl. 20.00 (Slutresultat: 109-104)
 • Toronto Raptors vs GSW: 5 juni kl. 21.00 (Slutresultat: 123-109)
 • Toronto Raptors vs GSW: 7 juni kl. 21.00 (Slutresultat: 105-92)
 • GSW mot Toronto Raptors: 10 juni kl. 21.00 (Slutresultat: 106-105)
 • Toronto Raptors vs GSW: 13 juni kl. 21.00 (Slutresultat: 114-110)
 • GSW vs. Toronto Raptors: 16 juni kl. 20.00 (N / a)

Alla tider Eastern Daylight Time (UTC -4).

Se upp för skuggiga bäckar

Den här artikeln rekommenderar endast lagliga strömningskällor. Även om flera webbplatser sannolikt kommer att erbjuda obehöriga strömmar, har dessa webbplatser ofta en hög risk för infektion med skadlig kod. De kan också tas offline när som helst, och videokvaliteten kommer säkert att drabbas. Det är möjligt att se NBA Finals 2019 live online i sin helhet med gratis och lagligt sätt, så det finns inget behov av att använda olicensierade källor.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3