Hur man tittar på NBA Draft 2019 live online var som helst

Hur man tittar på NBA Draft 2019 live online var som helst


NBA-utkastet för 2019 kommer att gå live kl. EST (UTC -4) på ​​torsdagen den 20 juni. ESPN har exklusiva sändningsrättigheter på både TV och internet. Vi visar dig flera sätt du kan titta på ESPN NBA Draft live stream från var som helst gratis.

Observera att alla officiella ESPN-strömmar är regionlåsta till USA. Om du inte är i USA kan du fortfarande komma åt strömmen med ett VPN. Förkortning för Virtual Private Network, en VPN krypterar din internetanslutning och leder den genom en server på en annan plats. I det här fallet skulle du ställa in din VPN-app till USA för att avblockera ESPN och titta på utkastet. Detta gör att du kan titta på NBA Draft från Kanada, Storbritannien eller någon annanstans i världen.

Så här strömmar du NBA-utkastet med ett VPN

Om du bor utanför USA, behöver du en VPN för att få tillgång till ESPN live-strömmar och titta på NBA Draft 2019 online.

Vår bästa rekommendation är ExpressVPN. Det erbjuder riklig bandbredd för direktuppspelning, massor av servrar att välja mellan och 24-timmars livechatsupport. Även om du redan är i USA kommer ExpressVPN att förbättra din integritet och kan förhindra att din internetleverantör stryker videoströmmar.

Om du letar efter ett budgetalternativ är NordVPN och CyberGhost solida alternativ.

När du har registrerat dig för ett VPN följer du dessa steg:

 1. Ladda ner och installera VPN-appen för din enhet.
 2. Öppna appen och välj en server i USA
 3. Slå Ansluta knapp
 4. Öppna strömmen och börja titta på NBA Draft!

BÄSTA VPN FÖR NBA-KONTROLLEN: ExpressVPN är en snabb, säker VPN som kan avblockera ESPN-livströmmar. Levereras med en riskfri pengarna-tillbaka-garanti.

Var du kan titta på NBA Draft 2019 live online

Du kan titta på ESPN online på några olika platser. Alla är endast tillgängliga i USA eller via ett VPN. Observera att de flesta kräver en USA-baserad betalningsmetod men erbjuder gratis försök, så att du kan se hela NBA-utkastet gratis online och avbryt sedan efteråt:

 • ESPN+: Den officiella fristående streamingtjänsten för ESPN kostar $ 4,99 per månad eller $ 49,99 per år. Levereras med en 1 månaders garanti. Observera att ett VPN troligtvis inte fungerar om du använder en Android- eller iOS-smartphone för att titta på.
 • Titta på ESPN: ESPN: s huvudwebbplats och app där du kan titta på live-strömmar genom att logga in med din amerikanska kabelleverantör.
 • Sling-TV: Streaming-tv-tjänster för sladdar som inte vill ha kabel eller satellit. Sling Orange, paketet som inkluderar ESPN, är $ 25 per månad. I skrivande stund minskar 40 procent rabatt priset till $ 15 per månad. EN 7-dagars gratisversion erbjuds.
 • YouTube TV: YouTubes betaltjänst visar livekanaler för $ 40 per månad inklusive ESPN och ESPN2. Du kan spela in live-strömmar för senare visning utan lagringsgränser. Upp till sex konton är tillåtna per hushåll, och det kommer med en 30-dagars återbetalningsgaranti.
 • Hulu + Live TV: Hulus live-TV-streamingtjänst i USA erbjuder en 7-dagars gratisversion som inkluderar ESPN. Du kan titta i en webbläsare eller få appen för Android, Apple TV, Chromecast, Fire TV, spelkonsoler, Roku och smart TV.
 • PlayStation Vue: Levereras med en 5-dagars gratis provperiod. 45 dollar per månad får du standardbaserade kanaler inklusive ESPN och ESPN2. Liksom med de andra är PS Vue endast tillgänglig i USA, men du behöver inte en PlayStation-konsol för att använda den. Appar är tillgängliga för iOS, Android, Chromecast, Apple TV, Fire TV och Roku eller en webbläsare. Du kan titta på PS Vue på upp till fem enheter på en gång.
 • DirecTV nu: Denna fristående TV-strömningstjänst från kabelleverantören DirecTV kräver ingen kabelabonnemang för att använda den. Baspaketet inkluderar ESPN och ESPN2 till $ 50 per månad.

Se upp för skissartade bäckar

Alla strömmar som listas här är auktoriserade av ESPN. Eftersom NBA Draft är en stor händelse kommer det dock utan tvekan att visas på ett antal osanerade strömningswebbplatser. Dessa webbplatser innehåller ofta påträngande eller skadliga annonser, video av låg kvalitet och opålitliga strömmar som kan stängas av när som helst.

Riskera inte att missa utkastet eller få ett virus på grund av en skissartad ström!

Kan jag titta på NBA Draft online i Kanada eller utomlands?

Det finns mycket efterfrågan på NBA-utkastet i Kanada, men täckningen är regionlåst till USA. Kanadensiska och andra internationella tittare kan leva strömningstäckning med hjälp av en VPN och en av de officiella programföretag som listas ovan. NBA har internationell överklagande, särskilt med tittare i Filippinerna, Storbritannien, Australien, Spanien, Tyskland och på andra håll i Europa. Om du befinner dig på någon plats utanför USA måste du använda ett VPN.

Vem ska vara i ditt NBA Mock Draft 2019??

De tio bästa utsikterna att se upp i årets utkast är:

 • Zion Williamson, hertig
 • Ja Morant, Murray State
 • RJ Barrett, hertig
 • Darius Garland, Vanderbilt
 • De’Andre Hunter, Virginia
 • Jarrett Culver, Texas Tech
 • Cam Reddish, Duke
 • Coby White, North Carolina
 • Sekou Doumbouya, Guinea
 • Nassir Little, North Carolina
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1